Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan (PPP)

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote (BKT) on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarein ostovoimapariteetilla (PPP) korjattuna. Ostovoimapariteettia käyttäen voidaan verrata saman rahamäärän todellista arvoa (ostovoimaa) kussakin maassa. Näin saatuja lukuja pidetään parempina maiden välisiin vertailuihin kuin suoraan valuuttakursseilla muutettuja lukuja. Suoraan valuuttakursseista katsotut luvut kuvaavat kuitenkin paremmin maan kykyä tuottaa tuotteita ja palveluita, vaikkakaan eivät kerro ihmisten elinkustannuksista. Luettelossa on myös mukana merentakaisia alueita sekä itsehallinnollisia alueita vaikka ne eivät ole itsenäisiä valtioita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto (2013)[1] Maailmanpankki (2005–2013)[2] The World Factbook (1993–2013)[3]
Sija Valtio BKT (PPP) USD miljardeissa
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo &&&&&&&&&&086995.010000086 995,1
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat &&&&&&&&&&016799.070000016 799,7
9999999 Euroopan unionin lippu Euroopan unioni &&&&&&&&&&016260.060000016 260,6
2 Kiina &&&&&&&&&&013395.040000013 395,4
3 Intia &&&&&&&&&&&05069.02000005 069,2
4 Japani &&&&&&&&&&&04698.08000004 698,8
5 Saksan lippu Saksa &&&&&&&&&&&03232.06000003 232,6
6 Venäjän lippu Venäjä &&&&&&&&&&&02556.02000002 556,2
7 Brasilian lippu Brasilia &&&&&&&&&&&02423.03000002 423,3
8 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia &&&&&&&&&&&02390.09000002 390,9
9 Ranskan lippu Ranska &&&&&&&&&&&02278.&&&&002 278,0
10 Meksikon lippu Meksiko &&&&&&&&&&&01842.06000001 842,6
11 Italia &&&&&&&&&&&01807.08000001 807,8
12 Korean tasavalta &&&&&&&&&&&01666.08000001 666,8
13 Kanada &&&&&&&&&&&01526.01000001 526,1
14 Espanjan lippu Espanja &&&&&&&&&&&01391.04000001 391,4
15 Indonesia &&&&&&&&&&&01292.09000001 292,9
16 Turkin lippu Turkki &&&&&&&&&&&01174.02000001 174,2
17 Australian lippu Australia &&&&&&&&&&&&0999.0600000999,6
18 Iran &&&&&&&&&&&&0945.0500000945,5
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia &&&&&&&&&&&&0937.0200000937,2
20 Taiwanin lippu Taiwan &&&&&&&&&&&&0929.0500000929,5
21 Puolan lippu Puola &&&&&&&&&&&&0817.0500000817,5
22 Argentiinan lippu Argentiina &&&&&&&&&&&&0777.0900000777,9
23 Alankomaiden lippu Alankomaat &&&&&&&&&&&&0700.0500000700,5
24 Thaimaan lippu Thaimaa &&&&&&&&&&&&0673.0700000673,7
25 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka &&&&&&&&&&&&0596.0500000596,5
26 Pakistanin lippu Pakistan &&&&&&&&&&&&0575.&&&&00575,0
27 Egyptin lippu Egypti &&&&&&&&&&&&0553.0600000553,6
28 Kolumbia &&&&&&&&&&&&0527.0600000527,6
29 Malesian lippu Malesia &&&&&&&&&&&&0525.0700000525,7
30 Nigerian lippu Nigeria &&&&&&&&&&&&0479.0300000479,3
31 Filippiinit &&&&&&&&&&&&0456.0400000456,4
32 Belgian lippu Belgia &&&&&&&&&&&&0422.0800000422,8
33 Venezuelan lippu Venezuela &&&&&&&&&&&&0407.0900000407,9
34 Ruotsin lippu Ruotsi &&&&&&&&&&&&0396.0800000396,8
Hongkong &&&&&&&&&&&&0381.0900000381,9
35 Flag of Switzerland.svg Sveitsi &&&&&&&&&&&&0371.0600000371,6
36 Itävalta &&&&&&&&&&&&0361.0400000361,4
37 Vietnamin lippu Vietnam &&&&&&&&&&&&0359.0800000359,8
38 Singaporen lippu Singapore &&&&&&&&&&&&0348.0700000348,7
39 Perun lippu Peru &&&&&&&&&&&&0344.0200000344,2
40 Ukrainan lippu Ukraina &&&&&&&&&&&&0336.0800000336,8
41 Chilen lippu Chile &&&&&&&&&&&&0334.0800000334,8
42 Bangladeshin lippu Bangladesh &&&&&&&&&&&&0325.0100000325,1
43 Tšekin lippu Tšekki &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286,0
44 Algerian lippu Algeria &&&&&&&&&&&&0285.0500000285,5
45 Romanian lippu Romania &&&&&&&&&&&&0285.0100000285,1
46 Norjan lippu Norja &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280,0
