Simpsonit (3. tuotantokausi)

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta Ystävä hädässä (3. tuotantokausi))
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Simpsoneiden 3. tuotantokausi
3. tuotantokauden kansi
3. tuotantokauden kansi
Alkuperämaa Yhdysvallat
Esittäminen
Verkko Yhdysvaltain lippu FOX
Suomen lippu MTV3
Ensimmäinen esitys 1991-09-1919. syyskuuta 1991
Viimeinen esitys 1992-05-077. toukokuuta 1992
Esitysten määrä 24
DVD- ja Blu-ray-julkaisu
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 2003-08-2626. elokuuta 2003
Euroopan unionin lippu Eurooppa 2003-10-066. lokakuuta 2003
Australian lippu Australia 2003-10-2222. lokakuuta 2003
Kaudet
← Edellinen Seuraava →
2. tuotantokausi 4. tuotantokausi
Luettelo televisiosarjan Simpsonit jaksoista

Simpsoneiden 3. tuotantokausi käynnistyi Yhdysvalloissa 19. syyskuuta 1991 ja päättyi 7. toukokuuta 1992.

Joe Mantegna ja Frank Welker tekevät ensimmäisen merkittävän esiintymisensä. Kaudella vierailevat Michael Jackson, Kipp Lennon, Lona Williams, Magic Johnson, Chick Hearn, Jon Lovitz, Jackie Mason, Frank Welker, Aerosmith, Phil Hartman, Joe Mantegna, Sting, Wade Boggs, José Canseco, Roger Clemens, Ken Griffey, Jr., Don Mattingly, Steve Sax, Mike Scioscia, Ozzie Smith, Terry Cashman, Darryl Strawberry, Steve Allen, Beverly D'Angelo, Kelsey Grammer, Spinal Tap, Christopher Guest, Michael McKean, Kimmy Robertson, Danny DeVito ja Joe Frazier.

Jaksoluettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Mies vaaleanpunaisessa paidassa (Stark Raving Dad)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 36
Tuotantokoodi 7F24
Ensiesitys Yhdysvalloissa 19. syyskuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) Al Jean
Mike Reiss
Ohjaaja(t) Rich Moore

Homerin mielenterveyden tasoa aletaan epäillä, kun hän saapuu työpaikalleen vaaleanpunaiseen paitaan pukeutuneena. Bart täyttää persoonallisuustestin isänsä puolesta, mikä seurauksena Homer viedään mielisairaalaan. Sairaalassa Homer tapaa rotevan kaljun miehen, joka esittelee itsensä Michael Jacksoniksi.

Sillä välin Lisa odottaa masentuneena tulevaa kahdeksatta syntymäpäiväänsä, mutta loppujen lopuksi ilostuu saatuaan lahjaksi laulun, joka on kirjoitettu varta vasten häntä ajatellen.

  • Vierailevina ääninä Michael Jackson ja Kipp Lennon.
  • DVD-julkaisussa ja joissakin uusintaesityksissä jakson nimi on ollut Perheen raivopää.

Totuus ja oikeus (Mr. Lisa Goes to Washington)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 37
Tuotantokoodi 8F01
Ensiesitys Yhdysvalloissa 26. syyskuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) George Meyer
Ohjaaja(t) Wes Archer

Lisa voittaa aineenkirjoituskilpailun ja perhe matkaa Washingtoniin loppukilpailua varten. Paikan päällä Lisa joutuu todistamaan politiikan likaista puolta kuullessaan erästä Springfieldin kongressiedustajaa ympäröivästä lahjusskandaalista.

Viimeisessä aineessaan Lisa tuomitsee koko valtiokoneiston, mikä johtaa korruptoituneen kansanedustajan pidätykseen. Vaikka Lisa häviää kilpailun, hän alkaa taas luottaa valtion toimintaan.

