Simpsonit (9. tuotantokausi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Simpsoneiden 9. tuotantokausi
Simpsoneiden 9. tuotantokauden kansi
Maa Yhdysvallat
Esittäminen
Verkko Yhdysvallat FOX
Suomi MTV3
Julkaisupäivä 19. joulukuuta 2006
Ensimmäinen esitys 21. syyskuuta 1997
Viimeinen esitys 17. toukokuuta 1998
Esitysten määrä 22
Kaudet
← Edellinen Seuraava →
8. tuotantokausi 10. tuotantokausi

Simpsoneiden 9. tuotantokausi käynnistyi Yhdysvalloissa 21. syyskuuta 1997 ja päättyi 17. toukokuuta 1998. Kauden DVD sisältää myös The Simpsons -elokuvan trailerin, animaationäytteitä, kommenttiraidan joka jaksolle, koosteet "A Moment With U2" ja "A Riff From Matt Groening", poistettuja kohtauksia, kuvagallerian ja TV-spotteja. The Simpsons Collectors Edition "Lisa Head" DVD -boksi sisältää kaikki kauden jaksot ja Simpsoneiden kahdennensadannen jakson "Homer ja roskakuskit". Boksi sisältää 4 DVD:tä, postikortteja ja jakso-oppaan.

Jaksoluettelo

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Hätä ei lue lakia (The City of New York vs. Homer Simpson)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 179
Tuotantokoodi 4F22
Ensiesitys Yhdysvalloissa 21. syyskuuta 1997

Homer lainaa Barneylle autoaan. Tästä yllättävänä seurauksena auto on parkissa World Trade Centerin vierssä New Yorkissa. Homerilla on ikäviä muistoja kyseisestä kaupungista, mutta laittomasta pysäköinnistä on seurauksena autoon asennettu rengaslukko, joten Homer kerää kasaan sekä rohkeutensa että perheensä ja suuntaa pelastamaan kulkuneuvonsa.

Isäpapan odotellessa autonsa vierellä viranomaista joka päästäisi kulkupelin pinteestä, muu perhe lähtee katselemaan nähtävyyksiä. Bart pääsee vierailemaan MAD- lehden pääkonttorissa ja perheen naisväki ihmettelemään Betty Ford Clinic-showta.

Valitettavasti viranomainen saapuu auton luo juuri sillä hetkellä kun Homer ei ole paikalla. Homer on pissalla World Trade Centerin ylimmässä kerroksessa. Auto pysyy siis lukittuna.

Onneksi Homer ei kuitenkaan jää neuvottomaksi, vaan ottaa avuksi katuporan. Simpsonien perhe autoineen pääsee kotiin.

  • Jaksossa nähdään ensimmäistä kertaa Duff-mies (Duffman).

Rehtorin kahdet kasvot (The Principal and the Pauper)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 180
Tuotantokoodi 4F23
Ensiesitys Yhdysvalloissa 28. syyskuuta 1997

Kun Springieldin ala-asteella juhlitaan Rehtori Skinnerin 20-vuotisvirassaolopäivää, oikea Seymour Skinner tulee paikalle ja paljastuu, että rehtori on huijari. Rehtori Skinnerin oikea nimi onkin Armin Tamzarian, ja oikean Seymour Skinnerin paikan Vietnamin sodassa, jossa oikean Skinnerin uskottiin kuolleen.

Oikean Seymourin äiti Agnes pyörtyy järkytyksestä.Seuraavana päivänä Armin hyvästelee Agnesin ja lähtee takaisin New Yorkiin.Marge,Bart,Lisa,Homer,Maggie,Agnes ja Edna lähtevät hakemaan häntä takaisin.Armin suostuu lopulta ja he lähtevät. Agnes kertoo pitävänsä vain vale Seymourista ja oikea Seymour sidotaan tuoliin joka sidotaan junan lavalle ja hänet lähetetään pois.Tuomari antaa Arminille Seymour Skinnerin nimen ja oikeudet.Sitten hän palaa rehtoriksi.

