Luettelo tunnetuista 100-vuotiaaksi eläneistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo tunnetuista henkilöistä, jotka ovat saavuttaneet sadan vuoden iän.

Henkilö Kuvaus Elinvuodet Ikä kuollessa
Hilja Aaltonen Suomalainen evankelista ja runoilija 19072013 105[1]
Charles Greeley Abbot Yhdysvaltalainen astronomi 18721973 101
George Abbott Yhdysvaltalainen näyttelijä 18871995 107
Frances Adaskin Kanadalainen pianisti 19002001 100
Laban Ainsworth Yhdysvaltalainen pastori ja kirkonmies 17571858 100
Isä Akaki Venäläinen munkki 18731984 110
Rosa Albach-Retty Itävaltalainen näyttelijä 18741980 105
Horace Alexander Englantilainen biologi ja kirjailija 18891989 100
Doris Allen Yhdysvaltalainen psykologi 19012002 100
Henry Allingham Brittiläinen ensimmäisen maailmansodan veteraani 18962009 113
Albert Jean Amateau Yhdysvaltalaistunut rabbi ja yhteiskunta-aktivisti 18891996 106
Hendrikje van Andel-Schipper Kaikkien aikojen vanhin alankomaalainen 18902005 115
Henry Angus Kanadalainen juristi ja yliopisto-opettaja 18911991 100
Nikolai Annenkov Neuvostoliittolainen näyttelijä 18991999 100
Antonios Suuri Pyhimys n. 253358 n. 105
Constance M. K. Applebee Yhdysvaltalainen maahockeyn pelaaja 18731981 107
Melchora Aquino "Filippiinien vallankumouksen äiti" 18121919 107
Rudolf Arnheim Saksalaissyntyinen kirjailija, tieteilijä ja psykologi 19042007 102
Percy ja Florence Arrowsmith Vanhimpia aviopareja P: 19002005
F: 19042007
P: 105
F: 102
Aarne Arvonen Viimeinen elossa ollut 1800-luvulla syntynyt suomalainen 18972009 111
Brooke Astor Yhdysvaltalainen hyväntekeväisyyden harrastaja ja romaanikirjailija 19022007 105
Francisco Ayala Espanjalainen kirjailija 19062009 103
John Haden Badley Englantilainen kirjailija ja Bedales Schoolin perustaja 18651967 102
Corrado Bafile Kardinaali 19032005 101
Gertrude Baines Kuollessaan maailman vanhin henkilö 18942009 115
Hastings Banda Malawin entinen presidentti 1896?–1997 101 (kiistanalainen)
Aaron Bank Yhdysvaltain maavoimien erikoisjoukkojen ("Vihreät baretit") perustaja 19022004 101
Carey W. Barber Brittiläinen Jehovan todistajien hallintoelimen jäsen 19052007 101
Etta Moten Barnett Afroamerikkalainen näyttelijä ja laulaja (kontra-altto) 19012004 102
Jacques Barzun Ranskalaissyntyinen yhdysvaltalainen kulttuurihistorioitsija 19072012 104
Georgina Battiscombe Brittiläinen elämäkertakirjailija 19052006 100
Celal Bayar Turkin entinen presidentti 18831986 103
Henry Beachell Yhdysvaltalainen tutkija 19062006 100
Pierre Béarn Ranskalainen kirjailija 19022004 102
Arnold Orville Beckman Yhdysvaltalainen kemisti 19002004 104
Elly Beinhorn Saksalainen lentäjä. 19072007 100
Julia Bell Englantilainen geneetikko 18791979 100
Pepín Bello Espanjalainen kirjailija 19042008 103
Harry Benjamin Saksalaissyntyinen seksologi 18851986 101
Bruce Bennett Yhdysvaltalainen näyttelijä 19062007 100
Irving Berlin Yhdysvaltalainen muusikko 18881989 101
Edward Bernays Yhdysvaltalainen liikemies 18911995 103
Ruth Bernhard Yhdysvaltalainen valokuvaaja 19052006 101
Lotte Betke Saksalainen kirjailija 19052008 102
H. J. Blackham Brittiläinen kirjailija ja humanisti 19032009 105
Lesley Blanch Brittiläinen kirjailija 19042007 102
Sampson Salter Blower Kanadalainen lakimies 17421842 100
Henry Boehm Yhdysvaltalainen kirkonmies 17751875 100
Elizabeth Bolden Maailman vanhimpia ihmisiä 18902006 116
Giuliano Bonfante Italialainen kielitieteilijä 19042005 101
Margaret Booth Yhdysvaltalainen elokuvien leikkaaja 18982002 104
William Augustus Bootle Yhdysvaltalainen lakimies 19022005 102
Osmond Borradaile Kanadalainen elokuvaaja 18981999 100
Renate Brausewetter Saksalainen mykkäelokuvanäyttelijä 19052006 100
Manuel Álvarez Bravo Meksikolainen valokuvaaja 19022002 100
Helen Brockman Yhdysvaltalainen muotisuunnittelija 19022008 105
Arthur Judson Brown Yhdysvaltalainen kirkonmies ja kirjailija 18561963 106
Boris Jakovitš Bukrejev Ukrainalainen matemaatikko 18591962 103
Su Buqing Kiinalainen matemaatikko 19022003 100
George Burns Yhdysvaltalainen koomikko ja näyttelijä 18961996 100
Andrew George Burry Sveitsiläissyntyinen liikemies 18731975 101
