Luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan (PPP)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Maailman valtiot ostovoimapariteetilla korjatun asukaskohtaisen bruttokansantuotteen (GDP (PPP)) mukaan (IMF:n vuoden 2017 arvio, lukuarvot Yhdysvaltain dollareissa).
  > 50 000
  35 000–50 000
  20 000–35 000
  10 000–20 000
  5 000–10 000
  2 000–5 000
  < 2 000
  Ei tietoa

Tämä on luettelo valtioista asukaskohtaisen bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote (BKT) on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarein ostovoimapariteetilla (PPP) korjattuna. Ostovoimapariteettia käyttäen voidaan verrata saman rahamäärän todellista arvoa (ostovoimaa) kussakin maassa. Näin saatuja lukuja pidetään parempina maiden välisiin vertailuihin kuin suoraan valuuttakursseilla muutettuja lukuja. Suoraan valuuttakursseista katsotut luvut kuvaavat kuitenkin paremmin maan kykyä tuottaa tuotteita ja palveluita vaikkakaan eivät kerro ihmisten elinkustannuksista. Luettelossa on myös mukana merentakaisia alueita sekä itsehallinnollisia alueita vaikka ne eivät ole itsenäisiä valtioita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansainvälinen valuuttarahasto (2016)[1] Maailmanpankki (2011–2015)[2] Central Intelligence Agency (1993–2016)[3]
Sija Valtio USD
1  Liechtenstein 141 100
2  Qatar 127 660
3  Luxemburg 104 003
 Macao 95 151
4  Singapore 87 855
5  Brunei 76 884
6  Kuwait 71 887
7  Norja 69 249
8  Irlanti 69 231
9  Yhdistyneet arabiemiirikunnat 67 871
10  Sveitsi 59 561
11  San Marino 59 058
 Hongkong 58 322
12  Yhdysvallat 57 436
13  Saudi-Arabia 55 158
14  Alankomaat 51 049
15  Bahrain 50 704
16  Ruotsi 49 836
17  Islanti 49 136
18  Australia 48 899
19  Saksa 48 111
 Taiwan 48 095
20  Itävalta 48 005
21  Tanska 47 985
22  Oman 46 698
23  Kanada 46 437
24  Belgia 45 047
25 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 42 481
26  Ranska 42 314
27  Suomi 42 165
28  Japani 41 275
29  Malta 39 834
30  Päiväntasaajan Guinea 38 639
 Puerto Rico 38 393
31  Etelä-Korea 37 740
32  Uusi-Seelanti 37 294
33  Italia 36 833
34  Espanja 36 416
35  Israel 35 179
36  Kypros 34 970
37  Tšekki 33 232
38  Slovenia 32 085
39  Trinidad ja Tobago 31 870
40  Slovakia 31 339
41  Liettua 29 972
42  Viro 29 313
43  Portugali 28 933
44  Puola 27 764
45  Seychellit 27 602
46  Unkari 27 482
47  Malesia 27 267
48  Kreikka 26 669
49  Venäjä 26 490
50  Saint Kitts ja Nevis 25 940
51  Latvia 25 710
52  Antigua ja Barbuda 25 157
53  Kazakstan 25 145
54  Turkki 24 912
55  Bahama 24 555
56  Chile 24 113
57  Panama 23 024
58  Kroatia 22 795
59  Romania 22 348
60  Uruguay 21 527
61  Mauritius 20 422
62  Bulgaria 20 327
63  Argentiina 20 047
64  Gabon 19 056
65  Meksiko 18 938
66  Libanon 18 525
67  Iran 18 077
