Luettelo Suomen kunnista väkiluvun mukaan

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Suomen kunnista väkiluvun mukaan 31. heinäkuuta 2015[1]. Kuntien mediaanissa on Eurajoki (5 936).

  1. Helsinki (627 033)
  2. Espoo (268 358)
  3. Tampere (223 550)
  4. Vantaa (212 801)
  5. Oulu (197 057)
  6. Turku (184 346)
  7. Jyväskylä (135 654)
  8. Kuopio (111 070)
  9. Lahti (103 758)
  10. Kouvola (86 267)
  11. Pori (85 361)
  12. Joensuu (74 968)
  13. Lappeenranta (72 548)
  14. Hämeenlinna (68 090)
  15. Vaasa (66 599)
  16. Rovaniemi (61 303)
  17. Seinäjoki (61 167)
  18. Mikkeli (54 466)
  19. Kotka (54 419)
  20. Salo (54 220)
  21. Porvoo (50 051)
  22. Lohja (47 599)
  23. Kokkola (47 453)
  24. Hyvinkää (46 483)
  25. Nurmijärvi (41 924)
  26. Järvenpää (40 862)
  27. Rauma (39 825)
  28. Kirkkonummi (38 584)
  29. Tuusula (38 399)
  30. Kajaani (37 586)
  31. Savonlinna (35 748)
  32. Kerava (35 343)
  33. Nokia (33 198)
  34. Ylöjärvi (32 646)
  35. Kaarina (32 439)
  36. Kangasala (30 634)
  37. Riihimäki (29 350)
  38. Vihti (29 013)
  39. Raasepori (28 651)
  40. Imatra (27 980)
  41. Raahe (25 322)
  42. Sastamala (25 330)
  43. Raisio (24 431)
  44. Tornio (22 276)
  45. Lempäälä (22 495)
  46. Iisalmi (22 019)
  47. Kemi (21 795)
  48. Hollola (21 863)
  49. Jämsä (21 736)
  50. Varkaus (21 746)
  51. Siilinjärvi (21 722)
  52. Valkeakoski (21 216)
  53. Hamina (21 000)
  54. Mäntsälä (20 688)
  55. Äänekoski (19 874)
  56. Heinola (19 635)
  57. Pietarsaari (19 549)
  58. Mustasaari (19 287)
  59. Lieto (19 245)
  60. Sipoo (19 241)
  61. Pieksämäki (18 985)
  62. Naantali (18 965)
  63. Laukaa (18 832)
  64. Pirkkala (18 776)
  65. Forssa (17 450)
  66. Akaa (17 063)
  67. Kempele (16 948)
  68. Kauhava (16 949)
  69. Janakkala (16 917)
  70. Loimaa (16 568)
  71. Orimattila (16 335)
  72. Kuusamo (15 713)
  73. Uusikaupunki (15 624)
  74. Parainen (15 524)
  75. Loviisa (15 437)
  76. Ylivieska (14 991)
  77. Nastola (14 930)
  78. Lapua (14 744)
  79. Kontiolahti (14 758)
  80. Kurikka (14 075)
  81. Kauhajoki (13 952)
  82. Ulvila (13 427)
  83. Kalajoki (12 702)
  84. Liperi (12 327)
  85. Eura (12 257)
  86. Ilmajoki (12 160)
  87. Lieksa (11 962)
  88. Alavus (12 094)
  89. Kankaanpää (11 816)
  90. Maarianhamina (11 443)
  91. Pedersören kunta (11 120)
  92. Kitee (10 937)
  93. Nivala (10 937)
  94. Mänttä-Vilppula (10 699)
  95. Paimio (10 649)
  96. Hämeenkyrö (10 647)
  97. Sotkamo (10 551)
  98. Huittinen (10 529)
  99. Keuruu (10 189)
  100. Alajärvi (10 119)
  101. Lapinlahti (10 075)
  102. Saarijärvi (10 008)
  103. Leppävirta (9 998)