Henri Büsser Ranskalainen säveltäjä ja kapellimestari 18721973 101
Godfrey Lowell Cabot Yhdysvaltalainen liikemies ja hyväntekeväisyyden harrastaja 18611962 101
Irving Caesar Yhdysvaltalainen muusikko 18951996 101
Jeanne Calment Maailmanhistorian vanhin ihminen, jonka ikä on todennettavissa 18751997 122
Melville Henry Cane Yhdysvaltalainen runoilija ja lakimies 18791980 100
María Capovilla Maailman vanhimpia ihmisiä 18892006 116
Daniel Carasso ranskalainen teollisuusmies, Danonen perustaja 19052009 103
Waldemar Levy Cardoso Brasilialainen sotamarsalkka 19002009 108
Torsten Carlander-Reuterfelt Kamarineuvos 19022003 101
Henri Cartan Ranskalainen matemaatikko 19042008 104
Elliott Carter Yhdysvaltalainen säveltäjä 19082012 103
Riccardo Cassin Italialainen vuorikiipeilijä 19092009 100
Fulgence Charpentier Kanadanranskalainen journalisti ja kolumnisti 18972001 103
Nirad C. Chaudhuri Intialainen kirjailija 18971999 101
Michel Eugène Chevreul Ranskalainen kemisti 17861889 102
Harriette Chick Brittiläinen biologi 18751977 102
C. Yardley Chittick Yhdysvaltalainen lakimies 19002008 107
Philip Christison Brittiläinen kenraali 18931993 100
Samuel Rickard Christophers Brittiläinen biologi 18731978 104
Thomas D. Clark Yhdysvaltalainen historioitsija 19032005 101
Thomas H. Clark Kanadalainen geologi 18931996 102
Christina Cock Kaikkien aikojen vanhin australialainen 18872002 114
Roswell K. Colcord Yhdysvaltalainen poliitikko, Nevadan kuvernööri 18911895 18391939 100
Alphaeus Philemon Cole Yhdysvaltalainen taiteilija 18761988 112
Cornelius Cole Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko 18221924 102
Abe Coleman Amerikkalainen vapaapainija 19052007 101
William David Coolidge Yhdysvaltalainen tieteilijä 18731975 101
Anna J. Cooper Afroamerikkalainen kirjailija ja tutkija 18581964 105
Robert Couturier Ranskalainen kuvanveistäjä 19052008 103
Arnold Wilson Cowen Yhdysvaltalainen tuomari 19052007 101
Ray Crist Yhdysvaltalainen kemisti 19002005 105
Hugues Cuénod Sveitsiläinen tenori 19022010 108
Maxwell Cummings Kanadalainen liikemies 18982001 103
Ray Cunningham Yhdysvaltalainen baseballin pelaaja 19052005 100
Ève Curie Marie Curien tytär ja tämän elämäkerran kirjoittaja 19042007 102
Aaron S. Daggett Kenraali Yhdysvaltain sisällissodassa 18371938 100
Sylvia Daoust Kanadalainen kuvanveistäjä 19022004 102
Alexandra David-Néel Ranskalainen tutkimusmatkailija, anarkisti, spiritualisti ja kirjailija 18681969 100
Jimmie Davis Yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä, Louisianan entinen kuvernööri 18992000 101
Geoffrey Dearmer Brittiläinen runoilija 18931996 103
Jean Delannoy Ranskalainen elokuvaohjaaja 19082008 100
Bessie Delany Afroamerikkalainen kirjailija 18911995 104
Sadie Delany Afroamerikkalainen kirjailija 18891999 109
Leila Denmark Yhdysvaltalainen pediatri ja tutkija 18982012 114
Alfred Denning Englantilainen juristi ja Master of the Rolls 18991999 100
D. B. Deodhar Intialainen kriketinpelaaja 18921993 101
Joseph Frederick Wallet DesBarres Sveitsiläissyntyinen kartografi ja poliitikko 17211824 102
Ardito Desio Italialainen tutkimusmatkailija, vuorikiipeilijä ja geologi 18972001 104
Georges-Casimir Dessaulles Kanadalainen poliitikko 18271930 102
Indra Devi Joogan opettaja 18992002 102
Dorothy Dickson Näyttelijä 18931995 102
Annette Richardson Dinwoodey Yhdysvaltalainen laulaja 19062007 100
Aaron Director Yhdysvaltalainen taloustieteilijä 19012004 102
Kazi Lhendup Dorjee Intialainen poliitikko, Sikkimin pääministeri 19741979 19042007 103[2]
Marjory Stoneman Douglas Yhdysvaltalainen kirjailija 18901998 108
Roy Douglas Brittiläinen säveltäjä 1907 elossa
Willem Drees Alankomaiden entinen pääministeri 18861988 101
Eleanor Lansing Dulles Yhdysvaltalainen poliitikko 18951996 101
Milt Dunnell Kanadalainen urheilutoimittaja 19052008 102
Richard Eberhart Yhdysvaltalainen runoilija 19042005 101
Julius Eisenstein Venäläis-yhdysvaltalainen kirjailija ja hepreantutkija 18541956 101
Kuningataräiti Elisabet Yrjö VI:n hallitsijapuoliso 19361952 ja Elisabet II:n äiti 19002002 101
Harri Eljanko Suomalainen urheilutoimittaja 19002001 100
Jules Ellenberger Poliitikko 18711972  ?
