Luettelo kansanedustajista syntymäajan mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen historian kaikista kansanedustajista syntymäajan mukaan järjestettynä. Eduskuntaryhmien mukaan järjestettyinä kansanedustajat ovat luettelossa kansanedustajista.

Syntynyt Nimi Kuollut
24. marraskuuta 1839 Leo Mechelin 1914
1. huhtikuuta 1840 John Hedberg 1916
2. huhtikuuta 1840 Iisakki Hoikka 1917
10. elokuuta 1841 Pietari Kuisma 1925
19. heinäkuuta 1842 Antti Tuomikoski 1932
30. lokakuuta 1842 Jakob Näs 1918
8. helmikuuta 1843 Johan Wilhelm Runeberg 1918
23. toukokuuta 1844 Juho Malkamäki 1928
14. syyskuuta 1844 Kalle Myllylä 1923
15. syyskuuta 1845 Taneli Nykänen 1927
26. kesäkuuta 1847 Mikko Knuutila 1923
28. maaliskuuta 1848 Axel Lille 1921
8. syyskuuta 1848 Mauno Rosendal 1917
12. helmikuuta 1849 Mikko Iipponen 1934
5. syyskuuta 1849 Juho Keltanen 1922
7. syyskuuta 1849 Kustaa Killinen 1922
17. syyskuuta 1849 Erik Pöysti 1919
26. marraskuuta 1849 Ernst Palmén 1919
25. helmikuuta 1850 Jonas Castrén 1922
31. joulukuuta 1850 Samppa Heiskanen 1935
3. tammikuuta 1851 Kaarle Ojanen 1927
1. toukokuuta 1851 Reinhold Grönvall 1916
16. heinäkuuta 1851 Rabbe Wrede 1938
2. elokuuta 1851 Mauritz Hallberg 1924
20. elokuuta 1851 August Nybergh 1920
8. lokakuuta 1851 Viktor Magnus von Born 1917
30. joulukuuta 1851 Kalle Vuorinen 1929
3. helmikuuta 1852 Juho Lallukka 1913
16. huhtikuuta 1852 Johan Storbjörk 1932
14. toukokuuta 1852 Waldemar Bergroth 1928
8. maaliskuuta 1853 Albert Stigzelius 1928
18. maaliskuuta 1853 Kalle Viljakainen 1913
24. maaliskuuta 1853 Kaarlo Heininen 1926
7. toukokuuta 1853 Richard Danielson-Kalmari 1933
5. kesäkuuta 1853 Lucina Hagman 1946
19. kesäkuuta 1853 Fridolf Gustafsson 1924
31. lokakuuta 1853 Augusta Krook 1941
15. marraskuuta 1853 Robert Ruohtula 1914
23. tammikuuta 1854 Aukusti Hiltula 1928
13. helmikuuta 1854 Wilhelmi Malmivaara 1922
2. maaliskuuta 1854 Juuso Runtti 1927
18. huhtikuuta 1854 Nils af Ursin 1936
10. kesäkuuta 1854 Gustaf Arokallio 1939
1. elokuuta 1854 Artur Wuorimaa 1921
13. elokuuta 1854 Mårten Holmberg 1932
4. lokakuuta 1854 Juho Laakso 1915
2. marraskuuta 1854 Yrjö Yrjö-Koskinen 1917
2. helmikuuta 1855 Ivar Nordlund 1937
20. kesäkuuta 1855 Kaarlo Saari 1927
13. syyskuuta 1855 Gustaf Rosenqvist 1931
16. syyskuuta 1855 Oskar Schultz 1919
1. tammikuuta 1856 Juho Erkki Antila 1920
6. tammikuuta 1856 Emil Schybergson 1920
7. maaliskuuta 1856 Oskar Hainari 1910
24. maaliskuuta 1856 Juho Kivikoski 1934
24. maaliskuuta 1856 August Vatanen 1923
2. huhtikuuta 1856 Akseli Listo 1921
17. huhtikuuta 1856 Oskari Kunnassalo 1931
17. toukokuuta 1856 Albert Luoma 1913
24. elokuuta 1856 Emil Wichmann 1938
14. lokakuuta 1856 Vilhelm Rosenqvist 1925
30. marraskuuta 1856 Walter Heimbürger 1920
23. maaliskuuta 1857 Fredrik Stenström 1920
7. toukokuuta 1857 Martti Kykkling 1917
12. kesäkuuta 1857 Iida Yrjö-Koskinen 1937
13. elokuuta 1857 Vera Hjelt 1947
28. elokuuta 1857 Samuli Häkkinen 1918
30. elokuuta 1857 Aleksandra Gripenberg 1913
11. syyskuuta 1857 Väinö Nyström 1918
18. syyskuuta 1857 Kustaa Adolf Kakriainen 1935
24. syyskuuta 1857 Nestori Nättinen 1932
22. lokakuuta 1857 Julius Saraste 1914
5. tammikuuta 1858 Onni Hallsten 1937
29. tammikuuta 1858 Hedvig Sohlberg 1937
3. heinäkuuta 1858 Theodor Homén 1923
3. heinäkuuta 1858 Wilhelm Roos 1944
7. elokuuta 1858 Wilho Sipilä 1917
24. syyskuuta 1858 Emil Åkesson 1930
3. lokakuuta 1858 Sakari Yrjö-Koskinen 1916
4. lokakuuta 1858 Oswald Kairamo 1938
13. joulukuuta 1858 Sameli Rajala 1948
19. joulukuuta 1858 Juho Lehmus 1918
10. tammikuuta 1859 Liisi Kivioja 1925
25. tammikuuta 1859 Pietari Kärnä 1930
25. helmikuuta 1859 Matti Hoikka 1939
3. maaliskuuta 1859 Matti Pietinen 1918
15. maaliskuuta 1859 August Ramsay 1943
23. maaliskuuta 1859 Edvard Hannula 1931
8. huhtikuuta 1859 Matti Tervaniemi 1923
12. huhtikuuta 1859 Julius Grotenfelt 1929
5. toukokuuta 1859 Oskari Laine 1933
30. toukokuuta 1859 Aatu Ruotsalainen 1917
6. lokakuuta 1859 Juho Torppa 1941
7. lokakuuta 1859 Frans Lehtonen 1920
9. lokakuuta 1859 Juho Mynttinen 1916
14. lokakuuta 1859 August Tanttu 1937
18. marraskuuta 1859 Valentin Annala 1926
9. joulukuuta 1859 Karl Söderholm 1948
11. joulukuuta 1859 Annie Furuhjelm 1937
11. tammikuuta 1860 Juho Kankkunen 1926
1. helmikuuta 1860 Olli Pajari 1923
5. maaliskuuta 1860 Alfred Retulainen 1929
10. huhtikuuta 1860 Hugo Lilius 1936
16. toukokuuta 1860 Ossian Aschan 1939
18. toukokuuta 1860 Eero Erkko 1927
20. toukokuuta 1860 Arthur Lagerlöf 1930
13. kesäkuuta 1860 Hjalmar Nordling 1931
14. heinäkuuta 1860 Iisakki Vahe 1929
17. syyskuuta 1860 Juho Astala 1936
14. lokakuuta 1860 Leander Ikonen 1918
27. lokakuuta 1860 Kaarlo Lanne 1933
29. lokakuuta 1860 Adolf Törngren 1943
3. marraskuuta 1860 Mikael Soininen 1924
19. marraskuuta 1860 Taavetti Lapveteläinen 1919
22. marraskuuta 1860 Juho Aitamurto 1920
10. tammikuuta 1861 Nestor Huoponen 1916
15. tammikuuta 1861 Oskari Vuorivirta 1923
25. tammikuuta 1861 Juho Lepistö 1941
3. maaliskuuta 1861 Tuomas Pohjanpalo 1933
4. huhtikuuta 1861 Vasili Suosaari 1939
27. huhtikuuta 1861 Kustavi Grotenfelt 1928
1. toukokuuta 1861 Erkki Peltonen 1942
8. toukokuuta 1861 Samuli Rantanen 1918
13. toukokuuta 1861 Otto Stenroth 1939
27. kesäkuuta 1861 Arvid Neovius 1916
14. heinäkuuta 1861 Juho Heimonen 1930
22. heinäkuuta 1861 Kaarlo Warvikko 1949
6. elokuuta 1861 Sikstus Rönnberg 1919
15. joulukuuta 1861 P. E. Svinhufvud 1944
7. tammikuuta 1862 Reinhold Hedberg 1922
28. huhtikuuta 1862 Juho Lautasalo 1940
17. toukokuuta 1862 Kustaa Jalkanen 1921
23. toukokuuta 1862 Yrjö Halonen 1941
29. toukokuuta 1862 Juho Tulikoura 1918
17. kesäkuuta 1862 Santeri Alkio 1930
29. kesäkuuta 1862 August Hjelt 1919
15. elokuuta 1862 Ivar Lantto 1938
28. lokakuuta 1862 Pekka Ahmavaara 1929
23. joulukuuta 1862 Frans Rapola 1910
25. joulukuuta 1862 Ilmi Hallsten 1936
29. joulukuuta 1862 Tahvo Kruus 1918
31. joulukuuta 1862 Johannes Nyberg 1931
25. tammikuuta 1863 Arthur von Weissenberg 1945
30. tammikuuta 1863 Axel Cederberg 1940
11. helmikuuta 1863 Ivar Alanen 1936
11. helmikuuta 1863 Karl Gustaf Höijer 1942
17. maaliskuuta 1863 Valde Hirvikanta 1911
23. toukokuuta 1863 Aleksanteri Koivisto 1921
1. kesäkuuta 1863 Ferdinand von Wright 1930
20. heinäkuuta 1863 Juho Heikkinen 1938
8. elokuuta 1863 Justus Ripatti 1912
14. elokuuta 1863 Seth Heikkilä 1938
25. syyskuuta 1863 Kalle Salminen 1939
28. syyskuuta 1863 Elias Sopanen 1926
18. marraskuuta 1863 Vihtori Viitanen 1918
17. joulukuuta 1863 Juho Etelämäki 1943
30. tammikuuta 1864 Hilda Käkikoski 1912
11. helmikuuta 1864 Arthur af Forselles 1953
27. helmikuuta 1864 Emil Setälä 1935
1. maaliskuuta 1864 Kristian von Alfthan 1919
7. maaliskuuta 1864 Matti Poutiainen 1929
1. huhtikuuta 1864 Osvald Wasastjerna 1935
2. huhtikuuta 1864 Antti Hämäläinen 1918
4. huhtikuuta 1864 Jussi Ylikorpi 1937
8. huhtikuuta 1864 Hannes Gebhard 1933
18. huhtikuuta 1864 Tekla Hultin 1943
22. kesäkuuta 1864 Oskari Lahdensuo 1935
23. kesäkuuta 1864 Niilo Liakka 1945
7. heinäkuuta 1864 Evert Hokkanen 1918
26. heinäkuuta 1864 Oskar Nissinen 1937
3. elokuuta 1864 Otto Slätis 1940
14. syyskuuta 1864 Anders Forsberg 1937
29. syyskuuta 1864 Heikki Väisänen 1940
30. syyskuuta 1864 Juho Vaarala 1926
7. lokakuuta 1864 Taavi Rissanen 1934
17. lokakuuta 1864 Hjalmar G. Paloheimo 1919
19. lokakuuta 1864 Artturi Virkkunen 1924
11. marraskuuta 1864 Karl Gustaf Veijola 1936
9. joulukuuta 1864 Kalle Kustaa Pykälä 1915
14. joulukuuta 1864 Aapo Nuora 1934
14. tammikuuta 1865 Juho Kinnunen 1934
28. tammikuuta 1865 K. J. Ståhlberg 1952
11. helmikuuta 1865 Heikki Jalonen 1932
3. toukokuuta 1865 Benjamin Anneberg 1925
8. toukokuuta 1865 Iisakki Saha 1924
11. toukokuuta 1865 Tahvo Riihelä 1914
16. toukokuuta 1865 William Koskelin 1957
20. toukokuuta 1865 Matti Oja 1934
28. toukokuuta 1865 Oliver Eronen 1939
28. toukokuuta 1865 Juho Kokko 1939
31. toukokuuta 1865 Heikki Lindroos 1915
19. kesäkuuta 1865 George Granfelt 1917
22. kesäkuuta 1865 Julius Sundblom 1945
10. elokuuta 1865 Adolf Bredenberg 1955
29. elokuuta 1865 Karl Ottelin 1930
1. syyskuuta 1865 Matti Lassila 1930
8. syyskuuta 1865 Eric von Troil 1937
22. syyskuuta 1865 Paul Thuneberg 1923
17. marraskuuta 1865 Alex Alfthan 1922
2. joulukuuta 1865 Kaarle Mänty 1937
4. joulukuuta 1865 Gösta Stenbäck 1921
12. joulukuuta 1865 Jussi Kautto 1942
12. joulukuuta 1865 Otto Thuneberg 1941
15. joulukuuta 1865 Paavo Tikkanen 1914
30. joulukuuta 1865 Juho Kaskinen 1932
5. tammikuuta 1866 Mikko Jaskari 1936
5. tammikuuta 1866 Karl Julian Karlsson 1911
29. tammikuuta 1866 Aapeli Suomalainen 1932
18. maaliskuuta 1866 Eetu Salin 1919
26. maaliskuuta 1866 Johannes Wilskman 1952
18. huhtikuuta 1866 Johannes Laine 1933
29. huhtikuuta 1866 Aleksis Salovaara 1925
6. toukokuuta 1866 Matti Paasivuori 1937
12. toukokuuta 1866 Lauri Tuunanen 1939
26. toukokuuta 1866 Pekka Tanskanen 1946
4. kesäkuuta 1866 Miina Sillanpää 1952
6. kesäkuuta 1866 Filip Saalasti 1918
10. kesäkuuta 1866 Arthur Castrén 1946
12. heinäkuuta 1866 Johannes Miemois 1924
31. elokuuta 1866 Juho Snellman 1926
2. syyskuuta 1866 Pekka Aakula 1928
10. lokakuuta 1866 Johan Broända 1947
14. lokakuuta 1866 Jaakko Latvala 1931
14. lokakuuta 1866 Kaarle Raade 1945
21. lokakuuta 1866 Matti Merivirta 1944
15. marraskuuta 1866 William Isaksson 1924
28. marraskuuta 1866 Herman Hakulinen 1928
26. joulukuuta 1866 Alli Nissinen 1926
26. tammikuuta 1867 Eric von Rettig 1937
9. helmikuuta 1867 Johannes Inborr 1939
2. maaliskuuta 1867 Lauri Yrjö-Koskinen 1936
3. maaliskuuta 1867 Axel Palmgren 1939
13. maaliskuuta 1867 Matts Björk 1936
30. maaliskuuta 1867 Augusta Laine 1949
22. huhtikuuta 1867 Frans Ahlroos 1948
21. toukokuuta 1867 Dagmar Neovius 1939
2. kesäkuuta 1867 Erkki Kaila 1944
13. kesäkuuta 1867 Pekka Leppänen 1943
19. kesäkuuta 1867 Vilho Korhonen 1945
25. heinäkuuta 1867 Juhani Arajärvi 1941
7. syyskuuta 1867 Johannes Klockars 1932
22. syyskuuta 1867 Kustaa Ahmala 1933
11. lokakuuta 1867 Johannes Lundson 1939
27. lokakuuta 1867 Eveliina Ala-Kulju 1940
28. lokakuuta 1867 Vilho Reima 1948
1. joulukuuta 1867 Kustavi Elovaara 1935
13. joulukuuta 1867 Joel Naaralainen 1915
14. joulukuuta 1867 Hedvig Gebhard 1961
29. tammikuuta 1868 Leonard Typpö 1922
2. helmikuuta 1868 Arthur Aspelin 1949
10. helmikuuta 1868 Iida Vemmelpuu 1924
17. helmikuuta 1868 Vilho Cornér 1946
11. maaliskuuta 1868 Matti Kekki 1933
30. maaliskuuta 1868 Uno Lindelöf 1944
11. toukokuuta 1868 Matti Latvala 1964
12. toukokuuta 1868 Heikki Kiiskinen 1915
25. toukokuuta 1868 Juho Kirves ollut elossa 1928
30. kesäkuuta 1868 Lauri Ingman 1934
8. heinäkuuta 1868 Alexander Gadolin 1939
25. heinäkuuta 1868 Esko Oranen 1951
1. elokuuta 1868 Matti Pesonen 1957
18. elokuuta 1868 Pekka Saarelainen 1933
27. elokuuta 1868 Johan Strömberg 1952
4. syyskuuta 1868 Johannes Peltonen 1941
9. syyskuuta 1868 Otto Pesonen 1936
5. lokakuuta 1868 Penna Paunu 1920
7. lokakuuta 1868 Janne Ihamuotila 1929
13. lokakuuta 1868 Axel Juselius 1935
15. lokakuuta 1868 Juho Suomalainen 1941
13. marraskuuta 1868 Maria Paaso 1945
7. joulukuuta 1868 Kaarle Knuutila 1949
7. joulukuuta 1868 Juho Seppä-Murto 1942
12. joulukuuta 1868 Zachris Castrén 1938
30. joulukuuta 1868 Pekka Paavolainen 1930
9. helmikuuta 1869 Kalle Suosalo 1918
12. helmikuuta 1869 Väinö Voionmaa 1947
8. maaliskuuta 1869 Frans Koskinen 1918
27. maaliskuuta 1869 Taave Junnila 1943
31. maaliskuuta 1869 Kyösti Järvinen 1957
27. toukokuuta 1869 Jenny af Forselles 1938
14. kesäkuuta 1869 Kustaa Hautamäki 1951
2. heinäkuuta 1869 Mikko Sipponen 1939
25. heinäkuuta 1869 Taavetti Kalliokorpi 1949
13. elokuuta 1869 Oskari Peurakoski 1944
17. elokuuta 1869 Kalle Jäykkä 1951
25. elokuuta 1869 Anshelm Sjöstedt-Jussila 1926
1. syyskuuta 1869 Olli Miettinen 1946
7. syyskuuta 1869 Anton Ahlström 1932
12. lokakuuta 1869 Walfrid Alhainen 1947
16. lokakuuta 1869 Kustaa Adolf Saarinen 1932
23. lokakuuta 1869 Vihtori Mäkelä 1953
14. marraskuuta 1869 Hermanni Pojanluoma 1936
22. marraskuuta 1869 Emanuel Kolkki 1940
4. joulukuuta 1869 Antti Mikkola 1918
11. joulukuuta 1869 Gustaf Storgårds 1945
29. joulukuuta 1869 Konrad Björkstén 1914
22. tammikuuta 1870 Oskari Orasmaa 1952
30. tammikuuta 1870 Mauri Tuomela 1945
8. helmikuuta 1870 Fiina Pietikäinen 1956
25. helmikuuta 1870 Jaakko Loukko 1946
13. maaliskuuta 1870 Otto Peitsalo 1929
21. maaliskuuta 1870 Allan Särkilahti 1935
26. maaliskuuta 1870 Santeri Mäkelä 1935
