Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarien reaalisen muutoksen mukaan. Luettelossa on myös merentakaisia sekä itsehallinnollisia alueita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhdistyneet kansakunnat (2012)[1] Kansainvälinen valuuttarahasto (2013) '[2] Maailmanpankki (2013) [3] CIA World Factbook (2003–2013)[4]
Sija Valtio/Alue BKT miljoonissa US$:ssa
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 72 689 734
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat &&&&&&&016244600.&&&&0016 244 600
2 Kiina &&&&&&&&08358400.&&&&008 358 400
3 Japani &&&&&&&&05960180.&&&&005 960 180
4 Saksan lippu Saksa &&&&&&&&03425956.&&&&003 425 956
5 Ranskan lippu Ranska &&&&&&&&02611221.&&&&002 611 221
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia &&&&&&&&02471600.&&&&002 471 600
7 Brasilian lippu Brasilia &&&&&&&&02254109.&&&&002 254 109
8 Venäjän lippu Venäjä &&&&&&&&02029812.&&&&002 029 812
9 Italia &&&&&&&&02013392.&&&&002 013 392
10 Intia &&&&&&&&01875213.&&&&001 875 213
11 Kanada &&&&&&&&01821445.&&&&001 821 445
12 Australian lippu Australia &&&&&&&&01564419.&&&&001 564 419
13 Espanjan lippu Espanja &&&&&&&&01322126.&&&&001 322 126
14 Meksikon lippu Meksiko &&&&&&&&01183655.&&&&001 183 655
15 Korean tasavalta &&&&&&&&01129598.&&&&001 129 598
16 Indonesia &&&&&&&&&0878043.&&&&00878 043
17 Turkin lippu Turkki &&&&&&&&&0788299.&&&&00788 299
18 Alankomaiden lippu Alankomaat &&&&&&&&&0770067.&&&&00770 067
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia &&&&&&&&&0711050.&&&&00711 050
20 Flag of Switzerland.svg Sveitsi &&&&&&&&&0631183.&&&&00631 183
21 Iran &&&&&&&&&0551588.&&&&00551 588
22 Ruotsin lippu Ruotsi &&&&&&&&&0523804.&&&&00523 804
23 Norjan lippu Norja &&&&&&&&&0499667.&&&&00499 667
24 Puolan lippu Puola &&&&&&&&&0489852.&&&&00489 852
25 Belgian lippu Belgia &&&&&&&&&0483402.&&&&00483 402
26 Argentiinan lippu Argentiina &&&&&&&&&0477028.&&&&00477 028
27 Itävalta &&&&&&&&&0394458.&&&&00394 458
28 Thaimaan lippu Thaimaa &&&&&&&&&0385694.&&&&00385 694
29 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka &&&&&&&&&0384313.&&&&00384 313
30 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat &&&&&&&&&0383799.&&&&00383 799
31 Venezuelan lippu Venezuela &&&&&&&&&0382424.&&&&00382 424
32 Kolumbia &&&&&&&&&0369813.&&&&00369 813
33 Tanskan lippu Tanska &&&&&&&&&0314889.&&&&00314 889
34 Malesian lippu Malesia &&&&&&&&&0304726.&&&&00304 726
35 Singaporen lippu Singapore &&&&&&&&&0276520.&&&&00276 520
36 Chilen lippu Chile &&&&&&&&&0268314.&&&&00268 314
Hongkong &&&&&&&&&0263259.&&&&00263 259
37 Nigerian lippu Nigeria &&&&&&&&&0262545.&&&&00262 545
38 Egyptin lippu Egypti &&&&&&&&&0254671.&&&&00254 671
39 Filippiinit &&&&&&&&&0250182.&&&&00250 182
40 Kreikka &&&&&&&&&0248941.&&&&00248 941
41 Suomen lippu Suomi &&&&&&&&&0247389.&&&&00247 389
42 Israelin lippu Israel &&&&&&&&&0241069.&&&&00241 069
43 Pakistanin lippu Pakistan &&&&&&&&&0215117.&&&&00215 117
44 Portugalin lippu Portugali &&&&&&&&&0212139.&&&&00212 139
45 Irlanti &&&&&&&&&0210638.&&&&00210 638
46 Algerian lippu Algeria &&&&&&&&&0207021.&&&&00207 021
47 Perun lippu Peru &&&&&&&&&0204681.&&&&00204 681
48 Kazakstan &&&&&&&&&0202656.&&&&00202 656
49 Tšekin lippu Tšekki &&&&&&&&&0196446.&&&&00196 446
50 Qatarin lippu Qatar &&&&&&&&&0192402.&&&&00192 402
51 Kuwait &&&&&&&&&0183219.&&&&00183 219
52 Ukrainan lippu Ukraina &&&&&&&&&0176309.&&&&00176 309
53 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti &&&&&&&&&0171256.&&&&00171 256
54 Romanian lippu Romania &&&&&&&&&0169396.&&&&00169 396
55 Vietnamin lippu Vietnam &&&&&&&&&0155820.&&&&00155 820
56 Irak &&&&&&&&&0149370.&&&&00149 370
57 Bangladeshin lippu Bangladesh &&&&&&&&&0127195.&&&&00127 195
58 Unkarin lippu Unkari &&&&&&&&&0124600.&&&&00124 600
59 Angolan lippu Angola &&&&&&&&&0116308.&&&&00116 308
Puerto Ricon lippu Puerto Rico &&&&&&&&&0103516.&&&&00103 516
60 Marokon lippu. Marokko &&&&&&&&&&095992.&&&&0095 992
61 Libya &&&&&&&&&&095802.&&&&0095 802
62 Slovakian lippu Slovakia &&&&&&&&&&091349.&&&&0091 349
63 Ecuadorin lippu Ecuador &&&&&&&&&&087495.&&&&0087 495
64 Omanin lippu Oman &&&&&&&&&&078111.&&&&0078 111
65 Kuuba &&&&&&&&&&071017.&&&&0071 017
66 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan &&&&&&&&&&068727.&&&&0068 727
67 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä &&&&&&&&&&063259.&&&&0063 259
68 Myanmarin lippu Myanmar &&&&&&&&&&059444.&&&&0059 444
69 Sri Lankan lippu Sri Lanka &&&&&&&&&&059421.&&&&0059 421
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta &&&&&&&&&&058898.&&&&0058 898
71 Kroatia &&&&&&&&&&056447.&&&&0056 447
72 Luxemburg &&&&&&&&&&055143.&&&&0055 143
73 Sudanin lippu Sudan &&&&&&&&&&051453.&&&&0051 453
74 Uzbekistanin lippu Uzbekistan &&&&&&&&&&051414.&&&&0051 414
75 Bulgarian lippu Bulgaria &&&&&&&&&&050972.&&&&0050 972
76 Guatemala &&&&&&&&&&050377.&&&&0050 377
77 Uruguayn lippu Uruguay &&&&&&&&&&049919.&&&&0049 919
78 Syyrian lippu Syyria &&&&&&&&&&046540.&&&&0046 540
79 Slovenian lippu Slovenia &&&&&&&&&&045380.&&&&0045 380
80 Tunisian lippu Tunisia &&&&&&&&&&045132.&&&&0045 132
81 Costa Rican lippu Costa Rica &&&&&&&&&&045107.&&&&0045 107
Macaon lippu. Macao &&&&&&&&&&043582.&&&&0043 582
82 Sierra Leonen lippu Sierra Leone &&&&&&&&&&043366.&&&&0043 366
83 Libanon &&&&&&&&&&042490.&&&&0042 490
84 Liettua &&&&&&&&&&042339.&&&&0042 339
85 Etiopia &&&&&&&&&&041605.&&&&0041 605
86 Ghana &&&&&&&&&&040711.&&&&0040 711
87 Kenia &&&&&&&&&&040697.&&&&0040 697
88 Serbian lippu Serbia &&&&&&&&&&038491.&&&&0038 491
89 Panaman lippu Panama &&&&&&&&&&036253.&&&&0036 253
90 Turkmenistanin lippu Turkmenistan &&&&&&&&&&033466.&&&&0033 466
91 Jemen &&&&&&&&&&032831.&&&&0032 831
92 Jordania &&&&&&&&&&030937.&&&&0030 937
93 Bahrainin lippu Bahrain &&&&&&&&&&030362.&&&&0030 362
94 Latvia &&&&&&&&&&028379.&&&&0028 379
95 Tansanian lippu Tansania &&&&&&&&&&028249.&&&&0028 249
96 Bolivian lippu Bolivia &&&&&&&&&&027035.&&&&0027 035
97 Kamerun &&&&&&&&&&026094.&&&&0026 094
98 Paraguayn lippu Paraguay &&&&&&&&&&025935.&&&&0025 935
99 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko &&&&&&&&&&024406.&&&&0024 406
100 Gabon &&&&&&&&&&024076.&&&&0024 076
101 El Salvadorin lippu El Salvador &&&&&&&&&&023864.&&&&0023 864
102 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago &&&&&&&&&&023225.&&&&0023 225
103 Kypros &&&&&&&&&&022768.&&&&0022 768
104 Viron lippu Viro &&&&&&&&&&022376.&&&&0022 376
105 Ugandan lippu Uganda &&&&&&&&&&021736.&&&&0021 736
106 Sambian lippu Sambia &&&&&&&&&&021490.&&&&0021 490
107 Afganistanin lippu Afganistan &&&&&&&&&&020364.&&&&0020 364
108 Kongon demokraattinen tasavalta &&&&&&&&&&018823.&&&&0018 823
109 Honduras &&&&&&&&&&018564.&&&&0018 564
110 Nepalin lippu Nepal &&&&&&&&&&018029.&&&&0018 029