  104. Liminka (9 868)
  105. Hattula (9 766)
  106. Masku (9 706)
  107. Muurame (9 722)
  108. Ii (9 668)
  109. Orivesi (9 517)
  110. Närpiö (9 415)
  111. Kauniainen (9 265)
  112. Somero (9 145)
  113. Hanko (8 996)
  114. Karkkila (9 009)
  115. Muhos (9 037)
  116. Kuhmo (8 924)
  117. Sodankylä (8 821)
  118. Hausjärvi (8 824)
  119. Kiuruvesi (8 731)
  120. Pöytyä (8 612)
  121. Laitila (8 536)
  122. Keminmaa (8 480)
  123. Suomussalmi (8 441)
  124. Pudasjärvi (8 325)
  125. Asikkala (8 340)
  126. Loppi (8 269)
  127. Laihia (8 100)
  128. Nurmes (8 044)
  129. Mynämäki (7 902)
  130. Kemijärvi (7 865)
  131. Jalasjärvi (7 835)
  132. Oulainen (7 682)
  133. Kokemäki (7 647)
  134. Uusikaarlepyy (7 547)
  135. Haapajärvi (7 472)
  136. Suonenjoki (7 439)
  137. Harjavalta (7 356)
  138. Ikaalinen (7 209)
  139. Outokumpu (7 153)
  140. Haapavesi (7 201)
  141. Virrat (7 100)
  142. Iitti (6 947)
  143. Kemiönsaari (6 956)
  144. Kristiinankaupunki (6 818)
  145. Inari (6 777)
  146. Parkano (6 825)
  147. Viitasaari (6 729)
  148. Tyrnävä (6 781)
  149. Vöyri (6 714)
  150. Pälkäne (6 714)
  151. Kruunupyy (6 700)
  152. Juva (6 589)
  153. Kittilä (6 378)
  154. Tammela (6 338)
  155. Mäntyharju (6 228)
  156. Siuntio (6 273)
  157. Ähtäri (6 137)
  158. Rusko (6 115)
  159. Eurajoki (5 936)
  160. Siikalatva (5 782)
  161. Kangasniemi (5 715)
  162. Nakkila (5 659)
  163. Kannus (5 624)
  164. Inkoo (5 617)
  165. Maalahti (5 571)
  166. Pyhäjärvi (5 555)
  167. Teuva (5 534)
  168. Siikajoki (5 526)
  169. Jokioinen (5 500)
  170. Ilomantsi (5 430)
  171. Ruokolahti (5 387)
  172. Parikkala (5 313)
  173. Pyhtää (5 348)
  174. Hankasalmi (5 274)
  175. Joroinen (5 170)
  176. Sievi (5 177)
  177. Pornainen (5 154)
  178. Juuka (5 107)
  179. Luoto (5 136)
  180. Askola (5 105)
  181. Urjala (4 964)
  182. Luumäki (4 897)
  183. Juankoski (4 836)
  184. Nousiainen (4 884)
  185. Isokyrö (4 834)
  186. Taipalsaari (4 826)
  187. Tohmajärvi (4 781)
  188. Pielavesi (4 779)
  189. Joutsa (4 746)
  190. Ruovesi (4 662)
  191. Kärkölä (4 646)
  192. Polvijärvi (4 577)
  193. Jomala (4 638)
  194. Säkylä (4 510)
  195. Vesilahti (4 512)
  196. Ylitornio (4 286)
  197. Sonkajärvi (4 324)
  198. Karstula (4 285)
  199. Pihtipudas (4 258)
  200. Kaustinen (4 298)
  201. Taivalkoski (4 208)
  202. Sysmä (4 089)
  203. Ranua (4 070)
  204. Petäjävesi (4 042)
  205. Aura (3 984)
  206. Kolari (3 801)
  207. Vieremä (3 819)
  208. Rantasalmi (3 772)
  209. Salla (3 746)
  210. Kuortane (3 716)
  211. Savitaipale (3 665)
  212. Pello (3 665)
  213. Posio (3 578)
