Wikipedia:Kahvihuone (tekniikka)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Opastuspiste 711-noborder.svg
Chat bubbles.svg
Wikipedia-law.png
Edit-find-replace.svg
Preferences-system.svg
Tekniikka
Copyleft.svg
Newspaper.svg
Nuvola apps filetypes.svg


Flow-keskustelulisäosan aktivointi testisivulle[muokkaa wikitekstiä]

Flowta on rakennettu pitkään ja hartaasti. Se on WMF:n kehittämä keskustelulisäosa, joka muuttaa Wikipedian sisäiset keskustelut nykyaikaisemmiksi siinä mielessä, mitä tavanomaiselta verkkokeskustelulta voisi odottaa: Flow mm. automaattisesti allekirjoittaa viestit, portaistaa ne ja lähettää käyttäjien inboxiin huomautuksia. Se on sekä toiminnallisesti että käyttöliittymältään nykyaikainen, ja sen tarkoituksena on paitsi tehdä keskustelusta helpompaa uusille käyttäjille myös tehostaa kokeneiden käyttäjien keskustelua. Projekti ei ole vielä(kään) valmis, mutta nyt on mahdollista hakea lisäosaa testaukseen jollekin yhteisön keskustelusivulle (esim. jonkin wikiprojektin keskustelusivulle). Siihen pitäisi olla yhteisön konsensus. Haluammeko ottaa Flown testaukseen suomenkielisessä Wikipediassa yhdellä keskustelusivulla? Resursseja

Kokeilunhaluisesti.--Olimar 4. lokakuuta 2015 kello 14.04 (EEST)

Kokeilussa ei ole vikaa, mutta olen nyt sitä mieltä, että Flow pilaa koko keskustelusivun idean. Keskustelusivu ei oikeastaan ole pelkkä keskustelusivu vaan se on artikkelin kääntöpuoli, eräänlainen metasivu, johon voi sijoittaa kaiken sen metatiedon, joka ei sovi artikkelisivulle. Flow pilaa koko sivun ja pakottaa sen pelkäksi jutteluksi, joten en kannata enää Flow'ta yleisesti. Kokeiluna jonnekin sellaiselle sivulle, johon on tarkoitus tulla ainoastaan keskustelua eikä koskaan mitään muuta tietoa, tuo sopii. Pitäisi vain löytää sellainen sivu. --Pxos (keskustelu) 4. lokakuuta 2015 kello 14.08 (EEST)
Ei varmaankaan ole järkevää ottaa sitä käyttöön kaikilla sivuilla. Mutta aluksi sitä voisi testata jollakin yhteisösivulla (esim. wikiprojekteissa), jolla halutaan tehdä vuorovaikutus käyttäjien välillä helpommaksi. Tosin miksei Flowssa voisi säilyttää metatietoja kuten nykyisellä keskustelusivulla? Voihan keskustelusivuille tehdä esim. bannerin alkuun (kuten enwikin keskustelusivuilla), jos haluaa jonkin näkyvän paikan metatiedoille.--Olimar 4. lokakuuta 2015 kello 14.18 (EEST)
Flowhan muuttaa koko sivun keskustelusivuksi, jonne ei voi mitään omaa wikikoodia väkertää. Nyt keskustelusivulle voi kirjoittaa ennen keskusteluja laatikon, jossa on vapaamuotoinen teksti. Ei onnistu Flow'n kera. Ai niin, tiedoksi vaan, että Flow on muuten haudattu projekti, jota ei enää kehitetä ollenkaan ja säätiön pääkonttorissa on hylätty koko idea, joten tavallaan olemme ostamassa kuollutta hevosta nyt. --Pxos (keskustelu) 4. lokakuuta 2015 kello 14.25 (EEST)
Toistaiseksi kehitys on tauolla, sillä tiimi keskittyy Workflowsin kehittämiseen. Flow'n bugeja siti fiksaillaan. Ei tässä mitään kuollutta hevosta olla ostamassa, kehitys on tosin kestänyt jokseenkin kauan, joten kritiikki on paikallaan. Mitä metatietoihin tulee, niin onhan Flow-keskustelusivulla oikeassa reunassa muokattava kuvaus-laatikko (esimerkki). Flow'n tulevaisuudesta riippumatta sitä voisi silti testata, ja sitten yhteisönä miettiä haluammeko ottaa sen esimerkiksi käyttöön joillain tietyillä sivulla.--Olimar 4. lokakuuta 2015 kello 14.33 (EEST)
Kehitys ei ole tauolla vaan se on päättynyt. "Flow is not in active development. The team won't be adding new features, but will continue to fix bugs, and make sure that people who are using Flow continue to have a good experience." Tuo lause tarkoittaa, että emme enää kehitä meidän automerkkiämme ollenkaan, mutta korjaamme siinä esiintyviä vikoja edelleen. Itse ostaisin toista merkkiä, jos kuulisin tuollaisen ilmoituksen autotehtaalta. Joka tapauksessa en vastusta kokeilua. Parhaimmillaan Flow sopisi keskustelusivulle, jonne odotetaan paljon uusien tai satunnaisten muokkaajien viestejä, joita he eivät osaa sisentää tai allekirjoittaa. Ilmeisesti myös jonkun tietyn wikiprojektin keskustelusivuksi tuo sopisi yhtä lailla. --Pxos (keskustelu) 4. lokakuuta 2015 kello 14.51 (EEST)
Löysin en-wikin keskustelusta seuraavan huolestuttavan kommentin: "Hi all. Investigation is ongoing into a data-loss that was reported yesterday (phab:T95580), which seems to have been caused by a maintenance script updating the database. This affects all topic titles and post contents on this board prior to 11 February 2015." (Kursivointi minun.) Enpä ole kuullut, että olisi vielä koskaan nykyisten keskustelusivujen sisältö hävinnyt, kun sivu on oikeastaan pelkkää tekstiä. Flow taas on käyttöliittymä, joka voi tehdä erilaisia temppuja, mikä tekee siitä luonnollisesti haavoittuvan, kun se kaatuu. Flow myös latautuu hitaasti kun se ei ole tekstiä vaan monimutkainen vekotin, joka latailee niitä viestejään osa kerrallaan pikku hiljaa. Kaikki kestää, kun tietoa siirtyy. Nykyinen tekstiä sisältävä keskustelusivu on kovin yksinkertainen eikä sitä saa helposti rikottua. --Pxos (keskustelu) 4. lokakuuta 2015 kello 15.06 (EEST)

Mikä sivu kohteeksi?[muokkaa wikitekstiä]

Tulkitsen, että yllä olevan keskustelun perusteella on saavutettu konsensus siitä, että Flow'ta pyydetään tänne yhdelle kokeilusivulle. Mikä olisi hyvä sivu?