47 Israelin lippu Israel &&&&&&&&&&&&0273.0700000273,7
48 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat &&&&&&&&&&&&0272.&&&&00272,0
49 Kreikka &&&&&&&&&&&&0265.0600000265,6
50 Irak &&&&&&&&&&&&0257.&&&&00257,0
51 Kazakstan &&&&&&&&&&&&0246.0900000246,9
52 Portugalin lippu Portugali &&&&&&&&&&&&0244.0800000244,8
53 Tanskan lippu Tanska &&&&&&&&&&&&0211.0900000211,9
54 Qatarin lippu Qatar &&&&&&&&&&&&0199.0600000199,6
55 Unkarin lippu Unkari &&&&&&&&&&&&0198.0200000198,2
56 Suomen lippu Suomi &&&&&&&&&&&&0194.0200000194,2
57 Irlanti &&&&&&&&&&&&0188.0900000188,9
58 Marokon lippu. Marokko &&&&&&&&&&&&0179.0200000179,2
59 Ecuadorin lippu Ecuador &&&&&&&&&&&&0159.&&&&00159,0
60 Kuwait &&&&&&&&&&&&0154.0500000154,5
61 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä &&&&&&&&&&&&0149.0100000149,1
62 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti &&&&&&&&&&&&0136.0600000136,6
63 Sri Lankan lippu Sri Lanka &&&&&&&&&&&&0136.&&&&00136,0
64 Slovakian lippu Slovakia &&&&&&&&&&&&0133.0100000133,1
65 Angolan lippu Angola &&&&&&&&&&&&0130.0100000130,1
66 Etiopia &&&&&&&&&&&&0121.0400000121,4
67 Syyrian lippu Syyria &&&&&&&&&&&&0115.0100000115,1
68 Uzbekistanin lippu Uzbekistan &&&&&&&&&&&&0113.0800000113,8
69 Myanmarin lippu Myanmar &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113,0
70 Tunisian lippu Tunisia &&&&&&&&&&&&0108.0400000108,4
71 Bulgarian lippu Bulgaria &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105,0
72 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta &&&&&&&&&&&&0103.0200000103,2
73 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan &&&&&&&&&&&&0102.0800000102,8
74 Omanin lippu Oman &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095,0
75 Sudanin lippu Sudan &&&&&&&&&&&&&090.050000090,5
76 Ghana &&&&&&&&&&&&&088.050000088,5
77 Guatemala &&&&&&&&&&&&&081.080000081,8
78 Serbian lippu Serbia &&&&&&&&&&&&&081.010000081,1
79 Kenia &&&&&&&&&&&&&080.040000080,4
80 Tansanian lippu Tansania &&&&&&&&&&&&&079.040000079,4
81 Kroatia &&&&&&&&&&&&&077.090000077,9
81 Libya &&&&&&&&&&&&&070.040000070,4
81 Liettua &&&&&&&&&&&&&067.060000067,6
82 Libanon &&&&&&&&&&&&&066.030000066,3
83 Panaman lippu Panama &&&&&&&&&&&&&062.&&&&0062,0
84 Jemen &&&&&&&&&&&&&061.080000061,8
85 Costa Rican lippu Costa Rica &&&&&&&&&&&&&061.060000061,6
86 Bolivian lippu Bolivia &&&&&&&&&&&&&059.020000059,2
87 Slovenian lippu Slovenia &&&&&&&&&&&&&057.040000057,4
88 Uruguayn lippu Uruguay &&&&&&&&&&&&&056.070000056,7
89 Ugandan lippu Uganda &&&&&&&&&&&&&054.060000054,6
90 Turkmenistanin lippu Turkmenistan &&&&&&&&&&&&&054.020000054,2
91 Kamerun &&&&&&&&&&&&&053.030000053,3
92 Kongon demokraattinen tasavalta &&&&&&&&&&&&&049.090000049,9
93 El Salvadorin lippu El Salvador &&&&&&&&&&&&&047.050000047,5
94 Paraguayn lippu Paraguay &&&&&&&&&&&&&046.040000046,4
95 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko &&&&&&&&&&&&&043.080000043,8
96 Luxemburg &&&&&&&&&&&&&042.060000042,6
97 Nepalin lippu Nepal &&&&&&&&&&&&&042.010000042,1
98 Bahrainin lippu Bahrain &&&&&&&&&&&&&040.060000040,6
99 Jordania &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040,0
100 Kambodža &&&&&&&&&&&&&039.070000039,7
101 Honduras &&&&&&&&&&&&&039.020000039,2
102 Latvia &&&&&&&&&&&&&038.090000038,9
103 Afganistanin lippu Afganistan &&&&&&&&&&&&&035.010000035,1
104 Botswanan lippu Botswana &&&&&&&&&&&&&034.010000034,1
105 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina &&&&&&&&&&&&&032.010000032,1
106 Gabon &&&&&&&&&&&&&030.040000030,4
107 Viron lippu Viro &&&&&&&&&&&&&029.080000029,8
108 Mosambikin lippu Mosambik &&&&&&&&&&&&&028.020000028,2
109 Tšadin lippu Tšad &&&&&&&&&&&&&028.&&&&0028,0
