Luettelo valtioiden korkeimmista kohdista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on Luettelo valtioiden korkeimmista kohdista merenpinnalta laskettuna.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valtio/alue Korkein kohta Korkein kohta (pituus)
 Afganistan [1] Noshaq 7 492 m
Alankomaiden lippu Alankomaat [2] Mount Scenery 887 m
Albanian lippu Albania[3] Korab 2 764 m
Algerian lippu Algeria[4] Tahat 3 003 m
 Amerikan Samoa[5] Lata 966 m
Andorran lippu Andorra[6] Coma Pedrosa 2 942 m
Angolan lippu Angola[7] Morro de Moco 2 620 m
 Anguilla[8] Crocus Hill 65 m
Arabiemiraatit Arabiemiraatit [9] nimeämätön kohta 1 910 m
Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda[10] Obama 402 m
Argentiinan lippu Argentiina[11] Aconcagua 6 960 m
Armenian lippu Armenia[12] Aragats 4 090 m
 Aruba[13] Jamanota 188 m
Flag of Australia.svg Ashmore- ja Cartiersaaret [14] nimeämätön kohta 3 m
 Australia[15] Mount Kosciuszko 2 228 m
Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan[16] Bazardüzü 4 485 m
Bahaman lippu Bahama[17] Mount Alvernia 63 m
 Bahrain[18] Jabal ad Dukhan 122 m
 Bangladesh[19] Saka Haphong 1 052 m
Barbadoksen lippu Barbados[20] Mount Hillaby 336 m
Belgian lippu Belgia[21] Signal de Botrange 694 m
Belizen lippu Belize[22] Doyle's Delight 1124 m
Beninin lippu Benin[23] Mont Sokbaro 658 m
Bermudan lippu Bermuda[24] Town Hill 76 m
 Bhutan[25] Gangkhar Puensum 7 570 m
Bolivian lippu Bolivia[26] Nevado Sajama 6 542 m
Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina[27] Maglić 2 386 m
Botswanan lippu Botswana[28] Otse Hill 1 491 m
 Bouvet’nsaari[29] Olavtoppen 935 m
Brasilian lippu Brasilia[30] Pico da Neblina 2 994 m
Brittiläisen Intian valtameren alueen lippu Brittiläinen Intian valtameren alue[31] nimeämätön kohta Diego Garcialla 15 m
Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret[32] Mount Sage 521 m
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia[33] Ben Nevis 1 343 m
 Brunei[34] Bukit Pagon 1 850 m
Bulgarian lippu Bulgaria[35] Musala 2 925 m
Burkina Fason lippu Burkina Faso[36] Tenakourou 749 m
Burundin lippu Burundi[37] Mount Heha 2 684 m
Chilen lippu Chile[38] Ojos del Salado 6 893 m
Caymansaarten lippu Caymansaaret[39] Bluff 46 m
 Clippertoninsaari [40] Rocher Clipperton 29 m
 Cookinsaaret[41] Te Manga 652 m
Costa Rican lippu Costa Rica[42] Cerro Chirripó 3 820 m
 Curaçao[43] Christoffelberg 375 m
Djiboutin lippu Djibouti[44] Mousa Ali 2 028 m
Dominican lippu Dominica[45] Morne Diablotins 1 447 m
Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta[46] Pico Duarte 3 098 m
Ecuadorin lippu Ecuador[47] Chimborazo 6 267 m
Egyptin lippu Egypti[48] Mount Catherine 2 629 m
El Salvadorin lippu El Salvador[49] Cerro El Pital 2 864 m
Eritrean lippu Eritrea[50] Emba Soira 3 018 m
Etiopia[51] Ras Dejen 4 550 m
 Falklandinsaaret[52] Mount Usborne 705 m
Färsaaret[53] Slættaratindur 882 m
 Fidži[54] Tomanivi 1 324 m
 Filippiinit[55] Mount Apo on Mindanao 2 954 m
Gabon[56] Mont Bengoué 1 070 m
Gambia[57] Red Rock 53 m
Georgia[58] Shkhara 5 193 m
Ghana[59] Afadja 880 m
Gibraltarin lippu Gibraltar[60] Gibraltarinvuori 426 m
Grönlannin lippu Grönlanti[61] Gunnbjørn 3 700 m
Grenada[62] Mount Saint Catherine 840 m
Guadeloupen lippu Guadeloupe La Grande Soufrière 1484 m
 Guam[63] Mount Lamlam 406 m
Guatemala[64] Tajumulco 4 220 m
 Guernsey[65] Le Moulin 114 m
Guinea[66] Mont Nimba 1 752 m
Guinea-Bissau[67] nimeämätön kohta 300 m
Guyana[68] Mount Roraima 2 750 m
Haiti[69] Pic la Selle 2 680 m
Heard ja McDonaldinsaarten lippu Heard ja McDonaldinsaaret[70] Mawson Peak 2 745 m
Honduras[71] Cerro Las Minas 2 870 m
Huippuvuorten lippu Huippuvuoret[72] Haakon VII Toppen 2 277 m
 Hongkong[73] Tai Mo Shan 958 m
Israelin lippu Israel[74] Har Meron 1 208 m
Italia[75] Monte Bianco 4 810 m
Itävalta[76] Grossglockner 3 798 m
Islannin lippu Islanti[77] Hvannadalshnúkur 2 109 m
 Intia[78] Kangchenjunga 8 586 m
 Indonesia[79] Puncak Jaya 4 884 m
 Iran[80] Damavand 5 610 m
 Irak[81] Cheekha Dar 3 611 m
Irlanti[82] Carrauntoohil 1 038 m
Jamaika[83] Blue Mountain Peak 2 256 m
 Japani[84] Fuji 3 776 m
Jemen[85] Jabal an Nabi Shu'ayb 3 666 m
 Jersey[86] Les Platons 143 m
Jordania[87] Jabal Umm ad Dami 1 854 m
 Joulusaari[88] Murray Hill 361 m
 Kambodža[89] Phnom Aural 1 810 m
Kamerun[90] Kamerunvuori 4 040 m
Kanada[91] Mount Logan 5 959 m
Kap Verde[92] Pico do Fogo 2 829 m
Keski-Afrikan tasavalta[93] Mont Ngaoui 1 420 m
 Kiina[94] Mount Everest 8 848 m
 Kookossaaret[95] nimeämätön kohta 5 m
Kolumbia[96] Pico Cristóbal Colón 5 700 m
Komorit[97] Karthala 2 360 m
Kongon demokraattinen tasavalta[98] Mount Stanley 5 109 m
Kongon tasavalta[99] Mont Nabemba 1 020 m
Korallimeren saarten territorio Korallimeren saarten territorio [100] nimeämätön kohta 29 m
Kreikka[101] Ólympos 2 919 m
Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko[102] Mount Richard-Molard 1 752 m
Kroatia[103] Dinara 1 831 m
Kuuba[104] Pico Turquino 1 974 m
