Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarien reaalisen muutoksen mukaan. Luettelossa on myös merentakaisia sekä itsehallinnollisia alueita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto (2014)[1] Maailmanpankki (2013)[2] Yhdistyneet kansakunnat (2013)[3] CIA World Factbook (2003–2014)[4]
Sija Valtio BKT USD miljardeissa
Rotating earth (Very small).gif Maapallo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”77 301 958
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 495 349
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 418 925
2 Kiinan kansantasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 380 380
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 616 335
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 859 547
5 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 945 146
6 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 846 889
7 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 353 025
8 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 147 952
9 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 049 501
10 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 857 461
11 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 788 717
12 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 444 189
13 Etelä-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 416 949
14 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 406 855
15 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 282 725
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”888 648
17 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”866 354
18 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”806 108
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”752 459
20 Sveitsin lippu Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”712 050
21 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”573 652
22 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”570 137
23 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”546 644
24 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”540 164
25 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”534 672
26 Taiwanin lippu Taiwan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”529 550
27 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”500 244
28 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”437 123
29 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”404 132
30 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”401 647
31 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”384 901
32 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”373 804
33 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”350 082
34 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”340 806
35 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”326 933
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”308 051
37 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”303 771
Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”289 628
38 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”286 435
39 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”284 927
40 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”271 165
41 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”257 968
42 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”250 136
43 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”246 438
44 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”238 023
45 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”230 012
46 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”221 130
47 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”214 080
48 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”212 260
49 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”210 002
50 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”205 787
51 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”205 658
52 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”202 948
53 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”199 950
54 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”198 118
55 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”186 049
56 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”185 415
57 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”172 350
58 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”137 104
59 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”130 660
60 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”128 564
61 Marokon lippu. Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”109 201
62 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”100 755
63 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”99 971
64 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”77 755
65 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”76 139
66 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”74 588
67 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”74 145
68 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”73 816
69 Syyrian lippu Syyria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”71 998
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”64 077
71 Myanmarin lippu Myanmar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”62 802
72 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”62 619
73 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”62 395
74 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 770
75 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 422
76 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”57 159
77 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 837
78 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 143
79 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”52 335
80 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 919
81 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 506
82 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 553
83 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 232
84 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 144
85 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 932
86 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 932
87 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 866
88 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 784
89 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 229
90 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”41 148
91 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”38 648
92 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”35 765
93 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”34 677
94 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”34 425
95 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 956
96 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 862
