Luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan (PPP)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote (BKT) on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarein ostovoimapariteetilla (PPP) korjattuna. Ostovoimapariteettia käyttäen voidaan verrata saman rahamäärän todellista arvoa (ostovoimaa) kussakin maassa. Näin saatuja lukuja pidetään parempina maiden välisiin vertailuihin kuin suoraan valuuttakursseilla muutettuja lukuja. Suoraan valuuttakursseista katsotut luvut kuvaavat kuitenkin paremmin maan kykyä tuottaa tuotteita ja palveluita vaikkakaan eivät kerro ihmisten elinkustannuksista. Luettelossa on myös mukana merentakaisia alueita sekä itsehallinnollisia alueita vaikka ne eivät ole itsenäisiä valtioita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto (2016)[1] Maailmanpankki (2011–2015)[2] Central Intelligence Agency (1993–2016)[3]
Sija Valtio USD
1 Qatarin lippu Qatar 127 660
2 Luxemburg 104 003
Macaon lippu. Macao 95 151
3 Singaporen lippu Singapore 87 855
4 Brunein lippu Brunei 76 884
5 Kuwait 71 887
6 Norjan lippu Norja 69 249
7 Irlanti 69 231
8 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 67 871
9 Sveitsin lippu Sveitsi 59 561
10 San Marinon lippu San Marino 59 058
Hongkong 58 322
11 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 57 436
12 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 55 158
13 Alankomaiden lippu Alankomaat 51 049
14 Bahrainin lippu Bahrain 50 704
15 Ruotsin lippu Ruotsi 49 836
16 Islannin lippu Islanti 49 136
17 Australian lippu Australia 48 899
18 Saksan lippu Saksa 48 111
Taiwanin lippu Taiwan 48 095
19 Itävalta 48 005
20 Tanskan lippu Tanska 47 985
21 Omanin lippu Oman 46 698
22 Kanada 46 437
23 Belgian lippu Belgia 45 047
24 Britannian lippu Britannia 42 481
25 Ranskan lippu Ranska 42 314
26 Suomen lippu Suomi 42 165
27 Japani 41 275
28 Maltan lippu Malta 39 834
29 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 38 639
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 38 393
30 Etelä-Korea 37 740
31 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 37 294
32 Italia 36 833
33 Espanjan lippu Espanja 36 416
34 Israelin lippu Israel 35 179
35 Kypros 34 970
36 Tšekin lippu Tšekki 33 232
37 Slovenian lippu Slovenia 32 085
38 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 31 870
39 Slovakian lippu Slovakia 31 339
40 Liettua 29 972
41 Viron lippu Viro 29 313
42 Portugalin lippu Portugali 28 933
43 Puolan lippu Puola 27 764
44 Seychellien lippu Seychellit 27 602
45 Unkarin lippu Unkari 27 482
46 Malesian lippu Malesia 27 267
47 Kreikka 26 669
48 Venäjän lippu Venäjä 26 490
49 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 25 940
50 Latvia 25 710
51 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 25 157
52 Kazakstan 25 145
53 Turkin lippu Turkki 24 912
54 Bahaman lippu Bahama 24 555
55 Chilen lippu Chile 24 113
56 Panaman lippu Panama 23 024
57 Kroatia 22 795
58 Romanian lippu Romania 22 348
59 Uruguayn lippu Uruguay 21 527
60 Mauritiuksen lippu Mauritius 20 422
61 Bulgarian lippu Bulgaria 20 327
62 Argentiinan lippu Argentiina 20 047
63 Gabon 19 056
64 Meksikon lippu Meksiko 18 938
65 Libanon 18 525
66 Iran 18 077
67 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 18 000
68 Irak 17 944
69 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 17 485
