Wikipedia:Kahvihuone (Wikipedian käytön neuvonta)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Uusi avain[muokkaa wikitekstiä]

Olen ihmetellyt mistä muut saavat tehtyä ”uuden avaimen” HotCat-pienoisohjelmalla. Osaako joku kertoa? --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 4. heinäkuuta 2017 kello 12.00 (EEST)

Tarkoitatko seuraavaa: 1) Paina "nappia" (+) 2) Lisää luokan perään |Avain (esimerkiksi Suomen koulut|Koulut) 3) Paina OK. --PtG (keskustelu) 4. heinäkuuta 2017 kello 12.06 (EEST)
Luultavasti en tarkoita. Kun kerran yhteenvetoon tulee ”lisätty uusi avain luokalle ... HotCat työkalulla” eikä putkimerkkiä (|) löydy näppäimistöstä, uskoisin että on joku tapa tehdä homma (puoli)automaattisesti. Äskeisessähän teit kaiken käsin. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 4. heinäkuuta 2017 kello 12.42 (EEST)
Toimin nyt, kuten tuossa sanoin: [1]. --PtG (keskustelu) 4. heinäkuuta 2017 kello 12.52 (EEST)
Niinpä näkyy [2]. Luulin vain että olisi joku helpompi tapa. Kiitos. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 4. heinäkuuta 2017 kello 13.40 (EEST)

Minulle käy HotCatissä usein niin, että luokkamuutoksessa vanha aakkostusavain jää jäljelle. Jos luokka on "Suomen koulut | Nastola" ja luokkaa muuttaa muotoon "Lahden oppilaitokset", tuloksena on sitten "Lahden oppilaitokset | Nastola". HotCat ei näytä olemassa olevaa aakkostusavainta valmiina vissiin, joten onko jotain keinoa, jolla mahdollisen avaimen saisi esille? --Pxos (keskustelu) 4. heinäkuuta 2017 kello 12.10 (EEST)

Kyllä mulla näyttää. --PtG (keskustelu) 4. heinäkuuta 2017 kello 12.52 (EEST)
Artikkelissa pystyviiva kerrotaan ylimalkaisesti |-merkin löytyvän jostakin vasemmalta, minulla se toimii näppäinyhdistelmällä alt + 7. --raid5 (keskustelu) 4. heinäkuuta 2017 kello 18.45 (EEST)
Tuo pompautti minulla seitsemänteen välilehteen. Alt Gr + < toimi. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 4. heinäkuuta 2017 kello 19.07 (EEST)

Sisarhankkeiden poisto hakutuloksista[muokkaa wikitekstiä]

Saako sisarhankkeiden tulokset jotenkin pois hakutuloksista? -kyykaarme (keskustelu) 16. heinäkuuta 2017 kello 19.37 (EEST)

Saa piiloon halutessaan, tuolta löytyy neuvo miten: en:Wikipedia:Village_pump_(technical)/Archive_156#Search_results_from_sister_projects... Stryn (keskustelu) 16. heinäkuuta 2017 kello 20.42 (EEST)
Kiitos. #mw-interwiki-results { display: none !important } poistaa ne. Alkoi häiritä liikaa, kun tuloksissa oli animaatio pyörimässä. -kyykaarme (keskustelu) 17. heinäkuuta 2017 kello 21.15 (EEST)

Infobox kopiointi englanninkielisestä wikipediasta[muokkaa wikitekstiä]

Kopioin englanninkielisestä wikipediasta aiheeseen The Wrecking Crew liittyvän infolaatikon muokatakseni sen suomenkieliseksi. Kokeillessanin sitä hiekkalaatikolla tuloksena oli vain Mallinne Infobox muokkauksessa, ja julkaisussa se ei näkynyt hiekkalaatikolla. Toisaalta olen käyttänyt kopiointia kuviin ja se on toiminut hyvin. Miksiköhän ei toiminut ? Korina (keskustelu) 17. heinäkuuta 2017 kello 07.04 (EEST)