14. huhtikuuta 1870 Mikko Latva 1934
19. huhtikuuta 1870 Oskari Fredrik Laine 1947
26. toukokuuta 1870 Mimmi Kanervo 1922
27. toukokuuta 1870 Antero Arho 1929
7. kesäkuuta 1870 Juho Virtanen 1953
27. kesäkuuta 1870 Matti Helenius-Seppälä 1920
19. heinäkuuta 1870 Jalmari Meurman 1946
22. heinäkuuta 1870 Lauri Pohjala 1947
23. heinäkuuta 1870 Uuno Brander 1934
25. heinäkuuta 1870 Karl Oljemark 1955
14. syyskuuta 1870 Georg Schauman 1930
18. syyskuuta 1870 Ernst Estlander 1949
18. syyskuuta 1870 Onni Puhakka 1955
20. syyskuuta 1870 Herman Niittynen 1942
27. syyskuuta 1870 Antti Penttilä 1934
1. lokakuuta 1870 Emil Helkiö 1941
13. lokakuuta 1870 Taavetti Heimonen 1920
23. lokakuuta 1870 Juhani Kurikka 1930
15. marraskuuta 1870 Mikko Virkki jälkeen 1918
27. marraskuuta 1870 J. K. Paasikivi 1956
27. tammikuuta 1871 Jooseppi Seppänen 1941
29. tammikuuta 1871 Elviira Vihersalo 1918
4. helmikuuta 1871 Josua Järvinen 1948
20. helmikuuta 1871 Anna Ängeslevä 1939
22. helmikuuta 1871 Kyösti Kanniainen 1915
23. helmikuuta 1871 Elias Sinkko 1957
26. helmikuuta 1871 Matti Turkia 1946
11. maaliskuuta 1871 Albert Ingman 1948
27. maaliskuuta 1871 Akseli Rauanheimo 1932
5. huhtikuuta 1871 Matti Mannonen 1942
12. huhtikuuta 1871 Antti Mäkelin 1948
15. huhtikuuta 1871 Oskar Lilius 1928
23. huhtikuuta 1871 Leander Sirola 1960
26. huhtikuuta 1871 Heikki Repo 1931
28. huhtikuuta 1871 Gustaf Gädda 1942
3. toukokuuta 1871 Juho Laitinen 1946
29. toukokuuta 1871 Juho Mannermaa 1943
6. kesäkuuta 1871 Erkki Pullinen 1934
19. heinäkuuta 1871 Jaakko Piirainen 1917
21. heinäkuuta 1871 Aleksi Käpy 1933
2. elokuuta 1871 Pekka Huttunen 1932
9. elokuuta 1871 Samuli Tervo 1953
16. elokuuta 1871 August Tåg 1959
14. syyskuuta 1871 Artturi Koskenkaiku 1955
2. marraskuuta 1871 Walter Andersin 1944
15. marraskuuta 1871 Mikko Luopajärvi 1920
19. joulukuuta 1871 Iisakki Valavaara 1953
28. joulukuuta 1871 Helena Vatanen 1937
14. tammikuuta 1872 Heikki Kääriäinen 1947
19. tammikuuta 1872 Heikki Renvall 1955
24. helmikuuta 1872 Pekka Pennanen 1960
28. helmikuuta 1872 Viktor Blomqvist 1928
2. maaliskuuta 1872 Edvin Wahlstén 1945
10. maaliskuuta 1872 Tuomas Vanhala 1959
13. maaliskuuta 1872 Olli Zitting 1929
2. huhtikuuta 1872 Eero Hatva 1945
4. huhtikuuta 1872 Juho Hakkinen 1918
18. toukokuuta 1872 Antero Leinola 1933
26. toukokuuta 1872 Maria Raunio 1911
19. kesäkuuta 1872 Juho Vennola 1938
30. kesäkuuta 1872 Emil Hästbacka 1951
4. heinäkuuta 1872 Emil Lehtinen 1929
5. heinäkuuta 1872 Helena Brander 1953
19. heinäkuuta 1872 Julius Ailio 1933
25. heinäkuuta 1872 Yrjö Kiuru 1945
15. elokuuta 1872 Jalmari Viljanen 1928
1. syyskuuta 1872 Johannes Bäck 1952
12. syyskuuta 1872 Kalle Lumio 1946
27. syyskuuta 1872 Johannes Storbjörk 1939
14. lokakuuta 1872 Otto Åkesson 1939
26. lokakuuta 1872 Oskar Nix 1932
9. marraskuuta 1872 Vihtori Aromaa 1932
23. marraskuuta 1872 Kalle Lohi 1948
14. joulukuuta 1872 Wäinö Wuolijoki 1947
27. helmikuuta 1873 Emanuel Aromaa 1933
24. maaliskuuta 1873 Albin Asikainen 1948
31. maaliskuuta 1873 Antti Hanninen 1957
1. huhtikuuta 1873 Johannes Wiik 1972
10. huhtikuuta 1873 Kyösti Kallio 1940
21. huhtikuuta 1873 Simo Pipatti 1934
10. toukokuuta 1873 Ernst Nevanlinna 1932
15. toukokuuta 1873 Oskari Tokoi 1963
1. heinäkuuta 1873 Sandra Lehtinen 1954
12. heinäkuuta 1873 Hannes Nylander 1940
13. heinäkuuta 1873 Henrik Niskanen 1951
3. elokuuta 1873 Oskari Heikinheimo 1950
17. elokuuta 1873 Werner Aro 1929
30. elokuuta 1873 Teuvo Kaitila 1937
6. syyskuuta 1873 Edvard Hänninen 1937
7. syyskuuta 1873 Manu Kontula 1931
12. syyskuuta 1873 Johan Sjöblom 1971
14. syyskuuta 1873 Hugo Linna 1921
17. syyskuuta 1873 Juho Rannikko 1933
11. lokakuuta 1873 Juho Ryynänen 1933
28. lokakuuta 1873 Frans Sandblom 1953
29. lokakuuta 1873 Jussi Merinen 1918
14. marraskuuta 1873 Antti Vainio 1937
15. marraskuuta 1873 Salomo Pulkkinen 1952
4. joulukuuta 1873 Adam Halme 1933
14. joulukuuta 1873 Kaarlo Kares 1942
23. joulukuuta 1873 Aatto Sirén 1955
10. helmikuuta 1874 Aaro Salo 1949
12. helmikuuta 1874 Kaarlo Anttila 1962
14. helmikuuta 1874 Frans Rantanen 1921
26. helmikuuta 1874 Matti Paavilainen 1957
28. helmikuuta 1874 Hugo Rautapää 1922
28. helmikuuta 1874 Edvard Setälä 1948
1. huhtikuuta 1874 Emmi Mäkelin 1962
12. huhtikuuta 1874 Otto Elfving 1944
14. huhtikuuta 1874 Evert Nukari 1944
14. huhtikuuta 1874 Matti Lonkainen 1918
28. huhtikuuta 1874 Albert Eerola 1950
28. huhtikuuta 1874 Juho Kananen 1955
30. huhtikuuta 1874 Mikko Leinonen 1931
8. toukokuuta 1874 Oskar Kaipio 1918
5. kesäkuuta 1874 Emil Murto 1937
13. kesäkuuta 1874 Anni Huotari 1943
25. kesäkuuta 1874 Taavi Tainio 1929
6. heinäkuuta 1874 Antti Junes 1963
17. heinäkuuta 1874 August Hämäläinen 1956
20. heinäkuuta 1874 Kaarlo Salovaara 1956
1. elokuuta 1874 Rope Kojonen 1931
2. elokuuta 1874 Efraim Kronqvist 1918
2. elokuuta 1874 Julius Lindberg 1953
10. elokuuta 1874 Emil Viljanen 1954
14. syyskuuta 1874 Anna Toivari 1947
18. syyskuuta 1874 Oskari Mantere 1942
23. syyskuuta 1874 August Raatikainen 1937
27. syyskuuta 1874 Paavo Virkkunen 1959
28. syyskuuta 1874 Jaakko Loppi 1946
1. lokakuuta 1874 Edla Lyytinen 1919
4. lokakuuta 1874 Emil Leino 1954
7. lokakuuta 1874 Hugo Suolahti 1944
10. lokakuuta 1874 Vili Taskinen 1930
13. lokakuuta 1874 Kaarlo Huhtala 1941
13. lokakuuta 1874 Matti Niilekselä 1957
16. lokakuuta 1874 Kalle Vänniä 1918
12. marraskuuta 1874 Eemil Vekara 1933
22. marraskuuta 1874 Tilda Löthman-Koponen 1962
24. marraskuuta 1874 Matti Viljanen 1946
3. joulukuuta 1874 Sakari Ainali 1938
10. joulukuuta 1874 August Hyöki 1960
11. joulukuuta 1874 Juho Rikkonen 1918
1. tammikuuta 1875 Bror Hannes Päivänsalo 1933
4. tammikuuta 1875 Juho Komulainen 1927
15. tammikuuta 1875 Jussi Vatanen 1936
25. tammikuuta 1875 Aukusti Neitiniemi 1965
29. tammikuuta 1875 Pentti Hiidenheimo 1918
29. tammikuuta 1875 Anni Savolainen-Tapaninen 1952
1. helmikuuta 1875 Kalle Kaakko-oja 1942
18. helmikuuta 1875 Emil Perttilä 1933
6. maaliskuuta 1875 Ville Heimonen 1951
3. huhtikuuta 1875 Yrjö Pulkkinen 1945
21. huhtikuuta 1875 Albin Pulkkinen 1944
28. huhtikuuta 1875 Emil Sarlin 1956
29. huhtikuuta 1875 Emanuel Pohjaväre 1949
6. toukokuuta 1875 Ida Aalle-Teljo 1955
6. toukokuuta 1875 Ida Hämäläinen 1961
1. kesäkuuta 1875 Yrjö Mäkelin 1923
28. kesäkuuta 1875 Sofia Hjulgrén 1918
5. heinäkuuta 1875 Wilho Laine 1918
6. heinäkuuta 1875 Samuli Tuomikoski 1960
29. heinäkuuta 1875 Kaapo Murros 1951
2. elokuuta 1875 Nestori Valavaara 1946
15. elokuuta 1875 Olli Kiiskinen 1943
16. elokuuta 1875 Juho Sunila 1936
21. elokuuta 1875 Aukusti Eronen 1935
1. syyskuuta 1875 Emil Rautaharju 1947
3. lokakuuta 1875 Antti Kaasalainen 1935
6. lokakuuta 1875 Juho Kanniainen 1929
13. lokakuuta 1875 Väinö Kivilinna 1950
27. lokakuuta 1875 Heikki Törmä 1945
14. marraskuuta 1875 Lennart Byman 1947
21. marraskuuta 1875 Onni Tuomi 1933
27. marraskuuta 1875 Antti Kaarne 1924
30. marraskuuta 1875 Otto Turunen 1954
21. joulukuuta 1875 Nestori Telkkä 1919
24. joulukuuta 1875 Heikki Häyrynen 1915
3. tammikuuta 1876 Paavo Leppänen 1945
17. tammikuuta 1876 Eemil Linna 1951
25. tammikuuta 1876 Oskari Vihantola 1936
20. helmikuuta 1876 August Leskinen 1952
6. maaliskuuta 1876 Anshelm Kannisto 1930
21. maaliskuuta 1876 Georg von Wendt 1954
17. huhtikuuta 1876 Otto Karhi 1966
18. huhtikuuta 1876 Akseli Brander 1958
23. huhtikuuta 1876 Oskari Herttua 1953
24. huhtikuuta 1876 Vilho Lehokas 1918
1. toukokuuta 1876 Oskari Leivo 1921
2. toukokuuta 1876 Artturi Aalto 1937
20. toukokuuta 1876 Artturi Sivenius 1926
25. toukokuuta 1876 Immanuel Bäck 1939
20. kesäkuuta 1876 Ari Pitkänen 1938
6. heinäkuuta 1876 Voitto Eloranta 1922
7. heinäkuuta 1876 Oskari Jalava 1950
13. heinäkuuta 1876 Hilja Pärssinen 1935
21. heinäkuuta 1876 Matti Aalto 1950
26. heinäkuuta 1876 Leo Hildén 1945
26. elokuuta 1876 Knut Molin 1954
31. elokuuta 1876 Juho Haveri 1961
11. syyskuuta 1876 Aleksanteri Koskenheimo 1933
24. lokakuuta 1876 Toivo Rintala 1953
31. lokakuuta 1876 Kaarlo Hänninen 1939
8. marraskuuta 1876 Yrjö Sirola 1936
13. marraskuuta 1876 Väinö Kivi 1954
27. marraskuuta 1876 Kalle Valta 1955
29. marraskuuta 1876 Anton Kotonen 1936
7. joulukuuta 1876 Pekka Hälvä 1944
18. joulukuuta 1876 Hannes Valkama 1952
19. joulukuuta 1876 Ville Oksman 1953
27. joulukuuta 1876 Nestori Aronen 1954
21. tammikuuta 1877 Kaarle Rantakari 1948
23. tammikuuta 1877 Lauri Kuoppamäki 1935
27. tammikuuta 1877 Ernesti Aarnio 1938
26. helmikuuta 1877 Wille Särkkä 1968
2. maaliskuuta 1877 Kaarlo Varho 1933
9. maaliskuuta 1877 Kristian Åkerblom 1954
10. maaliskuuta 1877 Leo Ehrnrooth 1951
16. maaliskuuta 1877 Juho Heikki Pakkala 1952
17. maaliskuuta 1877 Ville Kiviniemi 1951
28. maaliskuuta 1877 Hilma Räsänen 1955
6. huhtikuuta 1877 Johan Broman 1953
15. huhtikuuta 1877 Antti Nahkala 1942
2. toukokuuta 1877 Johannes Bengs 1936
12. toukokuuta 1877 Ville Korhonen 1931
17. toukokuuta 1877 Jaakko Enqvist 1933
23. toukokuuta 1877 Artturi Hiidenheimo 1956
24. toukokuuta 1877 Jaakko Saariaho 1951
3. kesäkuuta 1877 Feliks Kellosalmi 1939
7. kesäkuuta 1877 Alexander Frey 1945
12. kesäkuuta 1877 Kaarlo Wikman 1925
13. kesäkuuta 1877 Antti Kaura 1954
15. kesäkuuta 1877 Onni Talas 1958
18. kesäkuuta 1877 Aate Olkkonen 1949
1. heinäkuuta 1877 Nestor Väänänen 1930
6. heinäkuuta 1877 Georg Johansson 1918
10. heinäkuuta 1877 Albin Valjakka 1918
11. heinäkuuta 1877 Olga Leinonen 1950
17. heinäkuuta 1877 Wäinö Valkama 1948
18. heinäkuuta 1877 Pekka Ikonen 1956
18. elokuuta 1877 Santeri Saarikivi 1969
31. elokuuta 1877 Arvi Lahtinen 1949
29. syyskuuta 1877 Elias Tukia 1950
7. lokakuuta 1877 Veli Kustaa Simelius 1934
15. lokakuuta 1877 Konsta Vuokila 1941
21. lokakuuta 1877 Jalmari Kovanen 1936
10. joulukuuta 1877 Alfred Komu 1928
12. joulukuuta 1877 Juho Saaristo 1937
15. joulukuuta 1877 Olli Hiltunen 1947
23. joulukuuta 1877 Santeri Haapanen 1957
26. joulukuuta 1877 Konsta Lindqvist 1920
2. tammikuuta 1878 Jaakko Mäki 1938
5. tammikuuta 1878 Oskar Jeppson 1931
28. tammikuuta 1878 Kalle Häkkinen 1919
7. helmikuuta 1878 Sulho Leppä kuolinajasta ei tietoa
9. helmikuuta 1878 Kaarlo Heinonen 1944
13. helmikuuta 1878 Pekka Mömmö 1910
14. helmikuuta 1878 Alexander Halonen 1948
2. maaliskuuta 1878 Taneli Typpö 1960
9. maaliskuuta 1878 Aura Kiiskinen 1968
24. maaliskuuta 1878 Janne Martikainen 1934
5. huhtikuuta 1878 Jussi Rainio 1918
7. huhtikuuta 1878 Einar Holmberg 1959
14. huhtikuuta 1878 Mikko Piitulainen 1935
19. huhtikuuta 1878 Rafael Colliander 1938
24. huhtikuuta 1878 Hannes Ryömä 1939
6. toukokuuta 1878 Gunnar Landtman 1940
22. toukokuuta 1878 Jussi Rapo 1951
23. toukokuuta 1878 Toini Voipio 1937
12. kesäkuuta 1878 Eetu Vaarama 1938
16. kesäkuuta 1878 Hanna Karhinen 1938
18. kesäkuuta 1878 Wilhelm Westman 1955
19. elokuuta 1878 Atte Mantere 1910
29. elokuuta 1878 Jussi Kujala 1919
31. elokuuta 1878 Oskari Partanen 1970
3. syyskuuta 1878 Amos Anderson 1961
4. syyskuuta 1878 Mooses Lehtinen 1966
23. syyskuuta 1878 Valfrid Perttilä 1953
7. lokakuuta 1878 Kaapro Moilanen 1957
15. lokakuuta 1878 August Vesa 1918
9. marraskuuta 1878 Bruno Sarlin 1952
17. marraskuuta 1878 August Koskinen 1949
19. marraskuuta 1878 Jukka Pohjola 1948
27. marraskuuta 1878 Juho Aromaa 1956
2. joulukuuta 1878 Santeri Louhelainen 1923
20. joulukuuta 1878 Jussi Puumala 1953
27. joulukuuta 1878 Kalle Korhonen 1938
3. tammikuuta 1879 Gunnar Sahlstein 1935
13. tammikuuta 1879 Hulda Nordenstreng 1971
7. helmikuuta 1879 Ludvig Lindström 1953
17. helmikuuta 1879 Ilmari Auer 1965
23. helmikuuta 1879 Antti Partanen 1948
1. maaliskuuta 1879 Kaarlo Sovijärvi 1954
5. maaliskuuta 1879 Eelis Rantanen 1946
8. maaliskuuta 1879 Evert Kulenius 1958
31. maaliskuuta 1879 Väinö Jokinen 1920
31. maaliskuuta 1879 Eemeli Paronen 1957
4. huhtikuuta 1879 Aimo Cajander 1943
5. huhtikuuta 1879 Hulda Salmi 1949
13. huhtikuuta 1879 Edvard Helle 1931
19. huhtikuuta 1879 Vilkku Joukahainen 1929
5. toukokuuta 1879 Max Sergelius 1958
11. toukokuuta 1879 Matti Makkonen 1935
14. toukokuuta 1879 Eemeli Harja 1949
23. toukokuuta 1879 Anselmi Pitkäsilta 1959
24. toukokuuta 1879 Juho Peura 1918
31. toukokuuta 1879 Juhana Toiviainen 1937
2. kesäkuuta 1879 Mikko Pehkonen 1958
3. kesäkuuta 1879 Severi Kurkinen 1945
10. kesäkuuta 1879 Rafael Erich 1946
12. kesäkuuta 1879 Eemeli Aakula 1955
20. kesäkuuta 1879 Janne Räsänen 1942
29. kesäkuuta 1879 Juho Korhonen 1968
1. heinäkuuta 1879 Emil Roos 1956
