Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarien reaalisen muutoksen mukaan. Luettelossa on myös merentakaisia sekä itsehallinnollisia alueita.

Luettelot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto (2018)[1] Maailmanpankki (2017)[2] Yhdistyneet kansakunnat (2017)[3][4]
Sija Valtio BKT (USD miljoonissa)
  Rotating earth (Very small).gif Maapallo[5] 84 835 462
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 20 513 000
Euroopan unionin lippu Euroopan unioni[6] 18 769 286
2 Kiina 13 457 267
3 Japani 5 070 626
4 Saksan lippu Saksa 4 029 140
5 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 2 808 899
6 Ranskan lippu Ranska 2 794 696
7 Intia 2 689 992
8 Italia 2 086 911
9 Brasilian lippu Brasilia 1 909 386
10 Kanada 1 733 706
11 Etelä-Korea 1 655 608
12 Venäjän lippu Venäjä 1 576 488
13 Espanjan lippu Espanja 1 437 047
14 Australian lippu Australia 1 427 767
15 Meksikon lippu Meksiko 1 199 264
16 Indonesia 1 005 268
17 Alankomaiden lippu Alankomaat 909 887
18 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 769 878
19 Turkin lippu Turkki 713 513
20 Sveitsin lippu Sveitsi 709 118
21 Taiwanin lippu Taiwan 602 678
22 Ruotsin lippu Ruotsi 554 659
23 Puolan lippu Puola 549 478
24 Belgian lippu Belgia 536 055
25 Thaimaan lippu Thaimaa 490 120
26 Argentiinan lippu Argentiina 475 429
27 Itävalta 459 401
28 Norjan lippu Norja 441 439
29 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 432 612
30 Iran 430 082
31 Nigerian lippu Nigeria 397 472
32 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 376 679
33 Irlanti 366 448
34 Israelin lippu Israel 365 599
35 Hongkong 360 315
36 Tanskan lippu Tanska 354 683
37 Malesian lippu Malesia 347 290
38 Singaporen lippu Singapore 346 621
39 Kolumbia 336 940
40 Filippiinit 331 678
41 Pakistanin lippu Pakistan 306 987
42 Chilen lippu Chile 299 887
43 Bangladeshin lippu Bangladesh 286 275
44 Suomen lippu Suomi 276 553
45 Egyptin lippu Egypti 249 471
46 Tšekin lippu Tšekki 244 540
47 Vietnamin lippu Vietnam 241 434
48 Romanian lippu Romania 239 440
49 Portugalin lippu Portugali 237 962
50 Irak 230 911
51 Perun lippu Peru 228 944
52 Kreikka 218 057
53 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 205 997
54 Algerian lippu Algeria 188 342
55 Qatarin lippu Qatar 188 295
56 Kazakstan 184 209
57 Unkarin lippu Unkari 156 393
58 Kuwait 144 523
59 Ukrainan lippu Ukraina 126 390
60 Marokon lippu Marokko 118 178
61 Angolan lippu Angola 114 504
62 Ecuadorin lippu Ecuador 107 266
63 Slovakian lippu Slovakia 106 940
64 Puerto Ricon lippu Puerto Rico 104 557
65 Venezuelan lippu Venezuela 96 328
66 Sri Lankan lippu Sri Lanka 92 504
67 Kenia 89 591
68 Etiopia 83 836
69 Omanin lippu Oman 81 682
70 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 81 103
71 Guatemala 79 109
Syyrian lippu Syyria 77 460/Na
72 Myanmarin lippu Myanmar 71 543
73 Luxemburg 68 993
74 Panaman lippu Panama 66 031
75 Bulgarian lippu Bulgaria 63 651
76 Uruguayn lippu Uruguay 60 933
77 Costa Rican lippu Costa Rica 60 816
78 Kroatia 59 971
79 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 56 934
80 Libanon 56 709
81 Tansanian lippu Tansania 55 645
82 Slovenian lippu Slovenia 54 969
83 Macaon lippu Macao 53 961
84 Liettua 52 468
85 Ghana 51 815
86 Serbian lippu Serbia 47 564
87 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 45 875
88 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 45 592
89 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 43 303
90 Libya 43 236
91 Kongon demokraattinen tasavalta 42 692
92 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 42 764
93 Jordania 41 869
94 Paraguayn lippu Paraguay 41 851
95 Bolivian lippu Bolivia 41 833
96 Tunisian lippu Tunisia 41 662
97 Bahrainin lippu Bahrain 39 300
98 Kamerun 38 445
99 Latvia 34 286
100 Sudanin lippu Sudan 33 249
101 Viron lippu Viro 29 527
102 Nepalin lippu Nepal 28 813
103 Jemen 28 524
104 Ugandan lippu Uganda 27 855
105 Islannin lippu Islanti 26 684
106 El Salvadorin lippu El Salvador 25 833
107 Sambian lippu Sambia 25 778
108 Senegalin lippu Senegal 24 240
109 Kambodža 24 141
110 Kypros 23 963
111 Honduras 23 835
112 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 23 284
113 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 20 767
114 Afganistanin lippu Afganistan 20 367
115 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 19 984
116 Zimbabwen lippu Zimbabwe 19 367
117 Botswanan lippu Botswana 19 070
118 Laos 18 230
119 Malin lippu. Mali 17 407
120 Gabon 17 212
121 Georgia 16 716
122 Jamaika 15 424
123 Albanian lippu Albania 15 121
124 Brunein lippu Brunei 14 695
125 Mosambikin lippu Mosambik 14 601
126 Burkina Fason lippu Burkina Faso 14 284
127 Maltan lippu Malta 14 270
128 Namibian lippu Namibia 14 148
129 Mauritiuksen lippu Mauritius 14 033
130 Nicaraguan lippu Nicaragua 13 380
131 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 13 225
132 Bahaman lippu Bahama 12 928
133 Mongolian lippu Mongolia 12 724
134 Armenian lippu Armenia 12 533
135 Madagaskarin lippu Madagaskar 12 499
136 Pohjois-Makedonian lippu Pohjois-Makedonia 12 374
137 Guinea 11 503
138 Kongon tasavalta 11 460
139 Moldovan lippu Moldova 11 436
140 Tšadin lippu Tšad 11 112
141 Beninin lippu Benin 10 546
142 Haiti 9 717
143 Ruandan lippu Ruanda 9 709
144 Nigerin lippu Niger 9 458
145 Kirgisia 8 013
146 Kosovon lippu Kosovo 7 839
147 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 7 350
148 Malawin lippu Malawi 6 885
149 Eritrean lippu Eritrea 6 722
150 Montenegron lippu Montenegro 5 389
151 Togon lippu Togo 5 347
152 Fidži 5 223
153 Mauritanian lippu Mauritania 5 200
154 Barbadoksen lippu Barbados 5 172
155 Malediivien lippu Malediivit 4 809
156 Swazimaan lippu Swazimaa 4 756
157 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 3 980
158 Surinamen lippu Suriname 3 840
159 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 3 754
160 Guyana 3 636
161 Burundin lippu Burundi 3 436
162 Liberia 3 218
163 Itä-Timor 3 155
164 Lesotho 2 981
165 Bhutanin lippu Bhutan 2 624
166 Keski-Afrikan tasavalta 2 307
167 Djiboutin lippu Djibouti 2 187
168 Kap Verde 1 972
169 Belizen lippu Belize 1 912
170 Saint Lucian lippu Saint Lucia 1 774
171 San Marinon lippu San Marino 1 769
172 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 1 612