DVD-julkaisussa jakson suomenkielisenä nimenä lukee Rehtorin kahdet kasvot.

Saksofonin tarina (Lisa's Sax)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 181
Tuotantokoodi 3G02
Ensiesitys Yhdysvalloissa 19. lokakuuta 1997

Kun Lisan saksofoni vahingossa tuhoutuu, perhe muistaa ajan, kun Lisa sai saksofoninsa ja Bartista tuli ongelmatapaus ensimmäisen hirvittävän päivähoitopäivän jälkeen.

  • Tässä jaksossa kuullaan viimeisen kerran näyttelijä Doris Grauta ruokalan emäntä Doriksen äänenä. Grau oli kuollut lähes kaksi vuotta ennen jakson valmistumista.

Kauhujen talo osa 8 (Treehouse of Horror VIII)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 182
Tuotantokoodi 5F02
Ensiesitys Yhdysvalloissa 26. lokakuuta 1997
  • Homega-ihminen (The HΩmega Man) Ranskalaiset uhkaavat tappavat koko Springfieldin väen kuuden megatonnin vetypommilla, ja Homer käy ostamassa kuuden megatonnin vetypommin kestävän pommisuoja, koska Lisa moitti Homeria, kun tämä rakensi pommisuojan pahvilaatikosta ja aurinkovarjosta. Myöhemmin ranskalaisten uhkaus toteutuu ja Homer löytää itsensä kuolleiden keskeltä. Myöhemmin, kun Homer on kirkolla tanssimassa alasti, ns. mutantit, jotka eivät pidä tästä nimestä, aikovat tappaa Homerin. Hän pakenee talolleen ja löytää sieltä Margen ja lapset. Lisa kertoo, että talon lyijymaali toimi täydellisenä pommisuojana. Myöhemmin "mutantit" ja Simpsonit aikovat tehdä sovinnon, mutta Marge, Lisa, Bart ja todennäköisesti Maggiekin ampuvat heidät haulikoilla.
  • Kärpänen vastaan kärpänen (Fly Vs. Fly) Bart käyttää professori Frinkin teleporttia ja muuttaa itsensä kärpäseksi. Bartin ja kärpäsen (joka kasvoi ihmisen kokoiseksi) välillä alkoi huikea eloonjäämiskamppailu, kun kärpänen yrittää tappaa Bartin. Bart pelastaa lopulta itsensä, kun hän menee Lisan saksofoniin, josta hän saa tämän kuulemaan hänet. Lisa auttaa ongelmassa ja hahmot muuttuvat ennalleen.Homer otti sen jälkeen kirveen ja alkoi jahdata silla Barttia
  • Jakso on parodia kauhuelokuvasta Kärpänen
  • Trullit uuniin (Easy Bake Coven) 1600- luvun puritaanisessa kaupungissa Margea epäillään noidaksi. Kun totuus selviää, Marge pakenee siskojensa luolaan, missä he keksivät Halloweenin.

Mies ja pyssy (The Cartridge Family)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 183
Tuotantokoodi 5F01
Ensiesitys Yhdysvalloissa 2. marraskuuta 1997
Ensiesitys Suomessa 7. maaliskuuta 1999

