Luettelo vuoden 2010 yhdysvaltalaisista elokuvista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo vuoden 2010 yhdysvaltalaisista elokuvista.

Nimi Alkuperäinen nimi Ohjaaja Pääosat Genre Huomioita
127 tuntia 127 Hours Danny Boyle James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara, Clémence Poésy, Lizzy Caplan Draama Perustuu Aron Ralstonin kirjaan Kiven ja kovan paikan välissä
8: The Mormon Proposition 8: The Mormon Proposition Reed Cowan Dokumentti
The A-Team The A-Team Joe Carnahan Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton Jackson, Sharlto Copley, Jessica Biel, Patrick Wilson, Brian Bloom Toiminta, Komedia Perustuu 1980-luvulla tehtyyn samannimiseen televisiosarjaan
All Good Things All Good Things Andrew Jarecki Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella, Kristen Wiig, Philip Baker Hall Draama
Alfa ja Omega Alpha and Omega Anthony Bell, Ben Gluck Justin Long, Hayden Panettiere, Dennis Hopper, Danny Glover ja Christina Ricci Animaatio
The American The American Anton Corbjin George Clooney, Violante Placido, Thekla Reuten, Paolo Bonacelli Draama
Barry Munday Barry Munday Chris D'Arienzo Patrick Wilson, Judy Greer, Chloë Sevigny, Jean Smart, Cybil Shepherd, Shea Whigham, Missi Pyle, Christopher McDonald, Billy Dee Williams, Malcolm McDowell Komedia
Big Money Rustlas Big Money Rustlas Paul Andresen Insane Clown Posse (Violent J ja Shaggy 2 Dope), Twiztid (Jamie Madrox ja Monoxide), Jason Mewes ja Mark Jury Komedia
Black Swan Black Swan Darren Aronofsky Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, Barbara Hershey, Winona Ryder Trilleri
The Book of Eli The Book of Eli Albert ja Allen Hughes Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Frances de la Tour, Michael Gambon Toiminta, Trilleri
Brutal Beauty: Tales of the Rose City Rollers Brutal Beauty: Tales of the Rose City Rollers Chip Mabry Grace Lightning, Marollin’ Monroe, Madame Bumpsalot Dokumentti
Burleski Burlesque Steve Antin Cher, Christina Aguilera, Stanley Tucci, Eric Dane, Kristen Bell, Cam Gigandet, Alan Cumming, Julianne Hough, Peter Gallagher Musikaali
Brooklyn’s Finest Brooklyn’s Finest Antoine Fuqua Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes Rikosdraama
Tapaus 39 Case 39 Christian Alvart Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Bradley Cooper Kauhu
Charlie St. Cloud Charlie St. Cloud Burr Steers Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, Ray Liotta, Kim Basinger, Chris Massoglia Fantasia
City Island City Island Raymond De Felitta Andy García, Julianna Margulies, Steven Strait, Alan Arkin, Emily Mortimer Draamakomedia
Titaanien taistelu Clash of the Titans Louis Leterrier Sam Worthington, Gemma Arterton, Mads Mikkelsen, Alexa Davalos, Jason Flemyng, Nicholas Hoult, Danny Huston, Izabella Miko, Pete Postlethwaite, Polly Walker, Ralph Fiennes, Liam Neeson Seikkailu Uudelleenfilmatisointi vuoden 1981 elokuvasta Jumalten taistelu
The Company Men The Company Men John Wells Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Maria Bello, Rosemarie DeWitt, Craig T. Nelson Draama
Conviction Conviction Tony Goldwyn Hilary Swank, Sam Rockwell, Minnie Driver, Melissa Leo, Peter Gallagher, Juliette Lewis Draama
Pari kyttää Cop Out Kevin Smith Bruce Willis, Tracy Morgan, Adam Brody, Kevin Pollak, Guillermo Díaz, Seann William Scott Komedia
Countdown to Zero Countdown to Zero Lucy Walker Dokumentti
Country Strong Country Strong Shana Feste Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund, Leighton Meester Musikaali
The Crazies The Crazies Breck Eisner Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson, Danielle Panabaker Kauhu
Crazy on the Outside Crazy on the Outside Tim Allen Tim Allen, Sigourney Weaver, Jeanne Tripplehorn, J. K. Simmons, Julie Bowen, Kelsey Grammer, Ray Liotta Draamakomedia
Cyrus Cyrus Jay ja Mark Duplass John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener Komedia
Date Night Date Night Shawn Levy Steve Carell, Tina Fey Komedia
Daybreakers Daybreakers Michael Spierig ja Peter Spierig Ethan Hawke, Willem Dafoe, Isabel Lucas, Sam Neill Kauhu