111 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina &&&&&&&&&&017319.&&&&0017 319
112 Brunein lippu Brunei &&&&&&&&&&016954.&&&&0016 954
113 Georgia &&&&&&&&&&015830.&&&&0015 830
114 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea &&&&&&&&&&015677.&&&&0015 677
115 Jamaika &&&&&&&&&&014795.&&&&0014 795
116 Kongon tasavalta &&&&&&&&&&014763.&&&&0014 763
117 Mosambikin lippu Mosambik &&&&&&&&&&014605.&&&&0014 605
118 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea &&&&&&&&&&014491.&&&&0014 491
119 Korean demokraattinen kansantasavalta &&&&&&&&&&014411.&&&&0014 411
120 Botswanan lippu Botswana &&&&&&&&&&014410.&&&&0014 410
121 Kambodža &&&&&&&&&&014038.&&&&0014 038
122 Senegalin lippu Senegal &&&&&&&&&&013962.&&&&0013 962
123 Islannin lippu Islanti &&&&&&&&&&013579.&&&&0013 579
124 Namibian lippu Namibia &&&&&&&&&&012807.&&&&0012 807
125 Albanian lippu Albania &&&&&&&&&&012044.&&&&0012 044
126 Mauritiuksen lippu Mauritius &&&&&&&&&&011452.&&&&0011 452
127 Burkina Fason lippu Burkina Faso &&&&&&&&&&010687.&&&&0010 687
128 Nicaraguan lippu Nicaragua &&&&&&&&&&010508.&&&&0010 508
129 Mongolian lippu Mongolia &&&&&&&&&&010271.&&&&0010 271
130 Malin lippu. Mali &&&&&&&&&&010262.&&&&0010 262
Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto &&&&&&&&&&010255.&&&&0010 255
131 Tšadin lippu Tšad &&&&&&&&&&010183.&&&&0010 183
132 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan &&&&&&&&&&010060.&&&&0010 060
133 Madagaskarin lippu Madagaskar &&&&&&&&&&&09968.&&&&009 968
134 Armenian lippu Armenia &&&&&&&&&&&09950.&&&&009 950
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia &&&&&&&&&&&09840.&&&&009 840
135 Zimbabwen lippu Zimbabwe &&&&&&&&&&&09802.&&&&009 802
136 Makedonian lippu. Makedonia &&&&&&&&&&&09576.&&&&009 576
137 Laos &&&&&&&&&&&09100.&&&&009 100
138 Maltan lippu. Malta &&&&&&&&&&&08775.&&&&008 775
139 Bahaman lippu Bahama &&&&&&&&&&&08043.&&&&008 043
140 Tadžikistanin lippu Tadžikistan &&&&&&&&&&&07633.&&&&007 633
141 Beninin lippu Benin &&&&&&&&&&&07557.&&&&007 557
142 Moldovan lippu Moldova &&&&&&&&&&&07253.&&&&007 253
143 Haiti &&&&&&&&&&&07187.&&&&007 187
Ranskan Polynesia &&&&&&&&&&&07150.&&&&007 150
144 Ruandan lippu Ruanda &&&&&&&&&&&07103.&&&&007 103
145 Nigerin lippu Niger &&&&&&&&&&&06773.&&&&006 773
Kosovon lippu Kosovo &&&&&&&&&&&06499.&&&&006 499
146 Kirgisia &&&&&&&&&&&06475.&&&&006 475
147 Guinea &&&&&&&&&&&06092.&&&&006 092
148 Liechtenstein &&&&&&&&&&&05827.&&&&005 827
149 Monacon lippu Monaco &&&&&&&&&&&05707.&&&&005 707
150 Malawin lippu. Malawi &&&&&&&&&&&05653.&&&&005 653
Bermudan lippu Bermuda &&&&&&&&&&&05593.&&&&005 593
151 Itä-Timor &&&&&&&&&&&05387.&&&&005 387
152 Surinamen lippu Suriname &&&&&&&&&&&05012.&&&&005 012
153 Barbadoksen lippu Barbados &&&&&&&&&&&04533.&&&&004 533
154 Montenegron lippu Montenegro &&&&&&&&&&&04046.&&&&004 046
Alankomaiden Antillien lippu Alankomaiden Antillit &&&&&&&&&&&04009.&&&&004 009
155 Fidži &&&&&&&&&&&03999.&&&&003 999
156 Togon lippu Togo &&&&&&&&&&&03917.&&&&003 917
157 Mauritanian lippu. Mauritania &&&&&&&&&&&03866.&&&&003 866
158 Swazimaan lippu Swazimaa &&&&&&&&&&&03861.&&&&003 861
Caymansaarten lippu Caymansaaret &&&&&&&&&&&03393.&&&&003 393
159 Andorran lippu Andorra &&&&&&&&&&&03222.&&&&003 222
160 Eritrean lippu Eritrea &&&&&&&&&&&03108.&&&&003 108
161 Guyana &&&&&&&&&&&02851.&&&&002 851
162 Malediivien lippu Malediivit &&&&&&&&&&&02606.&&&&002 606
Aruban lippu Aruba &&&&&&&&&&&02544.&&&&002 544
163 Lesotho &&&&&&&&&&&02443.&&&&002 443
Grönlannin lippu Grönlanti &&&&&&&&&&&02343.&&&&002 343
164 Burundin lippu Burundi &&&&&&&&&&&02257.&&&&002 257
165 Keski-Afrikan tasavalta &&&&&&&&&&&02184.&&&&002 184
166 Kap Verde &&&&&&&&&&&01903.&&&&001 903
167 Bhutanin lippu Bhutan &&&&&&&&&&&01861.&&&&001 861
168 San Marinon lippu San Marino &&&&&&&&&&&01853.&&&&001 853
169 Belizen lippu Belize &&&&&&&&&&&01554.&&&&001 554
170 Liberia &&&&&&&&&&&01491.&&&&001 491
171 Djiboutin lippu Djibouti &&&&&&&&&&&01361.&&&&001 361
172 Saint Lucian lippu Saint Lucia &&&&&&&&&&&01318.&&&&001 318
173 Somalian lippu Somalia &&&&&&&&&&&01306.&&&&001 306
174 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda &&&&&&&&&&&01176.&&&&001 176
175 Seychellien lippu Seychellit &&&&&&&&&&&01031.&&&&001 031
176 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret &&&&&&&&&&&01010.&&&&001 010
177 Gambia &&&&&&&&&&&&0917.&&&&00917
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret &&&&&&&&&&&&0909.&&&&00909
178 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&&0849.&&&&00849
179 Grenada &&&&&&&&&&&&0783.&&&&00783
180 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0765.&&&&00765
Sansibar Sansibar &&&&&&&&&&&&0755.&&&&00755
181 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0752.&&&&00752
Turks- ja Caicossaaret Turks- ja Caicossaaret &&&&&&&&&&&&0728.&&&&00728
182 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0694.&&&&00694
183 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0681.&&&&00681
184 Komorit &&&&&&&&&&&&0616.&&&&00616
185 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0499.&&&&00499
186 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0465.&&&&00465
187 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0327.&&&&00327
Anguillan lippu Anguilla &&&&&&&&&&&&0288.&&&&00288
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret &&&&&&&&&&&&0283.&&&&00283
188 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0261.&&&&00261
189 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0213.&&&&00213
190 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0198.&&&&00198
191 Kiribati &&&&&&&&&&&&0176.&&&&00176
192 Naurun lippu Nauru &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121
Montserratin lippu Montserrat &&&&&&&&&&&&&064.&&&&0064
193 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040
Sija Valtio/Alue BKT miljoonissa US$:ssa
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 73 982 138[5]
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 17 371 618
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 799 700
2 Kiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 181 377
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 901 532
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 635 959
Flag of the CIS.svg Itsenäisten valtioiden yhteisö 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 808 844
5 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 737 361
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 535 761
7 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 242 854
8 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 118 006
9 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 071 955
ASEAN 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 012 447
10 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 870 651