173 Gambia 1 605
174 Seychellien lippu Seychellit 1 564
175 Guinea-Bissau 1 480
176 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1 424
177 Grenada 1 192
178 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 1 005
179 Vanuatun lippu Vanuatu 957
180 Samoan lippu Samoa 878
181 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 828
182 Komorit 745
183 Dominican lippu Dominica 485
184 Tongan lippu Tonga 468
185 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 450
186 Mikronesian lippu Mikronesian liittovaltio 335
187 Palaun lippu Palau 300
188 Marshallinsaarten lippu Marshallinsaaret 230
189 Kiribati 205
190 Tuvalun lippu Tuvalu 45
Sija Valtio BKT (USD miljoonissa)
  Rotating earth (Very small).gif Maapallo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.80 683 787
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.19 390 604
2 Kiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 237 700
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 872 137
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 677 439
5 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 622 434
6 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 597 491
7 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 582 501
8 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 055 506
9 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 934 798
10 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 653 043
11 Etelä-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 577 524
12 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 530 751
13 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 323 421
14 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 311 320
15 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 149 919
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 015 539
17 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.851 102
18 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.826 200
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.683 827
20 Sveitsin lippu Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.678 887
21 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.637 590
22 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.538 040
23 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.524 510
24 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.492 681
25 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.455 221
26 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.439 514
27 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.416 596
28 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.398 832
29 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.382 575
30 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.375 771
31 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.350 851
32 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.349 419
- Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.341 449
34 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.333 731
35 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.324 872
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.323 907
37 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.314 500
38 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.313 595
39 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.309 191
40 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.304 952
41 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.277 076
42 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.251 885
43 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.249 724
44 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.235 369
45 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.223 864
46 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.217 571
47 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.215 726
48 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.211 803
49 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.211 389
50 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.205 853
51 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.200 288
52 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.197 716
53 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.170 371
54 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.167 605
55 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.159 407
56 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.139 135
57 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.124 209
58 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.120 126
59 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.117 488
60 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.112 154
61 Marokon lippu Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.109 139
62 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.103 057
63 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.95 769
64 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.87 175
65 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.80 561
66 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.75 932
67 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.75 620
68 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.74 938
69 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.72 643
70 Myanmarin lippu Myanmar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.69 322
71 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.62 404
72 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.61 838
73 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.57 057
74 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.56 832
75 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.56 157
76 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.54 849
77 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.54 442
78 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.52 090
79 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.51 844
80 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.50 984
81 Macaon lippu Macao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.50 361
82 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.48 770
83 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.48 718