  • Jos tarkastellaan vaikkpa sivulle kirjoittavia sellaisia käyttäjiä, jotka ovat satunnaisia muokkaajia, joilla ei ole aavistustakaan allekirjoittamisesta, sisentämisestä tai ylipäänsä wikikoodin käyttämisestä mihinkään, paras vaihtoehto olisi mielestäni sivu Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet, jonka käyttämistä Flow saattaisi helpottaa huomattavasti.
  • Jos taas kokeiluun halutaan sellainen sivu, jossa on hieman yleistäkin liikennettä, sopiva koekenttä voisi kenties olla Neuvonta-kahvihuone.

On huomattava, että ylläpitäjien ilmoitustaulu ei käy, koska Flow ei sallisi siellä sivun alussa olevan suuren ja kattavan informaatiolaatikon käyttämistä eikä Flow:n kanssa yhteen sovi myöskään wikikoodista rakennettu estopyyntö-linkki. Sivun pitää lähinnä olla sellainen, jonka tarkoitus on vastaanottaa allekirjoittamatonta jorinaa ja muuta taustakohinaa. --Pxos (keskustelu) 8. lokakuuta 2015 kello 12.48 (EEST)

Neuvonta tai Kysy vapaasti kahvihuoneesta voisivat olla hyviä. En kuitenkaan vastusta väärinkäyttösuodattimen virheet-sivuakaan. (Tulevaisuudessa ylläpitäjän ilmoitustaululle saattaa löytyä vaihtoehto kokeiltavaksi workflowsista, mutta en tiedä tarkemmin sen aikataulusta ja sovelluksista.)--Olimar 8. lokakuuta 2015 kello 13.41 (EEST)
Eniten koeajoa varmaan saataisiin tosiaan "Kysy vapaasti" -sivusta, koska siellä on liikennettä paljon eikä siellä juuri koskaan tarvita mitään wikikoodia. Siispä sinne voisi Flow'n tilata. Ennen tilausta pitäisi vielä selvittää, miten Flow'n saa pois ja saako sivun keskustelut enää palautettua entiseen muotoon, vai onko tämä muutos pysyvä. Lisäksi pitää miettiä sekavuutta, minkä saa aikaan se, että täällä on muuten normaali keskustelujärjestelmä, josta on hyvät ohjeetkin olemassa, mutta sitten yhdellä sivulla on aivan ihmeellinen laitteisto. Kokeen edellytyksenä olisi tosiaan se, että kokeen voi myös vähin vaurioin päättää ja palata vanhaan. En oikein usko, että se on mahdollista. Varmaan koko Flow on suunniteltu sellaiseksi, että vanhaan ei ole enää paluuta. Etenkin, kun kehittäjiä ei varmaan asia enää kiinnosta juuri ollenkaan, tai pikemminkin he eivät saa enää käyttää aikaansa Flow'n suurten ongelmien parissa, kun heidät on käsketty muualle. Siksi uskon, että kuollut hevonen tänne tilataan. --Pxos (keskustelu) 9. lokakuuta 2015 kello 17.00 (EEST) Kommentista on yliviivattu osa myöhemmin. --Pxos (keskustelu) 28. lokakuuta 2015 kello 16.25 (EET)
Voin tiedustella näitä vielä ennen hakutoimenpiteitä, ja muiden mielipiteitä odotellessa. --Olimar 12. lokakuuta 2015 kello 22.32 (EEST)
Yliviivasin oman hyväksyntäni koskien kahvihuonetta "Kysy vapaasti". Laadin sinne juuri äsken wikitaulukon koskien hehkulamppuja, ja tajusin, että ei Flow'n kanssa tuollaisia taulukoita voi tehdä ollenkaan. Siispä idea muuttui huonoksi ja olenkin nyt sitä mieltä, että ei tuota Flow'ta ole syytä tilata tänne ollenkaan. Sitä ei takuulla saa pois enää, jos sen ottaa käyttöön, ja se tosiassa huonontaa alustan mahdollisuuksia välittää mitään muuta tietoa kuin esikypsennettyjä keskustelunpätkiä. Vastustan kokeilua, valitettavasti, ja takkini on kiäntynnä. --Pxos (keskustelu) 28. lokakuuta 2015 kello 16.25 (EET)
Ymmärrän huolesi, mutta voisi tätä silti kokeilla, vaikka vain jonkin projektin keskustelusivulla. Vastaavia taulukoita voi aina tehdä myös käyttäjien alasivuille, jos niitä tarvitsee tuoda keskustelun tueksi. Näen helposti lähestyttävässä (ja käytettävässä, huom. mobiililaitteet) keskustelussa sellaisia hyötyjä, jotka menevät edelle esim. mahdollisuudesta sisällyttää taulukoita keskusteluun.--Olimar 28. lokakuuta 2015 kello 22.34 (EET)
Wikiprojekti Avoin kulttuuridata hyötykäyttöön olisi hyvä testisivu. Tosin uskon, että sinne ei tule keskustelua lainkaan, mutta sen pitäisi olla mahdollista myös wikikoodiin ja keskustelukoodistoon tottumattomille käyttäjille. --Susannaanas (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 10.06 (EET)

Uusi ehdotus (@Pxos:): kokeillaan Flow'ta Wikiprojekti sata naista Wikipediaan -keskustelusivulla. Siellä sille olisi tarvetta (potentiaalisesti paljon uusia muokkaajia ja organisaatioiden edustajia). Ei myöskään sotkisi minkään tutun prosessin totuttua toiminnallisuutta, ja helpottaisi varmasti 100 naista -projektin hallintaa.--Olimar 19. marraskuuta 2015 kello 10.51 (EET)

