Luettelo 14. dalai lama Tenzin Gyatson ulkomaanmatkoista Intian ulkopuolelle

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tenzin Gyatson, 14. dalai laman virallisista vierailuista Intian ulkopuolelle vuoden 1959 jälkeen. Luettelossa ei ole yksityisiä vierailuita.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ajankohta Vierailun status Kaupungit joissa vieraili Valtio
1956 Tapaaminen Intian presidentin Rajendra Prasadin ja Intian pääministerin Jawaharlal Nehrun kanssa New Delhi  Intia
1954 Tapaaminen puhemies Mao Zedongin ja Kiinan pääministerin Zhou Enlain kanssa Peking  Kiina
14.–17.11.1967 Tapaaminen Thaimaan pääministerin Thanom Kittikachornin ja Thaimaan kuninkaan Bhumibol Adulyadejin kanssa Bangkok  Thaimaa
30.9.1973 Tapaaminen paavi Paavali VI:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
10.10.1973 Tapaaminen Irlannin ulkoministerin Frank Aikenin ja Irlannin taoiseachin Liam Cosgraven ja Irlannin presidentin Erskine Hamilton Childersin kanssa Dublin  Irlanti
9.10.1973 Tapaaminen Alankomaiden prinssin Bernhard von Lippe-Biesterfeldin kanssa Amsterdam  Alankomaat
2.10.1973 Tapaaminen Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisjärjestön pääjohtajan prinssi Sadruddin Aga Khanin kanssa Geneve  Sveitsi
19.10.1973 Tapaaminen Kreikan prinssin Pietarin kanssa Oslo  Norja
25.10.1973 Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan Michael Ramsey Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
15.9.1979 Tapaaminen Wisconsinin osavaltion kuvernöörin Lee Dreyfusin kanssa Madison  Yhdysvallat
9.10.1980 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
1.11.1980 Tapaaminen Japanin pääministerin Suzuki Zenkon kanssa Tokio  Japani
27.7.1982 Tapaaminen Malesian entisen pääministerin Tunku Abdul Rahmanin kanssa Kuala Lumpur  Malesia
2.8.1982 Tapaaminen Indonesian varapresidentin Adam Malikin kanssa Jakarta  Indonesia
lokakuu 1982 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
3.7.1984 Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan Robert Runcie kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
13.5.1986 Tapaaminen Itävallan liittopresidentin Rudolf Kirchschlägerin kanssa Wien  Itävalta
20.5.–17.5.1986 Tapaaminen Alankomaiden prinsessan Julianan ja Alankomaiden prinssin Bernhard zur Lippe-Biesterfeldin kanssa Amsterdam  Alankomaat
11.9.1986 Tapaaminen Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkan Pimen I:n kanssa Moskova  Venäjä
27.10.1986 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
20.9.1987 Tapaaminen Yhdysvaltain entisen presidentin Jimmy Carterin kanssa Atlanta  Yhdysvallat
13.4.1988 Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan Robert Runcien kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
14.6.1988 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
18.6.1988 Tapaaminen prinssi Sadruddin Aga Khanin kanssa Geneve  Sveitsi
27.6.1989 Tapaaminen Costa Rican presidentin Óscar Ariasin kanssa San José  Costa Rica
3.7.1989 Tapaaminen Meksikon presidentin Carlos Salinas de Gortariin kanssa México  Meksiko
8.–7.12.1989 Tapaaminen Bundestagin puhemiehen Rita Sussmuthin ja Saksan entisen liittokanslerin Willy Brandtin kanssa Berliini  Saksan liittotasavalta
11.–9.12.1989 Tapaaminen Norjan pääministerin Jan P. Sysen, Norjan kuninkaan Olavi V:n ja Norjan ulkoministerin Kjell Magne Bondevikin kanssa Oslo  Norja
3.3.1990 Tapaaminen Tšekkoslovakian presidentin Václav Havelin kanssa Praha  Tšekkoslovakia
24.4.1990 Tapaaminen Belgian ulkoministerin Mark Eyskensin kanssa Bryssel  Belgia
1.6.1990 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
4.6.1990 Tapaaminen Navarran itsehallintoalueen presidentin Gabriel Urralburun kanssa Pamplona  Espanja
5.9.1990 Tapaaminen Baleaarien itsehallintoalueen presidentin Gabriel Canellasin kanssa Mallorca  Espanja
10.9.1990 Tapaaminen Alankomaiden ulkoministerin Hans van den Broekin kanssa Amsterdam  Alankomaat
4.10.1990 Tapaaminen Saksan liittopresidentin Richard von Weizsäckerin kanssa Bonn  Saksa
18.3.–21.3.1991 Tapaaminen Gloucesterin herttuan Richardin kanssa, Tapaaminen Walesin prinssi Charlesin kanssa,Tapaaminen Britannian lordikanslerin paroni James Mackayn kanssa, Tapaaminen Britannian alahuoneen puhemiehen Bernard Weatherhillin kanssa. Tapaaminen Britannian oppositiojohtajan Neil Kinnockin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
22.3.1991 Tapaaminen Irlannin presidentin Mary Robinsonin kanssa Dublin  Irlanti