Jakso sisältää Suomi-viittauksen, kun Lisalla on valkoinen mekko, jossa on sininen vyö. (Suomen lipun värit)

Ystävä hädässä (When Flanders Failed)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Simpsons 7F23.png
Jaksonumero 38
Tuotantokoodi 7F23
Ensiesitys Yhdysvalloissa 3. lokakuuta 1991
Ensiesitys Suomessa 13. huhtikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Jon Vitti
Ohjaaja(t) Jim Reardon

Ned Flanders kertoo Simpsoneille aikeestaan perustaa vasenkätisten tuotteita myyvän kaupan, Leftoriumin. Homer vetää aterialla toivomusluuta ja toivoo naapurinsa epäonnistuvan.

Pian Flandersin yritys ajautuukin vararikkoon. Homer tuntee toiveestaan syyllisyyttä kuultuaan Flandersin talon joutuneen ulosmittauksen uhan alle, ja kertoo kaikille tuntemilleen vasenkätisille Leftoriumista. Yritys nousee jaloilleen ja Flanders saa talonsa takaisin.

Sillä välin Bart aloittaa karatetunneilla käymisen, mutta lopettaa huomattuaan, ettei se ollutkaan niin kiinnostavaa kuin hän oli kuvitellut.

DVD-julkaisussa ja joissakin uusintaesityksissä jakson nimi on ollut Flanders epäonnistuu.

Suosikki (Bart the Murderer)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 39
Tuotantokoodi 8F03
Ensiesitys Yhdysvalloissa 10. lokakuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) John Swartzwelder
Ohjaaja(t) Rich Moore

Täysin pieleen menneen koulupäivän jälkeen Bart päätyy kotimatkalla mafian piiloluolaan. Joukon johtaja, Fat Tony, palkkaa Bartin osa-aikaiseksi baarimikoksi.

Myöhemmin rehtori Skinner antaa Bartille jälki-istuntoa, jolloin hän myöhästyy töistä. Tapauksen jälkeen rehtori katoaa ja Bartia syytetään murhasta.

Oikeudenkäynnissä mafia vierittää syyn kaikista rikoksistaan Bartin niskoille ja juuri ennen, kuin tuomio on pantu täytäntöön, astuu rehtori Skinner oikeussaliin ja Bart vapautetaan syytteistä.

Voimalan sankari (Homer Defined)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Umpimähkäinen napinpainallus silmät ummessa pelasti voimalan
Jaksonumero 40
Tuotantokoodi 8F04
Ensiesitys Yhdysvalloissa 17. lokakuuta 1991
Ensiesitys Suomessa 31. elokuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Howard Gewirtz
Ohjaaja(t) Mark Kirkland

Homer pelastaa Springfieldin ydinvoimalan räjähdykseltä ja häntä aletaan juhlia sankarina. Väkijoukon mieli muuttuu nopeasti, kun selviää, että hän painoi oikeaa nappulaa vain tuurilla arvottuaan sen "entten tentten teelikamentten" -lorun avulla.

Milhousen äiti kieltää poikaansa viettämästä aikaa Bartin kanssa, sillä hän uskoo Bartilla olevan huono vaikutus Milhouseen. Lopulta Marge saa hänet muuttamaan mielensä.

Teit' isäin astumaan (Like Father, Like Clown)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 41
Tuotantokoodi 8F05
Ensiesitys Yhdysvalloissa 24. lokakuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) Jay Kogen
Wallace Wolodarsky
Ohjaaja(t) Jeffrey Lynch
Brad Bird

Hassu-klovni tulee päivälliselle Simpsonien luokse ja paljastaa olevansa juutalaista syntyperää. Hänen isänsä rabbi Krustofski kuitenkin kielsi poikansa tämän luotua uran komedian parissa rabbiuden sijaan. Bart ja Lisa ottavat isään yhteyden ja suostuttelevat hänet tapaamaan poikansa. Lopulta sopu saadaan syntymään.

Painajaisia (Treehouse of Horror II)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 42
Tuotantokoodi 8F02
Ensiesitys Yhdysvalloissa 31. lokakuuta 1991
Ensiesitys Suomessa 18. toukokuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Atrocious Al Jean
& Morbid Mike Reiss
Jittery Jeff Martin
Gasping George Meyer
Slithering Sam Simon
Spooky John Swartzwelder
Ohjaaja(t) Jim Rondo Reardon

Prologi

Marge varoittaa tulevasta pelottavasta jaksosta, jota lasten ei saisi antaa katsoa. Tarinat ovat Lisan, Bartin ja Homerin painajaisten muodossa.