110 Nicaraguan lippu Nicaragua &&&&&&&&&&&&&027.090000027,9
111 Albanian lippu Albania &&&&&&&&&&&&&027.070000027,7
112 Senegalin lippu Senegal &&&&&&&&&&&&&027.050000027,5
113 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago &&&&&&&&&&&&&027.030000027,3
114 Burkina Fason lippu Burkina Faso &&&&&&&&&&&&&026.060000026,6
115 Georgia &&&&&&&&&&&&&026.050000026,5
116 Itä-Timor &&&&&&&&&&&&&025.080000025,8
117 Sambian lippu Sambia &&&&&&&&&&&&&025.050000025,5
118 Jamaika &&&&&&&&&&&&&025.020000025,2
119 Makedonian lippu. Makedonia &&&&&&&&&&&&&022.060000022,6
120 Madagaskarin lippu Madagaskar &&&&&&&&&&&&&022.030000022,3
121 Kypros &&&&&&&&&&&&&022.030000022,3
122 Brunein lippu Brunei &&&&&&&&&&&&&021.070000021,7
123 Mauritiuksen lippu Mauritius &&&&&&&&&&&&&020.090000020,9
124 Laos &&&&&&&&&&&&&020.080000020,8
125 Armenian lippu Armenia &&&&&&&&&&&&&020.040000020,4
126 Kongon tasavalta &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020,0
127 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea &&&&&&&&&&&&&019.080000019,8
128 Tadžikistanin lippu Tadžikistan &&&&&&&&&&&&&019.010000019,1
129 Malin lippu. Mali &&&&&&&&&&&&&018.060000018,6
130 Namibian lippu Namibia &&&&&&&&&&&&&017.080000017,8
131 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea &&&&&&&&&&&&&017.070000017,7
132 Mongolian lippu Mongolia &&&&&&&&&&&&&017.010000017,1
133 Beninin lippu Benin &&&&&&&&&&&&&016.070000016,7
134 Ruandan lippu Ruanda &&&&&&&&&&&&&016.040000016,4
135 Malawin lippu. Malawi &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015,0
136 Kirgisia &&&&&&&&&&&&&014.070000014,7
137 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan &&&&&&&&&&&&&014.070000014,7
138 Kosovon lippu Kosovo &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014,0
139 Nigerin lippu Niger &&&&&&&&&&&&&013.080000013,8
140 Haiti &&&&&&&&&&&&&013.060000013,6
141 Moldovan lippu Moldova &&&&&&&&&&&&&013.030000013,3
142 Islannin lippu Islanti &&&&&&&&&&&&&013.020000013,2
143 Guinea &&&&&&&&&&&&&012.050000012,5
144 Maltan lippu. Malta &&&&&&&&&&&&&011.060000011,6
145 Bahaman lippu Bahama &&&&&&&&&&&&&011.040000011,4
146 Zimbabwen lippu Zimbabwe &&&&&&&&&&&&&010.030000010,3
147 Sierra Leonen lippu Sierra Leone &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4
148 Mauritanian lippu. Mauritania &&&&&&&&&&&&&&08.02000008,2
149 Montenegron lippu Montenegro &&&&&&&&&&&&&&07.04000007,4
150 Togon lippu Togo &&&&&&&&&&&&&&07.04000007,4
151 Surinamen lippu Suriname &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,2
152 Barbadoksen lippu Barbados &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007,0
153 Swazimaan lippu Swazimaa &&&&&&&&&&&&&&06.08000006,8
154 Guyana &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6
155 Burundin lippu Burundi &&&&&&&&&&&&&&05.08000005,8
156 Bhutanin lippu Bhutan &&&&&&&&&&&&&&04.07000004,7
157 Eritrean lippu Eritrea &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
158 Fidži &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
159 Lesotho &&&&&&&&&&&&&&04.03000004,3
160 Gambia &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7
161 Malediivien lippu Malediivit &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1
162 Belizen lippu Belize &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0
163 Liberia &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87
164 Djiboutin lippu Djibouti &&&&&&&&&&&&&&02.05100002,51
165 Keski-Afrikan tasavalta &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50
166 Seychellien lippu Seychellit &&&&&&&&&&&&&&02.04600002,46
167 Kap Verde &&&&&&&&&&&&&&02.01700002,17
168 Saint Lucian lippu Saint Lucia &&&&&&&&&&&&&&02.01500002,15
169 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94