12. heinäkuuta 1879 Hilda Seppälä 1932
16. heinäkuuta 1879 Heikki Ahmala 1940
28. heinäkuuta 1879 Antti Sallinen 1939
20. elokuuta 1879 Karl Laurén 1952
12. syyskuuta 1879 Olga Jokisalo 1916
27. syyskuuta 1879 Frans Mustasilta 1949
29. syyskuuta 1879 Eirik Hornborg 1965
30. syyskuuta 1879 Rolf Witting 1944
4. lokakuuta 1879 Edvard Kilpeläinen 1941
8. lokakuuta 1879 Kustaa Jussila 1964
10. lokakuuta 1879 Evert Eloranta ollut ilmeisesti elossa 1941
12. lokakuuta 1879 Ragnar Furuhjelm 1944
13. lokakuuta 1879 Emil Jatkola 1948
16. lokakuuta 1879 Emil Saarinen 1956
7. marraskuuta 1879 Väinö Malmivaara 1958
9. marraskuuta 1879 Gustaf Mickels 1949
11. marraskuuta 1879 Johan Franzén 1946
27. marraskuuta 1879 Mauritz Rosenberg 1941
4. joulukuuta 1879 Antti Tulenheimo 1952
26. joulukuuta 1879 Tahvo Hiekkaranta 1947
30. joulukuuta 1879 Otto Marttila 1955
6. tammikuuta 1880 Gabriel Hirvensalo 1941
22. tammikuuta 1880 Gabriel Luukkonen 1943
2. helmikuuta 1880 Siviä Ruotzi 1946
18. helmikuuta 1880 Ville Honkavaara 1951
21. helmikuuta 1880 Artur Eklund 1927
22. helmikuuta 1880 William Lundström 1915
14. maaliskuuta 1880 Gunnar Takolander 1955
18. maaliskuuta 1880 Kalle Hakala 1947
23. maaliskuuta 1880 Heikki Ritavuori 1922
25. maaliskuuta 1880 Mandi Hannula 1952
26. maaliskuuta 1880 Anshelm Alestalo 1954
3. toukokuuta 1880 Lyydi Saarikivi 1959
10. toukokuuta 1880 Juhani Leppälä 1976
23. toukokuuta 1880 Jooseppi Kauranen 1935
25. toukokuuta 1880 Yrjö Kivenoja 1948
9. kesäkuuta 1880 Jussi Vuoristo 1938
12. kesäkuuta 1880 Simson Pilkka 1959
14. kesäkuuta 1880 Oskari Lylykorpi 1917
1. heinäkuuta 1880 Aaro Jaskari 1925
5. elokuuta 1880 Matti Valkonen 1952
7. syyskuuta 1880 Kaarlo Vuokoski 1944
27. syyskuuta 1880 Väinö Kokko 1943
3. lokakuuta 1880 Jussi Sainio 1920
11. lokakuuta 1880 Väinö Vankkoja 1919
12. lokakuuta 1880 Kullervo Manner 1939
22. lokakuuta 1880 Pekka Tonteri 1953
8. marraskuuta 1880 Vihtori Metsäranta 1947
13. marraskuuta 1880 Kristian Lumijärvi 1957
18. joulukuuta 1880 Aapo Harjula 1961
20. tammikuuta 1881 Kalle Hämäläinen 1953
8. helmikuuta 1881 Antti Rentola 1919
19. helmikuuta 1881 Kyösti Haataja 1956
3. maaliskuuta 1881 Vilho Hirvensalo 1937
12. maaliskuuta 1881 Väinö Tanner 1966
23. maaliskuuta 1881 Kustaa Ruuskanen 1971
4. huhtikuuta 1881 Jalmari Kirjarinta 1938
5. huhtikuuta 1881 Jukka Lankila 1919
8. huhtikuuta 1881 Hilda Herrala 1956
10. huhtikuuta 1881 Otto Andersson 1925
12. huhtikuuta 1881 Sulo Wuolijoki 1957
24. huhtikuuta 1881 Hilma Koivulahti-Lehto 1955
4. toukokuuta 1881 Aleksanteri Fränti 1950
4. toukokuuta 1881 Jalmari Pilkama 1942
14. toukokuuta 1881 Väinö Pastell 1949
29. toukokuuta 1881 Hilma Valjakka 1934
5. kesäkuuta 1881 Oskari Salonen 1961
29. kesäkuuta 1881 Santeri Nuorteva 1929
29. kesäkuuta 1881 Matti Lahtela 1961
22. heinäkuuta 1881 Mikko Collan 1964
24. heinäkuuta 1881 Reinhold Svento 1973
3. elokuuta 1881 Lauri Perälä 1942
8. elokuuta 1881 Jaakko Seppänen 1938
1. syyskuuta 1881 Albin Koponen 1944
7. syyskuuta 1881 Jukka Kailio 1965
15. syyskuuta 1881 Frans Härmä 1962
16. syyskuuta 1881 Salomon Hongisto 1973
20. syyskuuta 1881 Antti Hackzell 1946
4. lokakuuta 1881 Otto Wille Kuusinen 1964
8. lokakuuta 1881 Rudolf Holsti 1945
11. lokakuuta 1881 Arvo Inkilä 1965
24. lokakuuta 1881 Kustaa Kylänpää 1961
8. marraskuuta 1881 Vilho Niemi 1961
16. marraskuuta 1881 Mimmi Haapasalo 1970
17. marraskuuta 1881 Emanuel Ramstedt 1960
30. marraskuuta 1881 Edvard Gylling Eri lähteiden mukaan 1938, 1940, 1942 tai 1944
8. joulukuuta 1881 Tuomas Bryggari 1964
2. tammikuuta 1882 Ernsti Turja 1960
5. tammikuuta 1882 Ville Vainio 1956
15. tammikuuta 1882 Antti Juutilainen 1951
15. tammikuuta 1882 Kalle Nurmela 1941
18. tammikuuta 1882 Martti Pihkala 1966
27. tammikuuta 1882 Taavi Pöyhönen 1961
30. tammikuuta 1882 Jenny Upari 1948
1. helmikuuta 1882 Akseli Kanerva 1961
22. helmikuuta 1882 Oscar Johansson 1947
24. helmikuuta 1882 Anna Haapasalo 1965
18. maaliskuuta 1882 Matti Airola 1939
19. maaliskuuta 1882 Elli Laurila 1966
25. maaliskuuta 1882 Matti Tolppanen 1946
27. maaliskuuta 1882 Aina Lähteenoja 1952
19. huhtikuuta 1882 Bernhard Heikkilä 1931
20. huhtikuuta 1882 Artturi Laitinen 1959
28. huhtikuuta 1882 Alma Jokinen 1939
5. toukokuuta 1882 Eero Nurmesniemi 1948
19. toukokuuta 1882 Aale Sariola 1948
28. toukokuuta 1882 Eero Pehkonen 1949
28. toukokuuta 1882 Aino Takala 1972
11. kesäkuuta 1882 Jussi Tolonen 1962
16. kesäkuuta 1882 Gustaf Lindberg 1932
27. kesäkuuta 1882 Antti Lastu 1970
29. kesäkuuta 1882 Väinö Hakkila 1958
29. kesäkuuta 1882 Heikki Peura 1949
3. heinäkuuta 1882 Sulo Teittinen 1964
12. heinäkuuta 1882 Herman Mattsson 1961
20. heinäkuuta 1882 Ernst Saari 1918
28. heinäkuuta 1882 Pekka Strengell 1965
29. heinäkuuta 1882 Olli Hirvensalo 1956
13. elokuuta 1882 Mauri Honkajuuri 1948
18. elokuuta 1882 Iida Vihuri 1929
27. elokuuta 1882 Lempi Tuomi 1958
29. elokuuta 1882 Hilda Hannunen jälkeen 1923
7. syyskuuta 1882 Eetu Jussila 1973
29. syyskuuta 1882 Jaakko Kujala 1957
30. syyskuuta 1882 Vihtori Huhta 1961
5. lokakuuta 1882 J. E. Lampinen 1954
5. lokakuuta 1882 John Österholm 1960
18. lokakuuta 1882 Väinö Kivisalo 1953
21. lokakuuta 1882 Jalo Lahdensuo 1973
25. lokakuuta 1882 Mikko Ampuja 1947
2. marraskuuta 1882 Maikki Letonmäki 1937
12. marraskuuta 1882 Emil Raearo 1927
18. marraskuuta 1882 Jalmari Haapanen 1961
6. joulukuuta 1882 Wäinö Mäkinen 1969
12. joulukuuta 1882 Emil Lautala 1967
15. tammikuuta 1883 Adam Laakkonen 1926
15. tammikuuta 1883 Olavi Puro 1933
18. tammikuuta 1883 Konrad Lehtimäki 1937
19. tammikuuta 1883 Elli Hiidenheimo 1950
22. tammikuuta 1883 Kalle Myllymäki 1933
30. tammikuuta 1883 Väinö Lehtola 1942
3. helmikuuta 1883 Oskari Ikonen 1938
8. helmikuuta 1883 Isak Penttala 1955
5. maaliskuuta 1883 Kaarlo Hurme 1950
8. maaliskuuta 1883 Filemon Savenius jälkeen 1939
12. huhtikuuta 1883 Petter Huttunen 1933
13. huhtikuuta 1883 Karl Wiik 1946
16. huhtikuuta 1883 Kaarlo Holma 1949
24. huhtikuuta 1883 Pekka Heikkinen 1959
28. huhtikuuta 1883 Onni Rantasalo 1977
29. huhtikuuta 1883 Juho Paksujalka 1951
8. toukokuuta 1883 Erik Alopaeus 1923
20. toukokuuta 1883 Heikki Karjalainen 1938
20. toukokuuta 1883 Berndt Kullberg 1953
31. toukokuuta 1883 Lauri Kristian Relander 1942
10. kesäkuuta 1883 Alfred Lindroos 1937
19. kesäkuuta 1883 Eva Somersalo 1956
24. kesäkuuta 1883 Jussi Tirkkonen 1934
30. kesäkuuta 1883 Hilja Riipinen 1966
15. heinäkuuta 1883 Lauri Mustakallio 1937
12. elokuuta 1883 Ville Boman 1934
17. elokuuta 1883 Juho Pyörälä 1959
22. elokuuta 1883 Tatu Nissinen 1966
26. elokuuta 1883 Emil Sallila 1936
30. elokuuta 1883 Matti Laukkonen 1946
1. syyskuuta 1883 Arvi Kontu 1945
16. syyskuuta 1883 Emil Pesonen 1958
30. syyskuuta 1883 Salomo Savolainen 1964
4. lokakuuta 1883 Helena Syrjälä-Eskola 1966
7. lokakuuta 1883 Väinö Lehtonen 1943
11. lokakuuta 1883 Johannes Korhonen 1955
14. lokakuuta 1883 Toivo Turtiainen 1920
20. lokakuuta 1883 Kustaa Lehtonen 1962
22. lokakuuta 1883 Jussi Lehtinen 1937
29. lokakuuta 1883 Antti Soikkeli 1937
30. lokakuuta 1883 Olli Kekäläinen 1948
10. marraskuuta 1883 Elsa Bonsdorff 1973
12. marraskuuta 1883 Josef Mangs 1955
5. joulukuuta 1883 Matti Puittinen 1937
5. joulukuuta 1883 August Syrjänen 1956
18. joulukuuta 1883 August Kuusisto 1972
31. joulukuuta 1883 Elias Käkelä 1918
5. tammikuuta 1884 Jalmari Virta 1938
11. helmikuuta 1884 Ivar Hörhammer 1953
11. helmikuuta 1884 Frans Kärki 1965
12. helmikuuta 1884 Yrjö Leiwo 1964
13. helmikuuta 1884 Kalle Soini 1946
16. helmikuuta 1884 Kalle Fredrik Hakala 1933
22. helmikuuta 1884 Kalle Aalto 1950
22. helmikuuta 1884 Helena Virkki 1968
8. maaliskuuta 1884 Edvard Kujala 1964
21. maaliskuuta 1884 Fanny Ahlfors 1947
27. maaliskuuta 1884 Otto Toivonen 1977
29. maaliskuuta 1884 Jussi Lumivuokko 1938
29. maaliskuuta 1884 Eetu Takkula 1953
5. huhtikuuta 1884 Arne Öhman 1968
17. huhtikuuta 1884 Väinö Juustila 1933
8. toukokuuta 1884 Evert Huttunen 1924
17. toukokuuta 1884 William Tanner jälkeen 1935
27. toukokuuta 1884 Aleksanteri Mero 1939
6. kesäkuuta 1884 Aukusti Koivisto 1956
23. kesäkuuta 1884 Mimmi Hämäläinen 1973
1. heinäkuuta 1884 Oskari Kontio 1940
9. heinäkuuta 1884 Oskari Väre 1946
17. heinäkuuta 1884 Kaaperi Kivialho 1957
17. heinäkuuta 1884 Antero Lamminen 1960
30. heinäkuuta 1884 Anni Huhtinen 1960
1. elokuuta 1884 Anttoni Vertanen 1956
6. elokuuta 1884 Anna Haverinen 1959
8. elokuuta 1884 Kustaa Kopila 1950
20. elokuuta 1884 Albert Kallio 1945
20. elokuuta 1884 Jalo Kohonen 1935
29. elokuuta 1884 Jukka Tuomikoski 1956
18. syyskuuta 1884 Wilho Louhivuori 1953
9. lokakuuta 1884 Jalmari Jyske 1944
19. lokakuuta 1884 Juho Pyy 1978
29. lokakuuta 1884 Akseli Nikula 1956
6. joulukuuta 1884 Nikolai Virtanen 1938
10. joulukuuta 1884 Emil Jutila 1942
19. joulukuuta 1884 Jaakko Keto 1947
21. joulukuuta 1884 Torsten Rothberg 1938
28. joulukuuta 1884 Kaino Oksanen 1966
27. tammikuuta 1885 Vihtori Vesterinen 1958
13. helmikuuta 1885 Kustaa Perho 1944
15. helmikuuta 1885 Kaarlo Harvala 1942
15. helmikuuta 1885 Yrjö Welling 1963
15. maaliskuuta 1885 Juho Koivisto 1975
1. huhtikuuta 1885 Arvo Lintulahti 1958
2. huhtikuuta 1885 Aino Forsten 1937
9. huhtikuuta 1885 Maija Häkkinen 1974
15. huhtikuuta 1885 Kusti Arhama 1957
23. huhtikuuta 1885 Yrjö Koskelainen 1951
23. toukokuuta 1885 Arvi Malmivaara 1970
28. toukokuuta 1885 Eino Tulenheimo 1962
29. toukokuuta 1885 Martti Rantanen 1935
6. kesäkuuta 1885 Edvard Helenelund 1976
14. kesäkuuta 1885 Antti Halonen 1942
20. kesäkuuta 1885 Leo Gummerus 1956
24. kesäkuuta 1885 Hannes Eskola 1951
28. kesäkuuta 1885 Yrjö Kesti 1960
4. heinäkuuta 1885 Ville Nikkanen 1960
5. heinäkuuta 1885 Olli Pekka Rissanen 1953
14. heinäkuuta 1885 Alli Kallioniemi 1958
17. elokuuta 1885 Otto Piisinen 1965
20. elokuuta 1885 Janne Koivuranta 1967
24. elokuuta 1885 Ernst von Born 1956
26. elokuuta 1885 Sanfrid Kariniva 1939
29. elokuuta 1885 Armas Paasonen 1950
29. elokuuta 1885 Hannes Pulkkinen 1938
11. lokakuuta 1885 Hanna Kohonen 1944
12. lokakuuta 1885 Lauri Mäkelä 1947
9. marraskuuta 1885 Matts Forss 1967
16. marraskuuta 1885 Otto Pensas 1940
22. marraskuuta 1885 Matti Pitkänen 1958
27. marraskuuta 1885 Janne Korhonen 1940
1. joulukuuta 1885 Oskari Reinikainen 1969
26. joulukuuta 1885 Matti Luoma-aho 1943
2. tammikuuta 1886 Antti Lehikoinen 1953
11. tammikuuta 1886 Pekka Meriläinen 1926
14. tammikuuta 1886 Niilo Patinen 1947
17. tammikuuta 1886 Paavo Saarinen 1960
2. helmikuuta 1886 Toivo Janhonen 1939
19. helmikuuta 1886 Herman Hurmevaara 1938
3. maaliskuuta 1886 Mikko Tarkkanen 1967
29. maaliskuuta 1886 Otto Jacobsson 1937
11. huhtikuuta 1886 Heikki Välisalmi 1947
13. huhtikuuta 1886 Niilo Pelttari 1940
14. huhtikuuta 1886 Armas Saastamoinen 1932
22. huhtikuuta 1886 Wäinö Selander 1973
27. huhtikuuta 1886 Eero Mäkinen 1953
15. toukokuuta 1886 Eliel Mickelsson 1963
25. toukokuuta 1886 Elin Airamo 1971
28. toukokuuta 1886 Juho Pilppula 1973
4. kesäkuuta 1886 Toivo Aronen 1973
4. kesäkuuta 1886 Alpo Luostarinen 1948
5. kesäkuuta 1886 Toivo Kivimäki 1968
5. kesäkuuta 1886 Jaakko Liedes 1958
6. kesäkuuta 1886 Aino Lehtokoski 1949
8. kesäkuuta 1886 Väinö Hupli 1934
8. kesäkuuta 1886 Teuvo Valanne 1948
11. kesäkuuta 1886 Antti Tossavainen 1962
15. kesäkuuta 1886 Yrjö Kallinen 1976
16. kesäkuuta 1886 August Isaksson 1929
1. heinäkuuta 1886 Johan Aalto 1946
22. heinäkuuta 1886 Hella Wuolijoki 1954
12. elokuuta 1886 Anton Suurkonka 1964
13. elokuuta 1886 Arvi Ahmavaara 1957
12. lokakuuta 1886 Albert Raitanen 1918
14. lokakuuta 1886 Aarno Pesonen 1927
5. marraskuuta 1886 Aleksi Hakala 1959
28. marraskuuta 1886 Paavo Korpisaari 1950
22. joulukuuta 1886 Lauri Letonmäki 1935
24. joulukuuta 1886 August Rytkönen 1960
15. tammikuuta 1887 Bjarne Westermarck 1945
13. helmikuuta 1887 Eino Tuomivaara 1975
25. helmikuuta 1887 Matti Väisänen 1939
7. maaliskuuta 1887 Ville Kämäräinen 1959
14. maaliskuuta 1887 Elsa Metsäranta 1941
20. maaliskuuta 1887 Jussi Railo 1920
31. maaliskuuta 1887 Juho Heitto 1967
18. huhtikuuta 1887 Paavo Ruotsalainen 1967
10. toukokuuta 1887 Oskari Suutala 1919
11. toukokuuta 1887 Iisakki Nikkola 1959
13. toukokuuta 1887 Sulo Salo 1955
14. toukokuuta 1887 Kalle Kyhälä 1938
9. kesäkuuta 1887 Julius Nurminen 1918
12. heinäkuuta 1887 Toivo Salakivi 1965
21. heinäkuuta 1887 Kuno Nyman 1982
25. heinäkuuta 1887 Ilmari Tossavainen 1978
30. heinäkuuta 1887 Pekka Kemppi 1957
3. elokuuta 1887 Lauri Sariola 1940
4. elokuuta 1887 Eva Heikinheimo 1955