The Monkey's Paw (Lisan painajainen)

Marokossa vieraillessaan Simpsonit käyvät basaarissa, josta Homer ostaa apinankäpälän, jonka huhutaan paitsi toteuttavan toiveita myös tuovan huonoa onnea.

Springfieldissä Maggie nappaa käpälän ensimmäisenä ja toivoo itselleen uutta tuttia; Bart toivoo Simpsoneille mainetta ja kunniaa; Lisa toivoo maailmanrauhaa. Kaikki maailman valtiot tuhoavat aseensa ja ovat näin puolustuskyvyttömiä avaruushirviöiden, Kangin ja Kodosin, hyökkäystä vastaan.

The Bart Zone (Bartin painajainen)

Springfield on Bartin lähes rajattomien voimien terrorin alla. Kaikki joutuvat olemaan kilttejä, hymyilemään ja ajattelemaan iloisia ajatuksia, sillä Bart pystyy muuttamaan mitä tahansa miksi tahansa ajatuksen voimalla, ja lisäksi hän osaa lukea ajatuksia. Hassu-klovnikin joutuu pitämään jatkuvaa show'ta yllä Bartin takia. Historian kokeestakin Bart saa aina täydet pisteet, koska hän saa päättää Yhdysvaltojen historian. Kun Homer kieltäytyy sammuttamasta TV:tä, jossa pyörii jalkapallo-ottelu, Bart siirtää hänet pallon paikalle keskelle ottelua. Homer hiipii taloon tuolin kanssa aikeinaan tappaa Bartin. Bart kuitenkin muuttaa hänet vieterinukeksi. Tri. Marvin Monroe kertoo Margelle, että Bart yrittää teoillaan saavuttaa huomiota ja Homerin pitäisi viettää isä-poika-laatuaikaa Bartin kanssa. Homer viettää laatuaikaa Bartin kanssa, ja heistä tulee ihan normaali perhe. Bart muuttaa Homerin takaisin ihmiseksi. Kun hän kertoo Homerille rakastavansa häntä ja Homerin pussattua häntä, hän herää peloissaan huutaen.

If I Only Had Brain (Homerin painajainen)

Kun Homer saa potkut, hän pääsee haudankaivajaksi. Burns on juuri saamassa valmiiksi robottityöläisen, joka korvaisi laiskan ihmistyöläisen. Puuttuva pala on ihmisaivot, jotka hän ja Smithers saisivat hautausmaalta. He saapuvat hautapaikalle, johon Homer on nukahtanut, ja valitsevat hänet, koska hänen "ruumiinsa" näytti tuoreimmalta. He irrottavat Homerin aivot ja siirtävät sen robottiin. Kokeilu oli kuitenkin täysi katastrofi, koska robotti-Homer halusi oikean Homerin tapaan vain syödä donitseja ja nukkua, ja Smithers suostuttelee Burnsia palauttamaan Homerin aivot takaisin tämän ruumiiseen. Vihaisena Burns potkaisee robottia, joka kaatuu hänen päällensä, murskaten hänen kehonsa. Hän sanoo Smithersille, että tämän pitää hakea kirurgintavarat hänen toimistostaan. Homer herää huutaen (osittain siksi, että Bart puraisi koska hän oli murskaantumassa läskien alle). Homer poistuu vessaan, missä hän kauhukseen huomaa Burnsin pään olevan kiinnitetty hänen kehoonsa hänen oman päänsä viereen. Homer yrittää vakuuttaa itselleen kaiken olevan vain unta, mutta se ei sittenkään taida olla sitä...

Epilogi

Lopussa näytetään seuraavan jakson tapahtumia, jossa Simpsonit ovat aamiaisella. Burnsin pää on yhä kiinni Homerissa, ja se käskee Homeria toimimaan hänen ohjeidensa mukaan. Homer valittaa vihaavansa sitä, kun on kaksi päätä.

