Wikipedia:Kahvihuone (tekniikka)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Opastuspiste 711-noborder.svg
Chat bubbles.svg
Wikipedia-law.png
Edit-find-replace.svg
Preferences-system.svg
Tekniikka
Copyleft.svg
Newspaper.svg
Nuvola apps filetypes.svg


Visuaalisella muokkaimella muokatessa viitteissä samat parametrit kahteen kertaan[muokkaa wikitekstiä]

Esim. sivulla Hurrikaani Camille kun klikkaa viitettä, esim. [2], niin avautuvassa ikkunassa on kahteen otteeseen "osoite", "nimeke", "ajankohta", "viitattu" ym., eli toisin sanoen kaikki ne parametrit on kahteen otteeseen, jotka viitteeseen on syötetty. Mutta viitteeseen syötetyt arvot ovat ikään kuin "väärissä" kohtaa, kun ne eivät tule noihin ylempänä oleviin kohtiin. Onko verkkoviite-mallineessa, sen templatedatassa, vai visuaalisen muokkaimen puolella jokin häikkä? Olen huomannut saman varmaan muutaman viikon ajan. Luulin sen olevan vain osassa artikkeleita tällä tavalla, mutta nyt tuntuu, että sama toistuu kaikissa artikkeleissa. En-wikissä näyttäisi toimivan oikein, joten oletan vian olevan fi-wikissä. --Stryn (keskustelu) 19. syyskuuta 2016 kello 20.05 (EEST)

Sainkin kiinni mistä homma kiikastaa. Ilmoitin Phab:T146060. --Stryn (keskustelu) 19. syyskuuta 2016 kello 20.22 (EEST)
Hylätty, ok, no systeemi on sitten rikki, olkoot. Pitäisi käyttää kaikissa artikkeleissa joko isolla (Nimeke) tai pienellä (nimeke) kirjaimella alkavia parametrejä. Nyt niitä on sekaisin molempia, eikä kuulemma pysty koodaamaan templatedataa niin, että se ei välitä onko iso vai pieni alkukirjain (tai sitten en ymmärtänyt Alex Monkin vastausta tiketissä, tai hän ei ymmärtänyt alkuperäistä ongelmaa, jota hain). Järjestelmäviesti:Edittools.js tuottaa isolla alkukirjaimella olevat, ja visuaalinen muokkain huolii vain pienellä alkukirjamella alkavat + Malline:Verkkoviite on kai aina ohjeistanut pienten alkukirjainten mukaisesti. --Stryn (keskustelu) 21. syyskuuta 2016 kello 21.54 (EEST)
Kokeilen toista kautta, jos saisi keskustelua aikaiseksi: mw:Help_talk:TemplateData. --Stryn (keskustelu) 21. syyskuuta 2016 kello 22.03 (EEST)
Voisiko ainakin järjestelmäviestiä näin alkuun muuttaa niin, että jatkossa parametrit tulostuu pienellä alkukirjaimella? Ei siitä varmaan haittaakaan olisi?--Olimar 21. syyskuuta 2016 kello 22.04 (EEST)
Kannattaisi muuttaa. Pitää varmaan botilla muuttaa isot alkukirjaimet pieniksi, koska muuten TemplateData/VE-yhdistelmä ei toimi. Stryn (keskustelu) 22. syyskuuta 2016 kello 18.48 (EEST)
@Stryn:. Mallineet toimivat siis siten, että parametrien nimet tulkitaan kirjaimellisesti eli {{{Nimi}}}, {{{nimi}}}, {{{NIMI}}}, {{{NiMI}}} jne ovat kaikki eri parametreja. Se, että viitemallineisiin voi kirjoittaa sekä {{{Nimi}}}, että {{{nimi}}} muodoissa on käsitelty viitteiden mallinekoodissa tähän tyyiin {{{Tekijä|}}}{{{author|}}}{{{tekijä|}}}. (ks. Malline:Verkkoviite:een lähdekoodi). Visual editor puolestaan käsittelee parametreja ensisijaisesti sillä nimellä miten ne on kirjoitettu TemplateData:n "nimi" -kohdassa eikä tätä näemmä pysty kiertämään "Aliakset" määrityksellä. (En varsinaisesti tiedä mitä iloa noista aliaksista on, koska nimenomaan tämä olisi niiden loogisin käyttötarkoitus) ---Zache (keskustelu) 26. syyskuuta 2016 kello 10.06 (EEST)
Tämä on näemmä sama kuin phab:T143650, johon Alex Monk on pistänyt korjauksen. Jotta tuosta korjauksesta olisi jotain hyötyä, niin templatedata:ssa pitäisi olla parametrien aliakset määriteltynä eli jatkossakin systeemi huomioi kirjainkoon. @Olimar:, @Stryn: --Zache (keskustelu) 30. syyskuuta 2016 kello 10.30 (EEST)
@Olimar:, @Stryn:, korjaus tähän on tullut käyttöön mediawiki 1.28.0:n mukana eli se mitä meidän pitää tehdä on määritellä aliakset kohdilleen templatedatassa niissä paikoissa joissa tämä on ongelmana. --Zache (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 10.27 (EET)

Outo kuva artikkelissa[muokkaa wikitekstiä]

Laajensin äsken artikkelia C. L. Moore. Siihen tuli tuollainen kuva, joka kyllä sinänsä liittyy artikkeliin (kansikuva lehdestä, jossa on julkaistu Mooren tarina), mutta ei se nyt ainakaan tuohon kirjailijan kuvan kohdalle mallineeseen kuulu. En oikein tiedä, miksi artikkeliin edes tulee tuommoinen kuva, kun lähdekoodissa ei ole linkkiä koko kuvaan. -Miihkali (artikuloi) 14. lokakuuta 2016 kello 13.06 (EEST)

Joku poistikin jo kuvan. Olisi silti kiva kuulla, mistä oikein oli kyse. --Miihkali (artikuloi) 14. lokakuuta 2016 kello 13.12 (EEST)
Malline hakee kuvan automaattisesti aiheen Wikidata-kohteesta, jos siellä sellainen on määritelty. Tässä tapauksessa (wikidata:Q242530) kuvana oli tuo juliste. Wikidata-kuvan saa pois lisäämällä kuva-parametriin - tai määrittelemällä siihen jonkun toisen kuvan.--Olimar 14. lokakuuta 2016 kello 13.13 (EEST)
Ok. Kiitos. --Miihkali (artikuloi) 14. lokakuuta 2016 kello 13.15 (EEST)
Jatkan tätä sen verran, että minä poistin sen kuvan myös Wikidatasta (tässä linkki vanhaan versioon jossa kuva näkyy), koska se ei ollut oikea thumbnailkuva tuohon artikkeliin. Se oli Wikidatassa siksi, että se kuva käytössä tietolaatikkokuvana ruwikissä (selventävän kuvatekstin kera) ja oli napattu sieltä. --Zache (keskustelu) 14. lokakuuta 2016 kello 13.17 (EEST)

Mikäköhän tämän (HUOM kuva on iso mutta vaaraton) (EDIT:Korjattu, ei ole enää iso) aiheutti? Kuva on ollut wikidatassa aika kauan, ja tuskin tuo sivu on ollut tuon näköinen kovin pitkään...? Tässä yksi päivä oli myös tapaus, jossa (kuolleen) hlön artikkeliin tuli wikidatasta väärä kuva, ja joku oli kai täällä fiwikissä ladannut netistä löytämänsä copyvio-kuvan siihen tilalle, kun ei osannut tyhjästä ilmestynyttä aavekuvaa poistaakaan. Kävin potkaisemassa väärän kuvan pois Wdatassa. -kyykaarme (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 12.45 (EEST) Lisätty huomautus. -kyykaarme (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 13.00 (EEST)

Mallineessa {{etunimi}} tuo kuvan leveys-ehto toteutui silloinkin kun parametria ei oltu määritelty jolloin leveyden arvoksi tuli {{{kuvan leveys}}} ja kuvasta tuli täysilevyinen. (ks. diff) --Zache (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 13.06 (EEST)
Korjasin myös muutaman muun vastaavan ehdon. Sinänsä nuo ehdot ovat olleet tietolaatikoissa jo kauemmin, mutta vika ei vain näkynyt tai se kierrettiin kuvan lisäämisen yhteydessä lisäämällä kuvan leveys -parametri tietolaatikkoon. Nyt kun kuvia tuli automaattisesti niin virhe pääsi näkymään artikkeleissakin. --Zache (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 13.54 (EEST)

Oma hiekkalaatikko -pienoisohjelma[muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä kyykaarme mainitsi merkittyjen versioiden keskustelusivulla, että muissa Wikipedioissa on yläreunan käyttäjälinkeissä linkki käyttäjän henkilökohtaiseen hiekkalaatikkoon. Muissa Wikipedioissa se on toteutettu Extension:SandboxLink -laajennoksella, mutta ajattelin kokeilla sitä ensin ajatusta pienoisohjelmalla (Asetukset: Pienoisohjelmat ja Lisää yläreunan käyttäjälinkkeihin linkin käyttäjän omaan hiekkalaatikkoon. (listan alimmaisena Testattavat -otsikon alla).