70 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 17 439
71 Barbadoksen lippu Barbados 17 100
72 Botswanan lippu Botswana 17 042
73 Thaimaan lippu Thaimaa 16 888
74 Montenegron lippu Montenegro 16 643
75 Costa Rican lippu Costa Rica 16 436
Rotating earth (Very small).gif Maapallo [4][5] 16 318
76 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 16 049
77 Malediivien lippu Malediivit 15 553
78 Kiina 15 399
79 Palaun lippu Palau 15 319
80 Brasilian lippu Brasilia 15 242
81 Algerian lippu Algeria 15 026
82 Makedonian lippu. Makedonia 14 597
83 Serbian lippu Serbia 14 493
84 Kolumbia 14 130
85 Grenada 14 116
86 Surinamen lippu Suriname 13 988
87 Venezuelan lippu Venezuela 13 761
88 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 13 225
89 Perun lippu Peru 12 903
90 Egyptin lippu Egypti 12 554
91 Jordania 12 278
92 Mongolian lippu Mongolia 12 275
93 Sri Lankan lippu Sri Lanka 12 262
94 Albanian lippu Albania 11 840
95 Saint Lucian lippu Saint Lucia 11 783
96 Indonesia 11 720
97 Tunisian lippu Tunisia 11 634
98 Naurun lippu Nauru 11 539
99 Dominican lippu Dominica 11 375
100 Namibian lippu Namibia 11 290
101 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 11 271
102 Ecuadorin lippu Ecuador 11 109
103 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 10 958
Kosovon lippu Kosovo[6][7] 10 235
104 Georgia 10 044
105 Swazimaan lippu Swazimaa 9 776
106 Paraguayn lippu Paraguay 9 396
107 Fidži 9 268
108 Jamaika 8 976
109 El Salvadorin lippu El Salvador 8 909
110 Libya 8 678
111 Armenian lippu Armenia 8 621
112 Marokon lippu. Marokko 8 330
113 Ukrainan lippu Ukraina 8 305
114 Bhutanin lippu Bhutan 8 227
115 Belizen lippu Belize 8 220
116 Guatemala 7 899
117 Guyana 7 873
118 Filippiinit 7 728
119 Bolivian lippu Bolivia 7 218
120 Angolan lippu Angola 6 844
121 Kongon tasavalta 6 676
122 Kap Verde 6 662
123 Intia 6 616
124 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 6 563
125 Vietnamin lippu Vietnam 6 429
126 Nigerian lippu Nigeria 5 942
127 Myanmarin lippu Myanmar 5 832
128 Laos 5 710
129 Samoan lippu Samoa 5 553
130 Nicaraguan lippu Nicaragua 5 452
131 Tongan lippu Tonga 5 386
132 Moldovan lippu Moldova 5 328
133 Honduras 5 271
134 Pakistanin lippu Pakistan 5 106
135 Sudanin lippu Sudan 4 447
136 Ghana 4 412
137 Mauritanian lippu. Mauritania 4 328
138 Itä-Timor 4 187
139 Bangladeshin lippu Bangladesh 3 891
140 Sambian lippu Sambia 3 880
141 Kambodža 3 737
142 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 3 609
143 Lesotho 3 601
144 Tuvalun lippu Tuvalu 3 567
145 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 3 541
146 Kirgisia 3 521
147 Djiboutin lippu Djibouti 3 370
148 Kenia 3 361
149 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 3 301
150 Kamerun 3 249
151 Mikronesian lippu Mikronesia 3 234
152 Tansanian lippu Tansania 3 080
153 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 3 072
154 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 3 008
155 Vanuatun lippu Vanuatu 2 631
156 Senegalin lippu Senegal 2 577
157 Nepalin lippu Nepal 2 479
158 Tšadin lippu Tšad 2 445
159 Jemen 2 375
160 Malin lippu. Mali 2 266
161 Beninin lippu Benin 2 119
162 Ugandan lippu Uganda 2 068
163 Ruandan lippu Ruanda 1 977
164 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 1 973