7. elokuuta 1887 Hjalmar Lindqvist 1966
8. elokuuta 1887 Gottfrid Lindström 1975
14. elokuuta 1887 Jaakko Ikola 1951
20. elokuuta 1887 Yrjö Valkama 1944
22. elokuuta 1887 Jussi Malmivuori 1970
24. elokuuta 1887 Juho Perälä 1938
26. elokuuta 1887 Pekka Kopsa 1969
13. syyskuuta 1887 Julius Sundberg 1931
7. lokakuuta 1887 Antti Meriläinen 1942
18. lokakuuta 1887 Matti Kotila 1953
7. marraskuuta 1887 Pekka Nurmiranta ollut elossa 1941
18. marraskuuta 1887 Erik von Frenckell 1977
29. marraskuuta 1887 Eino Pekkala 1956
5. joulukuuta 1887 Erkki Kuokkanen 1956
10. joulukuuta 1887 Tyko Reinikka 1964
24. joulukuuta 1887 Hilja Vilkemaa 1976
27. joulukuuta 1887 Matti Hannula 1954
27. joulukuuta 1887 Toivo Nokelainen 1954
1. tammikuuta 1888 Eeno Pusa 1975
7. tammikuuta 1888 Sulo Heiniö 1956
17. tammikuuta 1888 Vilho Annala 1960
16. helmikuuta 1888 Yrjö Räisänen 1948
26. helmikuuta 1888 Väinö Salovaara 1964
7. maaliskuuta 1888 Walto Tuomioja 1931
24. maaliskuuta 1888 Kalle Hautala 1956
24. maaliskuuta 1888 Pekka Railo 1975
27. maaliskuuta 1888 Heikki Taskinen 1952
4. huhtikuuta 1888 Albin Manner 1954
10. huhtikuuta 1888 Viktor Hintz 1972
16. huhtikuuta 1888 Oskari Jussila 1955
7. kesäkuuta 1888 Antti Virtanen 1972
12. kesäkuuta 1888 Heikki Mäkinen 1960
18. kesäkuuta 1888 Rosa Sillanpää 1929
25. kesäkuuta 1888 Niilo Solja 1967
28. kesäkuuta 1888 Yrjö Hirvensalo 1954
27. heinäkuuta 1888 Juho Niukkanen 1954
10. elokuuta 1888 Kalle Lepola 1937
26. elokuuta 1888 Kaarle Ellilä 1957
5. syyskuuta 1888 Yrjö Puhakka 1971
7. syyskuuta 1888 Arthur Usenius 1937
8. syyskuuta 1888 Aukusti Luoma 1943
28. syyskuuta 1888 Jonas Laherma 1977
11. lokakuuta 1888 Toivo Horelli 1975
20. lokakuuta 1888 Atte Muhonen 1954
10. marraskuuta 1888 Vilho Piippo 1950
19. marraskuuta 1888 Arvo Ketonen 1948
19. marraskuuta 1888 Aukusti Turunen 1967
23. marraskuuta 1888 Lassi Hiekkala 1951
6. joulukuuta 1888 Mikko Erich 1948
7. joulukuuta 1888 Juho Kosonen 1962
14. joulukuuta 1888 Juho Karvonen 1966
15. joulukuuta 1888 Artturi Leinonen 1963
17. joulukuuta 1888 Juho Vesterlund 1940
27. joulukuuta 1888 Yrjö Pesonen 1966
15. tammikuuta 1889 Jukka Lehtosaari 1939
28. tammikuuta 1889 Kalle Kankari 1948
3. helmikuuta 1889 Risto Ryti 1956
9. helmikuuta 1889 Valfrid Eskola 1961
26. helmikuuta 1889 Antero Nyrkkö 1928
1. maaliskuuta 1889 Urho Kulovaara 1964
5. maaliskuuta 1889 Rieti Itkonen 1951
13. maaliskuuta 1889 Valtteri Mikonmäki 1982
1. huhtikuuta 1889 Aarne Honka 1975
12. toukokuuta 1889 Toivo Långström 1983
29. toukokuuta 1889 Oskari Lehtonen 1964
2. kesäkuuta 1889 Aino Luostarinen 1953
7. kesäkuuta 1889 Eino Kilpi 1963
26. kesäkuuta 1889 Jere Juutilainen 1949
4. heinäkuuta 1889 Aarne Kauppinen 1927
30. heinäkuuta 1889 Edvard Huttunen 1943
8. elokuuta 1889 Hjalmar Procopé 1954
19. elokuuta 1889 Eero Rydman 1963
21. elokuuta 1889 Juho Kuittinen 1956
22. elokuuta 1889 Johan Helo 1966
3. lokakuuta 1889 Antti Kukkonen 1978
5. lokakuuta 1889 Heikki Vehkaoja 1954
8. lokakuuta 1889 Eino Aaltio 1974
10. lokakuuta 1889 Edvard Jokela 1929
1. marraskuuta 1889 Onni Mäkeläinen 1969
22. marraskuuta 1889 Aarne Sihvo 1963
26. marraskuuta 1889 Matti Meriläinen 1963
30. joulukuuta 1889 Matti Miikki 1960
16. tammikuuta 1890 Matti Heikkilä 1965
17. tammikuuta 1890 Yrjö Komu 1939
27. tammikuuta 1890 Mauno Pekkala 1952
14. helmikuuta 1890 Kaiku Kallio 1971
21. helmikuuta 1890 Pekka Kankkunen 1972
4. huhtikuuta 1890 Raino Hallberg 1970
4. huhtikuuta 1890 Uno Hildén 1951
12. huhtikuuta 1890 Uuno Virranniemi 1976
14. huhtikuuta 1890 Aleksander Allila n. 1933
27. huhtikuuta 1890 Alpo Lumme 1973
17. toukokuuta 1890 Erkki Paavolainen 1960
16. kesäkuuta 1890 Konsti Järnefelt 1959
27. kesäkuuta 1890 Toivo Alavirta 1940
27. kesäkuuta 1890 Emil Jokinen 1960
10. heinäkuuta 1890 Erkki Härmä 1957
2. elokuuta 1890 Vihtori Vainio 1942
18. elokuuta 1890 Svantte Vuorio 1971
24. elokuuta 1890 Bruno Salmiala 1981
31. elokuuta 1890 Juho Kekkonen 1951
11. syyskuuta 1890 Pekka Kettunen 1960
13. syyskuuta 1890 Markus Niskala 1963
17. lokakuuta 1890 Urho Toivola 1960
18. lokakuuta 1890 Vilho Kirveskoski 1949
20. joulukuuta 1890 Jussi Lonkainen 1949
21. joulukuuta 1890 Toivo Tyrni 1966
1. tammikuuta 1891 Leo Böök 1969
1. tammikuuta 1891 Taavi Lindman 1957
2. tammikuuta 1891 Arvi Oksala 1949
2. tammikuuta 1891 Toivo Lehto 1968
5. tammikuuta 1891 Aukusti Mäenpää 1933
7. tammikuuta 1891 Heikki Soininen 1957
14. tammikuuta 1891 Anni Rytkönen ilmeisesti noin 1938
15. tammikuuta 1891 Toivo Ikonen 1976
18. tammikuuta 1891 Taavetti Nuutinen 1932
27. tammikuuta 1891 Kalle Jutila 1966
27. tammikuuta 1891 Henrik Kullberg 1953
7. helmikuuta 1891 Albert Brommels 1962
12. helmikuuta 1891 Axel Åhlström 1934
14. helmikuuta 1891 Juho Hyvönen 1975
15. helmikuuta 1891 Aku Korvenoja 1962
6. maaliskuuta 1891 Arne Somersalo 1941
4. huhtikuuta 1891 Tyyne Salomaa 1938
15. huhtikuuta 1891 Aatami Asikainen 1965
18. huhtikuuta 1891 Erkki Perheentupa 1963
20. huhtikuuta 1891 Wiljo-Kustaa Kuuliala 1958
18. toukokuuta 1891 Frans Hiilos 1952
29. toukokuuta 1891 Arvo Riihimäki 1972
11. kesäkuuta 1891 Yrjö Lehtinen 1945
3. heinäkuuta 1891 Toivo Aro 1950
10. heinäkuuta 1891 Jalmari Linna 1954
16. heinäkuuta 1891 Wivi Roslander 1973
27. syyskuuta 1891 Kalle Kulmala 1936
4. lokakuuta 1891 Laura Härmä 1952
22. lokakuuta 1891 Uuno Hannula 1963
23. lokakuuta 1891 Kaisa Hiilelä 1977
21. marraskuuta 1891 Samuli Simula 1957
17. joulukuuta 1891 Kaarlo Mikkola 1940
18. joulukuuta 1891 Bertta Leppälä 1966
5. helmikuuta 1892 Taavi Pitkänen 1929
13. helmikuuta 1892 Väinö Sinisalo 1951
14. helmikuuta 1892 Jaakko Vainio 1953
9. maaliskuuta 1892 Kalle Joukanen 1970
10. maaliskuuta 1892 Kalle Kauppi 1961
23. maaliskuuta 1892 Eemil Pääkkönen 1962
31. maaliskuuta 1892 Martta Salmela-Järvinen 1987
4. toukokuuta 1892 Jalmari Leino 1963
15. toukokuuta 1892 Antti Kuisma 1971
5. kesäkuuta 1892 Konsta Talvio 1970
5. heinäkuuta 1892 Aleksi Aaltonen 1956
16. heinäkuuta 1892 Väinö Merivirta 1937
13. elokuuta 1892 Jalmari Rötkö 1938
14. syyskuuta 1892 August Valta 1965
28. syyskuuta 1892 Rakel Jalas 1955
1. lokakuuta 1892 Kalle Toppinen 1938
18. marraskuuta 1892 Viljo Rantala 1980
23. marraskuuta 1892 Samppa Aittoniemi 1969
24. marraskuuta 1892 Kalle Kämäräinen 1964
1. joulukuuta 1892 Eemil Luukka 1970
12. joulukuuta 1892 Väinö Okko 1965
2. tammikuuta 1893 Siina Urpilainen 1962 tai 1963
9. tammikuuta 1893 Kalle Kirra 1969
30. tammikuuta 1893 Jalmari Väisänen 1983
2. huhtikuuta 1893 Vihtori Fallila 1973
5. huhtikuuta 1893 Paavo Aarniokoski 1961
5. huhtikuuta 1893 Pekka Tapaninen 1982
29. huhtikuuta 1893 Aare Leikola 1973
2. toukokuuta 1893 Väinö Hannula 1953
11. toukokuuta 1893 Frans Hanhisalo 1935
28. toukokuuta 1893 Leo Leppä 1958
7. kesäkuuta 1893 Pietari Salmenoja 1962
1. heinäkuuta 1893 Kaapro Huittinen 1967
7. heinäkuuta 1893 Toivo Halonen 1984
9. heinäkuuta 1893 Antti Kemppi 1974
30. heinäkuuta 1893 Armas Tolonen 1954
18. elokuuta 1893 Eino Laitinen 1961
22. syyskuuta 1893 Levi Jern 1973
22. syyskuuta 1893 Mikko Suokas 1934
25. syyskuuta 1893 Jalmari Malmi 1943
18. lokakuuta 1893 Eino Heikura 1962
19. lokakuuta 1893 Edvard Haga 1968
21. lokakuuta 1893 Heikki Ala-Mäyry 1960
8. marraskuuta 1893 Viljo Venho 1980
28. marraskuuta 1893 Arvo Pohjannoro 1963
17. helmikuuta 1894 Yrjö Antila 1958
9. huhtikuuta 1894 Kosti Kankainen 1979
12. toukokuuta 1894 Kalle Lampinen 1950
15. toukokuuta 1894 Viljami Kalliokoski 1978
27. toukokuuta 1894 Ebba Östenson 1988
19. kesäkuuta 1894 Vilho Vallas 1963
20. kesäkuuta 1894 Rolf Berner 1978
26. kesäkuuta 1894 Veikko Wainio 1972
11. heinäkuuta 1894 Verner Halén jälkeen 1940
20. heinäkuuta 1894 Alex Hämäläinen 1943
12. elokuuta 1894 Arno Tuurna 1976
27. elokuuta 1894 Onni Peltonen 1969
5. syyskuuta 1894 Arvo Tuominen 1981
8. syyskuuta 1894 Niilo Pajunen 1983
2. lokakuuta 1894 Arvi Turkka 1965
7. lokakuuta 1894 Eino Saari 1971
10. lokakuuta 1894 Carl Sanmark 1938
14. lokakuuta 1894 Jussi Leino 1960
3. marraskuuta 1894 Erland Haapaniemi 1962
9. marraskuuta 1894 Anna Nevalainen 1976
11. marraskuuta 1894 Kyllikki Pohjala 1979
18. marraskuuta 1894 Toivo Kujala 1959
22. joulukuuta 1894 Edwin Linkomies 1963
26. tammikuuta 1895 Uno Nurminen 1972
26. tammikuuta 1895 Karl Wenman 1964
1. huhtikuuta 1895 Aino Malkamäki 1961
2. huhtikuuta 1895 Sakari Honkala 1966
2. toukokuuta 1895 Paavo Leskinen 1952
8. toukokuuta 1895 Fabian Tillanen 1976
29. toukokuuta 1895 Toivo Järvinen 1947
1. kesäkuuta 1895 Eljas Erkko 1965
12. kesäkuuta 1895 Hemmi Lindqvist 1979
23. heinäkuuta 1895 Veikko Heiskanen 1971
11. elokuuta 1895 Felix Seppälä 1972
18. elokuuta 1895 Jalmari Pusa 1957
20. syyskuuta 1895 Mikko Järvinen 1953
20. syyskuuta 1895 Lauri Laine 1976
27. syyskuuta 1895 Eetu Karjalainen 1965
21. lokakuuta 1895 Ville Komu 1942
26. marraskuuta 1895 Onni Hiltunen 1971
3. joulukuuta 1895 Heikki Pesonen 1964
11. joulukuuta 1895 Kalle Meriläinen 1938
21. tammikuuta 1896 Yrjö Helenius 1964
21. tammikuuta 1896 Vilho Kivioja 1977
29. tammikuuta 1896 Albin Wickman 1971
2. helmikuuta 1896 Toivo Aalto-Setälä 1977
9. helmikuuta 1896 Paavo Susitaival 1993
18. helmikuuta 1896 Gunnar Andersson 1956
3. huhtikuuta 1896 Väinö Huuhtanen 1951
4. huhtikuuta 1896 Kalervo Saura 1981
20. huhtikuuta 1896 Matti Pärssinen 1951
13. toukokuuta 1896 Lennart Heljas 1972
4. kesäkuuta 1896 Pentti Kiiskinen 1967
10. kesäkuuta 1896 Kustaa Tiitu 1990
15. heinäkuuta 1896 Esa Hietanen 1962
20. heinäkuuta 1896 Juho Kaakinen 1938
23. heinäkuuta 1896 Lempi Lehto 1971
4. elokuuta 1896 Arvi Louhelainen 1949
4. elokuuta 1896 Hilja Väänänen 1987
5. elokuuta 1896 Arvo Salminen 1967
28. elokuuta 1896 Heikki Niskanen 1962
18. syyskuuta 1896 Jussi Fahler 1956
29. syyskuuta 1896 Ture Hollstén 1978
23. marraskuuta 1896 Ilmari Sormunen 1980
3. joulukuuta 1896 Mikko Hurtta 1989
21. tammikuuta 1897 Arthur Larson 1959
28. tammikuuta 1897 Yrjö Leino 1961
7. helmikuuta 1897 Lauri Myllymäki 1967
3. maaliskuuta 1897 Kaarlo Cederberg 1965
16. huhtikuuta 1897 Einari Karvetti 1979
17. huhtikuuta 1897 Väinö Kallio 1938
25. huhtikuuta 1897 Jussi Annala 1967
20. toukokuuta 1897 Torsten Nordström 1989
18. kesäkuuta 1897 Aleksi Lehtonen 1940
13. heinäkuuta 1897 Hugo Aattela 1959
30. elokuuta 1897 Pekka Kiiski 1976
18. syyskuuta 1897 Antto Prunnila 1965
26. marraskuuta 1897 Taavi Vilhula 1976
13. tammikuuta 1898 Usko Koski 1973
19. tammikuuta 1898 Heikki Kannisto 1957
24. tammikuuta 1898 Väinö Nieminen 1979
14. helmikuuta 1898 Aksel Airo 1985
17. helmikuuta 1898 Väinö Pohjaranta 1938
12. maaliskuuta 1898 Väinö Meltti 1964
25. huhtikuuta 1898 Reino Ala-Kulju 1983
30. toukokuuta 1898 Ville Riihinen 1974
1. kesäkuuta 1898 Toivo Hietala 1974
20. kesäkuuta 1898 Bruno Tenhunen 1985
12. heinäkuuta 1898 Reino Uusisalmi 1945
13. heinäkuuta 1898 Toivo Wiherheimo 1970
15. elokuuta 1898 Väinö Havas 1941
19. elokuuta 1898 Onni Mannila 1991
27. elokuuta 1898 Johannes Wirtanen 1959
3. syyskuuta 1898 Johan Otto Söderhjelm 1985
24. syyskuuta 1898 Aapo Inkinen 1960
10. lokakuuta 1898 Eino Rauste 1988
12. lokakuuta 1898 Jussi Raatikainen 1978
13. lokakuuta 1898 Sigrid Oulasmaa 1963
24. lokakuuta 1898 Kurt Nordfors 1968
26. lokakuuta 1898 Judit Nederström-Lundén 1984
17. marraskuuta 1898 Arvo Lehto 1941
30. marraskuuta 1898 Yrjö Enne 1961
27. joulukuuta 1898 Vieno Simonen 1994
19. tammikuuta 1899 Elli Nurminen 1987
28. tammikuuta 1899 Elias Simojoki 1940
1. maaliskuuta 1899 Jalmari Kulmala 1986
1. maaliskuuta 1899 Ralf Törngren 1961
17. huhtikuuta 1899 Emil Tabell 1937
23. huhtikuuta 1899 Sylvi-Kyllikki Kilpi 1987
6. kesäkuuta 1899 Aleksi Rinne 1974
26. heinäkuuta 1899 Edvin Stenwall 1976
31. heinäkuuta 1899 Yrjö Schildt 1961
13. elokuuta 1899 Lauri Murtomaa 1955
24. elokuuta 1899 Yrjö Murto 1963
22. lokakuuta 1899 Yrjö R. Saarinen 1977
31. joulukuuta 1899 Martti Leskinen 1985
6. tammikuuta 1900 Ville Kupari 1986
8. tammikuuta 1900 Martta Kurkilahti 1976
21. maaliskuuta 1900 Lauri Kaijalainen 1965
28. maaliskuuta 1900 Hugo Johansson 1983
3. toukokuuta 1900 Eemeli Lakkala 1974
20. kesäkuuta 1900 Kalle Kauhanen 1969
20. kesäkuuta 1900 Ville Puumalainen 1962
17. heinäkuuta 1900 Esteri Häikiö 1974
29. heinäkuuta 1900 Einari Jaakkola 1992
1. elokuuta 1900 Kalle Määttä 1985
14. elokuuta 1900 Erkki Leikola 1986
3. syyskuuta 1900 Urho Kekkonen 1986
21. marraskuuta 1900 Pauli Tuorila 1950
24. marraskuuta 1900 Veikko Kosonen 1971
4. joulukuuta 1900 Uuno Raatikainen 1999