97 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”31 970
98 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”31 669
99 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 704
100 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 788
101 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”27 616
102 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”26 758
103 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”25 953
104 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”25 329
105 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”23 269
106 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 312
107 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 637
108 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 511
109 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 977
110 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 182
111 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 693
112 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 684
113 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 551
114 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 535
115 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 060
116 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 789
117 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 584
118 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 102
119 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 308
120 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 947
121 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 787
122 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 672
123 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 502
124 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 353
125 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 262
126 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 240
127 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 833
128 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 503
129 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 981
130 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 915
131 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 707
132 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 676
133 Makedonian lippu. Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 342
134 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 595
135 Maltan lippu. Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 582
136 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 279
137 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 242
138 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 711
139 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 701
140 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 657
141 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 025
142 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 012
143 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 944
144 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 402
145 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 318
146 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 529
147 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 297
148 Mauritanian lippu. Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 079
149 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 033
150 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 604
151 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 478
152 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 462
153 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 348
154 Malawin lippu. Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 263
155 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 212
156 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 858
157 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 676
158 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 094
159 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 997
160 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 854
161 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 159
162 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 092
163 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 028
164 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 899
165 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 786
166 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 786
167 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 693
168 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 589
169 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 420
170 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 356
171 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 242
172 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 155
173 Guinea-Bissau 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 024
174 Grenada &&&&&&&&&&&&0862.&&&&00862
175 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0841.&&&&00841
176 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0826.&&&&00826
177 Gambia &&&&&&&&&&&&0825.&&&&00825
178 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0812.&&&&00812
179 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0736.&&&&00736
180 Komorit &&&&&&&&&&&&0717.&&&&00717
181 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526
182 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0454.&&&&00454
183 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0341.&&&&00341
184 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0315.&&&&00315
185 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0269.&&&&00269
186 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0193.&&&&00193
187 Kiribati &&&&&&&&&&&&0181.&&&&00181
188 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038
Sija Valtio BKT USD miljardeissa
Rotating earth (Very small).gif Maapallo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”75 621 858
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 958 073
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 768 100
2 Kiinan kansantasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 240 270
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 919 563
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 730 261
5 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 806 428
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 678 455
7 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 245 673
8 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 149 485
9 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 096 777
10 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 875 141
11 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 826 769
12 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 560 372
