Luettelo Suomen sopimuspalokunnista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen sopimuspalokunnista eli vapaaehtoisista palokunnista (VPK), tehdaspalokunnista (TPK), puolivakinaisista palokunnista (PVPK) ja sotilaspalokunnista.

Palokunnat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palokunta Kunta Alue (pelastuslaitos) Viite
ABB Vaasan TPK Vaasa Pohjanmaa [1]
Ahlaisten VPK Pori Satakunta [1]
Ahtialan VPK Lahti Päijät-Häme [2]
Aitoon VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Alakemijoen VPK Rovaniemi Lappi [1]
Alajärven VPK Alajärvi Etelä-Pohjanmaa [3]
Alavieskan VPK Alavieska Jokilaaksot [4]
Altia Rajamäen TPK Nurmijärvi Keski-Uusimaa [5]
Andritz Savonlinnan Konepaja TPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Anjalan VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Anttolan VPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Arctech Helsinki Shipyard TPK Helsinki Helsinki [1]
Armilan-Kourulanmäen VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Artjärven VPK Orimattila Päijät-Häme [2]
Asikkalan PVPK Asikkala Päijät-Häme [2]
Askaisten VPK Masku Varsinais-Suomi [8]
Asolan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Auran VPK Aura Varsinais-Suomi [8]
Backgränd FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Billnäs FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Björköby FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Bobäck FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Boliden Harjavalta TPK Harjavalta Satakunta [1]
Borgby-Hertsby FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Borgå FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Bosund FBK Luoto Keski-Pohjanmaa [1]
Box FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Bromarv FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Brändö FBK Brändö Ahvenanmaa [11]
Dragnäsbäck FBK - Vetokannaksen VPK Vaasa Pohjanmaa [1]
Dragsvikin sotilaspalokunta Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Ebbo FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Eckerö FBK Eckerö Ahvenanmaa [11]
Ekenäs FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Ekenäs Skärgårds FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Ekokem Oy TPK Riihimäki Kanta-Häme [1]
Elimäen VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Enocell Oy TPK Joensuu Pohjois-Karjala [1]
Enonkosken VPK Enonkoski Etelä-Savo [1]
Enontekiön VPK Enontekiö Lappi [1]
Espoon Meripelastajat (SMPS) Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Espoon VPK Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Eteläisten VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Eurajoen Kuivalahden VPK Eurajoki Satakunta [1]
Eurajoen VPK Eurajoki Satakunta [1]
Euran VPK Eura Satakunta [1]
Evitskog FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Fazer Makeiset Oy TPK Helsinki Helsinki [1]
Finnfeeds Finland Oy TPK Naantali Varsinais-Suomi [1]
Finnforest Oyj Punkaharjun TPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Finströms FBK Finström Ahvenanmaa [11]
Forsby FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Forssan VPK Forssa Kanta-Häme [1]
Fortum Service Oy TPK Naantali Varsinais-Suomi [8]
Friherrsin VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Föglö FBK Föglö Ahvenanmaa [11]
Förbyn VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Gammelby FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Geta FBK Geta Ahvenanmaa [11]
Grankulla FBK Kauniainen Länsi-Uusimaa [9]
Gottby FBK Jomala Ahvenanmaa [11]
Gumbo FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Haagan VPK Helsinki Helsinki [12]
Haapajärven sotilaspalokunta Haapajärvi Jokilaaksot [1]
Haapajärven VPK Haapajärvi Jokilaaksot [4]
Haapamäen VPK Keuruu Keski-Suomi [1]
Haapaveden VPK Haapavesi Jokilaaksot [4]
Hackman Designor Oy TPK Lappeenranta Etelä-Karjala [1]
Hakosilta-Nostava VPK Hollola Päijät-Häme [2]
Halikon VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Halkian VPK Pornainen Keski-Uusimaa [5]
Halkivahan VPK Urjala Pirkanmaa [1]
Hamarin VPK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Haminan VPK Hamina Kymenlaakso [6]
Hammarlands FBK Hammarland Ahvenanmaa [11]
Hangelby FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Hangon Meripelastajat (SMPS) Hanko Länsi-Uusimaa [9]
Hardom FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Harjavallan VPK Harjavalta Satakunta [1]
Harjavalta Oy TPK Harjavalta Satakunta [1]
Harjunalustan VPK Lahti Päijät-Häme [2]
Hartolan palokunta Hartola Päijät-Häme [2]