16.4.1991 Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin George H. W. Bushin kanssa. Tapaaminen Nicaraguan presidentin Violeta Chamorron kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain varapresidentin Dan Quaylen kanssa. Tapaaminen Tšekkoslovakian ulkoministerin Jiří Dienstbierin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain entisen YK:n suurlähettilään Jeane Kirkpatrickin kanssa. Tapaaminen Senaatin puheenjohtajan George Mitchellin kanssa. Tapaaminen Kongressin puheenjohtajan Tom Foleyn kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
16.7.1991 Tapaaminen Liechtensteinin ruhtinaan Hans Adam II:n kanssa Vaduz  Liechtenstein
19.7.1991 Tapaaminen Sveitsin ulkoministerin Rene Felerin kanssa Bern  Sveitsi
29.9.–2.10.1991 Tapaaminen Liettuan presidentin Vytautas Landsbergisin kanssa. Tapaaminen Liettuan pääministerin Gediminas Vagnoriusin kanssa. Tapaaminen Latvian vt. presidentin Anatolijs Gorbunovsin kanssa Vilna  Liettua
4.10.1991 Tapaaminen Viron korkeimman neuvoston puhemiehen Olo Nugisin kanssa. Tapaaminen Viron ulkoministerin Indrek Toome Kadriorgin kanssa Tallinna  Viro
5.10.1991 Tapaaminen Bulgarian presidentin Želju Želevin kanssa Sofia  Bulgaria
10.10.1991 Tapaaminen Iranin šaahittaren Farah Pahlavin kanssa Hartford  Yhdysvallat
2.12.1991 Tapaaminen Britannian pääministerin John Majorin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
3.12.–5.12.1991 Tapaaminen Ruotsin ulkoministerin Margaretha af Ugglasin, Ruotsin kuninkaan Kaarle XVI Kustaan ja kuningattaren Silvian kanssa Tukholma  Ruotsi
8.–7.12.1991 Tapaaminen Norjan pääministerin nobelistin Gro Harlem Brundtlandin kanssa. Puolan presidentin nobelisti Lech Wałęsan kanssa. Tapaaminen Arkkipiispa nobelisti Desmond Tutun kanssa Oslo  Norja
8.–4.5.1992 Tapaaminen Australian pääministerin Paul Keatingin kanssa. Tapaaminen Australian ulkoministerin Gareth Evansin ja Kambodžan pääministerin Son Sanin kanssa Canberra, Melbourne  Australia
13.5.1992 Tapaaminen Uuden-Seelannin ulkoministerin Don McKinnonin ja Uuden-Seelannin pääministerin Jim Bolgerin kanssa Wellington  Uusi-Seelanti
11.6.1992 Tapaaminen Argentiinan presidentin Carlos Menemin kanssa Buenos Aires  Argentiina
20.6.1992 Tapaaminen Chilen presidentin Patricio Aylwinin kanssa Santiago de Chile  Chile
27.4.1993 Tapaaminen Yhdysvaltain varapresidentin Al Goren ja Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
10.–12.5.1993 Tapaaminen Britannian ulkoministerin Douglas Hurdin ja Canterburyn arkkipiispan George Careyn kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
17.5.1993 Tapaaminen Puolan presidentin Lech Wałęsan kanssa Varsova  Puola
14.6.1993 Tapaaminen Itävallan liittopresidentin Thomas Klestilin kanssa Wien  Itävalta
14.4.1994 Tapaaminen Havaijin kuvernöörin John D. Waihee III:n kanssa Honolulu  Yhdysvallat
29.4.1994 Tapaaminen Bundestagin puhemiehen Rita Sussmuthin kanssa Frankfurt am Main  Saksa
4.6.1994 Tapaaminen Alankomaiden prinsessan Julianan kanssa. Tapaaminen Alankomaiden ulkoministerin Pieter Kooijmansin kanssa Amsterdam  Alankomaat
7.6.1994 Tapaaminen Belgian ulkoministerin Willy Claesin kanssa Bryssel  Belgia
14.6.1994 Tapaaminen San Marinon ulkoministerin Gabriele Gattiin kanssa San Marino  San Marino
16.6.–17.6.1994 Tapaaminen Italian alahuoneen puheenjohtajan Irene Pivettiin kanssa. Tapaaminen Italian presidentin Oscar Luigi Scalfaron ja Italian senaatin puheenjohtajan Carlo Scognamiglion kanssa Rooma  Italia
17.6.1994 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
4.7.–5.7.1994 Tapaaminen Nicaraguan presidentin Violeta Chamorron kanssa. Tapaaminen Nicaraguan ulkoministerin Ernesto Lealin kanssa. Tapaaminen Nicaraguan kansalliskokouksen puheenjohtajan Luis Humberto Guzmanin kanssa Managua  Nicaragua
3.5.1995 Tapaaminen Saksan parlamentin varapresidentin Antje Vollmerin kanssa Bonn  Saksa
1.8.1995 Tapaaminen Mongolian kulttuuriministerin Nambaryn Enhbajarin kanssa Ulan Bator  Mongolia
15.5.1996 Tapaaminen Tanskan ulkoministerin Niels Helveg Petersenin kanssa Kööpenhamina  Tanska
2.5.1996 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
23.5.1996 Tapaaminen Ruotsin ulkoministerin Lena Hjelm-Wallénin kanssa Tukholma  Ruotsi
28.5.1996 Tapaaminen Norjan ulkoministerin Bjorn Tore Godalin kanssa Oslo  Norja
17.7.1996 Tapaaminen Britannian ulkoministerin Douglas Hurdin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