Meillä ei käytetä englanninkielisiä mallineita, mutta voit käyttää tuossa yhteydessä mallinetta Malline:Yhtye. Kuvien kopiointi toimii, jos kuva on yhteisessä pankissa Commonsissa, mutta vain enwikissä olevia kuvia et pysty käyttämään samalla tavalla. --PtG (keskustelu) 17. heinäkuuta 2017 kello 07.28 (EEST)

Asia selvä, kiitos. Korina (keskustelu) 19. heinäkuuta 2017 kello 19.04 (EEST)

Kaksoispisteitä hiomalla saa aikaan sisennyksiä. --raid5 (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 00.17 (EEST) edit --raid5 (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 00.18 (EEST)

Sisällysluettelo ei näy[muokkaa wikitekstiä]

Miksihän sisällysluettelo ei näy tässä artikkelissa? Vai näkyykö muilla? Juhm (keskustelu) 17. heinäkuuta 2017 kello 17.33 (EEST)

Tiedetty vika. Keskusteltu aiemmin sivulla Wikipedia:Kahvihuone_(tekniikka)#.22ref_group.22_piilotti_sis.C3.A4llysluettelon ja Phabricator-tiketti on phab:T168040. Stryn (keskustelu) 17. heinäkuuta 2017 kello 17.42 (EEST)
Ok, kiitos. Juhm (keskustelu) 17. heinäkuuta 2017 kello 17.53 (EEST)

Mistä löytyy yhtyeen aikajana-malline?[muokkaa wikitekstiä]

Olisin halunnut kokeilla bändi-aikajanaa. Nyysin sellaisen yhtyeen Thyrfing svenssonisivulta ja muutin legend-tekstejä. Sitten vertailin sitä pariin muuhun löytämääni fiwikin bändi-aikajanaan. Se olisi tullut yhtyeen finskisivulle. Mutta roskiin ment, ei tullut toimivaa. Ainakin jotain layer-ilmoituksia tuli. En löytänyt fiwikistä ohjetta tai paikkaa, jossa aikajanan rakentamisesta olisi tarkempaa tietoa. Mistäs löytyisi? --El Rayno (keskustelu) 19. heinäkuuta 2017 kello 22.37 (EEST)

https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:EasyTimeline, https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Graph, jälkimmäinen lienee suositus nykyään. Ohjeita suomeksi ei liene. --Anr (keskustelu) 21. heinäkuuta 2017 kello 15.28 (EEST)

Tekeillä oleva sivu pois luokista[muokkaa wikitekstiä]

Minulla on hiekkalaatikko ja sandbox. Enwikissä on Sandbox valmiina. Kun loin oman hiekkalaatikon nimellä sandbox, en saanut sitä näkyviin muualle kuin omalle sivulleni. Vasta myöhemmin löysin astuksista toiminnon, joka mahdollistaa Hiekkalaatikon näkymisen vastaavalla tavalla kuin enwikissä, omien kirjautumistietojeni vieressä, niin sitten tuli myös hiekkalaatikko. Sandbox jäi kuitenkin asumaan sivuilleni, kun voin sitten pitää kahtakin artikkelia yhtä aikaa tulilla (ja jossain ulkoisessa editorissa vielä lisää). Vaan nyt kun vihdoin sain valmiiksi Spintariskooppi-artikkelin, niin tajusin, että tekeillä olleella sivulla olleet luokat aiheuttivat sen, että niissä luokissa näkyi sisältönä myös "Käyttäjä:El Rayno/sandbox" (E:n alla aakkostettuna). Otti vähän päähän ja pahoittelen tätä. – Olisiko joku koodi, jolla voin estää valmisteilla olevan artikkelin näkymisen luokissa? Muuta kuin että lisää wikityksen luokkiin vasta sitten, kun artikkeli lähtee online. --El Rayno (keskustelu) 20. heinäkuuta 2017 kello 23.37 (EEST)