Hattulan VPK Hattula Kanta-Häme [1]
Hauhon Kk VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Haukivuoren PVPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Helsingin VPK Helsinki Helsinki [12]
Heinolan PVPK Heinola Päijät-Häme [2]
Heinäjoen VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Heinäveden VPK Heinävesi Etelä-Savo [1]
Herralan VPK Hollola Päijät-Häme [2]
Hiirolan VPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Himangan PVPK Kalajoki Jokilaaksot [1]
Hindhår-Boe FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Hinnerjoen VPK Eura Satakunta [1]
Hirvelän Seudun VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Hirvensalmen PVPK Hirvensalmi Etelä-Savo [1]
Hitis Kyrkoby FBK Kemiönsaari Varsinais-Suomi [8]
Hollming Oy TPK Rauma Satakunta [1]
Hommansby FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Honkajoen VPK Honkajoki Satakunta [1]
Honkilahden VPK Eura Satakunta [1]
Honkolan VPK Urjala Pirkanmaa [1]
Houtskärs FBK Parainen Varsinais-Suomi [8]
Huhtamon VPK Huittinen Satakunta [1]
Huittisten VPK Huittinen Satakunta [1]
Humppilan VPK Humppila Kanta-Häme [1]
Huntsman TPK Pori Satakunta [1]
Hurukselan VPK Kotka Kymenlaakso [6]
Huurre Finland Oy Sammutusryhmä Ylöjärvi Pirkanmaa [1]
Hytin VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Hyvinkään VPK Hyvinkää Keski-Uusimaa [5]
Hyvinkään Konepajan TPK Hyvinkää Keski-Uusimaa [5]
Hämeenkyrön Kk VPK Hämeenkyrö Pirkanmaa [1]
Hämeenlinnan VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Hämäläisen VPK Savitaipale Etelä-Karjala [7]
Idänpään ja ympäristön VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Iin PVPK Ii Oulu-Koillismaa [1]
Iitin VPK Iitti Kymenlaakso [6]
Illby FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Illon VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Ilmailulaitoksen palokunta Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Ilmajoen VPK Ilmajoki Etelä-Pohjanmaa [3]
Ilmasotakoulun sotilaspalokunta Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Ilmoilan VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Iltasmäen VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Imatran VPK Imatra Etelä-Karjala [7]
Immersby FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Inarin VPK Inari Lappi [1]
Ingå FBK Inkoo Länsi-Uusimaa [9]
Iniö FBK Parainen Varsinais-Suomi [8]
Inkeroisten VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Isnäs FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Isonkyrön PVPK Isokyrö Pohjanmaa [1]
Itä-Ikaalisten VPK Ikaalinen Pirkanmaa [1]
Ivalon VPK Inari Lappi [1]
Jaalan VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Jakobstads FBK Pietarsaari Keski-Pohjanmaa [1]
Jalasjärven VPK Kurikka Etelä-Pohjanmaa [3]
Joensuun VPK Joensuu Pohjois-Karjala [1]
Jokelan VPK Tuusula Keski-Uusimaa [5]
Jokioisten VPK Jokioinen Kanta-Häme [1]
Jomala FBK Jomala Ahvenanmaa [11]
Joutseno Pulp TPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Jyskän VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Jyväskylän VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Jäkärlän VPK Turku Varsinais-Suomi [8]
Jämijärven VPK Jämijärvi Satakunta [1]
Jämsän VPK Jämsä Keski-Suomi [1]
Jämsänkosken VPK Jämsä Keski-Suomi [1]
Jäppilän VPK Pieksämäki Etelä-Savo [1]
Järvelän VPK Kärkölä Päijät-Häme [2]
Järvenpään VPP Järvenpää Keski-Uusimaa [5]
Kaarelan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Kaarlelan VPK Kokkola Keski-Pohjanmaa [1]
Kaarinan VPK Turku Varsinais-Suomi [8]
Kaasmarkun VPK Ulvila Satakunta [1]
Kaipiaisten VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Kairilan VPK Pori Satakunta [1]
Kajaanin VPK Kajaani Kainuu [1]
Kakskerran VPK Turku Varsinais-Suomi [8]
Kalajoen PVPK Kalajoki Jokilaaksot [4]
Kalannin VPK Uusikaupunki Varsinais-Suomi [8]
Kalvolan VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Kangasalan VPK Kangasala Pirkanmaa [1]
Kangasniemen PVPK Kangasniemi Etelä-Savo [1]
Kankaanpään VPK Kankaanpää Satakunta [1]
Kannuksen PVPK Kannus Keski-Pohjanmaa [1]
Karhulan VPK Kotka Kymenlaakso [6]
Karigasniemen VPK Utsjoki Lappi [1]
Karinaisten VPK Pöytyä Varsinais-Suomi [8]
Karis FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Karjalan Lennoston sotilaspalokunta Siilinjärvi Pohjois-Savo [1]
Karjalan Prikaatin sotilaspalokunta Kouvola Kymenlaakso [6]
Karjalan VPK Mynämäki Varsinais-Suomi [8]
Karjalohjan VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Karstulan PVPK Karstula Keski-Suomi [1]
Karungin VPK Tornio Lappi [1]
