Luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan (PPP)

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote (BKT) on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarein ostovoimapariteetilla (PPP) korjattuna. Ostovoimapariteettia käyttäen voidaan verrata saman rahamäärän todellista arvoa (ostovoimaa) kussakin maassa. Näin saatuja lukuja pidetään parempina maiden välisiin vertailuihin kuin suoraan valuuttakursseilla muutettuja lukuja. Suoraan valuuttakursseista katsotut luvut kuvaavat kuitenkin paremmin maan kykyä tuottaa tuotteita ja palveluita, vaikkakaan eivät kerro ihmisten elinkustannuksista. Luettelossa on myös mukana merentakaisia alueita sekä itsehallinnollisia alueita vaikka ne eivät ole itsenäisiä valtioita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto (2013)
[1]
Maailmanpankki (2011–2013)
[2]
Central Intelligence Agency (1993–2013)[3]
Sija Valtio US$
1 Qatarin lippu Qatar 98 814
2 Luxemburg 78 670
3 Singaporen lippu Singapore 64 584
4 Norjan lippu Norja 54 947
5 Brunein lippu Brunei 53 431
6 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 53 101
Hongkong 52 722
7 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 46 430
8 San Marinon lippu San Marino[4][5] 44 480
9 Kanada 43 472
10 Australian lippu Australia 43 073
11 Itävalta 42 597
12 Alankomaiden lippu Alankomaat 41 711
13 Ruotsin lippu Ruotsi 41 188
14 Islannin lippu Islanti 41 000
15 Saksan lippu Saksa 40 007
16 Taiwanin lippu Taiwan 39 767
17 Kuwait 39 706
18 Irlanti 39 547
19 Tanskan lippu Tanska 37 900
20 Belgian lippu Belgia 37 881
21 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 37 307
22 Japani 36 899
23 Ranskan lippu Ranska 35 784
24 Suomen lippu Suomi 35 617
25 Israelin lippu Israel 34 770
26 Bahrainin lippu Bahrain 34 584
27 Korean tasavalta 33 189
28 Bahaman lippu Bahama 32 036
29 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 31 245
30 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 30 493
31 Italia 30 289
32 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 30 122
33 Espanjan lippu Espanja 29 851
34 Omanin lippu Oman 29 813
35 Slovenian lippu Slovenia 27 900
36 Maltan lippu. Malta 27 840
37 Tšekin lippu Tšekki 27 200
38 Seychellien lippu Seychellit 26 492
39 Kypros 25 265
40 Barbadoksen lippu Barbados 25 181
41 Slovakian lippu Slovakia 24 605
42 Kreikka 24 012
43 Palaun lippu Palau 23 666
44 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 23 370
45 Viron lippu Viro 23 144
46 Portugalin lippu Portugali 23 068
47 Liettua 22 747
48 Itä-Timor 21 705
49 Puolan lippu Puola 21 214
50 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 20 438
51 Unkarin lippu Unkari 20 065
52 Gabon 19 478
53 Latvia 19 120
54 Chilen lippu Chile 19 067
55 Argentiinan lippu Argentiina 18 749
56 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 18 558
57 Kroatia 18 191
58 Venäjän lippu Venäjä 17 884
59 Malesian lippu Malesia 17 748
60 Uruguayn lippu Uruguay 16 723
61 Panaman lippu Panama 16 658
62 Botswanan lippu Botswana 16 377
63 Mauritiuksen lippu Mauritius 16 056
64 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 15 753
65 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 15 605
66 Meksikon lippu Meksiko 15 563
67 Turkin lippu Turkki 15 353
68 Libanon 14 845
69 Bulgarian lippu Bulgaria 14 499
70 Kazakstan 14 391
