Luettelo maiden ja alueiden hiilidioksidipäästöistä henkeä kohti

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hiilidioksidipäästöt henkeä kohti maailman eri maissa. Tummempi punainen tarkoittaa suuria päästöjä.

Tämä on luettelo maiden ja joidenkin epäitsenäisten alueiden hiilidioksidipäästöistä henkeä kohti vuodesta 1990 vuoteen 2003. Tiedot ovat peräisin Yhdysvaltain energiaviraston Carbon Dioxide Information Analysis Center (CDIAC) YK:n tilastokeskukselle tekemästä tutkimuksesta.

Maat on lueteltu vuoden 2003 päästöjen mukaan.

Sija Maa Tonnia CO2 per asukas
1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003
1 Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 81,7 93,6 82,2 115,4 130,3 103,1 105,2 103,6 93,9 106,2 109,5 119,6 110,7 121,3
2 Qatarin lippu Qatar 26,1 37,4 55,3 62,1 60,2 60,4 61,4 68,7 60,3 56,9 60,1 66,3 67,4 63,1
3 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 29,3 30,2 29,4 31,0 33,0 30,2 16,9 17,7 36,4 36,0 35,6 33,5 33,7 33,6
4 Kuwait 21,1 5,5 10,0 16,4 20,6 32,3 28,4 28,1 33,8 32,6 31,7 28,8 27,1 31,1
5 Bahrainin lippu Bahrain 23,8 21,9 19,5 27,2 26,6 27,2 25,9 27,9 28,8 27,4 27,8 26,4 30,6 31,0
6 Guam 17,0 17,8 17,7 25,2 31,8 28,5 27,7 27,3 27,2 26,6 26,2 25,9 25,5 25,0
7 Alankomaiden Antillien lippu Alankomaiden Antillit 6,3 20,8 21,3 29,7 28,7 28,5 26,9 40,6 19,0 18,3 18,7 19,0 19,2 22,7
8 Aruban lippu Aruba 27,7 27,8 23,6 23,0 22,0 21,4 21,1 21,2 18,9 18,8 22,7 22,4 22,5 22,3
9 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 13,9 17,1 17,0 13,5 15,4 16,1 16,5 14,6 15,8 18,7 19,7 20,1 21,5 22,1
10 Luxemburg 26,3 27,8 30,5 27,5 25,6 20,6 20,5 19,0 17,4 17,9 18,9 19,5 21,1 22,0
11 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 18,9 18,7 18,4 19,3 19,5 19,3 19,4 20,2 19,8 19,9 20,4 20,1 20,0 19,8
12 Australian lippu Australia 16,2 15,4 15,8 16,0 16,3 16,5 17,4 17,2 17,8 18,4 18,3 19,1 18,2 18,0
13 Kanada 15,0 14,7 14,8 15,1 14,3 15,3 15,3 16,2 15,3 15,6 16,2 16,0 17,1 17,9
14 Montserratin lippu Montserrat 3,2 3,2 3,4 3,4 3,4 4,2 4,4 5,9 8,4 10,1 12,6 14,1 15,7 16,0
15 Falklandinsaaret 19,0 18,4 17,7 16,9 16,2 16,7 17,1 17,5 13,6 13,1 12,7 13,9 13,8 15,1
16 Färsaaret 13,0 12,3 13,8 12,8 11,5 14,1 14,4 14,4 14,4 14,4 14,2 14,1 14,1 14,2
17 Viron lippu Viro 16,1 13,3 13,6 12,5 13,4 13,6 12,6 11,6 11,7 12,1 11,8 13,6
