Käyttäjä:Ashoka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ILMOITUS KÄYTTÄJÄN PASSIIVISESTA TILASTA WIKIPEDIASSA

Syyskuun 7. päivästä lähtien vuonna 2015 on tämän Käyttäjäsivun Käyttäjä ilmoittanut ettei hän ole enää missään aktiivisessa tilassa Wikipediassa. Passiivisen tilassa omaava Käyttäjä ei tästä eteenpäin kommentoi ollenkaan hänen henkilökohtaisella keskustelusivulla eikä missään sisäisillä foorumeilla.

Käyttäjän henkilökohtaisen näkemyksen vuoksi kyseinen Käyttäjä on tullut siihen lopputulokseen ettei Wikipedian Ylläpitäjien toiminta ole enää Wikipedian periaatteiden mukaista eikä kyseinen Ylläpitäjien toiminta perustu enää heille annettuun luottamukselliseen mandaattiin.

Allekirjoittanut käyttäjä katsoo myös ettei kyseisten Ylläpitäjien valvonta ole minkään alkeellisen, puolueettoman, demokraattisen valvonta elimien piirissä, joka olisi valittu myös saman suoran kansanäänestyksen mukaisen luottamuksen mukaisesti valvomaan kyseisen mandaatin toteuttamista yhteisön sisällä käytännön tasolla. Nykyinen Ylläpitäjien valvonta on osa Wikipedian päätöksen teko koneistoa jotka ovat osa hallintovirkailijoiden koneistoa.

Periaatteet jotka liittyisivät demokraattiseen läpinäkyvyyteen ja valvontaan eivät allekirjoittaneen Käyttäjän mukaan toteudu Wikipediassa.

Luottamus Ylläpitäjien mandaattiin ja heidän toimintaan on näin ollen Allekirjoittaneen Käyttäjän näkemyksestä toistaiseksi menetetty.

Yllä olevan näkemyksen johdosta kyseinen käyttäjä on tällä hetkellä passiivisen tilan vuoksi poistunut Wikipedian aktiivisesta toiminnasta henkilökohtaisen näkemyksen vuoksi jotka liittyvät Ylläpitäjien toimintaan ja niiden arviointiin joka ei toteudu tällä hetkellä Wikipediassa käytännön tasolla missään muodossa.

Allekirjoittanut Käyttäjä katsoo siihen että Wikipediassa vallitsee demokratiavaje.

Allekirjoittanut Käyttäjä ei ole kuitenkaan virallisesti poistunut Wikipedian toiminnasta mutta hän katsoo että tämän hetkinen tilanne ei viittaa siihen että hän palaisi taas taas aktiiviseksi Käyttäjäksi lähiaikoina ellei yleinen mielipide Ylläpitäjien toimintaan muutu kriittiseksi ja uudelleen arvioitavaksi.

Allekirjoittanut Käyttäjä ei kuitenkaan viittaa tässä manifestissaan kenenkään yksittäiseen Wikipedian Ylläpitäjään suoraan vaan toteaa että kyseinen näkemys on yleinen näkemys Ylläpitäjien toiminnasta Wikipediassa.

Allekirjoittaneen käyttäjän panos Wikipediassa on tähän asti se mikä on esillä allekirjoittaneen Käyttäjän käyttäjäsivulla.

Allekirjoittanut käyttäjä toivoo jatkossa rakentavaa ja avointa keskustelua Wikipedian uudistamisesta ja ylläpitäjien toiminnan demokratisoinnista. Tähän keskusteluun Allekirjoittanut käyttäjä on valmis osallistumaan Wikipedian tulevaisuuden takia.

Allekirjoittanut käyttäjä ei ole lopullisesti poistunut Wikipediasta.

Kyseinen manifesti on Allekirjoittaneen Käyttäjän oma henkilökohtainen näkemys.

15. lokakuuta, 2015. Klo 22.06.

Käyttäjä: Ashoka


Tämä käyttäjä on perehtynyt Euroopan unioniin.
Tämä käyttäjä kääntää artikkeleita englanninkielisestä Wikipediasta.
Tämä käyttäjä on perehtynyt Intiaan.
Tämä käyttäjä on perehtynyt Yhdysvaltoihin.
Tämä käyttäjä on perehtynyt Kansainvälisiin järjestöihin.
Tämä käyttäjä on perehtynyt historiaan.
Tämä käyttäjä on perehtynyt Yhteiskuntatieteisiin.
Tämä käyttäjä on perehtynyt monarkkeihin ja monarkiaan.
Tämä käyttäjä on perehtynyt Yhdistyneihin kansakuntiin.
Tämä käyttäjä on perehtynyt Pohjois-Atlantin liittoon.
Tämä käyttäjä on ollut Wikipediassa
14 vuoden,  1 kuukauden ja 10 päivän ajan.
.
Schwerinin palatsi
Malén saari
Air Force One
Qantas
Banaani
Oopium luola Kalkutan kiinalaiskaupunginosassa
Istanbulin basaari
Neuschwansteinin linna
Glacier Express
Hindukush
Ruokapöytä
Vuorikiipeilijöitä Alpeilla
Ranskan Alpit
Kultainen temppeli
Alpine Flora
Aasi
Flowers and railways
Meilahden sairaala
Créme Brûlée
Autiotalo Devonissa
Majakka Genevenjärven rannalla
Juusto tarjontaa Chamonix'n torilla
Artisokka ruoka asetelma


Ashoka on tämän muokkaajan nimi (Nimeni voi myös lausua ja kirjoittaa myös muodossa Asoka tai Ašoka). Ashoka nimi tulee muinaisen Maurya-valtakunnan hallitsijan Ashokan mukaan.

