Luokka:Elävät henkilöt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä luokka on piilotettu.

Tässä luokassa on elävistä henkilöistä kertovia artikkeleita. Luokan tarkoitus on helpottaa elävistä henkilöistä kertovien artikkeleiden tarkkailua vandalismin varalta sekä mahdollistaa elävien henkilöiden artikkelien etsiminen esimerkiksi ammattialoittain tai kansallisuuksittain. Luokka helpottaa myös esimerkiksi artikkeleiden pitämistä ajan tasalla.

Tässä etsitään elossa olevista suomalaisista kirjailijoista kertovia artikkeleita. Pystyviiva ja ykkönen tekstin ”Suomalaiset kirjailijat” perässä merkitsee sitä, että työkalu hakee artikkeleita myös kyseisen luokan alaluokista. Lisäämällä luokan perään ”|2” haetaan artikkeleita alaluokkien alaluokista jne. ”Hae”-nappula on kuvan ulkopuolella, aivan sivun alareunassa.
  • Luokan avulla voi hakea elossa olevia henkilöitä esimerkiksi ammatin tai kansallisuuden mukaan ulkoisella CatScan-työkalulla. CatScanilla on mahdollista tehdä ristiinhakuja eri luokista luettelemalla ne allekkain Luokat-kenttään. Oikealla on esimerkki hakuruudusta. Henkilöluokkia voi etsiä luokasta Luokka:Henkilöt. Siirry CatScan-hakuun

Tähän luokkaan ei pidä luokitella luokkia, vaan pelkästään artikkeleita.

Sivut, jotka ovat luokassa Elävät henkilöt

Seuraavat 200 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 94 430.

(edellinen sivu) (seuraava sivu)

A

(edellinen sivu) (seuraava sivu)