Tuossa on kaksi eroa verrattuna laajennoksella tulevaan. Ensimmäinen on, että pienoisohjelmana tuo ilmestyy hitaammin ruudulle kun sivua ladataan (asiaa voi verrata vaikka enwikiin) ja toinen on, että tuossa on linkin vieressä [ + ] jota klikkaamalla se sivu joka korvaa hiekkalaatikon sisällön sen sivun sisällöllä jolla ollaan. Mikäli tuo vaikuttaa hyvältä systeemiltä, niin voitaisiin pyytää Phabricatorista, että otetaan varsinainen laajennos käyttöön täälläkin. (@Stryn:) --Zache (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 15.51 (EEST)

Tätä on joskus ennenkin kysytty fiwikissä eikä muistaakseni ole vastustusta ollut. En onnistunut löytämään keskustelua, mutta näin muistelisin. Ei tuosta ainakaan haittaa olisi. Tietysti jos se otetaan kaikille käyttöön, niin varmasti hiekkalaatikoiden määrä lisääntyy. Stryn (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 15.56 (EEST)
Olisiko asetuksiin mahdollista lisätä kohta, jossa hiekkalaatikossa tehdyt muutokset voisi halutessaan piilottaa? En piilota pieneksi merkittyjä muutoksia, vaikka hiekkalaatikossa tehdyt voisi ehkä niin merkitäkin. --raid5 (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.13 (EEST)
Raid5 varmaan sekottaa piilottamisen siihen, että p-merkinnällä saadaan leikisti tuoreiden muutosten listaa vähän pienemmäksi, vaikka jokainen muokkaus siellä näkyykin. Sen sijaan olisi aika mielenkiintoinen ajatus, että oma hiekkalaatikko olisi muille näkymätön kokeilualusta, jonka sisältö näkyisi vain ylläpitäjille eikä muille. Siellä voisi kokeilla rauhassa asioita ilman, että niistä tulee yleistä tietoa, mutta sinne ei voisi kuitenkaan perustaa mitään äärioikeassa olevan liikkeen wikiosastoa, koska sisältö näkyisi vain käyttäjälle itselleen ja sitten ylläpitäjille, jotka puuttuisivat asiohin tarpeen mukaan. Toinen kysymys on tietty se, onko tällaisesta todellisesta piilossa olosta mitään hyötyä. Ei kai. --Pxos (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.22 (EEST)
En sekoita, vaan ajattelin jonkun tarjoavan kyseistä ratkaisua. Nytkin siellä voi tehdä minun puolestani mitä haluaa, enkä niitä tarkkaile. Hyötyä olisi minulle, mutta voin olla ilman hyötyäkin. --raid5 (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.31 (EEST)
Kirjoitit "En piilota pieneksi merkittyjä muutoksia". Suomenkielisen Wikipedian suomennokset ovat luokkaa ÖÖ. Otan osavastuun niistä, koska olen itsekin ollut asian parissa "öissä". Siis raid5 tarkoittaa "näytä pienet muokkaukset, piilota pienet muokkaukset" -namiskoita, joita kaikki voivat painella. Minä taas puhun oikeasta kätkemisestä eli siitä, että ylläpitäjät voivat piillottaa muokkauksia. --Pxos (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.34 (EEST) Lisäys: Tai tosiasiahan on, että suomen kieli on parhaimmillaan vain seiska, jos käytämme eräänlaista Donald Trump -asteikkoa. Piilottaminenkin tarkoittaa täällä useita eri asioita. --Pxos (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.38 (EEST)
Tarkoitin muiden tekemien muokkausten piilottamista itseltäni, koska teen vähemmän vandalismintorjuntaa. Ei niin, että haluaisin piilottaa omia muokkauksiani. --raid5 (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.40 (EEST)
Tein nyt väärinkäyttösuodattimen joka merkkaa muokkaukset jotka käyttäjä tekee omaan hiekkalaatikkoonsa. (Väärinkäyttösuodatin 138). Tätä merkkausta voidaan edelleen käyttää siihen, että piilotetaan rivi tuoreista muutoksista CSS:llä säännöllä .mw-changeslist li.mw-tag-hiekkalaatikko { display:none;} (esimerkki: [1]) ja tuo voidaan lisätä esimerkiksi järjestelmäviesti:common.css:ään jolloin se on kaikilla käytössä. --Zache (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 20.46 (EEST)
Tuli virheilmoitus, kenties en kopioinut oikein: li.mw-tag-hiekkalaatikko is overqualifield just use mw-tag-hiekkalaatikko without element name. [2] Tuoreet muutokset sivulla näkyy Makkoolin hiekkalaatikko. Poistin li-merkinnän, mutta se ei vaikuttanut. --raid5 (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 21.14 (EEST)
Se ensimmäinen versio oli ok, mutta tuo toimii ainoastaan niihin joihin väärinkäyttösuodatin on osunut [3]. Eli ennen suodattimen luontia tehtyihin muokkauksiin se ei vaikuta vaan ainoastaan tuleviin. --Zache (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 21.19 (EEST)
Kiitos tiedosta, kumosin tekemäni muokkauksen. Lisäksi Pxosin kommentti oli hyvä, että piilottamisella on muukin merkitys kuin pelkästään tuoreiden muutosten karsiminen. --raid5 (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 22.55 (EEST)
@Raid5: Kannattaa muutta se CSS-sääntö vielä seuraavanlaisen kaltaiseksi [4]. Se alkuperäinen piilottaa omat hiekkalaatikkomuutokset myös tarkkailulistalta joka ei liene tarkoitus. --Zache (keskustelu) 24. lokakuuta 2016 kello 06.40 (EEST)
Sellainen huomio vielä, että enwikissä (en:User:Zache/sandbox) on sivun alussa boksi jossa on nappi "Submit your draft for review!" joka lisää sivun alkuun pyydetään arviointia boksin, niin tuollaisen voisi virittää myös tänne jos vain löytyy jengiä ketä on valmis antamaan palautetta artikkelien aloituksista. --Zache (keskustelu) 22. lokakuuta 2016 kello 21.13 (EEST)
Varmasti löytyy, mutta onko uusi muokkaaja saamansa palautteen jälkeen enää halukas näyttäytymään täällä. :) -kyykaarme (keskustelu) 23. lokakuuta 2016 kello 00.31 (EEST)

Tein tuohon pieniä muutoksia. Nyt hiekkalaatikon alkuun menee {{hiekkalaatikkoni}}-malline, jos sivu puuttuu, niin uuden hiekkalaatikkosivun luonti-ilmoitusta on siistitty ja sitten lisäsin pienoisohjelmiin pienoisohjelman jolla saa valittua hiekkalaatikkomuutokset piilotetuksi. --Zache (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 15.01 (EEST)

Jos ihmiset haluaisivat testata tätä hieman ensin, niin sen jälkeen voisi avata keskustelun käytännöt-kahvihuoneessa laajennoksen käyttöönotosta. Vaikka pienoisohjelma onkin hiukan jalkaanammuttu versio tuosta laajennuksesta, niin voidaan pistää pienoisohjelma vakiona päälle kaikille sisäänkirjautuneille jolloin saadaan palautetta konseptista. --Zache (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 15.12 (EEST)

Kopioiko se ja tallentaa saman tien hiekkalaatikon, jos painaa sitä plussaa? En uskalla kokeilla. Ehkä se voisi ollakin (pakko)pienoisohjelmana, jolloin sen voi ottaa itse pois päältä? -kyykaarme (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 17.07 (EEST)
Juu, ei se varmistele mitään. Voin lisätä varmistuksen jos halutaan. --Zache (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 17.16 (EEST)
Huomasin välittömän tallentamisen kun kokeilin lisäyspainiketta, sitten tyhjensinkin keskustelusivuni kumotessani muokkauksiani. Uusi toiminto on kuitenkin hyvä, jos on tottunut käyttämään hiekkalaatikkoa. --raid5 (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 17.30 (EEST)
Raid5:n pitäisikö siinä olla kyllä/ei -varmistus ennen kopiointia? --Zache (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 17.40 (EEST)
Jos siinä lukisi "kopioi ja tallenna", niin se voisi kuvata nappulan toimintaa paremmin. Itse ajattelin, että se vain kopioi ja sitä voisi sen jälkeen muokata ja sitten vasta halutessaan tallentaa. Ehkä varmistuskin voisi olla hyvä, koska siihen saattaa vahingossa kopioida vaikka ison keskustelusivun tai kopioida toisen sivun olemassa olevan hiekkiksen päälle. -kyykaarme (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 17.58 (EEST)
En nyt tiedä innostunko käyttämään hiekkalaatikkoa, ehkä sitten jos tulee enemmän huomautuksia huolimattomista muokkauksista. Jonkinlainen varmistus olisi hyvä. Kaikelta ei tosin voi aina suojautua, ainakaan omilta virheiltä, joitakin kertoja olen tallentanut muokkaukseni enterin painalluksella yhteenvetoa kirjoittaessani. --raid5 (keskustelu) 25. lokakuuta 2016 kello 19.28 (EEST)
Nyt siinä on varmistus ennen kopiointia ja vaihdoin dialogin selaimen confirm-boksista mediawikin dialogiin joka näyttää aavistuksen paremmalta. --Zache (keskustelu) 1. marraskuuta 2016 kello 14.20 (EET)