165 Zimbabwen lippu Zimbabwe 1 970
166 Etiopia 1 946
167 Afganistanin lippu Afganistan 1 919
168 Kiribati 1 823
169 Haiti 1 784
170 Burkina Fason lippu Burkina Faso 1 782
171 Guinea-Bissau 1 730
172 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 1 672
173 Gambia 1 667
174 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 1 657
175 Togon lippu Togo 1 550
176 Komorit 1 529
177 Madagaskarin lippu Madagaskar 1 505
178 Eritrean lippu Eritrea 1 410
179 Guinea 1 265
180 Mosambikin lippu Mosambik 1 215
181 Malawin lippu Malawi 1 134
182 Nigerin lippu Niger 1 107
183 Liberia 855
184 Burundin lippu Burundi 814
185 Kongon demokraattinen tasavalta 773
186 Keski-Afrikan tasavalta 652
Sija Valtio USD Vuosi
1 Qatarin lippu Qatar 141 543 2015
Macaon lippu. Macao 111 497 2015
2 Luxemburg 101 926 2015
3 Singaporen lippu Singapore 85 382 2015
4 Brunein lippu Brunei 78 369 2015
5 Kuwait 74 646 2015
6 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 69 971 2015
7 Irlanti 65 144 2015
8 Norjan lippu Norja 61 197 2015
9 Sveitsin lippu Sveitsi 61 086 2015
Hongkong 56 924 2015
10 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 56 116 2015
11 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 53 539 2015
Bermudan lippu Bermuda 52 436 2013
Caymansaarten lippu Caymansaaret 49 902 2011
12 Alankomaiden lippu Alankomaat 48 313 2015
13 Itävalta 48 194 2015
14 Saksan lippu Saksa 47 377 2015
15 Ruotsin lippu Ruotsi 46 704 2015
16 Tanskan lippu Tanska 46 624 2015
17 Bahrainin lippu Bahrain 46 586 2015
18 Islannin lippu Islanti 46 547 2015
19 Australian lippu Australia 46 270 2015
20 Kanada 44 310 2015
21 Belgian lippu Belgia 44 093 2015
22 Suomen lippu Suomi 42 309 2015
23 Britannian lippu Britannia 41 801 2015
24 Japani 40 763 2015
25 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 40 719 2015
26 Omanin lippu Oman 39 971 2015
27 Ranskan lippu Ranska 39 631 2015
28 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 36 982 2015
Sint Maartenin lippu Sint Maarten 36 327 2011
29 Italia 36 030 2015
Aruban lippu Aruba 36 015 2011
30 Israelin lippu Israel 35 831 2015
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 35 024 2013
31 Etelä-Korea 34 549 2015
32 Espanjan lippu Espanja 34 527 2015
33 Maltan lippu Malta 33 339 2015
34 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 33 309 2015
35 Tšekin lippu Tšekki 32 759 2015
36 Slovenian lippu Slovenia 31 144 2015
37 Kypros 31 116 2015
38 Portugalin lippu Portugali 29 213 2015
39 Slovakian lippu Slovakia 29 105 2015
40 Viron lippu Viro 27 808 2015
41 Liettua 27 681 2015
42 Seychellien lippu Seychellit 27 177 2015
43 Malesian lippu Malesia 26 950 2015
44 Kreikka 26 631 2015
45 Puolan lippu Puola 26 261 2015
46 Unkarin lippu Unkari 25 799 2015
47 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 25 088 2015
48 Kazakstan 25 045 2015
49 Venäjän lippu Venäjä 24 451 2015
50 Latvia 24 257 2015
51 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 23 062 2015
52 Bahaman lippu Bahama 23 001 2015
53 Chilen lippu Chile 22 370 2015
54 Panaman lippu Panama 22 237 2015
55 Kroatia 21 881 2015
56 Romanian lippu Romania 21 403 2015
57 Uruguayn lippu Uruguay 21 244 2015
58 Kuuba 20 646 2013
59 Argentiinan lippu Argentiina 20 338 2015
60 Mauritiuksen lippu Mauritius 20 085 2015
61 Gabon 20 081 2015
62 Turkin lippu Turkki 20 008 2015