Haikein terveisin Dear John Lasse Hallström Channing Tatum, Amanda Seyfried, Henry Thomas, Scott Porter, Richard Jenkins Draama
Death at a Funeral Death at a Funeral Neil LaBute Loretta Devine, Peter Dinklage, Danny Glover, Regina Hall, Martin Lawrence, James Marsden, Tracy Morgan, Chris Rock, Zoe Saldana, Columbus Short, Luke Wilson Musta komedia Uusintaversio vuoden 2007 elokuvasta Arvoituksia arkussa
Itse ilkimys Despicable Me Pierre Coffin, Chris Renaud Steve Carell, Miranda Cosgrove, Jason Segel, Russell Brand, Kristin Wiig, Will Arnett, Ken Jeong, Danny McBride, Julie Andrews Animaatio
Devil Devil John Erick Dowdle Chris Messina, Logan Marshall-Green, Geoffrey Arend, Caroline Dhavernas, Jacob Vargas, Jenny O'Hara, Bojana Novakovic, Matt Craven, Joshua Peace, Bokeem Woodbine Kauhu
Neropatin päiväkirja Diary of a Wimpy Kid Thor Freudenthal Zachary Gordon, Robert Capron, Rachel Harris, Steve Zahn, Devon Bostick, Chloë Moretz Komedia
Illallinen idiooteille Dinner for Schmucks Jay Roach Steve Carell, Paul Rudd, Jemaine Clement, Jeff Dunham, Zach Galifianakis, Bruce Greenwood, Ron Livingston, Rick Overton, Lucy Punch, Andrea Savage, David Walliams Komedia
Easy A Easy A Will Gluck Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Malcolm McDowell, Aly Michalka, Stanley Tucci Komedia
Eat Pray Love – omaa tietä etsimässä Eat Pray Love Ryan Murphy Julia Roberts, James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup ja Javier Bardem Draamakomedia
Twilight – Epäilys The Twilight Saga: Eclipse David Slade Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner Fantasia
Pimeyden ytimessä Edge of Darkness Martin Campbell Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novakovic, Shawn Roberts, Gbenga Akinnagbe Toiminta
The Expendables The Expendables Sylvester Stallone Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Gisele Itié, Charisma Carpenter, Gary Daniels, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger Toiminta
The Extra Man The Extra Man Shari Springer Berman ja Robert Pulcini Kevin Kline, Paul Dano, Katie Holmes, John C. Reilly Komedia
Extraordinary Measures Extraordinary Measures Tom Vaughan Brendan Fraser, Harrison Ford, Keri Russell Draama
Exän jäljillä The Bounty Hunter Andy Tennant Jennifer Aniston, Gerard Butler Toimintakomedia
Faster Faster George Tillman, Jr. Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Carla Gugino, Maggie Grace, Oliver Jackson-Cohen, Moon Bloodgood Toiminta, Draama
Flipped Flipped Rob Reiner Madeline Carroll, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards, John Mahoney, Callan McAuliffe, Penelope Ann Miller, Aidan Quinn, Kevin Weisman Romanttinen komedia
For Colored Girls For Colored Girls Tyler Perry Janet Jackson, Thandie Newton, Whoopi Goldberg, Phylicia Rashād, Anika Noni Rose, Loretta Devine, Kimberly Elise, Kerry Washington Draama
From Paris with Love From Paris with Love Pierre Morel John Travolta, Jonathan Rhys Meyers Toiminta
Frozen Frozen Adam Green Kevin Zegers, Shawn Ashmore, Emma Bell Kauhu
Karvaturrit vastakarvaan Furry Vengeance Roger Kumble Brendan Fraser, Brooke Shields, Dick Van Dyke, Ken Jeong, Rob Riggle, Angela Kinsey, Matt Prokop Komedia
Keikkaa pukkaa Get Him to the Greek Nicholas Stoller Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss, Rose Byrne, Colm Meaney, Sean Combs Komedia
Ennen aikojaan Get Low Aaron Schneider Robert Duvall, Bill Murray, Sissy Spacek, Lucas Black Draama
The Ghost Writer The Ghost Writer Roman Polański Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall, Olivia Williams, Tom Wilkinson, Timothy Hutton, Jon Bernthal, David Rintoul, Robert Pugh, Eli Wallach Trilleri Perustuu Robert Harrisin romaaniin Haamukirjoittaja
Kaukorakkautta Going the Distance Nanette Burstein Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christina Applegate Romanttinen komedia
The Good Guy The Good Guy Julio DePietro Scott Porter, Alexis Bledel, Bryan Greenberg, Aaron Yoo, Anna Chlumsky, Kate Nauta, Andrew McCarthy Draama
The Greatest The Greatest Shana Feste Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Johnny Simmons, Aaron Johnson, Zoe Kravitz, Michael Shannon Draama