  214. Uurainen (3 631)
  215. Heinävesi (3 636)
  216. Rautjärvi (3 587)
  217. Paltamo (3 542)
  218. Virolahti (3 399)
  219. Rautalampi (3 351)
  220. Veteli (3 339)
  221. Luvia (3 356)
  222. Toholampi (3 329)
  223. Simo (3 278)
  224. Pyhäjoki (3 252)
  225. Lappajärvi (3 234)
  226. Merikarvia (3 233)
  227. Tervola (3 214)
  228. Kaavi (3 231)
  229. Padasjoki (3 183)
  230. Vaala (3 116)
  231. Lemi (3 099)
  232. Punkalaidun (3 065)
  233. Vimpeli (3 091)
  234. Hartola (3 059)
  235. Sauvo (3 008)
  236. Reisjärvi (2 920)
  237. Perho (2 930)
  238. Utajärvi (2 897)
  239. Konnevesi (2 821)
  240. Puolanka (2 824)
  241. Sulkava (2 766)
  242. Lapinjärvi (2 785)
  243. Tuusniemi (2 730)
  244. Alavieska (2 703)
  245. Kärsämäki (2 686)
  246. Evijärvi (2 623)
  247. Köyliö (2 662)
  248. Finström (2 558)
  249. Karvia (2 483)
  250. Hyrynsalmi (2 458)
  251. Ypäjä (2 453)
  252. Toivakka (2 455)
  253. Humppila (2 433)
  254. Koski Tl (2 428)
  255. Rääkkylä (2 397)
  256. Keitele (2 382)
  257. Muonio (2 351)
  258. Kuhmoinen (2 353)
  259. Valtimo (2 354)
  260. Vehmaa (2 326)
  261. Hirvensalmi (2 304)
  262. Puumala (2 299)
  263. Pomarkku (2 261)
  264. Soini (2 251)
  265. Vesanto (2 204)
  266. Korsnäs (2 206)
  267. Isojoki (2 155)
  268. Pyhäranta (2 138)
  269. Hämeenkoski (2 121)
  270. Miehikkälä (2 122)
  271. Lumijoki (2 081)
  272. Kihniö (2 060)
  273. Marttila (2 058)
  274. Juupajoki (2 016)
  275. Pukkila (1 995)
  276. Jämijärvi (1 968)
  277. Myrskylä (1 993)
  278. Lemland (1 975)
  279. Enontekiö (1 866)
  280. Pertunmaa (1 845)
  281. Saltvik (1 811)
  282. Honkajoki (1 803)
  283. Rautavaara (1 772)
  284. Multia (1 740)
  285. Kinnula (1 744)
  286. Taivassalo (1 637)
  287. Tervo (1 633)
  288. Siikainen (1 558)
  289. Pyhäntä (1 586)
  290. Hammarland (1 525)
  291. Enonkoski (1 479)
  292. Kannonkoski (1 465)
  293. Ristijärvi (1 398)
  294. Oripää (1 395)
  295. Karijoki (1 387)
  296. Kyyjärvi (1 395)
  297. Kaskinen (1 301)
  298. Utsjoki (1 263)
  299. Kivijärvi (1 231)
  300. Halsua (1 220)
  301. Merijärvi (1 148)
  302. Savukoski (1 088)
  303. Sund (1 036)
  304. Hailuoto (1 001)
  305. Pelkosenniemi (939)
  306. Eckerö (925)
  307. Kustavi (889)
  308. Lestijärvi (811)
  309. Luhanka (758)
  310. Föglö (563)
  311. Geta (493)
  312. Brändö (463)
  313. Vårdö (440)
  314. Lumparland (405)
  315. Kumlinge (320)
  316. Kökar (254)
  317. Sottunga (100)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Suomen asukasluvut kuukausittain – Kunnittain aakkosjärjestyksessä 31.7.2015. Väestörekisterikeskus. Viitattu 26.8.2015.