Karvian VPK Karvia Satakunta [1]
Karvion VPK Heinävesi Etelä-Savo [1]
Kauhajoen VPK Kauhajoki Etelä-Pohjanmaa [3]
Kauhajärven VPK Lapua Etelä-Pohjanmaa [1]
Kauhavan Lentosotakoulun sotilaspalokunta Kauhava Etelä-Pohjanmaa [1]
Kauklahden VPK Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Kauttuan Tehtaiden VPK Eura Satakunta [1]
Kauvatsan VPK Kokemäki Satakunta [1]
Keikyän VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Kellokosken VPK Tuusula Keski-Uusimaa [5]
Kemijoki Oy Pirttikosken voimalaitoksen TPK Rovaniemi Lappi [1]
Kemijärven Kunnan VPK Kemijärvi Lappi [1]
Kemijärven VPK Kemijärvi Lappi [1]
Kemin VPK Kemi Lappi [1]
Kemira Chemicals Oy TPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Kemira Phosphates Oy TPK Siilinjärvi Pohjois-Savo [1]
Kerimäen PVPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Kerkkoon VPK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Keski-Hollolan VPK Hollola Päijät-Häme [2]
Keskon TPK Vantaa Keski-Uusimaa [1]
Kestilän VPK Siikalatva Jokilaaksot [4]
Keurusselän VPK Keuruu Keski-Suomi [1]
Keuruun kaupungin VPK Keuruu Keski-Suomi [1]
Kihniön Kunnan VPK Kihniö Pirkanmaa [1]
Kiikalan VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Kiikan VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Kiikoisten VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Kiimingin VPK Oulu Oulu-Koillismaa [1]
Killinkosken VPK Virrat Pirkanmaa [1]
Kimito FBK Kemiönsaari Varsinais-Suomi [8]
Kimonkylän VPK Lapinjärvi Itä-Uusimaa [10]
Kiskon VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Kiteen VPK Kitee Pohjois-Karjala [1]
Kittilän VPK Kittilä Lappi [1]
Kiukaisten VPK Eura Satakunta [1]
Klamilan VPK Virolahti Kymenlaakso [6]
Klaukkalan-Metsäkylän VPK Nurmijärvi Keski-Uusimaa [5]
Kodisjoen VPK Rauma Satakunta [1]
Kokemäen VPK Kokemäki Satakunta [1]
Kokkolan Suurteollisuusalueen KIP-TPK Kokkola Keski-Pohjanmaa [1]
Kolarin VPK Kolari Lappi [1]
Kolhon VPK Mänttä-Vilppula Pirkanmaa [1]
Koljalan VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Konginkankaan VPK Äänekoski Keski-Suomi [1]
Konneveden PVPK Konnevesi Keski-Suomi [1]
Korkeakosken VPK Juupajoki Pirkanmaa [1]
Korpilahden kirkonkylän VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Korpo och Norrskata FBK Parainen Varsinais-Suomi [8]
Korson VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Kosken VPK Hollola Päijät-Häme [2]
Kosken VPK Koski Tl Varsinais-Suomi [8]
Koskenkorvan VPK Ilmajoki Etelä-Pohjanmaa [3]
Koskenpään VPK Jämsä Keski-Suomi [1]
Kotkan VPK Kotka Kymenlaakso [6]
Kouran VPK Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa [3]
Kouvolan VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Kristiinankaupungin VPK Kristiinankaupunki Pohjanmaa [1]
Kuhmalahden VPK Kangasala Pirkanmaa [1]
Kuhmo Oy TPK Kuhmo Kainuu [1]
Kuhmoisten VPK Kuhmoinen Keski-Suomi [1]
Kuhmon VPK Kuhmo Kainuu [1]
Kuivaniemen PVPK Ii Oulu-Koillismaa [1]
Kuivaniemen VPK Kuopio Pohjois-Savo [1]
Kuivasensaaren VPK Savitaipale Etelä-Karjala [7]
Kukonharjan VPK Huittinen Satakunta [1]
Kullaan VPK Ulvila Satakunta [1]
Kullo FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Kumlinge FBK Kumlinge Ahvenanmaa [11]
Kuohun VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Kuopion VPK Kuopio Pohjois-Savo [1]
Kuoreveden VPK Jämsä Keski-Suomi [1]
Kuortaneen kunnan PVPK Kuortane Etelä-Pohjanmaa [1]
Kupariteollisuuspuiston TPK Pori Satakunta [1]
Kurisjärven VPK Akaa Pirkanmaa [1]
Kurun VPK Ylöjärvi Pirkanmaa [1]
Kustavin VPK Kustavi Varsinais-Suomi [8]
Kuuman VPK Jokioinen Kanta-Häme [1]
Kuurolan VPK Kokemäki Satakunta [1]
Kuusamon VPK Kuusamo Oulu-Koillismaa [1]
Kuusankosken VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Kuusiston VPK Kaarina Varsinais-Suomi [8]
Kuusjoen VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Kvevlax FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Kylmäkosken VPK Akaa Pirkanmaa [1]
Kylmälä FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Kymin Läntinen VPK Kotka Kymenlaakso [6]
Kyrkslätt FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Kyröskosken VPK Hämeenkyrö Pirkanmaa [1]
Käikälän VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Kälviän PVPK Kokkola Keski-Pohjanmaa [1]
Kälviän VPK Kokkola Keski-Pohjanmaa [1]
Kärjenniemen VPK Valkeakoski Pirkanmaa [1]
Kärsämäen VPK Kärsämäki Jokilaaksot [4]
Kökar FBK Kökar Ahvenanmaa [11]
Köyliön Läntinen VPK Säkylä Satakunta [1]
Köyliön VPK Säkylä Satakunta [1]
Köyliön Vuorenmaan VPK Säkylä Satakunta [1]
Laajasalon VPK Helsinki Helsinki [12]