Green Zone Green Zone Paul Greengrass Matt Damon, Greg Kinnear, Brendan Gleeson, Amy Ryan, Khalid Abdalla, Jason Isaacs Toiminta
Greenberg Greenberg Noah Baumbach Ben Stiller, Greta Gerwig, Rhys Ifans, Jennifer Jason Leigh, Mark Duplass, Chris Messina, Brie Larson, Juno Temple Komedia
Oikeesti aikuiset Grown Ups Dennis Dugan Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade Komedia
Happy Tears Happy Tears Mitchell Lichtenstein Parker Posey, Demi Moore, Rip Torn, Ellen Barkin Komedia, Komedia
Hachiko – tarina uskollisuudesta Hachiko: A Dog’s Story Lasse Hallström Richard Gere Komedia
Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I David Yates Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson Fantasia
Haudattu Buried Rodrigo Cortés Ryan Reynolds Trilleri
Hereafter Hereafter Clint Eastwood Matt Damon, Cécile de France, Bryce Dallas Howard, Lyndsey Marshal, Jay Mohr, Thierry Neuvic, Jenifer Lewis Draama
Holy Rollers Holy Rollers Kevin Asch Jesse Eisenberg, Justin Bartha, Ari Graynor, Danny A. Abeckaser, Q-Tip Draama
Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen Hot Tub Time Machine Steve Pink John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson, Clark Duke, Crispin Glover, Lizzy Caplan, Chevy Chase Komedia, Sci-fi
Näin koulutat lohikäärmeesi How to Train Your Dragon Chris Sanders, Dean DeBlois Jay Baruchel, America Ferrera, Jonah Hill, Gerard Butler, Christopher Mintz-Plasse, Craig Ferguson Fantasia
Hurricane Season Hurricane Season Tim Story Forest Whitaker, Lil Wayne, Bow Wow, Isaiah Washington, Taraji P. Henson, Michael Gaston, Jackie Long, Khleo Thomas Draama, Urheilu
I Love You Phillip Morris I Love You Phillip Morris John Requa, Glenn Ficarra Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro Draamakomedia
I'm Still Here I'm Still Here Casey Affleck Joaquin Phoenix Mockumentary
Inception Inception Christopher Nolan Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine Sci-Fi
Iron Man 2 Iron Man 2 Jon Favreau Robert Downey, Jr., Don Cheadle, Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson Toiminta
It's Kind of a Funny Story It's Kind of a Funny Story Ryan Fleck ja Anna Boden Keir Gilchrist, Zach Galifianakis, Emma Roberts, Viola Davis, Zoë Kravitz, Aasif Mandvi, Lauren Graham, Jim Gaffigan Draamakomedia
Soutaen sydämeesi Jack Goes Boating Philip Seymour Hoffman Philip Seymour Hoffman, Amy Ryan, John Ortiz, Daphne Rubin-Vega Romanttinen komedia
Jackass 3D Jackass 3D Jeff Tremaine Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O, Ryan Dunn, Dave England, Jason Acuña, Ehren McGhehey, Preston Lacy, Duudsonit Komedia
Jonah Hex Jonah Hex Jimmy Hayward Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Michael Fassbender, Will Arnett, Michael Shannon Western
Jonesin perhe The Joneses Derrick Borte David Duchovny, Demi Moore, Amber Heard, Ben Hollingsworth, Gary Cole, Glenne Headly, Lauren Hutton Draamakomedia
Just Wright Just Wright Sanaa Hamri Queen Latifah, Common, Paula Patton Romanttinen komedia
The Karate Kid The Karate Kid Harald Zwart Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson Toiminta Uusintaversio samannimisestä elokuvasta vuodelta 1984
Katastrofikytät The Other Guys Adam McKay Samuel L. Jackson, Mark Wahlberg, Will Ferrell, Dwayne Johnson, Eva Mendes, Anne Heche, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson Toiminta, Komedia
Kick-Ass Kick-Ass Matthew Vaughn Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Moretz, Mark Strong, Nicolas Cage Supersankari
The Kids Are All Right The Kids Are All Right Lisa Cholodenko Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson Komedia
Tappaja sisälläni The Killer Inside Me Michael Winterbottom Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba, Ned Beatty, Elias Koteas, Tom Bower, Simon Baker, Bill Pullman Rikosdraama
Killers Killers Robert Luketic Katherine Heigl, Ashton Kutcher Toimintakomedia