71 Dominican lippu Dominica 14 283
72 Grenada 13 724
73 Venezuelan lippu Venezuela 13 605
74 Romanian lippu Romania 13 396
75 Surinamen lippu Suriname 13 116
76 Costa Rican lippu Costa Rica 12 942
77 Saint Lucian lippu Saint Lucia 12 730
78 Iran 12 264
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo [6]
79 Brasilian lippu Brasilia 12 221
80 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 12 207
81 Montenegron lippu Montenegro 11 913
82 Libya 11 498
83 Serbian lippu Serbia 11 269
84 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 11 259
85 Kolumbia 11 189
86 Perun lippu Peru 11 124
87 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 11 044
88 Makedonian lippu. Makedonia 10 904
89 Ecuadorin lippu Ecuador 10 080
90 Tunisian lippu Tunisia 9 932
91 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 9 911
92 Thaimaan lippu Thaimaa 9 875
93 Kiina 9 844
94 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 9 510
95 Albanian lippu Albania 9 506
96 Malediivien lippu Malediivit 9 173
97 Jamaika 9 048
98 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 8 990
99 Belizen lippu Belize 8 716
100 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 8 280
101 Guyana 8 250
102 Namibian lippu Namibia 8 191
103 Tongan lippu Tonga 8 168
104 Kosovon lippu Kosovo[7][8] 7 766
105 Algerian lippu Algeria 7 534
106 El Salvadorin lippu El Salvador 7 515
107 Ukrainan lippu Ukraina 7 423
108 Irak 7 391
109 Mikronesian lippu Mikronesia 7 288
110 Paraguayn lippu Paraguay 6 823
111 Egyptin lippu Egypti 6 579
112 Sri Lankan lippu Sri Lanka 6 531
113 Kiribati 6 391
114 Bhutanin lippu Bhutan 6 370
115 Angolan lippu Angola 6 247
116 Swazimaan lippu Swazimaa 6 218
117 Samoan lippu Samoa 6 210
118 Armenian lippu Armenia 6 191
119 Georgia 6 145
120 Jordania 6 115
121 Mongolian lippu Mongolia 5 885
122 Marokon lippu. Marokko 5 456
123 Bolivian lippu Bolivia 5 364
124 Guatemala 5 282
125 Indonesia 5 214
126 Fidži 5 085
127 Honduras 4 839
128 Kongon tasavalta 4 791
129 Vanuatun lippu Vanuatu 4 718
130 Filippiinit 4 682
131 Nicaraguan lippu Nicaragua 4 554
132 Kap Verde 4 338
133 Intia 4 077
134 Vietnamin lippu Vietnam 4 012
135 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 3 762
136 Moldovan lippu Moldova 3 736
137 Tuvalun lippu Tuvalu 3 519
138 Ghana 3 461
139 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 3 455
140 Pakistanin lippu Pakistan 3 149
141 Laos 3 068
142 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 2 834
143 Nigerian lippu Nigeria 2 831
144 Djiboutin lippu Djibouti 2 746
145 Sudanin lippu Sudan 2 631
146 Kirgisia 2 611
147 Kambodža 2 576
148 Tšadin lippu Tšad 2 539
149 Kamerun 2 423
150 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 2 354
151 Jemen 2 316
152 Lesotho 2 255
153 Mauritanian lippu. Mauritania 2 218
154 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 2 194
155 Bangladeshin lippu Bangladesh 2 080
156 Gambia 1 962
157 Senegalin lippu Senegal 1 958
158 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 1 818
159 Kenia 1 812
160 Sambian lippu Sambia 1 754
161 Myanmarin lippu Myanmar 1 740
162 Tansanian lippu Tansania 1 715
163 Beninin lippu Benin 1 623
164 Burkina Fason lippu Burkina Faso 1 585
165 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 1 542
166 Ruandan lippu Ruanda 1 538
