The Simpsons Wrestling

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
The Simpsons Wrestling
SimpsonsWrestling.jpg
Kehittäjä Big Ape Productions
Julkaisija Fox Interactive/Activision
Julkaisuaika 22. maaliskuuta 2001 (Eurooppa)
12. huhtikuuta 2001 (Yhdysvallat)
Lajityyppi tappelu
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta PlayStation
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

The Simpsons Wrestling on Big Ape Productionsin kehittämä Simpsonit-televisiosarjaan liittyvä videopeli vuodelta 2001.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Avaruusoliot ovat haastaneet springfieldiläiset showpaininiin, mutta ensimmäiseksi heidän täytyy taistella toisiaan vastaan selvittääkseen, kuka menee pelastamaan heidän kaupunkinsa vihreiltä avaruusolioilta.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin hahmot on luotu käyttämällä perinteistä animaatiota, johon on sekoitettu 3D-grafiikkaa.

Jokaisella painijalla on vain neljä liikettä. On myös juoksemis-hyökkäyksiä, mutta pelaajat voivat käyttää jokaisen hahmon ensisijaisia kolmea erikoisliikettä.

Kamppailuihin monisäikeisyyttä tuovat jokaiselle hahmolle yksilölliset erikoisliikkeet, jotka tekevät pahaa jälkeä vastustajissa. Voiman nouseminen on tärkeää kamppailun edetessä. Donitsit tuovat lisäpiristystä energiaan, atomit täyttävät koko pylvään, popcornit lisäävät terveyttä ja lenkkitossut lisäävät nopeutta.

Kamppailujen keskipisteenä oleva painikehä kulkee ympäri kaupunkia. Voittajia ratkaistaan esimerkiksi kaupanpihalla, Hassun studiolla, kaupungintalon edustalla, avaruusaluksella, Moen baarissa ja ydinvoimalassa. Kaikkiaan kamppailuympäristöjä on kymmenen. [1]

Pelihahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin hahmoilla on samat ääninäyttelijät kuin televisiosarjassakin. Ylivoimaisesti voimakkain hahmo on Ned Flanders, koska hänellä on kaksi kertaa niin paljon energiaa kuin muilla hahmoilla ja lisäksi erittäin tehokas salama-hyökkäys.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kriitikot ja Simpsons-fanit ovat haukkuneet peliä, mutta se ei ollut niin epäonnistunut kuin The Simpsons Skateboarding. Peliä haukuttiin yksinkertaisuudesta, tasapainottomasta pelaamisesta ja huonosta grafiikasta. Se myös kauhistutti showpainifaneja sen liikkeiden puutteesta. Tämän syystä The Simpsons Wrestlingiä on pidetty yhtenä huonoimmista Simpsons-peleistä ja huonoimmista peleistä ikinä. [2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]