26. joulukuuta 1900 Kalle Jokinen 1965
28. joulukuuta 1900 Armas Leinonen 1985
31. joulukuuta 1900 Lauri Riikonen 1973
19. tammikuuta 1901 Georg Eriksson 1964
2. helmikuuta 1901 Kalle Renfors 1968
24. maaliskuuta 1901 Ole Frietsch 1973
31. maaliskuuta 1901 Lauri Järvi 1981
12. huhtikuuta 1901 Uuno Takki 1968
27. huhtikuuta 1901 Elli Juntunen 1990
5. toukokuuta 1901 Janne Mustonen 1964
21. toukokuuta 1901 Elsa Karppinen 1957
1. kesäkuuta 1901 Yrjö Manninen 1985
28. kesäkuuta 1901 Rauno Kallia 1948
7. heinäkuuta 1901 Otto Muikku 1963
14. heinäkuuta 1901 Martti Salminen 1993
15. heinäkuuta 1901 Emil Huunonen 1959
23. heinäkuuta 1901 Aaro Uusitalo 1980
31. elokuuta 1901 Martti Peltonen 1973
4. syyskuuta 1901 Jussi Pöykkö 1980
30. lokakuuta 1901 Eino Rannikkoluoto 1960
8. marraskuuta 1901 Matti Lepistö 1991
10. marraskuuta 1901 Penna Tervo 1956
3. joulukuuta 1901 Marja Lahti 1967
9. joulukuuta 1901 Yrjö Suontausta 1952
18. joulukuuta 1901 Wiljam Sarjala 1977
31. joulukuuta 1901 Karl-August Fagerholm 1984
30. tammikuuta 1902 Ensio Kytömaa 1970
30. tammikuuta 1902 Tauno Saukkonen 1965
6. helmikuuta 1902 Juho Takala 1982
9. helmikuuta 1902 Johannes Jungarå 1995
22. helmikuuta 1902 Asser Salo 1938
26. helmikuuta 1902 Valdemar Liljeström 1960
3. maaliskuuta 1902 Tyyne Leivo-Larsson 1977
24. maaliskuuta 1902 Ville Pessi 1983
27. maaliskuuta 1902 Saara Forsius 1988
22. huhtikuuta 1902 Heikki Simonen 1975
1. heinäkuuta 1902 Cay Sundström 1959
9. heinäkuuta 1902 Pentti Niemi 1962
5. elokuuta 1902 Hugo Manninen 1990
8. elokuuta 1902 Aukusti Pasanen 1986
17. elokuuta 1902 Toivo Latva jälkeen 1937
24. elokuuta 1902 Pertti Rapio 1992
31. elokuuta 1902 Mauri Perkonoja 1994
16. lokakuuta 1902 Margit Borg-Sundman 1992
23. marraskuuta 1902 Aaro Kauppi 1979
10. joulukuuta 1902 Väinö Kaasalainen 1955
3. tammikuuta 1903 Martti Suntela 1999
17. tammikuuta 1903 Erkki Paavola 1983
27. tammikuuta 1903 Eino Rytinki 1972
22. helmikuuta 1903 Yrjö Hautala 1969
17. maaliskuuta 1903 Elli Stenberg 1987
19. toukokuuta 1903 Antti Kinnunen 1979
30. toukokuuta 1903 Kalle Matilainen 1975
6. kesäkuuta 1903 Rafael Paasio 1980
22. heinäkuuta 1903 Hellä Meltti 1979
3. elokuuta 1903 Walter Kuusela 1985
2. syyskuuta 1903 Toivo Lång 1970
1. lokakuuta 1903 Armas Härkönen 1981
16. tammikuuta 1904 Eino Kujanpää 1980
22. tammikuuta 1904 Irma Hamara 1989
14. helmikuuta 1904 Hertta Kuusinen 1974
16. huhtikuuta 1904 Vilho Leivonen 1985
19. toukokuuta 1904 Eino Palovesi 1980
9. kesäkuuta 1904 Artturi Koskinen 1981
15. elokuuta 1904 Edvard Pesonen 1977
26. lokakuuta 1904 Elis Andersson 1983
26. marraskuuta 1904 Jaakko Kemppainen 1988
26. marraskuuta 1904 Antti Rantamaa 1987
1. joulukuuta 1904 Akseli Paarman 2000
5. joulukuuta 1904 Paavo Karjalainen 1978
21. tammikuuta 1905 Matti Huhta 1967
17. helmikuuta 1905 Jussi Saukkonen 1986
19. maaliskuuta 1905 Aapo Seppälä 1967
4. huhtikuuta 1905 Arvo Paasivuori 1987
27. huhtikuuta 1905 Kaisu-Mirjami Rydberg 1959
1. toukokuuta 1905 Vappu Heinonen 1999
29. heinäkuuta 1905 Olavi Kajala 1967
22. elokuuta 1905 Gunnar Henriksson 1974
5. syyskuuta 1905 Kustaa Alanko 1985
8. syyskuuta 1905 Eino Tainio 1970
9. marraskuuta 1905 Toivo Kinnunen 1977
6. joulukuuta 1905 Evald Häggblom 1976
8. joulukuuta 1905 Eino Roine 1987
8. joulukuuta 1905 Tahvo Rönkkö 1993
9. joulukuuta 1905 Georg Backlund 2002
5. tammikuuta 1906 Eero Antikainen 1960
27. tammikuuta 1906 Atos Wirtanen 1979
22. toukokuuta 1906 Alwar Sundell 1990
5. heinäkuuta 1906 Kauno Kleemola 1965
12. heinäkuuta 1906 Aune Innala 1999
15. elokuuta 1906 Viljo Kilpeläinen 1937
26. syyskuuta 1906 Niilo Ryhtä 1995
3. lokakuuta 1906 Niilo Honkala 1994
12. lokakuuta 1906 V. J. Sukselainen 1995
23. lokakuuta 1906 Paula Ruutu 1990
28. marraskuuta 1906 Eemil Partanen 1996
10. joulukuuta 1906 Aimo Aaltonen 1987
22. joulukuuta 1906 Tuomas Saikku 1963
25. tammikuuta 1907 Mauno Pohjonen 1987
9. helmikuuta 1907 Aili Siiskonen 1983
20. helmikuuta 1907 Erkki Ryömä 1997
8. maaliskuuta 1907 Lauri Leppihalme 1979
17. huhtikuuta 1907 Martti Miettunen 2002
9. toukokuuta 1907 Nestori Nurminen 1977
2. kesäkuuta 1907 Tauno Vartia 1977
15. elokuuta 1907 Eero Saari 1955
22. elokuuta 1907 Lauri Kaukamaa 1990
24. elokuuta 1907 Lauri Puntila 1988
21. syyskuuta 1907 Kerttu Saalasti 1995
3. lokakuuta 1907 Yrjö Kilpeläinen 1955
31. lokakuuta 1907 Artturi Tienari 1998
21. joulukuuta 1907 Niilo Nieminen 1988
23. joulukuuta 1907 Tyyne Paasivuori 1974
9. helmikuuta 1908 Vilho Lehtonen 1996
15. helmikuuta 1908 Veikko Svinhufvud 1969
12. maaliskuuta 1908 Hannes Paaso 1970
18. maaliskuuta 1908 Usko Seppi 1968
23. maaliskuuta 1908 Yrjö Saari 1968
29. maaliskuuta 1908 Tyyne Tuominen 2001
3. huhtikuuta 1908 Bertel Lindh 1996
19. huhtikuuta 1908 Lauri Kantola 1990
19. huhtikuuta 1908 Valto Käkelä 1977
24. huhtikuuta 1908 Ale Holopainen 1974
29. huhtikuuta 1908 Tatu Malmivaara 1987
14. kesäkuuta 1908 Erkki Koivisto 1972
18. kesäkuuta 1908 Eero Kivelä 1992
22. kesäkuuta 1908 Sylvi Halinen 1995
30. kesäkuuta 1908 Arvo Sävelä 1976
10. heinäkuuta 1908 Matti Ytti 1973
29. heinäkuuta 1908 Helmer Smeds 1967
30. heinäkuuta 1908 Toivo Salin 1981
10. elokuuta 1908 Aune Salama 1999
15. elokuuta 1908 Mauno Jussila 1988
15. elokuuta 1908 Hugo Nuorsaari 1993
6. syyskuuta 1908 Veikko Honkanen 1999
16. syyskuuta 1908 Matti Liinamaa 1968
8. lokakuuta 1908 Sven Högström 1995
18. tammikuuta 1909 Eino Raunio 1979
18. helmikuuta 1909 Elis Manninen 1997
25. helmikuuta 1909 Jorma Tuominen 2002
17. maaliskuuta 1909 Hannes Tauriainen 1971
25. maaliskuuta 1909 Arvi Jovero 1948
5. huhtikuuta 1909 Laura Brander-Wallin 1994
22. huhtikuuta 1909 Esa Kaitila 1975
28. kesäkuuta 1909 Armi Hosia 1992
29. kesäkuuta 1909 Eino Lottanen 1995
9. heinäkuuta 1909 Yrjö Sinkkonen 1972
13. heinäkuuta 1909 Olavi Lähteenmäki 2006
26. syyskuuta 1909 Väinö Tikkaoja 1964
28. syyskuuta 1909 Kaarlo Kajatsalo 1988
29. syyskuuta 1909 Irma Karvikko 1994
12. marraskuuta 1909 Toivo Mansner 1986
21. marraskuuta 1909 Eeli Erkkilä 1963
22. marraskuuta 1909 Sylvi Siltanen 1986
25. joulukuuta 1909 Eino Sirén 1981
27. helmikuuta 1910 Martti Honkavaara 1965
1. maaliskuuta 1910 Sulo Muuri 1995
20. huhtikuuta 1910 Reino Kangas 1998
28. huhtikuuta 1910 Juho Nykänen 1987
17. toukokuuta 1910 Vilho Suosalo 1976
24. toukokuuta 1910 Akseli Rodén 1998
1. kesäkuuta 1910 Ensio Partanen 2000
4. heinäkuuta 1910 Toivo Friman 1987
6. heinäkuuta 1910 Urho Kähönen 1984
23. heinäkuuta 1910 Olga Terho 2003
24. heinäkuuta 1910 Tuure Junnila 1999
4. elokuuta 1910 Nils Meinander 1985
24. elokuuta 1910 Juho Hukari 1979
27. elokuuta 1910 Torsten Aminoff 1985
29. elokuuta 1910 Toivo Antila 1970
31. elokuuta 1910 Väinö Virtanen 1981
25. lokakuuta 1910 Verner Korsbäck 1981
29. marraskuuta 1910 Oiva Turunen 1991
4. joulukuuta 1910 Martti Kölli 1985
7. joulukuuta 1910 Ragnar Granvik 1997
10. joulukuuta 1910 Per Laurén 1974
2. tammikuuta 1911 Veikko Kokkola 1974
1. helmikuuta 1911 Leo Häppölä 1998
14. helmikuuta 1911 Lauri Kaarna 1968
22. helmikuuta 1911 Niilo Kosola 1996
26. helmikuuta 1911 Jussi Lappi-Seppälä 1977
11. huhtikuuta 1911 Martti Linna 2008
15. kesäkuuta 1911 Leo Suonpää 1996
1. heinäkuuta 1911 Unto Suominen 1968
19. heinäkuuta 1911 Väinö Rankila 1970
12. elokuuta 1911 Mikko Asunta 2005
15. elokuuta 1911 Hannes Volotinen 1980
19. elokuuta 1911 Kusti Eskola 2003
1. lokakuuta 1911 Mikko Kaarna 2010
12. lokakuuta 1911 Lauri Solla 1995
30. lokakuuta 1911 Mauri Ryömä 1958
4. marraskuuta 1911 Eero Häkkinen 1976
6. marraskuuta 1911 Gösta Rosenberg 1987
15. marraskuuta 1911 Kaino Haapanen 1986
22. marraskuuta 1911 Eino Ojajärvi 1992
25. marraskuuta 1911 Veli Järvinen 2003
27. marraskuuta 1911 Urho Saariaho 1981
11. joulukuuta 1911 Veikko Helle 2005
11. joulukuuta 1911 Olavi Lindblom 1990
16. joulukuuta 1911 Martti Huttunen 1956
28. tammikuuta 1912 Viljo Virtanen 1989
20. helmikuuta 1912 Matti Raipala 1988
12. maaliskuuta 1912 Vilho Väyrynen 2000
2. toukokuuta 1912 Salme Katajavuori 2016
19. kesäkuuta 1912 Kalervo Haapasalo 2002
25. kesäkuuta 1912 Harras Kyttä 1985
6. heinäkuuta 1912 Esa Koivusilta 1968
21. heinäkuuta 1912 Juho Tenhiälä 1999
23. elokuuta 1912 Martti Valkama 1994
24. syyskuuta 1912 Arvi Ikonen 1957
30. syyskuuta 1912 Jaakko Hakala 1964
13. marraskuuta 1912 Atte Pakkanen 1994
5. joulukuuta 1912 Matti Mattila 1990
11. joulukuuta 1912 Ilmari Tiainen 1953
26. joulukuuta 1912 Veikko Mattila 1983
1. tammikuuta 1913 Kauko Andersson 1979
25. helmikuuta 1913 Edit Terästö 2004
17. maaliskuuta 1913 Varma Turunen 1994
31. maaliskuuta 1913 Irma Torvi 2006
5. huhtikuuta 1913 Juho Mäkelä 1991
10. huhtikuuta 1913 Asser Stenbäck 2006
11. kesäkuuta 1913 Veikko Vennamo 1997
8. heinäkuuta 1913 Päiviö Hetemäki 1980
17. syyskuuta 1913 Aleksi Kiviaho 1986
18. marraskuuta 1913 Aarre Simonen 1977
5. joulukuuta 1913 Aarne Saarinen 2004
21. joulukuuta 1913 Toivo Saloranta 2005
6. tammikuuta 1914 Aimo Laiho 2014
31. tammikuuta 1914 Johannes Virolainen 2000
6. huhtikuuta 1914 Sakari Huima 1983
21. huhtikuuta 1914 Antti Koukkari 1958
22. huhtikuuta 1914 Väinö Kuoppala 1963
27. huhtikuuta 1914 Erkki Hara 1997
25. heinäkuuta 1914 Erkki Tuuli 1994
10. elokuuta 1914 Anna-Liisa Linkola 1999
16. elokuuta 1914 Heikki Hykkäälä 1995
14. syyskuuta 1914 Eino Kankaanpää 1974
24. syyskuuta 1914 Timo Mäki 1985
12. marraskuuta 1914 Sylvi Saimo 2004
6. joulukuuta 1914 Niilo Tarvajärvi 2002
1. tammikuuta 1915 Aarne Pulkkinen 1977
9. tammikuuta 1915 Veikko Hanhirova 2004
25. tammikuuta 1915 Väinö Mäkinen 1983
29. tammikuuta 1915 Aino Karjalainen 1981
11. helmikuuta 1915 Unto Miettinen 1993
13. helmikuuta 1915 Arvo Pentti 1986
14. helmikuuta 1915 Nestori Kaasalainen 2016
7. maaliskuuta 1915 Aarne Koskinen 1995
22. maaliskuuta 1915 Mikko Hult 1993
28. maaliskuuta 1915 Katri Kaarlonen 2008
30. maaliskuuta 1915 Kaarlo af Heurlin 1985
3. kesäkuuta 1915 Olavi Lahtela 1968
21. heinäkuuta 1915 Jouko Siikaniemi 1988
24. heinäkuuta 1915 Anni Flinck 1990
10. syyskuuta 1915 Gunnar Laatio 2010
1. lokakuuta 1915 Pekka Vilmi 1999
22. marraskuuta 1915 Urho Pohto 1995
12. tammikuuta 1916 Jorma Rantala 2001
26. helmikuuta 1916 Grels Teir 1999
11. maaliskuuta 1916 Mauri Seppä 2000
6. huhtikuuta 1916 Lyyli Aalto 1990
10. heinäkuuta 1916 Olavi Majlander 1978
22. elokuuta 1916 Unto Varjonen 1954
30. elokuuta 1916 Sirkka Lankinen 2012
9. syyskuuta 1916 Helge Miettunen 1986
26. syyskuuta 1916 Antero Väyrynen 1970
7. lokakuuta 1916 Antti Linna 2000
3. tammikuuta 1917 Martti Ratu 2002
2. helmikuuta 1917 Juho Rytkönen 1973
11. helmikuuta 1917 Erkki Huurtamo 1999
17. helmikuuta 1917 Valdemar Sandelin 1990
28. helmikuuta 1917 Toivo Åsvik 1988
2. maaliskuuta 1917 Juuso Häikiö 2003
8. maaliskuuta 1917 Väinö Leskinen 1972
21. huhtikuuta 1917 Heikki Kainulainen 2005
31. toukokuuta 1917 Gunnar Häggblom 2010
9. heinäkuuta 1917 Pekka Kuusi 1989
8. syyskuuta 1917 John Forsberg 2014
20. syyskuuta 1917 Pentti Pekkarinen 1975
26. syyskuuta 1917 Erkki Mohell 1973
11. lokakuuta 1917 Eino Poutiainen 1979
27. lokakuuta 1917 Ilmari Linna 1981
20. marraskuuta 1917 Toivo Pyörtänö 2012
23. joulukuuta 1917 Aarre Marttila 1961
4. tammikuuta 1918 Aaro Stykki 1975
17. tammikuuta 1918 Viljo Pousi 1981
27. tammikuuta 1918 Arvo Ahonen 1991
20. helmikuuta 1918 Victor Procopé 1998
2. maaliskuuta 1918 Paavo Vesterinen 1993
9. huhtikuuta 1918 Aarne Penttinen 1981
27. huhtikuuta 1918 Meeri Kalavainen 2010
3. toukokuuta 1918 Veikko Salmi 1989
8. toukokuuta 1918 Alli Vaittinen-Kuikka 2006
17. toukokuuta 1918 Impi Lukkarinen 2010
14. heinäkuuta 1918 Paavo Aitio 1989
2. elokuuta 1918 Paavo Rautkallio 2001
28. elokuuta 1918 Ole Wasz-Höckert 2015
1. syyskuuta 1918 Toivo Jokiniemi 1984
4. syyskuuta 1918 Mikko Volotinen 2002
24. lokakuuta 1918 Heikki Törmä 1993
20. marraskuuta 1918 Bror Lillqvist 1983
22. marraskuuta 1918 Mikko Juva 2004
25. marraskuuta 1918 Urho Knuuti 1988
9. tammikuuta 1919 Veikko Hyytiäinen 2000
12. tammikuuta 1919 Matti Koivunen 1997
26. helmikuuta 1919 Toivo Niiranen 2003
21. maaliskuuta 1919 Lyyli Koskinen 1969
8. huhtikuuta 1919 Valde Nevalainen 1994
10. toukokuuta 1919 Elly Sigfrids 2014
28. kesäkuuta 1919 Veikko Savela 2015
15. elokuuta 1919 Mirjam Vire-Tuominen 2011
18. elokuuta 1919 Ville Tikkanen 2013
5. syyskuuta 1919 Heikki Jartti 1995
30. lokakuuta 1919 Kerttu Hemmi 1983
20. marraskuuta 1919 Raino Westerholm 2017
24. tammikuuta 1920 Tauno Valo 2009
23. maaliskuuta 1920 Lars Lindeman 2006
28. maaliskuuta 1920 Kelpo Gröndahl 1994