Koko perhe katsoo televisiota kotona. Televisiosta tulee mainos jossa kerrotaan, että eurooppalainen jalkapallo on tullut Springfieldiin. Koko kaupunki menee katsomaan ottelua, mutta pelaajat vain syöttelevät kentällä. Katsojat kyllästyvät ja alkavat tapella. Yleinen kaaos leviää myös muualle kaupunkiin ja ihmiset tappelevat, tuhoavat ja ryöstelevät. Hulinan jälkeen Homer ja Marge päättävät hankkia turvajärjestelmän. Turvajärjestelmä on kuitenkin liian kallis ja Homer ostaa aseen. Marge ei pidä siitä, että Homerilla on ase kotona. Homer vie hänet aseklubille ja yrittää vakuuttaa hänet siitä, että aseesta ei ole haittaa. Marge antaa vastentahtoisesti Homerin pitää aseen. Homer käy aseklubilla ammuskelemassa. Marge haluaa kuitenkin pian, että Homer heittää aseen pois, koska hän ammuskelee kaikkea. Homer lupaa hävittää aseen. Paljastuu kuitenkin ettei Homer hävittänytkään asetta. Marge suuttuu siitä ja muuttaa lasten kanssa motelliin siksi aikaa, kunnes Homer hävittää aseen. Homer pitää sen jälkeen asekerhon kokouksen, kun Marge ja lapset lähtivät motelliin. Homer erotetaan kuitenkin asekerhosta koska hän käsittelee asetta varomattomasti. Homer menee solmimaan Margen kanssa sopua. He pääsevät sopuun ja päättävät lähteä kotiin. Kun he ovat palauttamassa avaimia, Snake tulee varastamaan kassan. Homerin aseklubikaverit tulevat pelastamaan heidät. Lopussa Homer antaa aseen Margelle jotta hän voisi hävittää sen. Marge ei kuitenkaan heitä sitä pois, vaan panee sen käsilaukkuunsa.

Valmentajan poika (Bart Star)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 184
Tuotantokoodi 5F03
Ensiesitys Yhdysvalloissa 9. marraskuuta 1997

Taistellaakseen nuorten liikalihavuutta vastaan Springfieldin kaupunkiin perustetaan nuorten jalkapallojoukkue ja Homerista tulee valmentaja. Hän valitsee poikansa pelinrakentajaksi, vaikka Nelson oli paljon taitavampi pelaaja. Joukkue hävisi useita pelejä peräkkäin, mutta Homer ei suostunut valitsemaan Nelsonia pelinrakentajaksi. Lopulta Nelson pääsee pelinrakentajaksi, ja joukkueesta tulee voittoisa.

Kaksi rva Nahasapeemapetilonia (The Two Mrs. Nahasapeemapetilons)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 185
Tuotantokoodi 5F04
Ensiesitys Yhdysvalloissa 16. marraskuuta 1997

Apu valitaan Springfieldin naisten kesken heidän treffeilleen, kunnes Apu saa selville, että hänellä oli lapsena järjestetty avioliitto Manjula-nimisen naisen kanssa.

Enkelinäyttely (Lisa the Skeptic)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 186
Tuotantokoodi 5F05
Ensiesitys Yhdysvalloissa 23. marraskuuta

Arkeologisten kaivausten yhteydessä Lisa huomaa enkelin luurangon ja jatkuva hyväksikäyttö aiheuttaa sen, että enkeli varoittaa lopun olevan lähellä. Lisa on ainoa, joka on tieteen puolella, kun koko muu kaupunki on sitä mieltä, että luuranko on enkeli. Lopuksi paljastuu, että luuranko olikin vain uuden ostoskeskuksen mainostemppu, ja kun kaikki kaupunkilaiset kokoontuvat katsomaan "loppua", temppu paljastuu. Tarina päättyy kohtaukseen, jossa kaupunkilaiset menevät yhdessä ostoskeskukseen.

Kaksi totuutta (Realty Bites)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 187
Tuotantokoodi 5F06
Ensiesitys Yhdysvalloissa 7. joulukuuta

Margesta tulee asuntojen välittäjä, mutta hänen moraalinsa saa kolauksen kun hänen pomonsa haluaa hänen valehtelevan, jotta hän saisi enemmän taloja myydyksi. Sillä välin Homer voittaa Snaken auton poliisin pakkohuutokaupassa ja Snake yrittää saada sen takaisin kaikin keinoin.

