Heidi Aaltonen

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Heidi Aaltonen
Heidi Aaltonen
Heidi Aaltonen
Näyttelijä(t) Venla Savikuja
Kesto 2009–
Ensiesiintyminen Osa 1668: Ismo ja Salla kuntoilevat kohti toisiaan (14. tammikuuta 2009)
Ammatti opiskelija
Sukupuoli nainen
Asuinpaikka Helsinki, Pihlajakatu 23 B8
Suhteet
Vanhemmat Pertti Aaltonen
Sisarukset Tuukka Aaltonen
Tutut Joonatan Sievinen
Jiri Viitamäki
Peppi Puolakka
Janne Haukkala

Heidi Aaltonen on Venla Savikujan esittämä kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa Salatut elämät, jossa hän on ollut mukana tammikuusta 2009 alkaen. [1] Heidi esiintyy myös Salattujen elämien spin-off-sarjassa Tuuliranta ja elokuvassa Nightmare – painajainen merellä.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidi ystävänsä Pepin kanssa.

Heidi kertoi ystävillensä, että hänen vanhempansa kuolivat auto-onnettomuudessa muutama vuosi sitten, minkä jälkeen hän jäi isoäitinsä huostaan. Myöhemmin paljastui, että todellisuudessa Heidin ja hänen veljensä Tuukan vanhemmat eivät kuolleet auto-onnettomuudessa, vaan heidän isänsä Pertti Aaltonen oli tappanut heidän äitinsä ja lopulta itsensä. Hän yritti tappaa myös Tuukan ja Heidin, mutta nämä pääsivät karkuun.

Rakkauselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Konsta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidi seurusteli Konsta Nurmen kanssa, mutta pari erosi Konstan ihastuttua Peppi Puolakkaan. Heidi yritti saada Konstaa takaisin itselleen ja sai Peppiin ihastuneen Sampo Kaukovaaran mukaan juoneen. Yhdessä he onnistuivatkin rikkomaan Pepin ja Konstan suhteen, mutta Konsta ei halunnut palata yhteen Heidin kanssa.

Joonatan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidi ja Joonatan Sievinen ystävystyivät tavatessaan toisensa hautausmaalla. Heidi ja Joonatan tunsivat toisensa jo koulusta, mutta tuolloin nuoret eivät tehneet lähempää tuttavuutta, sillä Joonatan seurusteli Juulia Aution kanssa ja lopetti koulunsa kesken. Heidi löysi Joonatanista kuuntelevan ystävän ja myöhemmin he alkoivat seurustella. Seurustelu keskeytyi Joonatanin lähdettyä Norjaan.

Kun Joonatan oli palannut takaisin Suomeen, päätyi hän eräänä iltana harrastamaan Heidin kanssa seksiä humalassa. Heidin ja Pepin raskaustestit menivät sekaisin, jolloin Heidi luuli olevansa raskaana. Todellisuudessa Peppi oli raskaana Sergei Kuulalle. Heidi ja Joonatan suunnittelivat tulevaisuutta lapsen ympärille, kunnes totuus paljastui.

Jiri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidi tapasi Paula Sievisen sisarenpojan Jiri Viitamäen Vilnassa, missä Pihlajakadun koripallojoukkue osallistui paikalliseen kilpailuun. Jiri teki vaikutuksen Heidiin ja myöhemmin tämä odotti tapaavansa Jirin uudestaan. Heidin oltua Pepin ja Niko Vainion kanssa syömässä, Jiri ilmestyi samaan ravintolaan. Nikon ja Pepin poistuttua Jiri suuteli Heidiä. Paula oli antanut Jirille osoitteensa ja pian Jiri saapui Pihlajakadulle.

Jiri oli aikaisemmin kirjoittanut puhelinnumeronsa Heidin käsivarteen tussilla. Numero ei kuitenkaan irronnut käsivarresta useista yrityksistä huolimatta ja Heidi joutui piilottelemaan sitä poikaystävältään Joonatanilta. Joonatanin huomattua numeron Heidi valehteli sen kuuluvan eräälle luokkatoverille. Salaisuus paljastui Joonatanin ja Jirin vaihdettua keskenään puhelinnumeroita. Joonatanin lähdettyä Norjaan Heidi ja Jiri tapailivat julkisemmin ja päätyivät harrastamaan seksiä. Alkava suhde päättyi, kun Heidi yllätti Jirin ja Anna Abreun roudarin saman peiton alta. Myöhemmin Heidi ja Jiri aloittivat seksisuhteen, vaikka Heidi seurusteli Topin kanssa. Topin kuoltua parisuhde Heidin ja Jirin välillä jatkui. Lopulta suhde päättyi Heidin raivokkuuden ja väkivaltaisuuden takia.

Topi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidi tapasi Tobias ”Topi” Nylundin hevostalleilla. Kaksikon tavattua uudelleen Eetu-hevosen pelastamiseksi pidetyissä ”länkkärijuhlissa” kaksikon välit lämpenivät, ja he aloittivat parisuhteen. Topi jätti Heidin saatuaan tietää tämän ja Jirin välisestä seksisuhteesta ja ajautui käyttämään huumausaineita, jotka lopulta johtivat Topin kuolemaan. Heidi kärsi omantunnontuskia asiasta, mutta ymmärsi sitten, ettei voi syyttää itseään ikuisesti.

Janne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heidillä oli yhden yön juttu Janne Haukkalan kanssa, eikä hän tiennyt tämän olleen alle 16-vuotias. Heidi joutui oikeuteen asiasta, mutta selvisi säikähdyksellä.

Ossi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cindyn ja Ossin menetettyä OJ:n, Cindyn ja Ossin erottua ja Isabellan palkattua Heidin Oliverin hoitajaksi, Heidi antoi Ossin tavata lasta, minkä takia Heidille ja Ossille alkoi kehittyä tunteita. Myöhemmin Heidi melkein löi Ossia, mutta he sopivat.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]