Luettelo Suomen kunnista postinumeropiireittäin

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo Suomen kunnista postinumeropiireittäin on postinumeropiiriluettelo, jossa Suomen kunnat on ryhmitelty postipiireittäin.

Kunta on linkitetty siinä postipiirissä, jossa kunnan keskustaajama sijaitsee.


Sisällysluettelo

00–05 Helsinki (Keski-Uusimaa)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

00xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

01xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

02xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

03xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

04xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

05xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hyvinkää
    • 05470–05950
  • Nurmijärvi
    • 05100–05310, 05450
  • Tuusula
    • 05400–05430

06–07 Porvoo (Itä-Uusimaa)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

06xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

07xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

08–10 Lohja (Länsi-Uusimaa)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

08xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

09xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lohja
    • 09120–09930

10xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

11–12 Riihimäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

11xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

12xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

13–14 Hämeenlinna[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

13xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

14xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hattula
    • 14430, 14610–14630
  • Hämeenlinna
    • 14300–14370, 14450–14530, 14680–14930
  • Janakkala
    • 14140–14240
  • Pälkäne
    • 14960–14980
  • Valkeakoski
    • 14580

15–17 Lahti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

15xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hollola
    • 15270, 15860–15880, 15980
  • Lahti
    • 15100–15240, 15300–15850, 15900–15950

16xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hollola
    • 16500, 16630, 16710–16830
  • Hämeenlinna
    • 16880–16980
  • Kärkölä
    • 16540–16610, 16650–16670
  • Lahti
    • 16100–16160
  • Orimattila
    • 16200–16450, 16510–16520

17xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

18–19 Heinola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

18xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

19xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hartola
    • 19510–19630, 19810–19850
  • Heinola
    • 19110–19120, 19210–19220, 19250–19260, 19380
  • Iitti
    • 19150–19160
  • Joutsa
    • 19650–19690, 19920
  • Luhanka
    • 19910, 19950
  • Pertunmaa
    • 19410–19480
  • Sysmä
    • 19230, 19310–19370, 19700–19770

20–21, 23 Turku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

20xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kaarina
    • 20660, 20760–20780,
  • Raisio
    • 20270
  • Turku
    • 20100–20250, 20300–20610, 20700–20750, 20800–20990

21xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

23xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

22 Mariehamn (Ahvenanmaa)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

22xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

24–25 Salo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

24xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

25xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kemiönsaari
    • 25650, 25700–25970
  • Salo
    • 25110–25340, 25360–25640, 25660–25690
  • Somero
    • 25350

26-27 Rauma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

26xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

27xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Eura
    • 27400–27670
  • Eurajoki
    • 27100–27170
  • Pyhäranta
    • 27320–27340
  • Rauma
    • 27210–27310
  • Säkylä
    • 27710–27960

28–29 Pori[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

28xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Pori
    • 28100–28240, 28290–28370, 28430, 28500–28900
  • Ulvila
    • 28260, 28400, 28450

29xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

30–32 Forssa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

30xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

31xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Forssa
    • 31110–31120, 31170
  • Humppila
    • 31640–31650
  • Jokioinen
    • 31600–31630
  • Koski Tl
    • 31500–31510, 31570
  • Loimaa
    • 31660, 31960
  • Marttila
    • 31560, 31580
  • Punkalaidun
    • 31810–31830, 31850, 31900–31950, 31970
  • Somero
    • 31400–31490, 31520–31540
  • Tammela
    • 31210–31360
  • Urjala
    • 31140–31160, 31700–31790, 31830, 31860

32xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

33–39 Tampere (Pirkanmaa)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

33xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lempäälä
    • 33880
  • Nokia
    • 33380
  • Pirkkala
    • 33920–33980
  • Tampere
    • 33100–33340, 33410–33420, 33500–33850, 33900
  • Ylöjärvi
    • 33430–33480

34xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ruovesi
    • 34410–34450, 34600–34640, 34870
  • Tampere
    • 34230–34280
  • Virrat
    • 34710–34850, 34910–34980
  • Ylöjärvi
    • 34110–34180, 34300–34330, 34510–34550

35xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Juupajoki
    • 35500–35550
  • Jämsä
    • 35400, 35600–35630
  • Mänttä-Vilppula
    • 35700, 35800–35860, 35910–35930, 35990
  • Orivesi
    • 35100–35320, 35420–35480
  • Ruovesi
    • 35740–35750, 35950

36xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kangasala
    • 36100–36120, 36200–36430, 36510–36570, 36810–36880
  • Pälkäne
    • 36440–36480, 36600–36760, 36910–36950

37xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

38xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Honkajoki
    • 38920–38980
  • Hämeenkyrö
    • 38490
  • Jämijärvi
    • 38800–38820, 38860
  • Kankaanpää
    • 38700–38770, 38840, 38910
  • Pomarkku
    • 38680
  • Pori
    • 38600–38670, 38690
  • Sastamala
    • 38100–38280, 38290–38470, 38510–38580

39xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

40–44 Jyväskylä (Keski-Suomi)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

40xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

41xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hankasalmi
    • 41490–41590, 41850
  • Joutsa
    • 41710–41770
  • Jyväskylä
    • 41120–41160, 41450, 41630, 41800–41840, 41860–41880, 41930–41945
  • Kangasniemi
    • 41680
  • Keuruu
    • 41970
  • Konnevesi
    • 41395
  • Laukaa
    • 41180, 41310–41360, 41370–41390, 41400, 41430, 41460–41480
  • Petäjävesi
    • 41900–41925, 41950, 41980
  • Saarijärvi
    • 41260–41270
  • Toivakka
    • 41410–41420, 41440, 41660
  • Uurainen
    • 41210–41250, 41290
  • Äänekoski
    • 41365

42xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jämsä
    • 42100–42440
  • Keuruu
    • 42540–42570, 42660–42820, 42880–42950
  • Multia
    • 42600–42660
  • Mänttä-Vilppula
    • 42830–42850
  • Virrat
    • 42870

43xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

44xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

45–47 Kouvola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

45xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

46xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kotka
    • 46930
  • Kouvola
    • 46110–46400, 46570–46920, 46950–46960
  • Luumäki
    • 46530–46550

47xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Iitti
    • 47310, 47400–47610
  • Kouvola
    • 47110–47260, 47650–47940
  • Lapinjärvi
    • 47350

48–49 Kotka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

48xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

49xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

50–52 Mikkeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

50xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

51xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Joutsa
    • 51330
  • Juva
    • 51760–51990
  • Kangasniemi
    • 51200–51310, 51335–51390, 51430–51440, 51460–51480
  • Mikkeli
    • 51120–51130, 51420, 51450, 51520–51740

52xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hirvensalmi
    • 52520–52630
  • Joutsa
    • 52650–52660
  • Mikkeli
    • 52100–52150, 52300–52510, 52780, 52830–52840
  • Mäntyharju
    • 52700–52770, 52810, 52850–52890, 52950–52980
  • Puumala
    • 52200–52270
  • Valkeala
    • 52920–52940

53–54 Lappeenranta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

53xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

54xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lappeenranta
    • 54100–54310, 54340–54480
  • Lemi
    • 54710–54740, 54820–54850
  • Luumäki
    • 54500–54640
  • Miehikkälä
    • 54490
  • Rautjärvi
    • 54330
  • Savitaipale
    • 54670, 54750–54800, 54880, 54950
  • Taipalsaari
    • 54915–54940, 54960–54990

55–56 Imatra[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

55xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Imatra
    • 55100–55120, 55400–55950
  • Lappeenranta
    • 55300–55330

56xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

57–59 Savonlinna[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

57xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

58xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Enonkoski
    • 58160–58190, 58295
  • Kitee
    • 58350
  • Puumala
    • 58640
  • Rantasalmi
    • 58830–58960
  • Savonlinna
    • 58110–58150, 58200–58290, 58300–58340, 58360–58580, 58650–58690, 58770–58810
  • Sulkava
    • 58610–58630, 58700–58740

59xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kitee
    • 59620, 59800–59910
  • Parikkala
    • 59100–59610, 59710–59730

60–64 Seinäjoki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

60xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

61xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alavus
    • 61150, 61170
  • Ilmajoki
    • 61130, 61330–61350
  • Isokyrö
    • 61500–61580
  • Kauhajoki
    • 61800–61830, 61850–61980
  • Kurikka
    • 61220–61310, 61360–61380, 61600–61640, 61680–61760
  • Seinäjoki
    • 61100–61120, 61140, 61160, 61180, 61400–61480, 61650–61670
  • Teuva
    • 61840

62xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alajärvi
    • 62710–62760, 62820–62830, 62900–62990
  • Evijärvi
    • 62500–62570
  • Kauhava
    • 62150, 62200–62270, 62300–62470
  • Lappajärvi
    • 62600–62660
  • Lapua
    • 62100–62140, 62160–62195, 62280–62295
  • Vimpeli
    • 62800–62810, 62840–62890
  • Vöyri
    • 62395

63xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alajärvi
    • 63500–63550
  • Alavus
    • 63210, 63300–63430, 63600–63640, 63680
  • Kuortane
    • 63100–63170, 63230–63250, 63450
  • Soini
    • 63800–63890, 63960
  • Ähtäri
    • 63660, 63700–63780, 63900–63950

64xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

65–66 Vaasa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

65xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

66xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Korsnäs
    • 66200–66210, 66230, 66290
  • Kurikka
    • 66300–66370
  • Laihia
    • 66400–66420, 66450–66490
  • Maalahti
    • 66100–66160, 66220, 66240–66260
  • Mustasaari
    • 66520–66590
  • Närpiö
    • 66275, 66295
  • Pedersören kunta
    • 66880
  • Uusikaarlepyy
    • 66840–66860, 66900–66980
  • Vaasa
    • 66430–66440, 66500–66510
  • Vöyri
    • 66600–66830

67–69 Kokkola[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

67xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

68xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

69xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

70–75 Kuopio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

70xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kuopio
    • 70100–70870
  • Siilinjärvi
    • 70900–70940

71xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kuopio
    • 71130–71160, 71310–71380, 71480–71690, 71720–71775, 71790, 71950
  • Lapinlahti
    • 71910–71930, 71960
  • Leppävirta
    • 71460–71470
  • Pielavesi
    • 71695, 71780
  • Siilinjärvi
    • 71800–71890
  • Tervo
    • 71640
  • Tuusniemi
    • 71170–71290

72xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Keitele
    • 72600–72650, 72920–72980
  • Kuopio
    • 72100–72140, 72490
  • Pielavesi
    • 72400–72480, 72510–72570, 72710–72880
  • Tervo
    • 72210–72260
  • Vesanto
    • 72300–72380

73xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

74xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

75xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Nurmes
    • 75500–75650, 75810–75830, 75890–75990
  • Rautavaara
    • 75680
  • Valtimo
    • 75700–75790, 75840–75860

76–77 Pieksämäki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

76xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

77xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Joroinen
    • 77460–77480
  • Konnevesi
    • 77980
  • Mikkeli
    • 77380–77390
  • Pieksämäki
    • 77110–77370, 77420–77450, 77520–77580
  • Rautalampi
    • 77700–77770, 77910–77960
  • Suonenjoki
    • 77600–77690, 77800

78-79 Varkaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

78xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Joroinen
    • 78880
  • Leppävirta
    • 78480
  • Varkaus
    • 78100–78400, 78500–78850, 78900

79xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

80–83 Joensuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

80xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Joensuu
    • 80100–80330
  • Kontiolahti
    • 80510–80910
  • Liperi
    • 80400–80420

81xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ilomantsi
    • 81350, 81420–81430, 81450–81470
  • Joensuu
    • 81200, 81240–81330, 81360–81390, 81440
  • Kontiolahti
    • 81100–81190, 81220–81235
  • Lieksa
    • 81550–81970

82xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ilomantsi
    • 82695, 82815–82830, 82900–82920, 82930–82997
  • Joensuu
    • 82110–82270, 82710–82810, 82840–82890, 82925
  • Kitee
    • 82380–82590
  • Rääkkylä
    • 82290–82335
  • Tohmajärvi
    • 82350–82360, 82600–82685

83xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

84–86 Ylivieska[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

84xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

85xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

86xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

87–89 Kajaani[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

87xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

88xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kajaani
    • 88200–88290
  • Kuhmo
    • 88730, 88810–88950
  • Kärsämäki
    • 88760
  • Paltamo
    • 88300–88320, 88350–88380, 88470
  • Ristijärvi
    • 88400–88460
  • Sotkamo
    • 88110–88120, 88490–88640, 88670–88690
  • Suomussalmi
    • 88650
  • Vaala
    • 88340

89xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

90–93 Oulu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

90xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hailuoto
    • 90480
  • Kempele
    • 90440
  • Muhos
    • 90760
  • Oulu
    • 90100–90420, 90460–90470, 90500–90740, 90800–90940

91xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

92xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

93xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

94–95 Kemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

94xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kemi
    • 94100–94300, 94600–94900
  • Keminmaa
    • 94400, 94500
  • Tornio
    • 94430

95xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ii
    • 95100–95180
  • Keminmaa
    • 95310–95320, 95360–95370
  • Kolari
    • 95730, 95800–95930, 95970–95990
  • Muonio
    • 95940–95950
  • Pello
    • 95640–95645, 95700–95720, 95750–95790
  • Ranua
    • 95280–95285
  • Simo
    • 95200–95270
  • Tervola
    • 95300, 95325–95355, 95375–95390
  • Tornio
    • 95400–95595
  • Ylitornio
    • 95600–95635, 95650–95695

96–99 Rovaniemi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

96xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

97xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kemijärvi
    • 97590, 97645
  • Kittilä
    • 97440–97470
  • Kolari
    • 97430–97435
  • Pello
    • 97330–97335
  • Posio
    • 97810–97990
  • Ranua
    • 97660–97667, 97700–97785
  • Rovaniemi
    • 97110–97240, 97280–97320, 97340–97360, 97410–97420, 97510–97580, 97610–97635, 97650–97655, 97670–97690
  • Sodankylä
    • 97370–97390
  • Ylitornio
    • 97250–97270

98xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

99xxx[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Myös 99999 Korvatunturi, Joulupukin postinumero

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]