20.–23.8.1996 Tapaaminen Etelä-Afrikan presidentin Nelson Mandelan, Etelä-Afrikan entisen presidentin F. W. de Klerkin kanssa ja arkkipiispa Desmond Tutun kanssa Kapkaupunki, Pretoria  Etelä-Afrikka
11.9.1996 Tapaaminen Uuden-Seelannin ulkoministerin Don McKinnonin ja Uuden-Seelannin pääministerin Jim Bolgerin kanssa Wellington  Uusi-Seelanti
14.9.1996 Tapaaminen Australian ulkoministerin Alexander Downerin ja Australian pääministerin John Howardin kanssa Melbourne  Australia
23.10.1996 Tapaainen Alankomaiden ulkoministerin Halmo van Mierlon kanssa Amsterdam  Alankomaat
23.10.1996 Tapaaminen Euroopan komission puheenjohtajan Jacques Santerin ja Euroopan parlamentin puheenjohtajan Klaus Hanschin kanssa Strasbourg  Ranska
27.3.1997 Tapaaminen Taiwanin presidentin Lee Teng-huiin kanssa Taipei  Taiwan
16.4.1997 Tapaaminen Baskimaan itsehallintoalueen presidentin Jose Antonio Ardanza Garron kanssa. Tapaaminen Baskimaan itsehallintoalueen parlamentin puheenjohtajan Joseba Andoni Leizaola Azpiazun kanssa Guernica, Vitoria-Gasteiz  Espanja
23.4.1997 Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Madeleine Albrightin, Yhdysvaltain varapresidentin Al Gore ja Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
5.9.1997 Tapaaminen Tšekin presidentin Václav Havelin kanssa Praha  Tšekki
6.4.1998 Tapaaminen Neuvostoliiton entisen presidentin Mihail Gorbatšovin kanssa Kioto  Japani
4.5.–11.5.1998 Tapaaminen Yhdysvaltain entisen presidentin Jimmy Carterin kanssa. Tapaaminen New Jerseyn kuvernöörin Todd Whitmanin kanssa. Tapaaminen Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuskomissaarin Mary Robinsonin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain YK:n suurlähettlään Bill Richardsonin kanssa New York  Yhdysvallat
9.6.1998 Tapaaminen Itävallan ulkoministerin Wolfgang Schüsselin kanssa Wien  Itävalta
17.6.1998 Tapaaminen Ranskan kansalliskokouksen puheenjohtajan Laurent Fabiusin kanssa Pariisi  Ranska
10.11.1998 Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Madeleine Albrightin, Yhdysvaltain varapresidentin Al Gore ja Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
8.12.1998 Tapaaminen Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuskomissaarin Mary Robinsonin kanssa. Tapaaminen Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerin Kofi Annanin kanssa. Tapaaminen Ranskan ulkoministerin Lionel Jospinin kanssa Pariisi  Ranska
7.4.1999 Tapaaminen Brasilian presidentin Fernando Henrique Cardoson kanssa Brasília  Brasilia
13.4.1999 Tapaaminen Chilen presidentin Eduardo Frei Ruiz-Taglen kanssa Santiago de Chile  Chile
4.5.1999 Tapaaminen Belgian pääministerin Jean-Luc Dehaenen kanssa Bryssel  Belgia
10.–12.5.1999 Tapaaminen Walesin prinssi Charlesin kanssa. Tapaaminen Britannian ulkoministerin Robin Cookin kanssa. Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan George Careyn kanssa. Tapaaminen Britannian pääministerin Tony Blairin kanssa Highgrove, Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
16.–17.7.1999 Tapaaminen Saksan sisäministerin Otto Schilyn kanssa. Tapaaminen Saksan ulkoministerin Joschka Fischerin kanssa Bonn  Saksa
18.10.1999 Tapaaminen Alankomaiden pääministerin Wim Kokin kanssa. Tapaaminen Alankomaiden ulkoministerin Jozias van Aartsenin kanssa Haag  Alankomaat
26.10.1999 Tapaaminen Italian pääministerin Massimo D’Aleman kanssa Rooma  Italia
28.10.1999 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
24.11.1999 Tapaaminen Knesstin puhemiehen Avraham Burgin kanssa. Tapaaminen Israelin opetusministerin Yossi Saridin kanssa Jerusalem  Israel
11.5.2000 Tapaaminen Puolan pääministerin Jerzy Buzekin ja Sejmin puhemiehen Maciej Plazynskin kanssa Varsova Puola
16.5.–17.5.2000 Tapaaminen Ruotsin pääministerin Göran Perssonin kanssa. Tapaaminen Ruotsin ulkoministerin Anna Lindhin kanssa. Tapaaminen Ruotsin valtiopäivien puhemiehen Birgitta Dahlin kanssa Tukholma  Ruotsi
21.5.2000 Tapaaminen Tanskan pääministerin Poul Nyrup Rasmussenin kanssa Kööpenhamina  Tanska
22.5.2000–23.5.2000 Tapaaminen Norjan pääministerin Jens Stoltenbergin kanssa. Tapaaminen Norjan ulkoministerin Thorbjørn Jaglandin kanssa. Tapaaminen Norjan kuninkaan Harald V:n kanssa Oslo  Norja
20.6.–3.7.2000 Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Madeleine Albrightin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain YK:n suurlähettilään Richard Holbrooken kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
11.10.2000–13.10.2000 Tapaaminen Unkarin ulkoministerin Janos Martonyin kanssa. Tapaaminen Unkarin Viktor Orbánin kanssa Budapest  Unkari
