Tämä projektisivu on osittain suojattu muutoksilta.

Wikipedia:Ajankohtaista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Juuri nyt

Tänään torstaina, joulukuun 3. päivänä suomenkielisessä Wikipediassa on 497 857 artikkelia, joista 4 147 on valittu laadukkaaksi.

Wikipediaan liittyvä päätöksenteko

Kahvihuoneen keskustelut

Hiljattain päättyneet keskustelut, äänestykset ja valmistelut

muokkaa · arkisto

Tekniset päivitykset

Wikidata-listabotin päivitys marraskuussa 2020

user:ListeriaBot:ia päivitetään parhaillaan uuteen versioon. Päivityksen aikana osa sen päivittämistä listoista ei toimi kunnolla. Mikäli listaa käytetään artikkelissa, niin sen voi poistaa väliaikaisesti näkyviltä. Mikäli lista on käyttäjä tai projektisivulla paras tapa on odotella jonkin aikaa kunnes tilanne tasoittuu.

Reply-työkalu keskustelusivuille

Keskustelusivuilla on testattavana beeta-ominaisuuksissa Reply-työkalu. Työkalu lisää keskustelukommenttien perään vastaa-linkin, josta avautuu lomake, jolla kommenttiin voi vastata.

Saavutettavuuden parantamiseksi työkalu ei lisää kommenttien väliin rivinvaihtoa, joka wikikoodissa erottaa kommentit erillisiksi listoiksi (ks. selitys), jolloin mm. ruudunlukijat eivät osaa seurata keskustelun semanttista järjestystä. Tarkoitus on selvittää, voidaanko rivinvaihdosta luopua paremman kommentoinnin myötä kokonaan tai kiertää ongelma teknisesti. Asiaa seurataan phab:T265291-tiketillä.


muokkaa

Artikkelimäärän kehitys

Päiväys Tasaluku Artikkeli Kesto (pv)
21. marraskuuta 2020 497 000. Galliumtrikloridi 18
3. marraskuuta 2020 496 000. Rhizenia 14
20. lokakuuta 2020 495 000. Maud Hansson 20
30. syyskuuta 2020 494 000. Lääkekehitys 14
16. syyskuuta 2020 493 000. John Wilmot 13

kaikki virstanpylväät · aikajana

Wikipediassa tapahtuu

muokkaa | kaikki tapahtumat

Viikon kilpailu

Mikä on Viikon kilpailu?

  • Tällä viikolla: Suomi
  • Ensi viikolla: (ei ole valittu)


Tech-uutiset (viikko 49)

Huomiota kaipaavat artikkelit

Wikiprojektit · Ajankohtaiset artikkelit · Vertaisarviointipyynnöt · Kommenttipyynnöt · Kiistanalaiset artikkelit · Huomiota kaipaavat sivut · Tarkistettavat · Tekijänoikeusongelmat · Välittömästi poistettavat sivut · Merkittävyys kyseenalaistettu · Poistoäänestykset · Palautettavat sivut · Suositellut artikkelit · Suositellut luettelot · Hyvät artikkelit · Lupaavat artikkelit