10. huhtikuuta 1920 Jouni Apajalahti 2009
1. toukokuuta 1920 Rainer Virtanen 1973
4. toukokuuta 1920 Vieno Eklund 2012
8. elokuuta 1920 Heimo Rekonen 1997
12. elokuuta 1920 Anna-Kaarina Aalto 1994
27. elokuuta 1920 Sulo Hostila 2002
7. syyskuuta 1920 Bruno Sundman 2002
14. syyskuuta 1920 Kauko Tamminen 1989
4. joulukuuta 1920 Eino Loikkanen 2003
31. tammikuuta 1921 Eeva Kauppi 2008
7. helmikuuta 1921 Tuure Salo 2006
13. helmikuuta 1921 Sulo Suorttanen 2005
18. helmikuuta 1921 Erkki Haukipuro 2001
5. toukokuuta 1921 Pentti Liedes 1985
16. kesäkuuta 1921 Esu Niemelä 1999
23. kesäkuuta 1921 Inkeri Virtanen 1962
4. heinäkuuta 1921 Eero Salo 1975
27. heinäkuuta 1921 Kaisu Weckman 1998
28. heinäkuuta 1921 Antero Juntumaa 2002
30. heinäkuuta 1921 Arvo Sainio 1984
30. elokuuta 1921 Olli Aulanko 1964
11. syyskuuta 1921 Matti Asunmaa 1998
25. syyskuuta 1921 Orvokki Kangas 2000
20. lokakuuta 1921 Eero Juntunen 1966
15. marraskuuta 1921 Eino Räsänen 1997
14. tammikuuta 1922 Antti Pennanen 2003
28. helmikuuta 1922 Sami Suominen 1985
1. maaliskuuta 1922 Kuuno Honkonen 1985
4. maaliskuuta 1922 Veikko Pihlajamäki 2007
1. huhtikuuta 1922 Eino Sääskilahti 2005
12. huhtikuuta 1922 Olavi Nikkilä 2014
30. huhtikuuta 1922 Heikki Mustonen 1993
30. toukokuuta 1922 Uki Voutilainen 2002
17. kesäkuuta 1922 Helge Saarikoski 2010
7. heinäkuuta 1922 Niilo Hämäläinen 2001
9. elokuuta 1922 Markus Kainulainen 2017
9. elokuuta 1922 Pentti Poutanen
27. lokakuuta 1922 Irma Toivanen 2010
17. marraskuuta 1922 Olavi Kämäräinen 2014
6. joulukuuta 1922 Lea Sutinen 2008
9. joulukuuta 1922 Unto Ruotsalainen 2003
10. helmikuuta 1923 Ahti Karjalainen 1990
14. helmikuuta 1923 Matti Silander 1994
4. maaliskuuta 1923 Antti Halme 1996
27. maaliskuuta 1923 Väinö Raudaskoski 2013
28. maaliskuuta 1923 Pirkko Aro 2012
22. huhtikuuta 1923 Siiri Lehmonen 1993
3. toukokuuta 1923 Pekka Haarla
17. toukokuuta 1923 Aulis Sileäkangas 2013
21. toukokuuta 1923 Salme Myyryläinen 1980
23. toukokuuta 1923 Paavo Lagerroos 1997
30. toukokuuta 1923 Pentti Sillantaus 1998
19. kesäkuuta 1923 Esko Pekonen 2014
12. heinäkuuta 1923 Paavo Tiilikainen 2007
17. heinäkuuta 1923 Matti Maijala 2007
29. heinäkuuta 1923 Olavi J. Laine 1991
9. elokuuta 1923 Marjatta Väänänen
23. elokuuta 1923 Artturi Niemelä
27. elokuuta 1923 Matti Järvenpää 1988
26. syyskuuta 1923 Maunu Kohijoki 2008
15. lokakuuta 1923 Mikko Vainio 2017
18. lokakuuta 1923 Anna-Liisa Jokinen 2018
18. lokakuuta 1923 Olavi Saarinen 1979
24. marraskuuta 1923 Veikko Kansikas 1991
9. joulukuuta 1923 Leo Mattila 1979
12. joulukuuta 1923 Tauno Kelovesi 2013
16. joulukuuta 1923 Vilho Turunen 1973
27. joulukuuta 1923 Kaarlo Pitsinki 2015
6. helmikuuta 1924 Kyllikki Virolainen 2009
23. maaliskuuta 1924 Olli Kervinen 1997
12. huhtikuuta 1924 Magnus Kull 2016
22. huhtikuuta 1924 Maija Heino-Vesihiisi 2010
26. huhtikuuta 1924 Antti Isomursu 1991
9. toukokuuta 1924 Veikko I. Rytkönen 1990
9. kesäkuuta 1924 Sinikka Luja-Penttilä
15. kesäkuuta 1924 Kalevi Huotari 1975
19. kesäkuuta 1924 Veikko J. Rytkönen 2003
10. elokuuta 1924 Kullervo Rainio
21. elokuuta 1924 Uljas Mäkelä 2010
29. elokuuta 1924 Pentti Pakarinen 2007
1. joulukuuta 1924 Eino Uusitalo 2015
11. joulukuuta 1924 Taisto Tähkämaa
20. joulukuuta 1924 Ahti Pekkala 2014
7. helmikuuta 1925 Artturi Jämsén 1976
27. helmikuuta 1925 Pekka Pesola 2009
15. maaliskuuta 1925 Pekka Silander 1968
30. maaliskuuta 1925 Sven-Erik Järvinen 2006
8. huhtikuuta 1925 Katri-Helena Eskelinen 2014
29. huhtikuuta 1925 Margit Eskman 1990
13. toukokuuta 1925 Viljo Suokas 2012
28. toukokuuta 1925 Esa Timonen 2015
5. kesäkuuta 1925 Ele Alenius
25. heinäkuuta 1925 Jutta Zilliacus
10. elokuuta 1925 Kalevi Remes 1984
1. lokakuuta 1925 Liisa Kulhia 1993
9. lokakuuta 1925 Einari Nieminen 1996
3. marraskuuta 1925 Väinö Vilponiemi
13. marraskuuta 1925 Martti Tiuri 2016
11. joulukuuta 1925 Heimo Linna
12. joulukuuta 1925 Impi Muroma 1999
4. tammikuuta 1926 Pauli Puhakka 2011
16. maaliskuuta 1926 Paavo Niinikoski 1993
21. maaliskuuta 1926 Heikki Hasu
27. maaliskuuta 1926 Irma Rihtniemi-Koski 1981
25. huhtikuuta 1926 Heikki Perho 2009
19. toukokuuta 1926 Kauko Hjerppe 1996
25. kesäkuuta 1926 Antti Pohjonen 1978
29. kesäkuuta 1926 Taisto Sinisalo 2002
6. heinäkuuta 1926 Heikki Kokko 2013
9. heinäkuuta 1926 Maija Rajantie 2017
27. heinäkuuta 1926 Georg C. Ehrnrooth 2010
29. heinäkuuta 1926 Anna-Liisa Hyvönen
9. elokuuta 1926 Eeli Lepistö 1973
18. elokuuta 1926 Henrik Westerlund 2016
28. syyskuuta 1926 Pentti Antila 1997
2. marraskuuta 1926 Niilo Koskenniemi 1988
22. marraskuuta 1926 Vappu Säilynoja 2016
18. joulukuuta 1926 Vuokko Juhola
19. joulukuuta 1926 Esko Koppanen 2002
28. tammikuuta 1927 Carl Olof Tallgren
29. tammikuuta 1927 Väinö Turunen 2018
20. helmikuuta 1927 Irma Rosnell
2. maaliskuuta 1927 Sauli Hautala
6. maaliskuuta 1927 Per-Henrik Nyman 2015
21. huhtikuuta 1927 Sampsa Aaltio 2013
11. toukokuuta 1927 Pirkko Ikonen
17. toukokuuta 1927 Saara Mikkola 2012
22. kesäkuuta 1927 Mauno Kurppa 1999
23. heinäkuuta 1927 Gunnar Joutsensaari 1991
29. heinäkuuta 1927 Olli Ikkala 2001
5. elokuuta 1927 Matti Kuusio 1989
25. elokuuta 1927 Aulis Juvela 1999
27. elokuuta 1927 Mikko Laaksonen 2006
28. elokuuta 1927 Juha Rihtniemi 1971
29. elokuuta 1927 Tellervo M. Koivisto 1982
26. syyskuuta 1927 Elsi Hetemäki-Olander
2. marraskuuta 1927 Ensio Laine
15. marraskuuta 1927 Arne Berner 1988
17. joulukuuta 1927 Oili Suomi
23. joulukuuta 1927 Ilmo Paananen 2014
20. tammikuuta 1928 Reino Breilin 2010
4. helmikuuta 1928 Osmo Wiio 2013
18. helmikuuta 1928 Pentti Rajala 1996
1. maaliskuuta 1928 Erkki Häkämies 1993
9. maaliskuuta 1928 Eino Syrjä 2002
15. huhtikuuta 1928 Matti Jaatinen 2005
26. toukokuuta 1928 Raimo Ilaskivi
14. kesäkuuta 1928 Aaro Lintilä 1986
4. syyskuuta 1928 Matti Kekkonen 2013
10. syyskuuta 1928 Kaisa Raatikainen 2007
14. syyskuuta 1928 Esko Niskanen 2013
30. syyskuuta 1928 Helvi Hyrynkangas
10. lokakuuta 1928 Mikko Jokela 2007
23. marraskuuta 1928 Helge Sirén 2014
26. joulukuuta 1928 Liisa Hilpelä
31. joulukuuta 1928 Mauno Forsman 2006
2. tammikuuta 1929 Tellervo Koivisto
11. tammikuuta 1929 Pentti Mäki-Hakola 1996
14. maaliskuuta 1929 Anna-Liisa Korpinen 2010
10. huhtikuuta 1929 Kristian Gestrin 1990
8. syyskuuta 1929 Lauri Impiö 2006
14. syyskuuta 1929 Osmo Kock 1994
2. marraskuuta 1929 Erkki Pystynen
13. marraskuuta 1929 Sinikka Linkomies-Pohjala 2000
28. marraskuuta 1929 Alvar Saukko 2007
28. joulukuuta 1929 Orvokki Kauppila
28. joulukuuta 1929 Kaarle Salmivuori 2015
7. tammikuuta 1930 Helvi Koskinen 1990
8. tammikuuta 1930 Reino Jyrkilä 1997
12. helmikuuta 1930 Olli J. Uoti 1967
19. helmikuuta 1930 Reino Karpola 1995
10. maaliskuuta 1930 Pertti Hietala 2010
20. maaliskuuta 1930 Pentti Skön 2013
26. maaliskuuta 1930 Jouko Mäkelä 2001
5. huhtikuuta 1930 Sakari Knuuttila
5. kesäkuuta 1930 Markku Salonen 1977
9. kesäkuuta 1930 Rauno Korpinen 1988
19. kesäkuuta 1930 Veikko Turunen 2006
11. heinäkuuta 1930 Lauri Linna 2018
22. heinäkuuta 1930 Esko Härkönen 1992
5. syyskuuta 1930 Arto Tiainen 1998
12. syyskuuta 1930 Martti Korkia-Aho 2012
12. lokakuuta 1930 Lasse Näsi
2. marraskuuta 1930 Seppo Westerlund 2014
3. marraskuuta 1930 Antti-Veikko Perheentupa 2007
21. joulukuuta 1930 Kalevi Sorsa 2004
26. maaliskuuta 1931 Saimi Ääri 2010
25. kesäkuuta 1931 Antero Salmenkivi 1979
28. kesäkuuta 1931 Joel Hongisto
28. kesäkuuta 1931 Ulla Puolanne 2015
27. heinäkuuta 1931 Toivo T. Pohjala 2018
28. heinäkuuta 1931 Eino Grönholm 1990
3. elokuuta 1931 Keijo Suksi 1973
4. elokuuta 1931 Pirkko Valtonen 2014
23. elokuuta 1931 Rainer Lemström 2007
4. syyskuuta 1931 Osmo Vepsäläinen 2017
14. syyskuuta 1931 Jorma Fred 1997
17. syyskuuta 1931 Jermu Laine
26. marraskuuta 1931 Eero Laine 1971
5. joulukuuta 1931 Erkki Korhonen 2015
7. joulukuuta 1931 Juhani Sipiläinen
10. joulukuuta 1931 Martti Lähdesmäki 2006
14. joulukuuta 1931 Jalmari Torikka 2013
3. tammikuuta 1932 Eeles Landström
24. tammikuuta 1932 Petter Savola 2018
26. tammikuuta 1932 Lasse Äikäs 1988
1. helmikuuta 1932 Matti Ruokola 1994
15. helmikuuta 1932 Voitto Hellsten 1998
16. helmikuuta 1932 Väinö Rautiainen 2011
30. maaliskuuta 1932 Pekka Salla 2007
13. huhtikuuta 1932 Ritva Laurila 2014
29. huhtikuuta 1932 Pauli Uitto 2018
2. toukokuuta 1932 Arvo Salo 2011
8. kesäkuuta 1932 Eero Lattula 1996
12. kesäkuuta 1932 Aimo Ajo 2005
29. kesäkuuta 1932 Ingvar S. Melin 2011
2. heinäkuuta 1932 Esko Almgren
8. elokuuta 1932 Pekka Löyttyniemi
9. syyskuuta 1932 Juhani Vähäkangas 2014
2. marraskuuta 1932 Kirsti Hollming 1978
2. tammikuuta 1933 Pauli Burman 2012
5. helmikuuta 1933 Jörn Donner
24. helmikuuta 1933 Arto Lampinen 2017
26. helmikuuta 1933 Olli Helminen
7. toukokuuta 1933 Jaakko Itälä 2017
14. toukokuuta 1933 Risto Tuominen
22. kesäkuuta 1933 Eeva Turunen 2015
12. elokuuta 1933 Osmo Kaipainen 1985
27. syyskuuta 1933 Olavi Ronkainen 2018
11. marraskuuta 1933 Aila Jokinen 2012
23. marraskuuta 1933 J. Juhani Kortesalmi
4. tammikuuta 1934 Keijo Jääskeläinen 2012
6. tammikuuta 1934 Anneli Kivitie-Koskinen 2004
10. tammikuuta 1934 Lauha Männistö 2017
14. tammikuuta 1934 Martti Ursin 2011
24. tammikuuta 1934 Tapio Holvitie 2015
17. helmikuuta 1934 Mauno Manninen
27. helmikuuta 1934 Pekka Jokinen
2. huhtikuuta 1934 Juhani Laitinen 2013
2. kesäkuuta 1934 Leo Kohtala
17. heinäkuuta 1934 Raimo Päivinen
9. lokakuuta 1934 Veikko Saarto
5. marraskuuta 1934 Annikki Koistinen
11. marraskuuta 1934 Kalevi Mattila
22. maaliskuuta 1935 Kalevi Lamminen
30. maaliskuuta 1935 Olavi Borg
4. huhtikuuta 1935 Aili Laitinen 2001
6. huhtikuuta 1935 Elisabeth Rehn
27. toukokuuta 1935 Eeva Särkkä 1989
1. kesäkuuta 1935 Pekka Myllyniemi
25. elokuuta 1935 Aslak Aas 1999
6. lokakuuta 1935 Pauli Räsänen 2017
12. tammikuuta 1936 Veikko Pajunen 2016
7. helmikuuta 1936 Håkan Malm 2018
15. helmikuuta 1936 Paula Eenilä
28. helmikuuta 1936 Kirsti Ala-Harja
17. maaliskuuta 1936 Aino Pohjanoksa
17. huhtikuuta 1936 Ralf Friberg
11. toukokuuta 1936 Sakari Valli
14. toukokuuta 1936 Matti Luttinen 2009
20. toukokuuta 1936 Heikki Koskinen
7. kesäkuuta 1936 Boris Renlund
14. kesäkuuta 1936 Eero Paloheimo
11. heinäkuuta 1936 Sulo Aittoniemi 2016
23. heinäkuuta 1936 Aune Mänttäri
5. elokuuta 1936 Timo Roos
16. lokakuuta 1936 Seija Karkinen
17. marraskuuta 1936 Kalle Röntynen 2001
10. joulukuuta 1936 Oiva Savela
4. tammikuuta 1937 Reijo Lindroos 2015
6. tammikuuta 1937 Harri Holkeri 2011
24. tammikuuta 1937 Martin Saarikangas
21. helmikuuta 1937 Heikki Riihijärvi 2002
25. toukokuuta 1937 Matti Viljanen 2015
30. toukokuuta 1937 Claes Andersson
22. kesäkuuta 1937 Juhani Saukkonen
27. heinäkuuta 1937 Tauno Pehkonen 2013
6. syyskuuta 1937 Pähr-Einar Hellström
19. syyskuuta 1937 Pekka Tarjanne 2010
25. syyskuuta 1937 Kyösti Toivonen
14. lokakuuta 1937 Anna-Kaarina Louvo
31. lokakuuta 1937 Raila Aho
3. marraskuuta 1937 Heli Astala 2018
30. joulukuuta 1937 Matti Hokkanen
18. tammikuuta 1938 Eila Rimmi
18. maaliskuuta 1938 Raimo Mähönen
19. maaliskuuta 1938 Jacob Söderman
26. maaliskuuta 1938 Matti Vähänäkki 2012
3. huhtikuuta 1938 Reijo Enävaara 1984
12. huhtikuuta 1938 Kauko Heikkinen
5. toukokuuta 1938 Helmi Morri
24. toukokuuta 1938 Vuokko Rehn 2011
28. toukokuuta 1938 Esko Helle 2014
16. kesäkuuta 1938 Aarno von Bell
23. kesäkuuta 1938 Erkki Pulliainen
30. heinäkuuta 1938 Helvi Niskanen 2017
7. elokuuta 1938 Juho Sillanpää
30. elokuuta 1938 Juha Karpio 2018
8. syyskuuta 1938 Pirkko Työläjärvi
19. syyskuuta 1938 Rose-Marie Björkenheim
3. marraskuuta 1938 Klaus Bremer
30. marraskuuta 1938 Mikko Pesälä
2. joulukuuta 1938 Jarmo Wahlström 2013
4. joulukuuta 1938 Veikko Matikkala 2003
31. joulukuuta 1938 Ulla Järvilehto
7. tammikuuta 1939 Lea Kärhä
23. tammikuuta 1939 Valto Koski
12. helmikuuta 1939 Matti Hannola
15. helmikuuta 1939 Timo Ihamäki 2014
28. helmikuuta 1939 Lauri Metsämäki
2. huhtikuuta 1939 Pertti Paasio
8. huhtikuuta 1939 Ilkka Suominen
13. huhtikuuta 1939 Raimo Tiilikainen
24. huhtikuuta 1939 Hannu Tapiola
25. huhtikuuta 1939 Pertti Lahtinen
6. kesäkuuta 1939 Matti Ryhänen
9. heinäkuuta 1939 Ossi Korteniemi 2002
27. heinäkuuta 1939 Juhani Orrenmaa
12. elokuuta 1939 Juhani Raudasoja
17. elokuuta 1939 Pentti Lahti-Nuuttila
19. elokuuta 1939 Matti Hakala 2017
1. lokakuuta 1939 Ola Rosendahl 2008
6. lokakuuta 1939 Jouni Mykkänen
12. lokakuuta 1939 Sirpa Asko-Seljavaara
5. joulukuuta 1939 Reino Paasilinna
19. joulukuuta 1939 Tapio Karjalainen