Muutin tuota hiekkalaatikko-piilotusta siten, että nyt se on pienoisohjelmana ja vakiona päällä. Käyttäjän tarkkailulistalla ja omissa muutoksissa omaan hiekkalaatikkoon tehdyt muutokset näkyvät, mutta ne eivät näy tuoreissa muutoksissa ja linkitettyjen sivujen muutoksissa. --Zache (keskustelu) 1. marraskuuta 2016 kello 15.37 (EET)

Seuraavaksi asiasta voisi melkein aloittaa keskustelun käytännöt-kahvihuoneessa ja pistää hiekkalaatikko-pienoisohjelma vaikka osalla käyttäjistä vakiona päälle. --Zache (keskustelu) 1. marraskuuta 2016 kello 16.01 (EET)

Sotkemista-painike[muokkaa wikitekstiä]

@Zache: Pienoisohjelmista löytyi tällainen: ”Lisää seulontaan Sotkemista-napin, joka samalla merkitsee hylkäämisen johtuneen sotkemisesta.” Olen sitä nyt jonkin aikaa käyttänyt. Hyödyllinen kaveri se on, mutta valitettavasti vähän yli-innokas. Nyt yhteenvetoon tulee aina sana ”sotkemisena” vaikka painan sitä ihan tavallista Hylkää muutokset -nappia, kuten vaikkapa tässä kävi. Vaatinee hiukan hienosäätöä. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 27. lokakuuta 2016 kello 19.50 (EEST)

Kiitos tiedosta, tutkin asiaa, mutta se menee ensi viikkoon. Zache (keskustelu) 27. lokakuuta 2016 kello 21.32 (EEST)
Sehän selittääkin, kun luulin kerran painaneeni vahingossa väärää nappia. Kätevä se kyllä muuten on. -kyykaarme (keskustelu) 28. lokakuuta 2016 kello 21.09 (EEST)
Toimiskohan nyt. --Zache (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 13.48 (EEST)
Toimii. Kiitoksia. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 29. lokakuuta 2016 kello 23.20 (EEST)

Kirjaviite-mallineen korjauspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

Muokkausruudun alla olevassa valikossa on kirjaviite ja kirjaviiteMINI, joista puuttuu kohta |Suomentaja =. Malline-sivulla olevassa viitteessä se on, joten pyytäisin korjaamaan tuon puuttuvan kohdan. -- Abc10 (keskustelu) 28. lokakuuta 2016 kello 10.47 (EEST)

Taidan taas huutaa tuuleen. --Abc10 (keskustelu) 28. lokakuuta 2016 kello 19.15 (EEST)
Tuuli vastasi. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 28. lokakuuta 2016 kello 19.41 (EEST)
Kiitos. -- Abc10 (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 07.58 (EEST)

Hae Wikipedia[muokkaa wikitekstiä]

Ainakin minulla tuossa oikean yläkulman hakulaatikossa lukee tällä hetkellä "Hae Wikipedia". Itse Wikipedian olen jo onnistunut löytämään, mutta artikkeli on se mitä haluaisin hakea. Tuo kannattaisi ehkä muuttaa muotoon hae Wikipediasta. --MiPe (wikinät) 28. lokakuuta 2016 kello 10.53 (EEST)

Tämä varmaan korjaa asian. --Stryn (keskustelu) 28. lokakuuta 2016 kello 11.16 (EEST)
Mahtavaa! Olin juuri menossa jonnekin huutelemaan asiasta, mutta se olikin tässä välissä jo ratkaistu samalla kun se tähän väliin oli kirjoitettu. Asiat hukkuvat helposti muiden viestien keskelle. Yllä olevassa osiossa on huutajan aika pitkä, voisiko joku käydä asian korjaamassa? --Pxos (keskustelu) 28. lokakuuta 2016 kello 19.23 (EEST)
Vahvistan vielä, että tänään 29. lokakuuta 2016 tuo pohjaopasteksti on muuttunut oikeaan muotoon Hae Wikipediasta. Asian saapuminen translate.wikistä varsinaiseen Wikipediaan vei noin yhden vuorokauden ajan, mikä on tavallinen viive tämänkaltaisissa muutoksissa. --Pxos (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 11.01 (EEST)

Väärinkäyttösuodattimen varoitusviestit rikki[muokkaa wikitekstiä]

Väkä-suodattimen varoitusviesti ei näytä oikeaa sisältöä vaan itsensä koodina. Kun olen viime päivinä saanut varoitusviestejä, niiden sisältö on seuraavannäköistä soosia:

<a href="/wiki/Tiedosto:Stop_hand_nuvola.svg" class="image"><img alt="Stop hand nuvola.svg" src="//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Stop_hand_nuvola.svg/40px-Stop_hand_nuvola.svg.png" width="40" height="40" srcset="//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Stop_hand_nuvola.svg/60px-Stop_hand_nuvola.svg.png 1.5x, //upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Stop_hand_nuvola.svg/80px-Stop_hand_nuvola.svg.png 2x" data-file-width="240" data-file-height="240" /></a>
        Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu. Jos olet sitä mieltä, että toimenpiteesi on asiallinen, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro, mitä yritit tehdä. Voit myös <a href="/wiki/Wikipedia:V%C3%A4%C3%A4rink%C3%A4ytt%C3%B6suodatin/Virheet" title="Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet">raportoida virheestä</a>. Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Mallineiden erityinen suojaus 

Tuo html-koodi ei siis tuota sisältöä oikein vaan esittää homman koodina, vaikka pohjaväri toimii. Mistähän mahtaa johtua? Onko joku muuttanut meidän omia mallineita vai onko vika maahantuojassa? --Pxos-test4 (keskustelu) 29. lokakuuta 2016 kello 21.00 (EEST)

Minulla tuo viesti näkyi oikein. Sellainen huomio, että itse suodatinsääntö ei toimi (ne eri itsenäiset säännöt kannattaisi ryhmitellä sulkeiden sisälle). Tein tänne esimerkiksi miten itse tuota muuttaisin eli pistäisin nimiavaruus ja action -vertailut alkuun ja tekisin sivun nimi vertailun contains_any vertailulla ja käyttöoikeusvertailun hitaimpana viimeiseksi. --Zache (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 09.59 (EET)
Välihuomioni: Väkä-suodattimen nro 115 ongelmista voisi siirtyä keskustelemaan minun omalle keskustelusivulleni, koska asia ei liittyne tähän ongelmaan ja sekoittaa tätä keskustelua, jos siitä ruvetaan juttelemaan samanaikaisesti. --Pxos (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 12.06 (EET)
Sepä kummallista. Minulla oli nimittäin myös ihan sama ongelma, kun lisäsin {{AllekirjoittamatonIP}}-mallinetta jollekin keskustelusivulle toissapäivänä. Allekirjoituksen puuttumisesta varoittava väkä-viesti näytti juuri tuollaiselta koodisotkulta. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 30. lokakuuta 2016 kello 10.32 (EET)
Huomasin sotkun ensi kerran joko 23. tai 25. tai 28. lokakuuta (en muista tarkasti), kun sain 119:ltä varoituksia liiallisesta keskustelusta. Ajattelin, että kyseessä on esikatseluruudun vika tai tarkemmin sanottuna olin tyypilliseen tapaani niin tärkeiden asioiden keskellä kirjoittamassa kommenttejani, että en juuri jaksanut välittää koodisotkusta. Otin kuitenkin 119:n pois käytöstä ja siihen loppuivat sotkut hetkeksi. Vasta 115:n antama varoitus havahdutti. Jotain on siis mennyt rikki tuossa välillä 20.10.–29.10.2016. Silloin on tehty muun muassa common.js-muutoksia. Olisikohan niissä jotain ratkaisun avainta? --Pxos (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 11.53 (EET)
Kokeile saatko toistettua tuon ongelman ja jos saat niin kerro miten ja millä selaimella. Nopea arvaukseni on, että tämä ei liity javascriptiin vaan on ollut palvelinpääsäs jokin toimintahäiriö. --Zache (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 12.22 (EET)
Ongelmia ei enää ole ja viestit näkyvät testaustunnuksellani (Pxos-test4) ihan oikein siististi laatikossa aivan kuten pitääkin. Ilmeisesti ongelma oli ja meni pois jotenkin itsestään. Kiva-ikävä kuulla, että toinenkin käyttäjä tosin huomasi sen kerran, joten vika ei ollut aivan paikallinen. (Muuten 115:stä siirsin keskustelun omalle kesk.sivulleni.) --Pxos-test4 (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 12.43 (EET)
Muutkin olivat huomanneet ongelman: Phab:T149473. --Stryn (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 12.48 (EET)
Kiitos tiedosta. Sylttytehdas näyttää aina olevan tosiaan jossain kaukana. On se ihmeellistä, miten nämä ihmisten tekemät tietokoneohjelmistot toimivat edes näin hyvin. Minullakin on Windows-järjestelmä pöytäkoneessa, ja sekin toimii aina välillä ihan hyvin. --Pxos-test4 (keskustelu) 30. lokakuuta 2016 kello 12.59 (EET)