18 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 12,1 16,4 17,1 18,4 17,7 13,1 14,2 12,6 10,9 11,1 12,7 12,8 12,7 13,0
19 Gibraltarin lippu Gibraltar 2,3 2,6 1,8 10,8 13,1 11,0 6,6 3,1 11,3 11,7 12,1 12,4 12,6 13,0
20 Suomen lippu Suomi 10,3 10,7 9,5 10,3 11,4 10,7 12,2 11,6 10,9 10,7 10,0 10,9 11,8 13,0
21 Omanin lippu Oman 5,6 5,7 6,1 6,5 7,2 7,3 6,8 6,8 7,1 8,7 9,0 9,9 12,2 12,9
22 Brunein lippu Brunei 22,7 19,6 18,7 18,9 17,8 17,7 17,0 17,7 10,7 13,3 17,2 16,1 15,1 12,7
23 Palaun lippu Palau 15,3 15,0 14,8 13,9 13,6 13,8 13,8 13,1 13,0 12,8 12,6 12,0 11,9 12,3
24 Tšekin lippu Tšekki 13,1 12,9 12,5 11,8 12,2 12,0 11,5 10,6 11,6 11,6 11,2 11,4
25 Singaporen lippu Singapore 15,0 14,4 14,2 16,3 19,1 13,5 15,0 16,8 14,8 14,3 14,1 13,8 13,4 11,3
26 Ranskan lippu Saint-Pierre ja Miquelon 15,7 17,2 16,2 12,7 12,2 12,2 12,2 7,9 9,5 9,5 9,5 9,5 10,1 11,3
27 Naurun lippu Nauru 13,9 13,6 13,5 13,2 12,9 12,8 12,5 12,2 11,9 11,3 11,1 11,0 10,8 10,8
28 Kazakstan 15,5 13,2 12,3 10,4 8,9 8,3 8,0 7,4 8,1 8,4 10,6 10,7
29 Israelin lippu Israel 7,4 7,3 8,3 8,8 8,8 9,7 9,4 10,6 10,2 9,8 10,6 10,3 10,8 10,6
30 Irlanti 8,7 9,5 8,9 9,0 9,3 9,2 9,8 10,0 10,4 10,8 10,9 11,3 10,8 10,3
31 Venäjän lippu Venäjä 13,4 12,2 10,6 10,2 10,1 9,7 9,5 9,7 9,9 9,9 9,9 10,3
32 Tanskan lippu Tanska 9,7 12,1 10,3 11,3 11,7 10,6 12,8 10,8 10,3 9,4 8,7 9,0 8,9 10,1
33 Grönlannin lippu Grönlanti 10,0 9,8 8,6 9,0 9,0 9,0 9,2 9,3 9,5 9,6 9,9 10,0 10,0 10,0
34 Norjan lippu Norja 8,3 8,3 7,8 8,3 8,4 5,9 6,4 6,7 6,9 7,6 7,4 8,1 12,5 9,9
35 Saksan lippu Saksa 0,0 11,2 10,8 10,5 10,4 10,2 10,5 10,2 10,1 9,6 9,7 10,0 9,7 9,8
36 Japani 8,7 8,8 8,9 8,7 9,1 9,1 9,3 9,3 8,9 9,2 9,5 9,4 9,5 9,7
37 Etelä-Korea 5,6 6,1 6,6 7,2 7,7 8,3 9,0 9,3 7,9 8,5 9,1 9,3 9,4 9,6
38 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Iso-Britannia 10,0 11,3 9,9 9,6 9,5 9,5 9,9 9,3 9,2 9,2 9,5 9,6 9,3 9,4
39 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 7,2 6,9 8,2 8,3 7,4 6,9 5,9 7,9 7,9 8,7 9,1 9,2
40 Libya 8,7 8,9 8,4 8,6 8,3 9,1 8,2 9,7 8,9 8,5 8,8 8,9 8,9 8,9
41 Kyproksen lippu Kypros 6,8 6,5 7,1 7,2 7,3 7,0 7,1 7,2 7,8 7,8 8,2 8,1 8,1 8,9
42 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 6,9 7,2 7,5 7,1 7,3 7,3 8,2 8,5 8,1 8,4 8,7 9,1 8,9 8,8
43 Alankomaiden lippu Alankomaat 9,4 9,3 9,2 9,5 8,8 9,0 9,9 9,3 9,4 9,0 8,8 8,8 9,4 8,7
44 Kreikka 7,1 6,5 7,1 7,1 7,3 7,3 7,6 7,7 7,9 7,8 8,2 8,4 8,5 8,7
45 Itävalta 7,5 8,0 7,2 7,1 7,2 7,3 7,4 7,4 7,7 7,5 7,5 8,0 8,0 8,6
46 Belgian lippu Belgia 10,1 10,5 10,4 9,9 10,3 10,5 10,6 10,3 10,6 10,2 9,9 9,2 6,8 8,3
47 Flag of New Caledonia.svg Uusi-Kaledonia 9,4 10,2 9,8 9,6 9,1 8,9 8,9 9,0 8,7 9,6 8,4 8,3 8,1 8,2
48 Puolan lippu Puola 9,1 9,0 8,9 9,1 8,8 9,0 9,4 9,0 8,4 8,1 7,8 7,8 7,7 7,9
49 Bermudan lippu Bermuda 9,9 8,2 6,6 7,6 7,5 7,4 7,5 7,5 7,4 7,4 7,4 7,3 7,9 7,8
50 Slovenian lippu Slovenia 6,3 6,5 5,5 7,1 7,5 8,1 7,7 7,6 7,3 7,7 7,8 7,8
51 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 7,8 7,9 7,2 7,5 7,6 7,8 7,6 7,6 7,6 7,4 7,2 7,2 7,7 7,8
52 Italia 6,9 7,0 7,1 6,9 6,8 7,2 7,1 7,1 7,3 7,3 7,4 7,4 7,5 7,7
53 Islannin lippu Islanti 7,9 7,0 7,0 7,6 7,6 7,3 8,2 7,7 7,6 7,4 7,7 7,4 7,7 7,6
54 Espanjan lippu Espanja 5,4 5,5 5,7 5,2 5,4 5,9 5,8 6,1 6,3 6,8 6,9 6,9 7,3 7,3
55 Caymansaarten lippu Caymansaaret 9,5 9,8 9,6 9,5 9,1 8,7 8,3 7,9 7,6 7,3 7,1 6,9 6,9 7,1
56 Slovakian lippu Slovakia 8,1 7,1 7,0 7,7 7,4 7,2 7,4 7,2 6,6 6,9 6,9 7,0
57 Seychellien lippu Seychellit 1,6 1,9 2,3 2,2 2,5 2,5 2,6 5,5 5,7 6,7 7,3 8,3 6,9 6,9
58 Ukrainan lippu Ukraina 11,6 9,9 8,2 8,3 7,8 6,5 6,3 6,4 6,2 6,3 6,4 6,6
59 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 9,2 7,6 6,8 6,2 6,3 6,1 5,9 5,8 5,9 5,9 6,0 6,4
60 Malesian lippu Malesia 3,1 3,7 4,0 4,7 4,7 5,9 5,9 5,8 5,2 4,8 5,5 5,8 5,9 6,4
61 Ranskan lippu Ranska 6,4 6,8 6,3 6,2 5,7 6,0 6,4 5,9 6,4 6,1 6,0 6,3 6,2 6,2
62 Maltan lippu. Malta 6,2 6,8 7,2 7,4 7,2 7,8 8,2 8,7 5,4 5,9 5,4 5,2 5,3 6,2
63 Bahaman lippu Bahama 7,7 6,9 6,8 6,4 6,3 6,2 6,1 6,0 6,1 6,0 6,0 5,9 6,7 6,0
64 Ruotsin lippu Ruotsi 5,8 6,0 5,9 5,5 5,7 5,3 6,1 5,4 5,4 5,1 5,2 5,4 6,2 5,9
65 Unkarin lippu Unkari 5,8 5,9 5,4 5,7 5,3 5,6 5,8 5,7 5,6 5,6 5,3 5,5 5,5 5,7
66 Portugalin lippu Portugali 4,2 4,3 4,7 4,6 4,7 5,0 4,8 5,0 5,4 5,9 5,8 5,7 6,0 5,6
67 Flag of French Guiana.svg Ranskan Guayana 6,9 6,8 6,9 6,7 6,6 6,5 6,3 6,0 6,3 6,1 6,0 5,8 5,8 5,6
68 Flag of Switzerland.svg Sveitsi 6,3 6,1 6,2 5,9 5,9 5,6 5,7 5,9 5,9 5,7 5,5 6,0 5,7 5,6
69 Iran 3,9 3,9 4,1 3,8 4,8 4,4 4,8 4,9 4,7 4,2 4,4 4,5 5,5 5,6
70 Venezuelan lippu Venezuela 6,0 5,9 5,3 6,2 7,7 6,7 6,9 6,7 7,0 6,8 6,7 6,4 5,4 5,6
71 Bulgarian lippu Bulgaria 8,7 6,8 6,0 7,8 6,3 6,8 6,3 6,1 5,9 5,3 5,3 5,6 5,3 5,6