Mary Ellis Yhdysvaltalaissyntyinen näyttelijä 18972003 105
Murray Barnson Emeneau Yhdysvaltalainen kielitieteilijä 19042005 101
Leopold Engleitner Keskitysleiriltä selvinnyt 19052013 107
Carl Esmond Itävaltalainen näyttelijä 19022004 102
John Evans Vanhin mies Yhdistyneessä kuningaskunnassa 18771990 112
Henri Fabre Ranskalainen keksijä 18821984 102
Gordon S. Fahrni Kanadalainen lääkäri 18871995 108
Jean Faircloth Douglas MacArthurin vaimo 18982000 101
Henry Fancourt Merivoimien lentäjä toisessa maailmansodassa 19002004 103
Josef Felder Saksalainen poliitikko 19002000 100
Gwen Ffrangcon Davies Brittiläinen näyttelijä 18911992 101
Cella Delavrance Romanialainen pianisti 18871991 103/104
Ferdinand Fabra Entinen jalkapallovalmentaja 19062007 101
George Field Freedom Housen entinen johtaja ja yksi sen perustajista 19042006 101[3]
Delina Filkins Maailman vanhimmaksi elänyt ihminen ennen vuotta 1930 18151928 113
Raymond Firth Uusiseelantilainen antropologi 19012002 100
Hamilton Fish III Yhdysvaltalainen poliitikko 18881991 102
Joaquim Fiúza Portugalilainen purjehtija 19082010 102
James Van Fleet Yhdysvaltalainen kenraali 18921992 100
Maurice Floquet Ranskan vanhin mies 18942006 111
Hannah Frank Skotlantilainen kuvataiteilija 19082008 100
Harold French Brittiläinen elokuvaohjaaja 18971997 100
Dorothy Frooks Yhdysvaltalainen kirjailija ja näyttelijä 18961997 101
Gregorio Fuentes Kuubalainen kapteeni 18972002 104
Fumio Niwa Japanilainen romaanikirjailija 19042005 100
Jolie Gabor "Gaborin sisarusten" äiti 18961997 100
Hans-Georg Gadamer Saksalainen filosofi 19002002 102
Anthony Galla-Rini Yhdysvaltalainen harmonikkataiteilija 19042006 102
Sindo Garay Kuubalainen muusikko 18671968 101
Manuel Patricio Rodríguez García Espanjalainen laulaja 18051906 101
A. G. Gaston Afroamerikkalainen liikemies 18921996 103
Edward K. Gaylord The Oklahoman -lehden perustaja 18731974 101
Jacques Gerschwiler Sveitsiläinen taitoluistelija 18982000 101
Erwin Geschonneck Saksalainen näyttelijä 19062008 101
Bruno Giacometti Sveitsiläinen arkkitehti 19072012 104
Henry Richard Gibson Yhdysvaltalainen poliitikko 18371938 100
Miep Gies Anne Frankin perheystävä 19092010 100
Marie Glory Ranskalainen näyttelijä 19052009 103
Itche Goldberg Kirjailija ja poliittinen aktivisti 19042006 102
Dercy Gonçalves Brasilialainen näyttelijä 19072008 101
Sidonie Goossens Harpisti 18992004 105
Albert Hamilton Gordon Yhdysvaltalainen liikemies 19012009 107
Cecil Howard Green Yhdysvaltalainen geofyysikko 19002003 102
Howdy Groskloss Yhdysvaltalainen baseballin pelaaja 19062006 100
Mabel Grosvenor Alexander Graham Bellin lapsenlapsi 19052006 101
Liane Haid Itävaltalainen näyttelijä 18952000 105
Kathleen Hale Brittiläinen taiteilija ja lastenkirjailija 18982000 101
Alice Hamilton Yhdysvaltalainen toksikologi 18691970 101
Lucy Hannah Maailman kolmanneksi vanhin koskaan elänyt ihminen ja vanhin afroamerikkalainen 18751993 117
Väinö Hanhijoki Suomen vanhimpia ihmisiä 18962005 109
Judith, Listowelin kreivitär Listowelin kreivitär 19032003 100
Errol Harris Eteläafrikkalainen filosofi 19082009 101
Kathleen Harrison Englantilainen näyttelijä 18921995 103
Philip D'Arcy Hart Brittiläinen tutkija 19002006 106
Charles Hartshorne Yhdysvaltalainen filosofi 18972000 103
Augustus F. Hawkins Yhdysvaltalainen demokraattipoliitikko 19072007 100
Bert Hazell Brittiläinen Labour Party -poliitikko, entinen parlamentaarikko 19072009 101
Johannes Heesters Alankomaalainen näyttelijä ja laulaja 19032011 108
Michael Heidelberger Yhdysvaltalainen immunologi 18881991  ?
