Cindy Rintala

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Cindy Rintala
Näyttelijä(t) Mia Ehrnrooth
Kesto 2009–2014, 2016
Ensiesiintyminen Osa 1838: Cindy tanssii tuhtien kanssa (2. joulukuuta 2009)
Viimeinen
esiintyminen
Osa 3087: Monica tilaa hissiä (16. marraskuuta 2016)
Henkilötiedot
Koko nimi Ritva ”Cindy” Rintala
Ammatti kosmetologi
Sukupuoli nainen
Asuinpaikka Helsinki
Suhteet
Vanhemmat Johannes Rintala
Martta Rintala
Sisarukset Matleena Rintala
Lapset Alexander Holm (kuollut)
Elias Vikstedt (kuollut)

Ritva ”Cindy” Rintala on Mia Ehrnroothin esittämä henkilö televisiosarjassa Salatut elämät. Hahmo oli mukana sarjassa vuosina 2009–2014. Cindy palasi sarjaan 10. marraskuuta 2016[1] ja poistui jälleen 16. marraskuuta 2016.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy on ammatiltaan kosmetologi ja hän on sivutoimisesti toiminut myös tanssinopettajana. Cindy tuli sarjaan mukaan joulukuussa 2009, kun Miro Holm palkkasi Cindyn Salla Laitelan avuksi Jardin Day Spa -kauneushoitolaan. Myöhemmin Salla sai potkut mustamaalattuaan Cindya. Miro muutti Ranskaan ja jätti kauneushoitolan Cindyn hoitoon, joka palkkasi avukseen tuote-esittelijä Jenni Vainion. Cindy on nuoruudessaan seurustellut Sebastian Vuorelan kanssa, mutta suhde päättyi Sebastianin juoduttua vankilaan. Parilla on yhteinen poika, Elias, jonka he antoivat adoptoitavaksi. Cindy asui avoliitossa Tuukka Aaltosen kanssa, mutta suhde päättyi eroon, kun vastoin Tuukan toivetta Cindy ei ollut valmis perustamaan perhettä.

Raskaus ja OJ[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy ja Ossi Puolakka päätyivät harrastamaan seksiä, ja pian Cindy huomasi olevansa raskaana. Cindy harkitsi sekä aborttia että adoptiota, mutta päätti lopulta pitää lapsen. Poikalapsen synnyttänyt Cindy alkoi seurustella Ossin kanssa. Ossin jättämä Jenni katkeroitui, jonka seurauksena hän vaihtoi sairaalassa Cindyn ja Ossin sekä Sebastianin ja Isabella Holmin vauvat keskenään. Cindyn ja Ossin biologisen lapsen jouduttua sairaalaan ja myöhemmin menehdyttyä leikkauksessa, Jenni paljasti totuuden Cindylle. Cindy ei kuitenkaan pystynyt paljastamaan totuutta kenellekään pitkään aikaan, ennen kuin syksyllä 2012 viimein paljasti totuuden Ossille. Päälle unohtuneen itkuhälyttimen vuoksi totuuden kuuli myös Sebastian Vuorela, joka kertoi asiasta Isabellalle. Yhdessä he ryhtyivät toimiin saadakseen menettämänsä lapsen takaisin. Isabella ja Sebastian saivat lapsensa takaisin, kun taas Cindy ja Ossi joutuivat kuulusteluun ja lopulta vapautuivat. Kesäkuun päätösjaksossa 2013 Ossi ja Cindy ihmettelivät ovella olevaa Oliveria, jonka jälkeen Cindy ehdotti pojan sijaisperheeseen. Näin tapahtui, mutta Cindy ja Ossi saivat Oliverin takaisin ja pitivät huolta lapsesta kunnes Isabella ja Sebastian palasivat Siperiasta takaisin.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähtö ja pikapaluu sarjaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Myöhemmin erottuaan Ossista Cindy alkoi seurustella Joonatanin kanssa, mutta joutui pettymään tähän pahemman kerran. Kostoksi Cindy varasti lopulta Joonatanin firman rahat yhdessä Lasseen pettyneen Liisan kanssa ja kaksikko poistui ryöstösaaliineen Suomesta Joonatanin Ferrarilla.

Cindy palasi sarjaan syksyllä 2016, kuultuaan että hänen poikansa Elias on jäänyt auton alle. Hän oli mukana poikansa hautajaisissa ja poistui sitten hieman niiden jälkeen taas sarjasta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]