11 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 825 096
12 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 505 277
13 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 358 687
14 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 258 544
15 Korean tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 221 801
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”870 275
17 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”827 209
18 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”800 007
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”745 273
20 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”650 814
21 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”557 938
22 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”516 128
23 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”511 252
24 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”506 560
25 Taiwanin lippu Taiwan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”489 213
26 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”488 213
27 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”415 366
28 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”396 235
29 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”387 156
30 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”381 822
31 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”373 978
32 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”366 259
33 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”350 779
34 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”330 958
35 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”312 433
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”295 744
37 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”291 500
38 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”286 470
39 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”276 975
Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”273 658
40 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”272 018
41 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”271 427
42 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”256 922
43 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”241 796
44 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”238 737
45 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”229 327
46 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”220 347
47 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”219 972
48 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”217 884
49 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”206 542
50 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”206 095
51 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”202 561
52 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”198 312
53 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”189 659
54 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”185 319
55 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”181 330
56 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”176 235
57 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”170 565
58 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”141 275
59 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”132 426
60 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”121 704
61 Marokon lippu. Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”105 101
62 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”95 805
63 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”94 144
64 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”80 571
65 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”73 537
66 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”71 710
67 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”70 127
68 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”67 622
69 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”65 833
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 765
71 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”59 838
72 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”58 058
73 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”56 476
74 Myanmarin lippu Myanmar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”56 408
75 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”56 345
76 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”54 383
77 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”53 046
78 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 621
79 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 145
80 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 560
81 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 439
82 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”46 851
83 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 082
84 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”44 318
85 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”44 223
86 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”42 525
87 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”40 569
88 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”40 329
89 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”39 152
90 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 860
91 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 536
92 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 215
93 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 953
94 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 639
95 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 802
96 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 333
97 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 288
98 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”27 957
99 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”27 703
100 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 512
101 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 484
102 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”23 053
103 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”22 416
104 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”21 827
105 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 735
106 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 341
107 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 228
108 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 813
109 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 828
110 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 214
111 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 162
112 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 973
113 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 659
114 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 574
115 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 329
