Simpsonit (21. tuotantokausi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Simpsoneiden 21. tuotantokausi
Maa Yhdysvallat
Esittäminen
Verkko Yhdysvallat FOX
Suomi Sub
Ensimmäinen esitys 27. syyskuuta 2009
Viimeinen esitys 23. toukokuuta 2010
Esitysten määrä 23
Kaudet
← Edellinen Seuraava →
20. tuotantokausi 22. tuotantokausi

Simpsoneiden 21. tuotantokausi (2009–2010) käynnistyi Yhdysvalloissa 27. syyskuuta 2009 ja päättyi 23. toukokuuta 2010.[1] Jaksossa "Kurvailua curling-radalla" on pieni viittaus Suomeen.

Jaksoluettelo

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Valkokankaiden valloittaja (Homer the Whopper)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 442
Tuotantokoodi LABF13
Ensiesitys Yhdysvalloissa 27. syyskuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 27. tammikuuta 2011

Bart ja Milhouse saavat tietää, että Sarjakuvahemmo on piirtänyt pöytälaatikkoon sarjakuvaa supersankarihahmosta nimeltä "Jokamies" (engl. Everyman). Tämä hahmo imee itselleen sen supersankarin voimat, jonka sarjakuvalehteä hän koskettaa. Bartin ja Milhousen myönteisen palautteen rohkaisemana Sarjakuvahemmo päättää julkaista lehtensä. Jokamiehestä tuleekin erittäin suosittu, ja pian Hollywoodissa monet studiot kiinnostuvat elokuvaideasta. Sarjakuvahemmo suostuu myymään sarjakuvan oikeudet elokuvantekijöille, mikäli nämä antavat hänen valita Jokamiehen näyttelijän. Loppujen lopuksi Sarjakuvahemmo valitsee rooliin Homerin, ensimmäisen paikalle sattuneen taviksen. Elokuvantekijät kuitenkin toteavat, ettei Homerin kunto ole riittävän hyvä, joten häntä valmentamaan palkataan julkkistähtien valmentaja Lyle McCarthy. Hänen avullaan Homer pääsee loistavaan kuntoon, ja elokuvan kuvaukset voidaan aloittaa.

Kesken kuvausten McCarthy kuitenkin lähtee hoitamaan toista asiakastaan. Kun hän on poissa, Homerin vanhat syömisongelmat palaavat, ja pian hänen vyötärönsä on taas entisissä mitoissaan. Elokuvan kuvaukset alkavat kangerrella, kun Homer ei mahdu rooliasuunsa tai edes ulos asuntovaunustaan, ja elokuvan budjetti nousee odotettua korkeammaksi. Elokuvantekijät varoittavat Sarjakuvahemmoa, ettei elokuvasta välttämättä tule hyvä. Kun elokuva koe-esitetään, se sisältää otoksia, joissa esiintyvät vuorotellen timmi ja lihava Homer. Katsojat tyrmäävät elokuvan tyystin. Elokuvantekijät pyytävät Sarjakuvahemmoa, Jokamiehen luojaa, kehumaan elokuvaa netissä, minkä vastineeksi hän saisi ohjata sille jatko-osan. Sarjakuvahemmo ei kuitenkaan periaatteidensa vuoksi suostu, vaan tyrmää elokuvan netissä tylysti, jolloin koko filmistä tulee floppi. Lopuksi säädetään laki, joka takaa, ettei Jokamiehestä enää koskaan tehdä elokuvaa.

Ura katkolla (Bart Gets a 'Z')

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Bartin uusi sijaisopettaja Zachary Vaughn
Jaksonumero 443
Tuotantokoodi LABF15
Ensiesitys Yhdysvalloissa 4. lokakuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 28. tammikuuta 2011

Edna Krabappel ei kestä oppilaidensa jatkuvia kännykkäleikkejä oppitunnin aikana vaan takavarikoi kaikki kännykät työpöytänsä laatikkoon. Hänen oppilaansa, mukaan lukien Bart, ärtyvät tästä, ja päättävät, että Krabappelin pitäisi vähän "relata". Bart muistaa, kuinka Homer on aina humalassa iloinen ja huoleton, joten lapset terästävät Krabappelin kahvin alkoholilla. Ei kestä kauakaan, kun Krabappel on jo päihdyksissä. Monien juovuksissa tehtyjen harkitsemattomien, vaarallisten ja humalaisten tekojen jälkeen, joihin muun muassa lukeutuu kovaääninen, sekavasti ja riitasointuisasti oppilaiden kanssa laulettu versio laulusta "This Old Man", Krabappel saa rehtori Skinneriltä vastahakoisesti potkut.