Ihan hyvä. Olen nyt entistä enemmän tajunnut, että Flow kannattaa kytkeä päälle sellaiseen keskusteluun, johon osallistuu paljon sellaisia käyttäjiä, jotka eivät osaa, ymmärrä tai edes halua ymmärtää wikikoodista mitään. Flow todella voi parantaa sellaisten keskustelujen jäsentynyttä kulkua huomattavasti. On myös olemassa sisarprojekteja, joihin Flow sopisi kuin nakit muusiin. Olisikin mielenkiintoista tietää, miten Flow'n saisi kytkettyä päälle kokonaiseen nimiavaruuteen jossain wikissä. Paas tilaten Flow tuonne 100naista-sivulle, ehdotus on hyvä. --Pxos (keskustelu) 19. marraskuuta 2015 kello 16.40 (EET)
Hieno juttu, hoidan sen huomenna.--Olimar 19. marraskuuta 2015 kello 23.33 (EET)

Trial[muokkaa wikitekstiä]

Hello Finnish Wikipedia!

I'm Trizek, community liaison at the Wikimedia Foundation, in charge of Flow concerning communities requests. I don't speak Finnish at all, so I expect you will forgive me :) Please translate if needed.

It took me a long to leave you this message, sorry about that.

I've read your questions and remarks concerning Flow, and I want to provide you some answers and clarifications. Flow is not in active development, and will not have very big improvements at the moment. But there is some changes made, for maintenance (Flow is active on many wikis, sometimes with an important traffic) or because it is not possible to ignore an obvious change (several changes concerning History system has been made recently, or speed). Flow is also stable, and used since a long time without incidents on some wikis. The best examples I can provide is the French Wikipedia Help desk, where Flow is active since two years with a great success, or the Catalan village pump. We are confident on this product, which will be a part of the Workflows project.

I've read Olimar's message to activate Flow on Keskustelu_Wikipediasta:Wikiprojekti_Sata_naista_Wikipediaan. I also need to know the title of a sandbox page, because I'm sure you will want to try Flow in all of its aspects (and check the translations). I can also activate Flow on users talk pages if they want it; a Beta feature can also be available (you should discuss about that when you will have tried Flow for a moment).

Documentation is available on mediawiki.org. You can translate it.

If you have any question, please contact me!

Best, Trizek (WMF) (keskustelu) 25. marraskuuta 2015 kello 19.14 (EET)

Hi! Could the sandbox page be for example Keskustelu_Wikipediasta:Wikiprojekti_Sata_naista_Wikipediaan/Flow?--Olimar 25. marraskuuta 2015 kello 19.20 (EET)
The sandbox page should be an easy-to-reach page, really identified for tests. Some examples used on other Wikipedias: Wikipedia:Flow/sandbox or Wikipedia:Sandbox/Flow. Keskustelu_Wikipediasta:Wikiprojekti_Sata_naista_Wikipediaan/Flow should be used if you want to have a parallel trial, like what happen on French Wikipedia with fr:Wikipédia:Forum des nouveaux/relecture and fr:Wikipédia:Forum des nouveaux/relecture/Flow.
Of course, these are just suggestions based on the experience I have concerning Flow and communities: I let you decide! :)
Talk to you soon, Trizek (WMF) (keskustelu) 25. marraskuuta 2015 kello 19.35 (EET)
Well then Wikipedia:Flow/Hiekkalaatikko should be ideal!--Olimar 25. marraskuuta 2015 kello 19.46 (EET)
Support. --Stryn (keskustelu) 25. marraskuuta 2015 kello 20.24 (EET)
I've activated Flow on Keskustelu_Wikipediasta:Wikiprojekti_Sata_naista_Wikipediaan and Wikipedia:Flow/Hiekkalaatikko. Concerning the project talk page, the old page is available at Keskustelu Wikipediasta:Wikiprojekti Sata naista Wikipediaan/Archive 1, not /Arkisto 1. This probably due to some missing translations (81% done)
Please provide feedback on MediaWiki.org, in any language.
Have a great trial!
Trizek (WMF) (keskustelu) 26. marraskuuta 2015 kello 16.33 (EET)
Kyl Flow on sit niin kauhee, niin kauhee. En edes usko, että olen ylirakastunut tähän vanhaan kirjoituskoneeseen, missä pitää sisentää, jäsentää ja allekirjoittaa, mutta on tämä niin helppo ja kevyt. Flow'lla on selvät hyvät puolensa, ja niissä se on hyvä. Hiekkalaatikko-testisivun perustaminen oli loistoidea. Kiitos siitä kohti korkeuksia kiiriköön. --Pxos (keskustelu) 26. marraskuuta 2015 kello 22.05 (EET)

Piiloyhdysmerkkejä[muokkaa wikitekstiä]

Eräässä artikkelissa on piiloyhdysmerkkejä, jotka näkyvät vain Wordissa. Mitähän hyötyä niistä on? Toisaalta onko niistä haittaa, eli jos etsii jotakin sanaa, niin tulevatko nämä piiloyhdysmerkilliset sanat näkyviin? Poistin niitä manuaalisesti, mutta onko jotakin keinoa saada ne kerralla pois, jos niistä todennäköisesti on enemmän haittaa kuin hyötyä? --Harriebarn (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.19 (EEST)