72 Hongkong 4,6 4,8 5,4 5,8 4,9 4,8 4,4 4,5 5,8 6,1 5,7 5,3 5,1 5,5
73 Libanon 3,3 3,4 3,9 3,9 4,1 4,3 4,3 4,8 4,8 4,9 4,5 4,8 4,7 5,4
74 Kroatia 3,7 3,7 3,6 3,8 4,0 4,2 4,5 4,6 4,4 4,7 4,9 5,3
75 Makedonian lippu. Makedonia 5,5 5,3 5,3 5,4 6,0 5,4 6,1 5,6 5,7 5,7 5,1 5,2
76 Algerian lippu Algeria 3,0 3,1 3,0 3,0 3,1 3,4 3,4 3,0 6,0 5,5 5,4 5,2 5,3 5,1
77 Surinamen lippu Suriname 4,5 5,2 5,2 5,2 5,2 5,2 5,0 5,0 5,0 5,0 4,9 5,2 5,1 5,1
78 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 4,8 4,5 4,4 4,6 4,6 4,6 4,5 4,7 4,5 4,7 4,6 4,5 4,7 5,0
79 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 1,2 1,0 1,1 1,2 1,5 3,6 4,6 4,2 5,1 5,1 4,8 4,9
80 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 5,3 5,4 5,0 4,3 4,4 4,3 4,9 4,8 4,8 4,8 4,8 4,8
81 Serbia ja Montenegron lippu Serbia ja Montenegro 4,3 3,7 3,6 3,8 4,4 4,7 4,9 3,5 3,9 4,1 4,5 4,8
82 Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa 6,1 5,9 6,1 5,9 5,4 5,1 5,2 5,2 5,1 5,0 4,9 4,8 4,7 4,7
83 Barbadoksen lippu Barbados 4,2 4,7 3,8 4,3 2,9 3,2 3,2 3,4 4,3 4,6 4,5 4,6 4,6 4,4
84 Romanian lippu Romania 6,7 5,8 5,3 5,1 4,9 5,5 5,4 5,0 4,4 3,8 3,9 4,2 4,0 4,2
85 Macaon lippu. Macao 2,8 2,9 2,8 3,0 3,1 3,0 3,4 3,5 3,6 3,5 3,7 3,8 4,1 4,1
86 Jamaika 3,4 3,4 3,4 3,5 3,5 3,9 4,1 4,2 3,8 3,8 4,0 4,1 3,9 4,1
87 Meksikon lippu Meksiko 4,5 4,3 4,5 4,1 4,3 4,0 3,9 4,1 4,0 4,0 4,0 4,0 3,9 4,0
88 Ranskan lippu Guadeloupe 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,7 3,7 3,7 3,6 3,7 3,8 3,8 3,9 3,9
89 Thaimaan lippu Thaimaa 1,8 2,1 2,3 2,5 2,7 3,1 3,4 3,5 3,1 3,2 3,3 3,5 3,7 3,9
90 Liettua 5,8 4,8 4,8 4,4 4,4 4,2 4,5 3,8 3,4 3,6 3,6 3,7
91 Chilen lippu Chile 2,7 2,5 2,6 2,6 2,9 3,1 3,5 3,9 3,8 4,1 3,9 3,5 3,6 3,7
92 Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 3,0 2,9 3,0 2,9 2,9 2,8 3,1 3,0 2,9 2,9 2,8 2,8 3,2 3,6
93 Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea 12,4 12,6 12,7 12,8 12,6 12,4 12,2 11,0 3,0 3,3 3,5 3,6 3,4 3,5
94 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 6,3 5,9 5,4 4,2 3,9 3,6 3,8 4,1 3,7 3,4 3,4 3,5
95 Martiniquen lippu Martinique 5,7 5,1 5,6 5,5 5,5 5,4 5,4 5,4 5,4 5,4 5,4 5,5 5,8 3,4
96 Argentiinan lippu Argentiina 3,4 3,5 3,6 3,4 3,5 3,4 3,6 3,7 3,7 3,9 3,7 3,4 3,2 3,4
97 Ranskan lippu Réunion 2,0 2,4 2,4 2,4 2,7 2,9 3,0 3,1 3,3 3,3 3,4 3,3 3,3 3,3
98 Jordania 3,1 2,9 3,4 3,1 3,3 3,2 3,2 3,1 3,1 3,0 3,1 3,0 3,1 3,2
99 Kiina 2,1 2,2 2,2 2,3 2,5 2,6 2,7 2,7 2,5 2,2 2,2 2,3 2,7 3,2
100 Mongolian lippu Mongolia 4,5 5,4 4,8 4,0 3,4 3,3 3,3 3,2 3,1 3,1 3,0 3,1 3,2 3,1
101 Turkin lippu Turkki 2,6 2,5 2,5 2,6 2,5 2,7 3,0 3,1 3,1 3,0 3,3 2,9 3,0 3,1
102 Belizen lippu Belize 1,7 1,9 1,8 1,9 1,8 1,8 1,4 1,7 1,6 2,5 2,9 2,9 2,9 3,0
103 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 1,6 1,8 1,8 2,1 2,2 2,4 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,8 3,0
104 Latvia 4,8 4,4 4,3 3,8 3,8 3,3 3,2 2,7 2,5 2,8 2,7 2,9
105 Ranskan Polynesian lippu Ranskan Polynesia 3,1 3,1 3,1 3,0 2,6 2,6 2,4 2,5 2,4 2,4 2,7 2,3 2,9 2,8
106 Irak 2,6 2,3 2,9 3,1 3,4 3,4 3,1 2,9 3,0 2,9 2,9 3,2 3,3 2,7
107 Syyrian lippu Syyria 2,8 3,1 3,1 3,3 3,0 2,9 2,9 2,6 3,0 3,0 2,9 2,8 2,9 2,7
108 Mauritiuksen lippu Mauritius 1,4 1,4 1,6 1,6 1,5 1,6 1,7 1,7 1,9 2,1 2,3 2,5 2,5 2,6
109 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 1,4 1,4 1,5 1,6 1,7 2,1 2,3 2,3 2,3 2,3 2,4 2,4 2,5 2,5
110 Saint Helenan lippu Saint Helena 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 2,3 2,9 3,0 3,6 4,4 2,4 2,4 2,5 2,5
111 Kuuba 3,0 2,7 2,9 2,7 3,0 2,3 2,4 2,2 2,2 2,3 2,3 2,2 2,4 2,3
112 Botswanan lippu Botswana 1,5 1,5 2,2 2,3 2,2 2,2 1,9 1,9 2,2 2,0 2,3 2,2 2,3 2,3
113 Guyana 1,6 1,5 1,4 1,4 1,8 2,0 2,1 2,2 2,2 2,3 2,2 2,2 2,2 2,2
114 Grenada 1,2 1,3 1,3 1,4 1,7 1,7 1,8 2,1 1,9 2,0 2,0 2,2 2,1 2,2
115 Tunisian lippu Tunisia 1,6 1,9 1,8 1,9 1,8 1,8 1,9 1,8 1,9 1,9 2,1 2,1 2,1 2,1
116 Saint Lucian lippu Saint Lucia 1,2 1,2 1,2 1,2 1,8 2,1 2,2 2,0 1,4 2,1 2,1 2,0 1,9 2,1
117 Egyptin lippu Egypti 1,4 1,4 1,4 1,6 1,4 1,6 1,6 1,7 1,9 1,9 2,1 1,9 2,0 2,0
118 Niuen lippu Niue 1,5 1,6 1,6 1,6 1,7 1,7 1,7 1,8 1,8 1,8 1,9 1,9 2,0 2,0
119 Panaman lippu Panama 1,3 1,4 1,6 1,6 1,8 1,3 1,8 2,1 2,1 2,0 2,0 2,3 1,9 1,9
120 Ecuadorin lippu Ecuador 1,6 1,5 2,1 2,2 1,2 2,0 2,1 1,6 1,9 1,8 1,7 1,9 1,9 1,8
121 Dominican lippu Dominica 0,8 0,8 0,8 0,8 1,0 1,1 1,0 1,0 1,0 1,0 1,3 1,4 1,5 1,8
122 Moldovan lippu Moldova 4,8 3,6 2,8 2,6 2,7 2,5 2,2 1,5 1,5 1,7 1,6 1,7
123 Cookinsaarten lippu Cookinsaaret 1,2 1,2 1,2 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,5 1,5 1,5 1,5 1,7
124 Brasilian lippu Brasilia 1,4 1,4 1,4 1,4 1,5 1,5 1,7 1,7 1,8 1,8 1,8 1,8 1,7 1,6