Merkittävyys-malline toimii hitaasti[muokkaa wikitekstiä]

Mikähän mahtaa olla syynä siihen, että {{Merkittävyys}}-malline toimii varsin hitaasti? Käsittääkseni sen olisi tarkoitus lisätä artikkeli pikapoistoluokkaan, kun mallineen lisäämisestä on kulunut kolme vuorokautta, mutta vaikkapa Maailman rikkain nainen tuli pikapoistettavaksi tänään, vaikka merkintä lisättiin jo 19. lokakuuta eli yli 1,5 viikkoa sitten. Useamman artikkelin kohdalla olen tätä jo ihmetellyt. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 31. lokakuuta 2016 kello 23.26 (EET)

Luokitus muuttuu samala kun sivun välimuistikopioi päivittyy eli teknisessä mielessä mediawiki renderöi sivun uudestaa. Jos mediawikillä ei ole mitään syytä päivittää sitä tai palvelimella on kuormaa, niin se voi pysyä pitkäänkin muuttumattomana. Meillä oli joskus jonkun pyörittämä botti joka laukaisi tuon välimuistinpäivittymisen noissa merkittävyysartikkeleissa päivittäin, mutta se ei ollut minun enkä tiedä kuinka pitkään se on ollut poissa linjoilta. --Zache (keskustelu) 31. lokakuuta 2016 kello 23.32 (EET)
Kiitos tiedosta. Eipä tässä kai sitten auta kuin pärjäillä. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 1. marraskuuta 2016 kello 09.45 (EET)

Väärä kuva[muokkaa wikitekstiä]

Celebesinmehiläishaukka-artikkeliin tulee väärä kuva ja väärä linkki Commonsiin ilmeisesti Wikidatasta, mutta laji on jakautunut kahdeksi lajiksi eikä kuva kuulu tähän artikkeliin. Yritin estää viivalla (-) mutta seurauksena on sotkua. Mitä tehdään? --Xenoglaux2 (keskustelu) 10. marraskuuta 2016 kello 05.17 (EET)

Tässä tapauksessa sen kuvan olisi voinut poistaa Wikidatasta virheellisenä [5] ja jos sitä ei olisi ollut jo Wikidatan sivulla Pernis steerei (Q11941281), niin lisätä sen sinne. Tuo taksoboksin kuva tulee Linnean aikoinaan tekemästä {{Taksonomia/kuva}} -mallineesta eikä siinä siksi ollut tukea tuolle "-" -syntaksille. Lisäsin sen siihen. [6]. --Zache (keskustelu) 10. marraskuuta 2016 kello 05.51 (EET)

HHOF Botti[muokkaa wikitekstiä]

Aika monesta (ellei jopa suurimmasta osasta) pelaaja-artikkeleita näyttää puuttuvan Luokka:Hockey Hall of Fame. Täytyiskö nuo kaikki kutsutut käydä manuaalisesti läpi vai onko luokan lisäämiseen joku kätevä botti tai muu kikka-viitonen? --EskoG-67 (keskustelu) 12. marraskuuta 2016 kello 21.16 (EET)

No ei noita kovin montaa voi olla, josta puuttuu, kun ottaa huomioon, että melkein kaikki vaikuttajat ja aika moni alkuaikojen pelaajista ovat punalinkkejä.--MAQuire (keskustelu) 12. marraskuuta 2016 kello 21.27 (EET)
Pistä pyyntö wikipedia:botit/pyynnöt -sivulle. Mikäli ymmärsin oikein mitä halutaan, niin tuo on sinänsä ihan tehtävissä. Tosin puuttuuko muista kuin näistä se luokitus? (esimerkit olisi hyvä juttu) --Zache (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 00.19 (EET)

Kaksivaiheinen tunnistautuminen otettu käyttöön[muokkaa wikitekstiä]

Wikimedian wikeissä on otettu käyttöön Kaksivaiheinen tunnistautuminen ylläpitäjille, byrokraateille, osoitepaljastajille ja häivyttäjille. Se ei ole pakollinen, mutta pystyy ottamaan käyttöön asetuksista. Ennen käyttöönottoa suosittelen lukemaan ohjeet huolella läpi. Stryn (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 09.42 (EET)

Onkos ennakkotietoa siitä, koska tuo muuttuu pakolliseksi? Tuollaiset muuttuvat aina pakollisiksi joskus. Pitäisiköhän neuvoa ylläpitäjiä luomaan jo nyt rinnakkaistunnukset, joiden avulla he voivat yrittää vakuuttaa olevansa oikealla asialla sen jälkeen kun oma tunnus lukkiutuu pysyvästi, kun koodit katoavat. --Pxos (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 14.33 (EET)
Ei mitään käsitystä, mutta tuskin ainakaan lähiaikoina, koska jonkinlaista vastustustakin käsittääkseni on ollut. Mutta "maalaisjärjellä" voi päätellä, että toiminto otettiin hieman yhtäkkisesti julkiseen käyttöön tämän viikonlopun hakkerointitapausten vuoksi. Ei toki ole näin missään kerrottu, mutta näin voi vain kuvitella. Lisätietoa tästä hakkerointitapauksesta löytyy Wikimedia-postituslistalta tai phab:T150605. --Stryn (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 20.08 (EET)
Testaan nyt kaksivaiheista tunnistautumista, ja se toimii ihan kätevästi. Käyttöönottokin onnistui ihan sujuvasti metan ohjeita seuraamalla. Itselläni on käytössä SGAuth Sailfishille.--Olimar 16. marraskuuta 2016 kello 21.28 (EET)

Kaksivaiheinen tunnistautuminen Wikipediassa mahdollistettu mm. ylläpitäjille[muokkaa wikitekstiä]

Kuten enwikin ylläpitäjien ilmoitustaululla kerrotaan, ylläpitäjille, byrokraateilla, osoitepaljastajille ja häivyttäjille on nyt tehty mahdolliseksi kaksivaiheinen tunnistautuminen. Jos menetelmän ottaa käyttöön asetusten välityksellä (tällä hetkellä tekstin ”Enable two-factor authentication” sisältävän linkin kautta), saa itselleen koodilistan, joka on syytä tulostaa ja tallettaa turvalliseen paikkaan siltä varalta, että kaksivaiheiseen tunnistautumiseen käytettävä laite katoaa. Kyseisellä listalla on viisi koodia, joista kutakin voi käyttää ainoastaan yhden kerran. Jos on ottanut kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön ja kadottaa siinä käyttämänsä laitteen, vaaditaan omaan tunnukseen käsiin pääsemiseksi kahta edellä mainitulta koodilistalta löytyvää koodia (eli jos sinulla ei tuollaisessa tilanteessa ole koodilistaa missään, voit heittää tunnuksellesi hyvästit) . Kaksivaiheiseen tunnustautumiseen käytettävän mobiilisovelluksen on tuettava algoritmia nimeltä Time-based One-time Password Algorithm (TOTP). Esimerkiksi Google Authenticator ja FreeOTP ovat tällaisia sovelluksia. Englanninkielinen ja edeltävää tekstiä perusteellisempi ohjesivu aiheesta: meta:Help:Two-factor authentication. –Ejs-80 13. marraskuuta 2016 kello 09.50 (EET) EDIT: –Ejs-80 13. marraskuuta 2016 kello 10.01 (EET)

Näköjään olin kirjoittamassa tekstiäni samoihin aikoihin kuin Stryn, joten muutan tämän Strynin avaaman osion alaotsikoksi. –Ejs-80 13. marraskuuta 2016 kello 09.51 (EET)

Lisäys yllä kirjoittamaani: mikäli joutuu käyttämään koodilistan koodeja (laitteen katoamiseen tai käytöstä poistamiseen liittyvissä tapauksissa), kehotetaan ohjeissa poistamaan kaksivaiheinen tunnistautuminen käytöstä ja ottamaan se sitten uudelleen käyttöön, jotta saa itselleen uuden koodilistan. Tällaisia tilanteita varten varattuja koodeja on vain viisi, joten muuten käy herkästi niin, että ne loppuvat kesken. –Ejs-80 13. marraskuuta 2016 kello 10.20 (EET)

