Luettelo diplomaattisista edustustoista Suomessa

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo diplomaattisista edustustoista, jotka on akkreditoitu Suomeen. Helsingissä on 56 maan suurlähetystöt. Noin sadan valtion suurlähettiläät edustavat Oslossa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Moskovassa. Suomi on Euroopan unionin jäsen ja Naton rauhankumppani. Kunniakonsulaatit eivät ole listalla.

Italian suurlähetystö Kaivopuistossa
Egyptin suurlähetystö Kaivopuistossa
Irakin suurlähetystö Kulosaaressa
Venäjän suurlähetystö Tehtaankadulla
Ruotsin suurlähetystö Pohjoisesplanadilla
Norjan suurlähetystö Eirassa
Latvian suurlähetystö Eirassa
Viron suurlähetystö Kaivopuistossa
Turkin suurlähetystö Ullanlinnassa
Irlannin suurlähetystö Eirassa
Romanian suurlähetystö Meilahdessa

Suurlähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suurlähetystö
Alankomaiden lippu Alankomaat [1]
Argentiinan lippu Argentiina[2]
Belgian lippu Belgia[3]
Bulgarian lippu Bulgaria[4]
Brasilian lippu Brasilia[5]
Chilen lippu Chile[6]
Egyptin lippu Egypti[7]
Espanjan lippu Espanja[8]
Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka[9]
Georgia[10]
Korean tasavalta[11]
Indonesia[12]
Intia[13]
Irak[14]
Iran[15]
Irlanti[16]
Islannin lippu Islanti[17]
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta[18]
Israelin lippu Israel[19]
Italia[20]
Itävalta[21]
Japani[22]
Kanada[23]
Kazakstan[24]
Kiina[25]
Kreikka[26]
Kroatia[27]
Kuuba[28]
Kypros[29]
Latvia[30]
Liettua[31]
Malesian lippu Malesia[32]
Marokon lippu. Marokko[33]
Meksikon lippu Meksiko[34]
Norjan lippu Norja[35]
Nicaraguan lippu Nicaragua [36]
Perun lippu Peru[37]
Portugalin lippu Portugali[38]
Puolan lippu Puola[39]
Ranskan lippu Ranska[40]
Romanian lippu Romania[41]
Ruotsin lippu Ruotsi[42]
Saksan lippu Saksa[43]
Saudi-Arabia Saudi-Arabia[44]
Serbian lippu Serbia[45]
Slovakian lippu Slovakia[46]
Flag of Switzerland.svg Sveitsi[47]
Tanskan lippu Tanska[48]
Thaimaan lippu Thaimaa[49]
Tšekin lippu Tšekki[50]
Tunisian lippu Tunisia[51]
Turkin lippu Turkki[52]
Ukrainan lippu Ukraina[53]
Unkarin lippu Unkari[54]
Venäjän lippu Venäjä[55]
Venezuelan lippu Venezuela[56]
Vietnamin lippu Vietnam[57]
Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä[58]
Viron lippu Viro[59]
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat[60]

Muut edustustot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Edusto
Flag of Palestine.svg Palestiinan valtuusto[61]
Taiwanin lippu Taiwanin Taipein Suomen-edustusto [62]

Konsulaatit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Konsulaatti Kaupunki
Ruotsin lippu Ruotsi[63] Maarianhamina
Turku
Pori
Tammisaari
Pietarsaari
Joensuu
Jyväskylä
Kokkola
Kotka
Kuopio
Lahti
Rovaniemi
Mikkeli
Tampere
Tornio
Oulu
Vaasa
Venäjän lippu Venäjä[64] Turku
Lappeenranta
Maarianhamina

Ei lähetystöä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suurlähetystö Sjainti
Afganistanin lippu Afganistan[65] Oslo
Filippiinit[66]
Sudanin lippu Sudan [67]
Costa Rican lippu Costa Rica [68]
Andorran lippu Andorra[69] Andorra la Vella
Armenian lippu Armenia[70] Jerevan
Barbadoksen lippu Barbados[71] Bryssel
Grenada[72]
Bhutanin lippu Bhutan[73]
Honduras [74]
Guinea-Bissau[75]
Mauritanian lippu. Mauritania [76]
Keski-Afrikan tasavalta [77]
São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe[78]
Guyana[79]
Brunein lippu Brunei[80] Bandar Seri Begawan
Burkina Fason lippu Burkina Faso[81] Kööpenhamina
Slovenian lippu Slovenia[82]
Beninin lippu Benin[83]
Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko[84]
Ugandan lippu Uganda [85]
Ghana[86]
Luxemburg[87]
Nepalin lippu Nepal[88]
Jordania[89] Berliini
Burundin lippu Burundi[90]
Liberia[91]
Madagaskarin lippu Madagaskar[92]
Malin lippu. Mali[93]
Myanmarin lippu Myanmar[94]
Nigerin lippu Niger[95]
Omanin lippu Oman[96]
Jemen[97]
Kap Verde [98]
Djiboutin lippu Djibouti [99] Moskova
Guinea[100]
Kongon tasavalta [101]
Kuwait [102]
Kirgisia[103]
Qatarin lippu Qatar [104]
Kambodža[105] Lontoo
Kamerun[106]
Turkmenistanin lippu Turkmenistan[107]
Malediivien lippu Malediivit[108]
Gabon[109]
Etiopia[110]
Swazimaan lippu Swazimaa [111]
Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago[112]
Mauritiuksen lippu Mauritius[113]
Jamaika[114]
Gambia[115]
Kongon demokraattinen tasavalta[116]
Malawin lippu. Malawi[117]
Komorit[118] Pariisi
Lesotho[119] Dublin
Maltan lippu. Malta[120] Haag
Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti[121]
San Marinon lippu San Marino [122] Bologna
Singaporen lippu Singapore[123] Singapore
Uzbekistanin lippu Uzbekistan[124] Riika
Albanian lippu Albania[125] Tukholma
Algerian lippu Algeria[126]
Angolan lippu Angola[127]
Ruandan lippu Ruanda[128]
Australian lippu Australia [129]
Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan[130]
Bangladeshin lippu Bangladesh [131]
Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina[132]
Botswanan lippu Botswana[133]
Bolivian lippu Bolivia[134]
Kolumbia[135]
Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta[136]
Ecuadorin lippu Ecuador[137]
El Salvadorin lippu El Salvador[138]
Eritrean lippu Eritrea[139]
Guatemala[140]
Pyhä istuin Pyhä istuin Apostolinen nuntiatuuri [141]
Kenia [142]
Laos [143]
Libanon[144]
Libya[145]
Makedonian lippu. Makedonia[146]
Moldovan lippu Moldova[147]
Mongolian lippu Mongolia [148]
Mosambikin lippu Mosambik[149]
Namibian lippu Namibia[150]
Nigerian lippu Nigeria[151]
Kosovon lippu Kosovo[152]
Korean demokraattinen kansantasavalta[153]
Pakistanin lippu Pakistan[154]
Panaman lippu Panama [155]
Paraguayn lippu Paraguay[156]
Sri Lankan lippu Sri Lanka [157]
Syyrian lippu Syyria [158]
Uruguayn lippu Uruguay [159]
Sambian lippu Sambia[160]
Zimbabwen lippu Zimbabwe[161]
Tansanian lippu Tansania[162]
Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat[163]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Embassy of the Kingdom of the Netherlands Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  2. Embassy of the Argentine Republic Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  3. Embassy of Belgium Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  4. Embassy of the Republic of Bulgaria Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  5. Embassy of the Federative Republic of Brazil Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  6. Embassy of the Republic of Chile Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  7. Embassy of the Arab Republic of Egypt Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  8. Embassy of the Kingdom of Spain Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  9. Embassy of the Republic of South Africa Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  10. Embassy of Georgia, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  11. Embassy of the Republic of Korea Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  12. Embassy of the Republic of Indonesia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  13. Embassy of the Republic of India Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  14. Embassy of the Republic of Iraq Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  15. Embassy of the Islamic Republic of Iran Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  16. Embassy of Ireland Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  17. Embassy of the Republic of Iceland Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  18. Her Britannic Majesty´s Embassy Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  19. Embassy of Israel Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  20. Italian Embassy Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  21. Embassy of the Republic of Austria Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  22. Embassy of Japan Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  23. Canadian Embassy Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  24. Embassy of the Republic of Kazakhstan, Vilnius Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  25. Embassy of the People's Republic of China Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  26. Embassy of the Hellenic Republic Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  27. Embassy of the Republic of Croatia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  28. Embassy of the Republic of Cuba Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  29. Embassy of the Republic of Cyprus Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  30. Embassy of the Republic of Latvia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  31. Embassy of the Republic of Lithuania Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  32. Embassy of Malaysia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  33. Embassy of the Kingdom of Morocco Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  34. Embassy of the United Mexican States Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  35. Embassy of the Kingdom of Norway Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  36. Embassy of the Republic of Nicaragua,Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  37. Embassy of the Republic of Peru Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  38. Embassy of Portugal Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  39. Embassy of the Republic of Poland Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  40. Embassy of France Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  41. Embassy of Romania Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  42. Embassy of Sweden Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  43. Embassy of the Federal Republic