Tämä projektisivu on osittain suojattu muutoksilta.

Wikipedia:Ajankohtaista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Juuri nyt

Tänään maanantaina, maaliskuun 8. päivänä suomenkielisessä Wikipediassa on 504 546 artikkelia, joista 4 231 on valittu laadukkaaksi.

Wikipediaan liittyvä päätöksenteko

Kahvihuoneen keskustelut

Hiljattain päättyneet keskustelut, äänestykset ja valmistelut

muokkaa · arkisto

Tekniset päivitykset

Wikidata-listabotin päivitys marraskuussa 2020

user:ListeriaBot:ia päivitetään parhaillaan uuteen versioon. Päivityksen aikana osa sen päivittämistä listoista ei toimi kunnolla. Mikäli listaa käytetään artikkelissa, niin sen voi poistaa väliaikaisesti näkyviltä. Mikäli lista on käyttäjä- tai projektisivulla, paras tapa on odotella jonkin aikaa kunnes tilanne tasoittuu.

Reply-työkalu keskustelusivuille

Keskustelusivuilla on testattavana beeta-ominaisuuksissa Reply-työkalu. Työkalu lisää keskustelukommenttien perään vastaa-linkin, josta avautuu lomake, jolla kommenttiin voi vastata.

Saavutettavuuden parantamiseksi työkalu ei lisää kommenttien väliin rivinvaihtoa, joka wikikoodissa erottaa kommentit erillisiksi listoiksi (ks. selitys), jolloin mm. ruudunlukijat eivät osaa seurata keskustelun semanttista järjestystä. Tarkoitus on selvittää, voidaanko rivinvaihdosta luopua paremman kommentoinnin myötä kokonaan tai kiertää ongelma teknisesti. Asiaa seurataan phab:T265291-tiketillä.


muokkaa

Artikkelimäärän kehitys

Päiväys Tasaluku Artikkeli Kesto (pv)
28. helmikuuta 2021 504 000 Hafnium(IV)fluoridi 17
11. helmikuuta 2021 503 000 Werner Bachmayer 15
27. tammikuuta 2021 502 000 Rohtobalsamit 17
10. tammikuuta 2021 501 000 Rintavyömuura 12
28. joulukuuta 2020 500 000. Antiikin Aleksandria 10

kaikki virstanpylväät · aikajana

Wikipediassa tapahtuu


muokkaa | kaikki tapahtumat

Viikon kilpailu

Mikä on Viikon kilpailu?


Tech-uutiset

Tech-uutiset on tauolla.

Huomiota kaipaavat artikkelit

Wikiprojektit · Ajankohtaiset artikkelit · Vertaisarviointipyynnöt · Kommenttipyynnöt · Kiistanalaiset artikkelit · Huomiota kaipaavat sivut · Tarkistettavat · Tekijänoikeusongelmat · Välittömästi poistettavat sivut · Merkittävyys kyseenalaistettu · Poistoäänestykset · Palautettavat sivut · Suositellut artikkelit · Suositellut luettelot · Hyvät artikkelit · Lupaavat artikkelit