167 Nepalin lippu Nepal 1 508
168 Ugandan lippu Uganda 1 484
169 Etiopia 1 366
170 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 1 350
171 Haiti 1 315
172 Komorit 1 287
173 Guinea-Bissau 1 206
174 Afganistanin lippu Afganistan 1 150
175 Guinea 1 125
176 Malin lippu. Mali 1 103
177 Mosambikin lippu Mosambik 1 090
178 Togon lippu Togo 1 084
179 Madagaskarin lippu Madagaskar 970
180 Malawin lippu. Malawi 879
181 Nigerin lippu Niger 829
182 Zimbabwen lippu Zimbabwe 788
183 Eritrean lippu Eritrea 707
184 Liberia 703
185 Kongon demokraattinen tasavalta 648
186 Burundin lippu Burundi 642
187 Keski-Afrikan tasavalta 542
Sija Valtio US$ Vuosi
Macaon lippu. Macao 142 564 2013
1 Qatarin lippu Qatar 131 758 2013
2 Luxemburg 90 790 2013
3 Kuwait 85 660 2012
4 Singaporen lippu Singapore 78 744 2013
5 Brunein lippu Brunei 71 759 2013
6 Norjan lippu Norja 65 461 2013
7 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 58 042 2012
8 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 53 780 2013
9 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 53 705 2013
Hongkong 53 203 2013
10 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 53 143 2013
Bermudan lippu Bermuda 53 030 2012
11 Itävalta 44 168 2013
12 Omanin lippu Oman 44 052 2013
13 Bahrainin lippu Bahrain 43 824 2013
14 Australian lippu Australia 43 550 2013
15 Ruotsin lippu Ruotsi 43 455 2013
16 Alankomaiden lippu Alankomaat 43 404 2013
17 Saksan lippu Saksa 43 332 2013
18 Irlanti 43 304 2013
19 Kanada 43 207 2013
20 Tanskan lippu Tanska 42 790 2013
21 Belgian lippu Belgia 40 338 2013
22 Islannin lippu Islanti 39 996 2013
23 Suomen lippu Suomi 38 251 2013
24 Ranskan lippu Ranska 36 907 2013
25 Japani 36 315 2013
26 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 36 209 2013
Aruban lippu Aruba 36 016 2011
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 34 674 2012
27 Italia 34 303 2013
28 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 34 227 2013
29 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 33 720 2013
30 Korean tasavalta 33 140 2013
31 Israelin lippu Israel 32 760 2013
32 Espanjan lippu Espanja 32 103 2013
33 Kypros 30 489 2012
34 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 30 439 2013
35 Maltan lippu. Malta 28 385 2012
36 Slovenian lippu Slovenia 27 915 2012
37 Tšekin lippu Tšekki 27 344 2013
38 Portugalin lippu Portugali 25 892 2013
39 Kreikka 25 651 2013
40 Slovakian lippu Slovakia 25 333 2012
41 Viron lippu Viro 25 049 2013
42 Seychellien lippu Seychellit 24 189 2013
43 Venäjän lippu Venäjä 24 120 2013
44 Liettua 23 876 2012
45 Malesian lippu Malesia 23 298 2013
46 Puolan lippu Puola 23 275 2013
47 Kazakstan 23 206 2013
48 Bahaman lippu Bahama 23 102 2012
49 Unkarin lippu Unkari 22 190 2012
50 Chilen lippu Chile 21 911 2013
51 Libya 21 397 2013
52 Latvia 21 381 2012
53 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 20 977 2013
54 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 20 929 2013
55 Kroatia 20 904 2013
56 Uruguayn lippu Uruguay 19 590 2013
57 Panaman lippu Panama 19 411 2013
58 Gabon 19 260 2013
59 Turkin lippu Turkki 18 975 2013
60 Kuuba 18 796 2011
61 Romanian lippu Romania 18 635 2013
62 Venezuelan lippu Venezuela 18 194 2013
63 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 17 615 2013
64 Mauritiuksen lippu Mauritius 17 200 2013