Krabappelin tilalle palkataan Tuftsin yliopistosta valmistunut hippiopettaja Zachary Vaughn, joka ensi töikseen jakaa oppilaille takaisin näiden puhelimet ja antaa läksyksi "kaksikymmentä minuuttia tweettausta". Hän myös moittii Martin Princea tiedon pänttäämisestä, vaikka kaiken voisi saada puhelimella selville hetkessä. Bart mieltyy uuteen opettajaan, mutta Marge on huolissaan Krabappelin hyvinvoinnista, ja Lisa puolestaan epäilee Zacharyn opetusvalmiuksia. Bart vierailee Krabappelin luona ja vaivaantuu tämän alennustilasta. Käydessään kirjakaupassa Milhousen kanssa Bart saa kuulla kirjasta nimeltä Vastaus (engl. The Answer, perustuu kirjaan nimeltä The Secret), jonka neuvojen avulla kuka tahansa voi saavuttaa unelmansa. Bart kokeilee kirjan keinoja Krabappelin kanssa, ja tämä saa toteutettua unelmansa muffinikaupan avaamisesta. Saatuaan Ednan taas jaloilleen Bart tahattomasti paljastaa olleensa hänen potkuihinsa johtaneen humalatilan takana. Krabappel raivostuu Bartille ja sanoo, että hänen todellinen unelmansa oli opetustyö. Lisäksi hän kutsuu Bartia "sisimmältään pahaksi", mikä järkyttää tätä.

Bart päättää järjestää Ednan takaisin töihin. Hän päättää livauttaa alkoholia Zacharyn energiajuomaan, mutta muuttaakin viime hetkellä mielensä ja päättää tunnustaa rehtori Skinnerille. Skinner hyväksyy Bartin tunnustuksen ja päättää rankaista häntä teostaan. Skinner ei kuitenkaan voi erottaa hyvää opetustyötä tekevää Zacharya – kunnes hän ja Bart kuulevat tämän meuhkaavan humalaisena lapsille käytävällä. Käy ilmi, että Zachary on itse terästänyt oman Blue Bronco -juomansa viskillä. Hän saarnaa oppilaille siitä, kuinka opiskelu on turhaa, koska se ei valmenna heitä tosielämään, samalla kun talonmies Willie raahaa häntä ulos. Edna saa työnsä takaisin, ja pieneksi kostoksi oppilailleen hän panee jokaisen heistä syömään itse valmistamansa, jo elaantuneen muffinin.

Kehän kuningatar (The Great Wife Hope)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Marge harjoittelee nyrkkeilyä Dredrick Tatumia vastaan
Jaksonumero 444
Tuotantokoodi LABF16
Ensiesitys Yhdysvalloissa 11. lokakuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 28. tammikuuta 2011

Springfieldin miespuolisten asukkaat saavat pakkomielteen vapaapainista, ja Marge – nähtyään Bartin tappelevan koulussa – alkaa johtaa protestia sitä vastaan. Vapaapainiareenan johtaja Chet Englebrit suostuu sulkemaan areenan – mikäli Marge astuu kehään ja voittaa hänet.

Kauhujen talo, osa 20 (Treehouse of Horror XX)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 445
Tuotantokoodi LABF14
Ensiesitys Yhdysvalloissa 18. lokakuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 1. helmikuuta 2011

Täydellinen rikos (Dial “M” for Murder or Press “#” to Return to Main Menu)

Kun Lisa joutuu jälki-istuntoon, hän tekee Bartin kanssa sopimuksen. Lisa luulee aluksi että heidän on tarkoitus vain pilailla, mutta pian hän huomaa, että Bart on tappanut neiti Hooverin ja haluaa Lisan murhaavan neiti Krabappelin. Episodi sisältää useita Hitchcock-viittauksia.