16.10.2000 Tapaaminen Tšekin presidentin Václav Havelin kanssa Praha  Tšekki
21.10.2000 Tapaaminen Irlannin presidentin Mary McAleesen kanssa Belfast Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
2.4.–7.4.2001 Tapaaminen Taiwanin pääministerin Chang Chun-hsiungin kanssa. Tapaaminen Taiwanin presidentin Chen Shui-bianin kanssa Taipei  Taiwan
6.5.2001 Tapaaminen Sveitsin sisäministerin Ruth Dreifussin kanssa Basel  Sveitsi
9.5.–23.5.2001 Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Colin Powellin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain apulaisulkoministerin Richard Armitagen kanssa. Tapaaminen Oregonin kuvernöörin John Kitzhaberin kanssa. Tapaaminen Utahin osavaltion kuvernöörin Michael Leavittin kanssa. Tapaaminen Minnesotan osavaltion kuvernöörin Jesse Venturan kanssa Saint Paul, Salt Lake, Portland, Washington (DC)  Yhdysvallat
19.6.2001 Tapaaminen Viron pääministerin Mart Laarin kanssa Tallinna  Viro
21.6.–23.6.2001 Tapaaminen Latvian pääministerin Andris Bērziņšin kanssa. Tapaaminen Latvian presidentin Vaira Vīķe-Freibergan kanssa Riika  Latvia
24.6.2001 Tapaaminen Liettuan presidentin Valdas Adamkusin kanssa Vilna  Liettua
24.10.2001 Tapaaminen Euroopan parlamentin puheenjohtajan Nicole Fontainen kanssa. Tapaaminen Bulgarian pääministerin Simeon Sakskoburggotskin kanssa Strasbourg  Ranska
27.11.–28.11.2001 Tapaaminen Portugalin presidentin Jorge Sampaion kanssa Fátima  Portugali
30.11.2001 Tapaaminen Italian maatalousministerin Giovanni Alemannin kanssa Pomaia  Portugali
28.5.2002 Tapaaminen Uuden-Seelannin pääministerin Jim Andertonin kanssa. Tapaaminen Uuden-Seelannin ulkoministerin Phil Goffin kanssa Wellington  Uusi-Seelanti
2.7.2002 Tapaaminen Tšekin presidentin Václav Havelin kanssa Praha  Tšekki
4.7.–6.7.2002 Tapaaminen Slovenian ulkoministerin Dimitrij Rupelin kanssa. Tapaaminen Slovenian presidentin Milan Kučanin kanssa. Tapaaminen Slovenian pääministerin Janez Drnovšekin kanssa. Tapaaminen Slovenian kansalliskokouksen puhemiehen Borut Pahorin kanssa Ljubljana  Slovenia
8.7.2002 Tapaaminen Kroatian pääministerin Ivica Račanin kanssa Zagreb  Kroatia
13.10.2002 Tapaaminen Itävallan ulkoministerin Benita Ferrero-Waldnerin kanssa Graz  Itävalta
7.11.2002 Tapaaminen Mongolian pääministerin Nambaryn Enhbajarin kanssa Ulan Bator  Mongolia
30.5.2003 Tapaaminen Saksan ulkoministerin Joschka Fischerin kanssa. Tapaaminen Saksan parlamentin puhemiehen Wolfgang Thiersen kanssa. Tapaaminen Saksan ihmisoikeuskomisaarin Claudia Rothin kanssa Berliini  Saksa
3.6.2003 Tapaaminen Ruotsin valtiopäivien puhemiehen Bjön von Sydowin kanssa Tukholma  Ruotsi
4.–6.6.2003 Tapaaminen Tanskan pääministerin Anders Fogh Rasmussenin ja Tanskan ulkoministerin Per Stig Møllerin kanssa Kööpenhamina  Tanska
9.–11.9.2003 Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Colin Powellin kanssa. Tapaaminen edustajanhuoneen jäsenien Nancy Pelosin,Tom Daschlen ja Bill Fristin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
12.10.2003 Tapaaminen Perun presidentin Alejandro Toledon kanssa Madrid  Espanja
14.–15.10.2003 Tapaaminen Ranskan kansalliskokouksen puheenjohtajan Jean Louis Debren kanssa. Tapaaminen Ranskan senaatin puheenjohtajan Christian Ponceletin kanssa Pariisi  Ranska
26.11.2003 Tapaaminen Italian entisen pääministerin Massimo D’Aleman kanssa. Tapaaminen Italian alahuoneen puheenjohtajan Pier Ferdinando Casinin kanssa. Tapaaminen Italian apulaisulkoministerin Margherita Boniverin kanssa Rooma  Italia
27.11.2003 Tapaaminen paavi Johannes Paavali II:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
27.–28.11.2003 Tapaaminen Neuvostoliiton entisen presidentin Mihail Gorbatšovin kanssa. Tapaaminen Italian senaatin puhemiehen Marcello Peran kanssa Rooma  Italia
18.4.–6.5.2004 Tapaaminen Ontarion provinssin kuvernöörin Dalton McGuintyn kanssa. Tapaaminen Ontarion provinssin varakuvernöörin James Bartelmanin kanssa. Tapaaminen Kanadan pääministerin Paul Martinin kanssa. Tapaaminen Kanadan oppositiojohtajan Stephen Harperin kanssa. Tapaaminen Brittiläisen Columbian kuvernöörin Gordon Campbellin kanssa Vancouver  Kanada
27.–28.5.2004 Tapaaminen Britannian oppositiojohtajan Michael Howardin kanssa. Tapaaminen Walesin prinssi Charlesin kanssa. Tapaaminen Britannian ulkoministerin Jack Strawin kanssa. Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan Rowan Williamsin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