Eipä oikeastaan muuta keinoa, kuin jättää laittamatta luokat omalle alasivulleen, tai merkitsemällä luokat koodin <nowiki></nowiki> sisälle. Stryn (keskustelu) 20. heinäkuuta 2017 kello 23.39 (EEST)
Toinen tapa, jota olen käyttänyt kun olen itse valmistellut artikkeleita hiekkalaatikossani, on merkitä kaksoispiste luokan eteen näin: [[:Luokka:Suomalaiset televisiosarjat]]. Se tuottaa Sivun alalaitaan merkinnän muotoa: Luokka:Suomalaiset televisiosarjat. Kun sitten kopio lähdekoodin artikkeliavaruuteen, niin riittää kun poistaa kaksoispisteet sanan Luokka edestä lähdekoodissa.--Urjanhai (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 19.31 (EEST)

Kiva, kiitän! Äskettäin huomasin tuota nowiki-koodia käytetyn British Airways i360 -artikkelissa, mutta niin kummasti... en ottanut siitä oikein selvää, enkä onnistunut löytämään nowikin-käytöstä lisätietoa ohjeistakaan. – Varmaan jollakin sivulla on siitä tietoa? Vähän tätä kirjoittaessa jo tuota kokeilin. Thx! --El Rayno (keskustelu) 21. heinäkuuta 2017 kello 00.14 (EEST)

Koodioppaasta löydät apua. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 21. heinäkuuta 2017 kello 08.01 (EEST)

Dzii, thanks! Pitääpä opetella lisää pilkun viilausta. --El Rayno (keskustelu) 21. heinäkuuta 2017 kello 22.51 (EEST)

Kaksoispisteitä hiomalla saa aikaan sisennyksiä, joten niiden kimppuun sitten pilkkujen valmistuttua. --Pxos (keskustelu) 21. heinäkuuta 2017 kello 22.55 (EEST)
Olen näköjään nyt Sikailija Sid. Kun olen ap kysymyksen esittäjä, niin siksi olen pysynyt sillä ensimmäisellä tasolla. IMHO se kapeneva kiila tekee pahhoo silmälle. Mutta jos on pakko näin menetellä, niin koetan käyttäytyä paremmin. --El Rayno (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 15.14 (EEST)

Mikä lasketaan muokkaukseksi?[muokkaa wikitekstiä]

Elikkäs wikipedian ilmoiutusten mukaan on yli sata muokkausta täyttynyt eli vaadittava määrä äänestäkseen. Ääni kuitenkin hylättiin koska "vain 74 artikkelimuokkausta". Olisi siis kiva tietää mikä lasketaan muokkaukseksi ja mikä ei? --Liggi953 (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 02.42 (EEST)

Äänioikeus, neuvoja katso: Wikipedia:Äänestys#Kuka saa äänestää? Äänioikeuden tuottavien muokkausten tulee olla artikkelimuokkauksia eli äänioikeutta ei saa pelkästään jauhamalla s####### tai k££££££££££££ muille artikkelin tai käyttäjän keskustelusivuilla tai kahvihuoneissa. Äänioikeutta ei myöskään tule (vielä siihen äänestykseen) jos "Käyttäjätunnuksen muokkaushistoria koostuu lähinnä äänestyksen kohteena olevaan artikkeliin liittyvistä muokkauksista.". Tarkoituksena on suojella Wikipediaa epäwikipedistiseltä manipulaatiolta. En ole katsonut muokkaushistoriaasi enkä katso, joten nämä neuvot ovat yleisiä eivätkä kohdistu sinun mukkauksiisi ollenkaan. 74 on hyvä alku. Yst. terv. Htm (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 08.07 (EEST)
Ja tarkennan vielä, että keskustelusivumuokkaukset lasketaan toki muokkauksiksi, mutta kun ne eivät ole artikkelimuokkauksia, niin niitä ei huomioida arvioitaessa sitä, voiko vielä äänestää. Ja kun nyt kuitenkin katsoin sinun muokkaushistoriaasi (valitse yläpalkista Muokkaukset ja sitten sivun alalaidasta Muokkauslaskuri, niin näet piirakan), niin sinun kohdallasi muokkauspuute ilmenee pelkästään ja puhtaasti artikkelimuokkauksien liian pienessä määrässä (20 muokkausta kohdistuu käyttäjäsivuun ja niitä ei lasketa äänestysoikeuteen oikeuttaviksi muokkauksiksi). Siis kärsivällisyyttä vielä vähän.--Htm (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 08.23 (EEST)
Wikipedian sisältö on jaettu erilaisiin nimiavaruuksiin. Nyt olemme Wikipedia-nimiavaruudessa. Artikkelit ovat ns. pääavaruudessa (engl. Main), jolla ei ole omaa tunnusta eikä oikeastaan nimeäkään. Vain pääavaruudessa oleviin artikkeleihin tehdyt muokkaukset lasketaan, kun pohditaan äänioikeutta. Ohjeessa on yritetty lihavoida termiä artikkelimuokkaukset ja viestissä alleviivata sanaa artikkelimuokkaukset. Pitäisiköhän vielä panna jonnekin linkki noihin nimiavaruuksiin? --Pxos (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 12.42 (EEST)
Pitäisi. Wikipedia:Nimiavaruudet.--Htm (keskustelu) 24. heinäkuuta 2017 kello 01.57 (EEST)