Ensimmäinen muokkaus Ashokalla oli 15. maaliskuuta 2010 kello 09.55 ja se koski artikkelia Mohammad Reza Pahlavia.

Ashoka on ollut Wikipediassa vuoden 2010 maaliskuusta asti. Ashoka suhtautuu Wikipediaan kriittisesti mutta rakentavasti. Ashoka ei kuulu mihinkään seuraaviin Wikipedian muokkausnäkökantoja edustajiin vaan on sitoutumaton.

Kulttuuri-intellektuelli on luonteeni mutta Wikipediassa olen vapaa toimija jolle liike on tärkeintä ei päämäärä.

ATK-nörtti tai tietokone friikki en ole joten atk-taitoni ovat rajalliset mutta pärjään kyllä. Atk-slangia, nettikieltä tai muuta tietotekniikan ihmeellistä uussanastoa ei minun kanssani kannata puhua koska en ymmärrä siitä hölkäsenpöläystä.

Selvä kirjoitettu asiallinen puhekieli. Kirjakieli on minulle vain työkieli.

Haluan edistää Wikipediaa omalla panoksellani. Olen aina kieltänyt kaikista palkinnoista, kunnianhuomautuksista ja sillä linjallani pysyn. Wikipediassa pitäisi olla kaikilla missio joten minulla on missio luoda Wikipediasta monipuolisempi ja kiinnostava tietosanakirja jossa ismit olisivat kaiken alapuolella.

Minulle Wikipedia ei ole pakkomielle vaan kiva harrastus. En ole täällä kohoamassa hierarkiaan vaan muokkaamassa Wikipediaa ilman mitään pyrkimyksiä pyrkyryyteen.

PS. Kaikille käyttäjille OLEN HIDAS JA KÖMPELÖ KIRJOITTAMISESSA JA TEEN VIRHEITÄ USEIN MUTTA NIIN OLI MYÖS MOOSESKIN JOTEN HYVÄSSÄ SEURASSA EI OLE PAHA OLLA. VIRHEISTÄ PITÄÄ OPPIA JOTEN MISSIO ON MINULLAKIN OPPIA VIRHEISTÄ.

Tärkeitä lukuja minulle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ashokan varastot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neuvonta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Työn alla olevat artikkelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tulossa olevat artikkelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tulevaisuudessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian sisäinen seuranta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ashokan aloitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Artikkelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yleisartikkelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

...

Maailman ruokapalkinto Martin Ennals palkinto ihmisoikeuksien puolustajille Mo Ibrahimin palkinto hyvälle johtamiselle Afrikassa Niwanon rauhanpalkinto Sydneyn rauhanpalkinto Otto Hahnin rauhanpalkinto Giuseppe Motta -mitali Gusin rauhanpalkinto Kennedy Center Honors Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinto Indira Gandhin rauhanpalkinto Seoulin rauhanpalkinto Itävallan valtionpalkinto eurooppalaiselle kirjallisuudelle Jawaharlal Nehru -palkinto Maailman rauhanneuvoston rauhanpalkinto Bharat Ratna Gandhin kansainvälinen rauhanpalkinto Ramon Magsaysayn rauhanpalkinto Balzanin palkinto Nansen-palkinto Bruno Kreisky -palkinto Templeton-palkinto Latsis-palkinto Pohjoinen–etelä-palkinto Simón Bolívarin kansainvälinen palkinto José Martínin kansainvälinen palkinto UNESCO-Madnjeet Singh palkinto UNESCO/Guillermo Canon Maailman lehdistövapauden palkinto UNESCO/Bilbaon ihmisoikeuspalkinto Unescon rauhankoulutus palkinto Unescon tiedepalkinto UNESCO/Pasteur-Instituutin mitali Sulttaani Qaboosin ympäristöpalkinto Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuspalkinto Nürnbergin kansainvälinen ihmisoikeuspalkinto Hannah Arendt-palkinto Robert Schuman mitali (EPP) Robert F. Kennedy ihmisoikeuspalkinto J. William Fulbrightin palkinto kansainväliselle yhteisymmärrykselle Delta palkinto kansainväliselle yhteisymmärrykselle Neljän vapauden palkinto Philadelphian vapauden mitali Vapauden palkinto Palkinto Vapaudelle Gwangjun ihmisoikeuspalkinto Jerusalem-palkinto Nelly Sachs -palkinto Prinssi Clausin palkinto Kuningas Faisalin kansainvälinen palkinto Georg Büchner -palkinto

...