Kissat ja koirat: Katti Katalan kosto Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore Brad Peyton Christina Applegate, Michael Clarke Duncan, Neil Patrick Harris, Sean Hayes, James Marsden, Bette Midler, Nick Nolte, Joe Pantoliano, Katt Williams, Chris O' Donnell, Jack McBrayer, Fred Armisen, Paul Rodriguez, Alec Baldwin, Roger Moore Perhe Jatko-osa vuonna 2001 ilmestyneelle elokuvalle Kuin kissat ja koirat
Knight and Day Knight and Day James Mangold Tom Cruise, Cameron Diaz, Maggie Grace, Peter Sarsgaard, Paul Dano, Viola Davis Toimintakomedia
Knucklehead Knucklehead Michael Watkins Mark Feuerstein, Melora Hardin, Big Show, Dennis Farina, Wendie Malick, Rebecca Creskoff, Bobb'e J. Thompson, Will Patton, Saul Rubinek Komedia
Laskettu aika Due Date Todd Phillips Robert Downey, Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Juliette Lewis, Jamie Foxx, RZA, Alan Arkin, Matt Walsh, Danny McBride Komedia
The Last Airbender The Last Airbender M. Night Shyamalan Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Dev Patel, Shaun Toub, Aasif Mandvi, Cliff Curtis, Jessica Andres, Katharine Houghton, ja Seychelle Gabriel Fantasia Perustuu Avatar-animaatiosarjaan
Viimeinen manaus The Last Exorcism Daniel Stamm Patrick Fabian, Iris Bahr, Louis Herthum, Ashley Bell, Jamie Alyson Caulde, Tony Bentley, Shanna Forrestall, Allen Boudreaux Kauhu
The Last Song The Last Song Julie Anne Robinson Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Bobby Coleman, Kelly Preston, Greg Kinnear Draama
Karkausvuosi Leap Year Anand Tucker Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott, John Lithgow Romanttinen komedia
Legenda suojelijoista Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole Zack Snyder Jim Sturgess, Geoffrey Rush, Emily Barclay, Anthony LaPaglia, David Wenham, Hugo Weaving, Ryan Kwanten, Helen Mirren, Sam Neill, Joel Edgerton, Miriam Margolyes, Richard Roxburgh, Deborra-Lee Furness, Abbie Cornish, Leigh Whannell, Angus Sampson, Bill Hunter, Sacha Horler, Essie Davis, Barry Otto Fantasia
Legendary Legendary Mel Damski Patricia Clarkson, John Cena, Devon Graye, Madeleine Martin, Tyler Posey ja Danny Glover Draama
Legion Legion Scott Stewart Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Charles S. Dutton, Adrianne Palicki, Kevin Durand, Doug Jones, Willa Holland, Kate Walsh, Dennis Quaid Toiminta, Fantasia
Ystävät hämärän jälkeen Let Me In Matt Reeves Kodi Smit-McPhee, Chloë Moretz, Elias Koteas ja Richard Jenkins Kauhu
Letters to God Letters to God David Nixon Robyn Lively, Jeffrey Johnson, Tanner Maguire, Bailee Madison, Ralph Waite Draama
Rakkauskirjeitä Julialle Letters to Juliet Gary Winick Amanda Seyfried, Chris Egan, Vanessa Redgrave, Gael García Bernal, Franco Nero Draama
Saman katon alla Life as We Know It Greg Berlanti Katherine Heigl, Josh Duhamel Romanttinen komedia
Liisa Ihmemaassa Alice in Wonderland Tim Burton Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska, Alan Rickman, Crispin Glover, Stephen Fry, Michael Sheen, Christopher Lee Fantasia
Pienin painajainen perheessä Little Fockers Paul Weitz Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel sekä Dustin Hoffman ja Barbra Streisand Komedia Jatko-osa elokuville Perhe on painajainen ja Painajainen perheessä
The Losers The Losers Sylvain White Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Oscar Janaeda, Jason Patric Toimintakomedia
Lottery Ticket Lottery Ticket Erik White Bow Wow, Brandon T. Jackson, Naturi Naughton, Keith David, Charlie Murphy, Gbenga Akinnagbe, Terry Crews, Bill Bellamy, Mike Epps, T-Pain, Loretta Devine, Ice Cube Komedia
Love Ranch Love Ranch Taylor Hackford Helen Mirren, Joe Pesci, Sergio Peris-Mencheta, Gina Gershon, Bryan Cranston Draama
Love and Other Drugs Love and Other Drugs Edward Zwick Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria, Josh Gad, Gabriel Macht, Judy Greer, Jill Clayburgh Draamakomedia
MacGruber MacGruber Jorma Taccone Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Powers Boothe, Maya Rudolph, Derek Mears, Val Kilmer, Mark Henry, Chris Jericho, Glenn Jacobs, Paul Wight, Montel Vontavious Porter, The Great Khali Toimintakomedia, Parodiaelokuva Perustuu samannimiseen Saturday Night Live-sarjan vitsiin.
