Wikipedia:Kahvihuone (Wikipedian käytön neuvonta)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Opastuspiste 711-noborder.svg
Neuvonta
Chat bubbles.svg
Wikipedia-law.png
Edit-find-replace.svg
Preferences-system.svg
Copyleft.svg
Newspaper.svg
Nuvola apps filetypes.svg


Luokkaongelma[muokkaa wikitekstiä]

Mitä ihmettä on tapahtunut näissä tapauksissa (noin 15 kpl), kun korvasin luokan toisella [1]. Muutoshistorian mukaan muutos on niin kuin pitääkin, mutta artikkelisivulla näkyvät sekä poistettu että lisätty luokka.--Huhdanjo (keskustelu) 13. helmikuuta 2017 kello 17.33 (EET)

Automaattinen luokitus tulee mallineen {{Italian maailmanperintökohteet}} kautta näköjään. Stryn (keskustelu) 13. helmikuuta 2017 kello 17.36 (EET)
Tuo automaattinen luokitus ei selitä - ainakaan kokonaan - tilannetta. Nimittäin luokassa Unescon maailmanperintökohteet Italiassa on neljä alaluokkaa ja vain tuon käsittelemäni Amalfin rannikko -luokan sivut ovat yksittäisinä artikkeleina luokassa Unescon maailmanperintökohteet Italiassa. ATK:ta lienee enemmänkin. --Huhdanjo (keskustelu) 13. helmikuuta 2017 kello 18.28 (EET)
Poista se ylimääräinen maailmanperintökohdemalline kaikista muista luokan artikkeleista paitsi Amalfin rannikko -artikkelista niin ongelma ratkeaa. --Savir (keskustelu) 13. helmikuuta 2017 kello 18.44 (EET)
Kiitos.--Huhdanjo (keskustelu) 13. helmikuuta 2017 kello 19.07 (EET)

Tuli töpeksittyä[muokkaa wikitekstiä]

Olin luonut uuden artikkelin sellaiselle järvelle, josta olikin olemassa artikkeli. Päätin jääräpäisyydessäni, että vanhan artikkelin nimi tulee vaihtaa uuteen, koska samannimisiä on Suomessa kolme. Huomasin punaisesta linkistä, että luomani artikkeli oli poistettu, joten ryhdyin "toimeen". Kävikin niin, ettei Keskutelu-osio ollutkaan poistettu ja nimenmuutos toteutuikin vain artikkeliosiolle. Entisen uuden artikkelin varsin lyhyt keskustelu-osio jäikin voimaan ja vaha jäi entiseen artikkeliin. Nyt mietityttää, miten keskusteluosion saa siirrettyä uudelle nimelle. En keksi mitää varmaa konstia. Kopioida ja liittä en halua kokeilla (kielletty). Artikkelit ovat Katumajärvi ja Katumajärvi (Hämeenlinna, Vanaja). Voisiko kukaan auttaa?--J Hokkanen (keskustelu) 17. helmikuuta 2017 kello 21.33 (EET)

Jos ymmärsin oikein, niin Keskustelu:Katumajärvi pitäisi olla nyt sivulla Keskustelu:Katumajärvi (Hämeenlinna, Vanaja). Mutta koska jälkimmäinen keskustelusivu oli jo olemassa (ei oltu poistettu artikkelin poiston mukana), niin ensin mainittu keskustelusivu ei siirtynyt artikkelin siirron mukana. Stryn (keskustelu) 17. helmikuuta 2017 kello 22.01 (EET)
Näin se meni. Kiitos.--J Hokkanen (keskustelu) 18. helmikuuta 2017 kello 14.27 (EET)

Tynkämallneet matkapuhelinartikkeleissa[muokkaa wikitekstiä]

Hei. Tuleeko esimerkiksi Microsoftin matkapuhelimet-malline lisätä tynkämallineen ala- vai yläpuolelle, jos tynkämalline on artikkelissa valmiina? --Patu98 (keskustelu) 20. helmikuuta 2017 kello 19.38 (EET)

Tyylioppaan mukaan yläpuolelle. --Zache (keskustelu) 20. helmikuuta 2017 kello 19.45 (EET)
Okei. --Patu98 (keskustelu) 20. helmikuuta 2017 kello 21.48 (EET)

The Macmillan illustrated encyclopedia of dinosaurs and prehistoric animals[muokkaa wikitekstiä]

Minulla on Dougal Dixon et al. kirja The Macmillan illustrated encyclopedia of dinosaurs and prehistoric animals : a visual who's who of prehistoric life ISBN 0-02-042981-9. vuodelta 1992, jota minä käytän lähteenä Wikipediassa. Minulla on kuitenkin ongelmia sen merkitsemisessä, mm. nimen, julkaisijan ja julkaisupaikan kanssa.