65 Libanon 17 170 2013
66 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 17 139 2013
67 Meksikon lippu Meksiko 16 463 2013
68 Surinamen lippu Suriname 16 226 2013
69 Bulgarian lippu Bulgaria 15 941 2013
70 Botswanan lippu Botswana 15 675 2013
71 Iran 15 586 2013
72 Barbadoksen lippu Barbados 15 566 2012
73 Irak 15 188 2013
74 Palaun lippu Palau 15 092 2013
75 Brasilian lippu Brasilia 15 034 2013
76 Thaimaan lippu Thaimaa 14 390 2013
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 2013
77 Montenegron lippu Montenegro 14 318 2013
78 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 14 001 2013
79 Costa Rican lippu Costa Rica 13 872 2013
80 Algerian lippu Algeria 13 304 2013
81 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 12 504 2013
82 Serbian lippu Serbia 12 374 2013
83 Kolumbia 12 371 2013
84 Kiina 11 904 2013
85 Makedonian lippu. Makedonia 11 802 2013
86 Jordania 11 782 2013
87 Perun lippu Peru 11 775 2013
88 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 11 696 2013
89 Malediivien lippu Malediivit 11 654 2013
90 Grenada 11 498 2013
91 Tunisian lippu Tunisia 11 092 2013
92 Egyptin lippu Egypti 11 085 2013
93 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 10 663 2013
94 Saint Lucian lippu Saint Lucia 10 560 2013
95 Albanian lippu Albania 10 489 2013
96 Ecuadorin lippu Ecuador 10 469 2013
97 Dominican lippu Dominica 10 030 2013
98 Sri Lankan lippu Sri Lanka 9 736 2013
99 Namibian lippu Namibia 9 685 2013
100 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 9 632 2013
101 Indonesia 9 559 2013
102 Mongolian lippu Mongolia 9 433 2013
103 Jamaika 8 890 2013
104 Ukrainan lippu Ukraina 8 788 2013
105 Kosovon lippu Kosovo 8 740 2013
106 Belizen lippu Belize 8 442 2013
107 Paraguayn lippu Paraguay 8 043 2013
108 Fidži 7 948 2013
109 Armenian lippu Armenia 7 774 2013
110 El Salvadorin lippu El Salvador 7 762 2013
111 Bhutanin lippu Bhutan 7 669 2013
112 Angolan lippu Angola 7 538 2013
113 Guatemala 7 295 2013
114 Marokon lippu. Marokko 7 200 2013
115 Georgia 7 165 2013
116 Swazimaan lippu Swazimaa 6 683 2013
117 Guyana 6 551 2013
118 Filippiinit 6 533 2013
119 Kap Verde 6 412 2013
120 Bolivian lippu Bolivia 6 130 2013
121 Kongon tasavalta 5 867 2013
122 Nigerian lippu Nigeria 5 863 2013
123 Intia 5 410 2013
124 Tongan lippu Tonga 5 303 2013
125 Vietnamin lippu Vietnam 5 293 2013
126 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 5 167 2013
127 Samoan lippu Samoa 5 054 2013
128 Laos 4 812 2013
129 Pakistanin lippu Pakistan 4 699 2013
130 Moldovan lippu Moldova 4 669 2013
131 Honduras 4 591 2013
132 Palestiinalaishallinnon lippu. Länsiranta&Gaza 4 576 2012
133 Nicaraguan lippu Nicaragua 4 571 2013
134 Ghana 3 974 2013
135 Jemen 3 958 2013
136 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 3 710 2013
137 Tuvalun lippu Tuvalu 3 637 2013
138 Mikronesian lippu Mikronesia 3 558 2013
139 Sudanin lippu Sudan 3 372 2013
140 Kirgisia 3 212 2013
141 Sambian lippu Sambia 3 181 2013
142 Mauritanian lippu. Mauritania 3 042 2013
143 Kambodža 3 042 2013
144 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 3 012 2013
145 Djiboutin lippu Djibouti 2 998 2013
146 Vanuatun lippu Vanuatu 2 991 2013
147 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 2 970 2013
148 Kamerun 2 711 2013