Pehmeä tavuviiva, tavuttaa tarvittaessa. Ei liene ainakaan haitaksi. --Anr (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.27 (EEST)
Miten se lisätään kun sitä ei näy missään? --Harriebarn (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.39 (EEST)
On siitä muuten haittaa, sillä jos siirtää Wordiin tekstin jossa noita merkkejä on, haku ei löydä niitä, vaikka Wikipediassa löytääkin. Pitkää tekstiä on helpompi käsitellä Wordissa. --Harriebarn (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.44 (EEST)
Taitaa olla Wordin ”ominaisuus”, siis vika. --Anr (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.58 (EEST)
Eikös linkittäminen täällä myös epäonnistu jos linkitettävässä sanassa on piilomerkkejä? --Savir (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.48 (EEST)
Joo. --Anr (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 13.58 (EEST)
Ei se minusta Wordin wika ole, koska siinä on ylimääräinen merkki. Niin, siis miten se merkki lisätään? --Harriebarn (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 14.00 (EEST)
Wordin omituisuus että se käsittelee sitä väkisin näkyvänä merkkinä, monet muutkin ohjelmat nykypäivänä osaavat jättää sen huomiotta. Se on oma merkkinsä ja omalla taikatemppukoodillaan niitä saa aikaiseksi, ”Unicodessa U+00AD” mainitaan Viivamerkit#Viivat_tietokoneella, mitä toi nyt tarkoittikaan, en muista. --Anr (keskustelu) 6. lokakuuta 2015 kello 14.07 (EEST)
Saksankielisestä Wikipediasta opin, että varsinkin jos kuvateksteissä on pitkiä yhdys­sanoja, niihin kannattaa merkitä tavutus­vihje (yksi tai useampia) mutta näkyvällä HTML-merkinnällä ­ esim. ”ympäristön­suojelu­rikkomus”. --Mlang.Finn (keskustelu) 12. lokakuuta 2015 kello 22.11 (EEST)

Virheilmoitus viitteissä[muokkaa wikitekstiä]

Useaan artikkeliin on ilmestynyt lähiaikoina (?) virheilmoitus "Viittausvirhe: Invalid <ref> tag; name "viitteennimi" defined multiple times with different content". Artikkelissa on siis samalla nimellä erilaisia viitteitä. Se on esim. mallineessa Malline:Suomen kunta ja sitä kautta kaikissa artikkeleissa, jotka käyttävät mallinetta. Tämmöisen löysin phabricatorista. --Whitetabor (keskustelu) 8. lokakuuta 2015 kello 23.14 (EEST)

1) Yksinkertaisimmillaan virheilmoitus tulee siitä, että kahden viitteen sisällöt ovat muuten täysin identtiset, mutta niissä on eri määrä tai eri kohdissa olevia välilyöntejä. En tiedä oliskohan näiden läpikäymiseen jotakin fiksumpaa keinoa, kuin tihrustaa niitä paljain silmin?
2) Joissakin artikkeleissa on Malline:Viite, ja siitä tulee aina virheilmoitus, vaikka samoja viitteitä olisi vain yksi. Esim. Vapaus käteen jää. (Nylon Beatin artikkelissa virhettä ei ole, koska viite on tehty väärin.) En ymmärrä kyseistä mallinetta lainkaan, mikä sen idea on? (Luin ohjeen, en ymmärrä.)
3) Suomen kunta -mallineeseen virheilmoitus tulee ehkä näistä kahdesta mallineesta: Malline:Suomen kunta/demografia0-14 & Malline:Suomen kunta/muunkieliset. Niissä on molemmissa kieliviite-niminen viite, jossa on linkki Tilastokeskuksen tilastoon vähän eri parametreillä tjsp. Jos joku haluaa yrittää korjata tj. --Whitetabor (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 00.12 (EEST) Zache taisi korjata. --Whitetabor (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 14.49 (EET)
Jos nyt en väärin muista niin AWB korjailee noita nimeämällä toisen viitteen eri nimelle, en tosin tiedä mitä tapahtuu jos ainoa ero on välilyöntien määrässä, eli korjaako se välilyönnit vai tekeekö se siinäkin toiselle uuden nimen. Toisaalta virheilmoitus poistuu sivulta molemmissa tapauksissa. --Seeggesup? 12. marraskuuta 2015 kello 00.43 (EET)
Botti saisi korjailla kahteen kertaan nimettyjä viitteitä vain silloin kun nimettyä viitettä ei ole käytetty kertaakaan uudelleen. Muuten mistä se tietää, kumpaan lähteeseen myöhemmät viitteet viittaavat. --Savir (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 10.17 (EET)
Testasin muutamia artikkeleita tuolta viittausvirheellisistä olemattomalla menestyksellä. Taitaa olla käsipelillä korjattavia nuo ~tuhat artikkelia. --Seeggesup? 12. marraskuuta 2015 kello 10.38 (EET)
Ei ihminenkään aina voi niitä korjata, etenkin jos viite on nimetty moniselitteisesti, mutta silloin voi aina jättää korjauksen tekemättä tai lisätä selvennysmallineen. Korjausten kanssa pitää olla huolellinen ja tarkistaa kaikki viitteet ennen kuin muuttelee niiden nimiä. --Savir (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 10.42 (EET)
Ainoa keksimäni mahdollisesti botilla korjattavissa oleva virhetyyppi on tyhjät viitteet, jotka pitää vain katkaista [1]. Olen välillä etsinyt niitä AWB:llä ja korjannut käsin. --Whitetabor (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 14.49 (EET)

Wikipedian etusivu on tyhjä[muokkaa wikitekstiä]

Koko suomenkielisen Wikipedian etusivu näyttää täysin tyhjältä. Sivulta siis löytyy tavalliset linkit ylälaidasta ja vasemmalta, mutta itse asiasisältö on täysin tyhjä. Kuitenkin jos klikkaan linkkiä "Näytä wikiteksti", niin ihan normaalilta wikitekstiltä se näyttää. Mistä on kyse? JIP (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 21.15 (EEST)

