Sabrina Mustavaara

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sabrina Mustavaara
Sabrina Mustavaara
Sabrina Mustavaara
Näyttelijä(t) Ilona Chevakova
Kesto 2019–2021
Ensi-
esiintyminen
Osa 3632: Mustavaara vs. Vaaleavaara (18. lokakuuta 2019)
Viimeinen
esiintyminen
Osa 3957: Sabrina – pois pois pois (31. maaliskuuta 2021)
Henkilötiedot
Ammatti puheenjohtaja
Sukupuoli nainen
Ikä 34
Asuinpaikka Suomi Espoo
Suhteet
Vanhemmat Ulrika Mustavaara
Gunnar Mustavaara
Sisarukset Camilla Mustavaara (adoptiosisko)
Monica Mustavaara (sisarpuoli)
Tädit ja sedät Ingvar Mustavaara
Sisarusten lapset Magnus Mustavaara (sisarpuolen poika)

Sabrina Mustavaara (es. Ilona Chevakova) on kuivtteellinen hahmo televisiosarjassa Salatut elämät. Sabrinan ensiesiintyminen nähtiin syksyllä 2019. Hahmo oli mukana kevääseen 2021, jolloin hän poistui sarjasta.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrina Mustavaara on Ingvar Mustavaaran kasvattitytär ja Gunnar Mustavaaran sekä Ulrika Mustavaaran yhteinen lapsi.

Sarjassa Sabrinaa on usein kutsuttu Noidaksi hänen itsekkyyden, kunnianhimonsa sekä juonittelunsa vuoksi.

Sabrina muutti Helsinkiin Sveitsistä, jossa hän oli myös toiminut kansainvälisten yhtiöiden parissa. Sabrina toimi Mustavaara-yhtiöiden Hallituksen puheenjohtajana, kunnes muutti Espooseen siskonsa Monican kanssa.

Tapahtumat Sarjassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saapuminen sarjaan ja suhde Noeliin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrina saapui sarjaan Mustavaara-yhtiöiden uutena hallituksen puheenjohtana, kun entinen puheenjohtaja Gunnar Mustavaara äänestettiin syrjään. Sabrina oli ostanut Camilla Axelssonin osakkeet, jotka hän oli laittanut myyntiin.

Sabrinalla kehittyi nopeasti lämpimät välit Camillan aviomiehen sekä Mustavaara-yhtiöiden toimitusjohtajan Noel Axelssonin kanssa, he päätyivät suutelemaan ja harrastamaan seksiä useaan otteeseen.

Välit Gunnarin ja Ingvarin kanssa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrina kävi usein tapaamaassa hänen isäksi luulemaansa Ingvaria, joka sairauden vuoksi oli hoitokodissa todennäiköisesti saattohoidossa. Sabrina yhdessä Ingvarin kanssa syytti Gunnaria Ulrikan itsemurhasta, jonka takia Sabrina halusi Mustavaara-yhtiöt itsensä ja Ingvarin omistukseen. He erityisesti kantoivat kaunaa siitä, kun Gunnar oli potkinut pikkuveljensä Ingvarin ulos Mustavaara-yhtiöistä.

Mustavaara-yhtiöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrinan suuren osakesalkun sekä hallituksen puheenjohtajan työn myötä hänellä oli suuri päätäntävalta yhtiöiden asioiden suhteen. Hän halusi myydä Mustaavaara-yhtiöt toiselle suurelle firmalle, hän kertoi kaupoista muille Mustavaaroille ja he eivät pitäneet ajatuksesta. Sabrina oli jo aloittamassa hallituksen kokousta, jossa yhtiön myymisestä päätettäisiin kunes Camilla, Gunnar sekä Dahlia keskeytti kokouksen. Camilla oli kuitenkin saanut siskoltaan Monica Mustavaaralta suuren määrän osakkeita, jonka seurauksena hänellä sekä Gunnarilla ja Dahlialla oli tarpeeksi päätäntävaltaa siihen myydänkö yhtiöitä vai ei. Myös myöhemmin he äänestivät jokaisen Sabrinan ehdotuksen kumoon, johon hän ei ollut tyytyväinen.

Isyyden paljastuminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrina kertoi Ingvarille Camillan ja hänen vanhempiensa tekemisistä. Ingvar alkoi kehittää suunnitelmaa erityisesti Gunnaria vastaan. Gunnar oli käynyt Camillan kanssa vierailulla Ingvarin luona hieromassa sopua, mutta Ingvar oli vannonut ettei tule ikinä antamaan anteeksi veljelleen. Ingvar uskotteli kaikille, että oli tullut toisiin aatoksiin, kun kutsui sukulaisensa lounaalle Amandaan. Mutta ennen lounasta, Ingvar oli näyttänyt Ulrikan itsemurhakirjeen Gunnarille, jossa kerrottiin Gunnarin olevan Sabrinan biologinen isä. Ingvar sanoi Gunnarille, että ellei Gunnar luovuta osakkeitaan Ingvarille, hän kertoo kaikille totuuden. Kun kaikki olivat kokoontuneet lounaalle Amandaan Gunnar ilmoitti, että on luovuttanut osakkeensa Ingvarille sovinnon merkeissä. Camillalla sekä Sabrinalla heräsi molemmilla omat epäilyksensä asiasta, sillä heidän mielestä ei ollut mitenkään mahdollista, että Gunnar olisi antanut osakkeensa pois tuosta noin vaan.

Sabrina piti juhlat joihin oli kutsuttu myös Ingvar ja Noel. Ingvarin saadessa yskänpuuskan auttoi Noel tätä ja otti Ingvarilta takin pois. Takin taskusta kuitenkin löytyi Ulrikan kirje, jonka Noel luki ja valokuvasi. Noel tapasi myöhemmin Ingvarin Mustavaarojen pääkonttorilla, siellä Ingvar ilmoitti ettei yhtiöllä ole käyttöä enää Noelille ja tämä saisi potkut. Noel kuitenkin kertoi, että hän tietää totuuden Sabrinan isästä, ja mikäli Ingvar antaisi hänelle potkut, kertoisi hän kaikille, että Sabrinan isä on oikeasti Gunnar. Keskustelun kuullut Camilla kävi kertomassa Sabrinalle, jonka jälkeen Sabrina pani välit poikki Ingvarin kanssa ja lopetti seksisuhteensa Noelin kanssa, sillä tämä ei ollut kertonut hänelle totuutta.

Vainoajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Myöhemmin Sabrina oli vähällä jäädä auton alle, mutta Sampo Kaukovaara pelasti hänet. Sabrina kuvitteli Noelin olleen yliajaja, kunnes tajusi, ettei tämä kykenisi tappamaan häntä. Todellisuudessa yliajaja oli Samuli Palokoski, joka halusi kostaa Sampolle. Yliajon seurauksena Sampo päätti alkaa vainota Sabrinaa saadakseen tämän rahat. Pian selvisi, että Sabrinaa vainosi samaan aikaan joku muukin. Sabrina päätyi myös sänkyyn sekä Kari Taalasmaan että Aki Nikkisen kanssa.

Kartanoon vangitseminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sabrinan vainoajaksi paljastunut Lauri Rossi vangitsi Mustavaarat kartanoon. Vangitsemisen aikana Lauri antoi kidnapatuille tehtäväksi ampua joukostaan jonkun, minkä seurauksena Sabrina ampui itseään päähän. Aseen panos paljastui paukkupanokseksi, minkä takia Sabrina menetti kuulonsa. Lopulta hän muutti Espooseen Monica Mustavaaran kanssa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]