Kokeilin tätä tabletilla ja FreeOTP-sovelluksella. Käytännössä kaksivaiheisen tunnistautumisen saa asetusten kautta päälle esimerkiksi lukemalla mobiilisovelluksella näyttöön ilmestyvän QR-koodin ja syöttämällä sovelluksen antaman numerosarjan Wikipediassa siihen kohtaan, jossa sitä kysytään (ennen ko. kohdan täyttämistä on syytä panna talteen ruudulla näkyvä viiden scratch-koodin lista). Tämän jälkeen Wikipediaan kirjautuessa tulee esiin kohta ”Please enter verification code from your mobile app”, johon pitää syöttää (FreeOTP:n/Google Authenticatorin/muun vastaavan) sovelluksen ilmoittama numerosarja, joka vaihtuu tabletin/älypuhelimen näytöllä aikariippuvaisesti (itselläni FreeOTP:ssä näkyy laatikko, jossa lukee Wikimedia ja Ejs-80, ja laatikkoa napsauttamalla näyttöön tulee kuuden numeron sarja). Vaihtoehtoisesti ”Please enter verification code from your mobile app” -kohtaan kelpaa yksi niistä viidestä koodista (”scratch codes”), jotka näytettiin kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton yhteydessä. Kutakin noista viidestä scratch-koodista voi käyttää vain yhden ainoan kerran, mikä on hyvä muistaa, jos on pelastamassa tunnustaan tabletin/älypuhelimen katoamisen jälkeen. Kun kaksivaiheisen tunnistautumisen ottaa pois käytöstä (asetuksissa ”Disable two-factor authentication”), järjestelmä pyytää vahvistuskoodia tekstillä ”Enter a code from your mobile app to verify”. Kyseisessä kohdassa voi käyttää joko mobiilisovelluksesta saatavaa numerosarjaa tai yhtä niistä viidestä scratch-koodista, jotka kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton yhteydessä näytettiin. Systeemin saa siis otettua pois käytöstä ilman scratch-koodejakin, mutta vain siinä tapauksessa, että tunnistautumiseen käytetty laite on tallessa. –Ejs-80 13. marraskuuta 2016 kello 17.15 (EET)

Globaalit botit eivät ole automaattisesti seulottuja[muokkaa wikitekstiä]

Globaali uudelleenohjauksia suoristeleva botti Xqbot lakkasi jostain syystä olemasta automaattisestiseulottu 21.10.2016 ja tein siitä tiketin phab:T150600. Sinänsä SeulojaBot hyväksyy noita, koska muokkaukset ovat partioituja ja globaaleja botteja ei ole hirveän montaa ja jollei tiketti etene mihinkään niin paikallinen korjaus on antaa globaaleille boteille paikallisesti bottilippu. Tiedoksi: @Ejs-80:. --Zache (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 11.45 (EET)

Luokka, jonka on tarkoitus sisältää vain alaluokkia.[muokkaa wikitekstiä]

Eli olisi käyttöä sellaiselle boksille, joka informoisi käyttäjää ettei luokkaan ole tarkoitus sisällyttää artikkeleita, vaan pelkkiä alaluokkia. --Pe-ga-sos (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 15.39 (EET)

Jos joku innostuu värkkäämään, niin englanninkielinen vastine on en:Template:Container category. --Silvonen (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 15.50 (EET)
Teksti: "Tämä on [suomennos container categorylle]. Kattavuutensa vuoksi tämän luokan tulisi sisältää pelkkiä alaluokkia." --Pe-ga-sos (keskustelu) 14. marraskuuta 2016 kello 17.42 (EET)
Jos tuon haluaa suomentaa suomeksi saakka, niin oma ehdotukseni on "Tämä on luokitteluluokka. Sen takia tässä luokassa on vain alaluokkia eikä sivuja". --Pxos (keskustelu) 14. marraskuuta 2016 kello 17.46 (EET)
Commonsissa on yleisesti käytössä luokkia, jotka sisältävät vain luokkia (ei tiedostoja). Siihen on oma malline. Sen voisi suoraan muuttaa tänne muotoon "Tämä on metaluokka, jonka tulisi sisältää vain alaluokkia. Kaikki tässä luokassa olevat artikkelit tulisi siirtää sopiviin alaluokkiin. Jos välttämätöntä, voit luoda uuden alaluokan." –Makele-90 (keskustelu) 14. marraskuuta 2016 kello 19.57 (EET)
Kannatan! --Pe-ga-sos (keskustelu) 14. marraskuuta 2016 kello 20.00 (EET)
Tuon metaluokka-sanan voisi muuttaa esimerkiksi luokitteluluokaksi mutta muuten tuo Commonsin mallineessa on parempi teksti. --SMAUG (KeskusteluMuokkaukset) 14. marraskuuta 2016 kello 20.06 (EET)

Malline:Kahvihuoneosasto[muokkaa wikitekstiä]

Kahvihuoneiden otsakkeesta, joka tulee mallineesta Malline:Kahvihuoneosasto, on kadonnut kielenhuoltoa kuvaava kuvake ja sen tilalla on teksti "Edit-find-replace.svg". Onkohan kuvake poistettu Commonsista vai mikä on näkyvyysongelman syynä? --Pxos (keskustelu) 14. marraskuuta 2016 kello 22.33 (EET)

Mulla kuva näkyy normaalisti. Stryn (keskustelu) 14. marraskuuta 2016 kello 23.36 (EET)
Näkyy kuten pitääkin. --84.250.112.246 14. marraskuuta 2016 kello 23.51 (EET)
Kahvihuoneet näkyy ok, mutta näin ip:nä ainakin tuoreet muutokset näkyy viipeellä. Esimerkiksi äsken kun vilkaisin mitä on aamulla tehty, tuorein oli 6.52, ja kello oli 7.39. Päivittämällä sivun sai toki näyttämään tuoreimmatkin. --85.76.96.58 15. marraskuuta 2016 kello 07.43 (EET)
Minun käyttäjäsivultani katosi toissapäivänä samalla tavalla suositellun artikkelin kuvake Cscr-featured.svg (tuossa vasemmalla muodossa [[Kuva:Cscr-featured.svg|16px]], jonka pitäisi näyttää kuva eikä linkkiä), ja tilalle tuli tiedoston nimi. Itse kuva oli kuitenkin yhä olemassa samalla nimellä. Korvasin sivullani tiedoston toisella samannimisellä, joka toimii. --Savir (keskustelu) 15. marraskuuta 2016 kello 09.22 (EET)

Kirjaan tähän, että nyt näkyy minulla taas normaalisti sekä kh-kuvake että Savirin ikilinkissä mainittu vanha kuvake. Eilen ei näkynyt, äsken katsoessani näkyy. --Pxos (keskustelu) 16. marraskuuta 2016 kello 19.58 (EET)

Kuvateksti ei näy[muokkaa wikitekstiä]

Kun taksoboksista tekee supistetun version suvulle, kuvateksti ei näy; Pitkäsiipihaukat, Se on ilmeisesti joskus näkynyt, koska kuvatekstejä on suvuille kirjoitettu. --Xenoglaux2 (keskustelu) 19. marraskuuta 2016 kello 05.52 (EET)

Kuvan nimessä oleva "-" saatta häiritä mallineen:Taksonomia/kuva toimintaa?--Htm (keskustelu) 19. marraskuuta 2016 kello 06.46 (EET)
Olin näemmä aiemmassa muutoksessa sössinyt lisäämäni if-lauseen[7]. Korjaus [8] --Zache (keskustelu) 19. marraskuuta 2016 kello 12.24 (EET)
Kiitos. --Xenoglaux2 (keskustelu) 20. marraskuuta 2016 kello 06.09 (EET)
Selvä. --Parantaja asiantuntija (keskustelu) 20. marraskuuta 2016 kello 09.04 (EET)

Itsestään Wikidatasta (?) ilmestyvät kuvat[muokkaa wikitekstiä]

Miksi Wikidatasta (?) tulee itsestään kuvia tietolaatikoihin? Esimerkiksi artikkeliin São Paulo (osavaltio) joku on viisaudessaan lisännyt kuvaksi osavaltion lipun. Vastaavia huonoja valintoja on tullut vastaan muuallakin – onko nyt edes keinoa tarkistaa, missä artikkeleissa kuvia on ja missä ei? Voiko tämän laittaa kokonaan pois päältä? --Epiq (keskustelu) 21. marraskuuta 2016 kello 22.28 (EET)