Lahden VPK Lahti Päijät-Häme [2]
Laihian PVPK Laihia Pohjanmaa [1]
Laitilan VPK Laitila Varsinais-Suomi [8]
Lammin VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Lapin Jääkäripataljoonan sotilaspalokunta Sodankylä Lappi [1]
Lapin Lennoston sotilaspalokunta Rovaniemi Lappi [1]
Lapin VPK Rauma Satakunta [1]
Lappfjärd FBK Kristiinankaupunki Pohjanmaa [1]
Lappeenrannan Esikaupunkien VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Lappenrannan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Lappvik FBK Hanko Länsi-Uusimaa [9]
Lassilan VPK Pori Satakunta [1]
Lattomeren VPK Pori Satakunta [1]
Lauritsalan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Lauttasaaren VPK Helsinki Helsinki [12]
Laukkosken VPK Pornainen Keski-Uusimaa [5]
Lavian VPK Pori Satakunta [1]
Lehmon VPK Kontiolahti Pohjois-Karjala [1]
Lehtimäen VPK Alajärvi Etelä-Pohjanmaa [3]
Leivonmäen VPK Joutsa Keski-Suomi [1]
Lemin VPK Lemi Etelä-Karjala [7]
Lemlands FBK Lemland Ahvenanmaa [11]
Lempäälän VPK Lempäälä Pirkanmaa [1]
Lemun VPK Masku Varsinais-Suomi [8]
Leppälahden VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Leppävaaran VPK Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Leppävirran VPK Leppävirta Pohjois-Savo [1]
Lestijärven PVPK Lestijärvi Keski-Pohjanmaa [1]
Levannon VPK Mäntsälä Keski-Uusimaa [5]
Liedon VPK Lieto Varsinais-Suomi [8]
Lieksan PVPK Lieksa Pohjois-Karjala [1]
Liikkalan VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Limingan VPK Liminka Oulu-Koillismaa [1]
Linnavuoren TPK Nokia Pirkanmaa [1]
Lohikosken Seudun VPK Sulkava Etelä-Savo [1]
Lohtajan VPK Kokkola Keski-Pohjanmaa [1]
Lokalahden VPK Uusikaupunki Varsinais-Suomi [8]
Loparex Oy TPK Lohja Länsi-Uusimaa [1]
Lopen VPK Loppi Kanta-Häme [1]
Loviisan VPK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Lumparlands FBK Lumparland Ahvenanmaa [11]
Luvian VPK Eurajoki Satakunta [1]
Långvik FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Lännen Tehtaat Oy TPK Säkylä Satakunta [1]
Länsi-Euran VPK Eura Satakunta [1]
Länsi-Vesilahden VPK Vesilahti Pirkanmaa [1]
Länsirannikon Voima Oy Tahkoluodon TPK Pori Satakunta [1]
Maarian VPK Turku Varsinais-Suomi [8]
MacGregor-Navire Oy TPK Kaarina Varsinais-Suomi [1]
Malmin VPK Helsinki Helsinki [12]
Mariehamns FBK Maarianhamina Ahvenanmaa [11]
Marjaniemen VPK Helsinki Helsinki [12]
Marttilan VPK Marttila Varsinais-Suomi [8]
Maskun VPK Masku Varsinais-Suomi [8]
Matkun VPK Forssa Kanta-Häme [1]
Meltauksen VPK Rovaniemi Lappi [1]
Menosten VPK Urjala Pirkanmaa [1]
Merijärven VPK Merijärvi Jokilaaksot [4]
Merikarvian VPK Merikarvia Satakunta [1]
Merimaskun VPK Naantali Varsinais-Suomi [8]
Metsä Board Simpeleen TPK Rautjärvi Etelä-Karjala [1]
Metsä Board Takon TPK Tampere Pirkanmaa [1]
Metsä Board Äänekosken TPK Äänekoski Keski-Suomi [1]
Metsä Wood TPK Lohja Länsi-Uusimaa [1]
Metsäkylän VPK Hamina Kymenlaakso [6]
Metsämaan VPK Loimaa Varsinais-Suomi [8]
Miehikkälän PVPK Miehikkälä Kymenlaakso [6]
Miehoilan VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Miekkoniemen VPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Mietoisten VPK Mynämäki Varsinais-Suomi [8]
Mikkelin Esikaupungin VPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Mikkelin VPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Millog Oy Tervolan TPK Tervola Lappi [1]
Mouhijärven VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Muonion VPK Muonio Lappi [1]
Muroleen VPK Ruovesi Pirkanmaa [1]
Muurlan VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Mynämäen VPK Mynämäki Varsinais-Suomi [8]
Myllykosken palokunta Kouvola Kymenlaakso [6]
Mäntsälän VPK Mäntsälä Keski-Uusimaa [5]
Mäntyharjun PVPK Mäntyharju Etelä-Savo [1]
Mäntän VPK Mänttä-Vilppula Pirkanmaa [1]
Mätäsvaaran VPK Lieksa Pohjois-Karjala [1]
Naantalin VPK Naantali Varsinais-Suomi [8]
Nakkilan VPK Nakkila Satakunta [1]
Nammo Lapua Oy TPK Lapua Etelä-Pohjanmaa [1]
Nauvon VPK Parainen Varsinais-Suomi [8]
Navala FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Nedervetil FBK Kruunupyy Keski-Pohjanmaa [1]
Neste Oy Naantalin TPK Naantali Varsinais-Suomi [1]
Nickby-Kyrkoby FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Niinisaaren Vapaaehtoinen TPK Helsinki Helsinki [1]
Niinisalon sotilaspalokunta Kankaanpää Satakunta [1]
Nivalan VPK Nivala Jokilaaksot [4]
Nokian VPK Nokia Pirkanmaa [1]
Noormarkun VPK Pori Satakunta [1]
Nordkalk Oy Ab TPK Parainen Varsinais-Suomi [1]