116 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 154
117 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 837
118 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 656
119 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 288
120 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 781
121 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 734
122 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 411
123 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 951
124 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 850
125 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 318
126 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 247
127 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 930
128 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 516
129 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 272
130 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 210
131 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 070
132 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 547
133 Makedonian lippu. Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 238
134 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 002
135 Maltan lippu. Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 545
136 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 497
137 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 458
138 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 367
139 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 310
140 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 935
141 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 431
142 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 359
143 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 225
144 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 827
145 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 282
146 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 147
147 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 057
148 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 788
149 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 377
150 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 360
151 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 284
152 Mauritanian lippu. Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 187
153 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 037
154 Malawin lippu. Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 814
155 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 620
156 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 444
157 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 970
158 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 723
159 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 276
159 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 276
161 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 985
162 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 933
163 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 920
164 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 802
165 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 604
166 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 538
167 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 457
168 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 398
169 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 317
170 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 212
171 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 097
172 Gambia &&&&&&&&&&&&0850.&&&&00850
173 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&&0845.&&&&00845
174 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0821.&&&&00821
175 Grenada &&&&&&&&&&&&0814.&&&&00814
176 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0767.&&&&00767
177 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0720.&&&&00720
178 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0705.&&&&00705
179 Komorit &&&&&&&&&&&&0652.&&&&00652
180 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0498.&&&&00498
181 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0477.&&&&00477
182 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0333.&&&&00333
183 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0308.&&&&00308
184 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0246.&&&&00246
185 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0175.&&&&00175
186 Kiribati &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172
187 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038
Syyrian lippu Syyria n/a
Sija Valtio/Alue BKT miljoonissa US$:ssa
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 74 899 822
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 17 350 853
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 800 000
2 Kiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 240 270
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 901 530
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 634 823
5 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 734 949
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 522 261
7 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 245 673
8 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 096 777
9 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 071 307
10 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 876 797
11 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 825 096
12 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 560 597
13 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 358 263
14 Korean tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 304 554
15 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 260 915
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”868 346
17 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”820 207
18 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”800 173
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”745 273
20 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”650 782
21 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”611 755
22 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”557 938
23 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”522 638
24 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”517 543
25 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”512 580
26 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”508 116
27 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”438 284
28 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”415 844
29 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”387 252
30 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”383 799
31 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”378 148