125 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 0,7 0,7 0,7 0,9 1,1 1,1 1,2 1,2 1,4 1,4 1,3 1,5 1,6 1,6
126 Costa Rican lippu Costa Rica 0,9 1,1 1,2 1,2 1,5 1,4 1,3 1,4 1,4 1,4 1,4 1,4 1,4 1,5
127 Malediivien lippu Malediivit 0,7 0,8 1,1 0,9 0,9 1,1 1,2 1,4 1,2 1,7 1,7 3,1 3,4 1,4
128 Indonesia 0,8 1,0 1,1 1,2 1,2 1,2 1,4 1,4 1,0 1,2 1,3 1,4 1,5 1,4
129 Fidži 1,1 0,9 1,0 1,0 1,1 1,2 1,2 1,0 0,9 1,0 1,1 1,4 1,4 1,3
130 Uruguayn lippu Uruguay 1,3 1,4 1,6 1,4 1,3 1,4 1,6 1,6 1,6 1,9 1,5 1,3 1,3 1,3
131 Kolumbia 1,6 1,6 1,7 1,7 1,8 1,5 1,5 1,6 1,6 1,4 1,4 1,3 1,2 1,3
132 Marokon lippu. Marokko 1,0 1,0 1,0 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,2 1,3 1,3 1,2
133 Intia 0,8 0,8 0,9 0,9 0,9 1,0 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,2 1,19
134 Namibian lippu Namibia 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 1,0 1,1 1,1 1,1 0,9 0,9 1,1 1,1 1,17
135 Armenian lippu Armenia 1,1 0,8 0,9 1,1 0,8 1,0 1,1 1,0 1,1 1,2 1,0 1,13
136 Tongan lippu Tonga 0,8 1,0 0,9 1,1 1,1 1,1 1,1 1,2 1,1 1,3 1,2 1,1 1,1 1,12
137 Kirgisia 2,5 1,9 1,3 1,0 1,2 1,2 1,2 1,0 0,9 0,8 1,0 1,04
138 El Salvadorin lippu El Salvador 0,5 0,6 0,6 0,7 0,8 0,9 0,8 1,0 1,0 0,9 0,9 0,9 0,9 0,99
139 Albanian lippu Albania 2,2 1,2 0,7 0,7 0,6 0,6 0,6 0,5 0,5 0,7 0,7 0,8 0,8 0,98
140 Perun lippu Peru 1,0 0,9 0,9 1,0 1,0 1,0 1,0 1,1 1,1 1,1 1,1 1,0 1,0 0,96
141 Filippiinit 0,7 0,7 0,8 0,8 0,8 0,9 0,9 1,1 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 0,96
142 Honduras 0,5 0,5 0,6 0,5 0,6 0,7 0,7 0,7 0,8 0,8 0,8 0,9 0,9 0,94
143 Vietnamin lippu Vietnam 0,3 0,3 0,3 0,3 0,4 0,4 0,5 0,6 0,6 0,6 0,7 0,8 0,9 0,93
144 Swazimaan lippu Swazimaa 0,5 0,4 0,3 0,1 0,5 0,5 0,4 0,4 0,5 0,8 1,0 1,0 0,9 0,92
145 Gabon 6,3 2,9 2,7 3,6 3,2 3,3 3,1 3,1 1,3 1,2 1,2 1,5 1,3 0,91
146 Bolivian lippu Bolivia 0,8 0,7 0,8 1,0 1,1 1,1 1,1 1,3 1,3 1,3 1,2 1,1 1,0 0,90
147 Zimbabwen lippu Zimbabwe 1,6 1,6 1,6 1,5 1,6 1,4 1,3 1,3 1,2 1,3 1,2 1,1 1,0 0,89
148 Guatemala 0,6 0,6 0,6 0,6 0,7 0,7 0,7 0,7 0,8 0,8 0,9 0,9 0,9 0,89
149 Jemen 0,8 1,1 0,7 0,8 0,7 0,9 0,9 0,7 0,8 0,8 0,9 0,8 0,87
150 Mauritanian lippu. Mauritania 1,3 1,3 1,4 1,3 1,4 1,3 1,2 1,2 1,0 1,0 0,9 0,9 0,9 0,87
151 Samoan lippu Samoa 0,8 0,8 0,8 0,8 0,7 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,75