Lisäsin tietolaatikkojen kuvat tulemaan Wikidatasta kesällä samalla kun yhtenäistin niiden parametreja (ks. keskustelu). Käytännössä tuo toimii siten, että mikäli tietolaatikkoon ei ole määritelty kuvaa, niin se yrittää käyttää kuvana Wikidata kuva (P18) -arvoa. Mikäli tietolaatikon kuvan arvona on "-", niin Wikidata-kuvaa ei käytetä. Artikkelit joissa on Wikidatasta tuleva kuva on luokiteltu luokkaan Luokka:Artikkelit joiden kuva tulee Wikidatasta. Tätä voi edelleen käyttää sellaisten artikkelien hakemiseen jotka käyttävät jossain tietyssä aihepiirissä Wikidatasta tulevaa kuvaa (esim) --Zache (keskustelu) 22. marraskuuta 2016 kello 07.31 (EET)
Kävin tuon elokuvalistan läpi ja poistin kymmeniä kuvia suoraan Wikidata-kohteista. Monet noista eivät mielestäni sopineet tietolaatikoihin ja osa ei liittynyt artikkelien aiheisiin lainkaan. Tapauksista Crow ja Seven Years in Tibet (dokumenttielokuva) en ollut varma, kun en ole kyseisiä elokuvia nähnyt, mutta ainakin ensinmainitussa lienee täysin aiheeseen liittymätön kuva. --Risukarhi (keskustelu) 22. marraskuuta 2016 kello 13.42 (EET)
Poistin tuon Crow:n kuvan ja tagitin sen copyvioksi commonsissa. Jep, noissa on kuvissa on epämääräisyyksiä, mutta ei se tilanne parane jos niitä kuvia ei käytetä missään (ts. poissa silmistä, poissa mielestä) ja sitten jos kuvat ovat edes muutamassa isommassa Wikipediassa käytössä niin epämääräisyydet siivoutuvat sieltä pois. Suurin syy siihen miksi siellä on aiheeseen kuulumattomia kuvia on se, että ne kuvat on tuotu erikielistä Wikipedioista ja osassa Wikipedioista on käytetty eri periaatteella kuvia. --Zache (keskustelu) 22. marraskuuta 2016 kello 13.56 (EET)

Korjauspyyntö lähteetönmallineeseen[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko joku niilo poistaa Lähteetön-mallineesta tarkennus-kohdasta tekstin tarkennus. Välillä muistan poistaa sen, ettei "joku" hermostu siitä että se siinä lukee, välillä en. Jokatapauksessa se on turha teksti, ei muissakaan mallineissa ole poistettavia tekstejä. Kiitos! --Mwåc8m (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 16.05 (EET)

Niiloutta on liian vähän, koska en ymmärrä ongelmaa. Nähdäkseni Malline:Lähteetön toimii niin, että perusmuodossa se ei tulosta tekstiä "Tarkennus". Sen sijaan jos mallineeseen syöttää parametrin, se tulostaa tekstin tarkennuksen eteen. Tässä ilmeisesti halutaan sitä, että tarkennuksen voisi kirjoittaa kokonaan itse omin sanoin niin, että sen eteen ei automaattityönnetä tekstiä "tarkennus". Näinkö ymmärsin asian? --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 17.51 (EET)
Kyllä tämä menee taas G-miesten tasolle. Jos vain yksi käyttäjä pyytää suurta muutosta mallineeseen, se vaikuttaa kaikkialle, missä mallinetta on jo käytetty ja poistaa sieltäkin tarkennus-sanan. Tätä ei voine toteuttaa näin. Pitäisi tehdä uusi if-himmeli, jossa voisi erikseen syöttää tarkennuksen ilman tarkennusta niin, että tarkennuksen puuttuminen ei vaikuta olemassa oleviin mallinekutsuihin. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 17.57 (EET)
Esimerkki. --Mwåc8m (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 17.59 (EET)
Ahaa, kyse on pakkosyötöstä nappulassa eikä mallineessa. Kun käyttäjä painaa komentokeskuksensa nappia "Lähteetön", se tuottaa sivulle aina tekstin {{Lähteetön|Tarkennus}}, jossa vielä tarkennus-kohta on valmiiksi valittu, jotta se opastaisi käyttäjää kirjoittamaan aina tarkennuksen. Kah. No tämä onkin sitten jo yhteisöllinen kysymys siitä, onko nappula parempi vai huonompi, jos muutos toteutetaan. Siihen en kehtaa ottaa kantaa. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 18.03 (EET)
On se sittenkin G-tason tehtävä. Itse mallineeseen pitää panna viritys niin, että mikäli putkimerkin jälkeinen kenttä on tyhjä tai siinä on täsmälleen merkkijono "Tarkennus", se ei tulosta mitään näkyville. Jos parametri on erisuuri kuin mainitut, se tulostaa sisältönsä. Tämä ratkaisu johtaa kaksinkertaiseen onneen. Itse en vaan osaa sitä tehdä. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 18.14 (EET)
Fiksasin mallineen templatedataa niin, että visuaalisella muokkaimella mallineen käytön pitäis olla suht helppoa: Ensin artikkelin sivulla "Muokkaa", sitten "Lisää"→"Malline", hakukenttään "Lähteetön". Kun valitsee Lähteetön-mallineen, aukeaa ikkuna, jossa näkyy mallineen kaksi suositeltua, valinnaista parametriä. Niistä voi valita haluaako lisätä tarkennuksen ja määritellä, koskeeko malline koko artikkelia ("0") vai tiettyä osiota ("1").--Olimar 24. marraskuuta 2016 kello 18.25 (EET)
Kun en käytä wisuaalista muokkausta, tuosta ei ole mitään hyötyä, ja joku käyttäjä voi saada näppylöitä jos tekstiä ei muista/vaivaudu poistamaan. Ei voi olla niin ettei tuollaista automaatista tekstiä saa olemaan tulematta, kun Wikipediassa on mallineita joissa käyttäjä ei joudu poistamaan jotain että tulostettu malline kelpaisi kaikille. Olen saanut siitä ystävällistä motkotusta eräältä käyttäjältä. --Mwåc8m (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 18.43 (EET)
No nyt on ainakin visuaalista muokkainta käyttäville helpompaa. Itsekään en osaa korjata tuota ongelmaa, Pxosia mukaillen kaipaamme G- ja Z-sankareita. Visuaalinen muokkain on siinä mielessä hyvä, että jos templatedatan saa kuosiin (eli sen koodin, jota visuaalinen muokkain käyttää mallineen parametrien lukemiseen), niin muokkausnäkymä kertoo käyttäjälle mitä pitää tehdä eikä tulosta suoraan mitään kaipaamattomia parametreja.--Olimar 24. marraskuuta 2016 kello 19.14 (EET)
Me ollaan sankareita kaikki. Kerrankin "muokkaa rohkeasti" toimi rohkaisuna tällaiselle vanhalle suutarillekin. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 19.24 (EET)
Huomaat muuten varmaan itsekin että wisuaalinen muokkain on hankala yhden yksinkertaisen mallineen tulostamiseen. Olen peruskäyttäjä ja yksinkertaisuuden ihailija. --Mwåc8m (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 18.44 (EET)
Ihailet myös diplomaattisuutta. Olimarin korjaus ei korjannut ongelmaa. Odotamme, että paikalle sattuisi tyyppi, joka ei sössi mallinetta rikki. On lisäksi vielä otettava se yhteisöllinen ajatusrakennelma huomioon, kannattaako tehdä rakenteellsia muutoksia, jos ainoastaan yksi käyttäjä ei osaa käyttää nappuloita oikein. Oma korjausehdotukseni ei ota tähän kysymykseen kantaa vaan kiertää sen diplomaattisesti. Olisin tehnyt muutokset jo, jollen sössisi jne. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 18.48 (EET) Lisäys: Sain ilmeisesti tehtyä muutoksen, joka vaikuttaa ensialkuun toimivalta. Se siis toteuttaa oman ehdotukseni ja estää tarkennuksen näkyvyyden, kun nappulaa painaa eikä muuta tarkennustekstiä. Mähän osasin sen. Olen loistava. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 19.11 (EET)
Kun olet jo kiitellyt ja kehunut itseäsi totean vain että toimii. --Mwåc8m (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 19.37 (EET)
Kiitokset yleistyvät suomessa ja Suomessa. Minulle, reippaalle nuorellemiehelle, pidettiin ovea auki viime viikolla. Kun sanoin iloisesti "Kiitos!" niin minua hieman nuorempi mies sanoi hiljaa "Kiitti!". Olen nyt todennut, että kiitoksia voi todellakin olla maailmassa yhtä aikaa sekä liikaa että liian vähän. --Pxos (keskustelu) 24. marraskuuta 2016 kello 19.56 (EET)
Koska tämä sivu koskee tekniikkaa ja käytäntökahvihuonesivu käytäntöjä, kommentoin Pxosin käytöstä hänen omalla keskustelusivullaan jahka saan tekstin sinne kirjoitettua.--Mwåc8m (keskustelu) 25. marraskuuta 2016 kello 09.26 (EET)
Se "Tarkennus" tulee sinne muistutuksena ja hyvästä syystä. Ongelmamallineiden huolimattomia lätkijöitä on aiheellista muistuttaa, että mallineessa on "Tarkennus"-parametri, johon tulisi tarvittaessa kirjoittaa perustelut mallineen käytölle. Perustelut tarvitaan erityisesti silloin, kun mallinetta käytetään ohjeen vastaisesti: ohjeen mukaan {{Lähteetön}}-mallinetta ei muun muassa pidä lainkaan käyttää lyhyisssä artikkeleissa. Ohjeen vastainen käyttö tulee mielestäni aina perustella, ja siksi tarkennuksen muistutusta ei ole syytä poistaa. Jos se "Tarkennus: Tarkennus" silti päätyy artikkeliin lukijoiden ihmeteltäväksi, muokkaaja ei ole 1) muistanut harkita tarvetta perusteluille, 2) vaivautunut tarkistamaan muokkaustaan esikatselussa, eikä 3) edes katsonut tallenuksen jälkeen, mitä oikein tuli tehtyä. Huolimattomuuden aste on silloin korkealla, eikä sellainen parane muistutuksen poistolla. Muistutus voitaisiin kuitenkin ehkä muuttaa ponnahdusikkunaksi, jotta lukijat säästyisivät hämmennykseltä. ¬Antilope 25. marraskuuta 2016 kello 00.57 (EET)
On ihan toteutettavissa. Yksinkertaisimmillaan se menisi ihan lisäämällä javascript promtin siihen joka kysyy sen tarkenteeseen menevän tekstin. --Zache (keskustelu) 25. marraskuuta 2016 kello 10.35 (EET)
Mainiota, tuollainen toteutus parantaisi asiaa monelta kannalta, joten Symbol support vote.svg kannatukseni sille. ¬Antilope 26. marraskuuta 2016 kello 01.15 (EET)