17.9.2004 Tapaaminen Floridan kuvernöörin Jeb Bushin kanssa Miami  Yhdysvallat
23.9.2004 Tapaaminen Puerto Ricon kuvernöörin Sila Calderonin kanssa San Juan  Puerto Rico
26.9.–27.9.2004 Tapaaminen Costa Rican presidentin Abel Pachecon kanssa. Tapaaminen Costa Rican ulkoministerin Roberto Tova Fajan kanssa. Tapaaminen Costa Rican parlamentin puhemiehen Mario Redondo Povedan kanssa. Tapaaminen Costa Rican kongressin presidentin Gerardo Gonzalez Esquivelin kanssa. Tapaaminen Costa Rican kulttuuriministerin Guido Saenzin kanssa San José  Costa Rica
29.9.2004 Tapaaminen El Salvadorin ulkoministerin Francisco Lainezin kansa. Tapaaminen El Salvadorin presidentin Tony Sacan kanssa San Salvador  El Salvador
1.10.2004 Tapaaminen Guatemalan opetusministerin Maria del Carmen Acenan kanssa. Tapaaminen Guatemalan ulkoministerin Jorge Briz Abularachin kanssa. Tapaaminen Guatemalan presidentin Óscar Bergerin kanssa Guatemala  Guatemala
5.10.2004 Tapaaminen Meksikon sisäministerin Santiago Creelin kanssa México  Meksiko
5.–7.11.2004 Tapaaminen Inkatha-vapauspuolueen puheenjohtajan Mangosuthu Buthelezin kanssa. Tapaaminen Etelä-Afrikan entisen presidentin Nelson Mandelan kanssa Johannesburg  Etelä-Afrikka
18.–19.5.2005 Tapaaminen Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin kanssa. Tapaaminen Jordanian kuninkaan Abdullah II:n kanssa Amman, Petra  Jordania
14.–15.6.2005 Tapaaminen Norjan pääministerin Kjell Magne Bondevikin kanssa Oslo  Norja
17.–18.6.2005 Tapaaminen Bundestagin parlamentin puheenjohtajan Wolfgang Thiersen kanssa. Tapaaminen CDU:n puheenjohtajan

Angela Merkelin kanssa

Berliini  Saksa
1.10.2005 Tapaaminen Italian entisen pääministerin Giuliano Amaton kanssa Bolzano  Italia
4.9.2005 Tapaaminen Sveitsin sisäministerin Pascal Couchepinin kanssa Zürich  Sveitsi
9.–11.9.2005 Tapaaminen Idahon osavaltion kuvernöörin Dirk Kempthornen kanssa. Tapaaminen Alaskan osavaltion kuvernöörin Frank H. Murkowskin kanssa Sun Valley, Anchorage  Yhdysvallat
6.–16.11.2005 Tapaaminen Senaattorin Harry Reidin kanssa. Tapaaminen edustajanhuoneen jäsenen Nancy Pelosin kanssa. Tapaaminen Kongressin puhemiehen Dennis Hastertin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Ricen kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain entisen presidentin Jimmy Carterin kanssa Washington (DC), San Francisco  Yhdysvallat
18.11.2005 Tapaaminen Inkatha-vapauspuolueen puheenjohtajan Mangosuthu Buthelezin kanssa Edinburgh Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
19.2.2006 Tapaaminen sefardijuutalaisten päärabin Shlomo Amarin kanssa. Tapaaminen aškenasijuutalaisten päärabin Yona Metzgerin kanssa Jerusalem  Israel
26.4.2006 Tapaaminen Brasilian kulttuuriministerin Gilberto Gilin kanssa São Paulo  Brasilia
1.5.2006 Tapaaminen nobelistin Adolfo Pérez Esquivelin kanssa Buenos Aires  Argentiina
3.–6.5.2006 Tapaaminen Chilen liikenneministerin Sergio Espejon kanssa. Tapaaminen Chilen apulaissisäministerin Felipe Harboe Bascunanin kanssa. Tapaaminen Chilen arkkippiispan kardinaali Errazuriz Ossan kanssa. Tapaaminen Chilen kulttuuriministerin Paulina Urrutian kanssa. Tapaaminen Chilen opetusministerin Martin Zilicin kanssa. Tapaaminen Santiago de Chile  Chile
7.5.2006 Tapaaminen Perun First Ladyn Elaine Karp de Toledon kanssa Lima  Peru
11.5.2006 Tapaaminen Kolumbian yleisensyyttäjän Mario Iguaranin kanssa Bogotá  Kolumbia
14.5.2006 Tapaaminen Itävallan oikeusministerin Karin Gastingerin kanssa. Tapaaminen Itävallan terveysministerin Maria Rauch-Kallatin kanssa. Tapaaminen Itävallan varaliittokanslerin Hubert Gorbachin kanssa. Tapaaminen Kärntenin osavaltion kuvernöörin Jörg Haiderin kanssa Sankt Veit an der Glan  Itävalta
30.5.–1.6.2006 Tapaaminen Belgian kehitysyhteistyöministerin Armand De Deckerin kanssa. Tapaaminen Belgian edustajanhuoneen puhemiehen Herman De Croon kanssa. Tapaaminen Belgian senaatin puhemiehen Anne Marie Lizenin kanssa. Tapaaminen Belgian pääministerin Guy Verhofstadtin kanssa. Tapaaminen Euroopan parlamentin puheenjohtajan Josep Borrellin kanssa. Tapaaminen Euroopan komission varapuheenjohtajan Gunter Verheugenin kanssa. Tapaaminen Itävallan liittokanslerin ja Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Wolfgang Schüsselin kanssa. Tapaaminen Euroopan komission puheenjohtajan José Manuel Barroson kanssa Bryssel  Belgia
20.6.–22.6.2006 Tapaaminen Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin kanssa. Tapaaminen Jordanian kuninkaan Abdullah II:n kanssa Amman, Petra  Jordania