149 Lesotho 2 586 2013
150 Bangladeshin lippu Bangladesh 2 557 2013
151 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 2 538 2013
152 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 2 512 2013
153 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 2 330 2013
154 Senegalin lippu Senegal 2 269 2013
155 Kenia 2 265 2013
156 Nepalin lippu Nepal 2 244 2013
157 Itä-Timor 2 242 2013
158 Tšadin lippu Tšad 2 081 2013
159 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 2 068 2013
160 Afganistanin lippu Afganistan 1 990 2013
161 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 1 927 2013
162 Kiribati 1 855 2013
163 Beninin lippu Benin 1 791 2013
164 Tansanian lippu Tansania 1 775 2013
165 Haiti 1 703 2013
166 Zimbabwen lippu Zimbabwe 1 700 2013
167 Gambia 1 666 2013
168 Malin lippu. Mali 1 641 2013
169 Burkina Fason lippu Burkina Faso 1 634 2013
170 Komorit 1 559 2013
171 Ruandan lippu Ruanda 1 452 2013
172 Ugandan lippu Uganda 1 410 2013
173 Madagaskarin lippu Madagaskar 1 395 2013
174 Togon lippu Togo 1 390 2013
175 Etiopia 1 354 2013
176 Guinea 1 255 2013
177 Guinea-Bissau 1 242 2013
178 Eritrean lippu Eritrea 1 195 2013
179 Mosambikin lippu Mosambik 1 045 2013
180 Nigerin lippu Niger 913 2013
181 Liberia 878 2013
182 Malawin lippu. Malawi 780 2013
183 Burundin lippu Burundi 771 2013
184 Kongon demokraattinen tasavalta 747 2013
185 Keski-Afrikan tasavalta 604 2013
Sija Valtio US$ Vuosi
1 Qatarin lippu Qatar 102 100 2013 arvio
2 Liechtenstein 89 400 2009 arvio
Macaon lippu. Macao 88 700 2013 arvio
Bermudan lippu Bermuda 86 000 2011 arvio
3 Monacon lippu Monaco 85 500 2011
4 Luxemburg 77 900 2013 arvio
5 Singaporen lippu Singapore 62 400 2013 arvio
Jersey 57 000 2005 arvio
6 Norjan lippu Norja 55 400 2013 arvio
Falklandinsaaret 55 400 2002 arvio
7 San Marinon lippu San Marino[9] 55 000 2012 arvio
8 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 54 800 2013 arvio
9 Brunein lippu Brunei 54 800 2013 arvio
Mansaaren lippu Mansaari 53 800 2007 arvio
10 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 52 800 2013 arvio
11 Hongkong 52 700 2013 arvio
Guernsey 44 600 2005
Caymansaarten lippu Caymansaaret 43 800 2004 arvio
12 Kanada 43 100 2013 arvio
13 Australian lippu Australia 43 000 2013 arvio
Gibraltarin lippu Gibraltar 43 000 2008 arvio
14 Itävalta 42 600 2013 arvio
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 42 300 2010 arvio
15 Kuwait 42 100 2013 arvio
16 Alankomaiden lippu Alankomaat 41 400 2013 arvio
17 Irlanti 41 300 2013 arvio
18 Ruotsin lippu Ruotsi 40 900 2013 arvio
19 Islannin lippu Islanti 40 700 2013 arvio
20 Taiwanin lippu Taiwan 39 600 2013 arvio
21 Saksan lippu Saksa 39 500 2013 arvio
Grönlannin lippu Grönlanti 38 400 2008 arvio
22 Belgian lippu Belgia 37 800 2013 arvio
23 Tanskan lippu Tanska 37 800 2013 arvio
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 37 700 2008 arvio
24 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 37 300 2013 arvio
25 Andorran lippu Andorra 37 200 2011 arvio
26 Japani 37 100 2013 arvio
27 Israelin lippu Israel 36 200 2013 arvio
28 Suomen lippu Suomi 35 900 2013 arvio
29 Ranskan lippu Ranska 35 700 2013 arvio
Saint-Pierre ja Miquelonin lippu Saint-Pierre ja Miquelon 34 900 2006 arvio
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 34 500 2013 arvio