Itselläni sama ongelma, selaimena Mozilla Firefox. Opera-selaimella etusivu sen sijaan tällä hetkellä näkyy. Muun muassa englanninkielisen, ruotsinkielisen ja saksankielisen Wikipedian etusivut näkyvät tällä hetkellä aivan normaalisti Firefox-selaimellakin, joten outo juttu.--Nironen (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 21.26 (EEST)
Ongelma jo ohi vain muutama minuutti sen jälkeen, kun sen ehdin huomata, suomenkielisen Wikipedian etusivu näkyy taas normaalisti (ainakin omalla koneellani) myös Firefox-selaimella. --Nironen (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 21.33 (EEST)
Näkyy nyt normaalisti minullakin. Varmaan joku bugi MediaWikin softassa tai jotain? JIP (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 22.01 (EEST)
Purgetin etusivun muutama minuutti Nirosen ensimmäisen viestin jälkeen, ja sen jälkeen alkoi näkymään. Saattoi vain joku välimuistipalvelin tyrkätä tyhjää jostain syystä. Tyhjää täynnä oli myös yksi aikaisemmin katsomani muokkaus-diff (diff näkyi mutta itse sivu sen alapuolella ei). --Anr (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 22.09 (EEST)
Päätin juuri mennä enwikiin katsomaan yhtä artikkelia, jonka voisin aloittaa täällä, joten menin artikkeliin Googlen kautta, ja sivu oli täysin tyhjä. Klikkailin satunnaisia artikkeleita enwikissä, ja ne kaikki näkyivät, mutta kyseinen artikkeli oli vieläkin tyhjä. Keksin sitten klikata purgea, ja sivu ilmestyi. Weird. --Whitetabor (keskustelu) 14. lokakuuta 2015 kello 22.14 (EEST)
Kyse oli tästä. --Stryn (keskustelu) 15. lokakuuta 2015 kello 21.37 (EEST)
OK, kiitos. Enkkuwikissä joku ihmetteli aiemminkin miksi ShireWikin etusivu on tyhjä, ja sai vastaukseksi että ShireWikillä ei ole mitään tekemistä WikiMedian projektien kanssa vaan se on itsenäinen projekti, joten Wikipedia ei voi auttaa. Kyse näytti kuitenkin olevan täysin samanlaisesta ongelmasta. ShireWiki toimii myös MediaWikillä, muttei ole WikiMedian projekti. (Kylläpäs nämä termit ovat monimutkaisia.) Voiko kyse olla jotenkin samasta ongelmasta? JIP (keskustelu) 15. lokakuuta 2015 kello 23.33 (EEST)

Malline:artikkelimäärä[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko mallineeseen {{Artikkelimäärä}} mahdollista saada jokin automaattinen päivitys? Sitä on käytetty monella sivulla, mutta sen tiedot pitäisi päivittää manuaalisesti, eikä kukaan ole tehnyt sitä kahteen vuoteen, joten kaikkialla on nyt "viimeisimpinä tietoina" melko vanhentunutta infoa. --Risukarhi (keskustelu) 20. lokakuuta 2015 kello 21.22 (EEST)

Päivitin listan manuaalisesti, jätin tarkan luvun, mutta jos joku haluaa muuttaa nuo viimeiset numerot nolliksi, niin siitä vaan. --Stryn (keskustelu) 20. lokakuuta 2015 kello 21.44 (EEST)

Tilapäinen häiriö?[muokkaa wikitekstiä]

Tämä vaikuttaa tilapäiseltä häiriöltä: Ensin viitemallinepainikkeet ovat poissa toiminnassa, ja sitten kun kopioin mallineen koodin mallineen sivuilta ja liitän sen artikkeliin, yhtäläisyysmerkit näkyvät muokkaustilassa (mutta ei muokkausyhteenvedossa) ajatusviivoina, ja samoin esim. itse lisätyt yhtäläisyysmerkit esim. tämän kommentin otsikossa.--Urjanhai (keskustelu) 23. lokakuuta 2015 kello 09.46 (EEST)

No niin, nyt kun menin katsomaan uudestaan, niin se se olikin tuolla ([2]) jo korjautunut mutta näkyy vielä tässä väärin, korjautuu kai kohta tässäkin.--Urjanhai (keskustelu) 23. lokakuuta 2015 kello 09.48 (EEST)
Ei, kyllä edelleenkin näkyy muokkaustilassa yhtäläisyysmerkki ajatusviivana vaikka lukunäkymässä näkyy oikein. --Urjanhai (keskustelu) 23. lokakuuta 2015 kello 19.52 (EEST)

Rakennus-mallineen leveys[muokkaa wikitekstiä]

Pitääkö paikkansa, että Rakennus-mallineen leveys vaihtelee näytön leveyden tai jonkin muun syyn perusteella? Jos, niin koskeeko vaihtelu kaikkia mallineita? Ellei koske, toivoisin että Rakennus-mallineen leveys olisi vakio, jotta kuvien leveyden voisi sovittaa sen mukaan. -- Abc10 (keskustelu) 23. lokakuuta 2015 kello 21.26 (EEST)

Kun ei ketään näyttänyt ongelma kiinnostavan, kokeilin seuraavan kysymyksen innoittamana eri selaimia. Sitä kautta selvisi että kyse on ilmeisesti koodista, jolla Wikipedian teksti palautuu minulla siihen kokoon joka se oli ennen kuin sitä ylemmän tahon päätöksellä suurennettiin. Jos teoriani on väärä, korjatkaa. Jos teoriani on oikea, voisiko mallineen säätää niin, ettei sen leveys muutu Wikipedian tekstin koon vaihtelun mukana? -- Abc10 (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 12.29 (EEST)

Leveys 22em, eli suhteellinen, riippuvainen käytetystä fontista (ja sen M-kirjaimen koosta). --Anr (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 20.03 (EEST)
Englanniksi on hieman lisäselitystä suhteellisesta ja absoluuttisesta pituudesta/leveydestä tämän linkin takana. Vakioleveyden, jota ei siis suositella, saa aikaan senttimetreillä. --Pxos (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 20.08 (EEST)
Kiitos tiedoista molemmille. -- Abc10 (keskustelu) 25. lokakuuta 2015 kello 13.32 (EET)

Google Chrome ei näytä taulukkojen värejä[muokkaa wikitekstiä]

Siirretty sekalaista -kahvihuoneesta.--Urjanhai (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 08.50 (EEST)

Helou. Tälläistä ongelmaa: Google Chrome selaimeni ei näytä taulukoiden ja mallineiden värejä. Esim artikkelissa Jääkiekon SM-liigakausi 2015–2016 en saa näkyviin taulukon värillisiä viivoja. – Najboljši 24. lokakuuta 2015 kello 01.09 (EEST)

Siis tuossa runkosarjataulukossa? Kaikissa selaimissani (ml. Chrome) siinä näkyy vihreä poikkiviiva kuudennen ja sininen poikkiviiva kymmenennen joukkueen jälkeen. Punainen viiva alkaa näkyä, jos vaihdan parametrin väri10 = white muotoon väri13 = white. Pitäisi kai tutkia tarkemmin, miten mallineen {{Sarjataulukko}} olisi tarkoitus toimia. --Silvonen (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 10.33 (EEST)
Mulla näkyy Chromella ja IE:lla sininen ja vihreä viiva. 1) Kokeile säätöjä tai laita tehdasasetukset. 2) Päivitä selain 3) Vaihda selain. -Htm (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 10.36 (EEST)
Tuo malline tuntuu tuottavan vähän sotkuista CSS:ää. Punaisen viivan kohdalla lukee style="background: border-bottom:2px solid red;". Tuosta puuttuu background-ominaisuuden arvo. --Silvonen (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 13.42 (EEST)