170 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret &&&&&&&&&&&&&&01.09400001,94
171 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda &&&&&&&&&&&&&&01.06300001,63
172 Grenada &&&&&&&&&&&&&&01.04500001,45
173 San Marinon lippu San Marino &&&&&&&&&&&&&&01.03900001,39
174 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&&&01.03400001,34
175 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&&&01.02600001,26
176 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&&&01.01400001,14
177 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&&&01.0100001,01
178 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&&&00.09100000,91
179 Komorit &&&&&&&&&&&&&&00.09100000,91
180 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&&&00.08500000,85
181 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&&&00.07600000,76
182 Kiribati &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,70
183 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&&&00.04900000,49
184 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&&&00.04200000,42
185 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&&&00.04200000,42
186 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&&00.0400000,04
N/A Syyrian lippu Syyria N/A
Sija Valtio BKT (PPP) USD miljardeissa Vuosi
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 101 887 2013
9999999 Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 0Virhe lausekkeessa: odottamaton numero.0Virhe lausekkeessa: odottamaton numero17 402 2013
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16 800 2013
2 Kiina 16 158 2013
3 Intia 6 774 2013
4 Japani 4 624 2013
5 Saksan lippu Saksa 3 493 2013
6 Venäjän lippu Venäjä 3 461 2013
7 Brasilian lippu Brasilia 3 012 2013
8 Ranskan lippu Ranska 2 437 2013
9 Indonesia 2 388 2013
10 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 2 321 2013
11 Italia 2 052 2013
12 Meksikon lippu Meksiko 2 014 2013
13 Korean tasavalta 1 664 2013
14 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1 550 2013
15 Kanada 1 519 2013
16 Espanjan lippu Espanja 1 498 2013
17 Turkin lippu Turkki 1 422 2013
18 Iran 1 207 2013
19 Nigerian lippu Nigeria 1 018 2013
20 Australian lippu Australia 1 007 2013
21 Thaimaan lippu Thaimaa 964 2013
22 Egyptin lippu Egypti 910 2013
23 Taiwanin lippu Taiwan 907 2011
24 Puolan lippu Puola 897 2013
25 Pakistanin lippu Pakistan 856 2013
26 Argentiinan lippu Argentiina 778 2013
27 Alankomaiden lippu Alankomaat 729 2013
28 Malesian lippu Malesia 692 2013
29 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 662 2013
30 Filippiinit 643 2013
31 Kolumbia 598 2013
32 Venezuelan lippu Venezuela 553 2013
33 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 534 2012
34 Algerian lippu Algeria 522 2013
35 Irak 508 2013
36 Vietnamin lippu Vietnam 475 2013
37 Belgian lippu Belgia 452 2013
38 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 434 2013
39 Singaporen lippu Singapore 425 2013
40 Ruotsin lippu Ruotsi 417 2013
41 Bangladeshin lippu Bangladesh 400 2013
42 Ukrainan lippu Ukraina 400 2013
43 Kazakstan 395 2013
44 Chilen lippu Chile 386 2013
Hongkong 382 2013
45 Itävalta 374 2013
46 Romanian lippu Romania 372 2013
47 Perun lippu Peru 358 2013
48 Norjan lippu Norja 333 2013
49 Tšekin lippu Tšekki 288 2013
50 Qatarin lippu Qatar 286 2013
51 Kreikka 283 2013
52 Kuwait 278 2012
53 Portugalin lippu Portugali 271 2013
54 Israelin lippu Israel 264 2013
55 Marokon lippu. Marokko 242 2013
56 Tanskan lippu Tanska 240 2013
57 Unkarin lippu Unkari 220 2012
58 Kuuba 212 2011
59 Suomen lippu Suomi 208 2013
60 Sri Lankan lippu Sri Lanka 199 2013
61 Irlanti 199 2013
62 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 167 2013
63 Ecuadorin lippu Ecuador 165 2013