Machete Machete Robert Rodriguez, Ethan Maniquis Danny Trejo, Michelle Rodríguez, Cheech Marin, Jeff Fahey, Lindsay Lohan, Don Johnson, Jessica Alba, Steven Seagal, Robert De Niro, Daryl Sabara, Tom Savini Toiminta
Marmaduke Marmaduke Tom Dey Owen Wilson, George Lopez, Lee Pace, Judy Greer, David Walliams, William H. Macy, Steve Coogan, Sam Elliott, Fergie, Jeremy Piven, Christopher Mintz-Plasse, Emma Stone, Kiefer Sutherland, Damon Wayans, Jr., Marlon Wayans Perhe
Megamind Megamind Tom McGrath Will Ferrell, Tina Fey, Jonah Hill, David Cross, Brad Pitt Komedia, Supersankari
Middle Men Middle Men George Gallo Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Gabriel Macht, James Caan, Jacinda Barrett, Laura Ramsey, Terry Crews, Rade Šerbedžija, Kelsey Grammer, Kevin Pollak, Robert Forster Draamakomedia, Rikos
Mirrors 2 Mirrors 2 Víctor Garciá Nick Stahl, Emmanuelle Vaugier, Evan Jones, Christy Carlson Romano, William Katt, Lawrence Turner, Stephanie Honoré, Jennifer Sipes Kauhu Jatko-osa elokuvalle Mirrors (2008)
Morning Glory Morning Glory Roger Michell Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum Komedia
Mother and Child Mother and Child Rodrigo García Barcha Naomi Watts, Annette Bening, Kerry Washington, Jimmy Smits, Samuel L. Jackson, S. Epatha Merkerson, Cherry Jones, Elpidia Carrillo, Shareeka Epps Draama
My Soul to Take My Soul to Take Wes Craven Max Thieriot, Denzel Whitaker, Raul Esparza, Shareeka Epps, Zena Grey, Trevor St. John Kauhuelokuva
Nanny McPhee ja suuri pamaus Nanny McPhee and the Big Bang Susanna White Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Rhys Ifans, Maggie Smith, Ralph Fiennes, Ewan McGregor Perhe, Fantasia Jatko-osa elokuvalle Nanny McPhee (2005)
The Next Three Days The Next Three Days Paul Haggis Russell Crowe, Elizabeth Banks, Brian Dennehy, Olivia Wilde, Liam Neeson Trilleri
Night Catches Us Night Catches Us Tanya Hamilton Anthony Mackie, Kerry Washington Draama
Painajainen Elm Streetillä A Nightmare on Elm Street Samuel Bayer Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Katie Cassidy, Connie Britton, Clancy Brown Kauhu Uudelleenfilmatisointi vuoden 1984 samannimisestä elokuvasta.
Our Family Wedding Our Family Wedding Rick Famuyiwa Forest Whitaker, America Ferrera, Carlos Mencia, Regina King, Lance Gross Komedia
Scott Pilgrim vastaan maailma Scott Pilgrim vs the World Edgar Wright Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Ellen Wong, Alison Pill Komedia
Varasuunnitelma The Back-up Plan Alan Poul Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson, Linda Lavin Romanttinen komedia