of Germany Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  44. Embassy of the Kingdom of Saudi Arabia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  45. Embassy of Serbia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  46. Embassy of the Slovak Republic Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  47. Embassy of Switzerland Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  48. Embassy of the Kingdom of Denmark Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  49. Royal Thai Embassy Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  50. Embassy of the Czech Republic Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  51. Embassy of the Republic of Tunisia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  52. Embassy of the Republic of Turkey Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  53. Embassy of Ukraine Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  54. Embassy of the Republic of Hungary Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  55. Embassy of the Russian Federation Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  56. Embassy of the Bolivarian Republic of Venezuela Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  57. Embassy of the Socialist Republic of Vietnam Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  58. Embassy of the Republic of Belarus Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  59. Embassy of the Republic of Estonia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  60. Embassy of the United States of America Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  61. Palestine General Delegation Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  62. TAIPEI REPRESENTATIVE OFFICE IN FINLAND www.taipeioffice.fi. Taipein Suomen-edustusto. Viitattu 26.6.2010.
  63. Svenska konsulat swedenabroad.com. Ruotsin suurlähetystö, Helsinki. Viitattu 26.6.2010.
  64. Venäjän konsulaatit Suomessa www.rusembassy.fi. Venäjän Federaation Suurlähetystö Suomessa. Viitattu 26.6.2010.
  65. Embassy of the Islamic Republic of Afghanistan, Oslo Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  66. Embassy of the Republic of the Philippines Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  67. Embassy of the Republic of Sudan, Oslo Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  68. Embassy of the Republic of Costa Rica, Oslo Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  69. Embassy of the Principality of Andorra, Andorra la Vella Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  70. Embassy of the Republic of Armenia, Yerevan Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  71. Embassy of Barbados, Brussels Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  72. Embassy of Grenada Brussels Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  73. Embassy of the Kingdom of Bhutan, Bryssel Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  74. Embassy of the Republic of Honduras Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  75. Embassy of the Republic of Guinea-Bissau, Brussels Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  76. Embassy of the Islamic Republic of Mauritania, Bruxelles Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  77. Embassy of the Central African Republic, Bruxelles Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  78. Embassy of the Democratic Republic of São Tomé and Principe, Brussels Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  79. Embassy of the Republic of Guyana, Brussels Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  80. Embassy of the State of Brunei Darussalam, Bandar Seri Begawan Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  81. Embassy of Burkina Faso, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  82. Embassy of the Republic of Slovenia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  83. Embassy of the Republic of Benin, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  84. Embassy of the Republic of Côte d'Ivoire, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  85. Embassy of the Republic of Uganda, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  86. Embassy of the Republic of Ghana, Brussels Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  87. Embassy of the Grand Duchy of Luxembourg, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Viitattu 26.6.2010.
  88. Embassy of the Federal Democratic Republic of Nepal, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  89. Embassy of the Hashemite Kingdom of Jordan, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  90. Embassy of the Republic of Burundi, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  91. Embassy of the Republic of Liberia, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Viitattu 26.6.2010.