Bengt Helldal Ruotsin vanhin mies 19002008 108
John Netherland Heiskell Yhdysvaltalainen poliitikko 18721972 100
Rudolf Hell Saksalainen keksijä 19012002 100
Roy Henderson Englantilainen baritoni 18992000 100
Andrés Henestrosa Meksikolainen kirjailija 19062008 101
Hermann Ottomar Herzog Yhdysvaltalais-saksalainen taidemaalari 18311932 100
Oliver Hill Yhdysvaltalainen kansalaisoikeusaktivisti ja lakimies 19072007 100
Karl Holzamer Saksalainen filosofi, pedagogi ja ZDF:n ensimmäinen johtaja 19062007 100
Robert Meier Ensimmäisen maailmansodan veteraani 18972007 109
Higashikuni Naruhiko Japanin entinen pääministeri 18871990 102
George Higginson Brittiläinen kenraali ja omaelämäkerrankirjoittaja 18261927 100
John L. Hines Yhdysvaltalainen sotilas, Yhdysvaltain maavoimien esikuntapäällikkö 19241926 18681968 100
Arthur R. von Hippel Saksalais-yhdysvaltalainen tutkija 18982003 105
Chet Hoff Yhdysvaltalainen baseballin pelaaja 18911998 107
Dorrit Hoffleit Yhdysvaltalainen astronomi. 19072007 100
Albert Hofmann Sveitsiläinen kemisti, LSD:n löytäjä 19062008 102
Edward Augustus Holyoke Yhdysvaltalainen lääkäri 17281829 100
Bob Hope Yhdysvaltalainen näyttelijä 19032003 100
Christopher Hornsrud Norjan entinen pääministeri 18591960 101
Mieczysław Horszowski Puolalainen pianisti 18921993 100
Edward Daniel Howard Katolinen arkkipiispa 18771983 105
Emily Howland Yhdysvaltalainen hyväntekeväisyyden harrastaja ja abolitionisti 18271929 101
Charlotte Hughes Vanhin ihminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa 18771993 115
Friedrich Hund Saksalainen tieteilijä 18961997 101
Erich Häßler Saksalainen pediatri 18992005 106
Ulrich Inderbinen Sveitsiläinen vuorikiipeilijä 19002004 103
Helge Ingstad Norjalainen tutkimusmatkailija ja kirjailija 18992001 101
Shigechiyo Izumi Maailman vanhin mies (nyttemmin kiistelty) 1865?–1986 120 (kiistelty)
Wacław Jędrzejewicz Puolalainen poliitikko ja diplomaatti 18931993 100
Boris Jefimov Venäläinen pilapiirtäjä 19002008 108
Maria de Jesus Kuollessaan maailman vanhin henkilö 18932009 115
Ba Jin Kiinalainen kirjailija 19042005 100
Bill Johnson Yhdysvaltalainen jazzmuusikko 18721972 100
Maurice Journeau Ranskalainen säveltäjä 18981999 100
Alicia Moreau de Justo Argentiinalainen poliitikko 18851986 100
Ernst Jünger Saksalainen kirjailija 18951998 102
Joseph M. Juran Yhdysvaltalainen teollisuusinsinööri, liikemies ja hyväntekeväisyyden harrastaja 19042008 103
Yitzchak Kaduri Rabbi ja kabbalisti n. 19002006 ei tarkkaa tietoa (n. 106)
Konstantinos Kallias Kreikkalainen poliitikko ja omaelämäkerrankirjoittaja 19012004 102
Joseph Nathan Kane Yhdysvaltalainen kirjailija 18992002 103
Mordecai Kaplan Juutalainen rabbi 18811983 102
Shizue Kato Japanilainen poliitikko ja feministi 18972001 104
Dan Keating Irlantilainen republikaani 19022007 105
Viljo Kekola Kuollessaan Suomen vanhin henkilö 19012009 108
Vilho Kekkonen Suomalainen tenori 19092014 105
John Kenley Yhdysvaltalainen teatterituottaja 19062009 103
George F. Kennan Yhdysvaltalainen huippudiplomaatti 19042005 101
Rose Kennedy John F. Kennedyn äiti 18901995 104
Barbara Kent Kanadalainen mykkäelokuvanäyttelijä 19062011 103
Constance Kent Englantilainen murhaaja 18441944 100
Ancel Keys Yhdysvaltalainen tutkija 19042004 100
Allauddin Khan Intialainen muusikko 18621972 n. 110
Feroze Khan Pakistanilainen maahockeyn pelaaja 19042005 100
Amal Kiran Intialainen kirjailija, runoilija ja filosofi 19042011 106
Seibo Kitamura Japanilainen kuvanveistäjä 18841987 102
Hans Kleppen Norjalainen mäkihyppääjä 19072009 102
Paul E. Klopsteg Yhdysvaltalainen lääkäri 18891991 101
Sarah Knauss Maailman kolmanneksi, joissakin lähteissä toiseksi vanhin ihminen 18801999 119