Jouluvaras (Miracle on Evergreen Terrace)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 188
Tuotantokoodi 5F07
Ensiesitys Yhdysvalloissa 21. joulukuuta

Varhain jouluaamuna Bart hiipii avamaan joululahjojaan, ja polttaa vahingossa kuusen paketteinen. Hän valehtelee perheelleen, että murtovaras vei heidän lahjansa. Tieto Simpsonien onnettomuudesta leviää ja springfieldiläiset järjestävät heille hyväntekeväisyyskeräyksen. Bartin omatuntoa alkaa kaivella ja hän paljastaa totuuden.

  • Jaksossa nähdään ensi kertaa orpolapset Patches ja Violet.

Simpsonin laulava perhe (All Singing, All Dancing)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 189
Tuotantokoodi 5F24
Ensiesitys Yhdysvalloissa 4. tammikuuta

Homer vuokraa vahingossa länkkärimusikaalin perheen videoiltaan ja perhe alkaa puhe-laulaa Homerille esimerkkejä aikaisemmista musikaalinumeroista. Jakso on pätkäjakso, eli se on koottu aiempien Simpsoneiden lauluosuuksista.

  • Joissakin uusintaesityksissä jakson nimi on ollut ”Simpsonien laulava perhe”.
  • Tämä on sarjan neljäs niin sanottu leikejakso (clip show), jonka sisältö on pääosin koottu aiemmista jaksoista.

Työni on huvini (Bart Carny)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 190
Tuotantokoodi 5F08
Ensiesitys Yhdysvalloissa 11. tammikuuta

Marge on kyllästynyt Bartin ja Lisan laiskuuteen, ja hän kieltäytyy antamasta viikkorahaa, elleivät he siivoa takapihaa joka on kuin viidakko.Bart ja Lisa eivät tottele.He näkevät karnevaalinmainoksen ja tajuavat tarvitsevansa rahaa. Homer kuitenkin ryntää paikalle huutaen "Jee, karnevaali! Ottakaa tästä rahaa,muksut! Illalla perhe menee sirkukseen.Bart rikkoo vahingossa sirkuksen vetonaulan,Hitlerin auton,josta seuraa, että Homer ja Bart joutuvat tekemään töitä auton korvaukseksi. He joutuvat tuunaamaan sirkuksessa työnskentelevää miestä ja tämän poikaa (Spud) rengas kojulla. Poliisi saa heidät kiinni huijauksesta ja koska he eivät anna lahjusta, koju suljetaan. Sirkuksessa työskentelevä mies ja hänen poikansa saavat eropassit Homerin takia, joten Homer tarjoaa heille katon päänsä päälle omassa talossaan. Spud ja hänen isänsä antavat liput lasilaivaan. Kun Simpsonit palaavat kotiin, sirkuksessa työskentelevät väittävät omistavansa talon. Perhe saa kuitenkin huijaamalla talon takaisin.

Homer hurmahenki (The Joy of Sect)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 191
Tuotantokoodi 5F23
Ensiesitys Yhdysvalloissa 8. helmikuuta

Koko kaupungin on vallannut uusi kultti, jonka nimenä on Muuttolaiset. Muuttolaiset ovat pirullista väkeä, jotka aivopesevät ihmiset heidän kulttiinsa. Homer, Bart, Lisa ja Maggie on jo aivopesty,joten on Margen, pastori Lovejoyn ja Flandersien tehtävänä valloittaa heidät takaisin. Samaa aikaa Mr. Burns luo oman kulttinsa huonoin tuloksin.

Haaksirikko (Das Bus)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 192
Tuotantokoodi 5F11
Ensiesitys Yhdysvalloissa 15. helmikuuta

Springfieldin ala-asteen oppilaat ovat juuttuneet saarelle bussionnettomuuden seurauksena. Samaan aikaan Homer perustaa oman nettifirman, jonka Bill Gates myöhemmin tuhoaa.

Koomikon paluu (The Last Temptation of Krust)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 193
Tuotantokoodi 5F10
Ensiesitys Yhdysvalloissa 22. helmikuuta

Hassu-klovnista tulee stand-up koomikko sen jälkeen kun hänen normaali koomikkansa väitetään olevan vanhentunutta koomikkaa-festivaaleilla.