13 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 393 040
14 Etelä-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 304 554
15 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 260 915
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”868 346
17 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”853 539
18 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”822 135
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”748 450
20 Sveitsin lippu Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”685 434
21 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”609 889
22 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”579 680
23 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”525 866
24 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”524 806
25 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”521 803
26 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”512 580
27 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”438 284
28 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”428 322
29 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”402 340
30 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”387 252
31 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”378 415
32 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”368 904
33 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”366 058
34 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”335 878
35 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”313 159
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”297 941
37 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”290 551
38 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”277 199
Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”274 013
40 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”272 067
41 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”271 973
42 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”267 329
43 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”242 230
44 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”232 287
45 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”232 077
46 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”231 876
47 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”229 327
48 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”227 324
49 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”210 183
50 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”208 796
51 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”203 235
52 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”202 350
53 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”189 638
54 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”185 788
55 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”177 431
56 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”175 831
57 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”171 390
58 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”149 990
59 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”133 424
60 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”124 178
61 Marokon lippu. Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”114 836
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”103 135
62 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”97 707
63 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”94 473
64 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”79 656
65 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”74 200
66 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”73 560
67 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”71 710
68 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”67 182
69 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”66 566
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”61 164
71 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”60 131
72 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”57 869
73 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”56 796
74 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 708
75 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 243
76 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”54 480
77 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”53 797
Macaon lippu. Macao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”51 753
78 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 621
79 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 137
80 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 987
81 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 525
82 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”46 994
83 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 932
84 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 520
85 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”44 352
86 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”43 647
87 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”42 648
88 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”41 851
89 Syyrian lippu Syyria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”40 405
90 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”35 955
91 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 679
92 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 890
93 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 691
94 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”31 062
95 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 957
96 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”30 601
97 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 568
98 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 009
99 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”26 821
100 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 880
101 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 703
102 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 641
103 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”24 259
104 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”21 911
105 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 310
106 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 344
107 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 294
108 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 550
109 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 851
110 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 140
111 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 111
112 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 630
113 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 581
114 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 413
115 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 330