30 Korean tasavalta 33 200 2013 arvio
31 Bahaman lippu Bahama 32 000 2013 arvio
32 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 31 300 2013 arvio
Färsaaret 30 500 2008 arvio
33 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 30 400 2013 arvio
34 Espanjan lippu Espanja 30 100 2013 arvio
35 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 29 900 2013 arvio
36 Omanin lippu Oman 29 800 2013 arvio
37 Bahrainin lippu Bahrain 29 800 2013 arvio
38 Italia 29 600 2013 arvio
Turks- ja Caicossaaret Turks- ja Caicossaaret 29 100 2007 arvio
Guam 28 700 2010 arvio
39 Maltan lippu. Malta 27 500 2013 arvio
40 Slovenian lippu Slovenia 27 400 2013 arvio
41 Tšekin lippu Tšekki 27 200 2013 arvio
42 Seychellien lippu Seychellit 25 900 2013 arvio
43 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 25 700 2013 arvio
Aruban lippu Aruba 25 300 2011 arvio
44 Barbadoksen lippu Barbados 25 100 2013 arvio
45 Slovakian lippu Slovakia 24 700 2013 arvio
46 Kypros 24 500 2013 arvio
47 Kreikka 23 600 2013 arvio
48 Portugalin lippu Portugali 22 900 2013 arvio
49 Liettua 22 600 2013 arvio
50 Viron lippu Viro 22 400 2013 arvio
Ranskan Polynesia 22 000 2006 arvio
51 Itä-Timor 21 400 2013 arvio
52 Puolan lippu Puola 21 100 2013 arvio
53 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 20 300 2013 arvio
54 Unkarin lippu Unkari 19 800 2013 arvio
55 Gabon 19 200 2013 arvio
56 Latvia 19 100 2013 arvio
57 Chilen lippu Chile 19 100 2013 arvio
58 Argentiinan lippu Argentiina 18 600 2013 arvio
59 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 18 400 2013 arvio
60 Venäjän lippu Venäjä 18 100 2013 arvio
61 Kroatia 17 800 2013 arvio
62 Malesian lippu Malesia 17 500 2013 arvio
63 Uruguayn lippu Uruguay 16 600 2013 arvio
64 Panaman lippu Panama 16 500 2013 arvio
65 Botswanan lippu Botswana 16 400 2013 arvio
66 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 16 300 2013 arvio
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 16 300 2010 arvio
67 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 16 100 2013 arvio
68 Mauritiuksen lippu Mauritius 16 100 2013 arvio
69 Libanon 15 800 2013 arvio
70 Meksikon lippu Meksiko 15 600 2013 arvio
Sint Maartenin lippu Sint Maarten 15 400 2008 arvio
71 Turkin lippu Turkki 15 300 2013 arvio
Curaçaon lippu Curaçao 15 000 2004 arvio
Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 14 500 2004 arvio
72 Bulgarian lippu Bulgaria 14 400 2013 arvio
73 Dominican lippu Dominica 14 300 2013 arvio
74 Kazakstan 14 100 2013 arvio
75 Grenada 13 800 2013 arvio
76 Venezuelan lippu Venezuela 13 600 2013 arvio
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit 13 600 2010 arvio
77 Romanian lippu Romania 13 200 2013 arvio
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo [10] 13 100 2013 arvio
78 Saint Lucian lippu Saint Lucia 13 100 2013 arvio
79 Costa Rican lippu Costa Rica 12 900 2013 arvio
80 Surinamen lippu Suriname 12 900 2013 arvio
81 Iran 12 800 2013 arvio
Anguillan lippu Anguilla 12 200 2008 arvio
82 Brasilian lippu Brasilia 12 100 2013 arvio
83 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 12 100 2013 arvio
84 Montenegron lippu Montenegro 11 900 2013 arvio
85 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 11 500 2013 arvio
86 Libya 11 300 2013 arvio
87 Kolumbia 11 100 2013 arvio
88 Perun lippu Peru 11 100 2013 arvio