84 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.47 330
85 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.47 168
86 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.42 355
87 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.41 432
88 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 748
89 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 389
90 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 257
91 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 068
92 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.37 509
93 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.37 241
94 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.35 307
95 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.34 799
96 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.30 264
97 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.29 735
98 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.25 921
99 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.25 891
100 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.25 809
101 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.24 805
102 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.24 472
103 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.23 909
104 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 979
105 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 158
106 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 105
107 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.21 652
108 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.21 089
109 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.20 815
110 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.18 169
111 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.17 846
112 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.17 407
113 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.16 853
114 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.16 375
115 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.15 288
116 Georgia[n 1] 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.15 159
117 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.14 768
118 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.14 623
119 Palestiinan lippu Palestiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.14 498
120 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 814
121 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 338
122 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 245
123 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 039
124 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 873
125 Maltan lippu Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 538
126 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 487
127 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 334
128 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 162
129 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 128
130 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 537
131 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 500
132 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 488
133 Pohjois-Makedonian lippu Pohjois-Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 338
134 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.10 491
135 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.9 981
136 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.9 274
137 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.9 137
138 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 723
139 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 408
140 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 128
141 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 120
142 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 565
143 Somalian lippu Somalia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 369
144 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 146
145 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 129
146 Malawin lippu Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.6 303
147 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 061
148 Mauritanian lippu Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 025
149 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 813
150 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 797
151 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 774
152 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 597
153 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 409
154 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 774
155 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 676
156 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 478
157 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 324
158 Andorran lippu Andorra 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 013
159 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 955
160 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 639
161 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 512
162 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 158
163 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 949
164 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 845
165 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 838
166 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 754
167 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 712
168 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 659
169 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 532
170 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 486
171 Guinea-Bissau 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 347
172 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 303
173 Grenada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 119
174 Gambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 015
175 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0946.&&&&00946
176 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0863.&&&&00863
177 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0857.&&&&00857
178 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0790.&&&&00790
179 Komorit &&&&&&&&&&&&0649.&&&&00649
