Luettelo kaloista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo kaloista aakkosjärjestyksessä.


 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Chaetodontoplus duboulayi , Aaltokeisarikala Rallen riutta. Viitattu 21.2.2019.
  2. Common Names List - Gymnothorax undulatus www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  3. Common Names List - Synodontis flavitaeniatus www.fishbase.org. Viitattu 13.2.2019.
  4. SciName Finder™ www.sciname.info. Viitattu 13.2.2019.
  5. Common Names List - Scleropages formosus www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  6. Common Names List - Acheilognathus asmussii www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  7. Common Names List - Silurus asotus www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  8. Common Names List - Abbottina rivularis www.fishbase.se. Viitattu 21.2.2019.
  9. Common Names List - Labidochromis mylodon www.fishbase.se. Viitattu 21.2.2019.
  10. Aavelasimonni (Kryptopterus macrocephalus) | akvaariokala.fi www.akvaariokala.fi. Viitattu 21.2.2019.
  11. Common Names List - Lethrinops mylodon www.fishbase.de. Viitattu 21.2.2019.
  12. Common Names List - Poeciliopsis scarlli www.fishbase.se. Viitattu 21.2.2019.
  13. Common Names List - Paramormyrops jacksoni www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  14. Centromochlus heckelii summary page FishBase. Viitattu 21.2.2019. (englanniksi)
  15. ADW: Centromochlus heckelii: CLASSIFICATION animaldiversity.org. Viitattu 21.2.2019.
  16. Common Names List - Salmo obtusirostris fishbase.org. Viitattu 21.2.2019.
  17. Common Names List - Heterotis niloticus www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  18. Common Names List - Ctenopoma petherici www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  19. Common Names List - Labeo coubie www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  20. Common Names List - Polycentropsis abbreviata www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  21. EUR-Lex - 02009R0216-20140110 - EN - EUR-Lex eur-lex.europa.eu. Viitattu 21.2.2019. (englanniksi)
  22. Chimaeridae www.helsinki.fi. Viitattu 21.2.2019.
  23. Common Names List - Hydrolagus africanus www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  24. Common Names List - Opsariichthys bidens www.fishbase.in. Viitattu 21.2.2019.
  25. Common Names List - Lithogenes villosus www.fishbase.in. Viitattu 22.2.2019.
  26. Common Names List - Pethia cumingii www.fishbase.in. Viitattu 23.2.2019.
  27. Common Names List - Pterolebias phasianus www.fishbase.se. Viitattu 23.2.2019.
  28. Common Names List - Callopanchax occidentalis www.fishbase.in. Viitattu 23.2.2019.
  29. Common Names List - Liobagrus formosanus www.fishbase.in. Viitattu 23.2.2019.
  30. EUR-Lex - 32016D1251 - EN - EUR-Lex eur-lex.europa.eu. Viitattu 23.2.2019. (englanniksi)
  31. Common Names List - Galeichthys feliceps www.fishbase.se. Viitattu 22.2.2019.
  32. Common Names List - Scaphirhynchus platorynchus www.fishbase.se. Viitattu 22.2.2019.
  33. Kalalajien nimikkeet | kalakauppiasliitto.fi. Viitattu 22.2.2019.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]