Nordkalk Oyj Ihalaisen TPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Norra Korsholms FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Nousiaisten VPK Nousiainen Varsinais-Suomi [8]
Nuijamaan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Nummelan VPK Vihti Länsi-Uusimaa [9]
Nummen VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Nurmeksen PVPK Nurmes Pohjois-Karjala [1]
Nurmen VPK Lempäälä Pirkanmaa [1]
Nurmijärven Keskus VPK Nurmijärvi Keski-Uusimaa [5]
Nurmon VPK Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa [3]
Nuutajärven VPK Urjala Pirkanmaa [1]
Nykarleby FBK Uusikaarlepyy Pohjanmaa [1]
Ohkolan VPK Mäntsälä Keski-Uusimaa [5]
Oitbacka FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Onkkaalan VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Oravaisten VPK Vöyri Pohjanmaa [1]
Oravin VPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Orimattilan VPK Orimattila Päijät-Häme [2]
Oripään VPK Oripää Varsinais-Suomi [8]
Oriveden PVPK Orivesi Pirkanmaa [1]
Otavan VPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Oulaisten VPK Oulainen Jokilaaksot [4]
Oulun VPK Oulu Oulu-Koillismaa [1]
Oulunkylän VPK Helsinki Helsinki [12]
Ounasjoen VPK Rovaniemi Lappi [1]
Outokumpu Oy Kokkolan Tehtaat TPK Kokkola Keski-Pohjanmaa [1]
Outokumpu Stainless Oy TPK Tornio Lappi [1]
Ovako Imatra TPK Imatra Etelä-Karjala [7]
Paattisten VPK Turku Varsinais-Suomi [8]
Padasjoen VPK Padasjoki Päijät-Häme [2]
Paimion VPK Paimio Varsinais-Suomi [8]
Paipis FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Pakinkylän VPK Helsinki Helsinki [12]
Paloniemen VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Paltamon VPK Paltamoo Kainuu [1]
Panelian VPK Eura Satakunta [1]
Pargas och Lielax FBK Parainen Varsinais-Suomi [8]
Parikkalan VPK Parikkala Etelä-Karjala [7]
Parkanon VPK Parkano Pirkanmaa [1]
Pelkosenniemen VPK Pelkosenniemi Lappi [1]
Pellinge FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Pellon VPK Rovaniemi Lappi [1]
Pelson vankilan palokunta Vaala Kainuu [1]
Peltosalmen VPK Iisalmi Pohjois-Savo [1]
Pennalan VPK Orimattila Päijät-Häme [2]
Perhon VPK Perho Keski-Pohjanmaa [1]
Perniön VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Pernå FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Perttelin VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Perttulan VPK Nurmijärvi Keski-Uusimaa [5]
Pertunmaan VPK Pertunmaa Etelä-Savo [1]
Peräseinäjoen VPK Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa [3]
Petsmo FBK Kvevlax FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Pieksämäen PVPK Pieksämäki Etelä-Savo [1]
Pihlajaveden VPK Keuruu Keski-Suomi [1]
Pihlava Saha Oy TPK Pori Satakunta [1]
Pihlavan VPK Pori Satakunta [1]
Piikkiön VPK Kaarina Varsinais-Suomi [8]
Pioneerien VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Pioneerirykmentin sotilaspalokunta Keuruu Keski-Suomi [1]
Pirkkalan VPK Pirkkala Pirkanmaa [1]
Pitkäjärven VPK Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Pitäjänmäen VPK Helsinki Helsinki [12]
Pojo FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Polvijärven PVPK Polvijärvi Pohjois-Karjala [1]
Pomarkun VPK Pomarkku Satakunta [1]
Porin VPK Pori Satakunta [1]
Porkkalan Meripelastajat (SMPS) Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Porlammin VPK Lapinjärvi Itä-Uusimaa [10]
Pornaisten VPK Pornainen Keski-Uusimaa [5]
Portaan VPK Tammela Kanta-Häme [1]
Posion VPK Posio Lappi [1]
Preiviikin VPK Pori Satakunta [1]
Primalco Koskenkorvan Tehdas TPK Ilmajoki Etelä-Pohjanmaa [1]
Puistolan VPK Helsinki Helsinki [12]
Pukinmäen VPK Helsinki Helsinki [12]
Pulkkilan PVPK Siikalatva Jokilaaksot [4]
Punkaharjun VPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Punkalaitumen VPK Punkalaidun Satakunta [1]
Pusulan VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Pyhtään VPK Pyhtää Kymenlaakso [6]
Pyhäjoen PVPK Pyhäjoki Jokilaaksot [4]
Pyhämaan VPK Uusikaupunki Varsinais-Suomi [8]
Pyhännän VPK Pyhäntä Jokilaaksot [4]
Pyhärannan VPK Pyhäranta Varsinais-Suomi [8]
Pyhäsalmen VPK Pyhäjärvi Jokilaaksot [4]
Pyhäselän PVPK Joensuu Pohjois-Karjala [1]
Pöytyän VPK Pöytyä Varsinais-Suomi [8]
Raahen VPK Raahe Jokilaaksot [4]
Raision VPK Raisio Varsinais-Suomi [8]
Rajakylän VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Rantakulman VPK Kaarina Varsinais-Suomi [8]
Rantasalmen VPK Rantasalmi Etelä-Savo [1]
Rantsilan PVPK Siikalatva Jokilaaksot [4]
Ranuan VPK Ranua Lappi [1]
Rauma Shipyard STX Finland Oy TPK Rauma Satakunta [1]
Rautajärven VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Rautaruukki Oy TPK Raahe Jokilaaksot [1]