32 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”368 904
33 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”350 630
34 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”330 814
35 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”312 435
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”297 941
37 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”291 357
38 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”277 199
Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”274 013
39 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”272 017
40 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”271 973
41 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”256 842
42 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”241 721
43 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”236 625
44 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”224 415
45 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”222 879
46 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”219 962
47 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”217 816
48 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”210 183
49 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”202 450
50 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”202 296
51 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”198 450
52 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”189 638
53 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”183 219
54 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”182 594
55 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”177 431
56 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”171 392
57 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”129 857
58 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”124 600
59 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”121 704
60 Marokon lippu. Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”104 374
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”101 496
61 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”91 348
62 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”90 023
63 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”80 570
64 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”75 456
65 Syyrian lippu Syyria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”73 672
66 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”73 560
67 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”71 710
68 Kuuba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”68 234
69 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”67 182
70 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”66 548
71 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 614
72 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 383
73 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”57 539
74 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”56 796
75 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 708
76 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”53 797
77 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”53 010
Macaon lippu. Macao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”51 753
78 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 621
79 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 929
80 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 129
81 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”46 869
82 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 378
83 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”44 352
84 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”44 101
85 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”42 648
86 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”42 521
87 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”42 344
88 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”41 851
89 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”35 955
90 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 678
91 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 225
92 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 788
93 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 905
94 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 629
95 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 601
96 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 949
97 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 275
98 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 373
99 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 641
100 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”23 787
101 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 477
102 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”22 767
103 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 678
104 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 497
105 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 881
106 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 415
107 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 661
108 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 967
109 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 697
110 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 048
111 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 954
112 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 829
113 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 654
114 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 840
115 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 588
116 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 411
117 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 160
118 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 062
119 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 678
120 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 657
121 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 119
123 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 807
Guernsey ja Jersey 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 515
124 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 018
125 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 814
126 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 507
127 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 492
128 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 441
129 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 308
130 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 271
131 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 975
132 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 910
133 Makedonian lippu. Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 663
134 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 337
135 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 299
