Cindy Rintala

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Cindy Rintala
Cindy vuonna 2021.
Cindy vuonna 2021.
Näyttelijä(t) Mia Ehrnrooth
Kesto 2009–2014, 2016, 2021–2023
Ensi-
esiintyminen
Osa 1838: Cindy tanssii tuhtien kanssa (2. joulukuuta 2009)
Viimeinen
esiintyminen
Osa 4473: Äidin perintö (9. lokakuuta 2023)
Henkilötiedot
Koko nimi Ritva Rintala
Status koomassa
Ammatti muotisuunnittelija
kosmetologi
yrittäjä
Sukupuoli nainen
Asuinpaikka Suomi Helsinki
Suhteet
Vanhemmat Johannes Rintala (kuollut)
Martta Rintala
Sisarukset Matleena Rintala
Lapset Elias Vikstedt (kuollut)
Alexander Holm (kuollut)

Ritva ”Cindy” Rintala on Mia Ehrnroothin esittämä henkilö televisiosarjassa Salatut elämät. Hahmo oli mukana sarjassa vuosina 2009–2014. Cindy palasi sarjaan 10. marraskuuta 2016[1] ja poistui jälleen 16. marraskuuta 2016. Marraskuussa 2020, Cindyn uutisoitiin palaavan sarjaan keväällä 2021, tällä kertaa pysyvästi. Cindyn paluu nähtiin 26. helmikuuta 2021 esitetyssä jaksossa. Cindy poistui sarjasta toistaiseksi toukokuussa 2022, kun näyttelijä muutti 3 kuukaudeksi Yhdysvaltoihin. Sarjassa tämä kirjoitettiin niin, että Cindy muutti Kaliforniaan suunnittelemaan perustamansa muotiyritys Sadin ensimmäistä vaatemallistoa. Cindy poistui sarjasta lokakuussa 2023, kun hänen miesystävänsä Aki Nikkisen työntekijä JP ajaa vahingossa Cindyn yli. Hän loukkaantuu vakavasti ja hänet siirretään yksityissairaalaan Sveitsiin.[2]

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy on ammatiltaan kosmetologi ja hän on sivutoimisesti toiminut myös tanssinopettajana. Cindy tuli sarjaan mukaan joulukuussa 2009, kun Miro Holm palkkasi Cindyn Salla Laitelan avuksi Jardin Day Spa -kauneushoitolaan. Myöhemmin Salla sai potkut mustamaalattuaan Cindya. Miro muutti Ranskaan ja jätti kauneushoitolan Cindyn hoitoon, joka palkkasi avukseen tuote-esittelijä Jenni Vainion. Cindy on nuoruudessaan seurustellut Sebastian Vuorelan kanssa, mutta suhde päättyi Sebastianin jouduttua vankilaan. Parilla on yhteinen poika, Elias, jonka he antoivat adoptoitavaksi. Cindy asui avoliitossa Tuukka Aaltosen kanssa, mutta suhde päättyi eroon, kun vastoin Tuukan toivetta Cindy ei ollut valmis perustamaan perhettä.

Raskaus ja OJ[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy ja Ossi Puolakka päätyivät harrastamaan seksiä, ja pian Cindy huomasi olevansa raskaana. Cindy harkitsi sekä aborttia että adoptiota, mutta päätti lopulta pitää lapsen. Poikalapsen synnyttänyt Cindy alkoi seurustella Ossin kanssa. Ossin jättämä Jenni katkeroitui, jonka seurauksena hän vaihtoi sairaalassa Cindyn ja Ossin sekä Sebastianin ja Isabella Holmin vauvat keskenään. Cindyn ja Ossin biologisen lapsen jouduttua sairaalaan ja myöhemmin menehdyttyä leikkauksessa, Jenni paljasti totuuden Cindylle. Cindy ei kuitenkaan pystynyt paljastamaan totuutta kenellekään pitkään aikaan, ennen kuin syksyllä 2012 viimein paljasti totuuden Ossille. Päälle unohtuneen itkuhälyttimen vuoksi totuuden kuuli myös Sebastian Vuorela, joka kertoi asiasta Isabellalle. Yhdessä he ryhtyivät toimiin saadakseen menettämänsä lapsen takaisin. Isabella ja Sebastian saivat lapsensa takaisin, kun taas Cindy ja Ossi joutuivat kuulusteluun ja lopulta vapautuivat. Kesäkuun päätösjaksossa 2013 Ossi ja Cindy ihmettelivät ovella olevaa Oliveria, jonka jälkeen Cindy ehdotti pojan sijaisperheeseen. Näin tapahtui, mutta Cindy ja Ossi saivat Oliverin takaisin ja pitivät huolta lapsesta kunnes Isabella ja Sebastian palasivat Siperiasta takaisin.

Lähtö ja pikapaluu sarjaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Myöhemmin erottuaan Ossista Cindy alkoi seurustella Joonatanin kanssa, mutta joutui pettymään tähän pahemman kerran. Kostoksi Cindy varasti lopulta Joonatanin firman rahat yhdessä Lasseen pettyneen Liisan kanssa ja kaksikko poistui ryöstösaaliineen Suomesta Joonatanin Ferrarilla.