Rautilan VPK Uusikaupunki Varsinais-Suomi [8]
Raution PVPK Kalajoki Jokilaaksot [1]
Rautjärven VPK Rautjärvi Etelä-Karjala [7]
Rautpohjan VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Ravijoen VPK Virolahti Kymenlaakso [6]
Reijolan VPK Joensuu Pohjois-Karjala [1]
Reisjärven PVPK Reisjärvi Jokilaaksot [4]
Rekolan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Rengon VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Renkomäen VPK Lahti Päijät-Häme [2]
Replot FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Reposaaren VPK Pori Satakunta [1]
Rettig Oy TPK Pietarsaari Keski-Pohjanmaa [1]
Riihimäen VPK Riihimäki Kanta-Häme [1]
Risten VPK Kokemäki Satakunta [1]
Ristiinan VPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Ristijärven VPK Ristijärvi Kainuu [1]
Rosala FBK Kemiönsaari Varsinais-Suomi [8]
Rovaniemen VPK Rovaniemi Lappi [1]
Ruokolahden VPK Ruokolahti Etelä-Karjala [7]
Ruoveden VPK Ruovesi Pirkanmaa [1]
Ruskon VPK Rusko Varsinais-Suomi [8]
Rutolan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Rymättylän VPK Naantali Varsinais-Suomi [8]
Ryttylän VPK Hausjärvi Kanta-Häme [1]
Saaren VPK Parikkala Etelä-Karjala [7]
Saarenkylän VPK Rovaniemi Lappi [1]
Saariselän VPK Inari Lappi [1]
Sahalahden VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Sallan VPK Salla Lappi [1]
Salmentaan VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Saloisten VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Salon Sokeritehdas Oy TPK Salo Varsinais-Suomi [1]
Salon VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Sammatin VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Sappi Kirkniemi TPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Sasin Seudun VPK Hämeenkyrö Pirkanmaa [1]
Satakunnan Lennoston sotilaspalokunta Tampere Pirkanmaa [1]
Savon Sellu Oy TPK Kuopio Pohjois-Savo [1]
Savonlinnan VPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Savonrannan VPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Savukosken VPK Savukoski Lappi [1]
Sarfsalö FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Sauvon VPK Sauvo Varsinais-Suomi [8]
Savion VPK Kerava Keski-Uusimaa [5]
Saxby FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Schauman Wood Oy TPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Selkien VPK Kontiolahti Pohjois-Karjala [1]
Selänpään VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Seutulan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Sibbo skärgårds FBK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Sideby FBK Kristiinankaupunki Pohjanmaa [1]
Sieppijärven VPK Kolari Lappi [1]
Sievin PVPK Sievi Jokilaaksot [4]
Siikaisten VPK Siikainen Satakunta [1]
Siikajoen PVPK Siikajoki Jokilaaksot [4]
Siltakylän VPK Pyhtää Kymenlaakso [6]
Simon VPK Simo Lappi [1]
Simpeleen VPK Simpele Etelä-Karjala [7]
Sjundeå FBK Siuntio Länsi-Uusimaa [9]
Skatila FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Skogby FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Smedsby-Böle FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Snappertuna FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Sodankylän VPK Sodankylä Lappi [1]
Solf FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Somerniemen VPK Somero Varsinais-Suomi [8]
Sottunga FBK Sottunga Ahvenanmaa [11]
Sorsakosken TPK Leppävirta Pohjois-Savo [1]
Sottungsby FBK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Stora Enso Oyj Heinola Fluting TPK Heinola Päijät-Häme [1]
Stora Enso Oyj TPK Imatra Etelä-Karjala [7]
Stora Enso Oyj Veitsiluodon tehtaat TPK Kemi Lappi [1]
Stora Enso Packaging Oy Heinolan tehtaat TPK Heinola Päijät-Häme [1]
Stora Enso Timber Honkalahden TPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Stora Enso Timber Oy Ltd Kiteen sahan TPK Kitee Pohjois-Karjala [1]
Stora Enso TPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Strandnäs FBK Maarianhamina Ahvenanmaa [11]
Sulkavan VPK Sulkava Etelä-Savo [1]
Sunds FBK Sund Ahvenanmaa [11]
Suodenniemen VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Suomenkylän VPK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Suomusjärven VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Suonpään VPK Hattula Kanta-Häme [1]
Susikkaan VPK Tammela Kanta-Häme [1]
Suttilan VPK Huittinen Satakunta [1]
Svartå FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Sysmän VPK Sysmä Päijät-Häme [2]
Säkylän VPK Säkylä Satakunta [1]
Sälinkään VPK Mäntsälä Keski-Uusimaa [5]
Särkisalmen VPK Parikkala Etelä-Karjala [7]