Ihmiskunta, älä vedä nautaa (Don't Have a Cow, Mankind)

Tässä pätkässä parodioidaan 28 Days Later- ja Children of Men -elokuvia. Hassu esittelee uuden hampurilaisen, joka zombifioi koko kaupungin – paitsi Bartin, koska hän on luonnostaan immuuni hampurilaisille.

Moella on rytmiä veressä (There's No Business Like Moe Business)

Tässä Sweeney Todd -tyylisessä pätkässä Moe julkistaa uuden oluen. Ansio kuuluu Homerille, joka lävistyi hänen uuden pienpanimonsa putkeen ja vuoti verta oluen sekaan.

Liitto repeilee (The Devil Wears Nada)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 446
Tuotantokoodi LABF17
Ensiesitys Yhdysvalloissa 15. marraskuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 1. helmikuuta 2011

Margesta tulee seksisymboli sen jälkeen kun hänen kuvansa on kalenterissa, mikä nolostuttaa Bartia, mutta kiihoittaa jokaista miestä Springfieldissä – mukaan luettuna Ned Flandersia. Sillä aikaa Carl Carlson valitaan Springfieldin Ydinvoimalan valvojaksi ja Homer palkataan hänen avustajakseen.

Häirikkö nro 1 (Pranks and Greens)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 447
Tuotantokoodi LABF18
Ensiesitys Yhdysvalloissa 22. marraskuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 3. helmikuuta 2011

Bart jäljittää lapsellisen miehen nimeltä Andy Hamilton, joka oli kerran Springfieldin ala-asteen paras pilailija. Sillä aikaa toiset äidit nuhtelevat Margea, kun hän jakaa ei-terveellisiä välipaloja.

Viheliäs wiccatapaus (Rednecks and Broomsticks)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Homer maistelee pontikkaa Cletuksen ja tämän kumppanien seurassa
Jaksonumero 448
Tuotantokoodi LABF19
Ensiesitys Yhdysvalloissa 29. marraskuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 3. helmikuuta 2011

Lisa ystävystyy kolmen wiccalaisen kanssa ja yrittää pelastaa heidät kun heitä aletaan vainota heidän uskonsa takia. Sillä aikaa Homer aloittaa hengata Cletuksen kanssa kuultuaan, että Cletus ja hänen ystävänsä keittävät pontikkaa.

Voi veljet! (O Brother, Where Bart Thou?)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 449
Tuotantokoodi MABF01
Ensiesitys Yhdysvalloissa 13. joulukuuta 2009
Ensiesitys Suomessa 4. helmikuuta 2011

Lisan ja Maggien sisarsuhdetta kadehtiva Bart alkaa haaveilla veljestä ja ottaakin orpopojan siipiensä suojaan.

Kaikki isäni tarinat (Thursdays with Abie)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Abe tapaa kolumnisti Marshall Goldmanin vesipuistossa
Jaksonumero 450
Tuotantokoodi MABF02
Ensiesitys Yhdysvalloissa 3. tammikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 4. helmikuuta 2011

Abe Simpson saa sanomalehtikolumnistista innokkaan kuulijan tarinoilleen. Tämä kuitenkin aikoo varmistaa voittavansa artikkeleistaan Pulizer-palkinnon murhaamalla Aben.[2]

Hassu haikeana (Once Upon a Time in Springfield)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 451
Tuotantokoodi LABF20
Ensiesitys Yhdysvalloissa 10. tammikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 8. helmikuuta 2011

Hassu palkkaa näyttelijätär Prinsessa Penelopen uuteen Hassu-showhun saadakseen enemmän naispuolisia katsojia. Pian Hassu ja Penelope ihastuvat toisiinsa ja häitä aletaan suunnitella.