116 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 239
117 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 792
118 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 785
119 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 362
120 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 086
121 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 514
122 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 490
123 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 113
124 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 923
125 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 885
126 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 929
127 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 804
128 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 516
Guernsey + Jersey 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 515
Palestiinan lippu Palestiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 262
129 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 256
130 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 243
131 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 943
132 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 613
133 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 432
134 Makedonian lippu. Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 195
135 Maltan lippu. Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 642
136 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 508
137 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 459
138 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 420
139 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 307
140 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 971[n 1]
141 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 521
142 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 407
143 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 226
144 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 072
145 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 144
146 Monacon lippu Monaco 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 075
Bermudan lippu Bermuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 474
147 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 299
148 Liechtenstein 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 826
149 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 416
150 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 339
151 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 225
152 Mauritanian lippu. Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 158
153 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 138
Mansaaren lippu Mansaari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 076
154 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 855
155 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 791
156 Andorran lippu Andorra 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 712
157 Malawin lippu. Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 705
158 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 444
159 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 990
160 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 715
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 682
Aruban lippu Aruba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 584
161 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 335
162 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 300
Färsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 198
163 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 951
164 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 900
165 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 897
166 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 781
167 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 624
168 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 538
169 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 456
170 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 443
171 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 336
Grönlannin lippu Grönlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 268
172 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 201
173 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 096
174 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&&0961.&&&&00961
175 Gambia &&&&&&&&&&&&0903.&&&&00903
176 Grenada &&&&&&&&&&&&0836.&&&&00836
177 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0828.&&&&00828
178 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0802.&&&&00802
179 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0766.&&&&00766
180 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0709.&&&&00709
181 Komorit &&&&&&&&&&&&0599.&&&&00599
182 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0517.&&&&00517
183 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0466.&&&&00466
184 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316
185 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311
186 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0247.&&&&00247
187 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0191.&&&&00191
188 Kiribati &&&&&&&&&&&&0169.&&&&00169
189 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038
Sija Valtio BKT USD miljardeissa
Rotating earth (Very small).gif Maapallo &&&&&&&075129773.&&&&0075 129 773
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat &&&&&&&016768050.&&&&0016 768 050
2 Kiinan kansantasavalta &&&&&&&&09181204.&&&&009 181 204
3 Japani &&&&&&&&04898532.&&&&004 898 532
4 Saksan lippu Saksa &&&&&&&&03730261.&&&&003 730 261
5 Ranskan lippu Ranska &&&&&&&&02806432.&&&&002 806 432
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia &&&&&&&&02678455.&&&&002 678 455
7 Brasilian lippu Brasilia &&&&&&&&02243854.&&&&002 243 854
8 Italia &&&&&&&&02149485.&&&&002 149 485
9 Venäjän lippu Venäjä &&&&&&&&02096774.&&&&002 096 774
10 Intia &&&&&&&&01937797.&&&&001 937 797
11 Kanada &&&&&&&&01838964.&&&&001 838 964
12 Australian lippu Australia &&&&&&&&01531282.&&&&001 531 282
13 Espanjan lippu Espanja &&&&&&&&01393040.&&&&001 393 040
14 Etelä-Korea &&&&&&&&01304554.&&&&001 304 554
15 Meksikon lippu Meksiko &&&&&&&&01259201.&&&&001 259 201
16 Indonesia &&&&&&&&&0868346.&&&&00868 346
17 Alankomaiden lippu Alankomaat &&&&&&&&&0853539.&&&&00853 539
18 Turkin lippu Turkki &&&&&&&&&0822149.&&&&00822 149
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia &&&&&&&&&0748450.&&&&00748 450
20 Sveitsin lippu Sveitsi &&&&&&&&&0685434.&&&&00685 434
21 Argentiinan lippu Argentiina &&&&&&&&&0611726.&&&&00611 726
22 Ruotsin lippu Ruotsi &&&&&&&&&0579680.&&&&00579 680
23 Puolan lippu Puola &&&&&&&&&0525863.&&&&00525 863
24 Belgian lippu Belgia &&&&&&&&&0524806.&&&&00524 806