Mykola Kolessa Ukrainalainen säveltäjä 19032006 102
Stanley Kunitz Yhdysvaltalainen runoilija 19052006 100
Antti Kämäräinen Kiuruveteläinen mestaripelimanni 18952000 105
Karolina Lanckorońska Puolalainen taidehistorioitsija 18982002 104
Alf Landon Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko, Kansasin kuvernööri ja maan presidenttiehdokas 18871987 100
Charles Lane Yhdysvaltalainen näyttelijä 19052007 102
Margaret Ruthven Lang Yhdysvaltalainen säveltäjä 18671972 104
Harold Lawton Englantilainen tutkija 18992005 106
Francis Lederer Tšekkiläinen näyttelijä 18992000 100
Jerome F. Lederer Yhdysvaltalainen insinööri 19022004 101
Paul Le Flem Ranskalainen säveltäjä 18811984 103
Inge Lehmann Tanskalainen seismologi 18881993 104
Emma Lehmer Venäläis-yhdysvaltalainen matemaatikko 19062007 100
Eino Lehtinen Suomen sisällissodan viimeisiä elossa olleita veteraaneja. 19002007 106
Ulrich Leman Saksalainen taidemaalari 18851988 102
Conrad Leonard Brittiläinen säveltäjä ja pianisti 18982003 104
Rita Levi-Montalcini Italialainen neurologi 19092012 103
Claude Lévi-Strauss Ranskalainen antropologi ja filosofi 19082009 100
Haakon Lie Norjalainen poliitikko 19052009 103
Wayan Limbak Indonesialainen tanssija 18972003 106
Paul Moyer Limbert YMCA:n entinen pääsihteeri 18971998 101
Hans List Itävaltalainen tieteilijä 18961996 100
Tamás Lossonczy Unkarilainen taidemaalari 19042009 105
Seymour Lubetzki Valkovenäläissyntyinen kirjastonhoitaja 18982003 104
Lawrence Lucie Yhdysvaltalainen jazzmuusikko 19072009 101
Garnet Hercules Mackley Uusiseelantilainen liikemies ja poliitikko 18831986 102
Stanisław Maczek Puolalainen kenraali 18921994 102
Wade Mainer Yhdysvaltalainen countrylaulaja ja -banjisti 19072011 104
Ananda Maitreya Buddhalainen munkki ja buddhalaisuuden tutkija Sri Lankalla 18961998 101
Leela Majumdar Bengalilainen lastenkirjailija 19072007 100[4]
Ronald Mansbridge Yhdysvaltalainen julkaisija 19052006 100
Arthur Marshall Brittiläinen liikemies 19032007 103
Buster Martin Brittiläinen julkisuuden henkilö 19062011 104
Robert Mayer Saksalaissyntyinen hyväntekeväisyyden harrastaja, liikemies ja muusikko 18791985 105
Ernst Mayr Evoluutiobiologi 19042005 100
Samuel McLaughlin Kanadalainen liikemies 18711972 100
Enolia McMillan NAACP:n entinen puheenjohtaja 19042006 102
Harold Medina Yhdysvaltalainen lakimies 18881990 102
Isabel J. Meighen Kanadan pääministerin Arthur Meighenin vaimo 18831985 102
Song Meiling Kiinan presidentin Jiang Jieshin vaimo 1896?–2003 n. 107
Marie-Louise Meilleur Maailman vanhimpia ihmisiä 18801998 117
Wilhelm Meise Saksalainen lintutieteilijä 19012002 100
Antonio Rosario Mennonna Italialainen katolinen pappi 19062009 103
Toni Menzinger Saksalainen poliitikko 19052007 102
Emiliano Mercado del Toro Maailman vanhimpia ihmisiä 18912007 105
Otto-Iivari Meurman Suomalainen arkkitehti 18901994 104
Madeleine Milhaud Ranskalainen näyttelijä ja libretisti 19022008 105
William McElwee Miller Yhdysvaltalainen kirjailija ja lähetyssaarnaaja 18921993 100
Yone Minagawa Kuolinhetkellään maailman vanhin ihminen 18932007 114
Francesco Minerva Katolinen piispa 19042004 100
Naomi Mitchison Skotlantilainen romaanikirjailija ja runoilija 18971999 101
Igor Moisejev Venäläinen koreografi 19062007 101
Moses Montefiore Brittiläinen liikemies 17841885 100
Walter L. Morgan Yhdysvaltalainen liikemies ja Wellington Fundin perustaja 18981998 100
Christian Mortensen Maailman toiseksi vanhin (joidenkin lähteiden mukaan vanhin) mies 18821998 115
John Morton-Finney Yhdysvaltalainen lakimies ja ihmisoikeusaktivisti 18891998 108
Grandma Moses Yhdysvaltalainen kansantaiteilija 18601961 101
Richard Mudd Kirjailija 19012002 101