180 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0563.&&&&00563
181 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0426.&&&&00426
182 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe &&&&&&&&&&&&0391.&&&&00391
183 Mikronesian lippu Mikronesian liittovaltio &&&&&&&&&&&&0336.&&&&00336
184 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0292.&&&&00292
185 Marshallinsaarten lippu Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199
186 Kiribati &&&&&&&&&&&&0196.&&&&00196
187 Naurun lippu Nauru &&&&&&&&&&&&0114.&&&&00114
188 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040
Sija Valtio BKT (USD miljoonissa)
  Rotating earth (Very small).gif Maapallo[7] 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.80 501 413
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.19 485 394
2 Kiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 234 781
3 Japani 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 872 415
4 Saksan lippu Saksa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 693 204
5 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 631 228
6 Ranskan lippu Ranska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 582 492
7 Intia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 575 666
8 Brasilian lippu Brasilia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 055 512
9 Italia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 943 835
10 Kanada 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 647 120
11 Etelä-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 577 524
12 Venäjän lippu Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 530 750
13 Australian lippu Australia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 408 675
14 Espanjan lippu Espanja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 314 314
15 Meksikon lippu Meksiko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 158 229
16 Indonesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 015 539
17 Turkin lippu Turkki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.851 541
18 Alankomaiden lippu Alankomaat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.830 572
19 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.683 827
20 Sveitsin lippu Sveitsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.678 938
21 Argentiinan lippu Argentiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.637 486
22 Ruotsin lippu Ruotsi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.535 607
23 Puolan lippu Puola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.526 211
24 Belgian lippu Belgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.494 763
25 Iran 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.460 976
26 Thaimaan lippu Thaimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.455 302
27 Itävalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.416 835
28 Norjan lippu Norja 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.399 470
29 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.382 575
30 Nigerian lippu Nigeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.375 769
31 Israelin lippu Israel 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.353 268
32 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.348 872
33 Hongkong 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.341 659
34 Irlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.331 430
35 Tanskan lippu Tanska 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.329 865
36 Singaporen lippu Singapore 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.323 901
37 Malesian lippu Malesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.314 707
38 Filippiinit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.313 595
39 Kolumbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.309 191
40 Pakistanin lippu Pakistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.302 139
41 Chilen lippu Chile 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.277 080
42 Venezuelan lippu Venezuela 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.255 092
43 Suomen lippu Suomi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.252 246
44 Bangladeshin lippu Bangladesh 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.245 633
45 Vietnamin lippu Vietnam 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.223 779
46 Tšekin lippu Tšekki 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.215 824
47 Romanian lippu Romania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.211 803
48 Perun lippu Peru 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.211 402
49 Kreikka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.203 085
50 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.202 044
51 Egyptin lippu Egypti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.195 135
52 Portugalin lippu Portugali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.195 041
53 Irak 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.182 023
54 Qatarin lippu Qatar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.167 605
55 Algerian lippu Algeria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.167 555
56 Kazakstan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.159 406
57 Unkarin lippu Unkari 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.139 761
58 Angolan lippu Angola 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.126 505
59 Sudanin lippu Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.120 265
60 Kuwait 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.119 534
61 Ukrainan lippu Ukraina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.112 154
62 Marokon lippu Marokko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.109 708
63 Ecuadorin lippu Ecuador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.104 295
64 Puerto Ricon lippu Puerto Rico 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.104 218
65 Kuuba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.96 851
66 Slovakian lippu Slovakia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.95 617
67 Sri Lankan lippu Sri Lanka 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.87 356
68 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.75 931
69 Guatemala 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.75 619