"Kieliviite"[muokkaa wikitekstiä]

Joissakin artikkeleissa tulee vastaan Kieliviite punaisella "Viittausvirhe: Invalid <ref> tag; name "kieliviite" defined multiple times with different content", esim. [3], jossa sitä ei kuitenkaan näy tekstin muokkausruudussa. Joissakin on wikitekstissä </kieliviite>. Mitähän noille pitäisi tehdä? --PekkkaN (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 19.20 (EEST)

Ongelma on kuntamallineessa. -Joskus samantapaista herjaa on artikkeleissa silloin, kun kahdella lähdeviitteellä on sama nimi, mutta eri sisältö. Korjasin semmosen artikkelissa Sambuca, joka toimikoon esimerkkinä, vertaile vanhoja versioita. Mallineessa olevan virheen voi kaorjata vain ken osaa. Must tuntuu, että noi virheet on salaperäisesti lisääntynyt ITSESTÄÄN.--Htm (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 19.35 (EEST)
Eivät ne itsestään ole lisääntyneet, mutta virhetarkistuksia on näköjään lisätty äskettäin (ks. phab:T85386). --Silvonen (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 19.41 (EEST)
Kiitos tiedosta. Odotetaan että joku joka osaa tekee jotakin.--PekkkaN (keskustelu) 24. lokakuuta 2015 kello 23.19 (EEST)

Malline:Suomen kunta on rikki[muokkaa wikitekstiä]

Malline:Suomen kunta on rikki. Viitteessä kolme on viittausvirhe, joka näkyy nyt jokaisessa artikkelissa jossa malline on. –Makele-90 (keskustelu) 25. lokakuuta 2015 kello 10.43 (EET)

mallineessa Malline:Suomen kunta/demografia0-14 oli tapahtunut vuonna 2012 copypastevirhe päivityksessä diff joka alkoi näkymään nyt kun mediawiki on alkanut ilmoittaa virheistä. Korjasin tuon tällä muutoksella diff. --Zache (keskustelu) 25. lokakuuta 2015 kello 11.21 (EET)
Erittäin hyvä korjaus, kiitosta sinnepäin.--Htm (keskustelu) 25. lokakuuta 2015 kello 13.21 (EET)
Kiitos korjauksesta. Mikäs artikkelin Varsinais-Suomen maakunta ensimäisessä viitteessä on rikki? Miksi vain osa artikkeleista jotka ovat luokassa Luokka:Pages with reference errors näkyvät luokassa. –Makele-90 (keskustelu) 25. lokakuuta 2015 kello 14.02 (EET) Olen korjannut tässä kommentissa olevan luokkalinkin. --Pxos (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 21.47 (EET)
Sama juttu kuin ensimmäisessäkin eli useissa FMPortal-mallineessa on käytetty viitteen nimenä sanaa "pinta-ala" ja kun artikkelissa käytetään kahta tuollaista mallinetta niin tulee virhe. Tuossa nimenomaisessa artikkelissa ne mallineet olivat Malline:Suomen maakunta/pinta-ala ja Malline:Suomen kunta/pinta-ala. Kaiken kaikkiaan mallineita joissa on käytetty viitteen nimenä sanaa "pinta-ala" on 6 ja ne ovat seuraavat.
En muuttanut kaikkia, koska todennäköisesti osaa noista on käytetty artikkelissa tarkoituksella moneen kertaan ja jos viitteen nimeä muuttaa mallineessa, niin viitteet menee rikki. Jos kuitenkin noissa lopuissakin mallineissa on ongelmia niin viitteiden nimet pitää muuttaa niissäkin. Vastaus siihen, että miksei kaikki artikkelit näy pages with reference errors, niin se varmaan johtuu siitä, että Wikipedia luokittelee asioita viiveellä. --Zache (keskustelu) 25. lokakuuta 2015 kello 16.18 (EET)

Bot Academyn ilmoittautuminen alkanut[muokkaa wikitekstiä]

Wikimedia Sverige​ järjestää 28.–29.11. koulutustilaisuuden, jossa opetellaan tietojen lataamista Wikimedian eri projekteihin tietokoneskriptien avulla. Aktiiviset muokkaajat voivat saada osallistumiseensa tukea. Kieli on englanti, mutta ohjaajat puhuvat myös ruotsia. Ilmoittaudu lomakkeella! --Susannaanas (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 14.39 (EET)

Malline:Kotiteollisuus[muokkaa wikitekstiä]

Malline:Kotiteollisuus käyttää navigointimallinetta, joka luokittelee automaattisesti mallinetta käyttävät sivut luokkaan, jonka nimeksi tulee sama nimi kuin mallineessa. Tästä tuli ongelma luokan Kotiteollisuus kanssa, joka ei nyt tarkoita bändiä ja sen levyjä. Kuka osaisi korjata asian ilman että jokaiseen bändiä sivuavaan artikkeliin pitäisi tehdä –1-muutos? --Pxos (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 14.44 (EET)

Ehdotan, että hankkiudutaan eroon Malline:Navigaatio:Yhtyeestä, koska se on liian tekninen ja luokittelee sivuja automaattisesti luokkiin. Mieluummin vaihdetaan tuota navigaatiomallinetta käyttävät mallineet järjestelmään, jota suurin osa muistakin navigaatiomallineista käyttää, eli normaalia navigaatiomallinetta. --Stryn (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 16.54 (EET)

nöyrä pyyntö Commons-kuvan paranteluun[muokkaa wikitekstiä]

Kun nyt saattaa olla mahdollista sekin, että Kuolleita-osastoon tulee Annariitta Minkkisenkin kuva, pyydän joltakulta apua että hänen kuvaansa jotenkin editoidaan commonsissa. Nykyinen kuva osoittaa lähinnä rakasta vaimoani eikä häntä tule sotkea tähän. Parempaa ei ole tarjolla. Itse en näköjään osaa kuvaa ohjeista huolimatta oikein muokata. --Höyhens (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 23.41 (EET)