U-2-välikohtaus CoCom Libyan Arab Airlinesin lento 114 LZ 129 Hindenburgin onnettomuus Kuwaitin miehitys Kongon sodat Etelä-Afrikan pääministeri Panaman kanavan historia Dorrit Moussaieff Dirk Stikker Alaa Hussein Ali Ruotsin hallitsija Monacon hallitsija Bhutanin hallitsija Espanjan hallitsija Tanskan hallitsija Luxembourgin suurherttua Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsija Norjan hallitsija Aikajana naisten äänioikeuden historiasta Aikajana aborttilain historiasta Aikajana orjuuden lakkauttamisesta La Zaïroise Kuningas Fahdin pengertie Aikajana Euroopan unionin historiasta Pohjois-Atlantin liiton pääsihteeri Yhdistyneiden kansakuntien sihteeristö Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvoston puheenjohtaja Pakistanin kenraalikuvernööri

...

Luettelo- artikkelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luettelo Korean tasavallan presidenteistä Luettelo Viron pääministereistä Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereistä Luettelo Kanadan pääministereistä Luettelo Australian pääministereistä Luettelo Intian pääministereistä Luettelo Intian presidenteistä Luettelo Uuden-Seelannin pääministereistä Luettelo Venäjän presidenteistä Luettelo Venäjän pääministereistä Luettelo Italian presidenteistä Luettelo Ranskan presidenteistä Luettelo Argentiinan presidenteistä Luettelo Brasilian presidenteistä Luettelo Kanadan kenraalikuvernööreistä Luettelo Australian kenraalikuvernööreistä Luettelo Uuden-Seelannin kenraalikuvernööreistä Luettelo Intian kenraalikuvernööreistä ja varakuninkaista Luettelo Kiinan tasavallan presidenteistä Luettelo Marokon hallitsijoista Luettelo Nigerian presidenteistä Luettelo Ukrainan presidenteistä Luettelo Tunisian presidenteistä Luettelo Maltan presidenteistä Luettelo Hondurasin presidenteistä Luettelo Indonesian presidenteistä Luettelo Bangladeshin presidenteistä Luettelo Algerian presidenteistä Luettelo Belgian pääministereistä Luettelo Tanskan pääministereistä Luettelo Alankomaiden pääministereistä Luettelo Norjan pääministereistä Luettelo Iranin presidenteistä Luettelo Portugalin presidenteistä Luettelo Portugalin pääministereistä Luettelo Tšekin presidenteistä Luettelo Tšekkoslovakian presidenteistä Luettelo Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteereistä Luettelo Suomen pääministerien puolisoista Luettelo Thaimaan hallitsijoista Luettelo Saksan hallitsijoista Luettelo belgialaisten kuninkaista Luettelo Alankomaiden hallitsijoista Luettelo Itävallan liittokanslereista Luettelo Itävallan liittopresidenteistäLuettelo Israelin pääministereistä Luettelo Israelin presidenteistä Luettelo Puolan presidenteistä Luettelo Puolan pääministereistä Luettelo Turkin presidenteistäLuettelo Saksan presidenteistä Luettelo Saksan kanslereista Luettelo Kiinan kommunistisen puoleen pääsihteereistä ja puhemiehistä Luettelo Kiinan kansantasavallan presidenteistä Luettelo Japanin pääministereistä

...

Luettelo valtioiden johdon vierailuista Yhdysvaltoihin Luettelo valtioiden johdon vierailuista Yhdysvaltoihin (Aasia ja Oseania) Luettelo valtioiden johdon vierailuista Yhdysvaltoihin (Afrikka) Luettelo valtioiden johdon vierailuista Yhdysvaltoihin (Eurooppa) Luettelo valtioiden johtojen vierailuista Yhdysvaltoihin (Etelä- Amerikka) Luettelo valtioiden johdon vierailuista Yhdysvaltoihin (Pohjois-Amerikka ja Karibia) Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista (1900–1920-luvut) Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista (1930–1940-luvut) Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista (1970–1980-luvut) Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista (1990–2000-luvut) Luettelo Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkoista (2010–nykyaika) Luettelo šarialain käytöstä maantieteellisesti Luettelo maailman uskontojen määrästä Luettelo maailman uskontojen väkimäärästä Luettelo valtioiden korkeimmista kohdista Luettelo Yhdysvaltain kaupunkien asukasluvusta vuosikymmenittäin Luettelo nobelisteista maittain Luettelo Yhdysvaltain presidentinvaalien vaalituloksista vaalivuosittain Luettelo maahanmuuttajien väkimäärästä maittain Luettelo valtioista niiden sotilaallisen vahvuuden mukaan

...