70 Etiopia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.75 605
71 Kenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.74 938
72 Omanin lippu Oman 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.70 783
73 Myanmarin lippu Myanmar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.67 101
74 Luxemburg 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.62 316
75 Panaman lippu Panama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.61 838
76 Uruguayn lippu Uruguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.59 180
77 Ghana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.58 996
78 Bulgarian lippu Bulgaria 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.58 222
79 Costa Rican lippu Costa Rica 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.57 564
80 Kroatia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.55 201
81 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.54 441
82 Libanon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.53 393
83 Tansanian lippu Tansania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.52 090
84 Macaon lippu Macao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.50 361
85 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.49 677
86 Slovenian lippu Slovenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.48 455
87 Liettua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.47 544
88 Serbian lippu Serbia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.41 589
89 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 748
90 Jordania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 708
91 Tunisian lippu Tunisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.40 068
92 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.38 054
93 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.37 915
94 Kongon demokraattinen tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.37 642
95 Bolivian lippu Bolivia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.37 508
96 Bahrainin lippu Bahrain 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.35 325
97 Kamerun 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.34 924
98 Latvia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.30 463
99 Paraguayn lippu Paraguay 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.29 435
100 Jemen 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.27 956
101 Ugandan lippu Uganda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.27 698
102 Viron lippu Viro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.25 921
103 Sambian lippu Sambia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.25 868
104 Libya 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.25 127
105 Nepalin lippu Nepal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.24 870
106 El Salvadorin lippu El Salvador 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.24 805
107 Islannin lippu Islanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.24 476
108 Honduras 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 978
109 Kambodža 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 121
110 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 104
111 Kypros 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 054
112 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.22 005
113 Afganistanin lippu Afganistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.21 992
114 Senegalin lippu Senegal 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.21 126
115 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.18 169
116 Zimbabwen lippu Zimbabwe 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.18 036
117 Botswanan lippu Botswana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.17 406
118 Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.17 364
119 Laos 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.16 853
120 Malin lippu. Mali 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.15 235
121 Georgia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.15 159
122 Palestiinan lippu Palestiina 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.14 498
123 Gabon 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.14 623
124 Mosambikin lippu Mosambik 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 651
125 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 487
126 Brunein lippu Brunei 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 128
127 Kongon tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 292
128 Jamaika 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.14 826
129 Nicaraguan lippu Nicaragua 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 814
130 Mauritiuksen lippu Mauritius 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 366
131 Namibian lippu Namibia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 244
132 Albanian lippu Albania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.13 039
133 Maltan lippu Malta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 553
134 Burkina Fason lippu Burkina Faso 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.12 324
135 Bahaman lippu Bahama 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 791
136 Armenian lippu Armenia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 536
137 Pohjois-Makedonian lippu Pohjois-Makedonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 279
138 Mongolian lippu Mongolia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.11 135
139 Tšadin lippu Tšad 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.10 716
140 Madagaskarin lippu Madagaskar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.10 674
141 Guinea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.10 208
142 Uuden-Kaledonian lippu Uusi-Kaledonia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.9 894
143 Beninin lippu Benin 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.9 236
144 Ruandan lippu Ruanda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.9 136
145 Haiti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 521
146 Moldovan lippu Moldova 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 128
147 Nigerin lippu Niger 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.8 119