136 Maltan lippu. Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 722
137 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 149
138 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 843
139 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 557
140 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 254
141 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 103
142 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 987
143 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 768
144 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 568
145 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 473
146 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 238
147 Monacon lippu Monaco 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 075
Bermudan lippu Bermuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 474
148 Liechtenstein 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 826
149 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 738
150 Malawin lippu. Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 264
151 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 231
152 Mauritanian lippu. Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 199
Mansaaren lippu Mansaari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 076
Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 016
153 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 908
154 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 814
155 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 796
156 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 744
157 Andorran lippu Andorra 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 712
158 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 685
Ranskan Polynesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 448
159 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 092
160 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 851
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 682
Aruban lippu Aruba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 584
161 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 472
162 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 448
163 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 222
Färsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 198
164 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 139
Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 996
San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 900
165 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 897
166 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 780
167 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 767
168 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 493
169 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 293
Grönlannin lippu Grönlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 268
170 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 239
171 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 186
172 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 176
173 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 032
Caymansaarten lippu Caymansaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 012
174 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 010
175 Gambia &&&&&&&&&&&&0917.&&&&00917
Somalian lippu Somalia &&&&&&&&&&&&0917.&&&&00917
176 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&&0897.&&&&00897
177 Grenada &&&&&&&&&&&&0790.&&&&00790
178 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0785.&&&&00785
179 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0748.&&&&00748
180 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0713.&&&&00713
181 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0677.&&&&00677
182 Komorit &&&&&&&&&&&&0596.&&&&00596
183 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0480.&&&&00480
184 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0472.&&&&00472
185 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0327.&&&&00327
186 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0264.&&&&00264
187 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228
188 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0187.&&&&00187
189 Kiribati &&&&&&&&&&&&0176.&&&&00176
190 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&037.&&&&0037
Sija Valtio/Alue BKT miljoonissa US$:ssa Vuosi
The Earth seen from Apollo 17.jpg Maapallo 73 870 000 2013
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 950 000 2013
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 720 000 2013
2 Kiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 330 000 2013
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 007 000 2013
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 593 000 2013
5 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 739 000 2013
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 490 000 2013
7 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 190 000 2013
8 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 113 000 2013
9 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 068 000 2013
10 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 825 000 2013
11 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 670 000 2013
12 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 488 000 2013
13 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 356 000 2013
14 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 327 000 2013
15 Korean tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 198 000 2013
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”867 500 2013
17 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”821 800 2013
18 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”722 300 2013
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”718 500 2013
20 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”646 200 2013
21 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”552 000 2013
22 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”515 800 2013
23 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”513 900 2013
24 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”507 400 2013
25 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”502 000 2013
26 Taiwanin lippu Taiwan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”484 700 2013
27 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”484 600 2013
28 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”417 900 2013
29 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”411 900 2013
30 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”400 900 2013
31 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”390 000 2013
32 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”369 200 2013