Tukuttain tuuria (Million Dollar Maybe)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 452
Tuotantokoodi MABF03
Ensiesitys Yhdysvalloissa 31. tammikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 8. helmikuuta 2011

Homer voittaa lotossa miljoonan (tosin noin kolmasosa meni veroihin), mutta hän ei uskalla kertoa Margelle, koska hän oli poissa serkkujensa häistä lottoamisen takia. Homer hellii perhettään erilaisilla lahjoilla. Kun rahat ovat lopussa, Bart saa asian selville. He käyvät konsertissa, jossa oli vain Bart ja Homer, sekä lentokoneessa, jossa ei ole painovoimaa. Lentokoneessa Bart pakottaa Homerin tekemään erilaisia typeryyksiä, tai hän kertoisi Margelle, että Homer oli poissa serkkujensa häistä lottoamisen takia. Kun Homer oli vetämässä Bartia hevosvaunuilla, hän päätti lopettaa Bartin hellimisen ja kertoa Margelle. Hän kertoi asian kuumailmapallossa. Sillä aikaa Lisa on ostanut vanhainkotiin Ziin, joka on Wii-parodia. Vanhukset innostuivat pelaamaan tennistä Ziillä. Hoitajat kuitenkin tuhosivat sen pesemällä sen astianpesukoneessa, jotta vanhukset olisivat zombeja ja heidän työnsä olisi helpompaa. Lisa poistui pettyneen näköisenä.

Kurvailua curling-radalla (Boy Meets Curl)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 453
Tuotantokoodi MABF05
Ensiesitys Yhdysvalloissa 14. helmikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 10. helmikuuta 2011

Simpsonit lähtevät vuoden 2010 talviolympialaisiin, missä Marge ja Homer kisaavat osana curling-sekajoukkuetta, ja Lisa jää koukkuun olympialaispinssien keräilyyn.

Simpsonien sukujuuret (The Color Yellow)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 454
Tuotantokoodi MABF06
Ensiesitys Yhdysvalloissa 21. helmikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 10. helmikuuta 2011

Koulussa Lisa saa tehtäväkseen perehtyä sukunsa historiaan. Tutkimuksissaan hän kuitenkin havaitsee, että Simpsonien suku koostuu pääasiassa lainsuojattomista ja alkoholisteista. Lisa on kuitenkin määrätietoisesti päättänyt löytää suvustaan edes yhden jalon kipinän. Ullakolta hän löytää vanhan päiväkirjan, jonka on kirjoittanut Eliza Simpson vuonna 1860. Hän oli mukana "maanalaisessa rautatiessä" eli liikkeessä joka auttoi orjia pakenemaan Kanadaan. Homer kehottaa Lisaa lopettamaan lukemisen tähän, viitaten Simpsonien mottoon: "Lopeta, kun olet voitolla" (engl. Quit while you're ahead). Uteliaisuus kuitenkin pakottaa Lisan jatkamaan lukemista. Hän saa selville, että Eliza oli auttanut eversti Burnsin (herra Burnsin isän) mustaa orjaa Virgiliä pakenemaan Burnsin kartanossa järjestettävien tanssiaisten aikana. Ikävä kyllä Eliza ja Virgil huomataan, ja he joutuvat pakosalle. Tästä kohdasta eteenpäin Elizan päiväkirja on murentunut tomuksi, eikä Lisa saa enempää selville. Marge kuitenkin ehdottaa, että he etsisivät lisätietoja kirjastosta.

Kirjastosta Lisa ja Marge löytävät Elizan äidin Mabelin kirjoittaman reseptikirjan, josta he puolestaan löytävät Mabelin kertomuksen siitä, kuinka Eliza onnistui saattamaan Virgilin pakoon ja tuomaan tämän kotiinsa. Mabelin mies Hiram ei aluksi ollut halunnut ottaa Virgiliä taloonsa, mutta suostui, kun Virgil teki hänelle "pyöräkakkusia". Lisa on ylpeä sankarillisista esivanhemmistaan ja käyttää heitä koululla esittämässään "Mustien historiakuukauden" esitelmässään. Esitelmän jälkeen Milhouse kuitenkin kyseenalaistaa osan Lisan tarinasta ja lukee todisteita oman esi-isänsä Milford Van Houtenin päiväkirjasta. Sen mukaan eversti Burns oli saapunut etsimään Virgiliä Simpsonien talosta ja onnistunut lahjomaan Hiramin kertomaan Virgilin sijainnin uudella kenkäparilla.