68  Valko-Venäjä 18 000
69  Irak 17 944
70  Turkmenistan 17 485
71  Azerbaidžan 17 439
72  Barbados 17 100
73  Botswana 17 042
74  Thaimaa 16 888
75  Montenegro 16 643
76  Costa Rica 16 436
Rotating earth (Very small).gif Maapallo [4][5] 16 318
77  Dominikaaninen tasavalta 16 049
78  Malediivit 15 553
79  Kiina 15 399
80  Palau 15 319
81  Brasilia 15 242
82  Algeria 15 026
83  Pohjois-Makedonia 14 597
84  Serbia 14 493
85  Kolumbia 14 130
86  Grenada 14 116
87  Suriname 13 988
88  Venezuela 13 761
89  Etelä-Afrikka 13 225
90  Peru 12 903
91  Egypti 12 554
92  Jordania 12 278
93  Mongolia 12 275
94  Sri Lanka 12 262
95  Albania 11 840
96  Saint Lucia 11 783
97  Indonesia 11 720
98  Tunisia 11 634
99  Nauru 11 539
100  Dominica 11 375
101  Namibia 11 290
102  Saint Vincent ja Grenadiinit 11 271
103  Ecuador 11 109
104  Bosnia ja Hertsegovina 10 958
 Kosovo[6][7] 10 235
105  Georgia 10 044
106  Swazimaa 9 776
107  Paraguay 9 396
108  Fidži 9 268
109  Jamaika 8 976
110  El Salvador 8 909
111  Libya 8 678
112  Armenia 8 621
113  Marokko 8 330
114  Ukraina 8 305
115  Bhutan 8 227
116  Belize 8 220
117  Guatemala 7 899
118  Guyana 7 873
119  Filippiinit 7 728
120  Bolivia 7 218
121  Angola 6 844
122  Kongon tasavalta 6 676
123  Kap Verde 6 662
124  Intia 6 616
125  Uzbekistan 6 563
126  Vietnam 6 429
127  Nigeria 5 942
128  Myanmar 5 832
129  Laos 5 710
130  Samoa 5 553
131  Nicaragua 5 452
132  Tonga 5 386
133  Moldova 5 328
134  Honduras 5 271
135  Pakistan 5 106
136  Sudan 4 447
137  Ghana 4 412
138  Mauritania 4 328
139  Itä-Timor 4 187
140  Bangladesh 3 891
141  Sambia 3 880
142  Kambodža 3 737
143  Norsunluurannikko 3 609
144  Lesotho 3 601
145  Tuvalu 3 567
146  Papua-Uusi-Guinea 3 541
147  Kirgisia 3 521
148  Djibouti 3 370
149  Kenia 3 361
150  Marshallinsaaret 3 301
151  Kamerun 3 249
152  Mikronesia 3 234
153  Tansania 3 080
154  São Tomé ja Príncipe 3 072
155  Tadžikistan 3 008
156  Vanuatu 2 631
157  Senegal 2 577
158    Nepal 2 479
159  Tšad 2 445
160  Jemen 2 375
161  Mali 2 266
162  Benin 2 119
163  Uganda 2 068
164  Ruanda 1 977
165  Salomonsaaret 1 973
166  Zimbabwe 1 970
167  Etiopia 1 946
168  Afganistan 1 919
169  Kiribati 1 823
170  Haiti 1 784
171  Burkina Faso 1 782
172  Guinea-Bissau 1 730
173  Sierra Leone 1 672
174  Gambia 1 667
175  Etelä-Sudan 1 657
176  Togo 1 550
177  Komorit 1 529
178  Madagaskar 1 505
179  Eritrea 1 410
180  Guinea 1 265
181  Mosambik 1 215
182  Malawi 1 134
183  Niger 1 107
184  Liberia 855
185  Burundi 814
186  Kongon demokraattinen tasavalta 773
187  Keski-Afrikan tasavalta 652
Sija Valtio USD Vuosi
1  Qatar 141 543 2015
 Macao 111 497 2015
2  Luxemburg 101 926 2015
3  Singapore 85 382 2015
4  Brunei 78 369 2015
5  Kuwait 74 646 2015
6  Yhdistyneet arabiemiirikunnat 69 971 2015