Tehty. --Tappinen (keskustelu) 26. lokakuuta 2015 kello 23.48 (EET)
Suuret kiitokset! --Höyhens (keskustelu) 27. lokakuuta 2015 kello 09.39 (EET)

Poistomallineen lisäys poistaa sivun tarkkailulistalta[muokkaa wikitekstiä]

Jos lisään artikkelin keskustelusivulle poistomallineen ja tallennan, koko artikkeli katoaa tarkkailulistaltani välittömästi. Tämä on haitallinen bugi, jonka huomasin vasta nyt. Voisiko sen korjata? Mitenköhän saisin helpoimmin kaikki tarkkailulistaltani näin kadonneet sivut palautettua listalleni? --Savir (keskustelu) 28. lokakuuta 2015 kello 16.52 (EET)

Piti testata itsekin, näköjään totta puhut. Varmaan Järjestelmäviesti:Edittools.js on se mitä tulisi säätää, siellä näkyy noita WatchThis-määritteitä olevan, mutta en sen enempää JS:stä tiedä, että uskaltaisin noihin koskea. --Stryn (keskustelu) 28. lokakuuta 2015 kello 18.02 (EET)

Mallineen Muusikko kuvan leveys[muokkaa wikitekstiä]

Malline:Muusikko kun siihen laittaa kuvan niin joutuu laittamaan kuvan perään leveyden että kuva näkyisi, voisiko sitä fiksata niin että se toimisi ilman leveyttä--Musamies (keskustelu) 31. lokakuuta 2015 kello 09.02 (EET)

Eli malline {{Tietolaatikko/tyhjä}} tulisi korvata mallineella {{Tietolaatikko/kuva}}. Hommassa on yksi heikko lenkki: tällä hetkellä malline ottaa tiedoston nimen vastaan muodossa [[Tiedosto:Foo.bar|200px]] eikä ”standardimuodossa” Foo.bar. Nykytilanne ei toimi jälkimmäisen mallineen kanssa. Freelancer-botteilijaa haetaan työsuhteeseen. --Geohakkeri (keskustelu) 2. marraskuuta 2015 kello 16.13 (EET)

Pole veel kirjutatud[muokkaa wikitekstiä]

Jos mallineessa Malline:Slaavimytologia hiireilee punalinkin yllä, vinkkilootaan tulee tarkenne viroksi (pole veel kirjutatud), mutta etusivun artikkelitoiveissa teksti on suomeksi (sivua ei ole). Jännä talsinki-ilmiö. --Pxos (keskustelu) 4. marraskuuta 2015 kello 15.45 (EET)

Viro poistui, kun arvioin mallineeseen tehdyn odottavan muutoksen hyväksymällä sen. Aitäh. --Pxos (keskustelu) 4. marraskuuta 2015 kello 16.02 (EET)

Outo palkki[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian sivulle ilmestyi palkki: "Pyydämme sinua osallistumaan kyselyyn koskien Wikimedia-projekteissa tapahtuvaa kiusaamista. Kysely toteutettu käyttäen palvelua Qualtrics", joka ei ilmestynyt enää uudestaan sen jälkeen kun yhteys oli välillä poikki. Onko tällainen ollut muillakin vai onko se minulle osoitettu henkilökohtainen kysely ylläpitäjien ilmoitustaululla käydyn keskustelun johdosta? --Harriebarn (keskustelu) 5. marraskuuta 2015 kello 10.02 (EET)

Näkyi minullakin äsken, mutta hävisi seuraavalla sivulatauksella. –Kooma (keskustelu) 5. marraskuuta 2015 kello 10.49 (EET)
Ei ole näkynyt, mutta satunnaisena kävijänä en taida kuulua kohderyhmään. --Emkoo (keskustelu) 5. marraskuuta 2015 kello 10.59 (EET)
On näkynyt. Kyllä tuollaiset yleiset kyselyt tulevat aina pääkonttorista saakka ja ovat tarkoitetut usealle ihmiselle – eikä tuhansia dollareita maksavia kyselyitä polkaista käyntiin vain yhden käyttäjän käymän suomenkielisen keskustelun vuoksi jossain periferiawikin ilmoitustaululla. En tiedä kyselystä muuta ja äskeisen päätelmän tein maalaisjärjellä. Tämän vastauksen ivallisuuden arviointi sopisi sitten kommenttipyyntöön, jonka aiheena on "Loukkaantumisen kulttuuri Wikipediassa ja uhriutuminen". --Pxos (keskustelu) 5. marraskuuta 2015 kello 11.56 (EET)
Välillä ihmettelen miten joku loukkaantuu asiallisesta kommentista. Sitten kun se osuu omalle kohdalle, niin tilanne on toinen. Minusta on vaativampaa keskustella ihmisten kanssa joita ei tunne ja varsinkaan näe. --Raid5 (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 00.57 (EET)

piilotettu linkki[muokkaa wikitekstiä]

Miten on mahdollista että linkki de:Hassprediger tulee näkyviin ainoastaan silloin (ja ainoana muilla kielillä -linkkinä) kun muokkaa osia (eikä edes kaikkien osien kanssa) artikkelista Kiihotus kansanryhmää vastaan? --Espoo (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 07.29 (EET)

Koska se on ainoa kielilinkki, joka on lisätty wikidata-kohteeseen. Kaikki muut kielilinkit on lisätty vanhentuneella tavalla käsin artikkelin loppuun. Jos ne ovat vääriä, ne pitäisi poistaa, tai jos ne ovat oikeita, lisätä wikidataan. --Savir (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 07.57 (EET)
Poistin nuo vanhalla tavalla lisätyt kielilinkit (suurin osa linkkasi Vihapuhetta vastaavaan Wikidatan entryyn). Asiaa tutkiessa tuli kuitenkin esiin, että aihetta sivuten löytyy Wikidatasta ainakin kaksi kohdetta. Avasin aiheesta keskusten artikkelin keskustelusivulle. --Gonnagle (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 09.53 (EET)

Botintekijät ja Wikidata[muokkaa wikitekstiä]