Kirja on julkaistu aiemmin vuonna 1988 Lontoossa (ISBN 0-333-48699-4) ja en-wikissä on käytetään kirjaa Palmer, D., ed. (1999). The Marshall Illustrated Encyclopedia of Dinosaurs and Prehistoric Animals. London: Marshall Editions. ISBN 1-84028-152-9..

Kirjan toisella sivulla lukee näin:

Collier Books

Macmillan Publishing Company
New York
Maxwell Macmillan Canada

Toronto

Eli mikä näistä on julkaisija ja mikä julkaisupaikka? Lisäksi nimi: Kuuluuko se merkitä The Macmillan illustrated encyclopedia of dinosaurs and prehistoric animals : a visual who's who of prehistoric life vai pelkästään The Macmillan illustrated encyclopedia of dinosaurs and prehistoric animals?

Vielä kysymys että kuuluuku et al. olla kursiivilla tekijän jälkeen? Parantaja asiantuntija (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 13.34 (EET)

Mielestäni kaikkein tärkeintä on, että viitteen avulla tunnistaa kirjan, ja ISBN kertoo sen yksiselitteiseti. Kun kirjoittaja on "et al." se tarkoittaa että kirjoittajia on useampi kuin Dixon, joten tyylikkäämpää olisi nimetä kaikki, silloin kun kirja mainitaan lähdeluettelossa. Viitteissä se voi olla kömpelö, jos kirjoittajia on paljon ja samaan lähteeseen on monta viitettä, joten lähdeviitteessä voi olla pelkästään Dixon et al. s. xxx. Ei tartte kursiivia. Kustantajaksi Collier Books, Macmillan Publishing Company tai lyhyemmin Collier Books, McMillan[2].--Tanár 25. helmikuuta 2017 kello 17.32 (EET)
Niin, ja alaotsikon "a visual..." jättäisin pois ihan vain yksinkertaisuuden vuoksi, koska kirja lienee tunnistavissa ilman sitäkin.--Tanár 25. helmikuuta 2017 kello 17.33 (EET)
@Tanár: Kiitos! Julkaisupaikka on sitten vissiin New York --Parantaja asiantuntija (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 17.40 (EET)
Joo, niin ainakin itse merkkaisin, ellei sitten siinä kirjassa itsessään ole jotain merkintää että se olisi nimenomaan Kanadassa julkaistu.--Tanár 25. helmikuuta 2017 kello 17.42 (EET)
Tarkennusta: Nuo eri kaupungit ja osittain kustantajatkin kertovat, kenellä on julkaisuoikeudet missäkin maassa. Koska kaikissa kolmessa maassa kirjan kieli on englanti, käännösoikeuksia ei ole tarvinnut myydä eikä ostaa, mutta julkaisuoikeudet kuhunkin maahan ovat aina kuitenkin kauppatavaraa eli kussakin maassa erilliset. Ilmeisesti käytössäsi on nyt Britanniassa julkaistu versio, koska nimiösivulla lukee lontoolaisen kustantajan nimi. Kääntöpuolella kerrotaan sitten kenellä – eli siis MacMillanilla – on oikeudet Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mutta niistä ei tarvitse välittää eikä niitä ilmoiteta viitteessä. MacMillan toimii näköjään molemmissa maissa. --Abc10 (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 17.53 (EET)
Joo selvä ja kiitos tiedosta, se on muuten Marshall Editions Limited jos nyt ketään muuta kiinnostaa. --Parantaja asiantuntija (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 17.58 (EET)
Mikä toi Marshall Editions Limited sitten on? --Parantaja asiantuntija (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 18.24 (EET)
Perun puheeni sittenkin, koska tuo ISBN on Collierin ISBN, eli New York kuitenkin. Englanninikielisten kirjojen tiedot ovat niin sekavia, että niistä on vaikea pysyä kärryillä. Paitsi jos varsinaisella nimiösivulla lukee jotain muuta, silloin kääntöpuolen tiedot ovat vain lisätietoja. --Abc10 (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 18.25 (EET)
Nyt meni minun järkeni yli, olenhan kuitenkin artikkeleissa nyt merkinnyt oikein? --Parantaja asiantuntija (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 18.28 (EET)
Tässä ainakin ilmeisesti käytetty kyseistä kirjaa, ja se on oikein, jos kirjassa on vain tuo yksi Isbn. Luin kommenttisi aluksi huolimattomasti. Kuvaa muuten pitäisi laskea alemmaksi, niin että artikkelin aloittaa teksti eli artikkelin nimi "Chapalmalania on sukupuuttoon kuollut...". --Abc10 (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 19.03 (EET)
Ok. Yksi Isbn on. --Parantaja asiantuntija (keskustelu) 25. helmikuuta 2017 kello 19.12 (EET)

musiikkialbumi-mallineen ongelma[muokkaa wikitekstiä]

Moi. Piilotin musiikkialbumimallineesta muut julkaisut, niin samalla meni albumin single piiloon. Kuinka singlen saa näkyviin ilman muita julkaisuita, kun kyseisellä yhtyeellä ei ole muita albumeita? Olen vähän huono näissä teknisissä yksityiskohdissa. --188.67.40.145 26. helmikuuta 2017 kello 12.38 (EET)

Muutin tuota mallinetta sen verran, että lisäsin {{musiikkialbumi}} parametrin singlet johon nuo singlet voi listata ja joka ilmestyy boksin loppuun. Esimerkki käytöstä artikkelissa [3] --Zache (keskustelu) 26. helmikuuta 2017 kello 13.02 (EET)

RFC-malline[muokkaa wikitekstiä]

Moro, useilla sivuilla jotka käyttävät RFC linkkejä tulee vastaan Luokka:Pages using RFC magic links - varmaan jäännös joltain ajalta ja poistuu kun sivu tallennetaan. Oisko parempi jos tuo käsiteltäisiin botilla vai onko parempia käyttää silmäpareja tarkistamassa että oikeasti kyse on RFC:stä eikä jostain muusta? Ipr1 (keskustelu) 26. helmikuuta 2017 kello 13.13 (EET)

Luokka on nimetty uudestaan suomenkielelle (Luokka:Sivut, jotka käyttävät RFC-taikalinkkejä), joka on piilotettu luokka ja luokitus muuttuu kun artikkeli päivittyy Wikipedian välimuistiin. Päivittyminen tapahtuu kun esimerkiksi artikkelia muokataan tai jos välimuisti päivitetään käsin, mutta nuo joka tapauksessa muuttuvat itsekseenkin. --Zache (keskustelu) 26. helmikuuta 2017 kello 13.47 (EET)

Vaihtoehtowikipedian pitäminen[muokkaa wikitekstiä]

Mikäs olikaan yhteisön viimeisin totuus siitä, saako käyttäjäsivun alasivuna pitää rajattoman pitkään jonkinlaista vaihtoehtosisältöä? Saako asiaan puuttua kukaan ulkopuolinen, ja jos saa, niin millä menettelyllä? Viime kesäkuussa tuli kova poru, kun erään käyttäjän pitämiä alasivuja poistettiin. Poistosta tehtiin välityspyyntökin jota ei otettu käsittelyyn. Poistettuja vaihtoehtosivuja on sitten taas luotu uudelleen. Kun tilanne ei ole kehittynyt mihinkään suuntaan eivätkä alasivutkaan ole kehittyneet, onko tilanne nyt ymmärrettävä niin, että näin sopii alasivuja pitää? Kysyn, kun en tiedä. --Jmk (keskustelu) 27. helmikuuta 2017 kello 13.04 (EET)

Minun käsitykseni on että ei sovi pitää, mutta kukaan ei ole vain jaksanut puuttua asiaan. Valitettavasti sitkeys palkitaan. Poistan nyt esimerkin vuoksi yhden alasivun ja toivon käyttäjäyhteisöltä tukea siitä seuraavassa metelissä.--Tanár 28. helmikuuta 2017 kello 08.56 (EET)
Todennäköisesti väärin sammutettu. Odotellaan välityspyyntöjä, ylläpitäjyyden poistoäänestyksiä ja muuta mukavaa. --Jmk (keskustelu) 28. helmikuuta 2017 kello 15.15 (EET)

Kuvien lisääminen[muokkaa wikitekstiä]

voisiko joku ladata tuon kuvan tuohon petri wallin tietojen yläpuolelle kiitos! koska itse en pysty!
https://68.media.tumblr.com/bc974f8dfae3658dde6dca566dc36e0d/tumblr_mvfv4b5hfn1r74nhho1_500.jpg
https://fi.wikipedia.org/wiki/Petri_Walli
(Timo timon0086)  –Kommentin jätti Timon0086‎ (keskustelu – muokkaukset)

Ohje kuvien lisäämiseen löytyy osoitteesta Ohje:Kuvien lisääminen. Jos lisäät kuvan, otathan huomioon tekijänoikeudet. --Jmk (keskustelu) 27. helmikuuta 2017 kello 15.45 (EET)

Pikapoisto ja muut ongelmamallineet ja sivujen arvioinnista[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Uutena käyttäjänä kyselisin paria asiaa: voiko kuka tahansa lisätä sivuille ongelmamallineita, jos katsoo aiheelliseksi sellaisen lisätä. Sitten kysymys liittyen sivujen arviointiin: kuinka kauan kestää yleensä tehdyn muutoksen arviointi ja kuka niitä arvioi? -Tunturimopedi (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 12.50 (EET)

1) Kyllä voi. Kannattaa kuitenkin ensin perehtyä ohjeisiin sekä miten mallineita ovat muut käyttäneet.
2) Muutoksen arviointeja tekevät kaikki, joille on siihen annettu oikeus, ja heitä on paljon. Kesto vaihtelee paljonkin riippuen arvioijien aktiivisuudesta ja siitä, sattuuko muutos osumaan arvioijien tarkkailulistalle tai muulla tavoin kiinnostuksen kohteeseen. --Lax (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 12.57 (EET)
Ja vastauksena viiveestä, niin arviointitilaston mukaan tällä hetkellä tarkistusjonossa on noin 350 muokkausta ja maksimiviive neljä päivää. --Zache (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 13.17 (EET)

Typo sivun otsikossa[muokkaa wikitekstiä]

Terve, Sivun otsikossa on yhden kirjaimen virhe (low case pitäisi olla capital). Kyse on henkilö-sivun sukunimestä. Olisikos keinoa, millä tämän saa muokattua? –Kommentin jätti Editor0803 (keskustelu – muokkaukset) 8. maaliskuuta 2017 kello 13.07 (EET)

Sivun otsikon saa korjattua siirtämällä sivu uudelle nimelle. Sen jälkeen poistetaan siirrosta tuleva ohjaussivu. Sivun siirron pystyvät tekemään vain hyväksytyt käyttäjät. --4shadoww (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 13.13 (EET)
Aina kun tulee tilanne, että ei osaa tai kykene muuttamaan sivun nimeä, pitää ilmoittaa asiasta ylläpitäjien ilmoitustaululla. Vaarana on nimittäin se, että sivua ruvetaan siirtämään vaikkapa kopioimalla sen koodi toiseen paikkaan tai tehdään jotain muuta jännittävää, jonka korjaamiseen kuluu aikaa. --Pxos (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 14.26 (EET)
Ongelmahan syntyy siitä, että analfabeettiset koneet ovat opettaneet ihmiset kirjoittamaan erilaisiin merkkijonoa syötteeksi haluaviin kenttiin tekstin vain pienellä, vaikkapa nyt "sini merikallio". Kun Wikipedian ohjelmisto muuttaa jokaikisen sivun nimen alkamaan versaalilla, saadaan aikaan sitten otsikko "Sini merikallio". Näitä sitten siirretään kymmenittäin vuodessa oikealle nimelle. Tässä tuleekin mieleen se, että olisiko kirjoittajan mielestä tosiaan hyvä, että artikkelin nimi olisi "sini merikallio", koska se luodaan sellaiselle nimelle alun alkaen. Vaikea sanoa, en ole niin perehtynyt 1970-luvun typografiaan, että osaisin ihmetellä asiaa kummemmin. --Pxos (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 14.31 (EET)
Toisaalta vikaa on myös Wikipedian koneistossa. Ensin tutkitaan, onko Wikipedian artikkeliavaruudessa artikkelia henkilöstä "markku farkkula". Kun ei löydy, hakusivulle tulee punalinkin sisältävä lause "Luo sivu "Markku farkkula" tähän wikiin." Tästä linkistä pääsee muokkaamaan sivua, jonka otsikko on sitten muodossa "Etunimi sukunimi". Kun sivun tallentaa valmiina tai puolivalmiina, sen nimeksi tulee automaattisesti virheellinen. --Pxos (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 17.10 (EET)
Ja sitten vielä Siirrä-komento, jos sen yleensä löytää, on täysin epäintuitiivinen. Sen nimi pitäisi olla Vaihda nimi tai Nimeä uudelleen. --85.76.143.73 8. maaliskuuta 2017 kello 18.57 (EET)
Kenen artikkelissa tuo virhe sattuu olemaan? (vai onko jo korjattu?) --OneMember (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 19.07 (EET)
Veikkaisin että Sini Merikallio, joka oli luotu tunti ennen tämän aiheen aloittamista. Stryn (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 20.27 (EET)

Lapsena tehdyn käyttäjän poisto yksityyssyistä[muokkaa wikitekstiä]

Moi. Oon alt accountilla koska en ihan koko internetin haluu tietävän mikä käyttäjä on kyseessä, joten sanon sen nimen vaan sellaselle jolla on permit toteuttaa tän pyynnön. Uskokaa tai älkää, mulla oli 10-11 vuotiaana Wikipedia käyttäjä. Siistii eikö? No, ei enää

Huvikseen katoin Googlesta että mitä näkyy jos googlaa mun nimen. Tajusin että mun tekemiä Wikipedia juttuja pystyy suht helposti stalkkaamaan, kun esim. mun ottamia valokuvia Wikipediaan tulee melkein ensimmäisenä Googlessa vastaan. En tiedä miten Copyrightit toimii, en oo enää niin innostunu tälläsist asioista ku sillon olin, siitä on tosi monta vuotta jo. Siis metadatassa näkyy mun nimi, ja käyttäjä minkä perusteella löytyy mun muu contentti tosi helposti joka on aika "cringe"... 11 vuotiaan tekemiä juttuja, ymmärrätte varmaan ja kyseiset kuvat on commonssissa, niin en viittisi mennä pyyhkimää niitä ja joutua saman tien ongelmiin, niin pyydän teidän apua täällä sen takia että miten tässä etenisi. Oon harkinnu nimen muuttamista ja käyttäjäsivun nollaamista mut jos en väärin muista niin ne näkyy silti historiassa, ja jollain tavalla on varmasti tapa löytää mun muut jutut sen käyttäjänimen perusteella jos oikein on innostunut.

Oon nyt tosiaan 17, lähestyn täysikää niin tälläset asiat alkaa vähän jo huolestuttaa. Oon poistannu mun vanhoja Flickr tilejä yms. mitä on löytynyt, mut tän asian unohin kokonaan.

Ja joo. Jopa sen käyttäjän Wikipedia sivulla näkyy että mä oon ollu ylpeesti 11 vuotias ku oon niitä uppaillu ja kirjottanu. Vielä myös anteeks että en ihan kirjakieltä kirjota täällä, mutta täs on niin paljo asiaa että ei vaan jaksa ton jälkeen kun on noita muitakin "historiallisia" juttuja joutunut poistelemaan...

Kiitos paljon, toivon että löytyy joku tapa selvittää tää ongelma Throwawaykäyttäjä (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 22.26 (EET)