7  Irlanti 65 144 2015
8  Norja 61 197 2015
9  Sveitsi 61 086 2015
 Hongkong 56 924 2015
10  Yhdysvallat 56 116 2015
11  Saudi-Arabia 53 539 2015
 Bermuda 52 436 2013
 Caymansaaret 49 902 2011
12  Alankomaat 48 313 2015
13  Itävalta 48 194 2015
14  Saksa 47 377 2015
15  Ruotsi 46 704 2015
16  Tanska 46 624 2015
17  Bahrain 46 586 2015
18  Islanti 46 547 2015
19  Australia 46 270 2015
20  Kanada 44 310 2015
21  Belgia 44 093 2015
22  Suomi 42 309 2015
23 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 41 801 2015
24  Japani 40 763 2015
25  Päiväntasaajan Guinea 40 719 2015
26  Oman 39 971 2015
27  Ranska 39 631 2015
28  Uusi-Seelanti 36 982 2015
 Sint Maarten 36 327 2011
29  Italia 36 030 2015
 Aruba 36 015 2011
30  Israel 35 831 2015
 Puerto Rico 35 024 2013
31  Etelä-Korea 34 549 2015
32  Espanja 34 527 2015
33  Malta 33 339 2015
34  Trinidad ja Tobago 33 309 2015
35  Tšekki 32 759 2015
36  Slovenia 31 144 2015
37  Kypros 31 116 2015
38  Portugali 29 213 2015
39  Slovakia 29 105 2015
40  Viro 27 808 2015
41  Liettua 27 681 2015
42  Seychellit 27 177 2015
43  Malesia 26 950 2015
44  Kreikka 26 631 2015
45  Puola 26 261 2015
46  Unkari 25 799 2015
47  Saint Kitts ja Nevis 25 088 2015
48  Kazakstan 25 045 2015
49  Venäjä 24 451 2015
50  Latvia 24 257 2015
51  Antigua ja Barbuda 23 062 2015
52  Bahama 23 001 2015
53  Chile 22 370 2015
54  Panama 22 237 2015
55  Kroatia 21 881 2015
56  Romania 21 403 2015
57  Uruguay 21 244 2015
58  Kuuba 20 646 2013
59  Argentiina 20 338 2015
60  Mauritius 20 085 2015
61  Gabon 20 081 2015
62  Turkki 20 008 2015
63  Bulgaria 18 248 2015
64  Azerbaidžan 17 779 2015
65  Valko-Venäjä 17 740 2015
66  Venezuela 17 665 2014
67  Iran 17 388 2014
68  Meksiko 17 269 2015
69  Suriname 16 703 2015
70  Turkmenistan 16 533 2015
71  Barbados 16 406 2015
72  Thaimaa 16 340 2015
73  Botswana 15 839 2015
74  Costa Rica 15 595 2015
Rotating earth (Very small).gif Maapallo[8][5] 15 546 2015
75  Montenegro 15 464 2015
76  Irak 15 395 2015
77  Brasilia 15 391 2015
78  Palau 15 317 2015
79  Algeria 14 717 2015
80  Kiina 14 450 2015
81  Dominikaaninen tasavalta 14 237 2015
82  Libanon 13 936 2015
83  Pohjois-Makedonia 13 908 2015
84  Kolumbia 13 829 2015
85  Serbia 13 721 2015
86  Grenada 13 559 2015
87  Etelä-Afrikka 13 209 2015
88  Malediivit 12 770 2015
89  Peru 12 529 2015
90  Mongolia 12 221 2015
91  Sri Lanka 11 763 2015
92  Tunisia 11 618 2015
93  Ecuador 11 474 2015
94  Albania 11 249 2015
95  Saint Vincent ja Grenadiinit 11 140 2015
96  Indonesia 11 058 2015
97  Libya 11 023 2011
98  Saint Lucia 10 944 2015
99  Egypti 10 913 2015
100  Jordania 10 903 2015
101  Dominica 10 865 2015
102  Bosnia ja Hertsegovina 10 633 2015
103  Namibia 10 411 2015
 Kosovo 9 759 2015
104  Georgia 9 699 2015