Cindy vieraili sarjassa syksyllä 2016 kuultuaan, että hänen poikansa Elias on jäänyt auton alle ja osallistui tämän hautajaisiin.

Toinen paluu 2021[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy palasi sarjaan helmikuussa 2021, kun Salla, Kari ja Benjamin lähtivät etsimään Annaa ja tämän äitiä Marittaa Johannesveljistä. Lahkoon saavuttuaan heille selvisi, että Cindyn isän Johanneksen kuoleman jälkeen Cindy oli palannut lahkoon ja ottanut paikkansa johtajana. Cindy oli myös ottanut käyttöönsä oikean nimensä, Ritvan. Kun Anna, Benjamin, Kari ja Salla poistuivat lahkosta, Cindy päätti jäädä sinne Sallan pyynnöstä huolimatta.

Myöhemmin Cindy ilmestyi Sallan luokse majatalo Amandaan ja ilmoitti jättäneensä Johannesveljet. Hän osti pian Sallalta 40 % osuuden Amandasta. Lasse Sievinen kuitenkin uhkaili Cindyä viemällä tämän rikokset oikeuteen, joten Cindy luovutti puolet osuudestaan Lasselle.

Pian paluunsa jälkeen Cindy ihastui Lassen veljenpoikaan Jereen, mutta tämä seurustelee Aino Kaukovaaran kanssa. Jeren erottua Ainosta heidän välilleen alkoi muodostua tunteita myös Jeren puolelta ja he alkoivat tapailla. Severi yritti vielä iskeä Cindyn, mutta tämä torjui hänet ja kertoi tapailevansa Jereä. Severi suuttui ja työnsi Jeren vahingossa Moosen ikkunasta ulos. Cindy oli paikalla kun Jere heräsi mutta Cindyn kauhuksi tämä oli menettänyt muistinsa ja luuli olevansa vielä Ainon kanssa. Cindy kertoi siitä Ainolle joka käytti tilanteen hyväkseen. Myöhemmin Jeren muisti palautui Joonatanin kerrottua tälle totuuden. Cindy ja Jere alkoivat seurustella.

Cindyn ja Jeren suhde oli kuitenkin riitaisa. Riitaa aiheutti muun muassa Jeren kireät välit tämän poikaan, Leoon, jonka olemassaolon Jere oli salannut kaikilta. Lopulta Cindy ja Jere erosivat lopullisesti ja Jere muutti Leon kanssa Tallinnaan.

Pian eron jälkeen Cindy kaipasi elämältään muitakin haasteita, kuin pelkkä majatalon pyörittäminen. Cindy päättikin Aino Kaukovaaran kannustuksesta muuttaa vaatesuunnittelu -harrastuksensa työksi. Cindy ja Aino saivat Aki Nikkisen tuen ja rahoituksen heidän perustamalleen muotialan yritykselle, Sadille (Sisters Are Doin’ It). Samoihin aikoihin Cindy muutti Ainon kämppäkaveriksi, ja ihastui tämän veljeen, Sampoon. Sampo kuitenkin kamppaili oman seksuaalisuutensa kanssa, sillä tämä oli todellisuudessa ihastunut Kalle Laitelaan, joka on Cindyn hyvä ystävä. Sampo kuitenkin yritti kieltää tunteensa, ja aloitti suhteen Cindyn kanssa, osittain sen takia, ettei halunnut tuottaa pettymystä isälleen, Panulle, jonka Sampo ei uskonut hyväksyvän hänen seksuaalisuuttaan. Cindy alkoi kokea vaatemalliston suunnittelun, sekä majatalon pyörittämisen yhtäaikaa liian raskaaksi. Aki tarjosi Cindylle asuntoa Kaliforniasta, Yhdysvalloista, jossa tämä saisi rauhassa keskittyä vaatemalliston suunnitteluun. Cindy ja Sampo päättivät jatkaa suhdettaan etäsuhteena Cindyn muuttaessa Yhdysvaltoihin toukokuussa 2022. Pian Cindylle kuitenkin paljastui, että Sampolla oli ollut hänen selän takanaan säätöä Kallen ja Alexin kanssa, joten suhde päätyi. Kun cindy palasi takaisin, hän aloitti suhteen Akin kanssa ja parilla oli pitkään jatkunutta kipinää. Lopulta pari päätti muuttaa yhteen ennen cindyn yliajoa.

Yliajo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Matkalla JP Kokon oli tarkoitus ajaa Mikin yli, mutta Cindy jäi alle ja joutui sveitsiläiseen sairaalaan.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Tuttu hahmo palaa Salkkareihin: Kohtaukset olivat rankkoja MTV3. 3.11.2016. Arkistoitu 4.11.2016. Viitattu 3.11.2016.
  2. Satu Äijälä: Salkkareissa raju käänne – suosikkihahmolla karu kohtalo Ilta-Sanomat. 29.9.2023. Viitattu 11.10.2023.