kuka auttaisi lisäämään[muokkaa wikitekstiä]

sivuille

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmari_Kianto kohtaan: Kirjallisuutta

linkin vuoden 2015 väitöskirjaan,

Väittelijä: Helena Hyöty

"TOISET RAKASTAVAT, TOISET VIHAAVAT" Ilmari Kiannon tuotannon julkinen reseptio Suomessa

http://jultika.oulu.fi/files/isbn9789526209623.pdf  –Kommentin jätti 91.153.45.223 (keskustelu) 22. heinäkuuta 2017 kello 11.40‎

Kiitos tiedosta! Lisäsin teoksen kirjallisuusluetteloon.--Tanár 25. heinäkuuta 2017 kello 09.34 (EEST)

Mistä kannattaisi aloittaa uuden ehdotuksen kertomista?[muokkaa wikitekstiä]

Haluaisin ehdottaa tietynlaisen palkinnon tulemista Wikipediaan. Mitä kautta tämänkaltainen ehdotus kannattaisi pistää yleiseen tietoon? –Sullay (Asiaa?) 25. heinäkuuta 2017 kello 08.56 (EEST)

Sekalaista-kahvihuone on perinteinen paikka tehdä ehdotuksia tällaisista. Yleensä erilaisia unohtuneita palkintoja on tosin ruvettu jakamaan ihmisille ilman sen kummempaa ennakkosuunnittelua. --Pxos (keskustelu) 25. heinäkuuta 2017 kello 12.18 (EEST)

Malline:Laulu/Kansallislaulu[muokkaa wikitekstiä]

Jostain syystä maan vaakunan kuvaa ei voi enää lisätä mallineeseen Malline:Laulu/Kansallislaulu. Kuten esimerkiksi artikkelissa High We Exalt Thee, Realm of the Free vaakuna vielä on, muttei artikkelissa Rise, O Voices of Rhodesia, vaikka koodi on silti sama. Miksi? –Sullay (Asiaa?) 26. heinäkuuta 2017 kello 21.33 (EEST)

Kuva-parametri näköjään pitää olla isolla alkukirjaimella[3]. Stryn (keskustelu) 26. heinäkuuta 2017 kello 21.52 (EEST)
Aa, kiitoksia! –Sullay (Asiaa?) 26. heinäkuuta 2017 kello 22.01 (EEST)

Vattenfall-sivun päivitys[muokkaa wikitekstiä]

Hei

Yritin tehdä muutoksia Vattenfall-sivulle, mutta en siinä onnistunut ja sain vihat niskoilleni yrityksestä. Edellisen kerran olen yrittänyt tehdä päivityksiä samalle sivulle muutama vuosi sitten.

Olisin halunnut päivittää Vattenfall Suomessa -kohtaa. Osiossa on vanhentunutta tietoa. Olen töissä Vattenfallin viestinnässä.