89 Serbian lippu Serbia 11 100 2013 arvio
90 Makedonian lippu. Makedonia 10 800 2013 arvio
91 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 10 800 2013 arvio
92 Ecuadorin lippu Ecuador 10 600 2013 arvio
93 Palaun lippu Palau 10 500 2011 arvio
94 Kuuba 10 200 2010 arvio
95 Thaimaan lippu Thaimaa 9 900 2013 arvio
96 Tunisian lippu Tunisia 9 900 2013 arvio
97 Kiina 9 800 2013 arvio
98 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 9 700 2013 arvio
99 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 9 700 2013 arvio
100 Malediivien lippu Malediivit 9 100 2013 arvio
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret 9 100 2005 arvio
101 Jamaika 9 000 2013 arvio
102 Belizen lippu Belize 8 800 2013 arvio
103 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 8 700 2013 arvio
104 Guyana 8 500 2013 arvio
Montserratin lippu Montserrat 8 500 2006 arvio
105 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 8 300 2013 arvio
106 Albanian lippu Albania 8 200 2013 arvio
107 Namibian lippu Namibia 8 200 2013 arvio
108 Tongan lippu Tonga 8 200 2013 arvio
Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa 8 000 2007 arvio
Saint Helenan lippu Saint Helena 7 800 FY09/10 arvio
109 Kosovon lippu Kosovo 7 600 2013 arvio
110 Algerian lippu Algeria 7 500 2013 arvio
111 El Salvadorin lippu El Salvador 7 500 2013 arvio
112 Ukrainan lippu Ukraina 7 400 2013 arvio
113 Mikronesian lippu Mikronesia 7 300 2013 arvio
114 Irak 7 100 2013 arvio
115 Bhutanin lippu Bhutan 7 000 2013 arvio
116 Paraguayn lippu Paraguay 6 800 2013 arvio
117 Egyptin lippu Egypti 6 600 2013 arvio
118 Sri Lankan lippu Sri Lanka 6 500 2013 arvio
119 Kiribati 6 400 2013 arvio
120 Angolan lippu Angola 6 300 2013 arvio
121 Armenian lippu Armenia 6 300 2013 arvio
122 Samoan lippu Samoa 6 100 2013 arvio
123 Jordania 6 100 2013 arvio
124 Georgia 6 100 2013 arvio
125 Mongolian lippu Mongolia 5 900 2013 arvio
Niuen lippu Niue 5 800 2003 arvio
126 Swazimaan lippu Swazimaa 5 700 2013 arvio
127 Marokon lippu. Marokko 5 500 2013 arvio
128 Bolivian lippu Bolivia 5 500 2013 arvio
129 Guatemala 5 300 2013 arvio
130 Indonesia 5 200 2013 arvio
131 Syyrian lippu Syyria 5 100 2011 arvio
132 Naurun lippu Nauru 5 000 2005 arvio
133 Fidži 4 900 2013 arvio
134 Kongon tasavalta 4 800 2013 arvio
135 Honduras 4 800 2013 arvio
136 Vanuatun lippu Vanuatu 4 800 2013 arvio
137 Filippiinit 4 700 2013 arvio
138 Nicaraguan lippu Nicaragua 4 500 2013 arvio
139 Kap Verde 4 400 2013 arvio
140 Vietnamin lippu Vietnam 4 000 2013 arvio
141 Intia 4 000 2013 arvio
Wallis  ja Futunan lippu Wallis ja Futuna 3 800 2004 arvio
142 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 3 800 2013 arvio
143 Moldovan lippu Moldova 3 600 2013 arvio
144 Ghana 3 500 2013 arvio
145 Tuvalun lippu Tuvalu 3 500 2013 arvio
146 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 3 400 2013 arvio
147 Laos 3 100 2013 arvio
148 Pakistanin lippu Pakistan 3 100 2013 arvio
Palestiinalaishallinnon lippu. Länsiranta&Gaza 2 900 2008 arvio
149 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 2 900 2013 arvio
150 Nigerian lippu Nigeria 2 800 2013 arvio
151 Djiboutin lippu Djibouti 2 700 2013 arvio
152 Sudanin lippu Sudan 2 600 2013 arvio
153 Kambodža 2 600 2013 arvio
Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara 2 500 2007 arvio