25 Norjan lippu Norja &&&&&&&&&0522349.&&&&00522 349
26 Nigerian lippu Nigeria &&&&&&&&&0514965.&&&&00514 965
27 Iran &&&&&&&&&0492783.&&&&00492 783
28 Itävalta &&&&&&&&&0428322.&&&&00428 322
29 Thaimaan lippu Thaimaa &&&&&&&&&0420167.&&&&00420 167
30 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat &&&&&&&&&0402340.&&&&00402 340
31 Kolumbia &&&&&&&&&0378148.&&&&00378 148
32 Venezuelan lippu Venezuela &&&&&&&&&0371339.&&&&00371 339
33 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka &&&&&&&&&0366060.&&&&00366 060
34 Tanskan lippu Tanska &&&&&&&&&0336701.&&&&00336 701
35 Malesian lippu Malesia &&&&&&&&&0312434.&&&&00312 434
36 Singaporen lippu Singapore &&&&&&&&&0295744.&&&&00295 744
37 Israelin lippu Israel &&&&&&&&&0291567.&&&&00291 567
38 Chilen lippu Chile &&&&&&&&&0277043.&&&&00277 043
Hongkong &&&&&&&&&0274027.&&&&00274 027
39 Filippiinit &&&&&&&&&0272067.&&&&00272 067
40 Suomen lippu Suomi &&&&&&&&&0267329.&&&&00267 329
41 Egyptin lippu Egypti &&&&&&&&&0255199.&&&&00255 199
42 Kreikka &&&&&&&&&0242230.&&&&00242 230
43 Irlanti &&&&&&&&&0232077.&&&&00232 077
44 Portugalin lippu Portugali &&&&&&&&&0227324.&&&&00227 324
45 Pakistanin lippu Pakistan &&&&&&&&&0225419.&&&&00225 419
46 Kazakstan &&&&&&&&&0224415.&&&&00224 415
47 Tšekin lippu Tšekki &&&&&&&&&0208796.&&&&00208 796
48 Algerian lippu Algeria &&&&&&&&&0208764.&&&&00208 764
49 Qatarin lippu Qatar &&&&&&&&&0202450.&&&&00202 450
50 Perun lippu Peru &&&&&&&&&0200269.&&&&00200 269
51 Irak &&&&&&&&&0195517.&&&&00195 517
52 Romanian lippu Romania &&&&&&&&&0192094.&&&&00192 094
53 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti &&&&&&&&&0189025.&&&&00189 025
54 Ukrainan lippu Ukraina &&&&&&&&&0188350.&&&&00188 350
55 Kuwait &&&&&&&&&0175831.&&&&00175 831
56 Vietnamin lippu Vietnam &&&&&&&&&0171222.&&&&00171 222
57 Bangladeshin lippu Bangladesh &&&&&&&&&0153505.&&&&00153 505
58 Unkarin lippu Unkari &&&&&&&&&0133424.&&&&00133 424
59 Angolan lippu Angola &&&&&&&&&0121692.&&&&00121 692
Puerto Ricon lippu Puerto Rico &&&&&&&&&0105149.&&&&00105 149
60 Marokon lippu. Marokko &&&&&&&&&0103836.&&&&00103 836
61 Slovakian lippu Slovakia &&&&&&&&&&097713.&&&&0097 713
62 Ecuadorin lippu Ecuador &&&&&&&&&&094473.&&&&0094 473
63 Omanin lippu Oman &&&&&&&&&&079656.&&&&0079 656
64 Kuuba &&&&&&&&&&078694.&&&&0078 694
65 Libya &&&&&&&&&&074597.&&&&0074 597
66 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan &&&&&&&&&&073557.&&&&0073 557
67 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä &&&&&&&&&&071710.&&&&0071 710
68 Sri Lankan lippu Sri Lanka &&&&&&&&&&067203.&&&&0067 203
69 Myanmarin lippu Myanmar &&&&&&&&&&063031.&&&&0063 031
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta &&&&&&&&&&060612.&&&&0060 612
71 Luxemburg &&&&&&&&&&060131.&&&&0060 131
72 Kroatia &&&&&&&&&&057869.&&&&0057 869
73 Uzbekistanin lippu Uzbekistan &&&&&&&&&&057210.&&&&0057 210
74 Uruguayn lippu Uruguay &&&&&&&&&&055708.&&&&0055 708
75 Sudanin lippu Sudan &&&&&&&&&&054595.&&&&0054 595
76 Bulgarian lippu Bulgaria &&&&&&&&&&054481.&&&&0054 481
77 Kenia &&&&&&&&&&054443.&&&&0054 443
78 Guatemala &&&&&&&&&&053797.&&&&0053 797
Macaon lippu. Macao &&&&&&&&&&051753.&&&&0051 753
79 Costa Rican lippu Costa Rica &&&&&&&&&&049621.&&&&0049 621
80 Slovenian lippu Slovenia &&&&&&&&&&047990.&&&&0047 990
81 Ghana &&&&&&&&&&047830.&&&&0047 830
82 Libanon &&&&&&&&&&047221.&&&&0047 221
83 Tunisian lippu Tunisia &&&&&&&&&&046883.&&&&0046 883
84 Liettua &&&&&&&&&&046403.&&&&0046 403
85 Etiopia &&&&&&&&&&046017.&&&&0046 017
86 Serbian lippu Serbia &&&&&&&&&&045520.&&&&0045 520
87 Tansanian lippu Tansania &&&&&&&&&&044698.&&&&0044 698
88 Turkmenistanin lippu Turkmenistan &&&&&&&&&&041851.&&&&0041 851
89 Panaman lippu Panama &&&&&&&&&&040467.&&&&0040 467
90 Syyrian lippu Syyria &&&&&&&&&&035164.&&&&0035 164
91 Jemen &&&&&&&&&&034714.&&&&0034 714
92 Jordania &&&&&&&&&&033594.&&&&0033 594
93 Bahrainin lippu Bahrain &&&&&&&&&&032898.&&&&0032 898
94 Kongon demokraattinen tasavalta &&&&&&&&&&032691.&&&&0032 691
95 Latvia &&&&&&&&&&030886.&&&&0030 886
96 Bolivian lippu Bolivia &&&&&&&&&&030601.&&&&0030 601
97 Kamerun &&&&&&&&&&029568.&&&&0029 568
98 Paraguayn lippu Paraguay &&&&&&&&&&029208.&&&&0029 208
99 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko &&&&&&&&&&028593.&&&&0028 593
100 Ugandan lippu Uganda &&&&&&&&&&026444.&&&&0026 444
101 Viron lippu Viro &&&&&&&&&&024880.&&&&0024 880
102 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago &&&&&&&&&&024463.&&&&0024 463
103 El Salvadorin lippu El Salvador &&&&&&&&&&024259.&&&&0024 259
104 Kypros &&&&&&&&&&024057.&&&&0024 057
105 Sambian lippu Sambia &&&&&&&&&&022384.&&&&0022 384
106 Afganistanin lippu Afganistan &&&&&&&&&&021618.&&&&0021 618
107 Honduras &&&&&&&&&&018569.&&&&0018 569
108 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea &&&&&&&&&&018532.&&&&0018 532
109 Nepalin lippu Nepal &&&&&&&&&&018179.&&&&0018 179
110 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina &&&&&&&&&&017852.&&&&0017 852
111 Gabon &&&&&&&&&&016970.&&&&0016 970
112 Georgia &&&&&&&&&&016127.&&&&0016 127
113 Brunein lippu Brunei &&&&&&&&&&016111.&&&&0016 111
114 Mosambikin lippu Mosambik &&&&&&&&&&015628.&&&&0015 628
115 Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea &&&&&&&&&&015454.&&&&0015 454
116 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea &&&&&&&&&&015420.&&&&0015 420
117 Islannin lippu Islanti &&&&&&&&&&015330.&&&&0015 330
118 Kambodža &&&&&&&&&&015250.&&&&0015 250
119 Senegalin lippu Senegal &&&&&&&&&&015152.&&&&0015 152
120 Botswanan lippu Botswana &&&&&&&&&&014778.&&&&0014 778
121 Jamaika &&&&&&&&&&014270.&&&&0014 270
122 Kongon tasavalta &&&&&&&&&&014022.&&&&0014 022
123 Zimbabwen lippu Zimbabwe &&&&&&&&&&013490.&&&&0013 490
124 Albanian lippu Albania &&&&&&&&&&012904.&&&&0012 904
125 Namibian lippu Namibia &&&&&&&&&&012580.&&&&0012 580
Palestiinan lippu Palestiina &&&&&&&&&&012579.&&&&0012 579
126 Burkina Fason lippu Burkina Faso &&&&&&&&&&012547.&&&&0012 547
127 Mauritiuksen lippu Mauritius &&&&&&&&&&011938.&&&&0011 938
128 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan &&&&&&&&&&011804.&&&&0011 804
129 Mongolian lippu Mongolia &&&&&&&&&&011516.&&&&0011 516
130 Nicaraguan lippu Nicaragua &&&&&&&&&&011256.&&&&0011 256
131 Malin lippu. Mali &&&&&&&&&&010943.&&&&0010 943
132 Makedonian lippu. Makedonia &&&&&&&&&&010767.&&&&0010 767
133 Laos &&&&&&&&&&010760.&&&&0010 760
134 Madagaskarin lippu Madagaskar &&&&&&&&&&010612.&&&&0010 612
135 Tšadin lippu Tšad &&&&&&&&&&010640.&&&&0010 640
136 Armenian lippu Armenia &&&&&&&&&&010431.&&&&0010 431
137 Maltan lippu. Malta &&&&&&&&&&&09971.&&&&009 971
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia &&&&&&&&&&&09712.&&&&009 712
138 Tadžikistanin lippu Tadžikistan &&&&&&&&&&&08506.&&&&008 506