Kuinka paljon meillä on botintekijöitä? Kuinka moni on kiinnostunut koodaamaan WIkidataa varten tai opettelemaan sitä? Vaihtoehtoisesti: kuka voisi olla kiinnostunut opettamaan Wikimedian koneellista lukemista ja kirjoittamista kiinnostuneille devaajille? --Susannaanas (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 10.11 (EET)

Minä olisin myös kiinnostunut opettelemaan kooddaamista Wikidataa varten. Minulla on suoritettuna tietojenkäsittelystä aineopinnot ja olen koodannut aiemmin pääasiassa Javaa ja VBA:ta, jonkin verran myös PHP:tä. Minulla olisi ensi vuoden puolella aikaa alkaa opettelemaan Wikidatan koodaamista.--LCHawk (keskustelu) 19. marraskuuta 2015 kello 17.02 (EET)
Hieno uutinen! Wikiprojektiin Avoin kulttuuridata hyötykäyttöön olen tehnyt kolme sivua, joille voisimme koota ohjeita botin tekemisestä: Tietojen vieminen Wikidataan, Botin ohjelmoiminen ja MediaWikin API. Kokoontumisen voisimme aloittaa sivulla Botin ohjelmoiminen. Terveisin Susannaanas (keskustelu) 19. marraskuuta 2015 kello 22.56 (EET)

Sivut, joita ei ole liitetty kohteisiin[muokkaa wikitekstiä]

Voisikos joku tekniikan setä/täti ystävällisesti potkaista palvelinta tai ainakin mulkaista sitä vihaisesti jotta Sivut, joita ei ole liitetty kohteisiin -sivut päivittyisivät? Siellä on pitkiä litanioita sivuista jotka ovat jo wikidatassa ja kummittelevat myös ko. luetteloissa. --Wgn (keskustelu) 21. marraskuuta 2015 kello 00.22 (EET)

Lisätään esimerkiksi vaikkapa Luokka-nimiavaruus ja offsetista ~200 eteenpäin. --Wgn (keskustelu) 21. marraskuuta 2015 kello 00.26 (EET)
Kovin hitaasti tuntuvat yleensäkin nuo toimintosivulistat päivittyvän. Itselläni on käytössä työkalu, joka korostaa sivut, joita ei ole lisätty Wikidataan. Tosin se korostaa sivuja artikkeleissa ja muillakin sivuilla, ja joskus saattaa hieman häiritä. --Stryn (keskustelu) 21. marraskuuta 2015 kello 09.56 (EET)
Toimintosivussa Toiminnot:Yhdistämättömät sivut ei ole ongelmana pelkkä hitaus, vaan joskus tieto Wikidata-kytkennästä jää kokonaan päivittymättä. Ongelman pystyy yleensä korjaamaan avaamalla sivun muokkaustilaan ja tallentamalla sen ilman muutoksia (ks. en:Wikipedia:Purge). --Silvonen (keskustelu) 21. marraskuuta 2015 kello 14.08 (EET)--Silvonen (keskustelu) 21. marraskuuta 2015 kello 14.08 (EET)
Kaikki sivut [4] eivät ole muokattavissa eikä purge request näytä auttavan. Myöskään ohjeessa mainitut gadgetit eivät ole käytettävissä näillä toimintosivuilla. --Wgn (keskustelu) 21. marraskuuta 2015 kello 18.53 (EET)
Mitkä sivut eivät ole muokattavissa? Tein nyt kokeeksi tyhjän muokkauksen parissa tuolla listalla näkyneessä luokassa, ja molemmat katosivat heti listalta. --Silvonen (keskustelu) 22. marraskuuta 2015 kello 21.13 (EET)
Äh, väärinkäsitys iski. Ei tullut mieleen että juuri sitä luokkasivua tulisi muokata. Mutta turkasen hidastahan tuo on kun niitä muokkausta vaativia sivuja on todennäköisesti satoja. --Wgn (keskustelu) 22. marraskuuta 2015 kello 22.57 (EET)

Artikkelin historia[muokkaa wikitekstiä]

Lisäsin artikkelin historia-mallineen artikkelin 10/80 keskustelusivulle. Sivun nimi tuottaa ilmeisesti jotain ongelmia, kun malline linkittää sivulle 10, eikä arikkeliin 10/80. Joku malliineen toimintaa paremmin tunteva voisi tutkia asiaa. --Msaynevirta (k · m) 22. marraskuuta 2015 kello 15.16 (EET)

Ohjelmiston mielestä kyseessä on sivun 10 alasivu 80 eli "10/80". Korjasin teipillä: [5]. --Pxos (keskustelu) 22. marraskuuta 2015 kello 15.34 (EET)
Joku muu kerrankin kunnostautui ja keksi toimivan korjauksen [6], jolla otsikon teksti muuttuu oikeaksi. Kyseessä on mallineeseen kirjoitettava ns. kolmas parametri eli parametrikäpyyn {{{3}}} tuleva arvo, jolla saadaan malline tuottamaan otsikkoriville toinen artikkelin nimi kuin se, jonka keskustelusivulla malline olla röhnöttää. --Pxos (keskustelu) 22. marraskuuta 2015 kello 20.00 (EET)

Ilmoitustoiminnan laskuri jumittaa[muokkaa wikitekstiä]

Sain tunti sitten keskustelusivulleni viestin. Nyt ilmoitustoiminnossa näkyy pysyvästi harmaalla pohjalla oleva ykkönen lukemattoman viestin merkkinä, mutta se viittaa siihen viestiin, jonka olen jo kymmenen kertaa ikävä kyllä napsauttanut esille ja johon olen jo vastannut. Tämä nyt tänne tiedoksi, jos vaikka muillakin sattuisi olemaan samanlainen ongelma ja jos tämä sattuisi liittymään Flow'n käyttöönottoon eilen. --Pxos (keskustelu) 27. marraskuuta 2015 kello 13.06 (EET)

Itselläni oli pitkään sama vika Meta-Wikissä. Se alkoi niihin aikoihin kun vaihdoin käyttäjänimeä ja hävisi pari kuukautta sitten. --SMAUG (KeskusteluMuokkaukset) 27. marraskuuta 2015 kello 17.57 (EET)