105  Fidži 9 323 2015
106  Paraguay 9 199 2015
107  Jamaika 9 092 2015
108  Swazimaa 8 648 2015
109  El Salvador 8 620 2015
110  Belize 8 484 2015
111  Armenia 8 419 2015
112  Bhutan 8 370 2015
113  Ukraina 7 940 2015
114  Marokko 7 842 2015
115  Guatemala 7 722 2015
116  Guyana 7 522 2015
117  Filippiinit 7 387 2015
118  Angola 7 387 2015
119  Nauru 7 350 2011
120  Bolivia 6 954 2015
121  Kap Verde 6 557 2015
122  Kongon tasavalta 6 381 2015
123  Intia 6 101 2015
124  Uzbekistan 6 086 2015
125  Vietnam 6 035 2015
126  Nigeria 6 004 2015
127  Samoa 5 935 2015
128  Laos 5 691 2015
129  Tonga 5 535 2015
130  Myanmar 5 250 2015
131  Nicaragua 5 200 2015
132  Honduras 5 095 2015
133  Moldova 5 049 2015
Palestiinan lippu Palestiina 5 020 2015
134  Pakistan 5 011 2015
135  Sudan 4 388 2015
136  Ghana 4 211 2015
137  Tuvalu 3 926 2015
138  Marshallinsaaret 3 911 2015
139  Mauritania 3 891 2014
140  Sambia 3 836 2015
141  Norsunluurannikko 3 514 2015
142  Mikronesia 3 497 2015
143  Djibouti 3 491 2015
144  Kambodža 3 490 2015
145  Kirgisia 3 434 2015
146  Bangladesh 3 340 2015
147  São Tomé ja Príncipe 3 219 2015
148  Kamerun 3 115 2015
149  Kenia 3 089 2015
150  Vanuatu 2 988 2015
151  Lesotho 2 950 2015
152  Papua-Uusi-Guinea 2 869 2014
153  Tadžikistan 2 834 2015
154  Jemen 2 821 2015
155  Tansania 2 673 2015
156    Nepal 2 462 2015
157  Senegal 2 421 2015
158  Itä-Timor 2 283 2015
159  Salomonsaaret 2 201 2015
160  Tšad 2 176 2015
161  Benin 2 057 2015
162  Mali 2 028 2015
163  Kiribati 1 995 2015
164  Afganistan 1 925 2015
165  Etelä-Sudan 1 854 2015
166  Uganda 1 851 2015
167  Zimbabwe 1 787 2015
168  Ruanda 1 762 2015
169  Haiti 1 757 2015
170  Burkina Faso 1 696 2015
171  Gambia 1 680 2015
172  Etiopia 1 629 2015
173  Sierra Leone 1 569 2015
174  Komorit 1 483 2015
175  Madagaskar 1 465 2015
176  Togo 1 460 2015
177  Guinea-Bissau 1 456 2015
178  Eritrea 1 411 2011
179  Guinea 1 209 2015
180  Mosambik 1 192 2015
181  Malawi 1 184 2015
182  Niger 956 2015
183  Liberia 835 2015
184  Kongon demokraattinen tasavalta 784 2015
185  Burundi 727 2015
186  Keski-Afrikan tasavalta 619 2015
Sija Valtio USD Vuosi
1  Qatar 129 700 2016  arvio
2  Luxemburg 102 000 2016  arvio
 Macao 96 100 2016  arvio
3  Liechtenstein 89 400 2009  arvio
4  Singapore 87 100 2016  arvio
 Bermuda 85 700 2013  arvio
 Mansaari 83 100 2007  arvio
5  Brunei 79 700 2016  arvio
6  Monaco 78 700 2013  arvio
7  Kuwait 71 300 2016  arvio
8  Irlanti 69 400 2016  arvio
9  Norja 69 300 2016  arvio
10  Yhdistyneet arabiemiirikunnat 67 700 2016  arvio
 Sint Maarten 66 800 2014  arvio
11  San Marino 65 300 2016  arvio
12  Sveitsi 59 400 2016  arvio
 Hongkong 58 100 2016  arvio
13  Yhdysvallat 57 300 2016  arvio
 Jersey 57 000 2005  arvio
 Falklandinsaaret 55 400 2002  arvio