Rikos ja rakkaus (Dumbbell Indemnity)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 194
Tuotantokoodi 5F12
Ensiesitys Yhdysvalloissa 1. maaliskuuta

Moe rakastuu kukkamyyjään (Rene). Hän keksii laittoman keinon hankkiakseen rahaa pitääkseen tämän tytön, vaikka seurauksena onkin Homerin joutuminen vankilaan vakuutuspetoksesta.

Perimä pelottaa (Lisa the Simpson)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 195
Tuotantokoodi 4F24
Ensiesitys Yhdysvalloissa 8. maaliskuuta 1998
Ensiesitys Suomessa 10. lokakuuta 1999

Koulussa Lisa ei saa ratkaistuksi pulmaa, jonka Martin, Bart, Milhouse, Nelson ja Ralphkin saavat helposti ratkaistuksi. Lisa alkaa huomata olevansa monissa muissakin ennen helpoissa asiossa vaikeuksissa: hän ei esimerkiksi muista koulun kaappinsa numerosarjaa, unohtaa koulusta saadun tehtävänannon ja saksofonin soittokaan ei enää luista. Abe kertoo Lisalle kuinka Homer ja Bart olivat olleet aikoinaan hyviä oppilaita koulussa, kunnes ns. "Simpson-geeni" alkoi toimia ja teki heistä nykyisenlaisia tyhmyreitä. Lisa alkaa pelätä, että hänkin on muuttumassa tyhmäksi. Hän vaipuu epätoivoon ja alkaa hyväksyä tulevan kohtalonsa.

Sivujuonessa Jasper Beardley saapuu Kwik-E-Martiin ja tyhjentää pakastimen. Kun Homer ja Apu menevät katsomaan missä Jasper on, he löytävät hänet jäätyneenä pakastimesta. Jasper jätti viestin jossa sanoi pakastaneensa itsensä nähdäkseen tulevaisuuden. Apu muuttaa Kwik-E-Martin "Freak-E-Martiksi" ja alkaa "Frostillicukseksi" nimetyn Jasperin avulla vetää kaupan täyteen turisteja ja ansaita suuria summia rahaa. Lopulta pakastin kuitenkin hajoaa ja Jasper sulaa ja lähtee pois, luullen saapuneensa tulevaisuuteen. Pitääkseen kävijämäärät korkeina Apu muuttaa markettinsa "Nude-E-Mart" -nimiseksi strippiklubiksi.

Lisan kauhukuva tyhmästä tulevaisuudesta

Lisa liittyy apeana Homerin ja Bartin seuraan katsomaan TV:tä. Kun nämä alkavat syödä sohvan sisään piilotettua suklaata, Lisa kuvittelee mahdollisen tulevaisuuteensa, jossa hän on sairaalloisen lihava, puhuu eteläistä korostusta, on naimisissa Ralphin kanssa ja heillä on monta lasta. Tämä pelottaa Lisaa, ja hän menee televisioon, jossa hän puhuu ihmisille ja kertoo, kuinka näiden tulisi vaalia aivojaan. Kuullessaan Aben kertoneen Lisalle "Simpson-geenistä" Homer päättää todistaa väitteen Simpsonien tyhmyydestä valeeksi ja kutsuu koko suvun koolle. Kaikesta huolimatta vaikuttaa kuitenkin siltä, että kaikki Simpsonit ovat tyhmiä ja huonosti menestyviä. Marge kuitenkin huomauttaa, ettei Homer puhunut yhdellekään naiselle. Paljastuu, että Simpsonien naisten joukossa on lukuisia menestyneitä ja tunnettuja henkilöitä, kuten lääkäri, arkkitehti ja lakimies, mikä piristää Lisaa suuresti. Tohtori Simpson selittää, että "Simpson-geeni" esiintyy vain Y-kromosomissa, joten se vaikuttaa vain miehiin. Lisa on onnellinen ja sanoo Homerille, ettei koskaan ole ollut niin ylpeä olla hänen tyttärensä. Bart tajuaa, että hänet on tuomittu olemaan menestymätön koko elämänsä, mutta vähät välittää siitä. Jakson lopussa Lisa onnistuu lopultakin ratkaisemaan jakson alussa nähdyn pulmatehtävän.