Luettelo Nobelin rauhanpalkinnon saaneista Luettelo Nobelin fysiikanpalkinnon saaneista Luettelo Nobelin taloustieteen palkinnon saaneista Luettelo Nobelin kemianpalkinnon saaneista Luettelo Nobelin fysiologian tai lääketieteen palkinnon saaneista Luettelo Nobelin kirjallisuuspalkinnon saaneista Luettelo Nobelin palkinnon saaneista valtionpäämiehistä ja pääministereistäLuettelo rautaesiripun takaa loikanneista henkilöistä Luettelo etnisten kansallisuuksien lipuistaLuettelo valtionpäämiehistä ja hallituksen johtajista jotka ovat kuolleet lento-onnettomuudessa Luettelo valtioista joissa ei ole asevoimia Luettelo valtioiden sotilaallisista menoista Luettelo rauhanturvaoperaatioista Luettelo ei-YK vetoisista kriisinhallintaoperaatioista Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan (PPP) Luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen (reaalimuutoksen) mukaan Luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan (PPP) Luettelo maaöljyntuottajavaltioista Luettelo maakaasuntuottajavaltioista Luettelo vaalikauden 1970 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1972 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1975 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1983 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1987 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1991 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1995-1999 kansanedustajista Luettelo vaalikauden 1999-2003 kansanedustajista Luettelo Euroopan suurimmista urbaani kaupunkialueista Luettelo maailman juutalaisyhteisöistä Luettelo uudelleennimetyistä itsenäisistä valtioista Luettelo kansanäänestyksistä itsenäisyydestä, suvereniteetista ja itsemääräämisoikeudesta Luettelo kansanäänestyksistä Euroopan unionista Luettelo Suomen ministereistä salkuittain Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista Aasiassa Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista Euroopassa Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista Afrikassa Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista Pohjois-Amerikassa Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista Etelä-Amerikassa Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista kansainvälisissä järjestöissä Luettelo Afrikan suurimmista metropolialueista Luettelo Euroopan suurimmista metropolialueista Luettelo Amerikan suurimmista metropolialueista Luettelo Pohjoismaiden suurimmista metropolialueista Luettelo Royal Air Forcen sotilaslentotukikohdista Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkoista Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkoista (1860–1920-luvut) Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkoista (1930–1940-luvut) Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkoista (1950–1960-luvut) Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkoista (1970–1990-luvut) Luettelo Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkoista (2000–nykyaika)

...

Luettelo valtioista suurimman valuuttavarannon mukaan Luettelo valtioista suurimman valuuttavarannon mukaan (kultavaranto mukaan lukien) Luettelo Tenzin Gyatson 14. dalai laman ulkomaan matkoista Intian ulkopuolelle Luettelo paavien ulkomaan matkoista Italian ulkopuolelle Luettelo valtionpäämiesten valtiovierailuista Britanniaan kuningatar Elisabet II:n hallitsijakauden aikana Luettelo maailman suurimmista lentoasemista kansainvälisen matkustajamäärän mukaan Luettelo valtionpäämiesten mukaan nimetyistä lentoasemista Luettelo valtioista, jotka ulottuvat kahteen maanosaan Luettelo kruunusta luopuneista monarkeista Luettelo Suomen diplomaattisista edustajista maanosittain Luettelo Pohjois-Korean diplomaattisista edustustoista Luettelo Pakistanin diplomaattisista edustustoista Luettelo Suomen Yhdistyneiden kansakuntien suurlähettiläistä Luettelo Euroopan parlamentin ryhmistä Luettelo vallankaappauksista ja vallankaappausyrityksistä Luettelo Yhdysvaltain osavaltioiden ja territorioiden kuvernööreistä Luettelo Yhdysvaltain presidenttien kirjastoista Luettelo Yhdysvaltain presidenttien lapsista Luettelo Yhdysvaltain presidentinvaalien ehdokkaista vaalivuosittain Luettelo Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehistä Luettelo Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtajistaLuettelo Neuvostoliiton ja Yhdysvaltain välisistä huippukokouksista Luettelo Yhdistyneen kuningaskunnan pääministereistä Luettelo diplomaattisiin edustustoihin paenneista henkilöistä Luettelo veto-oikeuden käytöstä Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvostossa Luettelo Kansainyhteisön jäsenvaltioista Luettelo Euroopan komissioista