23. joulukuuta 1939 Rauha-Maria Mertjärvi 2015
2. tammikuuta 1940 Inger Hirvelä López
8. helmikuuta 1940 Armas Komi
10. helmikuuta 1940 Riitta Saastamoinen
18. maaliskuuta 1940 Arto Merisaari 1978
12. huhtikuuta 1940 Rainer Erlund 2000
8. toukokuuta 1940 Anna-Liisa Kasurinen
8. toukokuuta 1940 Kauko Tuupainen
30. toukokuuta 1940 Riitta Jouppila
31. toukokuuta 1940 Eva-Riitta Siitonen
2. heinäkuuta 1940 Rakel Hiltunen
3. elokuuta 1940 Mauri Vänskä
18. elokuuta 1940 Raili Puhakka 2006
28. elokuuta 1940 Margareta Pietikäinen
22. syyskuuta 1940 Olli Nepponen
19. lokakuuta 1940 Pekka Kuosmanen
19. lokakuuta 1940 Pertti Salolainen
7. marraskuuta 1940 Pirkko Turpeinen
25. marraskuuta 1940 Tuulikki Hämäläinen
18. joulukuuta 1940 Pirjo Rusanen
22. joulukuuta 1940 Kati Peltola
5. tammikuuta 1941 Seppo Kanerva
7. helmikuuta 1941 Kaarina Suonio
12. helmikuuta 1941 Leena Luhtanen
18. maaliskuuta 1941 Ole Norrback
25. maaliskuuta 1941 Kalevi Kivistö
8. huhtikuuta 1941 Ahti Vielma
14. huhtikuuta 1941 Matti Louekoski
23. huhtikuuta 1941 Paavo Lipponen
24. huhtikuuta 1941 Markku Pohjola
17. toukokuuta 1941 Juha Vikatmaa 1974
30. toukokuuta 1941 Toivo Yläjärvi 2014
2. kesäkuuta 1941 Helena Vartiainen
12. heinäkuuta 1941 Juha Väätäinen
23. heinäkuuta 1941 Helge Talvitie
24. heinäkuuta 1941 Seppo Pelttari
25. heinäkuuta 1941 Olavi Martikainen
3. elokuuta 1941 Hannu Tenhiälä
12. elokuuta 1941 Pär Stenbäck
22. elokuuta 1941 Mikko Ekorre
10. syyskuuta 1941 Riitta Prusti
2. lokakuuta 1941 Mauri Miettinen
4. lokakuuta 1941 Saara-Maria Paakkinen 2005
24. lokakuuta 1941 Heikki Rinne
25. lokakuuta 1941 Gustav Björkstrand
29. joulukuuta 1941 Jouko Tuovinen
8. tammikuuta 1942 Tuula Linnainmaa
27. tammikuuta 1942 Seppo Tikka 2015
25. helmikuuta 1942 Pentti Kettunen
28. helmikuuta 1942 Leea Hiltunen
28. helmikuuta 1942 Leena Rauhala
18. maaliskuuta 1942 Kerttu Törnqvist 2002
1. huhtikuuta 1942 Kari Myllyniemi
13. huhtikuuta 1942 Raimo Liikkanen 2011
28. huhtikuuta 1942 Kauko Juhantalo
22. toukokuuta 1942 Kaarina Dromberg
15. kesäkuuta 1942 Ulla Juurola
18. kesäkuuta 1942 Riitta Uosukainen
26. kesäkuuta 1942 Väinö Saario 1996
15. elokuuta 1942 Paavo Nikula
7. syyskuuta 1942 Jukka Tarkka
24. syyskuuta 1942 Tuulikki Petäjäniemi
29. marraskuuta 1942 Ilkka Taipale
15. joulukuuta 1942 Tellervo Renko
6. tammikuuta 1943 Irja Tulonen
22. tammikuuta 1943 Iivo Polvi
3. helmikuuta 1943 Jere Lahti
8. helmikuuta 1943 Risto Ahonen 2008
20. helmikuuta 1943 Tapani Mörttinen
1. maaliskuuta 1943 Matti Pelttari 2018
1. maaliskuuta 1943 Raimo Vuoristo
15. maaliskuuta 1943 Hannu Suhonen 2015
16. maaliskuuta 1943 Jarmo Laivoranta
17. maaliskuuta 1943 Klaus Pentti
20. maaliskuuta 1943 Eino Siuruainen
26. maaliskuuta 1943 Esko Jokiniemi
5. huhtikuuta 1943 Timo Järvilahti
17. huhtikuuta 1943 Eero Akaan-Penttilä
26. huhtikuuta 1943 Mikko Elo
17. kesäkuuta 1943 Eeva-Liisa Moilanen
18. kesäkuuta 1943 Matti Aura 2011
29. kesäkuuta 1943 Tarja Cronberg
3. heinäkuuta 1943 Jukka Mikkola 2018
9. elokuuta 1943 Roger Jansson
17. syyskuuta 1943 Anssi Joutsenlahti
28. marraskuuta 1943 Tuulikki Ukkola
20. joulukuuta 1943 Sirkka-Liisa Anttila
24. joulukuuta 1943 Tarja Halonen
2. tammikuuta 1944 Erkki Kanerva 2013
14. tammikuuta 1944 Iiris Hacklin
18. tammikuuta 1944 Tarja Tallqvist
2. helmikuuta 1944 Erkki Partanen 2010
10. helmikuuta 1944 Urpo Leppänen 2010
27. helmikuuta 1944 Toivo Mäkynen
25. maaliskuuta 1944 Pirjo Ala-Kapee
4. huhtikuuta 1944 Kyösti Virrankoski
5. huhtikuuta 1944 Arja Ojala
2. toukokuuta 1944 Nils-Anders Granvik
26. toukokuuta 1944 Peter Muurman
25. kesäkuuta 1944 Gunnar Jansson
26. kesäkuuta 1944 Aapo Saari
8. heinäkuuta 1944 Håkan Nordman
23. elokuuta 1944 Eero Lehti
10. syyskuuta 1944 Mikko Kuoppa
13. syyskuuta 1944 Sirkka Lekman
16. syyskuuta 1944 Jorma Rantanen
27. syyskuuta 1944 Iiro Viinanen
4. lokakuuta 1944 Unto Valpas 2016
6. lokakuuta 1944 Seppo Toiviainen 2005
19. lokakuuta 1944 Juhani Surakka 2002
21. lokakuuta 1944 Olavi Tupamäki
7. marraskuuta 1944 Pekka Vennamo
11. marraskuuta 1944 Mirja Ryynänen
25. marraskuuta 1944 Matti Kangas
28. marraskuuta 1944 Eva Pukkio 1990
30. joulukuuta 1944 Ulla Bogdanoff 2017
17. tammikuuta 1945 Juho Koivisto
24. tammikuuta 1945 Tuula Sarja
7. helmikuuta 1945 Matti Puhakka
22. helmikuuta 1945 Ulf Sundqvist
11. maaliskuuta 1945 Pekka Viljanen
21. maaliskuuta 1945 Bjarne Kallis
24. maaliskuuta 1945 Timo Laaksonen 2008
2. huhtikuuta 1945 Pauli Saapunki
9. toukokuuta 1945 Marjatta Vehkaoja
15. toukokuuta 1945 Pekka Saarnio
8. heinäkuuta 1945 Pekka Nousiainen
9. heinäkuuta 1945 Pirjo-Riitta Antvuori
12. heinäkuuta 1945 Marja-Leena Viljamaa 2003
17. elokuuta 1945 Pekka Leppänen 2016
23. elokuuta 1945 Matti Kauppila
29. elokuuta 1945 Klaus Hellberg
2. syyskuuta 1945 Liisa Jaakonsaari
19. syyskuuta 1945 Matti Lahtinen
20. syyskuuta 1945 Reino Ojala
4. lokakuuta 1945 Marja-Liisa Tykkyläinen
5. lokakuuta 1945 Kalevi Olin
6. lokakuuta 1945 Kai Kalima
6. lokakuuta 1945 Terho Pursiainen
7. lokakuuta 1945 Irmeli Takala
14. lokakuuta 1945 Ilkka Joenpalo
16. lokakuuta 1945 Riitta Järvisalo 2000
19. lokakuuta 1945 Raimo Vistbacka
9. marraskuuta 1945 Kaj Bärlund
21. marraskuuta 1945 Kalervo Kummola
26. marraskuuta 1945 Jorma Huuhtanen
1. joulukuuta 1945 Jukka Vihriälä
18. joulukuuta 1945 Pekka Puska
21. joulukuuta 1945 Päivi Varpasuo 2003
23. joulukuuta 1945 Matti Ahde
24. joulukuuta 1945 Eila Tiainen
4. tammikuuta 1946 Lea Savolainen 2010
14. tammikuuta 1946 Paula Kokkonen
8. helmikuuta 1946 Mikko Rönnholm
15. helmikuuta 1946 Esko Seppänen
5. maaliskuuta 1946 Timo Seppälä
5. huhtikuuta 1946 Antero Kekkonen
1. toukokuuta 1946 Markus Aaltonen
4. toukokuuta 1946 Ville Komsi
6. toukokuuta 1946 Henrik Lax
15. toukokuuta 1946 Osmo Polvinen
28. toukokuuta 1946 Lars-Erik Gästgivars
29. toukokuuta 1946 Aulis Ranta-Muotio
30. toukokuuta 1946 Kyllikki Muttilainen
28. kesäkuuta 1946 Outi Ojala 2017
1. heinäkuuta 1946 Erkki Tuomioja
2. heinäkuuta 1946 Asko Apukka
11. heinäkuuta 1946 Reino Laine
14. heinäkuuta 1946 Riitta Kauppinen
2. elokuuta 1946 Mauri Salo 2012
12. elokuuta 1946 Jouko Skinnari 2016
2. syyskuuta 1946 Paavo Väyrynen
12. syyskuuta 1946 Terhi Nieminen-Mäkynen
24. syyskuuta 1946 Pertti Turtiainen
30. syyskuuta 1946 Arvo Kemppainen 1991
4. lokakuuta 1946 Eeva Kuuskoski
18. lokakuuta 1946 Juhani Tuomaala 2016
3. marraskuuta 1946 Pekka Kivelä
17. marraskuuta 1946 Mats Nyby
20. joulukuuta 1946 Hannes Manninen
28. joulukuuta 1946 Virpa Puisto 2013
1. tammikuuta 1947 Risto Kuisma
2. tammikuuta 1947 Jukka Gustafsson
8. tammikuuta 1947 Antti Kalliomäki
14. tammikuuta 1947 Kari Kantalainen
16. tammikuuta 1947 Ritva Vastamäki
20. tammikuuta 1947 Ilkka-Christian Björklund
23. tammikuuta 1947 Lasse Lehtinen
19. helmikuuta 1947 Lauri Kähkönen 2016
22. helmikuuta 1947 Timo Kalli
6. maaliskuuta 1947 Sinikka Mönkäre
12. maaliskuuta 1947 Jan-Erik Enestam
16. maaliskuuta 1947 Hannu Aho
26. huhtikuuta 1947 Pehr Löv
28. huhtikuuta 1947 Arto Lapiolahti
6. toukokuuta 1947 Lea Mäkipää
14. toukokuuta 1947 Lauri Ihalainen
16. kesäkuuta 1947 Seppo Lahtela
16. kesäkuuta 1947 Matti Saarinen
20. kesäkuuta 1947 Pietari Jääskeläinen
22. kesäkuuta 1947 Tuula Ikonen
2. heinäkuuta 1947 Helena Pesola
19. heinäkuuta 1947 Marjatta Stenius-Kaukonen
10. elokuuta 1947 Lauri Oinonen
10. syyskuuta 1947 Eero Reijonen
15. syyskuuta 1947 Jouko Laxell
23. syyskuuta 1947 Pirkko Laakkonen
24. syyskuuta 1947 Tytti Isohookana-Asunmaa
6. lokakuuta 1947 Mauri Pekkarinen
10. lokakuuta 1947 Esko-Juhani Tennilä
8. marraskuuta 1947 Markku Lehtosaari
13. marraskuuta 1947 Jussi Ranta
3. joulukuuta 1947 Tommy Tabermann 2010
1. tammikuuta 1948 Osmo Puhakka
28. tammikuuta 1948 Ilkka Kanerva
14. helmikuuta 1948 Christoffer Taxell
20. maaliskuuta 1948 Ulpu Iivari
29. maaliskuuta 1948 Seppo Kääriäinen
14. huhtikuuta 1948 Riitta-Liisa Arranz
20. huhtikuuta 1948 Osmo Kurola
24. huhtikuuta 1948 Pirkko Peltomo
20. toukokuuta 1948 Jaakko Laakso
29. toukokuuta 1948 Maija Perho
29. toukokuuta 1948 Jukka Roos
30. toukokuuta 1948 Raimo Holopainen
1. kesäkuuta 1948 Maija-Liisa Veteläinen
4. kesäkuuta 1948 Riitta Korhonen
9. kesäkuuta 1948 Timo E. Korva
26. kesäkuuta 1948 Veijo Puhjo
20. heinäkuuta 1948 Juhani Alaranta
19. elokuuta 1948 Jouni J. Särkijärvi
24. elokuuta 1948 Sauli Niinistö
21. syyskuuta 1948 Sten Söderström 1996
15. lokakuuta 1948 Kari Rajamäki
13. marraskuuta 1948 Reijo Tossavainen
11. joulukuuta 1948 Heikki Järvenpää
17. joulukuuta 1948 Markku Vuorensola
18. joulukuuta 1948 Liisa Hyssälä
19. helmikuuta 1949 Markku Kauppinen
3. maaliskuuta 1949 Laila Koskela
6. maaliskuuta 1949 Pentti Tiusanen 2018
8. huhtikuuta 1949 Marita Mäkinen
20. huhtikuuta 1949 Pekka Vilkuna
24. huhtikuuta 1949 Marja-Liisa Löyttyjärvi
30. huhtikuuta 1949 Esa Lahtela
18. kesäkuuta 1949 Johannes Leppänen
11. heinäkuuta 1949 Martti Pura
22. heinäkuuta 1949 Ulla-Leena Alppi
22. heinäkuuta 1949 Lasse Virén
1. elokuuta 1949 Kimmo Sarapää
2. elokuuta 1949 Olavi Ala-Nissilä
4. syyskuuta 1949 Juhani Sjöblom
10. syyskuuta 1949 Tarja Kautto
14. marraskuuta 1949 Matti Väistö
20. marraskuuta 1949 Juha Mieto
26. marraskuuta 1949 Pekka Ravi
11. tammikuuta 1950 Juha Korkeaoja
16. tammikuuta 1950 Kalle Könkkölä 2018
16. tammikuuta 1950 Aino Suhola
19. helmikuuta 1950 Hannele Luukkainen
20. helmikuuta 1950 Reijo Laitinen
26. helmikuuta 1950 Toimi Kankaanniemi
19. toukokuuta 1950 Niilo Keränen
26. toukokuuta 1950 Heikki A. Ollila
12. kesäkuuta 1950 Reijo Paajanen
15. heinäkuuta 1950 Markku Markkula
20. heinäkuuta 1950 Jorma Kukkonen
2. syyskuuta 1950 Esko Kiviranta
19. syyskuuta 1950 Erkki Liikanen
25. syyskuuta 1950 Oiva Kaltiokumpu
1. lokakuuta 1950 Mikko Immonen
20. joulukuuta 1950 Markku Laukkanen
28. tammikuuta 1951 Maija Rask
8. helmikuuta 1951 Reijo Kallio
21. helmikuuta 1951 Hannu Kemppainen
22. maaliskuuta 1951 Sinikka Hurskainen
15. huhtikuuta 1951 Terttu Huttu-Juntunen
21. huhtikuuta 1951 Lyly Rajala
1. toukokuuta 1951 Mikko Alatalo
8. toukokuuta 1951 Kari Urpilainen
18. toukokuuta 1951 Pertti Virtanen
3. kesäkuuta 1951 Satu Hassi
8. kesäkuuta 1951 Maija-Liisa Lindqvist
13. kesäkuuta 1951 Kimmo Kiljunen
13. kesäkuuta 1951 Tapani Tölli
21. kesäkuuta 1951 Anneli Taina
11. heinäkuuta 1951 Pertti Mäki-Hakola
13. heinäkuuta 1951 Matti Kautto
29. heinäkuuta 1951 Martti Talja
2. syyskuuta 1951 Osmo Soininvaara
2. lokakuuta 1951 Tero Mölsä
22. lokakuuta 1951 Ulla-Maj Wideroos
8. joulukuuta 1951 Eero Lankia
23. joulukuuta 1951 Eero Lämsä
17. tammikuuta 1952 Markku Koski
15. helmikuuta 1952 Lauri Palmunen
21. helmikuuta 1952 Kimmo Sasi
7. maaliskuuta 1952 Elisabeth Nauclér
18. maaliskuuta 1952 Jouko Jääskeläinen
2. huhtikuuta 1952 Martti Mölsä
19. huhtikuuta 1952 Aki Lindén
4. toukokuuta 1952 Jyrki Yrttiaho
8. toukokuuta 1952 Kyösti Karjula
25. toukokuuta 1952 Hannele Pokka
11. kesäkuuta 1952 Pentti Oinonen
8. heinäkuuta 1952 Anssi Rauramo
15. elokuuta 1952 Erkki Virtanen
6. lokakuuta 1952 Esko Kurvinen
24. marraskuuta 1952 Maria Tolppanen
22. joulukuuta 1952 Raimo Piirainen
27. helmikuuta 1953 Martti Korhonen
23. toukokuuta 1953 Harry Wallin
31. toukokuuta 1953 Pirkka-Pekka Petelius
1. kesäkuuta 1953 Jorma Vokkolainen 2001
28. kesäkuuta 1953 Simo Rundgren
8. elokuuta 1953 Erkki Moisander
2. marraskuuta 1953 Harry Harkimo
21. helmikuuta 1954 Erja Lahikainen
3. maaliskuuta 1954 Tero Rönni
21. maaliskuuta 1954 Arja Alho
9. huhtikuuta 1954 Tuomo Hänninen
17. huhtikuuta 1954 Markku Mäntymaa 2015
24. huhtikuuta 1954 Tuija Pohjola
20. toukokuuta 1954 Esko Aho
24. toukokuuta 1954 Ben Zyskowicz
4. kesäkuuta 1954 Veijo Niemi
7. elokuuta 1954 Arja Karhuvaara
22. elokuuta 1954 Risto Autio
25. lokakuuta 1954 Ismo Seivästö
2. marraskuuta 1954 Arto Seppälä
17. marraskuuta 1954 Osmo Kokko
4. joulukuuta 1954 Merja Kuusisto
9. joulukuuta 1954 Pekka Räty
10. joulukuuta 1954 Johannes Koskinen
4. tammikuuta 1955 Kari Uotila
11. helmikuuta 1955 Anneli Jäätteenmäki
18. maaliskuuta 1955 Annika Lapintie
13. kesäkuuta 1955 Esko Ahonen
30. kesäkuuta 1955 Tina Mäkelä
4. heinäkuuta 1955 Eero Heinäluoma
16. heinäkuuta 1955 Ritva Elomaa
24. elokuuta 1955 Pertti Hemmilä
28. elokuuta 1955 Tuija Maaret Pykäläinen
2. lokakuuta 1955 Tuula Väätäinen
4. marraskuuta 1955 Matti Vanhanen
14. marraskuuta 1955 Heidi Hautala
14. marraskuuta 1955 Jukka Kärnä
21. tammikuuta 1956 Marja-Leena Kemppainen
28. tammikuuta 1956 Aila Paloniemi
10. helmikuuta 1956 Veronica Rehn-Kivi
11. helmikuuta 1956 Pekka Starast 2011