8.9.–9.9.2006 Tapaaminen Kanadan maahanmuuttoministerin Monte Solbergin kanssa. Tapaaminen Brittiläisen Kolumbian pääministerin Gordon Campbellin kanssa Vancouver  Kanada
16.9.–26.9.2006 Tapaaminen Kalifornian kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin kanssa. Tapaaminen Jordanian entisen kuningattaren Noor al-Husseinin kanssa. Tapaaminen Costa Rican presidentin Óscar Ariasin kanssa New York,Long Beach, Denver  Yhdysvallat
9.–10.10.2006 Tapaaminen Tšekin entisen presidentin Václav Havelin kanssa. Tapaaminen Tšekin ulkoministerin Sasha Vondran kanssa Praha  Tšekki
12.10.2006 Tapaaminen Italian senaatin puhemiehen Franco Mariniin kanssa. Tapaaminen Italian parlamentin puhemiehen Fausto Bertinottiin kanssa Rooma  Italia
13.10.2006 Tapaaminen paavi Benedictus XVI:n kanssa Rooma  Vatikaanivaltio
13.10.2006 Tapaaminen Italian ulkoministerin Massimo D’Aleman kanssa Rooma  Italia
4.5.2007 Tapaaminen Yhdysvaltain entisen varapresidentin Walter Mondalen kanssa. Tapaaminen Wisconsinin kuvernöörin Jim Doylen kanssa.Tapaaminen edustajainhuoneen puheenjohtajan Nancy Pelosiin kanssa San Francisco  Yhdysvallat
12.6.2007 Tapaaminen Australian oppositiojohtajan Kevin Ruddin kanssa Canberra  Australia
14.–15.6.2007 Tapaaminen Uuden-Seelannin pääministerin Helen Clarkin kanssa. Tapaaminen Australian pääministerin John Howardin kanssa Brisbane, Sydney  Australia
19.6.2007 Tapaaminen Uuden-Seelannin ulkoministerin Winston Petersin kanssa Wellington  Uusi-Seelanti
10.9.2007 Tapaaminen Katalonian itsehallintoalueen parlamentin puhemiehen Ernest Benachin kanssa. Tapaaminen Katalonian itsehallintoalueen varapresidentin Josep-Lluis Carod-Roviran kanssa Barcelona  Espanja
14.–13.9.2007 Tapaaminen Portugalin entisen presidentin Mário Soaresin kanssa. Tapaaminen Portugalin entisen presidentin Jorge Sampaion kanssa. Tapaaminen Portugalin parlamentin puhemiehen Jaime Gaman kanssa Lissabon  Portugali
17.–20.9.2007 Tapaaminen Itävallan liittokanslerin Alfred Gusenbergerin kanssa. Tapaaminen Kärntenin osavaltion kuvernöörin Jörg Haiderin kanssa. Tapaaminen Ala-Itävallan kuvernöörin Erwin Prollin kanssa Hinterbruhl  Itävalta
20.–23.9.2007 Tapaaminen Saksan liittokanslerin Angela Merkelin kanssa. Tapaaminen Hessenin osavaltion pääministern Roland Kochin kanssa. Tapaaminen Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääministerin Jürgen Rüttgersin kanssa Münster, Wiesbaden, Berliini  Saksa
16.–19.10.2007 Tapaaminen Yhdysvaltain apulaisulkoministerin John Negroponten kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin kanssa. Tapaaminen senaattorien Harry Reidin ja Mitch McConnellin kanssa. Tapaaninen edustajainhuoneen jäsenen Steny Hoyerin kanssa. Tapaaminen edustajainhuoneen jäsenen John Boehnerin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
29.10.–30.10.2007 Tapaaminen Kanadan liberaalipuolueen puheenjohtajan Stéphane Dionin kanssa. Tapaaminen Bloc Québécois puolueen puheenjohtajan Gilles Duceppen kanssa. Tapaaminen Uuden demokraattisen puolueen puheenjohtajan Jack Laytonin kanssa. Tapaaminen Kanadan kenraalikuvernöörin Michaëlle Jeanin kanssa. Tapaaminen Kanadan pääministerin Stephen Harperin kanssa. Tapaaminen Kanadan ulkoministerin Maxime Bernierin kanssa. Tapaaminen Kanadan yleisen turvallisuudenministerin Stockwell Dayn kanssa.Tapaaminen Kanadan monikulttuuriministerin Jason Kenneyn kanssa. Tapaaminen Kanadan parlamentin puhemiehen Peter Millikenin kanssa Ottawa  Kanada
7.–14.12.2007 Tapaaminen Italian nuorisoministerin Giovanni Melandrin kanssa. Tapaaminen Italian senaatin puhemiehen Franco Marinin kanssa.Tapaaminen Italian alahuoneen puhemiehen Fausto Bertinottin kanssa. Tapaaminen Italian apulaisulkoministerin Gianni Vernettin kanssa. Tapaaminen Friuli-Venezia Giulian alueen presidentin Ricardo Illyn kanssa. Tapaaminen Lombardian alueen presidentin Roberto Formigonin kanssa Milano, Udine, Rooma  Italia
12.4.2008 Tapaaminen Washingtonin osavaltion kuvernöörin Christine Gregoiren kanssa Seattle  Yhdysvallat
15.–19.5.2008 Tapaaminen Saksan talousministerin Heidemarie Wieczorek-Zeulin kansa. Tapaaminen Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääministerin Jurgen Ruettgersin kanssa. Tapaaminen Bundestagin puhemiehen Norbert Lammertin kanssa. Tapaaminen Hessenin pääministerin Roland Kochin kanssa Frankfurt am Main, Bochum, Berliini  Saksa