  92. Embassy of the Republic of Madagascar, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Viitattu 26.6.2010.
  93. Embassy of the Republic of Mali, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  94. Embassy of the Union of Myanmar, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  95. Embassy of the Republic of Niger, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  96. Embassy of the Sultanate of Oman, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  97. Embassy of the Republik of Yemen, Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  98. Embassy of the Republic of Cape Verde Berlin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  99. Embassy of the Republic Djibouti , Moscow Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  100. Embassy of the Republic of Guinea, Moscow Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  101. Embassy Republic of the Congo, Moscow Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  102. Embassy of the State of Kuwait,Moscow Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  103. Embassy of the Kyrgyz Republic, Moscow Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  104. Embassy of the State of Qatar, Moscow Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  105. Embassy of the Kingdom of Cambodia,London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  106. Republic of Cameroon,London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  107. Embassy of Turkmenistan,London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  108. Embassy of the Maldives,London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  109. Embassy of the Gabonese republic, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  110. Embassy of the Federal Democratic Republic of Ethiopia,London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  111. Embassy of the Kingdom of Swaziland, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  112. Embassy of the Republic of Trinidad and Tobago, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  113. Embassy of the Republic of Mauritius, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  114. Embassy of Jamaica, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  115. Embassy of the Republic of the Gambia, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  116. Embassy of the Democratic Republic of the Congo, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  117. Embassy of the Republic of Malawi, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Viitattu 26.6.2010.
  118. Embassy of the Islamic Federal Republic of the Comoros, Paris Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  119. Embassy of the Kingdom of Lesotho, Dublin Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  120. Embassy of the Republic of Malta, Copenhagen Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  121. Embassy of New Zealand, The Hague Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  122. Embassy of the Republic of San Marino, San Marino Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  123. Embassy of the Republic of Singapore, Singapore Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  124. Embassy of Uzbekistan, Riga Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  125. Embassy of Republic of Albania, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  126. Embassy of the People´s Democratic Republic of Algeria, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  127. Embassy of the Republic of Angola, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  128. Embassy of the Republic of Rwanda, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  129. Australian Embassy, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  130. Embassy of Azerbaijan, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  131. Embassy of the People´s Republic of Bangladesh, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  132. Embassy of Bosnia and Herzegovina, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  133. Embassy of the Republic of Botswana, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  134. Embassy of The Plurinational State of Bolivia Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  135. Embassy of the Republic of Colombia, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  136. Embassy of the Dominican Republic,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  137. Embassy of Ecuador Republic,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  138. Embassy of El Salvador,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  139. Embassy of the State of Eritrea, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  140. Embassy of the Republic of Guatemala, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  141. Apostolic Nunciature, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  142. Embassy of the Republic of Kenya Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  143. Embassy of the Lao People's Democratic Republic Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  144. Lebanese Embassy,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  145. Embassy of Libya, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  146. Embassy of the Republic of Macedonia,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  147. Embassy of the Republic of Moldova,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  148. Embassy of Mongolia, Stockholma Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  149. Embassy of the Republic of Mozambique,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  150. Embassy of the Republic of Namibia,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  151. Embassy of the Federal Republic of Nigeria,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  152. Embassy of the Republic of Kosovo ,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  153. Embassy of the Democratic People's Republic of Korea,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  154. Embassy of the Islamic Republic of Pakistan,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  155. Embassy of the Republic of Panama,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  156. Embassy of the Republic of Paraguay, London Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  157. Embassy of the Democratic Socialist Republic of Sri Lanka,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  158. Embassy of the Syrian Arab Republic,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  159. Embassy of Uruguay,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  160. Embassy of the Republic of Zambia,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  161. Embassy of the Republic of Zimbabwe,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  162. Embassy of the United Republic of Tanzania,Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.
  163. Embassy of the United Arab Emirates, Stockholm Ulkomaiden edustautuminen Suomessa tai lähimmässa maissa. Ulkoasianministeri. Viitattu 26.6.2010.