5. maaliskuuta 1956 Markku Rossi
11. maaliskuuta 1956 Jari Koskela
15. maaliskuuta 1956 Ari Torniainen
1. heinäkuuta 1956 Vesa Laukkanen
12. heinäkuuta 1956 Riitta Myller
23. heinäkuuta 1956 Markku Eestilä
17. syyskuuta 1956 Kari Häkämies
27. joulukuuta 1956 Eero Suutari
26. tammikuuta 1957 Matti Semi
30. tammikuuta 1957 Matti Torvinen
31. tammikuuta 1957 Timo Kietäväinen
6. helmikuuta 1957 Pirkko Ruohonen-Lerner
17. maaliskuuta 1957 Ilkka Kantola
18. maaliskuuta 1957 Inkeri Kerola
11. huhtikuuta 1957 Seppo Särkiniemi
24. kesäkuuta 1957 Lauri Heikkilä
18. elokuuta 1957 Sauli Ahvenjärvi
23. elokuuta 1957 Hannu Hoskonen
17. syyskuuta 1957 Anneli Kiljunen
6. marraskuuta 1957 Saara Karhu
6. marraskuuta 1957 Astrid Thors
23. helmikuuta 1958 Jouni Kotiaho
19. maaliskuuta 1958 Tuija Nurmi
23. maaliskuuta 1958 Pekka Haavisto
20. huhtikuuta 1958 Merja Mäkisalo-Ropponen
7. toukokuuta 1958 Timo Juurikkala
26. toukokuuta 1958 Arto Bryggare
30. toukokuuta 1958 Antero Laukkanen
6. syyskuuta 1958 Jaana Laitinen-Pesola
21. helmikuuta 1959 Matti Huutola
17. maaliskuuta 1959 Risto Penttilä
30. maaliskuuta 1959 Jouni Backman
19. huhtikuuta 1959 Sirpa Pietikäinen
10. toukokuuta 1959 Ville Itälä
24. kesäkuuta 1959 Jari Leppä
27. kesäkuuta 1959 Jari Myllykoski
23. syyskuuta 1959 Timo Korhonen
18. lokakuuta 1959 Petri Salo
19. joulukuuta 1959 Päivi Räsänen
22. joulukuuta 1959 Rauno Kettunen
31. joulukuuta 1959 Anne Huotari
31. tammikuuta 1960 Markku Pakkanen
11. helmikuuta 1960 Tuula Haatainen
26. helmikuuta 1960 Marjut Kaarilahti
12. huhtikuuta 1960 Teuvo Hakkarainen
4. kesäkuuta 1960 Paula Risikko
11. kesäkuuta 1960 Jari Koskinen
2. heinäkuuta 1960 James Hirvisaari
4. heinäkuuta 1960 Seppo Eskelinen
7. heinäkuuta 1960 Jukka Mäkelä
25. heinäkuuta 1960 Anne Knaapi
8. syyskuuta 1960 Ismo Soukola
14. syyskuuta 1960 Ulla Karvo
20. syyskuuta 1960 Hanna Tainio
23. syyskuuta 1960 Kaisa Juuso
12. joulukuuta 1960 Ilkka Viljanen
27. joulukuuta 1960 Kaj Turunen
5. helmikuuta 1961 Jaana Ylä-Mononen
27. helmikuuta 1961 Eva Biaudet
10. maaliskuuta 1961 Raija Vahasalo
25. huhtikuuta 1961 Juha Sipilä
27. huhtikuuta 1961 Jukka Mäkynen
25. toukokuuta 1961 Paula Sihto
2. kesäkuuta 1961 Hanna-Leena Hemming
24. heinäkuuta 1961 Kari Tolvanen
7. elokuuta 1961 Kalle Jokinen
30. elokuuta 1961 Jyri Häkämies
28. syyskuuta 1961 Lenita Toivakka
5. lokakuuta 1961 Kimmo Kivelä
7. marraskuuta 1961 Mika Raatikainen
16. joulukuuta 1961 Peter Östman
26. tammikuuta 1962 Marjaana Koskinen
27. maaliskuuta 1962 Maria Kaisa Aula
28. maaliskuuta 1962 Sanna Perkiö
31. maaliskuuta 1962 Olli Rehn
11. huhtikuuta 1962 Ulla Parviainen
16. huhtikuuta 1962 Reijo Hongisto
19. huhtikuuta 1962 Suvi Lindén
15. toukokuuta 1962 Veikko Vallin
30. toukokuuta 1962 Timo Soini
10. heinäkuuta 1962 Irina Krohn
4. syyskuuta 1962 Tuula Peltonen
6. lokakuuta 1962 Minna Lintonen
8. joulukuuta 1962 Pauli Kiuru
31. joulukuuta 1962 Timo Harakka
6. tammikuuta 1963 Tony Halme 2010
22. tammikuuta 1963 Lasse Hautala
27. tammikuuta 1963 Timo Kaunisto
29. helmikuuta 1963 Jussi Wihonen
24. helmikuuta 1963 Markus Mustajärvi
28. maaliskuuta 1963 Leena Harkimo
4. huhtikuuta 1963 Arto Pirttilahti
19. huhtikuuta 1963 Sari Raassina
31. toukokuuta 1963 Heli Järvinen
1. kesäkuuta 1963 Suvi-Anne Siimes
3. kesäkuuta 1963 Juha Rehula
9. elokuuta 1963 Tarja Filatov
9. syyskuuta 1963 Anu Vehviläinen
14. syyskuuta 1963 Anders Norrback
20. marraskuuta 1963 Hannu Takkula
13. joulukuuta 1963 Ulla Anttila
15. joulukuuta 1963 Kirsi Ojansuu
6. tammikuuta 1964 Jyrki Kasvi
7. tammikuuta 1964 Anna-Maja Henriksson
16. tammikuuta 1964 Anne Berner
21. tammikuuta 1964 Janne Viitamies
22. helmikuuta 1964 Sari Tanus
28. helmikuuta 1964 Antti Rantakangas
26. maaliskuuta 1964 Harri Jaskari
2. huhtikuuta 1964 Pirkko Mattila
17. huhtikuuta 1964 Jari Vilén
18. huhtikuuta 1964 Anne Holmlund
25. kesäkuuta 1964 Olli-Pekka Heinonen
31. heinäkuuta 1964 Sakari Smeds
1. elokuuta 1964 Mats Nylund
9. syyskuuta 1964 Sirpa Paatero
6. marraskuuta 1964 Jouni Lehtimäki
6. tammikuuta 1965 Tuija Brax
8. tammikuuta 1965 Anne Louhelainen
9. tammikuuta 1965 Jari Larikka
15. tammikuuta 1965 Thomas Blomqvist
3. helmikuuta 1965 Marjo Matikainen-Kallström
10. helmikuuta 1965 Hanna Markkula-Kivisilta
19. maaliskuuta 1965 Tapani Mäkinen
3. huhtikuuta 1965 Jan Vapaavuori
20. huhtikuuta 1965 Mikael Jungner
21. huhtikuuta 1965 Kari Kulmala
28. kesäkuuta 1965 Jari Lindström
24. syyskuuta 1965 Sari Sarkomaa
5. joulukuuta 1965 Mauri Peltokangas
5. joulukuuta 1965 Anne-Mari Virolainen
4. maaliskuuta 1966 Eeva-Johanna Eloranta
7. huhtikuuta 1966 Sanna Lauslahti
15. huhtikuuta 1966 Mika Lintilä
25. huhtikuuta 1966 Leila Lehtinen
14. toukokuuta 1966 Minna Sirnö
17. toukokuuta 1966 Sari Palm
14. kesäkuuta 1966 Outi Alanko-Kahiluoto
17. elokuuta 1966 Kimmo Tiilikainen
27. syyskuuta 1966 Anu Urpalainen
20. lokakuuta 1966 Pia Kauma
20. lokakuuta 1966 Arto Satonen
13. marraskuuta 1966 Susanna Haapoja 2009
23. marraskuuta 1966 Markku Uusipaavalniemi
17. joulukuuta 1966 Elsi Katainen
1. tammikuuta 1967 Janne Sankelo
12. tammikuuta 1967 Christina Gestrin
20. tammikuuta 1967 Mika Niikko
11. helmikuuta 1967 Jukka Kopra
21. helmikuuta 1967 Sari Essayah
27. helmikuuta 1967 Eija Nivala
7. huhtikuuta 1967 Pia Viitanen
11. huhtikuuta 1967 Antti Vuolanne
5. toukokuuta 1967 Marjukka Karttunen
1. kesäkuuta 1967 Stefan Wallin
25. kesäkuuta 1967 Päivi Lipponen
3. heinäkuuta 1967 Minna Karhunen
16. heinäkuuta 1967 Mikko Kinnunen
19. elokuuta 1967 Mika Kari
24. elokuuta 1967 Juha Hakola
25. elokuuta 1967 Ano Turtiainen
14. lokakuuta 1967 Kirsi Piha
8. joulukuuta 1967 Arja Juvonen
23. joulukuuta 1967 Eeva-Maria Maijala
1. huhtikuuta 1968 Alexander Stubb
12. huhtikuuta 1968 Leena Meri
20. huhtikuuta 1968 Anne Kalmari
26. huhtikuuta 1968 Maarit Feldt-Ranta
11. toukokuuta 1968 Katri Komi
18. toukokuuta 1968 Susanna Rahkonen
23. elokuuta 1968 Petri Pihlajaniemi
1. syyskuuta 1968 Hanna-Leena Mattila
23. syyskuuta 1968 Kristian Sheikki Laakso
27. syyskuuta 1968 Mari Kiviniemi
12. tammikuuta 1969 Maria Guzenina-Richardson
3. maaliskuuta 1969 Satu Haapanen
11. maaliskuuta 1969 Pauliina Viitamies
8. huhtikuuta 1969 Pertti Hakanen
14. huhtikuuta 1969 Hanna Huttunen
19. toukokuuta 1969 Marko Kilpi
4. elokuuta 1969 Veera Ruoho
20. elokuuta 1969 Marja Tiura
5. lokakuuta 1969 Tom Packalén
28. lokakuuta 1969 Mia Laiho
3. marraskuuta 1969 Petteri Orpo
29. tammikuuta 1970 Kari Kärkkäinen
27. maaliskuuta 1970 Mikaela Nylander
26. huhtikuuta 1970 Anders Adlercreutz
8. toukokuuta 1970 Marko Asell
18. kesäkuuta 1970 Riikka Moilanen-Savolainen
22. elokuuta 1970 Tanja Saarela
19. lokakuuta 1970 Pertti Salovaara
27. lokakuuta 1970 Jussi Niinistö
21. tammikuuta 1971 Tiina Elo
28. helmikuuta 1971 Janina Andersson
24. maaliskuuta 1971 Juha Pylväs
25. maaliskuuta 1971 Katja Syvärinen
4. huhtikuuta 1971 Terhi Koulumies
23. huhtikuuta 1971 Riikka Slunga-Poutsalo
27. huhtikuuta 1971 Jussi Halla-aho
19. kesäkuuta 1971 Outi Siimes
12. heinäkuuta 1971 Lulu Ranne
23. heinäkuuta 1971 Juho Kautto
11. lokakuuta 1971 Risto Kalliorinne
14. lokakuuta 1971 Jyrki Katainen
23. lokakuuta 1971 Pasi Kivisaari
25. lokakuuta 1971 Juha Mäenpää
9. maaliskuuta 1972 Sinuhe Wallinheimo
3. huhtikuuta 1972 Sampsa Kataja
19. toukokuuta 1972 Miapetra Kumpula-Natri
4. kesäkuuta 1972 Henna Virkkunen
10. kesäkuuta 1972 Susanna Huovinen
16. kesäkuuta 1972 Markus Lohi
12. elokuuta 1972 Merikukka Forsius
28. elokuuta 1972 Jari Ronkainen
5. syyskuuta 1972 Säde Tahvanainen
13. lokakuuta 1972 Minna Reijonen
15. marraskuuta 1972 Krista Mikkonen
24. marraskuuta 1972 Heli Paasio
29. marraskuuta 1972 Paula Lehtomäki
15. maaliskuuta 1973 Rami Lehto
20. maaliskuuta 1973 Johanna Karimäki
20. heinäkuuta 1973 Anni Sinnemäki
14. helmikuuta 1974 Antti Kaikkonen
21. helmikuuta 1974 Ville Skinnari
7. huhtikuuta 1974 Hannakaisa Heikkinen
18. toukokuuta 1974 Tatja Karvonen
9. heinäkuuta 1974 Kim Berg
5. elokuuta 1974 Krista Kiuru
16. elokuuta 1974 Outi Mäkelä
19. syyskuuta 1974 Pihla Keto-Huovinen
19. syyskuuta 1974 Hanna Mäntylä
1. lokakuuta 1974 Johanna Ojala-Niemelä
23. marraskuuta 1974 Katja Taimela
5. joulukuuta 1974 Ari Jalonen
15. helmikuuta 1975 Timo Heinonen
24. helmikuuta 1975 Juho Eerola
3. maaliskuuta 1975 Petri Neittaanmäki
21. huhtikuuta 1975 Eerikki Viljanen
15. toukokuuta 1975 Janne Seurujärvi
25. kesäkuuta 1975 Terhi Peltokorpi
7. heinäkuuta 1975 Veronika Honkasalo
4. elokuuta 1975 Jutta Urpilainen
23. syyskuuta 1975 Sami Savio
16. joulukuuta 1975 Mirka Soinikoski
31. joulukuuta 1975 Rosa Meriläinen
6. tammikuuta 1976 Pilvi Torsti
13. tammikuuta 1976 Mikael Palola
18. helmikuuta 1976 Tytti Tuppurainen
27. helmikuuta 1976 Hanna Kosonen
7. maaliskuuta 1976 Hanna Halmeenpää
29. maaliskuuta 1976 Mari Rantanen
6. huhtikuuta 1976 Mirja Vehkaperä
25. huhtikuuta 1976 Paula Werning
8. heinäkuuta 1976 Silvia Modig
30. heinäkuuta 1976 Ville Niinistö
24. elokuuta 1976 Ruut Sjöblom
15. syyskuuta 1976 Suna Kymäläinen
25. syyskuuta 1976 Inka Hopsu
29. syyskuuta 1976 Satu Taiveaho
8. lokakuuta 1976 Hanna Holopainen
21. lokakuuta 1976 Jani Mäkelä
8. marraskuuta 1976 Johanna Sumuvuori
13. joulukuuta 1976 Paavo Arhinmäki
19. joulukuuta 1976 Sakari Puisto
6. tammikuuta 1977 Satu Taavitsainen
25. tammikuuta 1977 Merja Kyllönen
27. tammikuuta 1977 Jaana Pelkonen
30. maaliskuuta 1977 Anna Kontula
4. huhtikuuta 1977 Anna-Kaisa Ikonen
16. toukokuuta 1977 Johanna Jurva
7. kesäkuuta 1977 Kristiina Salonen
13. kesäkuuta 1977 Riikka Purra
5. syyskuuta 1977 Pia Lohikoski
20. syyskuuta 1977 Sampo Terho
25. syyskuuta 1977 Oras Tynkkynen
24. marraskuuta 1977 Mikko Ollikainen
27. marraskuuta 1977 Jani Toivola
11. kesäkuuta 1978 Maria Lohela
5. heinäkuuta 1978 Sari Multala
24. tammikuuta 1979 Aino-Kaisa Pekonen
30. maaliskuuta 1979 Laura Huhtasaari
30. maaliskuuta 1979 Ville Vähämäki
9. heinäkuuta 1979 Jussi Saramo
19. heinäkuuta 1979 Piritta Rantanen
31. heinäkuuta 1979 Kai Mykkänen
2. elokuuta 1979 Riitta Mäkinen
14. marraskuuta 1979 Mikko Lundén
22. tammikuuta 1980 Johannes Yrttiaho
26. tammikuuta 1980 Katja Hänninen
14. huhtikuuta 1980 Sandra Bergqvist
11. kesäkuuta 1980 Mari-Leena Talvitie
18. elokuuta 1980 Heidi Viljanen
22. elokuuta 1980 Antero Vartia
20. syyskuuta 1980 Olli-Poika Parviainen
8. joulukuuta 1980 Mikko Kärnä
10. tammikuuta 1981 Eeva Kalli
31. tammikuuta 1981 Mari Holopainen
30. kesäkuuta 1981 Pekka Aittakumpu
11. elokuuta 1981 Marisanna Jarva
23. lokakuuta 1981 Elina Lepomäki
29. marraskuuta 1981 Mikko Savola
6. maaliskuuta 1982 Vilhelm Junnila
16. maaliskuuta 1982 Lasse Männistö
19. maaliskuuta 1982 Ville Kaunisto
3. huhtikuuta 1982 Tuomo Puumala
3. toukokuuta 1982 Niina Malm
5. toukokuuta 1982 Ari Koponen
2. elokuuta 1982 Joakim Strand
11. elokuuta 1982 Antti Lindtman
20. joulukuuta 1982 Mai Kivelä
4. toukokuuta 1983 Sanni Grahn-Laasonen
15. toukokuuta 1983 Emma Kari
18. toukokuuta 1983 Sofia Vikman
19. toukokuuta 1983 Hussein al-Taee
12. heinäkuuta 1983 Noora Koponen
27. lokakuuta 1983 Mats Löfström
10. marraskuuta 1983 Annika Saarikko
24. maaliskuuta 1984 Vesa-Matti Saarakkala
1. huhtikuuta 1984 Touko Aalto
25. kesäkuuta 1984 Ville Tavio
13. heinäkuuta 1984 Atte Harjanne
23. elokuuta 1984 Heikki Autto
13. syyskuuta 1984 Nasima Razmyar
16. tammikuuta 1985 Antti Häkkänen
8. maaliskuuta 1985 Maria Ohisalo
22. maaliskuuta 1985 Susanna Koski
8. huhtikuuta 1985 Heikki Vestman
16. marraskuuta 1985 Sanna Marin
2. tammikuuta 1986 Wille Rydman
18. helmikuuta 1986 Olli Immonen
27. maaliskuuta 1986 Johan Kvarnström
8. heinäkuuta 1986 Simon Elo
10. heinäkuuta 1986 Saara-Sofia Sirén
14. heinäkuuta 1986 Antti Kurvinen
15. elokuuta 1986 Jenni Pitko
9. syyskuuta 1986 Jouni Ovaska
11. joulukuuta 1986 Tiina Elovaara
24. helmikuuta 1987 Joona Räsänen
3. toukokuuta 1987 Ozan Yanar
13. toukokuuta 1987 Li Andersson
29. heinäkuuta 1987 Petri Honkonen
26. elokuuta 1987 Saara Hyrkkö
4. syyskuuta 1987 Katri Kulmuni
27. helmikuuta 1988 Eveliina Heinäluoma
18. huhtikuuta 1988 Hanna Sarkkinen
19. toukokuuta 1988 Hilkka Kemppi
3. lokakuuta 1988 Sanna Antikainen
8. maaliskuuta 1989 Sebastian Tynkkynen
13. syyskuuta 1989 Jenna Simula
13. joulukuuta 1989 Joonas Könttä
16. toukokuuta 1990 Janne Heikkinen
21. kesäkuuta 1990 Sofia Virta
25. kesäkuuta 1990 Matias Marttinen
21. helmikuuta 1991 Ilmari Nurminen
10. helmikuuta 1992 Bella Forsgrén
1. toukokuuta 1994 Iiris Suomela

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]