Cindy Rintala

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Cindy Rintala
Näyttelijä(t) Mia Ehrnrooth
Kesto 2009–2014, 2016, 2021–
Ensiesiintyminen Osa 1838: Cindy tanssii tuhtien kanssa (2. joulukuuta 2009)
Henkilötiedot
Koko nimi Ritva ”Cindy” Rintala
Ammatti kosmetologi (ennen)
lahkonjohtaja, majatalo Amandan omistaja
Sukupuoli nainen
Asuinpaikka Helsinki
Suhteet
Vanhemmat Johannes Rintala (kuollut)
Martta Rintala
Sisarukset Matleena Rintala
Lapset Alexander Holm (kuollut)
Elias Vikstedt (kuollut)

Ritva ”Cindy” Rintala on Mia Ehrnroothin esittämä henkilö televisiosarjassa Salatut elämät. Hahmo oli mukana sarjassa vuosina 2009–2014. Cindy palasi sarjaan 10. marraskuuta 2016[1] ja poistui jälleen 16. marraskuuta 2016. Marraskuussa 2020, Cindyn uutisoitiin palaavan sarjaan keväällä 2021, tällä kertaa pysyvästi. Cindyn paluukohtaus nähtiin 26. helmikuuta 2021 esitetyssä jaksossa.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy on ammatiltaan kosmetologi ja hän on sivutoimisesti toiminut myös tanssinopettajana. Cindy tuli sarjaan mukaan joulukuussa 2009, kun Miro Holm palkkasi Cindyn Salla Laitelan avuksi Jardin Day Spa -kauneushoitolaan. Myöhemmin Salla sai potkut mustamaalattuaan Cindya. Miro muutti Ranskaan ja jätti kauneushoitolan Cindyn hoitoon, joka palkkasi avukseen tuote-esittelijä Jenni Vainion. Cindy on nuoruudessaan seurustellut Sebastian Vuorelan kanssa, mutta suhde päättyi Sebastianin juoduttua vankilaan. Parilla on yhteinen poika, Elias, jonka he antoivat adoptoitavaksi. Cindy asui avoliitossa Tuukka Aaltosen kanssa, mutta suhde päättyi eroon, kun vastoin Tuukan toivetta Cindy ei ollut valmis perustamaan perhettä.

Raskaus ja OJ[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy ja Ossi Puolakka päätyivät harrastamaan seksiä, ja pian Cindy huomasi olevansa raskaana. Cindy harkitsi sekä aborttia että adoptiota, mutta päätti lopulta pitää lapsen. Poikalapsen synnyttänyt Cindy alkoi seurustella Ossin kanssa. Ossin jättämä Jenni katkeroitui, jonka seurauksena hän vaihtoi sairaalassa Cindyn ja Ossin sekä Sebastianin ja Isabella Holmin vauvat keskenään. Cindyn ja Ossin biologisen lapsen jouduttua sairaalaan ja myöhemmin menehdyttyä leikkauksessa, Jenni paljasti totuuden Cindylle. Cindy ei kuitenkaan pystynyt paljastamaan totuutta kenellekään pitkään aikaan, ennen kuin syksyllä 2012 viimein paljasti totuuden Ossille. Päälle unohtuneen itkuhälyttimen vuoksi totuuden kuuli myös Sebastian Vuorela, joka kertoi asiasta Isabellalle. Yhdessä he ryhtyivät toimiin saadakseen menettämänsä lapsen takaisin. Isabella ja Sebastian saivat lapsensa takaisin, kun taas Cindy ja Ossi joutuivat kuulusteluun ja lopulta vapautuivat. Kesäkuun päätösjaksossa 2013 Ossi ja Cindy ihmettelivät ovella olevaa Oliveria, jonka jälkeen Cindy ehdotti pojan sijaisperheeseen. Näin tapahtui, mutta Cindy ja Ossi saivat Oliverin takaisin ja pitivät huolta lapsesta kunnes Isabella ja Sebastian palasivat Siperiasta takaisin.

Lähtö ja pikapaluu sarjaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Myöhemmin erottuaan Ossista Cindy alkoi seurustella Joonatanin kanssa, mutta joutui pettymään tähän pahemman kerran. Kostoksi Cindy varasti lopulta Joonatanin firman rahat yhdessä Lasseen pettyneen Liisan kanssa ja kaksikko poistui ryöstösaaliineen Suomesta Joonatanin Ferrarilla.

Cindy vieraili sarjassa syksyllä 2016 kuultuaan, että hänen poikansa Elias on jäänyt auton alle ja osallistui tämän hautajaisiin.

Paluu Johannesveljien johtajana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindy palasi sarjaan helmikuussa 2021, kun Salla, Kari ja Benjamin lähtivät etsimään Annaa ja tämän äitiä Marittaa Johannesveljistä. Lahkoon saavuttuaan heille selvisi, että Cindyn isän Johanneksen kuoleman jälkeen Cindy oli palannut lahkoon ja ottanut paikkansa johtajana. Cindy oli myös ottanut käyttöönsä oikean nimensä, Ritvan. Kun Anna, Benjamin, Kari ja Salla poistuivat lahkosta, Cindy päätti jäädä sinne Sallan pyynnöstä huolimatta.

Myöhemmin Cindy ilmestyi Sallan luokse majatalo Amandaan ja ilmoitti jättäneensä Johannesveljet. Hän osti pian Sallalta 40 % osuuden Amandasta. Lasse Sievinen kuitenkin uhkaili Cindyä viemällä tämän rikokset oikeuteen, joten Cindy luovutti puolet osuudestaan Lasselle.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]