Lisan ratsu (Lisa's Pony)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Lisa ja hänen poninsa Prinsessa
Jaksonumero 43
Tuotantokoodi 8F06
Ensiesitys Yhdysvalloissa 7. marraskuuta 1991
Ensiesitys Suomessa 14. syyskuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Al Jean
Mike Reiss
Ohjaaja(t) Carlos Baeza

Homer lupaa ostaa uuden lehden Lisan saksofoniin koulun kykykilpailua varten. Moen kapakkaan poikennut Homer rikkoo lupauksensa, mutta yrittää hyvittää sitä ostamalla Lisalle hänen aina toivomansa ponin.

Voidakseen maksaa ponin menot ja Lisan ratsastustunnit ottaa Homer ydinvoimalan lisäksi töitä Kwik-E-Martista. Työmäärä verottaa Homerin voimia tuntuvasti ja hän alkaa kärsiä kroonisesta väsymyksestä.

Lopulta Lisa luopuu ponistaan, sillä hän ymmärtää rakastavansa isäänsä enemmän kuin yhtäkään eläintä.

Hyvä isä (Saturdays of Thunder)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 44
Tuotantokoodi 8F07
Ensiesitys Yhdysvalloissa 14. marraskuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) Ken Levine
David Isaacs
Ohjaaja(t) Jim Reardon

Homer vastaa lehden isyystietovisaan ja huomaa pettyneenä, ettei tiedä Bartista mitään. Hän päättää tehdä parhaansa ollakseen parempi isä ja auttaa poikaansa rakentamaan mäkiauton kilpailua varten. Kisoissa Bart kuitenkin päättää ajaa Martin Princen autolla omansa sijaan.

Homer masentuu ensin, mutta päättää olla hyvä isä ja kannustaa poikaansa joka tapauksessa.

Homerin tuliliemi (Flaming Moe's)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 45
Tuotantokoodi 8F08
Ensiesitys Yhdysvalloissa 21. marraskuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) Robert Cohen
Ohjaaja(t) Rich Moore
Alan Smart

Eräänä iltana Homer kertoo Moelle salaisesta drinkistä, Homerin tuliliemestä, jonka valmistukseen käytetään tulta ja yskänlääkettä. Sana hyvästä drinkistä leviää, mutta Moe ottaa kaiken kunnian itselleen.

Myöhemmin Moe on aikeissa myydä juoman reseptin miljoonalla dollarilla, mutta Homer ehtii viime hetkessä kertoa salaisen ainesosan kaikille. Vasta sen jälkeen Homerille selviää, että Moen oli ollut tarkoitus jakaa tuotot hänen kanssaan.

Voimala kaupan (Burns Verkaufen der Kraftwerk)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 46
Tuotantokoodi 8F09
Ensiesitys Yhdysvalloissa 5. joulukuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) Jon Vitti
Ohjaaja(t) Mark Kirkland

Springfieldin ydinvoimalan osakkeet nousevat taivaisiin, kun alkaa liikkua huhuja, että kaikki työntekijät rikastuvat – kaikki paitsi Homer, joka on myynyt osakkeensa kahdellakymmenelläviidellä dollarilla. Kaksi saksalaista liikemiestä ostaa voimalan herra Burnsilta ja erottaa Homerin hänen epäkelpoisuutensa takia.

Lopulta herra Burns päättää ostaa voimalan takaisin huomattuaan, etteivät hänen entiset työntekijänsä enää pelkää häntä.

Ensimmäiset vuodet (I Married Marge)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 47
Tuotantokoodi 8F10
Ensiesitys Yhdysvalloissa 26. joulukuuta 1991
Käsikirjoittaja(t) Jeff Martin
Ohjaaja(t) Jeffrey Lynch

Marge pelkää olevansa taas raskaana ja menee tohtori Hibbertin luokse tarkastettavaksi. Odotuksen jännitystä lievittääkseen Homer kertoo lapsille tarinan siitä, kun hän vielä työskenteli minigolfradalla ja seurusteli Margen kanssa ennen, kuin tämä yllättäen tuli raskaaksi.