Luokat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luokka:Yhdysvaltain liitännäisvaltiot Luokka:Etnis-uskonnolliset ryhmät Luokka:Valtioneuvoston toimi- ja edustustilat Luokka:Valtionjohdolliset matkat Yhdysvaltoihin Luokka:Espanjan entiset siirtomaat Luokka:Italian entiset siirtomaat Luokka:Belgian entiset siirtomaat Luokka:Portugalin entiset siirtomaat Luokka:Saarivaltiot Luokka:Ruotsin poliittiset skandaalit Luokka:Britannian poliittiset skandaalit‎ Luokka:Ranskan poliittiset skandaalit‎ Luokka:Skandaalit Saksassa‎ Luokka:Suomen ympäristöskandaalit‎ Luokka:Suomen kulttuuriskandaalit‎ Luokka:Suomen talousskandaalit Luokka:Suomen korruptioskandaalit Luokka:Lento-onnettomuudessa kuolleet Luokka:Euroopan unionin bilateraaliset sopimukset Luokka:Vapaakauppa-alueet Luokka:Lakkautetut kansainväliset järjestöt Luokka:Liittovaltiot Luokka:Federalismi Luokka:Suomettuminen Luokka:Saudi-Arabian sillat Luokka:Bahrainin sillat Luokka:Pakolaishallitukset Luokka:Panttivankikriisit Luokka:Tiibetin pakolaishallitus Luokka:Apartheidinvastaiset aktivistit Luokka:Apartheidinvastaiset järjestöt Luokka:Lounais-Afrikan bantustanit Luokka:Commonwealth realm -valtiot Luokka:Euraasian unionin jäsenvaltiot Luokka:Kansainyhteisön jäsenvaltiot Luokka:Islamilaisen yhteistyöjärjestön jäsenvaltiot Luokka:Persianlahden arabimaiden yhteistyöneuvosto Luokka:Persianlahden arabimaiden yhteistyöneuvoston jäsenvaltiot Luokka:Afrikan unionin jäsenvaltiot Luokka:Opecin jäsenvaltiot Luokka:Itsenäisten valtioiden yhteisön jäsenvaltiot Luokka:Portugalinkielisten maiden yhteisön jäsenvaltiot Luokka:Caricomin jäsenvaltiot Luokka:Suomen pankin pääjohtajat Luokka:Arabiliiton jäsenvaltiot Luokka:Euraasian unionin jäsenvaltiot Luokka:Mercosurin jäsenvaltiot Luokka:Amerikan valtioiden järjestön jäsenvaltiot Luokka:Naftan jäsenvaltiot Luokka:Pohjoismaiden neuvoston jäsenvaltiot Luokka:Etelä-Aasian alueellisen yhteistyöjärjestön jäsenvaltiot Luokka:Naton jäsenvaltiot Luokka:Andien yhteisön jäsenvaltiot Luokka:Itämeren valtioiden neuvoston jäsenvaltiot Luokka:Arktisen neuvoston jäsenvaltiot Luokka:Euroopan vapaakauppajärjestön jäsenvaltiot Luokka:Itä-Afrikan yhteisön jäsenvaltiot Luokka:Eteläisen Afrikan kehitysyhteisön jäsenvaltiot Luokka:Länsi-Afrikan talousyhteisön jäsenvaltiot Luokka:Aseanin jäsenvaltiot Luokka:Euroopan neuvoston jäsenvaltiot Luokka:Latinalaisen Amerikan yhdentymisliiton jäsenvaltiot Luokka:Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtajat Luokka:Yhdysvaltain keskuspankki Luokka:Entiset tunnustamattomat valtiot Luokka:Kaupunkivaltiot Luokka:Kansainliiton mandaattialueet Luokka:Yhdistyneiden kansakuntien huoltohallintoalueet Luokka:Vihreän liiton puoluesihteerit Luokka:Vasemmistoliiton puoluesihteerit Luokka:Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluesihteerit Luokka:Suomen Kommunistisen Puolueen (1994) pääsihteerit Luokka:Suomen Kommunistisen Puolueen (1918) pääsihteerit Luokka:Perussuomalaisten puoluesihteerit Luokka:Suomen Kristillisdemokraattien puoluesihteerit Luokka:Kansallisen Kokoomuksen puoluesihteerit Luokka:Suomen Kansan Demokraattisen Liiton pääsihteerit Luokka:TPSL:n puoluesihteerit Luokka:Ulkosuomalaiset henkilöt Luokka:Euroopan keskuspankkijärjestelmän keskuspankit Luokka:Euroopan keskuspankki

...

Luokka:Saksalaisten diaspora Luokka:Virolaisten diaspora Luokka:Ruotsalaisten diaspora Luokka:Suomalaisten diaspora Luokka:Turkkilaisten diaspora Luokka:Venäläisten diaspora Luokka:Unkarilaisten diaspora Luokka:Entiset suomalaiset puolueet Luokka:Entiset ahvenanmaalaiset puolueet Luokka:Puoluerekisterin ulkopuolella olevat suomalaiset puolueet​ Luokka:Portugalin murteet Luokka:Englannin murteet Luokka:Lakot Suomessa Luokka:Vihreän liiton puheenjohtajat Luokka:Vasemmistoliiton puheenjohtajat Luokka:Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajat Luokka:Suomen Kommunistisen Puolueen (1994) puheenjohtajat Luokka:Suomen Kommunistisen Puolueen (1918) puheenjohtajat Luokka:Perussuomalaisten puheenjohtajat Luokka:Suomen Kristillisdemokraattien puheenjohtajat Luokka:Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtajat Luokka:Suomen Kansan Demokraattisen Liiton puheenjohtajat Luokka:Suomen Keskustan puheenjohtajat Luokka:Maalaisliiton puheenjohtajat Luokka:Keskustapuolueen puheenjohtajat Luokka:Suomen Sosialidemokraattisen puolueen puheenjohtajat Luokka:Liberaalisen kansanpuolueen puheenjohtajat Luokka:Suomen maaseudun puolueen puheenjohtajat Luokka:Devan puheenjohtajat Luokka:Kansallisen Edistyspuolueen puheenjohtajat Luokka:Suomen Kansanpuolueen puheenjohtajat Luokka:Muutos 2011:n puheenjohtajat Luokka:Sinivalkoisen Rintaman puheenjohtajat Luokka:Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkat Luokka:Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkat

...