Kypros[105] Ólympos 1 951 m
Viron lippu Viro[106] Iso Munamäki 318 m
Ranskan lippu Ranska[107] Mont Blanc 4 810 m
Ranskan Guiana Ranskan Guiana[108] Bellevue de l'Inini 851 m
Ruotsin lippu Ruotsi[109] Kebnekaise 2 104 m
 Ranskan Polynesia[110] Mont Orohena 2 241 m
Ranskan eteläisten ja antarktisten alueiden lippu Ranskan eteläiset ja antarktiset alueet[111] Mont Ross 1 850 m
Unkarin lippu Unkari[112] Kékes 1 014 m
 Mansaari[113] Snaefell 621 m
 Kazakstan[114] Khan Tengri 7 010 m
Kenia Mount Kenya[115] 5 199 m
 Kiribati[116] nimeämätön kohta 81 m
Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea[117] Baekdu 2 744 m
Etelä-Korea[118] Hallasan 1 950 m
Kosovon lippu Kosovo [119] Đeravica 2 656 m
 Kuwait[120] Mutla Ridge 306 m
 Kirgisia[121] Džengiš Tšokusu 7 439 m
 Laos[122] Phou Bia 2 817 m
Latvia[123] Gaizinkalns 312 m
Libanon[124] Qurnat as Sawda' 3 088 m
Lesotho[125] Thabana Ntlenyana 3 482 m
Liberia[126] Mount Wuteve 1 440 m
Libya[127] Bikku Bitti 2 267 m
Liechtenstein[128] Grauspitz 2 599 m
Liettua[129] Aukštojas 293 m
Luxemburg[130] Kneiff 560 m
Länsi-Saharan lippu Länsi-Sahara[131] nimeämätön kohta 805 m
 Macao[132] Coloane Alto 172 m
Pohjois-Makedonian lippu Pohjois-Makedonia[133] Golem Korab 2 764 m
Madagaskarin lippu Madagaskar[134] Maromokotro 2 876 m
Malawin lippu Malawi[135] Mulanje Massif 3 002 m
 Malesia[136] Kinabalu 4 095 m
Malediivien lippu Malediivit[137] nimeämätön kohta 2 m
Malin lippu. Mali[138] Hombori Tondo 1 155 m
Maltan lippu Malta[139] Ta'Dmejrek 253 m
 Marshallinsaaret[140] nimeämätön kohta 10 m
Martiniquen lippu Martinique Mont Pelée 1 397 m
Mauritanian lippu Mauritania[141] Kediet ej Jill 915 m
Mauritiuksen lippu Mauritius[142] Piton de la Petite Rivière Noire 828 m
 Mayotte Benara 660 m
Meksikon lippu Meksiko[143] Pico de Orizaba 5 636 m
 Mikronesia[144] Dolohmwar 791 m
Moldovan lippu Moldova[145] Dealul Bălăneşti 430 m
Monacon lippu Monaco[146] Mont Agel 161 m
 Mongolia[147] Khüiten Peak 4 374 m
Montenegron lippu Montenegro[148] Zla Kolata 2 534 m
Montserratin lippu Montserrat[149] Chances Peak 915 m
Marokon lippu Marokko[150] Jbel Toubkal 4 165 m
Mosambikin lippu Mosambik[151] Monte Binga 2 436 m
 Myanmar[152] Hkakabo Razi 5 881 m
Nicaraguan lippu Nicaragua[153] Mogotón 2 107 m
Nigerin lippu Niger[154] Mont Idoukal-n-Taghès 2 022 m
Nigerian lippu Nigeria[155] Chappal Waddi 2 419 m
 Niue[156] nimeämätön kohta 68 m
 Norfolkinsaari[157] Mount Bates 319 m
Namibian lippu Namibia[158] Königstein 2 606 m
 Nauru[159] Command Ridge 71 m
Navassa Navassa[160] nimeämätön kohta 77 m
   Nepal[161] Mount Everest 8 848 m
Norjan lippu Norja[162] Galdhøpiggen 2 469 m
Omanin lippu Oman[163] Jebel Shams 2 980 m
Pohjois-Mariaanien lippu Pohjois-Mariaanit[164] nimeämätön kohta 965 m
 Pakistan[165] K2 8 611 m
 Palau[166] Ngerchelchuus 242 m
Palestiinan lippu Palestiinalaishallinto Mount Nabi Yunis 1 030 m
Panaman lippu Panama[167] Volcán Barú 3 475 m
 Papua-Uusi-Guinea[168] Mount Wilhelm 4 509 m
Paraguayn lippu Paraguay[169] Cerro Peró 842 m
Perun lippu Peru[170] Huascarán 6 768 m
Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea[171] Pico Basile 3 008 m
 Pitcairn[172] Pawala Valley Ridge 347 m
Puolan lippu Puola[173] Rysy 2 499 m
Portugalin lippu Portugali[174] Ponta de Pico 2351 m
Puerto Ricon lippu Puerto Rico[175] Cerro de Punta 1 338 m
 Qatar[176] Qurayn Abu al Bawl 103 m
Réunionin lippu Réunion Piton des Neiges 3 069 m
Romanian lippu Romania[177] Moldoveanu 2 544 m
Ruandan lippu Ruanda[178] Mount Karisimbi 4 519 m
Suomen lippu Suomi[179] Halti 1 324 m
Saksan lippu Saksa[180] Zugspitze 2 962 m
Saint Barthélemyn lippu Saint Barthélemy[181] Morne du Vitet 286 m
Saint Helenan lippu Saint Helena[182] Queen Mary's Peak 2 060 m
Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis[183] Mount Liamuiga 1 156 m
Saint Lucian lippu Saint Lucia[184] Mount Gimie 950 m
Saint Martinin lippu Saint-Martin[185] Pic Paradis 424 m
Saint Pierre ja Miquelon Saint Pierre ja Miquelon[186] Morne de la Grande Montagne 240 m
Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit[187] La Soufrière 1 234 m
 Samoa[188] Mauga Silisili 1 857 m
Sambian lippu Sambia [189] nimeämätön kohta 2 329 m
San Marinon lippu San Marino[190] Monte Titano 755 m
São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe[191] Pico de São Tomé 2 024 m
 Saudi-Arabia[192] Jabal Sawda 3 000 m
Senegalin lippu Senegal[193] nimeämätön kohta 581 m
Serbian lippu Serbia[194] Midžor 2 169 m
Seychellien lippu Seychellit[195] Morne Seychellois 905 m
Sierra Leonen lippu Sierra Leone[196] Loma Mansa (Mount Bintumani) 1 948 m
 Singapore[197] Bukit Timah 163,63 m
 Sint Maarten[198] Sentry Hill 340 m
Slovakian lippu Slovakia[199] Gerlachovský štít 2 655 m
Slovenian lippu Slovenia[200] Triglav 2864 m
 Salomonsaaret[201] Popomanaseu 2 335 m
Somalian lippu Somalia[202] Shimbiris 2 450 m
Spratlysaaret nimeämätön kohta 4 m
Sri Lankan lippu Sri Lanka[203] Pidurutalagala 2 524 m
