Jorma Piisinen

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jorma Piisinen eli Remontti-Reiska (s. 1. maaliskuuta 1960 Varkaus) on suomalainen juontaja, toimittaja ja itseoppinut rakennus- ja remonttimies. Hänet tunnetaan parhaiten remonttimiesjuontajana käytännön kodinkorjausohjeita tarjoavasta makasiiniohjelmasta Joka kodin asuntomarkkinat. Ohjelmaa esitettiin MTV3:lla vuosina 1991–2010, ja Piisinen siirtyi sen päähahmoksi vuonna 1993. Ohjelmasta saamansa julkisuuden johdosta hän ollut esillä kertomassa remontointiasioista useilla messuilla.

Piisinen toimittaa TM Rakennusmaailma -lehteen omaa "Remontti-Reiska" osiota, jossa Piisinen testaa erilaisia rakennustyökaluja ja -menetelmiä.

Joka kodin asuntomarkkinat päättyi vuonna 2010, mutta Remontti-Reiska sai MTV3 MAX -kanavalla oman ohjelman Remontti-Reiska, joka alkoi 29. lokakuuta 2010.

Piisinen harrastaa moottoripyöräilyä ja hän toimi mm. Tekniikan maailman testausryhmässä 2010, jossa testattiin suuria matkamoottoripyöriä.

Nuorempana Piisinen pelasi jääkiekkoa ja harrasti moottoripyöräilyä sekä kehonrakennusta. 1970-luvulla vielä juniori-ikäisenä ollessaan hän edusti puolustajana Helsingin Jokereita SM-liigassa.[1] Piisinen on Helsingin Jokereiden historian nuorin SM-liigassa ottelun pelannut kenttäpelaaja [2].

Televisio-ohjelmat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.