Lisa palaa kirjastoon ja etsii todisteita Elizan syyttömyydestä. Hän päätyy filmiholviin ja löytää vuodelta 1952 peräisin olevan filmin, joka esittää satavuotiasta Elizaa. Filmi kuitenkin todistaa Elizan pitäneen suunsa kiinni epäoikeudenmukaisuuden hetkellä. Lisa masentuu ja ajattelee, ettei jaloja Simpsoneita sittenkään ole olemassa. Kotona Abe kuitenkin ilmaisee tietävänsä asiasta jotain, ja kun Homer uhkaa muuten laskea talon lämpötilaa, hän paljastaa, että Mabel oli aavistanut Hiramin pettävän heidät, ajanut Burnsin pois, ja lähtenyt viemään Virgiliä Kanadaan. Matkalla Virgil ja Mabel rakastuivat, ja lopulta he menivät naimisiin Mabelin erottua Hiramista. Heidän poikansa Abraham (jonka he luultavasti nimesivät pakomatkalla tapaamansa Abraham Lincolnin mukaan) oli Aben isoisoisä. Näin ollen nykyiset Simpsonit ovat Virgilin jälkeläisiä.

Lisa riemuitsee siitä, että suvun maine palautui ja että he ovat 1/64:n verran mustia (mikä Bartin mukaan selittää hänen viileytensä, Lisan mukaan hänen jazzinsa svengaavuuden ja Homerin mukaan sen, että hän ansaitseen valkoisia työtovereitaan vähemmän). Abe selittää salanneensa asian, koska hänen sukupolvensa on rasistinen. Margen mielestä asia ei ole niin ihmeellinen, koska kukaan ei nostanut meteliä siitä, että hänen isänsä oli ranskalainen. Homerin mielestä tämä selittää sen, miksi hän juo niin paljon, eikä hän välitä, kun Marge sanoo, että vain hän ranskalainen, vaan kaataa pullollisen viiniä alas kurkustaan.

Läksyjen laiminlyöntiä (Postcards from the Wedge)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Springfieldin alakoulu raunioina Bartin aiheuttaman järistyksen takia
Jaksonumero 455
Tuotantokoodi MABF04
Ensiesitys Yhdysvalloissa 14. maaliskuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 11. helmikuuta 2011

Homer ja Marge yrittävät kurittaa Bartia rouva Krabappelin kerrottua heille, ettei Bart ole tehnyt läksyjään. Bartilla on kuitenkin suunnitelma, jonka avulla hän aikoo manipuloida Homerin ankaruutta ja Margen ymmärtäväisyyttä.

Ihastusta ilmassa (Stealing First Base)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 456
Tuotantokoodi MABF07
Ensiesitys Yhdysvalloissa 21. maaliskuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 11. helmikuuta 2011

Toisen neljännen luokan tullessa rouva Krabappelin luokkaan Bart rakastuu Nikki-nimiseen tyttöön, joka ensin suutelee tätä, ja sen jälkeen kohtelee kuin ilmaa. Samaan aikaan Michelle Obama kertoo Lisalle, ettei ole häpeä olla ylisuoriutuva tyttö, ja Nelson opettaa sokealle pojalle koulukiusaajana olemisen taidetta.

Sielunhoitomatka (The Greatest Story Ever D'ohed)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 457
Tuotantokoodi MABF10
Ensiesitys Yhdysvalloissa 28. maaliskuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 15. helmikuuta 2011

Ned Flanders kutsuu Simpsonin perheen mukaansa kirkkomatkalle Jerusalemiin. Homer on epäkunnioittava kulttuuria kohtaan, mutta vain siihen asti, kun opas alkaa viedä häntä ympäri kaupunkia ja Homer saa itsensä ajattelemaan itseään Messiaana.