63 Bulgarian lippu Bulgaria 18 248 2015
64 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 17 779 2015
65 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 17 740 2015
66 Venezuelan lippu Venezuela 17 665 2014
67 Iran 17 388 2014
68 Meksikon lippu Meksiko 17 269 2015
69 Surinamen lippu Suriname 16 703 2015
70 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 16 533 2015
71 Barbadoksen lippu Barbados 16 406 2015
72 Thaimaan lippu Thaimaa 16 340 2015
73 Botswanan lippu Botswana 15 839 2015
74 Costa Rican lippu Costa Rica 15 595 2015
Rotating earth (Very small).gif Maapallo[8][5] 15 546 2015
75 Montenegron lippu Montenegro 15 464 2015
76 Irak 15 395 2015
77 Brasilian lippu Brasilia 15 391 2015
78 Palaun lippu Palau 15 317 2015
79 Algerian lippu Algeria 14 717 2015
80 Kiina 14 450 2015
81 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 14 237 2015
82 Libanon 13 936 2015
83 Makedonian lippu. Makedonia 13 908 2015
84 Kolumbia 13 829 2015
85 Serbian lippu Serbia 13 721 2015
86 Grenada 13 559 2015
87 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 13 209 2015
88 Malediivien lippu Malediivit 12 770 2015
89 Perun lippu Peru 12 529 2015
90 Mongolian lippu Mongolia 12 221 2015
91 Sri Lankan lippu Sri Lanka 11 763 2015
92 Tunisian lippu Tunisia 11 618 2015
93 Ecuadorin lippu Ecuador 11 474 2015
94 Albanian lippu Albania 11 249 2015
95 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 11 140 2015
96 Indonesia 11 058 2015
97 Libya 11 023 2011
98 Saint Lucian lippu Saint Lucia 10 944 2015
99 Egyptin lippu Egypti 10 913 2015
100 Jordania 10 903 2015
101 Dominican lippu Dominica 10 865 2015
102 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 10 633 2015
103 Namibian lippu Namibia 10 411 2015
Kosovon lippu Kosovo 9 759 2015
104 Georgia 9 699 2015
105 Fidži 9 323 2015
106 Paraguayn lippu Paraguay 9 199 2015
107 Jamaika 9 092 2015
108 Swazimaan lippu Swazimaa 8 648 2015
109 El Salvadorin lippu El Salvador 8 620 2015
110 Belizen lippu Belize 8 484 2015
111 Armenian lippu Armenia 8 419 2015
112 Bhutanin lippu Bhutan 8 370 2015
113 Ukrainan lippu Ukraina 7 940 2015
114 Marokon lippu. Marokko 7 842 2015
115 Guatemala 7 722 2015
116 Guyana 7 522 2015
117 Filippiinit 7 387 2015
118 Angolan lippu Angola 7 387 2015
119 Naurun lippu Nauru 7 350 2011
120 Bolivian lippu Bolivia 6 954 2015
121 Kap Verde 6 557 2015
122 Kongon tasavalta 6 381 2015
123 Intia 6 101 2015
124 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 6 086 2015
125 Vietnamin lippu Vietnam 6 035 2015
126 Nigerian lippu Nigeria 6 004 2015
127 Samoan lippu Samoa 5 935 2015
128 Laos 5 691 2015
129 Tongan lippu Tonga 5 535 2015
130 Myanmarin lippu Myanmar 5 250 2015
131 Nicaraguan lippu Nicaragua 5 200 2015
132 Honduras 5 095 2015
133 Moldovan lippu Moldova 5 049 2015
Palestiinan lippu Palestiina 5 020 2015
134 Pakistanin lippu Pakistan 5 011 2015
135 Sudanin lippu Sudan 4 388 2015
136 Ghana 4 211 2015
137 Tuvalun lippu Tuvalu 3 926 2015
138 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 3 911 2015
139 Mauritanian lippu. Mauritania 3 891 2014
140 Sambian lippu Sambia 3 836 2015
141 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 3 514 2015
142 Mikronesian lippu Mikronesia 3 497 2015
143 Djiboutin lippu Djibouti 3 491 2015
144 Kambodža 3 490 2015
145 Kirgisia 3 434 2015
146 Bangladeshin lippu Bangladesh 3 340 2015
147 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 3 219 2015
148 Kamerun 3 115 2015
149 Kenia 3 089 2015
150 Vanuatun lippu Vanuatu 2 988 2015
151 Lesotho 2 950 2015
152 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 2 869 2014
153 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 2 834 2015
154 Jemen 2 821 2015
155 Tansanian lippu Tansania 2 673 2015
156 Nepalin lippu Nepal 2 462 2015
157 Senegalin lippu Senegal 2 421 2015
158 Itä-Timor 2 283 2015
159 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 2 201 2015
160 Tšadin lippu Tšad 2 176 2015
161 Beninin lippu Benin 2 057 2015
162 Malin lippu. Mali 2 028 2015
163 Kiribati 1 995 2015
164 Afganistanin lippu Afganistan 1 925 2015
165 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 1 854 2015
166 Ugandan lippu Uganda 1 851 2015
167 Zimbabwen lippu Zimbabwe 1 787 2015
168 Ruandan lippu Ruanda 1 762 2015
169 Haiti 1 757 2015
170 Burkina Fason lippu Burkina Faso 1 696 2015
171 Gambia 1 680 2015
172 Etiopia 1 629 2015
173 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 1 569 2015
174 Komorit 1 483 2015
175 Madagaskarin lippu Madagaskar 1 465 2015
176 Togon lippu Togo 1 460 2015
177 Guinea-Bissau 1 456 2015
178 Eritrean lippu Eritrea 1 411 2011
179 Guinea 1 209 2015
180 Mosambikin lippu Mosambik 1 192 2015
181 Malawin lippu Malawi 1 184 2015
182 Nigerin lippu Niger 956 2015
183 Liberia 835 2015
184 Kongon demokraattinen tasavalta 784 2015
185 Burundin lippu Burundi 727 2015
186 Keski-Afrikan tasavalta 619 2015
Sija Valtio USD Vuosi
1 Qatarin lippu Qatar 129 700 2016  arvio
2 Luxemburg 102 000 2016  arvio
Macaon lippu. Macao 96 100 2016  arvio
3 Liechtenstein 89 400 2009  arvio
4 Singaporen lippu Singapore 87 100 2016  arvio
Bermudan lippu Bermuda 85 700 2013  arvio
Mansaaren lippu Mansaari 83 100 2007  arvio
5 Brunein lippu Brunei 79 700 2016  arvio
6 Monacon lippu Monaco 78 700 2013  arvio
7 Kuwait 71 300 2016  arvio
8 Irlanti 69 400 2016  arvio
9 Norjan lippu Norja 69 300 2016  arvio
10 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat 67 700 2016  arvio
Sint Maartenin lippu Sint Maarten 66 800 2014  arvio
11 San Marinon lippu San Marino 65 300 2016  arvio
12 Sveitsin lippu Sveitsi 59 400 2016  arvio
Hongkong 58 100 2016  arvio
13 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 57 300 2016  arvio
Jersey 57 000 2005  arvio
Falklandinsaaret 55 400 2002  arvio
14 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 54 100 2016  arvio
Guernsey 52 300 2014  arvio
15 Alankomaiden lippu Alankomaat 50 800 2016  arvio
16 Bahrainin lippu Bahrain 50 300 2016  arvio
17 Ruotsin lippu Ruotsi 49 700 2016  arvio
18 Australian lippu Australia 48 800 2016  arvio
19 Saksan lippu Saksa 48 200 2016  arvio
20 Islannin lippu Islanti 48 100 2016  arvio
21 Itävalta 47 900 2016  arvio
22 Taiwanin lippu Taiwan 47 800 2016  arvio
23 Tanskan lippu Tanska 46 600 2016  arvio
24 Kanada 46 200 2016  arvio
25 Belgian lippu Belgia 44 900 2016  arvio
Caymansaarten lippu Caymansaaret 43 800 2004  arvio
26 Omanin lippu Oman 43 700 2015  arvio
Gibraltarin lippu Gibraltar 43 000 2008  arvio
27 Britannian lippu Britannia 42 500 2016  arvio
28 Ranskan lippu Ranska 42 400 2016  arvio
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 42 300 2010  arvio
