Ero sivun ”Luettelo televisiosarjan Simpsonit hahmoista” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(→‎Marvin Monroe: Monroen kolmaskin yritys on maininnan arvoinen)
Duff-mies (''Duffman'', ääninäyttelijä [[Hank Azaria]]) on [[Duff Beer|Duff]]-olutmerkin mannekiinihahmo, supersankarimaiseen trikoopukuun ja viittaan puettu lihaksikas vaaleatukkainen mies. Hän esiintyy erilaisissa tapahtumissa mainostamassa Duffia, usein nuorten ja vähäpukeisten naisten ympäröimänä. Hahmon ensiesiintyminen oli [[Simpsonit (9. tuotantokausi)|9. kauden]] jaksossa ”Hätä ei lue lakia”. Duff-miehen vakiohokema on ”Ouu jeaaah!”, jonka sanoessaan hän yleensä keinuttaa lanteitaan. Hänen esiintymistensä taustalla soikin usein [[Yello]]-yhtyeen kappale ''Oh Yeah''. Duff-mies huutelee mahtipontisella äänellä myös muita Duffin mainoslauseita ja puhuu itsestään kolmannessa persoonassa. Lisäksi hän käyttää aina Duff-lippalakkia ja aurinkolaseja ja pitää vyöllään useita Duff-tölkkejä, joita hän voi heitellä ihmisille. Duff-miehen voi tilata esiintymään myös yksityistilaisuuksiin. Duff-mies on parodia [[Budweiser]]-oluen maskotista Bud Manista.
 
Useissa jaksoissa mainitaan, että Duff-mies on kiertävä rooli, johon on kiinnitetty eri henkilöitä ja heistä osa on ilmeisesti kuollut, mutta sarjassa nähtävä Duff-mies näyttää ja kuulostaa aina samalta. Toisaalta hänen oikeaksi nimekseen on eri jaksoissa mainittu ainakin Larry, Barry ja Sid. Duff-mies jäi eläkkeelle [[Simpsonit (26. tuotantokausi)|26. kauden]] jaksossa ”Duff-miestä etsimässä”, jolloin Homer valittiin hänen seuraajakseen, mutta lopulta alkuperäinen Duff-mies palasi. Jo sitä ennen hänet oli korvattu [[Simpsonit (14. tuotantokausi)|14. kauden]] jaksossa ”Koira, joka petti” uudella maskotilla Suds McDufilla (Simpsonien koiralla) ja juopolla valkohailla, mutta hän ilmeisesti palasi senkin jälkeen työhönsä. [[Simpsonit (18. tuotantokausi)|18. kauden]] jakson ”Homerazzi” mukaan Duff-mies on oikeasti homoseksuaali, mutta joutui julkisuustemppuna teeskentelemään olevansa suhteessa Booberellan kanssa. Silloin kun Duff-mies ei esiinny roolissaan, hän vaikuttaa usein ylirasittuneelta ja väsähtäneeltä.
 
*'''Lucius Sweet''' (ääninäyttelijä [[Paul Winfield]]) on Drederick Tatumin häikäilemätön manageri. Hänen ensiesiintymisensä oli [[Simpsonit (8. tuotantokausi)|8. kauden]] jaksossa ”Luontainen kyky”. Hahmo on parodia nyrkkeilypromoottori [[Don King]]istä.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko