Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan (PPP)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan, Bruttokansantuote (BKT) on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarein ostovoimapariteetilla (PPP) korjattuna, Ostovoimapariteettia käyttäen voidaan verrata saman rahamäärän todellista arvoa (ostovoimaa) kussakin maassa, Näin saatuja lukuja pidetään parempina maiden välisiin vertailuihin kuin suoraan valuuttakursseilla muutettuja lukuja, Suoraan valuuttakursseista katsotut luvut kuvaavat kuitenkin paremmin maan kykyä tuottaa tuotteita ja palveluita vaikkakaan eivät kerro ihmisten elinkustannuksista, Luettelossa on myös mukana merentakaisia alueita sekä itsehallinnollisia alueita vaikka ne eivät ole itsenäisiä valtioita,

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto ( 2017)[1] Maailmanpankki (2015)[2] CIA World Factbook (1993–2016)[3]
Sija Valtio BKT
(miljoonissa USD)
Rotating earth (Very small).gif Maapallo 126 687 917
1 Kiina 23 194 411
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 20 852 702
2 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 19 417 144
3 Intia 9 489 302
4 Japani 5 420 228
5 Saksan lippu Saksa 4 134 668
6 Venäjän lippu Venäjä 3 938 001
7 Indonesia 3 257 123
8 Brasilian lippu Brasilia 3 216 031
9 Britannian lippu Britannia 2 905 392
10 Ranskan lippu Ranska 2 833 064
11 Meksikon lippu Meksiko 2 406 199
12 Italia 2 303 108
13 Turkin lippu Turkki 2 082 079
14 Etelä-Korea 2 029 706
15 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1 796 205
16 Espanjan lippu Espanja 1 768 816
17 Kanada 1 752 910
18 Iran 1 535 491
19 Australian lippu Australia 1 251 416
20 Thaimaan lippu Thaimaa 1 226 407
21 Egyptin lippu Egypti 1 197 967
22 Taiwanin lippu Taiwan 1 177 052
23 Nigerian lippu Nigeria 1 124 627
24 Puolan lippu Puola 1 114 105
25 Pakistanin lippu Pakistan 1 060 569
26 Malesian lippu Malesia 922 057
27 Argentiinan lippu Argentiina 912 816
28 Alankomaiden lippu Alankomaat 907 619
29 Filippiinit 878 980
30 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 761 926
31 Kolumbia 720 151
32 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 693 765
33 Bangladeshin lippu Bangladesh 686 598
34 Vietnamin lippu Vietnam 648 243
35 Irak 641 005
36 Algerian lippu Algeria 634 746
37 Belgian lippu Belgia 529 289
38 Ruotsin lippu Ruotsi 522 849
39 Singaporen lippu Singapore 514 837
40 Sveitsin lippu Sveitsi 514 162
41 Kazakstan 472 563
42 Romanian lippu Romania 470 312
43 Chilen lippu Chile 455 941
44 Hongkong 449 589
45 Itävalta 432 424
46 Perun lippu Peru 429 711
47 Venezuelan lippu Venezuela 404 109
48 Norjan lippu Norja 377 100
49 Tšekin lippu Tšekki 368 659
50 Ukrainan lippu Ukraina 368 047
51 Qatarin lippu Qatar 347 887
52 Irlanti 343 682
53 Myanmarin lippu Myanmar 334 856
54 Israelin lippu Israel 316 120
55 Portugalin lippu Portugali 310 651
56 Kuwait 309 640
57 Kreikka 302 150
58 Marokon lippu. Marokko 300 556
59 Unkarin lippu Unkari 284 266
60 Tanskan lippu Tanska 284 040
61 Sri Lankan lippu Sri Lanka 278 415
62 Suomen lippu Suomi 239 662
63 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 222 792
64 Etiopia 194 980
65 Angolan lippu Angola 193 935
66 Omanin lippu Oman 189 582
67 Sudanin lippu Sudan 186 715
68 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 186 476
69 Ecuadorin lippu Ecuador 184 629
70 Slovakian lippu Slovakia 179 527
71 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 174 180
72 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 173 405
73 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 167 431
74 Kenia 164 340
75 Tansanian lippu Tansania 163 522
76 Bulgarian lippu Bulgaria 152 079
77 Guatemala 138 987
78 Tunisian lippu Tunisia 136 797
79 Ghana 131 498
80 Puerto Ricon lippu Puerto Rico 129 848
81 Serbian lippu Serbia 107 131
82 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 103 987
83 Panaman lippu Panama 100 512
84 Kroatia 100 006
85 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 95 887
86 Ugandan lippu Uganda 91 212
87 Liettua 90 387
88 Jordania 89 555
89 Libanon 88 786
90 Libya 87 067
91 Costa Rican lippu Costa Rica 85 781
92 Bolivian lippu Bolivia 83 608
93 Kamerun 81 535
94 Uruguayn lippu Uruguay 77 800
95 Nepalin lippu Nepal 77 147
96 Jemen 74 250
97 Bahrainin lippu Bahrain 69 922
98 Slovenian lippu Slovenia 69 358
99 Sambian lippu Sambia 68 648
100 Kongon demokraattinen tasavalta 68 331
101 Paraguayn lippu Paraguay 68 005
102 Afganistanin lippu Afganistan 67 462
103 Macaon lippu. Macao 65 732
104 Kambodža 64 405
105 Luxemburg 63 549
106 El Salvadorin lippu El Salvador 57 285
107 Latvia 53 268
108 Honduras 45 628
109 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 44 654
110 Laos 44 639
111 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 44 462
112 Senegalin lippu Senegal 43 326
113 Malin lippu. Mali 40 974
114 Viron lippu Viro 40 275
115 Madagaskarin lippu Madagaskar 40 055
116 Georgia 39 318
117 Botswanan lippu Botswana 39 054
118 Mongolian lippu Mongolia 37 731
119 Mosambikin lippu Mosambik 37 321
120 Gabon 36 999
121 Albanian lippu Albania 36 198
122 Nicaraguan lippu Nicaragua 35 835
123 Burkina Fason lippu Burkina Faso 35 598
124 Brunein lippu Brunei 32 838
125 Makedonian lippu. Makedonia 31 924
126 Kypros 31 093
127 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 30 807
128 Kongon tasavalta 30 607
129 Zimbabwen lippu Zimbabwe 29 795
130 Tšadin lippu Tšad 29 730
131 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 29 481
132 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 27 802
133 Mauritiuksen lippu Mauritius 27 507
134 Namibian lippu Namibia 27 451
135 Armenian lippu Armenia 27 116
136 Jamaika 26 474
137 Beninin lippu Benin 25 407
138 Ruandan lippu Ruanda 24 717
139 Kirgisia 22 737
140 Malawin lippu Malawi 22 577
141 Nigerin lippu Niger 21 655
142 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 20 423
143 Moldovan lippu Moldova 20 207
144 Haiti 19 979
145 Kosovon lippu Kosovo 19 509
146 Maltan lippu Malta 18 404
147 Islannin lippu Islanti 17 846
148 Mauritanian lippu. Mauritania 17 421
149 Guinea 17 056
150 Togon lippu Togo 12 494
151 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 11 551
152 Swazimaan lippu Swazimaa 11 352
153 Montenegron lippu Montenegro 10 934
154 Eritrean lippu Eritrea 9 678
155 Bahaman lippu Bahama 9 374
156 Fidži 8 798
157 Burundin lippu Burundi 8 024
158 Surinamen lippu Suriname 7 961
159 Lesotho 7 287
160 Bhutanin lippu Bhutan 7 045
161 Guyana 6 398
162 Malediivien lippu Malediivit 5 853
163 Barbadoksen lippu Barbados 4 983
164 Itä-Timor 4 567
165 Liberia 3 960
166 Kap Verde 3 762
167 Djiboutin lippu Djibouti 3 658
168 Gambia 3 607
169 Keski-Afrikan tasavalta 3 411
170 Belizen lippu Belize 3 252
171 Guinea-Bissau 3 089
172 Seychellien lippu Seychellit 2 761
173 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 2 372
174 Saint Lucian lippu Saint Lucia 2 110
175 San Marinon lippu San Marino 2 093
176 Grenada 1 588
177 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 1 544
178 Komorit 1 329
179 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 1 299
180 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1 247
181 Samoan lippu Samoa 1 129
182 Dominican lippu Dominica 847
183 Vanuatun lippu Vanuatu 772
184 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 685
185 Tongan lippu Tonga 597
186 Mikronesian lippu Mikronesia 345
187 Palaun lippu Palau 297
188 Kiribati 222
189 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 188
190 Tuvalun lippu Tuvalu 41
191 Syyrian lippu Syyria n/a
Sija Valtio BKT
(miljoonissa USD)
Rotating earth (Very small).gif Maapallo 114 212 979
1 Kiina 19 524 348
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 19 137 699
2 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 17 946 996
3 Intia 7 982 528
4 Japani 4 738 294
5 Saksan lippu Saksa 3 799 826
6 Venäjän lippu Venäjä 3 579 826
7 Brasilian lippu Brasilia 3 198 898
8 Indonesia 2 842 241
9 Britannian lippu Britannia 2 691 809
10 Ranskan lippu Ranska 2 650 823
11 Meksikon lippu Meksiko 2 194 431
12 Italia 2 182 580
13 Etelä-Korea 1 748 776
14 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1 685 204
15 Espanjan lippu Espanja 1 602 660
16 Kanada 1 588 596
17 Turkin lippu Turkki 1 543 284
18 Iran 1 357 025
19 Thaimaan lippu Thaimaa 1 108 108
20 Nigerian lippu Nigeria 1 091 698
21 Australian lippu Australia 1 082 380
22 Egyptin lippu Egypti 996 638
23 Puolan lippu Puola 993 129
24 Pakistanin lippu Pakistan 952 505
25 Alankomaiden lippu Alankomaat 820 726
26 Malesian lippu Malesia 815 645
27 Filippiinit 741 029
28 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 723 516
29 Kolumbia 665 594
30 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 643 166
31 Algerian lippu Algeria 582 598
32 Venezuelan lippu Venezuela 554 329
33 Vietnamin lippu Vietnam 552 297
34 Irak 542 520
35 Bangladeshin lippu Bangladesh 536 567
36 Sveitsin lippu Sveitsi 501 653
37 Belgian lippu Belgia 496 477
38 Singaporen lippu Singapore 471 631
39 Ruotsin lippu Ruotsi 454 868
40 Kazakstan 453 981
41 Romanian lippu Romania 424 474
Hongkong 414 376
42 Itävalta 411 818
43 Chilen lippu Chile 400 534
44 Perun lippu Peru 389 147
45 Tšekin lippu Tšekki 339 402
46 Ukrainan lippu Ukraina 339 155
47 Qatarin lippu Qatar 321 418
48 Norjan lippu Norja 319 401
49 Portugalin lippu Portugali 302 329
50 Israelin lippu Israel 296 931
51 Kreikka 288 778
52 Kuwait 277 554
53 Marokon lippu. Marokko 273 358
54 Tanskan lippu Tanska 264 702
55 Irlanti 253 635
56 Unkarin lippu Unkari 251 842
57 Sri Lankan lippu Sri Lanka 246 117
58 Kuuba 234 624
59 Suomen lippu Suomi 222 575
60 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 187 668
61 Angolan lippu Angola 184 438
62 Ecuadorin lippu Ecuador 183 855
63 Omanin lippu Oman 171 692
64 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 171 214
65 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 169 960
66 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 168 009
67 Sudanin lippu Sudan 167 909
68 Etiopia 161 571
69 Slovakian lippu Slovakia 156 632
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 149 627
71 Kenia 141 951
72 Tansanian lippu Tansania (mannermaa) 138 461
73 Tunisian lippu Tunisia 126 598
74 Guatemala 125 950
75 Puerto Ricon lippu Puerto Rico 125 861
76 Bulgarian lippu Bulgaria 125 699
77 Ghana 115 137
78 Kroatia 111 812
79 Serbian lippu Serbia 95 698
80 Jemen 92 432
81 Libya 88 867
82 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 88 657
83 Panaman lippu Panama 87 196
84 Jordania 82 631
85 Libanon 81 547
86 Liettua 80 699
87 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 79 361
88 Costa Rican lippu Costa Rica 73 931
89 Bolivian lippu Bolivia 73 796
90 Kamerun 72 896
91 Uruguayn lippu Uruguay 72 751
92 Ugandan lippu Uganda 71 246
93 Nepalin lippu Nepal 70 090
Macaon lippu. Macao 65 383
94 Bahrainin lippu Bahrain 64 656
95 Slovenian lippu Slovenia 64 229
96 Afganistanin lippu Afganistan 62 913
97 Sambian lippu Sambia 62 458
98 Paraguayn lippu Paraguay 62 458
99 Kongon demokraattinen tasavalta 60 482
100 Luxemburg 58 065
101 Kambodža 54 263
102 El Salvadorin lippu El Salvador 52 701
103 Latvia 48 049
104 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 44 334
105 Malin lippu. Mali 42 737
106 Honduras 41 057
107 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 40 046
108 Laos 38 605
109 Viron lippu Viro 36 860
110 Senegalin lippu Senegal 36 776
111 Mongolian lippu Mongolia 36 068
112 Botswanan lippu Botswana 35 763
113 Georgia 35 610
114 Madagaskarin lippu Madagaskar 35 366
115 Gabon 34 523
116 Mosambikin lippu Mosambik 33 177
117 Albanian lippu Albania 32 663
118 Nicaraguan lippu Nicaragua 31 564
119 Tšadin lippu Tšad 30 481
120 Burkina Fason lippu Burkina Faso 30 041
121 Brunein lippu Brunei 29 969
122 Kongon tasavalta 29 423
123 Makedonian lippu. Makedonia 28 907
124 Zimbabwen lippu Zimbabwe 27 985
125 Kypros 25 864
126 Namibian lippu Namibia 25 606
127 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 25 386
128 Armenian lippu Armenia 25 329
129 Jamaika 24 704
130 Mauritiuksen lippu Mauritius 24 596
131 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 23 579
132 Beninin lippu Benin 22 955
133 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 22 829
134 Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto 22 155
135 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 21 384
136 Ruandan lippu Ruanda 20 418
137 Kirgisia 20 413
138 Malawin lippu Malawi 20 359
139 Nigerin lippu Niger 18 975
140 Haiti 18 875
141 Moldovan lippu Moldova 17 908
142 Kosovon lippu Kosovo 17 454
143 Mauritanian lippu. Mauritania 15 425
144 Islannin lippu Islanti 15 399
145 Guinea 15 213
146 Maltan lippu Malta 12 500
147 Swazimaan lippu Swazimaa 10 845
148 Togon lippu Togo 10 663
149 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 10 264
150 Montenegron lippu Montenegro 9 638
151 Bahaman lippu Bahama 9 233
152 Surinamen lippu Suriname 9 214
153 Burundin lippu Burundi 8 228
154 Fidži 8 171
155 Bhutanin lippu Bhutan 6 258
156 Guyana 5 758
157 Lesotho 5 585
158 Malediivien lippu Malediivit 5 170
159 Barbadoksen lippu Barbados 4 659
160 Liberia 3 766
161 Kap Verde 3 482
162 Bermudan lippu Bermuda 3 409
163 Gambia 3 155
164 Belizen lippu Belize 3 064
165 Keski-Afrikan tasavalta 2 927
166 Djiboutin lippu Djibouti 2 876
167 Itä-Timor 2 813
168 Guinea-Bissau 2 680
169 Seychellien lippu Seychellit 2 534
170 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 2 109
171 Saint Lucian lippu Saint Lucia 2 033
172 Grenada 1 385
173 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 1 354
174 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1 276
175 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 1 207
176 Samoan lippu Samoa 1 144
177 Komorit 1 105
178 Dominican lippu Dominica 820
179 Vanuatun lippu Vanuatu 787
180 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 594
181 Tongan lippu Tonga 552
182 Mikronesian lippu Mikronesia 348
183 Palaun lippu Palau 325
184 Kiribati 209
185 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 202
186 Tuvalun lippu Tuvalu 37
Sija Valtio BKT
(miljoonissa USD)
Vuosi
Rotating earth (Very small).gif Maapallo 119 400 2016  arvo
1 Kiina 21 270 2016  arvo
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 19 180 2016  arvo
2 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 18 560 2016  arvo
3 Intia 8 721 2016  arvo
4 Japani 4 932 2016  arvo
5 Saksan lippu Saksa 3 979 2016  arvo
6 Venäjän lippu Venäjä 3 745 2016  arvo
7 Brasilian lippu Brasilia 3 135 2016  arvo
8 Indonesia 3 028 2016  arvo
9 Britannian lippu Britannia 2 788 2016  arvo
10 Ranskan lippu Ranska 2 737 2016  arvo
11 Meksikon lippu Meksiko 2 307 2016  arvo
12 Italia 2 221 2016  arvo
13 Etelä-Korea 1 929 2016  arvo
14 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 1 731 2016  arvo
15 Espanjan lippu Espanja 1 690 2016  arvo
16 Kanada 1 674 2016  arvo
17 Turkin lippu Turkki 1 670 2016  arvo
18 Iran 1 459 2016  arvo
19 Australian lippu Australia 1 189 2016  arvo
20 Thaimaan lippu Thaimaa 1 161 2016  arvo
21 Taiwanin lippu Taiwan 1 125 2016  arvo
22 Egyptin lippu Egypti 1 105 2016  arvo
23 Nigerian lippu Nigeria 1 089 2016  arvo
24 Puolan lippu Puola 1 052 2016  arvo
25 Pakistanin lippu Pakistan 988,2 2016  arvo
26 Argentiinan lippu Argentiina 879,4 2016  arvo
27 Alankomaiden lippu Alankomaat 865,9 2016  arvo
28 Malesian lippu Malesia 863,8 2016  arvo
29 Filippiinit 801,9 2016  arvo
30 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 736,3 2016  arvo
31 Kolumbia 690,4 2016  arvo
32 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 667,2 2016  arvo
33 Bangladeshin lippu Bangladesh 628,4 2016  arvo
34 Algerian lippu Algeria 609,4 2016  arvo
35 Irak 596,7 2016  arvo
36 Vietnamin lippu Vietnam 594,9 2016  arvo
37 Belgian lippu Belgia 508,6 2016  arvo
38 Ruotsin lippu Ruotsi 498,1 2016  arvo
39 Sveitsin lippu Sveitsi 494,3 2016  arvo
40 Singaporen lippu Singapore 486,9 2016  arvo
41 Venezuelan lippu Venezuela 468,6 2016  arvo
42 Kazakstan 460,7 2016  arvo
43 Romanian lippu Romania 441,0 2016  arvo
44 Chilen lippu Chile 436,1 2016  arvo
Hongkong 427,4 2016  arvo
45 Itävalta 415,9 2016  arvo
46 Perun lippu Peru 409,9 2016  arvo
47 Norjan lippu Norja 364,7 2016  arvo
48 Tšekin lippu Tšekki 350,9 2016  arvo
49 Ukrainan lippu Ukraina 349,8 2016  arvo
50 Qatarin lippu Qatar 334,5 2016  arvo
51 Irlanti 324,3 2016  arvo
52 Myanmarin lippu Myanmar 311,1 2016  arvo
53 Kuwait 301,1 2016  arvo
54 Portugalin lippu Portugali 297,1 2016  arvo
55 Israelin lippu Israel 297,0 2016  arvo
56 Kreikka 290,5 2016  arvo
57 Marokon lippu. Marokko 282,8 2016  arvo
58 Unkarin lippu Unkari 267,6 2016  arvo
59 Tanskan lippu Tanska 264,8 2016  arvo
60 Sri Lankan lippu Sri Lanka 237,8 2016  arvo
61 Suomen lippu Suomi 230,0 2016  arvo
62 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 202,3 2016  arvo
63 Angolan lippu Angola 187,3 2016  arvo
64 Ecuadorin lippu Ecuador 182,4 2016  arvo
65 Sudanin lippu Sudan 176,3 2016  arvo
66 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 174,8 2016  arvo
67 Etiopia 174,7 2016  arvo
68 Omanin lippu Oman 173,1 2016  arvo
69 Slovakian lippu Slovakia 169,1 2016  arvo
70 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 167,9 2016  arvo
71 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 165,4 2016  arvo
72 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 160,9 2016  arvo
73 Kenia 152,7 2016  arvo
74 Tansanian lippu Tansania 150,6 2016  arvo
75 Bulgarian lippu Bulgaria 143,1 2016  arvo
76 Guatemala 132,3 2016  arvo
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 131,0 2016  arvo
77 Tunisian lippu Tunisia 130,8 2016  arvo
78 Kuuba 128,5 2014  arvo
79 Ghana 120,8 2016  arvo
80 Serbian lippu Serbia 108,5 2016  arvo
81 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 94,77 2016  arvo