29 Suomen lippu Suomi 41 800 2016  arvio
30 Japani 38 900 2016  arvio
Uusi-Kaledonia Uusi-Kaledonia 38 800 2012  arvio
31 Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea 38 700 2016  arvio
32 Maltan lippu Malta 37 900 2016  arvio
33 Etelä-Korea 37 900 2016  arvio
Grönlannin lippu Grönlanti 37 900 2008  arvio
Puerto Ricon lippu Puerto Rico 37 700 2016  arvio
34 Andorran lippu Andorra 37 200 2011  arvio
35 Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 37 100 2016  arvio
Färsaaret 36 600 2014  arvio
36 Espanjan lippu Espanja 36 500 2016  arvio
37 Italia 36 300 2016  arvio
Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 36 100 2013  arvio
Saint Pierre ja Miquelon Saint Pierre ja Miquelon 34 900 2006  arvio
38 Israelin lippu Israel 34 800 2016  arvio
39 Kypros 34 400 2016  arvio
40 Tšekin lippu Tšekki 33 200 2016  arvio
41 Slovenian lippu Slovenia 32 000 2016  arvio
42 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 31 900 2016  arvio
43 Slovakian lippu Slovakia 31 200 2016  arvio
Guam 30 500 2013  arvio
44 Liettua 29 900 2016  arvio
45 Viron lippu Viro 29 500 2015  arvio
Turks- ja Caicossaaret Turks- ja Caicossaaret 29 100 2007  arvio
46 Portugalin lippu Portugali 28 500 2016  arvio
47 Seychellien lippu Seychellit 28 000 2016  arvio
48 Puolan lippu Puola 27 700 2016  arvio
49 Unkarin lippu Unkari 27 200 2016  arvio
50 Malesian lippu Malesia 27 200 2016  arvio
51 Kreikka 26 800 2016  arvio
Ranskan Polynesia 26 100 2012  arvio
52 Venäjän lippu Venäjä 26 100 2016  arvio
53 Kazakstan 25 700 2016  arvio
54 Latvia 25 700 2016  arvio
55 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 25 500 2016  arvio
Aruban lippu Aruba 25 300 2011  arvio
56 Bahaman lippu Bahama 24 600 2016  arvio
57 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 24 100 2016  arvio
58 Chilen lippu Chile 24 000 2016  arvio
59 Panaman lippu Panama 22 800 2016  arvio
60 Kroatia 22 400 2016  arvio
61 Romanian lippu Romania 22 300 2016  arvio
62 Uruguayn lippu Uruguay 21 600 2016  arvio
63 Turkin lippu Turkki 21 100 2016  arvio
64 Mauritiuksen lippu Mauritius 20 500 2016  arvio
65 Argentiinan lippu Argentiina 20 200 2016  arvio
66 Bulgarian lippu Bulgaria 20 100 2016  arvio
67 Gabon 19 300 2016  arvio
Saint Martinin lippu Saint-Martin 19 300 2005  arvio
68 Meksikon lippu Meksiko 18 900 2016  arvio
69 Libanon 18 500 2016  arvio
70 Iran 18 100 2016  arvio
71 Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan 17 700 2016  arvio
72 Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä 17 500 2016  arvio
73 Turkmenistanin lippu Turkmenistan 17 300 2016  arvio
74 Barbadoksen lippu Barbados 17 200 2016  arvio
75 Montenegron lippu Montenegro 17 000 2016  arvio
76 Botswanan lippu Botswana 16 900 2016  arvio
77 Thaimaan lippu Thaimaa 16 800 2016  arvio
78 Irak 16 500 2016  arvio
79 Costa Rican lippu Costa Rica 16 100 2016  arvio
80 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 15 900 2016  arvio
81 Kiina 15 400 2016  arvio
82 Palaun lippu Palau 15 300 2016  arvio
83 Malediivien lippu Malediivit 15 300 2016  arvio
84 Surinamen lippu Suriname 15 200 2016  arvio
85 Brasilian lippu Brasilia 15 200 2016  arvio
86 Venezuelan lippu Venezuela 15 100 2016  arvio
Curaçaon lippu Curaçao 15 000 2004  arvio
87 Algerian lippu Algeria 15 000 2016  arvio