152 Georgia 2,8 1,9 1,2 0,5 0,8 0,9 1,0 0,9 1,0 0,8 0,7 0,82
153 Pakistanin lippu Pakistan 0,6 0,6 0,6 0,6 0,7 0,7 0,7 0,7 0,7 0,7 0,7 0,7 0,7 0,75
154 Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara 0,9 0,9 0,9 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,75
155 Nicaraguan lippu Nicaragua 0,7 0,5 0,6 0,5 0,6 0,6 0,6 0,7 0,7 0,7 0,8 0,8 0,8 0,74
156 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 3,7 2,4 0,9 0,9 1,0 0,9 0,9 0,8 0,6 0,7 0,8 0,73
157 Paraguayn lippu Paraguay 0,5 0,5 0,6 0,6 0,7 0,8 0,8 0,8 0,9 0,8 0,7 0,7 0,7 0,70
158 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,7 0,6 0,6 0,6 0,62
159 Angolan lippu Angola 0,4 0,4 0,4 0,5 0,4 0,9 0,8 0,5 0,4 0,5 0,5 0,5 0,5 0,57
160 Puerto Ricon lippu Puerto Rico 3,3 3,1 3,1 2,5 4,4 3,4 2,7 2,8 2,6 2,8 2,6 3,7 3,8 0,54
161 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0,2 0,2 0,3 0,3 0,3 0,3 0,4 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5 0,51
162 Djiboutin lippu Djibouti 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,6 0,5 0,6 0,5 0,5 0,5 0,48
163 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0,6 0,6 0,6 0,6 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,4 0,44
164 Vanuatun lippu Vanuatu 0,5 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,44
165 Senegalin lippu Senegal 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,3 0,3 0,4 0,4 0,4 0,4 0,44
166 Nigerian lippu Nigeria 0,5 0,5 0,7 0,6 0,5 0,3 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,42
167 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0,5 0,5 0,5 0,5 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,4 0,39
168 Togon lippu Togo 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,3 0,3 0,3 0,3 0,38
169 Kongon tasavalta 0,5 0,4 0,5 0,5 0,7 0,5 0,6 0,8 0,2 0,2 0,3 0,4 0,3 0,37
170 Ghana 0,2 0,2 0,2 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,4 0,37
171 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,4 0,4 0,4 0,4 0,35
172 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0,4 0,4 0,3 0,4 0,3 0,5 0,5 0,5 0,2 0,4 0,4 0,3 0,4 0,32
173 Kiribati 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,5 0,3 0,4 0,4 0,4 0,3 0,3 0,32
174 Kap Verde 0,2 0,2 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,30

Kommentit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]