64 Angolan lippu Angola 162 2013
65 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 161 2013
66 Omanin lippu Oman 160 2013
67 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 156 2013
68 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 153 2013
69 Slovakian lippu Slovakia 137 2013
70 Libya 133 2013
71 Sudanin lippu Sudan 128 2013
72 Etiopia 127 2013
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 127 2012
73 Syyrian lippu Syyria 122 2012
74 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 122 2013
75 Tunisian lippu Tunisia 121 2013
76 Bulgarian lippu Bulgaria 116 2013
77 Guatemala 113 2013
78 Ghana 103 2013
79 Kenia 100 2013
80 Jemen 97 2013
81 Kroatia 89 2013
82 Serbian lippu Serbia 89 2013
83 Tansanian lippu Tansania 85 2013
Macaon lippu. Macao 81 2013
84 Libanon 77 2013
85 Jordania 76 2013
86 Liettua 73 2012
87 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 66 2012
88 Panaman lippu Panama 64 2012
89 Costa Rican lippu Costa Rica 64 2012
90 Uruguayn lippu Uruguay 62 2012
91 Slovenian lippu Slovenia 57 2012
92 Bolivian lippu Bolivia 55.4 2012
93 Kamerun 51 2012
94 Ugandan lippu Uganda 49.1 2012
95 Luxemburg 48.6 2012
96 El Salvadorin lippu El Salvador 45 2012
97 Latvia 44 2012
98 Paraguayn lippu Paraguay 41.0 2012
99 Nepalin lippu Nepal 40.8 2012
99 Afganistanin lippu Afganistan 40.7 2011
99 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 40.5 2012
100 Kambodža 37 2012
101 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 35.6 2012
102 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 35.4 2012
103 Botswanan lippu Botswana 34 2012
104 Honduras 33 2012
105 Viron lippu Viro 31 2012
106 Bahrainin lippu Bahrain 29.89 2010
107 Albanian lippu Albania 29.86 2012
108 Kongon demokraattinen tasavalta 28 2012
109 Kypros 26.72 2012
110 Senegalin lippu Senegal 26.68 2012
111 Georgia 26.63 2012
112 Gabon 26.26 2012
113 Mosambikin lippu Mosambik 25.81 2012
114 Burkina Fason lippu Burkina Faso 24.90 2012
115 Makedonian lippu. Makedonia 24.66 2012
116 Nicaraguan lippu Nicaragua 24.39 2012
117 Sambian lippu Sambia 24.10 2012
118 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 22.3 2012
119 Brunein lippu Brunei 22.0 2012
120 Madagaskarin lippu Madagaskar 21.8 2012
121 Jamaika 21 2010
122 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 20.8 2012
123 Mauritiuksen lippu Mauritius 20.2 2012
124 Armenian lippu Armenia 19.7 2012
125 Laos 19.4 2012
126 Kongon tasavalta 19.2 2012
127 Tšadin lippu Tšad 18.6 2012
128 Malin lippu. Mali 18.04 2012
129 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 17.99 2012
130 Namibian lippu Namibia 16.9 2012
131 Beninin lippu Benin 15.9 2012
132 Ruandan lippu Ruanda 15.5 2012
133 Mongolian lippu Mongolia 15.3 2012
134 Malawin lippu. Malawi 14.3 2012
135 Kirgisia 13.5 2012
136 Haiti 12.5 2012
137 Guinea 12.24 2012
138 Moldovan lippu Moldova 12.19 2012
139 Maltan lippu. Malta 12.14 2012
140 Islannin lippu Islanti 12.0 2012
141 Bahaman lippu Bahama 11.8 2012
142 Nigerin lippu Niger 11.4 2012
143 Mauritanian lippu. Mauritania 9.9 2012
Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto 8.8 2005
144 Montenegron lippu Montenegro 8.82 2012
145 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 8.1 2012
146 Togon lippu Togo 7 2012
147 Swazimaan lippu Swazimaa 6.5 2012
148 Burundin lippu Burundi 5.5 2012
149 Bhutanin lippu Bhutan 5.0 2012
150 Surinamen lippu Suriname 4.7 2012
151 Fidži 4.3 2012
152 Lesotho 4.0 2012
153 Keski-Afrikan tasavalta 3.9 2012
154 Gambia 3.49 2012
155 Eritrean lippu Eritrea 3.47 2012
156 Malediivien lippu Malediivit 3.07 2012
157 Liberia 2.74 2012
158 Guyana 2.70 2012
159 Djiboutin lippu Djibouti 2.39 2012
160 Belizen lippu Belize 2.38 2011
