Panu Kaukovaara

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Panu Kaukovaara
Panu Kaukovaara, uusi hiustyyli.jpg
Näyttelijä(t) Aarni Kivinen
Kesto 2008–2010
Ensiesiintyminen Osa 1553: Ossi haluaa siskonsa reviirilleen (5. toukokuuta 2008)
Viimeinen
esiintyminen
Osa 1915: Ismo saa viestin rajan takaa (16. huhtikuuta 2010)
Henkilötiedot
Koko nimi Panu Juhani Kaukovaara
Ammatti lentäjä
Sukupuoli mies
Kotipaikka Lahti
Asuinpaikka Lahti
Suhteet
Lapset Sampo Kaukovaara
Aino Kaukovaara
Otto Kaukovaara

Panu Juhani Kaukovaara (es. Aarni Kivinen) on fiktiivinen hahmo televisiosarjassa Salatut elämät, jossa hän esiintyi toukokuusta 2008 huhtikuuhun 2010.

Lentäjänä toimivalla Panulla oli kolme lasta: Sampo sekä kaksoset Aino ja Otto entisen vaimonsa Iiriksen kanssa. Saapuessaan sarjaan hänellä oli mukanansa omat lapsensa, uusi vaimonsa Veera Puolakka sekä Veera Puolakan tytär Peppi Puolakka.

Iiriksen lähtö oli Panulle kova paikka, mutta hän onnistui kuitenkin jatkamaan elämäänsä menemällä naimisiin Ossi Puolakan siskon, Veeran kanssa. Panu ja Veera kuitenkin erosivat Panun petettyä Veeraa Iiriksen kanssa. Veera lähti tyttärensä Pepin kanssa pois Kaukovaaroilta.

Panu pyysi Iiriksen takaisin perheensä luokse asumaan, mihin Iiris suostui. Panun oli tarkoitus kosia Iiristä Ainon ja Oton syntymäpäivillä, mutta Iiris oli nopeampi ja kosi Panua ensin. Panu suostui, ja heidän olikin jo tarkoitus mennä naimisiin, kunnes Panulle paljastui Iiriksen ja Heli Sievisen Pariisissa vietetty romanttinen suhde. Panu muutti lastensa kanssa pois Pihlajakadulta takaisin Lahteen.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.