Listaus / haku artikkeleista, joissa City locator 5.svg -tiedostoviittauksia?[muokkaa wikitekstiä]

Huomasin äskettäin, että lukuisissa dynaamisissa kartoissa (yms) oli pieniä kaupunkeja, taajamia tai kyliä symbolisoiva karttaelementti City locator 5.svg pamahtanut valtavan kokoiseksi. Hakiessani syytä tähän kävi ilmi, että joku älypää oli muuttanut lokakuussa Commonsissa kuvaelementin toisenlaiseksi sillä seurauksella, että dynaamisissa kartoissa muiden taajamien suhteen sopivaksi skaalatut pikkupaikkakunnat näkyivätkin nyt kooltaan valtavina ja rumina mustina läiskinä. Esimerkkinä vaikka artikkeli Jamalin Nenetsia. Kysyisin tässä tilanteessa seuraavaa: Osaisiko joku kertoa, miten löydän kaikki ne fi.wikipedia.org -avaruuden artikkelit, joissa tätä kuva-elementtiä on käytetty? Normaali Search Wikipedia -haku ei näitä kuvatiedostoja löytänyt. Näin voisin paikallistaa tästä syystä korjattaksi tulevat artikkelit... Tyypillisesti korjaus edellyttää karttaelementtien koon uudelleenskaalausta pienemmäksi (esim. marksize=20 → marksize=11). Olen toistaiseksi korjannut vasta yksittäisiä artikkeleita; olen käyttänyt näitä symboleja ainakin useassa kymmenessä (ehkä muutamassa sadassa) artikkelissa. --Paju (keskustelu) 27. marraskuuta 2016 kello 15.28 (EET)

Keksin jo ratkaisun. Listaus löytyy tietenkin katsomalla Commonista kyseisen kuvan käyttäjiä (Usage on fi.wikipedia.org).--Paju (keskustelu) 27. marraskuuta 2016 kello 15.34 (EET)

Visuaalinen muokkain Wikipedia-nimiavaruuteen[muokkaa wikitekstiä]

Mikä estää Visuaalisen muokkaimen aktivoimisen Wikipedia-nimiavaruudessa? Yhä useammat muokkaustoiminnot tehdään sen avulla, ja ilman sitä muokkaaminen on kohtuuttoman hankalaa. Pelkkä taulukko on jo sellainen, jota en mielellään muokkaa ilman Visuaalista muokkainta. Kartat tulevat sen avulla muokattaviksi. Kaikki uudet MediaWikin ominaisuudet sovitetaan sen kautta tehtäviksi. Ennen kuin uusia ominaisuuksia aktvoidaan Wikipedian artikkeliavaruudessa olisi ensiarvoisen tärkeää voida esitellä ja harjoitella näiden ominaisuuksien käyttöä taustalla, Wikipedia-nimiavaruudessa ja käyttäjäsivuilla (joilla VE on jo käytössä). --Susanna Ånäs (Susannaanas) (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 10.51 (EET)

Ei muuten ongelmaa, mutta kahvihuoneen, äänestysten ym. muokkaaminen sillä pitäisi varmaan estää. Ehkä sen voi tehdä paikallisesti jollain koodinpätkällä. phab:T100067: enwikissä oli lyhyen aikaa Wikipedia-avaruudessa käytössä, mutta otettiin pois juuri edellä mainittujen sivujen vuoksi, joita suurin osa Wikipedia-avaruudessa on. Mutta muuten kannattaisin kyllä, taulukoiden muokkaaminen esimerkiksi visuaalisella muokkaimella on paljon helpompaa (ainakin kokemattomimmille). --Stryn (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 11.04 (EET)
Nopeasti katseltuna ongelma oli allekirjoitus. Viimeisten kokemusteni perusteella VE allekirjoittaa ja on sivuja, joille ei voi lisätä ilman allekirjoitusta. Mutta vaatisi lisätutkimusta löytää linkit väitteideni perustaksi. --Susanna Ånäs (Susannaanas) (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 11.21 (EET)

Muokkausnäkymän mallinenappien allekirjoitusten yhtenäistäminen[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Voisiko Wikipedian muokkausnäkymän alaosassa olevista mallinenapeista (Yleiset, Viitteet, Tyngät, Ongelmat, Poistot, Keskustelu & Mallineet) tulevat allekirjoitukset yhtenäistää? Osassa on tällä hetkellä allekirjoituksena yksi keskipitkä viiva ja neljä tildeä (–~~~~) kahdella lyhyellä viivalla varustetun tavallisen allekirjoituksen (--~~~~) sijaan. --SMAUG (KeskusteluMuokkaukset) 29. marraskuuta 2016 kello 18.37 (EET)

Luokkainterwiki[muokkaa wikitekstiä]

En osaa yhdistää luokkien Luokka:Lapinjoen vesistö ja sv:Kategori:Lapinjoki avrinningsområde interwikejä kun jotenkin kämmäsin ne. Virheilmoituksessa kyllä lukee että "voit yhdistää" mutta ei kerrota miten.--Urjanhai (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 20.50 (EET)

Tutkitaan. Ilmeisesti oli mennyt artikkeli ja luokka sekaisin, mutta yritetääs avata solmu ilman että sotketaan lisää... --Jmk (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 20.57 (EET)
Onko artikkelille Lapinjoen vesistö oikea sv-vastine sv:Lapinjoki (vattendrag i Satakunta)? --Jmk (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 20.58 (EET)
Luokat sain linkitettyä, mutta artikkelille Lapinjoen vesistö ei ole linkitetty vastinetta. Pitäisikö? --Jmk (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 21.09 (EET)

Artikkelin lopussa näkyy ylimääräinen luokka[muokkaa wikitekstiä]

Oliskohan tämä oikea paikka kysymykselle siitä, miksi artikkelin Telnet lopussa näkyy punalinkkinä luokka "Pages using RFC magic links", vaikka sivun lähdekoodissa ei tuollaista luokkaa näy? --84.250.112.246 30. marraskuuta 2016 kello 19.25 (EET)

Oikeassa paikassa kysyit, ja vastaus kysymykseen on sivulla Toiminnot:Tarkkailuluokat. Kyse on siis wikiohjelmiston automaagisista luokitteluista, jotka täytyy käsin piilottaa artikkeleista. --Geohakkeri (keskustelu) 30. marraskuuta 2016 kello 19.37 (EET)
Kas, wiki-ihanuuksia siis. Kiitän selvennyksestä. --84.250.112.246 30. marraskuuta 2016 kello 23.01 (EET)

Taivutusongelma[muokkaa wikitekstiä]

Wikipediasta ({{GRAMMAR:elative|{{SITENAME}}}}) toimii Wikipedialle, mutta entäs Wikimatkat -> Wikimatkoista? Samalla koodilla tulisi Wikimatkatista. Sama Wikipedian, millä taivutuskoodilla Wikimatkatin saa muotoon Wikimatkojen? --Stryn (keskustelu) 1. joulukuuta 2016 kello 20.38 (EET)

Pitääpi varmaan niiltä oikeilta ylläpitäjiltä pyytää muutoksia jonnekin (LocalSettings.php?). --Anr (keskustelu) 1. joulukuuta 2016 kello 23.13 (EET)
Ainakin tunnuksen Nikerabbit takana oleva henkilö on Säätämön palkkalistoilla ja lisäksi translate-wikin yli-ihminen ja muutenkin kielestä ja sen kääntämisestä vissiin korkeakoulutuksensa hankkinut tyyppi. Hän varmaan voisi olla avuksi täsmällisesti. --Pxos (keskustelu) 1. joulukuuta 2016 kello 23.26 (EET)
Voisiko joku laittaa Phabricatoriin tehtävän ja kohdentaa sen minulle? Asia on helppo korjata. --Nikerabbit (keskustelu) 4. joulukuuta 2016 kello 13.59 (EET)