Phyllis Mudford Brittiläinen tenniksenpelaaja 19052006 100
Ruby Muhammad Nation of Islamin jäsen 19072011 103
Keizo Miura Japanilainen vuorikiipeilijä 19042006 101
Marcel Mule Ranskalainen saksofonisti 19012001 100
William Mulock Kanadalainen poliitikko 18441944 100
Audrey Munson Yhdysvaltalainen malli ja näyttelijä 18911996 104
Muhammad al-Muqri Marokkolainen poliitikko. k. 1957 Kuoli eri lähteiden mukaan 112- tai 116-vuotiaana
Margaret Murie Yhdysvaltalainen ympäristöaktivisti ja kirjailija 19022003 101
Margaret Murray Brittiläinen antropologia ja egyptologi 18631963 100
Onni Määttänen Suomalainen Mannerheim-ristin ritari 19082010 102
Marinus van der Goes van Naters Alankomaalainen poliitikko 19002005 104
Grim Natwick Yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja 18901990 100
Emilio Navarro Puertoricolainen koripalloilija 19052011 105
Scott Nearing Yhdysvaltalainen aktivisti ja kirjailija 18831983 100
Oswald von Nell-Breuning Katolinen teologi 18901991 101
Roy Neuberger Yhdysvaltalainen liikemies 19032010 107
Oscar Niemeyer Brasilialainen arkkitehti 19072012 104
Masaichi Niimi Japanilainen kenraali toisessa maailmansodassa 18871993 106
Sanzo Nosaka Japanilainen kommunistipoliitikko 18921993 101
Ivan Novikoff Venäläinen tanssija 18992002 102
Mohan Singh Oberoi Intialainen liikemies 19002002  ?
Kazuo Ōno Japanilainen tanssija 19062010 103
Mumeo Oku Japanilainen feministi 18951997 101
Manoel de Oliveira Portugalilainen elokuvaohjaaja 1908 elossa
Henry Oliver Laivaston amiraali 18651965 100
Risto Orko Suomalainen elokuvatuottaja ja -ohjaaja 18992001 102
Leo Ornstein Yhdysvaltalainen säveltäjä ja pianisti 18922002 109
Uncle Charlie Osborne Yhdysvaltalainen kansanmuusikko 18901992 101
Edna Parker Maailman vanhimpia ihmisiä 18932008 115
George Alexander Parks Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko 18831984 100
Lillian Rogers Parks Yhdysvaltalainen kirjailija 18971997 100
Harry Patch Ensimmäisen maailmansodan veteraani 18982009 111
Ruth Patrick Yhdysvaltalainen kasvitieteilijä ja limnologi 19072013 105
Emily Perry Englantilainen näyttelijä 19072008 100
Fernando Pessa Portugalilainen journalisti 19022002 100
Frits Philips Hollantilainen liikemies 19052005 100
Linda Phillips Australialainen säveltäjä 18992002 103[5][6]
Antoine Pinay Ranskan entinen pääministeri 18911994 102
Tullio Pinelli Italialainen elokuvakäsikirjoittaja 19082009 100
L. Welch Pogue Yhdysvaltalainen lakimies 18992003 103
Pelageja Polubarinova-Kotšina Venäläinen matemaatikko ja tieteilijä 18991999 100
Veikko Porkkala Suomalainen ammattiyhdistysmies 19082009 100
Norman Walker Porteous Brittiläinen teologi ja tutkija 18982003 104
Don Potter Englantilainen kuvanveistäjä 19022004 102
Edith B. Price Yhdysvaltalainen lastenkirjailija 18971997 100
Hal Haig Prieste Armenialais-yhdysvaltalainen uimahyppääjä 18962001 104
Prinsessa Alice Kuninkaallinen, Gloucesterin herttuatar 19012004 102
Philip Rabinowitz Eteläafrikkalainen pikajuoksija 19042008 104
Edward Raczyński Puolalainen poliitikko ja diplomaatti 18911993 102
Mirko Rački Kroatialainen taidemaalari 18791982 102
Ted Radcliffe Baseballin pelaaja 19022005 103
Hans Rahner Itävaltalainen elokuvamusiikin säveltäjä ja pianisti 19052008 103
Luise Rainer itävaltalaissyntyinen näyttelijä 1910 elossa
Carl Rakosi Yhdysvaltalainen runoilija 19032004 100
Irving Rapper Brittiläinen elokuvaohjaaja 18981999 101
Franco Rasetti Italialainen tieteilijä 19012001 100
Richard Gavin Reid Kanadalainen poliitikko 18791980 101
Günter Reimann Saksalainen ekonomisti 19042005 100
Elsa Respighi Italialainen säveltäjä ja laulaja, Ottorino Respighin vaimo 18941996 101
Henry Nicholas Ridley Brittiläinen biologi 18551956 100