Hätähuuto kaivosta (Radio Bart)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 48
Tuotantokoodi 8F11
Ensiesitys Yhdysvalloissa 9. tammikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Jon Vitti
Ohjaaja(t) Carlos Baeza

Bart saa syntymäpäivälahjaksi radion, jonka avulla hän alkaa pilailla muiden kaupunkilaisten kustannuksella. Hän heittää radion alas vanhaan kaivoon ja saa koko kaupungin uskomaan, että kaivoon on jäänyt loukkuun pieni poika.

Aluksi pila onnistuu, mutta Lisa muistuttaa Bartia, että radiossa luki hänen nimensä. Bart lähtee hakemaan omaisuuttaan takaisin, mutta jääkin itse kaivoon jumiin.

  • Vierailevana äänenä Sting.

Lisan sunnuntait (Lisa the Greek)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 49
Tuotantokoodi 8F12
Ensiesitys Yhdysvalloissa 23. tammikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Jay Kogen
Wallace Wolodarsky
Ohjaaja(t) Rich Moore

Homer alkaa viettää enemmän aikaa Lisan kanssa huomattuaan, etteivät tämän veikkaukset jalkapallopelien voittajista ikinä mene harhaan. Lisalle selviää pian, että Homer on käyttänyt häntä hyväkseen voittaakseen rahaa uhkapeleissä.

Superäiti lomalla (Homer Alone)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 50
Tuotantokoodi 8F14
Ensiesitys Yhdysvalloissa 6. helmikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) David Stern
Ohjaaja(t) Mark Kirkland

Marge kärsii hermoromahduksen perheensä riippuvaisuuden vuoksi ja lähtee lomalle rentoutumiskylpylään. Bart ja Lisa lähtevät tätiensä Pattyn ja Selman luokse ja Homer huolehtii Maggiesta kotona. Koko perhe oppii arvostamaan Margea uudestaan ja riemuitsevat, kun hän vihdoin palaa kotiin.

Kirjeystävä (Bart the Lover)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 51
Tuotantokoodi 8F16
Ensiesitys Yhdysvalloissa 13. helmikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Jon Vitti
Ohjaaja(t) Carlos Baeza

Edna Krabappel tuomitsee Bartin kuukauden jälki-istuntoon. Kostoksi Bart kirjoittaa opettajalleen rakkauskirjeitä esittäen miestä, joka kiinnostui hänen seuranhakuilmoituksestaan.

Sillä välin Homer kiroilee vahingossa Todd Flandersin kuullen ja yrittää hyvittää tekonsa pojan isälle.

Ihmemaila (Homer at the Bat)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 52
Tuotantokoodi 8F13
Ensiesitys Yhdysvalloissa 20. helmikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) John Swartzwelder
Ohjaaja(t) Jim Reardon

Homer liittyy ydinvoimalan softball-joukkueseen ja nousee heidän tähtipelaajakseen. Häviön pelossa herra Burns palkkaa loppuotteluun yhdeksän ammattilaispelaajaa, joista vain yksi saapuu lopulta paikalle. Burns joutuu luottamaan omiin työntekijöihinsä, jotka voittavat ottelun.

Kaksi uraa (Separate Vocations)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 53
Tuotantokoodi 8F15
Ensiesitys Yhdysvalloissa 27. helmikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) George Meyer
Ohjaaja(t) Jeffrey Lynch

Springfieldin ala-aste järjestää oppilailleen ammatinvalintatestin, josta Bart saa tulokseksi poliisin ja Lisa emännän ammattilaisjazzmuusikon sijaan. Tulokseensa pettynyt Lisa masentuu ja ryhtyy raggariksi, kun taas omasta tuloksestaan innostunut Bart ryhtyy korjaamaan tapojaan. Hänen numeronsa alkavat nousta ja hänet nimitetään lopulta käytävävalvojaksi.