Luokka:Alas ammutut matkustajalentokoneet

Mallineet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Malline:Pohjois-Kypros Malline:Bosnia Malline:Ranskan Sudan Malline:Navassa Malline:Yhdysvaltain pienet erillissaaret Malline:Saint Pierre ja Miquelon Malline:Ranskan Guiana Malline:Korallimeren saarten territorio Malline:Clippertoninsaari Malline:Akrotiri ja Dhekelia Malline:Dahomey Malline:Pohjois-Rhodesia Malline:Brittiläinen Somalimaa Malline:Ranskan Togomaa Malline:Etelä-Rhodesia Malline:Gilbert- ja Ellicesaaret Malline:Adenin siirtokunta Malline:Uusi Kaledonia 2 Malline:Flanderi Malline:Kiinan kansantasavalta Malline:Ceylon Malline:Vallonia Malline:Anjouan Malline:Kedah Malline:Johor Malline:Kelantan Malline:Malakka Malline:Pahang Malline:Perak Malline:Perlis Malline:Sabah Malline:Penang Malline:Sarawak Malline:Selangor Malline:Labuan Malline:Chuuk Malline:Kosrae Malline:Pohnpei Malline:Yap Malline:Ajman Malline:Dubai Malline:Fujaira Malline:Ra’s al-Khaima Malline:Sharjah Malline:Umm al-Qaiwain Malline:Abu Dhabi Malline:Balochistan Malline:Khyber Pakhtunkhwa Malline:Punjab (Pakistan) Malline:Sindh Malline:Uusi Etelä-Wales Malline:Queensland Malline:Etelä-Australia Malline:Tasmania Malline:Victoria Malline:Länsi-Australia Malline:Australian pääkaupunkiterritorio Malline:Pohjoisterritorio Malline:Ashmore- ja Cartiersaaret Malline:Ontario Malline:Quebec Malline:Nova Scotia Malline:New Brunswick Malline:Manitoba Malline:Brittiläinen Kolumbia Malline:Prinssi Edwardin saari Malline:Saskatchewan Malline:Alberta Malline:Newfoundland ja Labrador Malline:Emiraatit Malline:Arabiemiraatit Malline:Danzigin vapaakaupunki Malline:Triesten vapaa-alue Malline:Pääsiäissaari Malline:Gagauzia Malline:Bougainville Malline:Belgian saksankielinen yhteisö Malline:Azorit Malline:Jeju Malline:Krim Malline:Karakalpakstan Malline:Yhdistyneet provinssit Malline:Biafra Malline:Réunion Malline:Rhodesian ja Njassamaan liittovaltio Malline:Etelä-Jemen Malline:Etelä-Arabian federaatio Malline:Jemenin demokraattinen kansantasavalta Malline:Pohjois-Jemen Malline:Jemenin arabitasavalta Malline:Rhodesia Malline:Malaijan liittovaltio Malline:Malin liittovaltio Malline:Etelä-Vietnam Malline:Vietnamin tasavalta Malline:Vietnamin demokraattinen tasavalta Malline:Etelä-Afrikan unioni Malline:Kreikan kuningaskunta Malline:Romanian sosialistinen kansantasavalta Malline:Tanganjika Malline:Sansibar Malline:Ahvenanmaa Malline:Cornwall Malline:Demokraattinen Kamputsea Malline:Viron sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Latvian sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Liettuan sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Armenian sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Georgian sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Azerbaižanin sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Turkmenistanin sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Kazakstanin sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Uzbekistanin sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Tadžikistanin sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Kirgisian sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Valko-Venäjän sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Ukrainan sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Moldovan sosialistinen neuvostotasavalta Malline:Venäjän sosialistinen federatiivinen neuvostotasavalta Malline:Ranskan Tunisia Malline:Anguilla Malline:Turks- ja Caicossaaret Malline:Pyhä istuin Malline:Irlannin vapaavaltio Malline:Saharan demokraattinen arabitasavalta Malline:Huippuvuoret Malline:Abhasia Malline:Transnistria Malline:Heard ja McDonaldinsaaret Malline:Jan Mayen Malline:Bouvet’nsaari Malline:Saint Martin Malline:Saint Barthélemy Malline:Pohjois-Kyproksen turkkilainen tasavalta Malline:Brittiläinen Antarktiksen alue Malline:Brittiläinen Intian valtameren alue Malline:Etelä-Ossetia Malline:Brittiläinen Antarktiksen alue Malline:Irakin Kurdistan Malline:Korsika Malline:Sisilia Malline:Sardinia Malline:Shetlandinsaaret Malline:Martinique Malline:Kongressi-Puola Malline:Kaukoidän tasavalta Malline:Viron työkansan kommuuni Malline:Ranskan Guayana Malline:Kastilia-La Mancha Malline:La Rioja Malline: Murcia Malline:Navarra Malline:Nevis Malline:Madrid Malline:Andalusia Malline:Aragonia Malline:Asturia Malline:Baleaarit Malline:Baskimaa Malline:Extremadura Malline:Galicia Malline:Kastilia ja Leon Malline:Valencia Malline:Ceuta Malline:Melilla Malline:Serbitasavalta Malline:Ceuta Malline:Región Autónoma del Atlántico Norte Malline:Ceuta Malline:Aostanlaakso Malline:Trentino-Alto Adige Malline:Etelä-Tiroli Malline:Adžaria Malline:Adygeia Malline:Altain tasavalta Malline:Baškortostan Malline:Burjatia Malline:Tšetšenia Malline:Tšuvassia Malline:Dagestan Malline:Ingušia Malline:Kabardi-Balkaria Malline:Kalmukia Malline:Karatšai-Tšerkessia Malline:Hakassia Malline:Komin tasavalta Malline:Marin tasavalta Malline:Mordva Malline:Pohjois-Ossetia-Alania Malline:Sahan tasavalta Malline:Tatarstan Malline:Tuva Malline:Juutalaisten autonominen alue Malline:Tšukotka Malline:Nenetsia Malline:Jamalin Nenetsia Malline:Kultarannikko Malline:Palestiinan brittiläinen mandaatti Malline:Alankomaiden Itä-Intia Malline:Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta Malline: Saksan miehitysvyöhykkeet Malline:Mantšukuo Malline: Itsenäinen Kroatian valtio Malline:Italian kuningaskunta Malline:Trinidad-Tobago