14  Saudi-Arabia 54 100 2016  arvio
 Guernsey 52 300 2014  arvio
15  Alankomaat 50 800 2016  arvio
16  Bahrain 50 300 2016  arvio
17  Ruotsi 49 700 2016  arvio
18  Australia 48 800 2016  arvio
19  Saksa 48 200 2016  arvio
20  Islanti 48 100 2016  arvio
21  Itävalta 47 900 2016  arvio
22  Taiwan 47 800 2016  arvio
23  Tanska 46 600 2016  arvio
24  Kanada 46 200 2016  arvio
25  Belgia 44 900 2016  arvio
 Caymansaaret 43 800 2004  arvio
26  Oman 43 700 2015  arvio
 Gibraltar 43 000 2008  arvio
27 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia 42 500 2016  arvio
28  Ranska 42 400 2016  arvio
 Brittiläiset Neitsytsaaret 42 300 2010  arvio
29  Suomi 41 800 2016  arvio
30  Japani 38 900 2016  arvio
Uuden-Kaledonian lippu Uusi-Kaledonia 38 800 2012  arvio
31  Päiväntasaajan Guinea 38 700 2016  arvio
32  Malta 37 900 2016  arvio
33  Etelä-Korea 37 900 2016  arvio
 Grönlanti 37 900 2008  arvio
 Puerto Rico 37 700 2016  arvio
34  Andorra 37 200 2011  arvio
35  Uusi-Seelanti 37 100 2016  arvio
 Färsaaret 36 600 2014  arvio
36  Espanja 36 500 2016  arvio
37  Italia 36 300 2016  arvio
 Yhdysvaltain Neitsytsaaret 36 100 2013  arvio
Saint Pierre ja Miquelon Saint Pierre ja Miquelon 34 900 2006  arvio
38  Israel 34 800 2016  arvio
39  Kypros 34 400 2016  arvio
40  Tšekki 33 200 2016  arvio
41  Slovenia 32 000 2016  arvio
42  Trinidad ja Tobago 31 900 2016  arvio
43  Slovakia 31 200 2016  arvio
 Guam 30 500 2013  arvio
44  Liettua 29 900 2016  arvio
45  Viro 29 500 2015  arvio
 Turks- ja Caicossaaret 29 100 2007  arvio
46  Portugali 28 500 2016  arvio
47  Seychellit 28 000 2016  arvio
48  Puola 27 700 2016  arvio
49  Unkari 27 200 2016  arvio
50  Malesia 27 200 2016  arvio
51  Kreikka 26 800 2016  arvio
 Ranskan Polynesia 26 100 2012  arvio
52  Venäjä 26 100 2016  arvio
53  Kazakstan 25 700 2016  arvio
54  Latvia 25 700 2016  arvio
55  Saint Kitts ja Nevis 25 500 2016  arvio
 Aruba 25 300 2011  arvio
56  Bahama 24 600 2016  arvio
57  Antigua ja Barbuda 24 100 2016  arvio
58  Chile 24 000 2016  arvio
59  Panama 22 800 2016  arvio
60  Kroatia 22 400 2016  arvio
61  Romania 22 300 2016  arvio
62  Uruguay 21 600 2016  arvio
63  Turkki 21 100 2016  arvio
64  Mauritius 20 500 2016  arvio
65  Argentiina 20 200 2016  arvio
66  Bulgaria 20 100 2016  arvio
67  Gabon 19 300 2016  arvio
Saint Martinin lippu Saint-Martin 19 300 2005  arvio
68  Meksiko 18 900 2016  arvio
69  Libanon 18 500 2016  arvio
70  Iran 18 100 2016  arvio
71  Azerbaidžan 17 700 2016  arvio
72  Valko-Venäjä 17 500 2016  arvio
73  Turkmenistan 17 300 2016  arvio
74  Barbados 17 200 2016  arvio
75  Montenegro 17 000 2016  arvio
76  Botswana 16 900 2016  arvio
77  Thaimaa 16 800 2016  arvio
78  Irak 16 500 2016  arvio
79  Costa Rica 16 100 2016  arvio