33 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”367 500 2013
34 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”353 900 2013
35 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”324 300 2013
36 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”312 400 2013
37 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”295 700 2013
38 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”281 700 2013
39 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”272 700 2013
40 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”272 200 2013
Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”272 100 2013
41 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”262 000 2013
42 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”259 600 2013
43 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”243 300 2013
44 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”236 500 2013
45 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”224 900 2013
46 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”221 800 2013
47 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”220 900 2013
48 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”219 300 2013
49 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”215 700 2013
50 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”213 100 2013
51 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”210 300 2013
52 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”194 800 2013
53 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”188 900 2013
54 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”181 100 2013
55 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”179 500 2013
56 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”175 500 2013
57 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”170 000 2013
58 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”140 200 2013
59 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”130 600 2013
60 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”124 000 2013
61 Marokon lippu. Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”104 800 2013
62 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”96 960 2013
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”93 520 2010
63 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”91 410 2013
64 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”81 950 2013
65 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”76 010 2013
66 Kuuba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”72 300 2012
67 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”70 920 2013
68 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”69 240 2013
69 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”65 120 2013
70 Syyrian lippu Syyria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”64 700 2011
71 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 540 2013
72 Myanmarin lippu Myanmar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”59 430 2013
73 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”59 270 2013
74 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”59 140 2013
75 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”57 110 2013
76 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 180 2013
77 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”53 900 2013
78 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”53 700 2013
79 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”52 500 2013
Macaon lippu. Macao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”51 580 2013
80 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 510 2013
81 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 380 2013
82 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 340 2013
83 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”46 820 2013
84 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”46 710 2013
85 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 550 2013
86 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 310 2013
87 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 890 2013
88 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 680 2013
89 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 490 2013
90 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”40 620 2013
91 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”40 560 2013
92 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”34 080 2013
93 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”31 940 2013
94 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 560 2013
95 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 380 2013
96 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 810 2013
97 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 360 2013
98 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 280 2013
99 Korean demokraattinen kansantasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 000 2009
100 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”27 880 2013
101 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”27 130 2013
102 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 670 2013
103 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 280 2013
104 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”22 600 2013
105 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”22 240 2013
106 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”21 780 2013
107 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 650 2013
108 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 970 2013
109 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 340 2013
110 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 880 2013
111 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 870 2013
112 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 560 2013
113 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 080 2013
114 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 560 2013
115 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 100 2013
116 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 950 2013
117 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 640 2013
118 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 530 2013
119 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 360 2013
120 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 670 2013
121 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 590 2013
122 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 390 2013
123 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 250 2013
124 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 590 2013
125 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 800 2013
126 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 300 2013
127 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 130 2013