Sävträsk FBK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Säynätsalon VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Sääksjärven VPK Lempäälä Pirkanmaa [1]
Södra Korsholms FBK Mustasaari Pohjanmaa [1]
Sökö Sommarö FBK VPK Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Tainionsaaren VPK Imatra Etelä-Karjala [7]
Taipalsaaren VPK Taipalsaari Etelä-Karjala [7]
Taivalkosken VPK Taivalkoski Oulu-Koillismaa [1]
Taivassalon VPK Taivassalo Varsinais-Suomi [8]
Talman VPK Sipoo Itä-Uusimaa [10]
Tammelan sotilaspalokunta Tammela Kanta-Häme [1]
Tammelan VPK Tammela Kanta-Häme [1]
Tammisaaren Meripelastajat (SMPS) Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Tammisalon VPK Helsinki Helsinki [12]
Tampereen VPK Tampere Pirkanmaa [1]
Tanttalan VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Tapanilan VPK Helsinki Helsinki [12]
Tarinmaan VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Tarvasjoen VPK Lieto Varsinais-Suomi [8]
Teijon VPK Salo Varsinais-Suomi [8]
Teiskon VPK Tampere Pirkanmaa [1]
Tenala HOBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Teollisuuden Voima Oy TPK Eurajoki Satakunta [1]
Terjärv Avtalsbrandkår Kruunupyy Keski-Pohjanmaa [1]
Tervakoski Oy TPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Tervolan VPK Tervola Lappi [1]
Teuron-Kuuslammin VPK Tammela Kanta-Häme [1]
Tikkurila OYJ TPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Tikkurilan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Tirilän VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Tiutisen VPK Kotka Kymenlaakso [6]
Tjöck Brandklubb Kristiinankaupunki Pohjanmaa [1]
Tohmajärven PVPK Tohmajärvi Pohjois-Karjala [1]
Toholammin Sopimuspalokunta Toholampi Keski-Pohjanmaa [1]
Toijalan VPK Akaa Pirkanmaa [1]
Toivakan PVPK Toivakka Keski-Suomi [1]
Tolkis FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
Tornion VPK Tornio Lappi [1]
Tuiskulan VPK Säkylä Satakunta [1]
Tuohikotin VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Tuorilan VPK Karkkila Länsi-Uusimaa [9]
Turengin VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Turkian VPK Hamina Kymenlaakso [6]
Turun VPK Turku Varsinais-Suomi [8]
Tuuloksen kirkonseudun VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Tuuloksen Pohjoisten VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Tuuloksen VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Tuusulan VPK Tuusula Keski-Uusimaa [5]
Tyrvään VPK Sastamala Pirkanmaa [1]
Töysän VPK Alavus Etelä-Pohjanmaa [3]
Ulvilan VPK Ulvila Satakunta [1]
Upinniemen sotilaspalokunta Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
UPM Joensuun vaneritehtaan TPK Joensuu Pohjois-Karjala [1]
UPM Kymmene Kymin TPK Kouvola Kymenlaakso [6]
UPM Kymmene Oy Kaipolan tehtaat TPK Jämsä Keski-Suomi [1]
UPM Kymmene Oy TPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
UPM Kymmene Oy TPK Pori Satakunta [1]
UPM Kymmene Oy TPK Tampere Pirkanmaa [1]
UPM Kymmene Oy TPK Valkeakoski Pirkanmaa [1]
UPM Pietarsaaren paperitehdas TPK Pietarsaari Keski-Pohjanmaa [1]
Urjalan VPK Urjala Pirkanmaa [1]
Utin Jääkärirykmentin sotilaspalokunta Kouvola Kymenlaakso [6]
Utsjoen VPK Utsjoki Lappi [1]
Uudenkaupungin VPK Uusikaupunki Varsinais-Suomi [8]
Uudenkoiviston VPK Pori Satakunta [1]
Uukuniemen VPK Parikkala Etelä-Karjala [7]
Uuraisten VPK Uurainen Keski-Suomi [1]
Uus-Lavolan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [1]
Vaajakosken VPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Vaaralan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Vaasan VPK Vaasa Pohjanmaa [1]
Vahdon VPK Rusko Varsinais-Suomi [8]
Vainikkalan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Valkeala-Jokelan VPK Kouvola Kymenlaakso [6]
Valkon VPK Loviisa Itä-Uusimaa [10]
Valtra Oy Ab Traktoritehdas VPK Äänekoski Keski-Suomi [1]
Vampulan VPK Huittinen Satakunta [1]
Vanhan Käpylän VPK Helsinki Helsinki [12]
Vanhankylän Seudun VPK Espoo Länsi-Uusimaa [9]
Vantaan VPK Vantaa Keski-Uusimaa [5]
Vapo Oy TPK Jyväskylä Keski-Suomi [1]
Vapo Timber Oy TPK Hankasalmi Keski-Suomi [1]
Varpaisjärven VPK Lapinlahti Pohjois-Savo [1]
Vehkalahden VKPK Hamina Kymenlaakso [6]
Vehmaan VPK Vehmaa Varsinais-Suomi [8]
Veikkola VPK-FBK Kirkkonummi Länsi-Uusimaa [9]
Ventelän VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Versowood Oy Otavan Saha TPK Mikkeli Etelä-Savo [1]
Vesikansan VPK Hollola Päijät-Häme [2]
Vesilahden VPK Vesilahti Pirkanmaa [1]
Vetelin PVPK Veteli Keski-Pohjanmaa [1]
Viekin VPK Lieksa Pohjois-Karjala [1]