Sudanin lippu Sudan[204] Deriba Caldera 3 042 m
Surinamen lippu Suriname[205] Julianatop 1 230 m
Swazimaan lippu Swazimaa[206] Emlembe 1862 m
Sveitsin lippu Sveitsi[207] Dufourspitze 4 634 m
Syyrian lippu Syyria[208] Jabal el-Sheikh 2 814 m
 Tadžikistan[209] Qullai Ismoili Somonī 7 495 m
Tansanian lippu Tansania[210] Kilimanjaro 5 892 m
 Thaimaa[211] Doi Inthanon 2 565 m
 Itä-Timor[212] Tatamailau 2963 m
Togon lippu Togo[213] Mont Agou 986 m
Tokelaun lippu Tokelau[214] nimeämätön kohta 5 m
 Tonga[215] nimeämätön kohta 1 033 m
Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago[216] El Cerro del Aripo 940 m
Tunisian lippu Tunisia[217] Jabal ash Shanabi 1 544 m
Turkin lippu Turkki[218] Ararat 5 137 m
 Turkmenistan[219] Aýrybaba 3 139 m
Turks- ja Caicossaarten lippu Turks- ja Caicossaaret[220] Blue Hills 49 m
 Tuvalu[221] nimeämätön kohta 5 m
Tšekin lippu Tšekki[222] Sněžka 1 602 m
Tanskan lippu Tanska[223] Møllehøj 170 m
Tšadin lippu Tšad[224] Emi Koussi 3 445 m
Uuden-Kaledonian lippu Uusi-Kaledonia[225] Mont Panié 1 628 m
 Uusi-Seelanti[226] Mount Cook 3 724 m
Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka[227] Mafadi 3 450 m
Etelä-Georgia ja Eteläiset Sandwichsaaret[228] Mount Paget 2 934 m
Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan[229] Kinyeti 3 187 m
Espanjan lippu Espanja[230] Teide 3 718 m
 Taiwan[231] Yushan 3 952 m
Uruguayn lippu Uruguay[232] Cerro Catedral 513,66 m
 Uzbekistan[233] Khazret Sultan 4 643 m
Ugandan lippu Uganda[234] Margherita Peak 5 109 m
Ukrainan lippu Ukraina[235] Hoverla 2 061 m
 Vanuatu[236] Tabwemasana 1 877 m
Vatikaanin lippu Vatikaanivaltiovaltio[237] nimeämätön kohta 75 m
Venezuelan lippu Venezuela[238] Pico Bolívar 4 978 m
 Vietnam[239] Phan Xi Păng 3 143 m
Venäjän lippu Venäjä[240] Elbrus 5 642 m
Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä[241] Dzjaržynskin mäki 346 m
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat[242] Mount McKinley 6 194 m
Yhdysvaltain pienet erillissaaret Yhdysvaltain pienet erillissaaret [243] nimeämätön kohta 13 m
Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret[244] Crown Mountain 474 m
Wallis ja Futunan lippu Wallis ja Futuna[245] Mont Puke 524 m
Zimbabwen lippu Zimbabwe[246] Nyangani 2 592 m
 Etelämanner[247] Vinsonin massiivi 4 892 m
Rotating earth (Very small).gif Maapallo [248] Mount Everest 8 848 m

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The World Fact Book (South Asia :: Afghanistan) Geography :: AFGHANISTAN. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  2. The World Fact Book (Europe :: Netherlands) Geography :: Netherlands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  3. The World Fact Book (Europe :: Albania) Geography :: ALBANIA. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  4. The World Fact Book (Africa:: Algeria) Geography :: ALGERIA. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  5. The World Fact Book (Australia-Oceania :: American Samoa) Geography :: American Samoa. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  6. The World Fact Book (Europe :: Andorra) Geography :: Andorra. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  7. The World Fact Book (Africa:: Angola) Geography :: Angola. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  8. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Anguilla) Geography :: Anguilla. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  9. The World Fact Book (Middle East :: United Arab Emirates) Geography :: United Arab Emirates. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  10. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Antigua and Barbuda) Geography :: Antigua and Barbuda. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  11. The World Fact Book (South America :: Argentina) Geography :: Argentina. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  12. The World Fact Book (Middle East :: Armenia) Geography :: Armenia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  13. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Aruba) Geography :: Aruba. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  14. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Ashmore and Cartier Islands) Geography :: Ashmore and Cartier Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  15. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Australia) Geography :: Australia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  16. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Azerbaijan) Geography :: Azerbaijan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  17. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Bahamas, The) Geography :: Bahamas, The. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  18. The World Fact Book (Middle East :: Bahrain) Geography :: Bahrain The. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  19. The World Fact Book (Middle East :: Bangladesh) Geography :: Bangladesh. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  20. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Barbados) Geography :: Barbados. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  21. The World Fact Book (Europe :: Belgium) Geography :: Belgium. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  22. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Belize) Geography :: Belize. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  23. The World Fact Book (Africa :: Benin) Geography :: Belize. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  24. The World Fact Book (North America :: Bermuda) Geography :: Bermuda. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  25. The World Fact Book (South Asia :: Bhutan) Geography :: Bhutan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  26. The World Fact Book (South America :: Bolivia) Geography :: Bolivia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  27. The World Fact Book (Europe :: Bosnia and Herzegovina) Geography :: Bosnia ja Hertsegovina. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  28. The World Fact Book (Africa:: Botswana) Geography :: Botswana. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  29. The World Fact Book= (Antarctica :: Bouvet Island) Geography :: Bouvet Island. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  30. The World Fact Book (South America :: Brazil) Geography :: Brazil. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  31. The World Fact Book (South Asia :: British Indian Ocean Territory) Geography :: British Indian Ocean Territory. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  32. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: British Virgin Islands) Geography ::British Virgin Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  33. The World Fact Book (Europe :: United Kingdom) Geography ::United Kingdom. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  34. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Brunei) Geography :: Brunei. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  35. The World Fact Book (Europe :: Bulgaria) Geography :: Bulgaria. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  36. The World Fact Book (Africa:: Burkina Faso) Geography :: Burkina Faso. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  37. The World Fact Book (Africa:: Burundi) Geography :: Burundi. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  38. The World Fact Book (South America :: Chile) Geography :: Chile. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  39. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Cayman Islands) Geography :: Cayman Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  40. The World Fact Book (North America :: Clipperton Island) Geography :: Clipperton Island. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  41. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Cook Islands) Geography :: Cook Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  42. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Costa Rica) Geography :: Costa Rica. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  43. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Curacao) Geography :: Curacao. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  44. The World Fact Book (Africa :: Djibouti) Geography :: Djibouti. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  45. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Dominica) Geography :: Dominica. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  46. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Dominican Republic) Geography :: Dominican Republic. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  47. The World Fact Book (South America :: Ecuador) Geography :: Ecuador. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  48. The World Fact Book (Africa :: Egypt) Geography :: Egypt. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  49. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: El Salvador) Geography :: El Salvador. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  50. The World Fact Book (Africa :: Eritrea) Geography :: Eritrea. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  51. The World Fact Book (Africa :: Ethiopia) Geography :: Ethiopia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  52. The World Fact Book (South America :: Falkland Islands) Geography :: Falkland Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  53. The World Fact Book (Europe :: Faroe Islands) Geography :: Faroe Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  54. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Fiji) Geography :: Fiji. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  55. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Philippines) Geography :: Philippines. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  56. The World Fact Book (Africa:: Gabon) Geography :: Gabon. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  57. The World Fact Book (Africa:: the Gambia) Geography :: The Gambia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  58. The World Fact Book (Europe:: Georgia) Geography :: Georgia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  59. The World Fact Book (Africa:: Ghana) Geography :: Ghana. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  60. The World Fact Book (Europe:: Gibraltar) Geography :: Gibraltar. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  61. The World Fact Book (North America :: Greenland) Geography :: Greenland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  62. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Grenada) Geography :: Grenada. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  63. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Guam) Geography :: Guam. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  64. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Guatemala) Geography :: Guatemala. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  65. The World Fact Book (Europe :: Guernsey) Geography :: Guernsey. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  66. The World Fact Book (Africa:: Guinea) Geography :: Guinea. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  67. The World Fact Book (Africa :: Guinea-Bissau) Geography :: Guinea-Bissau. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  68. The World Fact Book (Africa :: Guyana) Geography :: Guyana. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  69. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Haiti) Geography :: Haiti. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  70. The World Fact Book (Antarctica :: Heard Island and McDonald Islands) Geography :: Heard Island and McDonald Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  71. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Honduras) Geography :: Honduras. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  72. The World Fact Book (Europe :: Svalbard) Geography :: Svalbard. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  73. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Hong Kong) Geography :: Hong Kong. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  74. The World Fact Book (Middle East :: Israel) Geography ::Israel. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  75. The World Fact Book (Europe :: Italy) Geography ::Italy. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  76. The World Fact Book (Europe :: Austria) Geography ::Austria. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  77. The World Fact Book (Europe :: Iceland) Geography ::Iceland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  78. The World Fact Book (South Asia :: India) Geography ::India. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  79. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Indonesia) Geography ::Indonesia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  80. The World Fact Book (Middle East :: Iran) Geography ::Iran. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  81. The World Fact Book (Middle East :: Iraq) Geography ::Iraq. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  82. The World Fact Book (Europe :: Ireland) Geography ::Ireland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  83. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Jamaica) Geography ::Jamaica. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  84. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Japan) Geography ::Japan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  85. The World Fact Book (Middle East :: Yemen) Geography ::Yemen. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  86. The World Fact Book (Europe :: Jersey) Geography ::Jersey. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  87. The World Fact Book (Middle East :: Jordan) Geography ::Jordan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  88. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Christmas Island) Geography ::Christmas Island. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  89. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Cambodia) Geography ::Cambodia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  90. The World Fact Book (Africa :: Cameroon) Geography ::Cameroon. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  91. The World Fact Book (North America:: Canada) Geography ::Canada. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  92. The World Fact Book (Africa :: Cabo Verde) Geography ::Cabo Verde. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  93. The World Fact Book (Africa :: Central African Republic) Geography ::Central African Republic. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 27.6.2015.