82 Kroatia 94,24 2016  arvo
83 Panaman lippu Panama 93,12 2016  arvo
84 Libya 90,98 2016  arvo
85 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 87,12 2016  arvo
86 Jordania 86,19 2016  arvo
87 Liettua 85,79 2016  arvo
88 Libanon 85,16 2016  arvo
89 Ugandan lippu Uganda 84,93 2016  arvo
90 Costa Rican lippu Costa Rica 79,26 2016  arvo
91 Bolivian lippu Bolivia 78,35 2016  arvo
92 Kamerun 77,24 2016  arvo
93 Uruguayn lippu Uruguay 73,93 2016  arvo
94 Jemen 73,45 2016  arvo
95 Nepalin lippu Nepal 71,52 2016  arvo
96 Bahrainin lippu Bahrain 66,37 2016  arvo
97 Slovenian lippu Slovenia 66,13 2016  arvo
98 Kongon demokraattinen tasavalta 66,01 2016  arvo
99 Sambian lippu Sambia 65,17 2016  arvo
100 Paraguayn lippu Paraguay 64,12 2016  arvo
101 Afganistanin lippu Afganistan 64,08 2016  arvo
Macaon lippu. Macao 63,22 2016  arvo
102 Kambodža 58,94 2016  arvo
103 Luxemburg 58,74 2016  arvo
104 Syyrian lippu Syyria 55,80 2015  arvo
105 El Salvadorin lippu El Salvador 54,79 2016  arvo
106 Latvia 50,87 2016  arvo
107 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 43,57 2016  arvo
108 Honduras 43,19 2016  arvo
109 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 42,53 2016  arvo
110 Laos 40,96 2016  arvo
111 Etelä-Korea 40,00 2014  arvo
112 Senegalin lippu Senegal 39,72 2016  arvo
113 Viron lippu Viro 38,70 2016  arvo
114 Malin lippu. Mali 38,09 2016  arvo
115 Madagaskarin lippu Madagaskar 37,49 2016  arvo
116 Georgia 37,38 2016  arvo
117 Mongolian lippu Mongolia 36,65 2016  arvo
118 Botswanan lippu Botswana 36,51 2016  arvo
119 Gabon 36,22 2016  arvo
120 Mosambikin lippu Mosambik 35,31 2016  arvo
121 Albanian lippu Albania 34,21 2016  arvo
122 Brunein lippu Brunei 33,73 2016  arvo
123 Nicaraguan lippu Nicaragua 33,49 2016  arvo
124 Burkina Fason lippu Burkina Faso 32,99 2016  arvo
125 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 31,77 2016  arvo
126 Tšadin lippu Tšad 30,59 2016  arvo
127 Kongon tasavalta 30,27 2016  arvo
128 Makedonian lippu. Makedonia 30,13 2016  arvo
129 Kypros 29,26 2016  arvo
130 Zimbabwen lippu Zimbabwe 28,33 2016  arvo
131 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 28,02 2016  arvo
132 Namibian lippu Namibia 27,04 2016  arvo
133 Armenian lippu Armenia 26,56 2016  arvo
134 Mauritiuksen lippu Mauritius 25,85 2016  arvo
135 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 25,81 2016  arvo
136 Jamaika 25,39 2016  arvo
137 Beninin lippu Benin 24,31 2016  arvo
138 Ruandan lippu Ruanda 21,97 2016  arvo
139 Malawin lippu Malawi 21,23 2016  arvo
Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto (Länsiranta) 21,22 2014  arvo
140 Kirgisia 21,01 2016  arvo
141 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 20,88 2016  arvo
142 Nigerin lippu Niger 20,27 2016  arvo
143 Haiti 19,36 2016  arvo
144 Moldovan lippu Moldova 18,54 2016  arvo
Kosovon lippu Kosovo 18,49 2016  arvo
145 Mauritanian lippu. Mauritania 16,71 2016  arvo
146 Maltan lippu Malta 16,32 2016  arvo
147 Islannin lippu Islanti 16,15 2016  arvo
148 Guinea 16,08 2016  arvo
149 Togon lippu Togo 11,61 2016  arvo
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 11,10 2014  arvo
150 Swazimaan lippu Swazimaa 11,06 2016  arvo
151 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 10,64 2016  arvo
152 Montenegron lippu Montenegro 10,61 2016  arvo
153 Eritrean lippu Eritrea 9,169 2016  arvo
154 Bahaman lippu Bahama 9,066 2016  arvo
155 Surinamen lippu Suriname 8,547 2016  arvo
156 Fidži 8,374 2016  arvo
157 Burundin lippu Burundi 7,892 2016  arvo