Avain onneen (This Little Wiggy)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 196
Tuotantokoodi 5F13
Ensiesitys Yhdysvalloissa 22. maaliskuuta

Marge määrää Bartin olemaan Ralph Wiggumin ystävä, mutta hänelle selviää, että poliisin pojan kanssa ystävänä olemisessa on hyviäkin puolia.

Maailman merille (Simpson Tide)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 197
Tuotantokoodi 3G04
Ensiesitys Yhdysvalloissa 29. maaliskuuta

Homer erotetaan Springfieldin ydinvoimalan palveluksesta donitsin laittamisesta reaktorin ytimeen. Hän katsoo TV:tä ja päättää liittyä laivastoon. Homer onnistuukin pilaamaan sukellusveneoperaation ja he menevät Venäjän aluevesille ja Homeria luullaan kommunistiksi. Springfieldin lapsia riivaa sillä välin korvien rei'itys.

Biljoonan dollarin seteli (The Trouble with Trillions)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 198
Tuotantokoodi 5F14
Ensiesitys Yhdysvalloissa 5. huhtikuuta 1998
Ensiesitys Suomessa 24. lokakuuta 1999

Springfieldissä on veroilmoitusten viimeinen palautuspäivä ja Homer luulee tehneensä veroilmoituksen jo viime vuonna, mutta Lisa huomauttaa että Homer teki silloin viime vuoden veroilmoitusta. Homer sutaisee äkkiä veroilmoituksen päin mäntyä ja ehtii juuri ja juuri palauttaa sen. Huonon sattuman kautta Homer joutuu kuitenkin tekosiin FBI:n kanssa väärennetystä veroilmoituksesta. Homer saa joko 5 vuotta vankeutta tai saa tehdä muutaman palveluksen.

Homer joutuu vakoilemaan kavereitaan ja paljastamaan heidän rötöksensä. Sitten hän joutuu selvittämään pomoltaan, mihin hän on hävittänyt biljoonan dollarin setelin joka hänen piti viedä Eurooppaan Amerikan-avun nimissä sodan jälkeen. Homer selvittää että seteli on Burnsilla ja FBI tulee pidättämään häntä. Mutta sitten Homer päättää auttaa Burnsia. Burns, Homer ja Smithers lähtevät Kuubaan maanpakoon lentokoneella. Kuubassa he käyvät näyttäytymässä Kuuban presidentille Fidel Castrolle joka varastaa setelin Burnsin yritettyä ostaa sillä Kuuban. He joutuvat lähtemään lautalla takaisin Yhdysvaltoihin.

Perheen ankkurit (Girly Edition)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 199
Tuotantokoodi 5F15
Ensiesitys Yhdysvalloissa 19. huhtikuuta

Bart ja Lisa alkavat juontaa paikallista lasten uutislähetystä, mutta Lisa tulee mustankipeäksi kun Bart alkaa leikkimään katsojien tunteiden kanssa huonojen tarinoidensa avulla. Sillä välin Homer ostaa apinan, joka on koulutettu auttamaan vammaisia.

Homer ja roskakuskit (Trash of the Titans)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 200
Tuotantokoodi 5F09
Ensiesitys Yhdysvalloissa 26. huhtikuuta

Homer joutuu sotaan roskamiesten kanssa. Hän päättää myöhemmin ryhtyä ympäristöasiamieheksi ja voittaa istuvan ympäristöasiamiehen mustamaalauksella. Kuitenkin ongelmat syntyvät, kun työläisille ei makseta tarpeeksi palkkaa. Homer rakentaa montun, johon muut kaupungit tuovat jätteitä antaakseen työläisille palkkaa. Kuitenkin, roska pursuaa maanpintaan, ja Springfield siirretään 8 kilometrin päähän.