80  Dominikaaninen tasavalta 15 900 2016  arvio
81  Kiina 15 400 2016  arvio
82  Palau 15 300 2016  arvio
83  Malediivit 15 300 2016  arvio
84  Suriname 15 200 2016  arvio
85  Brasilia 15 200 2016  arvio
86  Venezuela 15 100 2016  arvio
 Curaçao 15 000 2004  arvio
87  Algeria 15 000 2016  arvio
88  Nauru 14 800 2015  arvio
89  Pohjois-Makedonia 14 500 2016  arvio
90  Libya 14 200 2016  arvio
91  Kolumbia 14 200 2016  arvio
92  Serbia 14 200 2016  arvio
93  Grenada 14 100 2016  arvio
 Pohjois-Mariaanit 13 300 2013  arvio
94  Etelä-Afrikka 13 200 2016  arvio
 Amerikan Samoa 13 000 2013  arvio
95  Peru 13 000 2016  arvio
96  Cookinsaaret 12 300 2010  arvio
97  Mongolia 12 200 2016  arvio
 Anguilla 12 200 2008  arvio
98  Egypti 12 100 2016  arvio
99  Saint Lucia 12 000 2016  arvio
100  Albania 11 900 2016  arvio
101  Namibia 11 800 2016  arvio
102  Tunisia 11 700 2016  arvio
103  Indonesia 11 700 2016  arvio
104  Kuuba 11 600 2014  arvio
105  Dominica 11 400 2016  arvio
106  Saint Vincent ja Grenadiinit 11 300 2016  arvio
107  Sri Lanka 11 200 2016  arvio
108  Jordania 11 100 2016  arvio
109  Bosnia ja Hertsegovina 11 000 2016  arvio
110  Ecuador 11 000 2016  arvio
111  Georgia 10 100 2016  arvio
 Kosovo 10 000 2016  arvio
112  Swazimaa 9 800 2016  arvio
113  Paraguay 9 400 2016  arvio
114  Fidži 9 400 2016  arvio
115  Jamaika 9 000 2016  arvio
116  Belize 8 600 2015  arvio
 Montserrat 8 500 2006  arvio
117  Armenia 8 400 2015  arvio
118  El Salvador 8 300 2015  arvio
119  Marokko 8 300 2015  arvio
120  Bhutan 8 200 2015  arvio
121  Ukraina 8 000 2015  arvio
122  Guatemala 7 900 2015  arvio
Saint Helena Saint Helena, Ascension ja Tristan da Cunha 7 800 2010  arvio
123  Angola 7 600 2015  arvio
124  Filippiinit 7 500 2015  arvio
125  Guyana 7 200 2015  arvio
126  Kongon tasavalta 6 800 2015  arvio
127  Kap Verde 6 700 2015  arvio
128  Bolivia 6 500 2015  arvio
129  Nigeria 6 400 2015  arvio
130  Intia 6 200 2015  arvio
131  Vietnam 6 100 2015  arvio
132  Uzbekistan 6 100 2015  arvio
133  Niue 5 800 2003  arvio
134  Itä-Timor 5 800 2015  arvio
135  Laos 5 400 2015  arvio
136  Samoa 5 400 2015  arvio
137  Myanmar 5 200 2015  arvio
138  Tonga 5 100 2015  arvio
139  Syyria 5 100 2011  arvio
140  Honduras 5 000 2015  arvio
141  Nicaragua 5 000 2015  arvio
142  Moldova 5 000 2015  arvio
143  Pakistan 4 900 2015  arvio
144  Mauritania 4 500 2015  arvio
145  Sudan 4 500 2015  arvio
146  Ghana 4 300 2015  arvio
147 Palestiinan lippu Palestiina 4 300 2014  arvio
148  Sambia 4 200 2015  arvio
Wallis ja Futunan lippu Wallis ja Futuna 3 800 2004  arvio
149  Bangladesh 3 600 2015  arvio
150  Kambodža 3 500 2015  arvio
151  São Tomé ja Príncipe 3 400 2015  arvio
152  Tuvalu 3 400 2015  arvio
153  Marshallinsaaret 3 400 2015  arvio
154  Kirgisia 3 400 2015  arvio