148 Kirgisia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 564
149 Kosovon lippu Kosovo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 227
150 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.7 145
151 Monacon lippu Monaco 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.6 400
152 Malawin lippu Malawi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.6 339
153 Liechtenstein 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.6 295
154 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 693
155 Ranskan Polynesia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 623
156 Bermudan lippu Bermuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 601
157 Surinamen lippu Suriname 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 210
158 Mauritanian lippu Mauritania 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.5 092
159 Itä-Timor 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 970
160 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 893
161 Montenegron lippu Montenegro 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 588
162 Togon lippu Togo 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 576
163 Fidži 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 532
164 Swazimaan lippu Swazimaa 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 482
165 Barbadoksen lippu Barbados 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.4 353
166 Eritrean lippu Eritrea 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 858
167 Caymansaarten lippu Caymansaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 480
168 Andorran lippu Andorra 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 278
169 Curaçaon lippu Curaçao 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 159
170 Guyana 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 086
171 Malediivien lippu Malediivit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.3 032
172 Burundin lippu Burundi 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 869
173 Aruban lippu Aruba 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 664
174 Bhutanin lippu Bhutan 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 562
175 Grönlannin lippu Grönlanti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 441
176 Liberia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 122
177 Lesotho 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.2 081
178 Keski-Afrikan tasavalta 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 992
179 Belizen lippu Belize 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 902
180 Kap Verde 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 855
181 Djiboutin lippu Djibouti 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 844
182 Saint Lucian lippu Saint Lucia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 718
183 San Marinon lippu San Marino 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 689
184 Somalian lippu Somalia 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 535
185 Seychellien lippu Seychellit 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 486
186 Sansibar Sansibar 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 391
187 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 248
188 Guinea-Bissau 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 209
189 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 103
190 Sint Maartenin lippu Sint Maarten 0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”..0Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”,”.1 059
191 Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret &&&&&&&&&&&&0902.&&&&00902
192 Grenada &&&&&&&&&&&&0884.&&&&00884
193 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis &&&&&&&&&&&&0852.&&&&00852
194 Gambia &&&&&&&&&&&&0851.&&&&00851
195 Samoan lippu Samoa &&&&&&&&&&&&0824.&&&&00824
196 Vanuatun lippu Vanuatu &&&&&&&&&&&&0812.&&&&00812
197 Turks- ja Caicossaarten lippu Turks- ja Caicossaaret &&&&&&&&&&&&0797.&&&&00797
198 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit &&&&&&&&&&&&0729.&&&&00729
199 Komorit &&&&&&&&&&&&0648.&&&&00648
200 Dominican lippu Dominica &&&&&&&&&&&&0533.&&&&00533
201 Tongan lippu Tonga &&&&&&&&&&&&0435.&&&&00435
202 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja PríncipeMalline:São Tomé and Príncipe &&&&&&&&&&&&0337.&&&&00337
203 Mikronesian lippu Mikronesian liittovaltio &&&&&&&&&&&&0308.&&&&00308
204 Cookinsaarten lippu Cookinsaaret &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311
205 Anguillan lippu Anguilla &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311
206 Palaun lippu Palau &&&&&&&&&&&&0234.&&&&00234
207 Marshallinsaarten lippu Marshallinsaaret &&&&&&&&&&&&0209.&&&&00209
208 Naurun lippu Nauru &&&&&&&&&&&&0182.&&&&00182
209 Kiribati &&&&&&&&&&&&0180.&&&&00180
210 Montserratin lippu Montserrat &&&&&&&&&&&&&063.&&&&0063
211 Tuvalun lippu Tuvalu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. World Economic Outlook Database 1 October 2018. International Monetary Fund.
  2. GDP (current US$) World Development Indicators. World Bank. Viitattu 3 July 2018.
  3. GDP and its breakdown at current prices in US Dollars Jan 2019. United Nations Statistics Division.
  4. United Nations Statistics Division - National Accounts unstats.un.org.
  5. Report for Selected Country Groups and Subjects World Economic Outlook. October 2018. International Monetary Fund.
  6. CIA: The World Factbook cia.gov. 2014. ”Although the EU is not a federation in the strict sense, it is far more than a free-trade association such as ASEAN, NAFTA, or Mercosur, and it has certain attributes associated with independent nations: its own flag, currency (for some members), and law-making abilities, as well as diplomatic representation and a common foreign and security policy in its dealings with external partners. Thus, inclusion of basic intelligence on the EU has been deemed appropriate as a new, separate entity in The World Factbook.”
  7. All countries and regions/subregions (totals) for all years - sorted by region/subregion United Nations. Viitattu Jan 28, 2019.


Viittausvirhe: <ref>-elementit löytyivät ryhmälle nimeltä ”n”, mutta vastaavaa <references group="n"/>-elementtiä ei löytynyt tai sulkeva </ref> puuttuu