Kukkulan kunkku (King of the Hill)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 201
Tuotantokoodi 5F16
Ensiesitys Yhdysvalloissa 3. toukokuuta

Homer nolaa poikansa lipunkaappaus-pelissä. Sen jälkeen Homer kuntoilee ja osallistuu stunttiin, jossa kiivetään Springfieldin korkeimman vuoren huipulle.

Missä Lisa? (Lost Our Lisa)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 202
Tuotantokoodi 5F17
Ensiesitys Yhdysvalloissa 10. toukokuuta

Kun Bart saapuu kotiin esineitä kasvoihinsa liimattuina, Lisa pettyy, kun tajuaa ettei pääsekään Springfieldin museoon katsomaan väliaikaista näyttelyä, vaikka on näyttelyn viimeinen päivä. Marge ei anna Lisalle lupaa mennä museoon bussilla, mutta Lisa saa isältään luvan tehdä sen. Lisa nousee kuitenkin väärään bussiin ja päätyy keskelle ei mitään.

Sillä välin Homer tajuaa, ettei hänen olisi pitänyt antaa Lisalle lupaa matkustaa yksin bussilla. Hän ryntää museoon etsimään tyttöä, mutta hän ei ole päätynyt sinne. Museon lähellä Homer päättää käyttää marjapoimuria paikallistaakseen Lisan, mutta menettää laitteen hallinnan, kaatuu laiturille kelluu laskusillalle.

Lisa näkee tämän ja käskee laskusillan ohjaajan laskea siltaa, ja he onnistuvat pelastamaan Homerin. Näyttely on jo kuitenkin suljettu, kun he vihdoin pääsevät museolle, mutta Homer lupaa murtautua museoon yöllä Lisan kanssa. Siellä he huomaavat, että yksi näyttelyesineistä on soittorasia.

Marge, eletään vaarallisesti! (Natural Born Kissers)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Jakson tiedot
Jaksonumero 203
Tuotantokoodi 5F18
Ensiesitys Yhdysvalloissa 17. toukokuuta

Homer ja Marge lähtevät ulos vuosipäiväillalliselle, ja joutuvat, pettymyksekseen, ottamaan lapset mukaan. He päätyvät viettämään epäromanttisen päivällisen, ja menettävät kiinnostuksensa myöhempiä intiimejä toimia kohtaan.

Myöhemmin Homer ja Marge lähtevät ostamaan moottoria jääkaappiinsa, mutta myrsky yllättää heidät ja heidän autonsa jää jumiin mutaan, joten he juoksevat suojaan läheiseen latoon. Kun tilan omistaja melkein löytää heidät, he jännittyvät ja alkavat harrastaa seksiä. Kun he palaavat kotiin, he päättävät viettää viikonloppunsa majatalossa, mutta kun he pääsevät sinne, he tuntevat itsensä taas romanttisesti epäkiinnostuneiksi, kunnes sisäkkö löytää heidät sängystä. Marge ja Homer käsittävät, että kiinnijäämisen pelko kiihottaa heitä.

Myöhemmin pari päättää mennä minigolfkentälle harrastamaan seksiä tuulimyllyssä, aivan samalla tavalla kuin silloin kun he olivat nuorempia. Pelaajat käsittävät pian, että tuulimyllyn sisällä jotain, ja he kaksi onnistuvat vain juuri ja juuri pakenemaan näkymättömästi. Ihmiset kuitenkin näkevät heidän alusvaatteensa ja tajuavat, että sen sisällä oli ihmisiä.

Kotiin päästäkseen he kaksi alastonta varastavat kuumailmapallon, mutta laskeutuvat vahingossa jalkapallokentälle, mikä on täynnä ihmisiä. Homer ja Marge matkustavat takaisin kotiin, ja päätyvät seuraavan päivän sanomalehteen.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.