161 Seychellien lippu Seychellit 2.37 2012
162 Kap Verde 2.19 2012
163 Itä-Timor 2.07 2012
164 Saint Lucian lippu Saint Lucia 2.02 2012
165 Guinea-Bissau 1.98 2012
166 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 1.78 2012
167 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1.72 2012
168 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 1.20 2012
169 Grenada 1.142 2012
170 Vanuatun lippu Vanuatu 1.139 2012
171 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 0.97 2012
172 Dominican lippu Dominica 0.91 2012
173 Komorit 0.88 2012
174 Samoan lippu Samoa 0.85 2012
175 Tongan lippu Tonga 0.52 2012
176 Mikronesian lippu Mikronesia 0.395 2012
176 Palaun lippu Palau 0.395 2012
178 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 0.35 2012
179 Kiribati 0.25 2012
Sija Valtio BKT (PPP) USD miljardeissa Vuosi
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 87 180 2013 arvio
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 16 720 2013 arvio
9999999 Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 15 850 2013 arvio
2 Kiina 13 390 2013 arvio
3 Intia 4 990 2013 arvio
4 Japani 4 729 2013 arvio
5 Saksan lippu Saksa 3 227 2013 arvio
6 Venäjän lippu Venäjä 2 553 2013 arvio
7 Brasilian lippu Brasilia 2 416 2013 arvio
8 Brasilian lippu Brasilia 2 387 2013 arvio
9 Ranskan lippu Ranska 2 276 2013 arvio
10 Meksikon lippu Meksiko 1 845 2013 arvio
11 Italia 1 805 2013 arvio
12 Korean tasavalta 1 666 2013 arvio
13 Kanada 1 518 2013 arvio
14 Espanjan lippu Espanja 1 389 2013 arvio
15 Indonesia 1 285 2013 arvio
16 Turkin lippu Turkki 1 167 2013 arvio
17 Australian lippu Australia 998.3 2013 arvio
18 Iran 987.1 2013 arvio
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 927.8 2013 arvio
20 Taiwanin lippu Taiwan 926.4 2013 arvio
21 Puolan lippu Puola 814.0 2013 arvio
22 Argentiinan lippu Argentiina 771.0 2013 arvio
23 Alankomaiden lippu Alankomaat 699.7 2013 arvio
24 Thaimaan lippu Thaimaa 673.0 2013 arvio
25 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 595.7 2013 arvio
26 Pakistanin lippu Pakistan 574.1 2013 arvio
27 Egyptin lippu Egypti 551.4 2013 arvio
28 Kolumbia 526.5 2013 arvio
29 Malesian lippu Malesia 525.0 2013 arvio
30 Nigerian lippu Nigeria 478.5 2013 arvio
31 Filippiinit 454.3 2013 arvio
32 Belgian lippu Belgia 421.7 2013 arvio
33 Venezuelan lippu Venezuela 407.4 2013 arvio
34 Ruotsin lippu Ruotsi 393.8 2013 arvio
Hongkong 381.3 2013 arvio
35 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 371.2 2013 arvio
36 Itävalta 361.0 2013 arvio
37 Vietnamin lippu Vietnam 358.9 2013 arvio
38 Perun lippu Peru 344.0 2013 arvio
39 Singaporen lippu Singapore 339.0 2013 arvio
40 Ukrainan lippu Ukraina 337.4 2013 arvio
41 Chilen lippu Chile 335.4 2013 arvio
42 Bangladeshin lippu Bangladesh 324.6 2013 arvio
43 Romanian lippu Romania 288.5 2013 arvio
44 Tšekin lippu Tšekki 285.6 2013 arvio
45 Algerian lippu Algeria 284.7 2013 arvio
46 Norjan lippu Norja 282.2 2013 arvio
47 Israelin lippu Israel 273.2 2013 arvio
48 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 269.8 2013 arvio
49 Kreikka 267.1 2013 arvio
50 Irak 249.4 2013 arvio
51 Kazakstan 243.6 2013 arvio
52 Portugalin lippu Portugali 243.3 2013 arvio
53 Tanskan lippu Tanska 211.3 2013 arvio
54 Qatarin lippu Qatar 198.7 2013 arvio
55 Unkarin lippu Unkari 196.6 2013 arvio
56 Suomen lippu Suomi 195.5 2013 arvio
57 Irlanti 190.4 2013 arvio
58 Marokon lippu. Marokko 180.0 2013 arvio
59 Kuwait 165.8 2013 arvio
60 Ecuadorin lippu Ecuador 157.6 2013 arvio
61 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 149.2 2012 arvio
62 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 134.2 2012 arvio
63 Slovakian lippu Slovakia 134.1 2012 arvio
64 Angolan lippu Angola 130.4 2012 arvio