139 Bahaman lippu Bahama &&&&&&&&&&&08420.&&&&008 420
140 Beninin lippu Benin &&&&&&&&&&&08307.&&&&008 307
141 Moldovan lippu Moldova &&&&&&&&&&&07970.&&&&007 970
142 Haiti &&&&&&&&&&&07691.&&&&007 691
143 Ruandan lippu Ruanda &&&&&&&&&&&07601.&&&&007 601
144 Nigerin lippu Niger &&&&&&&&&&&07407.&&&&007 407
145 Kirgisia &&&&&&&&&&&07226.&&&&007 226
146 Guinea &&&&&&&&&&&07219.&&&&007 219
Kosovon lippu Kosovo &&&&&&&&&&&06837.&&&&006 837
147 Monacon lippu Monaco &&&&&&&&&&&06559.&&&&006 559
Ranskan Polynesia &&&&&&&&&&&&0641.&&&&00641
148 Liechtenstein &&&&&&&&&&&05647.&&&&005 647
Bermudan lippu Bermuda &&&&&&&&&&&05574.&&&&005 574
149 Mauritanian lippu. Mauritania &&&&&&&&&&&05516.&&&&005 516
150 Surinamen lippu Suriname &&&&&&&&&&&05299.&&&&005 299
151 Malawin lippu. Malawi &&&&&&&&&&&05146.&&&&005 146
152 Itä-Timor &&&&&&&&&&&04941.&&&&004 941
153 Sierra Leonen lippu Sierra Leone &&&&&&&&&&&04929.&&&&004 929
154 Montenegron lippu Montenegro &&&&&&&&&&&04417.&&&&004 417
155 Barbadoksen lippu Barbados &&&&&&&&&&&04228.&&&&004 228
156 Togon lippu Togo &&&&&&&&&&&04158.&&&&004 158
157 Fidži &&&&&&&&&&&04034.&&&&004 034
158 Swazimaan lippu Swazimaa &&&&&&&&&&&03523.&&&&003 523
Caymansaarten lippu Caymansaaret &&&&&&&&&&&03474.&&&&003 474
159 Eritrean lippu Eritrea &&&&&&&&&&&03438.&&&&003 438
160 Andorran lippu Andorra &&&&&&&&&&&03249.&&&&003 249
Curaçaon lippu Curaçao &&&&&&&&&&&03148.&&&&003 148
161 Guyana &&&&&&&&&&&02990.&&&&002 990
162 Malediivien lippu Malediivit &&&&&&&&&&&02836.&&&&002 836
Aruban lippu Aruba &&&&&&&&&&&02589.&&&&002 589
163 Burundin lippu Burundi &&&&&&&&&&&02549.&&&&002 549
Grönlannin lippu Grönlanti &&&&&&&&&&&02418.&&&&002 418
164 Lesotho &&&&&&&&&&&02230.&&&&002 230
165 Liberia &&&&&&&&&&&01946.&&&&001 946
166 Kap Verde &&&&&&&&&&&01861.&&&&001 861
167 San Marinon lippu San Marino &&&&&&&&&&&01802.&&&&001 802
168 Bhutanin lippu Bhutan &&&&&&&&&&&01781.&&&&001 781
169 Belizen lippu Belize &&&&&&&&&&&01624.&&&&001 624
170 Keski-Afrikan tasavalta &&&&&&&&&&&01585.&&&&001 585
171 Djiboutin lippu Djibouti &&&&&&&&&&&01456.&&&&001 456
172 Seychellien lippu Seychellit &&&&&&&&&&&01445.&&&&001 445
173 Somalian lippu Somalia &&&&&&&&&&&01399.&&&&001 399
174 Saint Lucian lippu Saint Lucia &&&&&&&&&&&01336.&&&&001 336
175 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda &&&&&&&&&&&01241.&&&&001 241
Sansibar Sansibar &&&&&&&&&&&01161.&&&&001 161
176 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret &&&&&&&&&&&01073.&&&&001 073
177 Guinea-Bissau &&&&&&&&&&&01036.&&&&001 036
Sint Maartenin lippu Sint Maarten &&&&&&&&&&&01021.&&&&001 021
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret &&&&&&&&&&&&0916.&&&&00916
178 Gambia &&&&&&&&&&&&0902.&&&&00902
179 Grenada &&&&&&&&&&&&0831.&&&&00831
180 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0800.&&&&00800
181 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0743.&&&&00743
182 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0709.&&&&00709
Turks- ja Caicossaaret Turks- ja Caicossaaret &&&&&&&&&&&&0706.&&&&00706
183 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0691.&&&&00691
184 Komorit &&&&&&&&&&&&0622.&&&&00622
185 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0498.&&&&00498
186 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0440.&&&&00440
187 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0342.&&&&00342
188 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0333.&&&&00333
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330
Anguillan lippu Anguilla &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284
189 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0240.&&&&00240
190 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0189.&&&&00189
191 Kiribati &&&&&&&&&&&&0175.&&&&00175
192 Naurun lippu Nauru &&&&&&&&&&&&0153.&&&&00153
Montserratin lippu Montserrat &&&&&&&&&&&&&059.&&&&0059
193 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038
Sija Valtio BKT USD miljardeissa Vuosi
Rotating earth (Very small).gif Maapallo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”78 220 000 2014
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 140 000 2014
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 420 000 2014
2 Kiinan kansantasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 360 000 2014
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 770 000 2014
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 820 000 2014
5 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 902 000 2014
6 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 848 000 2014
7 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 244 000 2014
8 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 129 000 2014
9 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 057 000 2014
10 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 048 000 2014
11 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 794 000 2014
12 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 483 000 2014
13 Etelä-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 449 000 2014
14 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 400 000 2014
15 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 296 000 2014
16 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”880 400 2014
17 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”856 100 2014
18 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”813 300 2014
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”777 900 2014
20 Sveitsin lippu Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”679 000 2014
21 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”594 300 2014
22 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”559 100 2014
23 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”552 200 2014
24 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”536 200 2014
25 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”527 800 2014
26 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”511 600 2014
27 Taiwanin lippu Taiwan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”505 500 2014
28 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”436 100 2014
29 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”416 400 2014
30 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”402 700 2014
31 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”400 100 2014
32 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”380 500 2014
33 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”347 200 2014
34 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”341 200 2014
35 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”336 900 2014
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”307 100 2014
37 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”305 000 2014