Ystävällisin terveisin Sirpa Aula sirpa.aula@vattenfall.com  –Kommentin jätti Sirpa Aula (keskustelu – muokkaukset) 2. elokuuta 2017 kello 12.05

Hei, pahoittelen että koit saavasi vihat niskoillesi. Virheitä oli kaksi: et kertonut yhteenvedossa, mitä olet tekemässä, ja poistit lähdeviittein varustettua tietoa. Mielestäni muokkauksen tarkastaja oli vähän liian innokas, pahoittelen wikipedia-yhteisön puolesta - muutosten tarkistamisella on erittäin hyvä tarkoitus, sillä suojellaan wikipediaa sotkemiselta, mutta joskus menee lapsia pesuveden mukana. Nyt olisi hyvä jos löytäisit jostain riippumattomasta mediasta kohdan, jossa kerrotaan nämä samat asiat - ei siis yrityksen sivuilta vaan vaikka jostain lehdestä tai ylen verkkosivuilta tjsp. Laita siihen linkki, jatketaan sitten muotoilua yhdessä. --Tappinen (keskustelu) 2. elokuuta 2017 kello 12.13 (EEST)
Löytyi vielä kaksi kohaa joissa ollaan virheen rajamailla: Vatenfallin omalla sivulla [4] voimaloita sanotaan olevan kymmenen, kirjoitit yhdeksän. Ja teksti on lähes suoraa kopiota Vattenfallin sivulita, mikä ei ole tekijänoikeussyistä hyvä asia. --Tappinen (keskustelu) 2. elokuuta 2017 kello 12.19 (EEST)

Hei Vattenfallin sivuille on nyt korjattu Suomen vesivoimaloiden lukumääräksi 9. Kymmenes oli vuokralla, eli nyt oikea lukumäärä on 9. Totta on, että teksti on lähes suoraa kopiota. Tuo Wikipedian osio, jossa kerrotaan Vattenfallin toiminnoista Suomessa, on vanhentunutta tietoa. Esimerkiksi tuulivoimaloita ei ole ollut enää useaan vuoteen. Verkkoliiketoiminta myytiin Elenialle vuonna 2011. Tarkoitukseni oli vain korjata nämä.

t. Sirpa Aula  –Kommentin jätti Sirpa Aula (keskustelu – muokkaukset) 4. elokuuta 2017 kello 11.52‎

Laitoin nyt tuohon kappaleeseen uutta tietoa ja siihen lähdeviitteet malliksi siitä, mitä tarkoitetaan riippumattomalla lähteellä. --Tappinen (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 22.34 (EEST)

Fiksatun kuvatiedoston lataus samalle nimelle samoilla tiedoilla[muokkaa wikitekstiä]

Onnistuuko fiksatun (esim. rajatun) kuvatiedoston lataus samalle nimelle samoilla tiedoilla jotenkin yksinkertaisesti? Tuntuu hankalalta ladata kuva uudelle nimelle ja poistattaa sitten aikaisempi versio kuvasta. --Aulis Eskola (keskustelu) 2. elokuuta 2017 kello 18.50 (EEST)

Onnistuu. Tiedostosivulla on linkki "Tallenna uusi versio tästä tiedostosta", jota painamalla voi ladata uuden version samalla nimellä. Stryn (keskustelu) 2. elokuuta 2017 kello 18.53 (EEST)
Kiitos, rajatun kuvan tallennus samoilla tiedoilla onnistui :) --Aulis Eskola (keskustelu) 2. elokuuta 2017 kello 19.57 (EEST)

Erikoismerkkien haku[muokkaa wikitekstiä]

Onko mahdollista hakea tekstiä niin, että haku ottaa huomioon haka- tai aaltosulut? Eli haku {{{möö}}} hakisi vain ne artikkelit, joissa möö on aaltosulkeiden sisässä? Ja siis nimenomaan sellaista tekstiä, joka näkyy artikkelissa eikä wikikoodissa. -kyykaarme (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 18.41 (EEST)