Vallan kahvassa (American History X-cellent)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Burns Springfieldin vankilassa
Jaksonumero 458
Tuotantokoodi MABF08
Ensiesitys Yhdysvalloissa 11. huhtikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 15. helmikuuta 2011

Burns pidätetään varastetun taiteen hallussapidossa. Hänen ollessaan vankilassa ottaa Smithers ydinvoimalassa johtajan paikan. Aluksi kaikki käyttävät hänen ystävällisyyttään ja kiltteyttään hyväkseen, mutta lopulta hän alkaa käyttäytyä kuin esimiehensä. Sillä välin Bartin ja Lisan välille syntyy yllättävää ystävyyttä Lisan muurahaisfarmille tapahtuvan onnettomuuden kautta.

Kahden kopla (Chief of Hearts)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Homer tarjoaa Wiggumille voileipää
Jaksonumero 459
Tuotantokoodi MABF09
Ensiesitys Yhdysvalloissa 18. huhtikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 17. helmikuuta 2011

Suorittaessaan oikeuden määräämää yhdyskuntapalvelustaan Homer tarjoaa päällikkö Wiggumille voileivän, ja heistä tulee ystävykset. Samaan aikaan Bart jää koukkuun japanilaisten lasten "Battle Ball" -peliin.

Tuulen viemää (The Squirt and the Whale)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Lisa lukee runoja Bluellalle
Jaksonumero 460
Tuotantokoodi MABF14
Ensiesitys Yhdysvalloissa 25. huhtikuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 17. helmikuuta 2011

Suuresta sähkölaskustaan hermostunut Homer pystyttää takapihalleen tuulivoimalan. Rajumyrskyn jälkeen Bart ja Lisa löytävät myrskyn rantauttaman valaan, jonka Lisa ristii Bluella de Valaaksi. Homerin johdolla kaupunkilaiset yrittävät saada valasta takaisin mereen mutta he epäonnistuvat ja eläin kuolee. Poliisipäällikkö Wiggum yrittää hävittää valaan ruhon räjäyttämällä, tuhoisin seurauksin.[3]

Isoveli valvoo (To Surveil with Love)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 461
Tuotantokoodi MABF12
Ensiesitys Yhdysvalloissa 2. toukokuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 18. helmikuuta 2011

Homerin voimistelulaukusta valuu ulos vaarallista ydinjätettä poliisin räjäytettyä sen pommiksi epäiltynä. Springfieldin viranomaiset päättävät pidättää kaikki asukkaiden kansalaisoikeudet ja asentaa kaupungin täyteen valvontakameroita. Sillä välin Lisa värjää hiuksensa ruskeiksi, koska blondeja ei tunnu otettavan vakavasti.[4][5]

Vaimoista parhain (Moe Letter Blues)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Homer, pastori Lovejoy ja Apu lukevan Moen kirjettä
Jaksonumero 462
Tuotantokoodi MABF13
Ensiesitys Yhdysvalloissa 9. toukokuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 18. helmikuuta 2011

Homer, pastori Lovejoy ja Apu saavat Moelta kirjeen, jossa hän kertoo varastavansa jonkun heidän vaimoistaan. Kolme miestä kerääntyvät yhteen ja yrittävät muistella Moen ja heidän vaimojensa intiimejä hetkiä.

Periviholliset (The Bob Next Door)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 463
Tuotantokoodi MABF11
Ensiesitys Yhdysvalloissa 16. toukokuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 22. helmikuuta 2011

Bart on varma että Simpsoneiden naapuriksi muuttanut Walt on todellisuudessa Sideshow Bob. Marge ei usko poikaansa ja päättää todistaa väitteen valheeksi viemällä poikansa Springdieldin erikoistarkkailtavien vankien vankilaan.[7]

Tuomion hetket (Judge Me Tender)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 464
Tuotantokoodi MABF15
Ensiesitys Yhdysvalloissa 23. toukokuuta 2010
Ensiesitys Suomessa 22. helmikuuta 2011

Moen kyky erotella jyvät akanoista tuo hänelle kutsun liittyä Simon Cowellin, Randy Jacksonin, Ellen DeGeneresin, Kara DioGuardin ja Ryan Seacrestin joukkoon American Idoliin. Sillä välin Simpsoneilla Homer ajaa Margen hulluuden partaalle viettämällä entistä enemmän aikaansa kotona.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.