Olisi varmaan paras ottaa suoraan yhteyttä käyttäjään Ejs-80 joka pystyy tarvittaessa vaihtamaan käyttäjätunnuksen nimeä sellaiseksi, että siinä ei ole oikeaa nimeä. Lisäksi Ejs-80 on myös ylläpitäjä ja häivyttäjä suomenkielisessä Wikipediassa, niin hän voi poistaa tai piilottaa sellaiset asiat, jotka on mahdollista poistaa tai piilottaa käytäntöjen mukaan. Voisit kirjautua sisään oikealla tunnuksellasi ja lähettää tunnukselle Ejs-80 yksityistä sähköpostia Wikipedian kautta. --Pxos (keskustelu) 8. maaliskuuta 2017 kello 23.52 (EET)
Entäs metadata commonssissa? Throwawaykäyttäjä (keskustelu) 9. maaliskuuta 2017 kello 13.13 (EET)
Commonsissa voi ladata kuvan päälle toisen version, josta on poistanut metadatasta häiritsevät osat, kuten oikean nimen tms. Commonsissakin on heppuja jotka voivat poistaa tai häivyttää sen alkuperäisen version.--Htm (keskustelu) 9. maaliskuuta 2017 kello 19.07 (EET)
Jepo, metadata voidaan häivyttää (oversight). Yhteydenotot aiheesta osoitteeseen oversight-commons@lists.wikimedia.org (mieluiten englanniksi), mukaan 1. selitys miksi toivot häivytystä (tässä tapauksessa kai yksityiset tiedot mm. metadatan sijaintitiedoissa) 2. diffit/historialinkit kohteisiin joihin toivot häivytyksen. Voi olla että suostuvat myös siihen jos sanot että geoloc-tiedot kaikista latauksistasi tunnuksella tuo ja tämä tjsp. --Pitke (keskustelu) 10. maaliskuuta 2017 kello 07.22 (EET)
Eikös suomenkielisen (Commonsin) ylläpitäjän tekemä poistaminen ja piilottaminenkin riitä ensiavuksi. Pelkään tässä sitä, että joillekin käyttäjille englanninkielinen teksti, joka kirjoitetaan puolankieliselle häivyttäjälle, voi olla aika haastavaa. Normaalisti Wikipediassa oleva aineisto näkyy kaikille maailman ihmisille (1010 lukijaa). Kun tieto piilotetaan, sen näkevät vain ylläpitäjät ja muut senkaltaiset luottamushenkiöt (102 lukijaa). Häivyttämisen jälkeen lukijoita on vain yhtä kertaluokkaa vähemmän (101 lukijaa) kuin piilottamisen jälkeen. Jos tieto halutaan pois kuleksimasta, niin tärkein vaihe on sen poistaminen yp-aineilla, koska se, onko se nyt piilotettu tai häivytetty, on lopulta pelkkä kuriositeetti ongelman ratkaisun kannalta. --Pxos (keskustelu) 10. maaliskuuta 2017 kello 07.35 (EET)
Ylläpitäjät kuitenkin ovat käyttäjiä, joiden ei tarvitse allekirjoittaa WMF:n salassapitosopimusta koskien ei-julkista tietoa, toisin kuin sitä korkeamman tason käyttäjien. Ylläpitäjän piilottama tieto saattaa saada katsomiskertoja muilta uteliailta ylläpitäjiltä. Jos häivyttää suoraan, niin häivytetty tieto ei yllä ylläpitäjien näkyville. Stryn (keskustelu) 10. maaliskuuta 2017 kello 11.03 (EET)

Luokittelemattomat sivut[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa Litium (lääke) ei ole luokkia lisättynä. Miksi kyseinen sivu ei siitä huolimatta ole luettelossa Toiminnot:Luokittelemattomat sivut? --Raksa123 (keskustelu) 9. maaliskuuta 2017 kello 17.44 (EET)

Se on piilotetussa luokassa Luokka:Viitteiden korjausta kaipaavat sivut. – Haltiamieli 9. maaliskuuta 2017 kello 17.49 (EET)
Mutta miksi kaikki Luokittelemattomat sivut ovat luokitetut????--Parantaja asiantuntija (keskustelu) 9. maaliskuuta 2017 kello 17.52 (EET)
Jaa koska Ppntori on äskettäin lisännyt ne luokkaan Luokka:lestadiolaisuus--Parantaja asiantuntija (keskustelu) 9. maaliskuuta 2017 kello 17.54 (EET)

Entuudestaan ohjaussivu, haluaisin sen paikalle täsmennyssivun[muokkaa wikitekstiä]

On vanhastaan olemassa ohjaussivu KAOS, joka ohjaa sivulle Salainen agentti 86. Olen nyt tehnyt uuden sivun Kääntäjien ammattiosasto KAOS, ja haluaisin Wikipediaan täsmennyssivun KAOS, joka ohjaisi sekä sivulle Salainen agentti 86 että sivulle Kääntäjien ammattiosasto KAOS. Luonnos uudeksi täsmennyssivuksi on jo alasivullani Käyttäjä:Jkankaanpaa/KAOS. Siis ikään kuin tämä uusi täsmennyssivu vanhan ohjaussivun paikalle. Miten toimitaan?  –Kommentin jätti Jkankaanpaa (keskustelu – muokkaukset)

Voit suoraan korvata ohjaussivun wikitekstin täsmennyssivun wikitekstillä. --Thi (keskustelu) 13. maaliskuuta 2017 kello 18.07 (EET)
Ja ohjaussivulle pääsee muokkaamista varten, kun klikkaa Salainen agentti 86 -sivulle päädyttyään linkkiä selitteestä "(Ohjattu sivulta KAOS)". – Haltiamieli 13. maaliskuuta 2017 kello 18.12 (EET)