esimerkiksi näin: insource:/[{]{3}kuva[}]{3}/--Zache (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 18.50 (EEST)
Eikö tuo hae koodista, kun tarkoitukseni olisi hakea näkyvältä sivulta? Tämä lähti siis siitä, että ProveIt ei aina saa haettua julkaisijaa, joka on pakollinen parametri kirjaviitteessä, ja viitteeseen tulostuu {{{Julkaisija}}}. En tiedä onko sellaisia sivuja joilla näkyy nuo aaltosulut, mutta ajattelin etsiä. Ei niin että ne olisivat välttämättä ProveItin jäljiltä vaan ylipäätään. -kyykaarme (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 21.03 (EEST)
En itseasiassa tiedä onko tuota mahdollista tehdä. --Zache (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 21.23 (EEST)
Pystyisikö noita etsimään ihan Googlella tai jollain ulkoisella hakukoneella, esim. näin? --Risukarhi (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 14.24 (EEST)
Itse poistaisin hakutuloksista vielä sanan malline näin --Pahkiqaz (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 14.43 (EEST)
Ja yksi wikin sisäinen tapa tietysti olisi lisätä mallineeseen seurantaluokka Luokka:Julkaisija-parametri puuttuu josta pystyy etsimään artikkelit joissa on virheellisiä parametreja. --Zache (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 16.40 (EEST)
Kiitos kaikille! Pahkiqazin tyylillä toimii myös jos etsii pelkillä suluilla, jolloin löytyy muidenkin mallineiden aiheuttamia tapauksia. -kyykaarme (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 20.28 (EEST)

Ruotsinkielinen käännösmallinne[muokkaa wikitekstiä]

Hei,

Kirjoitan artikkelia Ruotsin Maltillisen Kokoomuksen entisestä puheenjohtajassta. Bo Lundgrenista. Miten merkitsen että artikkeli on käännetty ruotsinkielisestä Wikipediasta? Knuutson273 (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 12.47 (EEST)

{{Käännös|:sv:Allsång på Skansen|2=Om du inte vill titta på TV, bör du lyssna på radio.}} Noinikään. Tekstiosuus on muutettavissa tarpeen mukaan. --Pxos (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 12.59 (EEST)

Kiitän. Artikkeli on valmis. Knuutson273 (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 13.08 (EEST)

Ei kestä sisentää. --Pxos (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 13.19 (EEST)
Riittääkö se attribuutioon, että artikkelissa on käännösmalline, josta ei näe mistä versiosta käännös on tehty? Tässä tapauksessa se täysin sattumalta näkyy muokkausyhteenvedossa, koska se on laitettu artikkelin alkuun, mutta jos näin ei olisi, niin artikkelin muokkaushistoriasta ei näkisi milloin käännösmalline on lisätty. -kyykaarme (keskustelu) 8. elokuuta 2017 kello 20.51 (EEST)
Joo on valmis, mutta lähteetön. Neuvoni on katsoa Merkitse lähteet –käytännön kohtaa ”Tekstin kääntäminen toisesta Wikipediasta”, ja siinä linkkiä ohjeeseen (pääartikkeli). Lähteet ovat edelleen edellytys Suomen Wikipedian artikkelissa? Malliartikkeliksi neuvottu Allsång väittää tosin ihan toista, eli voin olla väärässä. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 9. elokuuta 2017 kello 08.43 (EEST)
Ruotsin Wikissä Wikipedia:Källhänvisningar --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 9. elokuuta 2017 kello 08.53 (EEST)

Vanhentunut linkki[muokkaa wikitekstiä]

Hei, tiedustelen käytäntöä kun lähteissä vastaan tulee vanhentunut linkki. Poistanko vai merkkaanko "vanhentunut linkki" vai miten? --Tpi22 (keskustelu) 9. elokuuta 2017 kello 12.23 (EEST)Tpi22

Merkataan {{404}} -mallineella mielummin, kuin poistetaan kokonaan. Ko. sivu saattaa myös löytyä joltain arkistointi sivulta kuten https://web.archive.org/. --4shadoww (keskustelu) 9. elokuuta 2017 kello 12.28 (EEST)
Nykyisin pyrin sivuuttamaan toimimattomat linkit, epähuomiossa olen saattanut pari mallinetta lisätäkin. Sain taannoin toiminnastani huomautuksen, että niille pitää etsiä arkistolinkki. Useinkaan en ole löytänyt sellaista joko osaamattomuuttani tai linkin olemattomuuden takia. --raid5 (keskustelu) 9. elokuuta 2017 kello 22.41 (EEST)