Ranskan Polynesia 7,150 2012  arvo
158 Itä-Timor 7,101 2015  arvo
159 Monacon lippu Monaco 6,790 2013  arvo
160 Bhutanin lippu Bhutan 6,383 2015  arvo
Mansaaren lippu Mansaari 6,298 2012  arvo
161 Lesotho 5,777 2015  arvo
Jersey 5,771 2012  arvo
162 Guyana 5,770 2015  arvo
Bermudan lippu Bermuda 5,198 2013  arvo
Guam 4,882 2013  arvo
163 Malediivien lippu Malediivit 4,732 2015  arvo
164 Barbadoksen lippu Barbados 4,658 2015  arvo
165 Somalian lippu Somalia 4,431 2010  arvo
Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 3,792 2013  arvo
166 Liberia 3,780 2015  arvo
167 Kap Verde 3,479 2015  arvo
Guernsey 3,451 2013  arvo
168 Gambia 3,269 2015  arvo
169 Liechtenstein 3,200 2009  arvo
170 Andorran lippu Andorra 3,163 2012  arvo
Curaçaon lippu Curaçao 3,128 2012  arvo
171 Djiboutin lippu Djibouti 3,093 2015  arvo
172 Belizen lippu Belize 3,071 2015  arvo
173 Keski-Afrikan tasavalta 3,052 2015  arvo
174 Guinea-Bissau 2,677 2015  arvo
175 Seychellien lippu Seychellit 2,533 2015  arvo
Aruban lippu Aruba 2,516 2009  arvo
176 Caymansaarten lippu Caymansaaret 2,507 2014  arvo
Grönlannin lippu Grönlanti 2,173 2011  arvo
177 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 2,096 2015  arvo
178 Saint Lucian lippu Saint Lucia 2,032 2015  arvo
179 San Marinon lippu San Marino 1,952 2015  arvo
Gibraltarin lippu Gibraltar 1,850 2013  arvo
Färsaaret 1,471 2010  arvo
180 Grenada 1,385 2015  arvo
181 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 1,358 2015  arvo
182 Komorit 1,214 2015  arvo
183 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 1,211 2015  arvo
184 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1,141 2015  arvo
185 Samoan lippu Samoa 1,033 2015  arvo
Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara 0,9065 2007  arvo
186 Dominican lippu Dominica 0,8201 2015  arvo
Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa 0,7110 2013  arvo
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit 0,682 2013  arvo
187 Vanuatun lippu Vanuatu 0,6758 2015  arvo
188 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 0,6637 2015  arvo
Turks- ja Caicossaaret Turks- ja Caicossaaret 0,6320 2007  arvo
Saint Martinin lippu Saint-Martin 0,5615 2005  arvo
189 Tongan lippu Tonga 0,5230 2014  arvo
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 0,5000 2010  arvo
Sint Maartenin lippu Sint Maarten 0,3658 2014  arvo
190 Mikronesian lippu Mikronesia 0,3103 2015  arvo
191 Palaun lippu Palau 0,2626 2015  arvo
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret 0,2441
Saint Pierre ja Miquelon Saint Pierre ja Miquelon 0,2153 2006  arvo
192 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 0,1869 2015  arvo
Anguillan lippu Anguilla 0,1754 2009  arvo
193 Kiribati 0,1698 2015  arvo
Falklandinsaaret 0,1645 2007  arvo
194 Naurun lippu Nauru 0,1508 2015  arvo
Wallis  ja Futunan lippu Wallis ja Futuna 0,0600 2004  arvo
Montserratin lippu Montserrat 0,0438 2006  arvo
195 Tuvalun lippu Tuvalu 0,0390 2016  arvo
Saint Helenan lippu Saint Helena, Ascension ja Tristan da Cunha 0,0311 2009  arvo
Niuen lippu Niue 0,0101 2003  arvo
Tokelaun lippu Tokelau 0,0015 1993  arvo

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Report for Selected Country Groups and Subjects (PPP valuation of country GDP) IMF. Viitattu 18 April 2017.
  2. Data: "Gross domestic product 2015, PPP", World Bank, accessed on 26 July 2016 22 July 2016. Data.worldbank.org. Viitattu 26 July 2016. ; European Union calculated by sum of individual countries.
  3. Field listing - GDP (PPP exchange rate), CIA World Factbook