Sint Maartenin lippu Sint Maarten 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”304 100 2014
Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”292 700 2014
38 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”289 700 2014
39 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”284 900 2014
40 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”276 300 2014
41 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”264 100 2014
42 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”246 400 2014
43 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”245 800 2014
44 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”237 500 2014
45 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”232 200 2014
46 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”228 200 2014
47 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”227 800 2014
48 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”225 600 2014
49 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”212 000 2014
50 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”209 200 2014
51 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”208 200 2014
52 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”202 500 2014
53 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”201 000 2014
54 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”200 000 2014
55 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”187 800 2014
56 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”186 600 2014
57 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”179 300 2014
58 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”134 900 2014
59 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”131 400 2014
60 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”129 700 2014
61 Marokon lippu. Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”112 600 2014
62 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”100 500 2014
63 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”100 100 2014
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”93 520 2010
64 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”80 540 2014
65 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”77 910 2014
66 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”77 170 2014
67 Kuuba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”72 300 2012
68 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”71 570 2014
69 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”70 030 2014
70 Myanmarin lippu Myanmar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”65 290 2014
71 Syyrian lippu Syyria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”64 700 2011
72 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”63 930 2014
73 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”63 080 2014
74 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”62 720 2014
75 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”62 480 2014
76 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”58 330 2014
77 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”58 300 2014
78 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 600 2014
79 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”55 080 2014
Macaon lippu. Macao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”51 680 2013
80 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”50 460 2014
81 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 930 2014
82 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 860 2014
83 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 340 2014
84 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”49 120 2014
85 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”48 720 2014
86 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 540 2014
87 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”47 500 2014
88 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”45 450 2014
89 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”44 690 2014
90 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”42 650 2014
91 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”36 620 2014
92 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”36 550 2014
93 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”35 480 2014
94 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”34 080 2014
95 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”34 050 2014
96 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”33 960 2014
97 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 820 2014
98 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 670 2014
99 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”32 160 2014
100 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”31 300 2014
101 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”29 630 2014
102 Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”28 000 2009
103 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”26 360 2014
104 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”26 090 2014
105 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”25 610 2014
106 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”25 140 2014
107 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”21 710 2014
108 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”21 340 2014
109 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”20 680 2014
110 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 640 2014
111 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”19 370 2014
112 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”18 990 2014
113 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”17 430 2014
114 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 900 2014
115 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 590 2014
116 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 300 2014
117 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 200 2014
118 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 130 2014
119 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”16 100 2014
120 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 880 2014
121 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 840 2014
122 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”15 400 2014
123 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”14 110 2014
124 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 920 2014
125 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 740 2014
126 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 590 2014
127 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”13 380 2014
128 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 720 2014
129 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”12 040 2014
130 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 980 2014