88 Naurun lippu Nauru 14 800 2015  arvio
89 Makedonian lippu. Makedonia 14 500 2016  arvio
90 Libya 14 200 2016  arvio
91 Kolumbia 14 200 2016  arvio
92 Serbian lippu Serbia 14 200 2016  arvio
93 Grenada 14 100 2016  arvio
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit 13 300 2013  arvio
94 Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka 13 200 2016  arvio
Amerikan Samoan lippu Amerikan Samoa 13 000 2013  arvio
95 Perun lippu Peru 13 000 2016  arvio
96 Cookinsaarten lippu Cookinsaaret 12 300 2010  arvio
97 Mongolian lippu Mongolia 12 200 2016  arvio
Anguillan lippu Anguilla 12 200 2008  arvio
98 Egyptin lippu Egypti 12 100 2016  arvio
99 Saint Lucian lippu Saint Lucia 12 000 2016  arvio
100 Albanian lippu Albania 11 900 2016  arvio
101 Namibian lippu Namibia 11 800 2016  arvio
102 Tunisian lippu Tunisia 11 700 2016  arvio
103 Indonesia 11 700 2016  arvio
104 Kuuba 11 600 2014  arvio
105 Dominican lippu Dominica 11 400 2016  arvio
106 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 11 300 2016  arvio
107 Sri Lankan lippu Sri Lanka 11 200 2016  arvio
108 Jordania 11 100 2016  arvio
109 Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina 11 000 2016  arvio
110 Ecuadorin lippu Ecuador 11 000 2016  arvio
111 Georgia 10 100 2016  arvio
Kosovon lippu Kosovo 10 000 2016  arvio
112 Swazimaan lippu Swazimaa 9 800 2016  arvio
113 Paraguayn lippu Paraguay 9 400 2016  arvio
114 Fidži 9 400 2016  arvio
115 Jamaika 9 000 2016  arvio
116 Belizen lippu Belize 8 600 2015  arvio
Montserratin lippu Montserrat 8 500 2006  arvio
117 Armenian lippu Armenia 8 400 2015  arvio
118 El Salvadorin lippu El Salvador 8 300 2015  arvio
119 Marokon lippu. Marokko 8 300 2015  arvio
120 Bhutanin lippu Bhutan 8 200 2015  arvio
121 Ukrainan lippu Ukraina 8 000 2015  arvio
122 Guatemala 7 900 2015  arvio
Saint Helenan lippu Saint Helena, Ascension ja Tristan da Cunha 7 800 2010  arvio
123 Angolan lippu Angola 7 600 2015  arvio
124 Filippiinit 7 500 2015  arvio
125 Guyana 7 200 2015  arvio
126 Kongon tasavalta 6 800 2015  arvio
127 Kap Verde 6 700 2015  arvio
128 Bolivian lippu Bolivia 6 500 2015  arvio
129 Nigerian lippu Nigeria 6 400 2015  arvio
130 Intia 6 200 2015  arvio
131 Vietnamin lippu Vietnam 6 100 2015  arvio
132 Uzbekistanin lippu Uzbekistan 6 100 2015  arvio
133 Niuen lippu Niue 5 800 2003  arvio
134 Itä-Timor 5 800 2015  arvio
135 Laos 5 400 2015  arvio
136 Samoan lippu Samoa 5 400 2015  arvio
137 Myanmarin lippu Myanmar 5 200 2015  arvio
138 Tongan lippu Tonga 5 100 2015  arvio
139 Syyrian lippu Syyria 5 100 2011  arvio
140 Honduras 5 000 2015  arvio
141 Nicaraguan lippu Nicaragua 5 000 2015  arvio
142 Moldovan lippu Moldova 5 000 2015  arvio
143 Pakistanin lippu Pakistan 4 900 2015  arvio
144 Mauritanian lippu. Mauritania 4 500 2015  arvio
145 Sudanin lippu Sudan 4 500 2015  arvio
146 Ghana 4 300 2015  arvio
147 Palestiinan lippu Palestiina 4 300 2014  arvio
148 Sambian lippu Sambia 4 200 2015  arvio
Wallis  ja Futunan lippu Wallis ja Futuna 3 800 2004  arvio
149 Bangladeshin lippu Bangladesh 3 600 2015  arvio
150 Kambodža 3 500 2015  arvio
151 São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe 3 400 2015  arvio
152 Tuvalun lippu Tuvalu 3 400 2015  arvio
153 Marshallinsaarten lippu. Marshallinsaaret 3 400 2015  arvio
154 Kirgisia 3 400 2015  arvio