65 Sri Lankan lippu Sri Lanka 128.4 2012 arvio
66 Kuuba 121.0 2012 arvio
67 Syyrian lippu Syyria 107.6 2011 arvio
68 Tunisian lippu Tunisia 107.1 2012 arvio
69 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 112.6 2012 arvio
70 Bulgarian lippu Bulgaria 105.5 2012 arvio
71 Etiopia 105.0 2012 arvio
72 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 100.4 2012 arvio
73 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 98.36 2012 arvio
74 Omanin lippu Oman 91.54 2012 arvio
75 Myanmarin lippu Myanmar 90.93 2012 arvio
76 Sudanin lippu Sudan 86.67 2012 arvio
77 Ghana 83.74 2012 arvio
78 Serbian lippu Serbia 80.02 2012 arvio
79 Guatemala 79.97 2012 arvio
80 Kroatia 79.69 2012 arvio
81 Libya 78.63 2012 arvio
82 Kenia 77.14 2012 arvio
83 Tansanian lippu Tansania 75.07 2012 arvio
84 Liettua 66.08 2012 arvio
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 64.84 2010 arvio
85 Libanon 64.22 2012 arvio
86 Jemen 60.06 2012 arvio
87 Costa Rican lippu Costa Rica 59.79 2012 arvio
88 Slovenian lippu Slovenia 58.91 2012 arvio
89 Panaman lippu Panama 58.02 2012 arvio
90 Bolivian lippu Bolivia 56.14 2012 arvio
91 Uruguayn lippu Uruguay 54.67 2012 arvio
92 Kamerun 51.61 2012 arvio
93 Ugandan lippu Uganda 51.27 2012 arvio
94 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 49.75 2012 arvio
Macaon lippu. Macao 47.19 2011 arvio
95 El Salvadorin lippu El Salvador 47.09 2012 arvio
96 Luxemburg 42.92 2012 arvio
97 Paraguayn lippu Paraguay 41.55 2012 arvio
98 Nepalin lippu Nepal 41.22 2012 arvio
99 Korean demokraattinen kansantasavalta 40.00 2011 arvio
100 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 39.6 2012 arvio
101 Jordania 39.29 2012 arvio
102 Honduras 38.42 2012 arvio
103 Latvia 37.88 2012 arvio
104 Kambodža 37.25 2012 arvio
105 Afganistanin lippu Afganistan 34.29 2012 arvio
106 Bahrainin lippu Bahrain 33.63 2012 arvio
107 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 32.03 2012 arvio
108 Botswanan lippu Botswana 31.06 2012 arvio
109 Viron lippu Viro 29.57 2012 arvio
110 Kongon demokraattinen tasavalta 28.03 2012 arvio
111 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 27.14 2012 arvio
112 Albanian lippu Albania 27.11 2012 arvio
113 Senegalin lippu Senegal 27.10 2012 arvio
114 Nicaraguan lippu Nicaragua 27.01 2012 arvio
115 Mosambikin lippu Mosambik 26.69 2012 arvio
116 Georgia 26.45 2012 arvio
117 Gabon 25.91 2012 arvio
118 Jamaika 25.62 2012 arvio
119 Burkina Fason lippu Burkina Faso 24.69 2012 arvio
120 Sambian lippu Sambia 24.36 2011 arvio
121 Kypros 24.00 2012 arvio
122 Makedonian lippu. Makedonia 22.19 2012 arvio
123 Brunein lippu Brunei 22.04 2012 arvio
124 Madagaskarin lippu Madagaskar 21.76 2012 arvio
125 Tšadin lippu Tšad 21.00 2012 arvio
126 Mauritiuksen lippu Mauritius 20.53 2012 arvio
127 Armenian lippu Armenia 19.97 2012 arvio
128 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 19.60 2012 arvio
129 Laos 19.52 2012 arvio
130 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 19.41 2012 arvio
131 Kongon tasavalta 19.41 2012 arvio
132 Malin lippu. Mali 18.28 2012 arvio
133 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 18.04 2012 arvio
134 Namibian lippu Namibia 17.03 2012 arvio
135 Beninin lippu Benin 15.84 2012 arvio
136 Ruandan lippu Ruanda 15.74 2012 arvio
137 Mongolian lippu Mongolia 15.44 2012 arvio
138 Malawin lippu. Malawi 14.5 2012 arvio
139 Kosovon lippu Kosovo 13.59 2012 arvio
140 Kirgisia 13.50 2012 arvio
141 Nigerin lippu Niger 13.34 2012 arvio
142 Haiti 13.15 2012 arvio
143 Islannin lippu Islanti 13.04 2012 arvio
144 Guinea 12.37 2012 arvio
145 Moldovan lippu Moldova 12.36 2012 arvio
146 Maltan lippu. Malta 11.45 2012 arvio
147 Bahaman lippu Bahama 11.24 2012 arvio
148 Itä-Timor 11.23 2012 arvio