131 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 890 2014
132 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 850 2014
133 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 730 2014
134 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 710 2014
135 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 190 2014
136 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 110 2014
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”11 110 2008
137 Makedonian lippu. Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 920 2014
138 Maltan lippu. Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”10 260 2014
139 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 237 2014
140 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”9 156 2014
141 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 919 2014
142 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 649 2014
143 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 290 2014
144 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”8 002 2014
145 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 744 2014
146 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 647 2014
147 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”7 485 2014
148 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 770 2014
Palestiinan lippu Palestiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 641 2008
Ranskan Polynesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 578 2006
149 Monacon lippu Monaco 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”6 063 2011
Jersey 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 771 2005
Bermudan lippu Bermuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 600 2011
Curaçaon lippu Curaçao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 600 2012
150 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 411 2014
151 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 273 2014
152 Liechtenstein 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”5 113 2010
153 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 838 2014
154 Andorran lippu Andorra 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 800 2012
155 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 660 2014
Guam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 600 2010
156 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 510 2014
157 Malawin lippu. Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 408 2014
158 Mauritanian lippu. Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 286 2014
159 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 277 2014
160 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 173 2014
Mansaaren lippu Mansaari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”4 076 2007
161 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 870 2014
162 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 842 2014
163 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 142 2014
164 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”3 037 2014
Guernsey 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 742 2005
Aruban lippu Aruba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 516 2009
165 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 458 2014
166 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 405 2014
167 Somalian lippu Somalia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 372 2010
Färsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 320 2010
Caymansaarten lippu Caymansaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 250 2008
Grönlannin lippu Grönlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 160 2011
168 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 086 2014
169 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”2 073 2014
170 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 975 2014
171 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 858 2014
Gibraltarin lippu Gibraltar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 850 2006
172 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 731 2014
173 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 666 2014
174 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 582 2014
175 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 473 2013
176 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 345 2014
177 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 236 2014
178 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 159 2014
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 095 2008
179 Guinea-Bissau 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”1 040 2014
180 Gambia &&&&&&&&&&&&0918.&&&&00918 2014
181 Grenada &&&&&&&&&&&&0839.&&&&00839 2014
182 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0825.&&&&00825 2014
183 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0816.&&&&00816 2014
184 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0812.&&&&00812 2014
185 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0745.&&&&00745 2014
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit &&&&&&&&&&&&0733.&&&&00733 2010
186 Komorit &&&&&&&&&&&&0722.&&&&00722 2014
Saint Martinin lippu Saint-Martin &&&&&&&&&&&&0562.&&&&00562 2005
187 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0514.&&&&00514 2014
188 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0494.&&&&00494 2014
Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa &&&&&&&&&&&&0462.0200000462,2 2005
189 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0362.&&&&00362 2014
190 Mikronesian lippu Mikronesia &&&&&&&&&&&&0339.&&&&00339 2014
191 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0259.&&&&00259 2014
Saint Pierre ja Miquelon Saint Pierre ja Miquelon &&&&&&&&&&&&0215.&&&&00215 2006
Cookinsaarten lippu Cookinsaaret &&&&&&&&&&&&0183.0200000183,2 2005
192 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0183.&&&&00183 2014
Anguillan lippu Anguilla &&&&&&&&&&&&0175.0400000175,4 2009
Falklandinsaaret &&&&&&&&&&&&0164.0500000164,5 2007
193 Kiribati &&&&&&&&&&&&0164.&&&&00164 2014
194 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&039.&&&&0039 2013
Niuen lippu Niue &&&&&&&&&&&&&010.01000010,01 2003

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. World Economic Outlook Database, April 2015 Viitattu 10 June 2015.
  2. GDP (current US$) World Development Indicators. World Bank. Viitattu 10 June 2015.
  3. GDP and its breakdown at current prices in US Dollars December 2014. United Nations Statistics Division. Viitattu 10 June 2015.
  4. GDP (Official Exchange Rate) The World Factbook. Central Intelligence Agency. Viitattu 4 June 2015.


Viittausvirhe: <ref>-elementit löytyivät ryhmälle nimeltä ”n”, mutta vastaavaa <references group="n"/>-elementtiä ei löytynyt tai sulkeva </ref> puuttuu