155 Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko 3 400 2015  arvio
157 Kenia 3 300 2015  arvio
158 Djiboutin lippu Djibouti 3 300 2015  arvio
159 Kamerun 3 200 2015  arvio
160 Tansanian lippu Tansania 3 000 2015  arvio
161 Lesotho 3 000 2015  arvio
162 Mikronesian lippu Mikronesia 3 000 2015  arvio
163 Tadžikistanin lippu Tadžikistan 2 800 2015  arvio
164 Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea 2 800 2015  arvio
165 Tšadin lippu Tšad 2 800 2015  arvio
166 Jemen 2 800 2015  arvio
167 Vanuatun lippu Vanuatu 2 600 2015  arvio
168 Senegalin lippu Senegal 2 500 2015  arvio
169 Nepalin lippu Nepal 2 500 2015  arvio
Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara 2 500 2007  arvio
170 Kiribati 2 200 2015  arvio
171 Zimbabwen lippu Zimbabwe 2 100 2015  arvio
172 Ugandan lippu Uganda 2 100 2015  arvio
173 Afganistanin lippu Afganistan 2 000 2015  arvio
174 Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan 2 000 2015  arvio
175 Salomonsaarten lippu Salomonsaaret 2 000 2015  arvio
176 Beninin lippu Benin 2 000 2015  arvio
177 Ruandan lippu Ruanda 1 800 2015  arvio
178 Burkina Fason lippu Burkina Faso 1 800 2015  arvio
179 Malin lippu. Mali 1 800 2015  arvio
180 Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea 1 800 2014  arvio
181 Haiti 1 800 2015  arvio
182 Gambia 1 700 2015  arvio
183 Etiopia 1 700 2015  arvio
184 Komorit 1 600 2015  arvio
185 Sierra Leonen lippu Sierra Leone 1 600 2015  arvio
186 Togon lippu Togo 1 500 2015  arvio
187 Guinea-Bissau 1 500 2015  arvio
188 Madagaskarin lippu Madagaskar 1 500 2015  arvio
189 Mosambikin lippu Mosambik 1 300 2015  arvio
190 Guinea 1 300 2015  arvio
191 Malawin lippu Malawi 1 200 2015  arvio
192 Eritrean lippu Eritrea 1 200 2015  arvio
193 Nigerin lippu Niger 1 100 2015  arvio
Tokelaun lippu Tokelau 1 000 1993  arvio
194 Liberia 900 2016  arvio
195 Kongon demokraattinen tasavalta 800 2016  arvio
196 Burundin lippu Burundi 800 2016  arvio
197 Keski-Afrikan tasavalta 700 2016  arvio
198 Somalian lippu Somalia 400 2014  arvio

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. World Economic Outlook Database, April 2017, International Monetary Fund. Database updated on 12 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  2. "GDP per capita, PPP (current international $)", World Development Indicators database, World Bank. Database updated on 16 December 2016. Accessed on 23 December 2016.
  3. GDP -per capita (PPP), World Factbook, Central Intelligence Agency. Accessed on 7 March 2014.
  4. World's total GDP (PPP) figure from IMF's World Economic Outlook Database, April 2017. Database updated on 12 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  5. a b World's population figure from World Bank's World Development Indicators database. Database updated on 17 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  6. Kosovo's total GDP (PPP) figure from IMF's World Economic Outlook Database, April 2017. Database updated on 12 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  7. Kosovo's population figure from World Bank's World Development Indicators database. Accessed on 21 April 2017.
  8. World's total GDP (PPP) figure from World Bank's World Development Indicators database. Database updated on 16 December 2016. Accessed on 23 December 2016.