Leni Riefenstahl Saksalainen elokuvaohjaaja ja näyttelijä 19022003 101
Hal Roach Yhdysvaltalainen televisiotuottaja 18921992 100
Lennart Rönnback Suomen sisällissodan viimeisiä elossa olleita veteraaneja 19022007 102
Waldo Semon Yhdysvaltalainen keksijä 18981999 100
Bei Shizhang Kiinalainen biologi 19032009 106
Olive Riley Australialainen bloggaaja 18992008 108
James Stillman Rockefeller Yhdysvaltalainen olympiamitalisti soudusta 19022004 102
Paul Rohmer Ranskalainen lääkäri 18761977 100
Nellie Tayloe Ross Yhdysvaltalainen poliitikko 18761977 101
Olga Rudge Yhdysvaltalainen viulisti 18951996 100
Andrée Ruellan Yhdysvaltalainen taidemaalari 19052006 101
Saadi Persialainen runoilija 1184–? 99–107 (kiistelty)
Frederica Sagor Maas Yhdysvaltalainen dramatisti 19002012 111
Joseph Salemi Yhdysvaltalainen pasunisti 19022003 100
Susanna M. Salter Yhdysvaltalainen poliitikko ja aktivisti 18601961 101
Yakup Satar Turkkilainen ensimmäisen maailmansodan veteraani 18982008 110
Ivy Sawyer Yhdysvaltalainen laulaja-tanssija 18981999 101
Laura Woolsey Lord Scales Yhdysvaltalainen dekaani 18791990 110
F. J. Schlink Kirjailija ja Consumers Researchin perustaja 18911995 103
Floyd Schmoe Yhdysvaltalainen kirjailija ja pasifisti 18952001 105[7]
Viktor Schreckengost Yhdysvaltalainen taiteilija 19062008 101
Margarete Schütte-Lihotzky Itävaltalainen arkkitehti ja aktivisti 18972000 102
Morris Schwartz Yhdysvaltalainen liikemies ja valokuvaaja 19012004  ?
Murray Seasongood Yhdysvaltalainen poliitikko ja lakitieteen professori 18781983 104
Miriam Seegar Yhdysvaltalainen näyttelijä 19072011 103
George Seldes Yhdysvaltalainen journalisti ja mediakriitikko 18901995 104
Tonio Selwart Näyttelijä 18962002 106
Athene Seyler Englantilainen näyttelijä 18891990 101
Elazar Shach Rabbi 18982001 103
Bernarda Bryson Shahn Yhdysvaltalainen taiteilija 19032004 101
Run Run Shaw Hongkongilainen mediamoguli, CBE 19072014 106
Hartley Shawcross Brittiläinen poliitikko ja lakimies 19022003 101
Manny Shinwell Poliitikko 18841986 101
Hermann von Siemens Saksalainen liikemies 18851986 101
Silas Simmons Baseballin pelaaja 18952006 111
Nicolas Slonimski Venäläis-yhdysvaltalainen säveltäjä 18941995 101
Eldred G. Smith Mormonikirkon johtava patriarkka 19471979 19072013 106
Herman Smith-Johannsen Norjalais-kanadalainen maastohiihtäjä 18751987 111
Koloman Sokol Slovakialainen taidemaalari 19022003 100
Nilakantha Somayaji Intialainen matemaatikko ja astronomi 14441544 100
Thomas Sopwith Englantilainen ilmailupioneeri 18881989 101
Louis Sparre Suomenruotsalainen taidemaalari 18631964 101
Edna Staebler Kanadalainen kirjailija 19062006 100
Amos Alonzo Stagg Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja 18621965 102
Freya Stark Brittiläinen matkakirjailija 18931993 100
Dorothy Stickney Yhdysvaltalainen näyttelijä 18961998 101
Rollie Stiles Baseballin pelaaja 19062007 100
W. Clement Stone Yhdysvaltalainen liikemies, hyväntekeväisyyden harrastaja ja kirjailija 19022002 100
Dorothy C. Stratton SPARS:in johtaja toisessa maailmansodassa 18992006 107
Dirk Jan Struik Hollantilainen matemaatikko 18942000 106
John Ward Studebaker Yhdysvaltalainen poliitikko 18871989 102
Ramón Serrano Súñer Espanjalainen poliitikko 19012003 101
Yngve Svinhufvud Pehr Evind Svinhufvudin poika 18901991 100
James Swinburne Brittiläinen liikemies 18581958 100
Leon Štukelj Slovenialainen voimistelija 18981999 100
Dragutin Tadijanović Kroatialainen runoilija 19052007 101
Taejo Goguryeon 93-vuotinen hallitsija 47165 119 (eri kronikkojen mukaan)
Jenő Takács Unkarilais-itävaltalainen säveltäjä 19022005 103
Sadayoshi Tanabe Japanilainen yliopisto-opettaja 18882000 111