155  Norsunluurannikko 3 400 2015  arvio
157  Kenia 3 300 2015  arvio
158  Djibouti 3 300 2015  arvio
159  Kamerun 3 200 2015  arvio
160  Tansania 3 000 2015  arvio
161  Lesotho 3 000 2015  arvio
162  Mikronesia 3 000 2015  arvio
163  Tadžikistan 2 800 2015  arvio
164  Papua-Uusi-Guinea 2 800 2015  arvio
165  Tšad 2 800 2015  arvio
166  Jemen 2 800 2015  arvio
167  Vanuatu 2 600 2015  arvio
168  Senegal 2 500 2015  arvio
169    Nepal 2 500 2015  arvio
Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara 2 500 2007  arvio
170  Kiribati 2 200 2015  arvio
171  Zimbabwe 2 100 2015  arvio
172  Uganda 2 100 2015  arvio
173  Afganistan 2 000 2015  arvio
174  Etelä-Sudan 2 000 2015  arvio
175  Salomonsaaret 2 000 2015  arvio
176  Benin 2 000 2015  arvio
177  Ruanda 1 800 2015  arvio
178  Burkina Faso 1 800 2015  arvio
179  Mali 1 800 2015  arvio
180  Pohjois-Korea 1 800 2014  arvio
181  Haiti 1 800 2015  arvio
182  Gambia 1 700 2015  arvio
183  Etiopia 1 700 2015  arvio
184  Komorit 1 600 2015  arvio
185  Sierra Leone 1 600 2015  arvio
186  Togo 1 500 2015  arvio
187  Guinea-Bissau 1 500 2015  arvio
188  Madagaskar 1 500 2015  arvio
189  Mosambik 1 300 2015  arvio
190  Guinea 1 300 2015  arvio
191  Malawi 1 200 2015  arvio
192  Eritrea 1 200 2015  arvio
193  Niger 1 100 2015  arvio
 Tokelau 1 000 1993  arvio
194  Liberia 900 2016  arvio
195  Kongon demokraattinen tasavalta 800 2016  arvio
196  Burundi 800 2016  arvio
197  Keski-Afrikan tasavalta 700 2016  arvio
198  Somalia 400 2014  arvio

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. World Economic Outlook Database, April 2017, International Monetary Fund. Database updated on 12 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  2. "GDP per capita, PPP (current international $)", World Development Indicators database, World Bank. Database updated on 16 December 2016. Accessed on 23 December 2016.
  3. GDP -per capita (PPP), World Factbook, Central Intelligence Agency. Accessed on 7 March 2014.
  4. World's total GDP (PPP) figure from IMF's World Economic Outlook Database, April 2017. Database updated on 12 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  5. a b World's population figure from World Bank's World Development Indicators database. Database updated on 17 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  6. Kosovo's total GDP (PPP) figure from IMF's World Economic Outlook Database, April 2017. Database updated on 12 April 2017. Accessed on 21 April 2017.
  7. Kosovo's population figure from World Bank's World Development Indicators database. Accessed on 21 April 2017.
  8. World's total GDP (PPP) figure from World Bank's World Development Indicators database. Database updated on 16 December 2016. Accessed on 23 December 2016.