149 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 10.62 2012 arvio
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 9.280 2008 arvio
150 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 8.412 2012 arvio
Palestiinalaishallinnon lippu. Länsiranta 8.022 2011 arvio
151 Mauritanian lippu. Mauritania 7.824 2012 arvio
152 Montenegron lippu Montenegro 7.461 2012 arvio
153 Zimbabwen lippu Zimbabwe 7.366 2012 arvio
154 Barbadoksen lippu Barbados 7.169 2012 arvio
155 Togon lippu Togo 7.024 2012 arvio
156 Surinamen lippu Suriname 6.874 2012 arvio
157 Swazimaan lippu Swazimaa 6.345 2012 arvio
158 Guyana 6.256 2012 arvio
159 Somalian lippu Somalia 5.896 2010 arvio
160 Monacon lippu Monaco 5.748 2011 arvio
Ranskan Polynesia 5.650 2006 arvio
Bermudan lippu Bermuda 5.600 2011 arvio
161 Burundin lippu Burundi 5.578 2012 arvio
Jersey 5.100 2005 arvio
162 Bhutanin lippu Bhutan 5.036 2012 arvio
Guam 4.600 2010 arvio
163 Eritrean lippu Eritrea 4.468 2012 arvio
164 Fidži 4.373 2012 arvio
165 Lesotho 4.131 2012 arvio
Mansaaren lippu Mansaari 4.076 2007 arvio
166 Keski-Afrikan tasavalta 3.955 2012 arvio
167 Gambia 3.459 2012 arvio
168 Liechtenstein 3.200 2009
169 Andorran lippu Andorra 3.163 2012 arvio
170 Malediivien lippu Malediivit 3.106 2012 arvio
171 Belizen lippu Belize 3.048 2012 arvio
Curaçaon lippu Curaçao 2.838 2008 arvio
Guernsey 2.742 2005
172 Liberia 2.719 2012 arvio
Aruban lippu Aruba 2.516 2009 arvio
173 Djiboutin lippu Djibouti 2.418 2012 arvio
174 Seychellien lippu Seychellit 2.355 2012 arvio
Caymansaarten lippu Caymansaaret 2.250 2008 arvio
175 Saint Lucian lippu Saint Lucia 2.233 2012 arvio
176 Kap Verde 2.214 2012 arvio
Grönlannin lippu Grönlanti 2.133 2011 arvio
177 Guinea-Bissau 1.963 2012 arvio
178 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1.922 2012 arvio
179 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 1.605 2012 arvio
Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 1.577 2004 arvio
Färsaaret 1.471 2010 arvio
180 Grenada 1.467 2012 arvio
181 San Marinon lippu San Marino 1.371 2012 arvio
182 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 1.312 2012 arvio
Gibraltarin lippu Gibraltar 1.275 2008
183 Vanuatun lippu Vanuatu 1.251 2012 arvio
184 Samoan lippu Samoa 1.146 2012 arvio
185 Dominican lippu Dominica 1.018 2012 arvio
186 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 0.946 2012 arvio
Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara 0.906 2007 arvio
187 Komorit 0.887 2012 arvio
188 Tongan lippu Tonga 0.801 2012 arvio
Sint Maartenin lippu Sint Maarten 0.798 2010 arvio
189 Mikronesian lippu Mikronesia 0.766 2012 arvio
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit 0.733 2010 arvio
190 Kiribati 0.636 2012 arvio
Turks- ja Caicossaaret Turks- ja Caicossaaret 0.632 2007 arvio
Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa 0.575 2007 arvio
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 0.500 2010 arvio
191 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 0.481 2012 arvio
192 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 0.408 2012 arvio
193 Palaun lippu Palau 0.221 2011 arvio
Saint-Pierre ja Miquelonin lippu Saint-Pierre ja Miquelon 0.215 2006 arvio
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret 0.183 2005 arvio
Anguillan lippu Anguilla 0.175 2009 arvio
Falklandinsaaret 0.1645 2007 arvio
194 Naurun lippu Nauru 0.06 2005 arvio
Wallis  ja Futunan lippu Wallis ja Futuna 0.06 2004 arvio
Montserratin lippu Montserrat 0.044 2006 arvio
195 Tuvalun lippu Tuvalu 0.037 2012 arvio
Saint Helenan lippu Saint Helena 0.031 2010 arvio
Niuen lippu Niue 0.01 2003 arvio
Tokelaun lippu Tokelau 0.002 1993 arvio

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]