...

Malline:Pohjois-Kyproksen lippu Malline:Bosnian lippu Malline:Ranskan Sudanin lippu Malline:Saint Pierre ja Miquelonin lippu Malline:Gilbert- ja Ellicesaarten lippu Malline:Kiinan ensimmäisen tasavallan lippu Malline:Adenin siirtokunnan lippu Malline:Sudanin vanhalippu Malline:Georgian vanhalippu Malline:Brittiläisen Itä-Afrikan lippu Malline:Trinidad-Tobagon lippu Malline:Kanadan vanhalippu Malline:Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan lippu Malline:Chilen Antarktikan lippu Malline:Argentiinan Antarktikan lippu Malline:Penangin lippu Malline:Uuden Etelä-Walesin lippu Malline:Queenslandin lippu Malline:Etelä-Australian lippu Malline:Tasmanian lippu Malline:Yhdistyneen arabitasavallan lippu Malline:Uuden-Kaledonian lippu 2 Malline:Victorian lippu Malline:Länsi-Australian lippu Malline:Korallimeren saarten territorion lippu Malline:Ontarion lippu Malline:Quebecin lippu Malline:Nova Scotian lippu Malline:New Brunswickin lippu Malline:Australian antarktisen territorion lippu Malline:Manitoban lippu Malline:Brittiläisen Kolumbian lippu Malline:Prinssi Edwardin saaren lippu Malline:Saskatchewanin lippu Malline:Albertan lippu Malline:Newfoundlandin ja Labradorin lippu Malline:Brysselin lippu Malline:Serbitasavallan lippu Malline:Anjouanin lippu Malline:Ison-Komorin lippu Malline:Mohélin lippu Malline:Kedahin lippu Malline:Negeri Sembilan Malline:Negeri Sembilanin lippu Malline:Johorin lippu Malline:Kelantanin lippu Malline:Malakkan lippu Malline:Pahangin lippu Malline:Perakin lippu Malline:Perlisin lippu Malline:Sabahin lippu Malline:Sarawakin lippu Malline:Selangorin lippu Malline:Terengganu Malline:Terengganun lippu Malline:Kuala Lumpur Malline:Kuala Lumpurin lippu Malline:Labuanin lippu Malline:Putrajaya Malline:Putrajayan lippu Malline:Chuukin lippu Malline:Kosraen lippu Malline:Pohnpein lippu Malline:Yapin lippu Malline:Neviksen lippu Malline:Ajmanin lippu Malline:Dubain lippu Malline:Fujairan lippu Malline:Ra’s al-Khaiman lippu Malline:Sharjahin lippu Malline:Umm al-Qaiwainin lippu Malline:Pakistanin heimoalueiden lippu Malline:Azad Kashmirin lippu Malline:Alabaman lippu Malline:Alaskan lippu Malline:Arizonan lippu Malline:Arkansasin lippu Malline:Coloradon lippu Malline:Connecticutin lippu Malline:Delawaren lippu Malline:Etelä-Carolinan lippu Malline:Etelä-Dakotan lippu Malline:Floridan lippu Malline:Georgian (osavaltio) lippu Malline:Havaijin lippu Malline:Idahon lippu Malline:Illinoisin lippu Malline:Indianan lippu Malline:Iowan lippu Malline:Kalifornian lippu Malline:Kansasin lippu Malline:Kentuckyn lippu Malline:Louisianan lippu Malline:Länsi-Virginian lippu Malline:Mainen lippu Malline:Marylandin lippu Malline:Massachusettsin lippu Malline:Michiganin lippu Malline:Minnesotan lippu Malline:Mississippin lippu Malline:Missourin lippu Malline:Montanan lippu Malline:Nebraskan lippu Malline:New Hampshiren lippu Malline:New Jerseyn lippu Malline:New Mexicon lippu Malline:New Yorkin lippu Malline:Ohion lippu Malline:Oklahoman lippu Malline:Oregonin lippu Malline:Pennsylvanian lippu Malline:Pohjois-Carolinan lippu Malline:Pohjois-Dakotan lippu Malline:Rhode Islandin lippu Malline:Texasin lippu Malline:Tennesseen lippu Malline:Utahin lippu Malline:Vermontin lippu Malline:Virginian lippu Malline:Washingtonin lippu Malline:Wisconsinin lippu Malline:Wyomingin lippu Malline:Tanganjikan mandaattialueen lippu Malline:Etelä-Rhodesian lippu Malline:Pohjois-Rhodesian lippu Malline:Nigerian siirtomaalippu Malline:Kultarannikon lippu Malline:Brittiläisen Hondurasin lippu