21.–23.5.2008 Tapaaminen Britannian pääministerin Gordon Brownin kanssa. Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan Rowan Williamsin kanssa. Tapaaminen Walesin prinssi Charlesin kanssa. Tapaaminen Liberaalidemokraattisen puolueen puheenjohtajan Nick Cleggin kanssa. Tapaaminen Konservatiivisen puolueen puheenjohtajan ja Britannian oppositiojohtajan David Cameronin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
11.–15.6.2008 Tapaaminen Australian ulkoministerin Stephen Smithin kanssa. Tapaaminen Australian maahanmuuttoministerin Chris Evansin kanssa. Tapaaminen Australian oppositiojohtajan Brendan Nelsonin kanssa Sydney, Perth  Australia
17.–18.6.2008 Tapaaminen Jordanian kuninkaan Abdullah II:n kanssa Amman, Petra  Jordania
21.–25.7.2008 Tapaaminen Yhdysvaltain presidenttivaali ehdokkaan John McCainin kanssa. Tapaaminen Wisconsin osavaltion kuvernöörin Jim Doylen kanssa Madison, Aspen  Yhdysvallat
16.8.–22.9.2008 Tapaaminen Ranskan Firt Ladyn Carla Bruni-Sarkozyn kanssa. Tapaaminen Ranskan ulkoministerin Bernard Kouchnerin kanssa. Tapaaminen Ranskan apulaisulkoministerin Rama Yaden kanssa. Tapaaminen Ranskan sosialistipuolueen puheenjohtajan Ségolène Royalin kanssa Nantes, Roqueredonde  Ranska
30.11.–2.12.2008 Tapaaminen Tšekin ulkoministerin Karel Schwarzenbergin kanssa. Tapaaminen Tšekin entisen presidentin Václav Havelin kanssa.Tapaaminen Tšekin pääministerin Mirek Topolánekin kanssa Praha  Tšekki
2.12.–4.12.2008 Tapaaminen Belgian edustajainhuoneen puhemiehen Herman Van Rompuyn kanssa. Tapaaminen Belgian senaatin puhemiehen Armand De Deckerin kanssa. Tapaaminen Euroopan parlamentin puhemiehen Hans-Gert Pötteringin kanssa. Tapaaminen Belgian pääministerin Yves Letermen kanssa Bryssel  Belgia
5.12.–11.12.2008 Tapaaminen Puolan senaatin puhemiehen Bogdan Borusewiczin kanssa. Tapaaminen Puolan edustajainhuoneen puhemiehen Bronisław Komorowskin kanssa. Tapaaminen Puolan presidentin Lech Kaczyńskiin kanssa. Tapaaminen Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn kanssa. Tapaaminen Puolan pääministerin Donald Tuskin kanssa Gdańsk, Varsova  Puola
10.2.2009 Tapaaminen Hessenin pääministerin Roland Kochin kanssa Baden-Baden  Saksa
29.–30.7.2009 Tapaaminen Saksan talousministerin Heidemarie Wieczorek-Zeulin kanssa. Tapaaminen Hessenin osavaltion pääministerin Roland Kochin kanssa Frankfurt am Main  Saksa
6.8.2009 Tapaaminen Sveitsin parlamentin puhemiehen Chiara Simoneschi-Cortesin kanssa Lausanne  Sveitsi
1.9.2009 Tapaaminen Taiwanin Demokraattisen edistyspuolueen puheenjohtajan Tsai Ing-Wenin kanssa Kaohsiung  Taiwan
11.–12.9.2009 Tapaaminen Tšekin apulaispääministerin ja ulkoministerin Jan Kohoutin kanssa. Tapaaminen Tšekin pääministerin Jan Fischerin kanssa. Tapaaminen Tšekin entisen presidentin Václav Havelin kanssa. Tapaaminen Etelä-Afrikan entisen presidentin F. W. de Klerkin kanssa Praha  Tšekki
6.10.2009 Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
18.11.2009 Tapaaminen Italian edustajainhuoneen puhemiehen Gianfranco Finin kanssa Rooma  Italia
3.–4.12.2009 Tapaaminen Australian oppositiojohtajan Tony Abbottin kanssa. Tapaaminen Australian ympäristöministerin Peter Garrettin kanssa Sydney  Australia
18.2.2010 Tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Hillary Clintonin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
6.–7.4.2010 Tapaaminen ulkoslovenialaisten ministerin Bostjan Zeksin kanssa. Tapaaminen Slovenian pääministerin Janez Janšan kanssa Maribor  Slovenia
8.4.2010 Tapaaminen Sveitsin parlamentin puhemiehen Pascale Bruderer Wyssin kanssa Zürich  Sveitsi
22.10.2010 Tapaaminen Kanadan monikulttuuriministerin Jason Kenneyn kanssa Toronto  Kanada
12.11.2010 Tapaamien IAEA:n pääjohtajan nobelisti Mohamed ElBaradein kanssa. Tapaaminen Etelä-Afrikan entisen presidentin nobelisti F. W. de Klerkin kanssa Hiroshima  Japani
13.4.2011 Tapaaminen Irlannin entisen presidentin Mary Robinsonin kanssa Dublin  Sveitsi
14.6.2011 Tapaaminen Australian oppositiojohtajan Tony Abbottin kanssa Canberra  Australia
7.7.2011 Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehen John Boehnerin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsenen Nancy Pelosin kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
16.7.2011 Tapaamminen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa Washington (DC)  Yhdysvallat
17.8.2011 Tapaaminen Viron presidentin Toomas Hendrik Ilvesin kanssa. Tapaaminen Viron puolustusministerin Mart Laarin kanssa Tallinna  Viro