154 Tšadin lippu Tšad 2 500 2013 arvio
155 Jemen 2 500 2013 arvio
156 Kirgisia 2 500 2013 arvio
157 Kamerun 2 400 2013 arvio
158 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 2 300 2013 arvio
159 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 2 200 2013 arvio
160 Lesotho 2 200 2013 arvio
161 Mauritanian lippu. Mauritania 2 200 2013 arvio
162 Bangladeshin lippu Bangladesh 2 100 2013 arvio
163 Senegalin lippu Senegal 2 100 2013 arvio
164 Gambia 2 000 2013 arvio
165 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 1 800 2013 arvio
166 Kenia 1 800 2013 arvio
167 Korean demokraattinen kansantasavalta 1 800 2011 arvio
168 Sambian lippu Sambia 1 800 2013 arvio
169 Myanmarin lippu Myanmar 1 700 2013 arvio
170 Tansanian lippu Tansania 1 700 2013 arvio
171 Beninin lippu Benin 1 600 2013 arvio
172 Ruandan lippu Ruanda 1 500 2013 arvio
173 Burkina Fason lippu Burkina Faso 1 500 2013 arvio
173 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 1 400 2012 arvio
174 Ugandan lippu Uganda 1 400 2012 arvio
175 Komorit 1 300 2012 arvio
176 Haiti 1 300 2012 arvio
177 Nepalin lippu Nepal 1 300 2012 arvio
178 Etiopia 1 200 2012 arvio
179 Guinea-Bissau 1 200 2012 arvio
180 Mosambikin lippu Mosambik 1 200 2012 arvio
181 Afganistanin lippu Afganistan 1 100 2012 arvio
182 Guinea 1 100 2012 arvio
183 Malin lippu. Mali 1 100 2012 arvio
184 Togon lippu Togo 1 100 2012 arvio
185 Madagaskarin lippu Madagaskar 1 000 2012 arvio
186 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 1 000 2012 arvio
Tokelaun lippu Tokelau 1 000 1993 arvio
187 Malawin lippu. Malawi 900 2012 arvio
188 Keski-Afrikan tasavalta 800 2012 arvio
189 Eritrean lippu Eritrea 800 2012 arvio
190 Nigerin lippu Niger 800 2012 arvio
191 Liberia 700 2012 arvio
192 Burundin lippu Burundi 600 2012 arvio
193 Somalian lippu Somalia 600 2010 arvio
194 Zimbabwen lippu Zimbabwe 600 2012 arvio
195 Kongon demokraattinen tasavalta 400 2013 arvio

viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. World Economic Outlook Database April 2014 International Monetary Fund. Database updated on 8 April 2014. Accessed on 10 April 2014.
  2. "GDP per capita PPP (current international $)" World Development Indicators database World Bank. Database updated on 1 July 2014. Accessed on 2 July 2014.
  3. GDP - per capita (PPP) The World Factbook Central Intelligence Agency. Accessed on 7 March 2014.
  4. San Marino's total GDP (PPP) figure from the IMF's World Economic Outlook Database April 2014. Accessed on 11 April 2014.
  5. San Marino's population figure from the World Bank's World Development Indicators database. Accessed on 11 April 2014.
  6. Population data from World Development Indicators World Bank. Accessed on 9 October 2013.
  7. Kosovo's total GDP (PPP) figure from the IMF's World Economic Outlook Database April 2014. Accessed on 11 April 2014.
  8. Kosovo's population figure from the World Bank's World Development Indicators database. Accessed on 11 April 2014.
  9. Economy San Marino; GDP - per capita (PPP) section The World Factbook Central Intelligence Agency. Accessed on 22 June 2014.
  10. Economy World; GDP - per capita (PPP) section The World Factbook Central Intelligence Agency. Accessed on 29 April 2014.


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]