128 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 900 2013
129 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 700 2013
130 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 370 2013
131 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 280 2013
132 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 140 2013
133 Makedonian lippu. Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 650 2013
134 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 530 2013
135 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 480 2013
136 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 400 2013
137 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 100 2013
138 Maltan lippu. Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 541 2013
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 280 2008
139 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 513 2013
140 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 373 2013
141 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 359 2013
142 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 287 2013
143 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 932 2013
144 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 700 2013
145 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 304 2013
146 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 234 2013
147 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 150 2013
Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 641 2008
148 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 544 2013
149 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 129 2013
150 Monacon lippu Monaco 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 748 2011
Ranskan Polynesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 650 2006
151 Liechtenstein 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 113 2010
Jersey 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 100 2005
Curaçaon lippu Curaçao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 080 2008
152 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 009 2013
153 Andorran lippu Andorra 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 800 2012
Guam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 600 2010
154 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 518 2013
155 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 299 2013
156 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 262 2013
157 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 218 2013
158 Mauritanian lippu. Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 183 2013
Mansaaren lippu Mansaari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 076 2007
159 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 807 2013
160 Malawin lippu. Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 683 2013
161 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 438 2013
162 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 020 2013
Guernsey 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 742 2005
163 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 676 2013
Aruban lippu Aruba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 516 2009
164 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 457 2013
165 Somalian lippu Somalia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 372 2010
166 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 270 2013
Caymansaarten lippu Caymansaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 250 2008
Färsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 230 2010
Grönlannin lippu Grönlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 160 2011
167 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 133 2013
168 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 050 2013
169 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 977 2013
170 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 955 2013
171 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 866 2013
172 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 637 2013
173 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 459 2013
174 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 377 2013
175 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 271 2013
176 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 220 2013
Gibraltarin lippu Gibraltar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 106 2006
177 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 099 2013
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 095 2008
178 Gambia &&&&&&&&&&&&0896.&&&&00896 2013
179 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&&0880.&&&&00880 2013
180 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0828.&&&&00828 2013
181 Grenada &&&&&&&&&&&&0811.&&&&00811 2013
Sint Maartenin lippu Sint Maarten &&&&&&&&&&&&0794.0700000794,7 2008
182 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0767.&&&&00767 2013
183 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0742.&&&&00742 2013
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit &&&&&&&&&&&&0733.&&&&00733 2010
184 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0705.&&&&00705 2013
185 Komorit &&&&&&&&&&&&0658.&&&&00658 2013
186 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0495.&&&&00495 2013
187 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0477.&&&&00477 2013
Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa &&&&&&&&&&&&0462.0200000462,2 2005
188 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0339.&&&&00339 2013
189 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 2013
190 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 2011
191 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0193.&&&&00193 2013
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret &&&&&&&&&&&&0183.0200000183,2 2005
Anguillan lippu Anguilla &&&&&&&&&&&&0175.0400000175,4 2009
192 Kiribati &&&&&&&&&&&&0173.&&&&00173 2013
Falklandinsaaret &&&&&&&&&&&&0164.0500000164,5 2007
193 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 2013
Niuen lippu Niue &&&&&&&&&&&&&010.01000010,01 2003
Naurun lippu Nauru n/a

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. GDP and its breakdown at current prices in US Dollars December 2013. United Nations Statistics Division. Viitattu 31 May 2014.
  2. Report for Selected Countries and Subjects World Economic Outlook. April 2014. International Monetary Fund. Viitattu 31 May 2014.
  3. GDP (current US$) World Development Indicators. World Bank. Viitattu 1 July 2014.
  4. GDP (Official Exchange Rate) The World Factbook. Central Intelligence Agency. Viitattu 1 June 2014.
  5. Report for Selected Country Groups and Subjects World Economic Outlook. April 2014. International Monetary Fund. Viitattu 30 May 2014.