Ellen Tarry Afroamerikkalainen kirjailija 19062008 102
Tillit Sidney Teddlie Yhdysvaltalainen muusikko 18851987 102
Maurice Thatcher Yhdysvaltalainen poliitikko 18701973 102
Frank M. Thomas Yhdysvaltalainen näyttelijä 18891989 100
Rhys Thomas Walesiläinen rugbyn pelaaja 19042004 100
Strom Thurmond Yhdysvaltalainen poliitikko 19022003 100
Elsa Tilkanen Suomen vanhimpia ihmisiä 18962006 110
Germaine Tillion Ranskalainen antropologi 19072008 100
László Tisza Unkarilainen fyysikko 19072009 101
Sirpa Tolonen Suomalainen näyttelijä 19002001 100
Doris Eaton Travis Yhdysvaltalainen näyttelijä 19042010 106
Walter Trohan Yhdysvaltalainen reportteri 19032003 100
Marian Tumler Itävaltalainen teologi 18871987 100
Thomas Wyatt Turner Yhdysvaltalainen aktivisti ja biologi 18771978 101
Catherine Uhlmyer viimeisiä General Slocum -onnettomuudesta (1904) selvinneitä 18932002 109
Edward Upward Brittiläinen kirjailija 19032009 105
Ninette de Valois Brittiläinen balettitanssija 18982001 102
Josefina de Vasconcellos Brasilialaissyntyinen kuvanveistäjä 19042005 100
Alfred Vaucher Ranskalainen teologi ja kirkkohistorioitsija 18871993 106
Norman Vaughan Yhdysvaltalainen tutkimusmatkailija 19052005 100
Leopold Vietoris Itävaltalainen matemaatikko, Maansa vanhin mies 18912002 110
Edward Wagenknecht Yhdysvaltalainen kirjailija ja kirjallisuuskriitikko 19002004 104
Jean-Frédéric Waldeck Ranskalainen tutkimusmatkailija ja kartografi 17661875 108
Daniel Waldo Yhdysvaltalainen kirkonmies 17621864 101
Charles Rudolph Walgreen, Jr. Yhdysvaltalainen liikemies 19062007 100
Provo Wallis Laivaston amiraali. 17911892 100
Arthur Walworth Woodrow Wilsonin elämäkerrankirjoittaja 19042005 100
David Wark Kanadalainen poliitikko 18041905 101
Edgar Wayburn Yhdysvaltalainen ympäristönsuojelija ja Sierra Clubin entinen puheenjohtaja 19062010 103
Seema Aissen Weatherfax Ukrainalaissyntyinen valokuvaaja 19052006 100
Curt Weibull Ruotsalainen historioitsija 18861991 105
Jack Weil Yhdysvaltalainen liikemies 19012008 107
Paul Weiss Yhdysvaltalainen filosofi 19012002 101
Herbert Welch Yhdysvaltalainen piispa 18621969 106
Señor Wences Vatsastapuhuja 18961999 103
Billy Werber Yhdysvaltalainen baseballpelaaja 19082009 100
Irwin F. Westheimer Yhdysvaltalainen liikemies ja hyväntekeväisyyden harrastaja, Big Brothers Big Sisters of American perustaja 18791980 101
Frank H. Wheaton, Sr. Yhdysvaltalainen liikemies 18811983 102
Phyllis A. Whitney Yhdysvaltalainen kirjailija 19032008 104
Edvin Wide Ruotsalainen kestävyysjuoksija 18961996 100
Cornelius Wiebe Kanadalainen poliitikko 18931999 106
Samuel Williston Yhdysvaltalainen juristi ja lakitieteen professori 18611963 101
Estelle Winwood Englantilainen näyttelijä 18831984 101
Hazel Wolf Yhdysvaltalainen aktivisti ja ympäristönsuojelija 18982001 102
Beatrice Wood Yhdysvaltalainen taiteilija ja keraamikko 18931998 105
Joseph William Woodrough Yhdysvaltalainen tuomari 18731977 104
Adella Wotherspoon viimeinen elossa ollut General Slocum -onnettomuudesta (1904) selvinnyt 19032004 100
Arvo Ylppö Suomalainen lääkäri, lastentautiopin professori ja arkkiatri 18871992 104
Xue Yue Kiinalainen kenraali 18961998 101
Abdul Majid Zabuli Afganistanin kansallispankin perustaja 18961998 102
Miguel Zacarías Meksikolainen elokuvaohjaaja 19052006 101
Eva Zeisel Unkarilaissyntyinen taiteilija 19062011 105
Zhang Qun Kiinalainen poliitikko 18891990 101
Zhāng Xuéliáng Kiinalainen sotapäällikkö ja poliitikko 19012001 100
Zheng Ji Kiinalainen tutkija 19002010 110
Ksenofon Zolotas Taloustieteilijä, Kreikan entinen pääministeri 19042004 100
Adolph Zukor Unkarilaissyntyinen elokuvamoguli 18731976 103

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]