  94. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: China) Geography :: China. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  95. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Cocos (Keeling) Islands) Geography :: Cocos Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  96. The World Fact Book (South America :: Colombia) Geography :: Colombi. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  97. The World Fact Book (Africa :: Comoros) Geography :: Comoros. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  98. The World Fact Book (Africa :: Congo, Democratic Republic of the) Geography :: Congo, Democratic Republic of the. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  99. The World Fact Book (Africa :: Congo, Republic of the) Geography :: Congo, Republic of the. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  100. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Coral Sea Islands) Geography ::Coral Sea Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  101. The World Fact Book (Europe :: Greece) Geography ::Greece. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  102. The World Fact Book (Africa :: Cote d'Ivoire) Geography ::Cote d'Ivoire. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  103. The World Fact Book (Europe:: Croatia) Geography ::Croatia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  104. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Cuba) Geography ::Cuba. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  105. The World Fact Book (Europe :: Cyprus) Geography ::Cyprus. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  106. The World Fact Book (Europe :: Estonia) Geography ::Estonia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  107. The World Fact Book (Europe:: France) Geography ::France. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  108. The World Fact Book (Europe:: France) Geography ::France. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  109. The World Fact Book (Europe:: Sweden) Geography :: Sweden. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  110. The World Fact Book (Europe:: French Polynesia) Geography ::French Polynesia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  111. The World Fact Book (Antarctica :: French Southern and Antarctic Lands) Geography ::French Southern and Antarctic Lands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  112. The World Fact Book (Europe:: Hungary) Geography ::Hungary. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  113. The World Fact Book (Europe:: Isle of Man) Geography ::Isle of Man. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  114. The World Fact Book (Central Asia :: Kazakhstan) Geography ::Kazakhstan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  115. The World Fact Book (Africa :: Kenya) Geography ::Kenya. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  116. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Kiribati) Geography ::Kiribati. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  117. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Korea, North) Geography :: Korea, North. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  118. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Korea, South) Geography :: Korea, South. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  119. The World Fact Book (Europe :: Kosovo) Geography :: Kosovo. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  120. The World Fact Book (Middle East :: Kuwait) Geography :: Kuwait. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  121. The World Fact Book (Central Asia :: Kyrgyzstan) Geography :: Kyrgyzstan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  122. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Laos) Geography :: Laos. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  123. The World Fact Book (Europe :: Latvia) Geography :: Latvia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  124. The World Fact Book (Middle East :: Lebanon) Geography :: Lebanon. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  125. The World Fact Book (Africa:: Lesotho) Geography :: Lesotho. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  126. The World Fact Book (Africa:: Liberia) Geography :: Liberia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  127. The World Fact Book (Africa:: Libya) Geography :: Libya. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  128. The World Fact Book (Europe:: Liechtenstein) Geography :: Liechtenstein. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  129. The World Fact Book (Europe:: Lithuania) Geography :: Lithuania. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  130. The World Fact Book (Europe:: Luxemburg) Geography :: Luxemburg. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  131. The World Fact Book (Europe:: Western Sahara) Geography :: Luxemburg. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  132. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Macau) Geography :: Macau. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  133. The World Fact Book (Europe :: Macedonia) Geography :: Macedonia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  134. The World Fact Book (Africa :: Madagascar) Geography :: Madagascar. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  135. The World Fact Book (Africa :: Malawi) Geography :: Malawi. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  136. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Malaysia) Geography :: Malaysia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  137. The World Fact Book (South Asia :: Maldives) Geography :: Maldives. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  138. The World Fact Book (Africa :: Mali) Geography :: Mali. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  139. The World Fact Book (Europe :: Malta) Geography :: Malta. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  140. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Marshall Islands) Geography :: Marshall Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  141. The World Fact Book (Africa :: Mauritania) Geography :: Mauritania. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  142. The World Fact Book (Africa :: Mauritius) Geography :: Mauritius. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  143. The World Fact Book (North America :: Mexico) Geography :: Mexico. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  144. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Micronesia, Federated States of) Geography :: Micronesia, Federated States of. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  145. The World Fact Book (Europe :: Moldova) Geography :: Moldova. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  146. The World Fact Book (Europe :: Monaco) Geography :: Monaco. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  147. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Mongolia) Geography :: Mongolia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  148. The World Fact Book (Europe :: Montenegro) Geography :: Montenegro. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  149. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Montserrat) Geography :: Montserrat. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  150. The World Fact Book (Africa :: Morocco) Geography :: Morocco. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  151. The World Fact Book (Africa :: Mozambique) Geography :: Mozambique. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  152. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Burma) Geography :: Burma. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  153. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Nicaragua) Geography :: Nicaragua. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  154. The World Fact Book (Africa :: Niger) Geography :: Niger. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  155. The World Fact Book (Africa :: Nigeria) Geography :: Nigeria. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  156. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Niue) Geography :: Niue. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  157. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Norfolk Island) Geography :: Norfolk Island. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  158. The World Fact Book (Africa :: Namibia) Geography :: Namibia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  159. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Nauru) Geography :: Nauru. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  160. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Navassa Island) Geography :: Navassa Island. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  161. The World Fact Book (South Asia :: Nepal) Geography :: Nepal. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  162. The World Fact Book (Europe :: Norway) Geography :: Norway. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  163. The World Fact Book (Middle East :: Oman) Geography :: Oman. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  164. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Northern Mariana Islands) Geography :: Northern Mariana Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  165. The World Fact Book (South Asia :: Pakistan) Geography :: Pakistan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  166. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Palau) Geography :: Palau. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  167. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Panama) Geography :: Panama. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  168. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Papua New Guinea) Geography :: Papua New Guinea. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  169. The World Fact Book (South America :: Paraguay) Geography :: Paraguay. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  170. The World Fact Book (South America :: Peru) Geography :: Peru. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  171. The World Fact Book (Africa :: Equatorial Guinea) Geography :: Equatorial Guinea. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  172. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Pitcairn Islands) Geography :: Pitcairn Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  173. The World Fact Book (Europe :: Poland) Geography :: Poland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  174. The World Fact Book (Europe :: Portugal) Geography :: Portugal. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  175. The World Fact Book (Europe :: Portugal) Geography :: Portugal. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  176. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Puerto Rico) Geography :: Puerto Rico. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  177. The World Fact Book (Europe :: Romania) Geography :: Romania. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  178. The World Fact Book (Africa:: Rwanda) Geography :: Rwanda. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  179. The World Fact Book (Europe:: Finland) Geography :: Finland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  180. The World Fact Book (Europe:: Saksa) Geography :: Saksa. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  181. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Saint Barthelemy) Geography :: Saint Barthélemy. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  182. The World Fact Book (Africa :: Saint Helena, Ascension, and Tristan da Cunha) Geography :: Saint Helena, Ascension, and Tristan da Cunha. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  183. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Saint Kitts and Nevis) Geography :: Saint Kitts and Nevis. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  184. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Saint Lucia) Geography :: Saint Lucia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  185. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Saint Martin) Geography :: Saint Martin. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  186. The World Fact Book (North America ::Saint Pierre and Miquelon) Geography :: Saint Pierre and Miquelon. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  187. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Saint Vincent and the Grenadines) Geography :: Saint Vincent and the Grenadines. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  188. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Samoa) Geography ::Samoa. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  189. The World Fact Book (Africa ::Zambia) Geography ::Zambia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  190. The World Fact Book (Europe::San Marino) Geography ::San Marino. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  191. The World Fact Book (Africa::São Tomé and Príncipe) Geography ::São Tomé and Príncipe. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  192. The World Fact Book (Middle East :: Saudi Arabia) Geography :: Saudi Arabia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  193. The World Fact Book (Africa :: Senegal) Geography :: Senegal. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  194. The World Fact Book (Europe:: Serbia) Geography :: Serbia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  195. The World Fact Book (Afirca:: Seychelles) Geography :: Seychelles. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  196. The World Fact Book (Afirca:: Sierra Leone) Geography :: Sierra Leone. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  197. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Singapore) Geography :: Singapore. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  198. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Sint Maarten) Geography :: Sint Maarten. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  199. The World Fact Book (Europe :: Slovakia) Geography :: Slovakia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  200. The World Fact Book (Europe :: Slovenia) Geography :: Slovenia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  201. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Solomon Islands) Geography :: Solomon Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  202. The World Fact Book (Africa :: Somalia) Geography :: Somalia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  203. The World Fact Book (South Asia :: Sri Lanka) Geography :: Sri Lanka. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  204. The World Fact Book (Africa :: Sudan) Geography :: Sudan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  205. The World Fact Book (South America :: Suriname) Geography :: Suriname. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  206. The World Fact Book (Africa :: Swaziland) Geography :: Swaziland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  207. The World Fact Book (Europe:: Switzerland) Geography :: Switzerland. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  208. The World Fact Book (Middle East :: Syria) Geography :: Syria. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  209. The World Fact Book (Central Asia :: Tajikistan) Geography :: Tajikistan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  210. The World Fact Book (Africa :: Tanzania) Geography :: Tanzania. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  211. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Thailand) Geography :: Thailand. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  212. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Timor-Leste) Geography :: Timor-Leste. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  213. The World Fact Book (Afica:Togo) Geography :: Togo. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  214. = The World Fact Book Määritä nimeke! (Australia-Oceania :: Tokelau) Geography :: Tokelau. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  215. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Tonga) Geography :: Tonga. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  216. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Trinidad and Tobago) Geography :: Trinidad and Tobago. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  217. The World Fact Book (North Africa :: Tunisia) Geography :: Tunisia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  218. The World Fact Book (Middle East :: Turkey) Geography :: Turkey. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  219. The World Fact Book (Central Asia :: Turkmenistan) Geography :: Turkmenistan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  220. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Turks and Caicos Islands) Geography :: Turks and Caicos Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  221. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Tuvalu) Geography :: Tuvalu. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  222. The World Fact Book (Europe :: Czech Republic) Geography :: Czech Republic. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  223. The World Fact Book (Europe :: Denmark) Geography :: Denmark. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  224. The World Fact Book (Africa:: Chad) Geography :: Chad. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  225. The World Fact Book (Australia-Oceania :: New Caledonia) Geography :: New Caledonia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  226. The World Fact Book (Australia-Oceania :: New Zealand) Geography :: New Zealand. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  227. The World Fact Book (Africa ::South Africa) Geography :: South Africa. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  228. The World Fact Book (South America :: South Georgia and South Sandwich Islands) Geography :: South Georgia and South Sandwich Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  229. The World Fact Book (Africa:: South Sudan) Geography :: South Sudan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  230. The World Fact Book (Europe:: Spain) Geography :: Spain. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  231. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Taiwan) Geography ::Taiwan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  232. The World Fact Book (South America :: Uruguay) Geography :: Uruguay. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  233. The World Fact Book (Central Asia :: Uzbekistan) Geography :: Uzbekistan. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  234. The World Fact Book (Africa :: Uganda) Geography :: Uganda. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  235. [hhttps://www.cia.gov/library/publications/resources/the-world-factbook/geos/up.html The World Fact Book] (Europe:: Ukraine) Geography :: Ukraine. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  236. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Vanuatu) Geography :: Vanuatu. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  237. The World Fact Book (Europe :: Holy See (Vatican City)) Geography :: Holy See (Vatican City). Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  238. The World Fact Book (South America :: Venezuela) Geography :: Venezuela. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  239. The World Fact Book (East & Southeast Asia :: Vietnam) Geography :: Vietnam. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  240. The World Fact Book (Central Asia :: Russia) Geography :: Russia. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  241. The World Fact Book (Europe :: Belarus) Geography :: Belarus. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  242. The World Fact Book (North America :: United States) Geography ::United States. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  243. The World Fact Book (Australia-Oceania :: United States Pacific Island Wildlife Refuges) Geography ::United States Pacific Island Wildlife Refuges. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  244. The World Fact Book (Central America and Caribbean :: Virgin Islands) Geography :: Virgin Islands. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  245. The World Fact Book (Australia-Oceania :: Wallis and Futuna) Geography :: Wallis and Futuna. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  246. The World Fact Book (Africa :: Zimbabwe) Geography :: Zimbabwe. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  247. The World Fact Book (Antarctica :: Antarctica) Geography :: Antarctica. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.
  248. The World Fact Book (World:: World) Geography :: World. Central Intelligence Agency (CIA). Viitattu 24.6.2015.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]