Malline:Brittiläisen Guianan lippu Malline:Saint Vincent ja Grenadiinien siirtomaalippu Malline:Saint Christopher-Nevis-Anguillan lippu Malline:Palestiinan brittiläisen mandaatin lippu Malline:Alankomaiden Itä-Intian lippu Malline:Ranskan Togomaan lippu Malline:Brittiläisen Burman lippu Malline:Emiraattien lippu Malline:Arabiemiraatien lippu Malline:Francon Espanjan lippu Malline:Pääsiäissaarten lippu Malline:Gagauzian lippu Malline:Bougainvillen lippu Malline:Belgian saksankielisen yhteisön lippu Malline:Azorien lippu Malline:Jejun lippu Malline:Britannian lippu Malline:Krimin lippu Malline:Karakalpakstanin lippu Malline:Korsikan lippu Malline:Sisilian lippu Malline:Kongressi-Puolan lippu Malline:Kaukoidän tasavallan lippu Malline:Viron työkansan kommuunin lippu Malline:Sardinian lippu Malline:Shetlandinsaarten lippu Malline:Yhdistyneiden provinssien lippu Malline:Ranskan Tunisian lippu Malline:Sint Eustatiuksen lippu Malline:Biafran lippu Malline:Etelä-Jemenin lippu Malline:Iranin keisarillinen lippu Malline:Etiopian keisarillinen lippu Malline:Egyptin kuningaskunnan lippu Malline:Etelä-Arabian federaation lippu Malline:Jemenin demokraattisen kansantasavallan lippu Malline:Jemenin arabitasavallan lippu Malline:Pohjois-Jemenin lippu (1962–1990) Malline:Zimbabwe-Rhodesian lippu Malline:Beninin kansantasavallan lippu Malline:Kongon kansantasavallan lippu Malline:Kongo Kinshasan lippu Malline:Kongon vapaavaltion lippu Malline:Kongon demokraattisen tasavallan lippu (1963–1966 ja 1971) Malline:Libyan sosialistisen arabikansantasavallan lippu Malline:Malin liittovaltion lippu Malline:Vietnamin tasavallan lippu Malline:Pohjois-Vietnamin lippu Malline:Vietnamin demokraattisen tasavallan lippu Malline:Kreikan kuningaskunnan lippu Malline:Etelä-Afrikan unionin lippu Malline:Ceylonin lippu Malline:Irlannin vapaavaltion lippu Malline:Romanian sosialistisen kansantasavallan lippu Malline:Romanian vallankumouksen lippu Malline:Unkarin kansannousun lippu Malline:Laosin kuningaskunnan lippu Malline:Burman Unionin lippu Malline:Malaijan liittovaltion lippu Malline:Tanganjikan lippu Malline:Sansibarin lippu Malline:Cornwallin lippu Malline:Demokraattisen Kamputsean lippu Malline:Khmerin tasavallan lippu Malline:Rhodesian ja Njassamaan liittovaltion lippu Malline:Brittiläisen Hongkongin lippu Malline:Saharan demokraattisen arabitasavallan lippu Malline:Bosnian ja Hertsegovinan tasavallan lippu Malline:Naton lippu Malline:Pohjois-Atlantin liiton lippu Malline:Kansainvälisen olympiakomitean lippu Malline:Vuoristo-Karabahin tasavallan lippu Malline:Huippuvuorten lippu Malline:Heard ja McDonaldinsaarten lippu Malline:Jan Mayenin lippu Malline:Bouvet’nsaarten lippu Malline:Saint Martinin lippu Malline:Saint Barthélemyin lippu Malline:Ranskan eteläisten ja antarktisten alueiden lippu Malline:Brittiläisen Antarktiksen alueen lippu Malline:Irakin Kurdistanin lippu Malline: Saksan miehitysvyöhykkeiden lippu

...

Malline:Valtionjohdolliset matkat Yhdysvaltoihin Malline:Yhdysvaltain presidenttien ulkomaanmatkat Malline:Yhdysvaltain ulkoministereiden ulkomaanmatkat Malline:Panttivankitilanne Malline:Sikhiläisyys Malline:Niemimaa Malline:Salmi Malline:Lahti (maantiede) Malline:Ben Malline:Pan Malline:urd Malline:guj Malline:tam Malline:nep Malline:kur Malline:Suomen diplomaattiset edustajat maanosittain

...

Malline:Afganistanin islamilainen valtio Malline:Afganistanin demokraattinen tasavalta Malline:Afganistanin islamilainen emiraatti

Ashokan omatluokat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]