Odottavien muutosten pinkkeys[muokkaa wikitekstiä]

Sivuhistoriassa on odottavien muutosten pohjaväri vaihtunut omalla ruudullani keltaisensävyisestä vaaleanpunertavaksi. Kenet voisi haukkua? --Lax (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 09.50 (EET)

ei ole fiwikissä paikallisesti tehty muutos. --Zache (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 09.55 (EET)
https://www.mediawiki.org/wiki/MediaWiki_1.29/wmf.4#FlaggedRevs --Zache (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 09.58 (EET)

Small minds think alike. Hyppäsin eilen tulevaisuuteen ja plagioin Laxin tekstiä menneisyydessä. Silloin välimuistista johtuen värimuutos ei näkynytkään jokaisen sivun historiassa, joten kuvittelin ongelman olleen väliaikainen tai selaimesta johtuva. Nyt kun se näkyy pysyvästi, voimme ryhtyä haukkumaan. Katsoja Kuopiosta kysyi rinnakkaisohjelmassa, voiko käytäntöjä määrätä ja ketkä määräävät ne. Tässä on vähän sama juttu, että yhdellä koodimuutoksella muuttuu tuttu maisema. En pyydä, mutta kysyn, osaako Zache mahdollisesti tehdä paikallisen korjauksen niin, että vanha väritys palaa tähän projektiin? --Pxos (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 13.37 (EET)

Tjaa, konsultoiva brändiryhmä on näköjään päättänyt ne värit, joita saadaan käyttää. Kohta päätetään aiheet, josta saa maalata. Viimeiseksi valitaan katsojat, jotka pääsevät näyttelyyn ja lehdet, jotka saavat kirjoittaa siitä. Kehitystä kehitetään, joten pysytään sitten aallon harjalla. --Pxos (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 13.42 (EET)

Kaikkien tasojen värit muuttuivat perusnäkymässä, joka siis näkyy niille, jotka eivät ole seulojia. Laadukkaan vihreä on turkoosistunut, keltaoranssisekoitteet ovat vaaleanpunastuneet ja värit ovat vesittyneet. Ohjeissa on vielä vanhat värit esillä, joten paikallisia ohjeita pitää muuttaa. Sitten on tullut ristiriita tosiaan sen kanssa, miten värit näkyvät seulojille ja muille. Ehdotan seulojien paikallisvärien tuhoamista, koska olen ilkeä tai koska värimaailma ei saa olla kovin erilainen eri käyttäjäryhmillä. --Pxos (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 13.57 (EET)

Siitä vain. Dokumentoitko samalla johonkin mitä muuttui, mitä näkyy kellekin ja näkyykö nykyään tai muutostesi jälkeen sisäänkirjautumattomille/muille kuin seulojille uusia juttuja kuin aikaisemmin. Mitä näkyy on näistä tärkeämpi kuin se mikä muuttui. --Zache (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 14.32 (EET)
Käyn läpi desktop-näkymät "lukija" eli kirjautumaton ja "seuloja". Yritän saada ohjeissa olevat värit samoiksi kuin maisemassa. En jaksa tutkia sisällönvakauttajan värimaailmaa vielä tarkemmin, koska se käyttäjäryhmä ei ole yleisölle avoinna. Järjestelmäviestimuutoksella oman ymmärrykseni mukaan poistin vain paikallisen värityksen ja käyttöliittymiin palasivat Säätämön lähettämät yleisvärit, jotka ovat aina olleet taustalla olemassa mutta jotka muuttuivat eilen sellaisiksi, että heikkonäköiset ja värisokeat saavat niistä paremmin selvää – toisin kuin me tervesilmäiset, joille uudet värit näyttävät kaikki homeopaattisesti värjätyltä vedeltä. --Pxos (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 14.39 (EET)
Paikallinen värityskoodaus pitääkin kenties säilytettää, koska ilman sitä värit muuttuvat ihan virheellisiksi. Testasin asiaa reviewer.css:llä, jolloin "Kunnossa"-tasosta tuli nappularivissä vihreä ja "Hyvin lähteistetty" -tason taustaväriksi tuli keltainen. Lienee siis syytä säilyttää paikalliset koodit, mutta niitä pitää käsin muuttaa yleisvärimaailman koodien mukaisiksi. On tämä hankalaa. --Pxos (keskustelu) 2. joulukuuta 2016 kello 15.09 (EET)

Ei oltu näköjään ainoita valittajia: phab:T152258. --Stryn (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 21.11 (EET)

Risat vaakunakuvat Norjan kunta -mallineessa[muokkaa wikitekstiä]

Jokin Wikidatan ja Norjan kunta -mallineen ristiriita vaikuttaisi rikkoneen vaakunakuvien toimintaa (esim. Enebakk, Marnardal). Sen verran ymmärrän, että systeemi näyttäisi särkyvän, jos Wikidataan on merkitty useampi kuin yksi versio vaakunakuvasta. Vaan korjata en osaa. – Haltiamieli 3. joulukuuta 2016 kello 14.14 (EET)

Ainakin yritin korjata tuon. Nyt tietolaatikko näyttää vakiona artikkelissa määritetyn kuvan (useimmiten .png -muotoisen neonvihreällä taustalla) Wikidatassa olevan SVG-muotoisen kuvan sijaan ja jos arvoksi antaa "-", niin se ei näytä kuvaa. Lisäksi se hakee nyt vain yhden kuvan Wikidatasta. Tein myös siihen sellaisen väliaikaisen luokituksen, että luokittelee ne artikkelit joiden vaakuna on määritelty artikkelissa luokkaan Luokka:Vaakuna-parametria käyttävät Norjan kunta -artikkelit ja sitten kun mediawiki on saanut luokitukset päivitettyä joskus niin voisi katsoa paljonko png-kuvia on ja siivota ne pois. (Jos on paljon, niin vaikka AWB:llä) --Zache (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 16.17 (EET)

Visuaalinen muokkain ja wikilinkit[muokkaa wikitekstiä]

Toimiiko visuaalinen muokkain tosiaan niin nokkelasti, että kun muokkaa vaikka linkkiä [[anis]] vaihtaen tekstiksi jotain ihan muuta sechuanin pippuri, niin muokkain tekee automaagisesti linkin uudella tekstillä mutta vanhalla linkillä [[anis|sechuanin pippuri]], kuten tässä [9]? Tulos on tietysti päin seiniä, mutta vaikea siitä on muokkaajaa moittia, jos visuaalinen muokkain toimii noin harhaanjohtavasti. Muokkaajan näkökulmastahan homma on toiminut oikein hyvin, näkyvä sana on korjattu. --Jmk (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 15.09 (EET)

Kun muokkaa linkkiä, niin siinä on puhekupla kursorin/linkin alapuolella jossa näkyy mihin linkki osoittaa. --Zache (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 15.22 (EET)
Se on hienoa, mutta ilmeisesti muokkaajat eivät sitä aina huomaa. Muistan nähneeni erinäisiä kertoja linkitettyjen vuosilukujenkin korjauksia tyyliin [[2005|2008]]. --Jmk (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 15.25 (EET)
Joo näitä tällaisia muutoksia tapahtuu varsin usein. Jostain syystä kehittäjät eivät ole ottaneet asiaa ykkösprioriteetikseen, vaan keskustelua on käyty jo pidemmän aikaa: phab:T55973. --Stryn (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 15.27 (EET)
Olikohan se Einstein, jonka mukaan asioista pitää tehdä niin yksinkertaisia kuin mahdollista, mutta ei yhtään sen yksinkertaisempia. Tekstissä olevan linkin muokkaamisessa on väistämättä otettava kantaa kahteen eri asiaan: mikä on linkin näkyvä teksti ja mihin linkki viittaa. Jos käyttöliittymä häivyttää tämän väistämättömän kahtalaisuuden näkyvistä, ja tekee asiasta yliyksinkertaistetun "sen kun muokkaat tekstiä", niin on selvää, että jotain menee pieleen. Niin kuin on nähty. --Jmk (keskustelu) 3. joulukuuta 2016 kello 19.40 (EET)

Käyttäjäsivu käyttäjämallineissa[muokkaa wikitekstiä]

Satuin huomaamaan, että käyttäjä nimeltä Käyttäjä:OnniOnni123 löytyy luokan Käyttäjälaatikot alta. Joku voisi tutkia ja korjata asian. /LR La Revolucion (keskustelu - muokkaukset) 4. joulukuuta 2016 kello 13.47 (EET)

Ylläpitäjä Geohakkeri poisti käyttäjäsivun wikikoodista virheellistä koodia [10], joka sai aikaan sivun väärän luokittumisen. --Pxos (keskustelu) 4. joulukuuta 2016 kello 14.08 (EET)