Vierumäen VPK Heinola Päijät-Häme [2]
Vihannin PVPK Raahe Jokilaaksot [4]
Vihdin VPK Vihti Länsi-Uusimaa [9]
Vihtarin VPK Heinävesi Etelä-Savo [1]
Vihtijärven VPK Vihti Länsi-Uusimaa [9]
Viialan VPK Akaa Pirkanmaa [1]
Viirun VPK Savitaipale Etelä-Karjala [7]
Viljakkalan VPK Ylöjärvi Pirkanmaa [1]
Villähteen VPK Lahti Päijät-Häme [2]
Vimpelin PVPK Vimpeli Etelä-Pohjanmaa [1]
Virkkalan VPK Lohja Länsi-Uusimaa [9]
Virojoen VPK Virolahti Kymenlaakso [6]
Virolahden VPK Virolahti Kymenlaakso [6]
Virtain VPK Virrat Pirkanmaa [1]
Virtasalmen PVPK Pieksämäki Etelä-Savo [1]
Visuveden VPK Ruovesi Pirkanmaa [1]
Vitsiälän VPK Hämeenlinna Kanta-Häme [1]
Vuolenkosken VPK Iitti Kymenlaakso [6]
Vuolijoen Kunnan VPK Kajaani Kainuu [1]
Vuolijoen VPK Pälkäne Pirkanmaa [1]
Vuorenmaan VPK Säkylä Satakunta [1]
Vuosaaren VPK Helsinki Helsinki [12]
Vårdö FBK Vårdö Ahvenanmaa [11]
Vähikkälän ja Sauvalan VPK Janakkala Kanta-Häme [1]
Vähänkyrön PVPK Vaasa Pohjanmaa [1]
Värtsilän VPK Tohmajärvi Pohjois-Karjala [1]
Västanfjärds FBK Kemiönsaari Varsinais-Suomi [8]
Västra Saltviks FBK Saltvik Ahvenanmaa [11]
W. Schauman Wood TPK Savonlinna Etelä-Savo [1]
Wessö FBK Porvoo Itä-Uusimaa [10]
WSOY TPK Porvoo Itä-Uusimaa [1]
Wörå FBK Vöyri Pohjanmaa [1]
Yara Suomi Oy Uudenkaupungin TPK Uusikaupunki Varsinais-Suomi [1]
Yli-Iin VPK Oulu Oulu-Koillismaa [1]
Ylikiimingin PVPK Oulu Oulu-Koillismaa [1]
Ylitornion VPK Ylitornio Lappi [1]
Ylivieskan VPK Ylivieska Jokilaaksot [4]
Yläkemijoen VPK Rovaniemi Lappi [1]
Ylämaan VPK Lappeenranta Etelä-Karjala [7]
Yläneen VPK Pöytyä Varsinais-Suomi [8]
Yläneen kk VPK Pöytyä Varsinais-Suomi [8]
Ylöjärven VPK Ylöjärvi Pirkanmaa [1]
Ypäjän PVPK Ypäjä Kanta-Häme [1]
Ähtärin sotilaspalokunta Ähtäri Etelä-Pohjanmaa [1]
Ähtärin VPK Ähtäri Etelä-Pohjanmaa [3]
Äkäslompolon VPK Kolari Lappi [1]
Äänekosken VPK Äänekoski Keski-Suomi [1]
Österby FBK Raasepori Länsi-Uusimaa [9]
Östra Saltviks FBK Saltvik Ahvenanmaa [11]
Övermark FBK Närpiö Pohjanmaa [1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt bu bv bw bx by bz ca cb cc cd ce cf cg ch ci cj ck cl cm cn co cp cq cr cs ct cu cv cw cx cy cz da db dc dd de df dg dh di dj dk dl dm dn do dp dq dr ds dt du dv dw dx dy dz ea eb ec ed ee ef eg eh ei ej ek el em en eo ep eq er es et eu ev ew ex ey ez fa fb fc fd fe ff fg fh fi fj fk fl fm fn fo fp fq fr fs ft fu fv fw fx fy fz ga gb gc gd ge gf gg gh gi gj gk gl gm gn go gp gq gr gs gt gu gv gw gx gy gz ha hb hc hd he hf hg hh hi hj hk hl hm hn ho hp hq hr hs ht hu hv hw hx hy hz ia ib ic id ie if ig ih ii ij ik il im in io ip iq ir is it iu iv iw ix iy iz ja jb jc jd je jf jg jh ji jj jk jl jm jn jo jp jq jr js jt ju jv jw jx jy jz ka kb kc kd ke kf kg kh ki kj kk kl km kn ko kp kq kr ks kt ku kv kw kx ky kz la lb lc ld le lf lg lh li lj lk ll lm ln lo lp lq lr ls lt lu lv lw lx ly lz ma mb mc md me mf mg mh mi mj mk ml mm mn mo mp mq mr ms mt mu mv mw mx my mz na nb nc nd ne nf ng nh ni HAKA Palokuntarekisteri Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Viitattu 29.4.2015.
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Sopimuspalokunnat Päijät-Hämeen pelastuslaitos. Viitattu 24.5.2015.
  3. a b c d e f g h i j k VPK:t ja palomiesyhdistykset Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos. Viitattu 20.5.2015.
  4. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Sopimuspalokunnat Jokilaaksojen pelastuslaitos. Viitattu 20.5.2015.
  5. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad Sopimuspalokuntatoiminta Keski-Uudenmaan pelastuslaitos. Viitattu 28.4.2015.
  6. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai VPK:t ja palomiesyhdistykset Kymenlaakson pelastuslaitos. Viitattu 21.5.2015.
  7. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae Alueen sopimuspalokunnat Etelä-Karjalan pelastuslaitos. Viitattu 20.5.2015.
  8. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp Varsinais-Suomen sopimuspalokunnat Varsinais-Suomen pelastuslaitos. Viitattu 29.4.2015.
  9. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av Sopimuspalokunnat Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos. Viitattu 28.4.2015.
  10. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag Sivutoimiset ja sopimuspalokunnat Itä-Uudenmaan pelastuslaitos. Viitattu 28.4.2015.
  11. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Medlemskårer Ålands Brand- och Räddningsförbund. Viitattu 19.5.2015. (ruotsiksi)
  12. a b c d e f g h i j k l m n o Sopimuspalokunnat Helsingin kaupungin pelastuslaitos. Viitattu 28.4.2015.