Koira kuoleman partaalla (Dog of Death)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 54
Tuotantokoodi 8F17
Ensiesitys Yhdysvalloissa 12. maaliskuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) John Swartzwelder
Ohjaaja(t) Jim Reardon

Pukin pikku apuri sairastuu ja Simpsonit joutuvat leikkaamaan budjettiaan pystyäkseen maksamaan lemmikkinsä leikkauksen. Vaikka koiran henki pelastuu, perhe alkaa kohdella sitä kylmemmin, joten se karkaa kotoa. Koira päätyy herra Burnsin omistukseen ja siitä koulutetaan raivokas vahtikoira. Bart kompastuu muuttuneeseen Pukin pikku apuriin, mutta koira tunnistaa hänet ja keskeyttää hyökkäyksen.

Eversti Homer (Colonel Homer)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 55
Tuotantokoodi 8F19
Ensiesitys Yhdysvalloissa 26. maaliskuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Matt Groening
Ohjaaja(t) Mark Kirkland

Riideltyään Margen kanssa Homer tapaa baarissa lahjakkaan laulajan, joka esittelee itsensä Lurleen Lumpkiniksi. Homer ryhtyy hänen managerikseen, mikä ärsyttää Margea.

Lurleen myöntää ihastuneensa Homeriin, mutta Homer valitsee kuitenkin vaimonsa. Lurleen kunnioittaa hänen päätöstään ja laulaa lopussa laulun "Löysin oman Homerin".

Musta leski (Black Widower)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 56
Tuotantokoodi 8F20
Ensiesitys Yhdysvalloissa 9. huhtikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Thomas Chastain
Sam Simon
Jon Vitti
Ohjaaja(t) David Silverman

Selma kertoo vankilan kirjeenvaihto-ohjelman kautta tapaamastaan uudesta poikaystävästään, Sideshow Bobista. Bart epäilee Bobin aikeita, mutta Bob tekee kaikkensa hurmatakseen Selman ja todistaakseen muuttuneensa. Häiden jälkeen Bob paljastaa suunnittelevansa Selman tappamista, mutta Bartin onnistuu pysäyttää hänet juuri ajoissa.

Oton seikkailut (The Otto Show)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 57
Tuotantokoodi 8F21
Ensiesitys Yhdysvalloissa 23. huhtikuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Jeff Martin
Ohjaaja(t) Wes Archer

Koulubussin kuljettaja Otto saa potkut työstään, koska ei omista ajokorttia. Vuokranmaksun estyttyä Otto saa häädön asunnostaan ja Bart ottaa hänet perheensä luokse asumaan. Lopulta Otto saa ajokortin, koska hän saa Pattyn nauramaan jutuilleen Homerin tyhmyyksistä, ja sen mukana työnsä takaisin.

Kuin Romeo ja Julia (Bart's Friend Falls in Love)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 58
Tuotantokoodi 8F22
Ensiesitys Yhdysvalloissa 7. toukokuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) Jay Kogen
Wallace Wolodarsky
Ohjaaja(t) Jim Reardon

Milhouse ihastuu Samantha Stanky -nimiseen tyttöön, mikä vaarantaa hänen ystävyytensä Bartin kanssa. Bart juoruaa suhteesta Samanthan isälle, joka lähettää tyttärensä tyttökouluun.

Sillä välin Homer tilaa kasetin, jonka on tarkoitus auttaa häntä pudottamaan painoa. Oikean kasetin tilalla hänelle lähetetäänkin sellainen, joka alkaa laajentaa hänen sanavarastoaan.

Velipuolen paluu (Brother, Can You Spare Two Dimes?)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 59
Tuotantokoodi 8F23
Ensiesitys Yhdysvalloissa 27. elokuuta 1992
Käsikirjoittaja(t) John Swartzwelder
Ohjaaja(t) Rich Moore

Springfieldin ydinvoimalan säteily tekee Homerin hedelmättömäksi ja hänelle maksetaan kahdentuhannen dollarin korvaukset. Hänen nyt kaduilla asuva velipuolensa Herb palaa takaisin mukanaan suunnitelma, jonka avulla hän aikoo saada takaisin maineensa, terveytensä ja elämänsä. Herb pyytää Homeria antamaan hänelle saamansa kaksituhatta dollaria, jotta hän voisi kehitellä tuotteen, joka kääntää vauvan jokelluksen puheeksi.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.