22.8.–23.8.2011 Tapaaminen Hessenin osavaltion parlamentin puhemiehen Norbert Kartmannin kanssa. Tapaaminen Hessenin osavaltion presidentin Volker Bouffierin kanssa Wiesbaden  Saksa
9.–11.9.2011 Tapaaminen Zacatecasin osavaltion kuvernöörin Miguel Alonso Reyesin kanssa. Tapaaminen Meksikon presidentin Felipe Calderónin kanssa. Tapaaminen Meksikon entisen presidentin Vicente Foxin kanssa México  Meksiko
13.9.2011 Tapaaminen nobelistin Adolfo Pérez Esquivelin kanssa Buenos Aires  Argentiina
7.11.2011 Tapaaminen Japanin entisen pääministerin Shinzō Aben kanssa Tokio  Japani
10.12.2011 Tapaaminen Tšekin entisen presidentin Václav Havelin kanssa. Tapaaminen Tšekin ulkoministerin Karel Schwarzenbergin kanssa Praha  Tšekki
15.4.2012 Tapaaminen Havaijin kuvernöörin Neil Abercrombien kanssa Honolulu  Yhdysvallat
25.4.2012 Tapaaminen Neuvostoliiton entisen presidentin Mihail Gorbatšovin kanssa. Tapaaminen Puolan entisen presidentin Lech Wałęsan kanssa Chicago  Puola
27.4.2012 Tapaaminen Kanadan pääministerin Stephen Harperin kanssa. Tapaaminen Kanadan maahanmuuttoministerin Jason Kenneyn kanssa Ottawa  Kanada
14.5.2012 Tapaaminen Britannian pääministerin David Cameronin kanssa. Tapaaminen Britannian apulaispääministerin Nick Cleggin kanssa. Tapaaminen Canterburyn arkkipiispan Rowan Williamsin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
18.–27.5.2012 Tapaaminen Itävallan sisäministerin Sebastien Kurzin kanssa. Tapaaminen Itävallan liittokanslerin Werner Faymannin kanssa. Tapaaminen Itävallan ulkoministerin Michael Spindeleggerin kanssa. Tapaaminen Salzburgin osavaltion kuvernöörin Gabi Burgstallerin kanssa. Tapaaminen Kärntenin osavaltion kuvernöörin Gerhard Doerflerin kanssa Klagenfurt,Salzburg, Wien  Itävalta
19.–20.6.2012 Tapaaminen Walesin prinssi Charlesin kanssa. Tapaaminen Britannian alahuoneen puhemiehen John Bercowin kanssa. Tapaaminen nobelisti Aung San Suu Kyin kanssa. Tapaaminen Britannian oppositiojohtajan Ed Milibandin kanssa Lontoo Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Britannia
8.10.2012 Tapaamien IAEA:n pääjohtajan nobelisti Mohamed ElBaradein kanssa. Tapaaminen nobelisti Shirin Ebadiin kanssa Syracuse  Yhdysvallat
16.4.2013 Tapaaminen Sveitsin parlamentin puhemiehen Maya Grafin kanssa Bern  Sveitsi
7.–14.5.2013 Tapaaminen Wisconsinin kuvernöörin Scott Walkerin kanssa. Tapaaminen Oregonin kuvernöörin John Kitzhaberin kanssa. Tapaaminen Marylandin kuvernöörin Martin O’Malleyn kanssa Madison, Portland, College Park  Yhdysvallat
10.–11.9.2013 Tapaaminen Latvian oikeusministerin Janis Bordansin kanssa. Tapaaminen Latvian entisen presidentin Vaira Vīķe-Freibergan kanssa Riika  Latvia
11.–13.9.2013 Tapaaminen Liettuan entisen presidentin Vytautas Landsbergisin kanssa. Tapaaminen Liettuan presidentin Dalia Grybauskaitėn kanssa Vilna  Liettua
15.9.2013 Tapaaminen nobelistin Aung San Suu Kyin kanssa Praha  Tšekki
15.10.2013 Tapaaminen Meksikon entisen presidentin Vicente Foxin kanssa San Cristóbal  Meksiko
23.10.2013 Tapaaminen Puolan pääministerin Donald Tuskin kanssa Varsova  Puola
21.2.–6.3.2014 Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehen John Boehnerin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsenen Nancy Pelosin kanssa. Tapaaminen senaattorin Harry Reidin kanssa. Tapaaminen Kalifornian kuvernöörin Jerry Brownin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa Washington (DC), Los Angeles  Yhdysvallat
10.5.2014 Tapaaminen Hollannin ulkoministerin Frans Timmermansin kanssa Rotterdam  Alankomaat
13.5.2014 Tapaaminen Hessenin osavaltion pääministerin Volker Bouffierin kanssa Frankfurt  Saksa
1.7 –10.7.2015 Tapaaminen Yhdysvaltojen entisen presidentin George W. Bushin kanssa. Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen vähemmistöjohtajan Nancy Pelosin kanssa Dallas, New York City Malline:Country
12.7–14.7.2015 Tapaaminen Saksan parlamentin varapresidentin Claudia Rothin kanssa. Tapaaminen Hessenin parlamentin puhemiehen Norbert Kartmannin kanssa. Tapaaminen Hessenin pääministerin Volker Bouffierin kanssa Wiesbaden  Saksa
11. maaliskuuta 2016 Tapaaminen YK: n ihmisoikeusvaltuutetun Kate Gilmorein.

Tapaaminen jemeniläisen Nobelin rauhanpalkinnon saajan Tawakkul Karmanin kanssa

Geneve  Sveitsi
4 maaliskuuta 2016 Tapaaminen Yhdysvaltain edustajainhuoneen puheenjohtajan Paul Ryanin kanssa Sea Island  Yhdysvallat
15. heinäkuuta 2016 Tapaaminen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa Washington, D.C.  Yhdysvallat
16. lokakuuta 2016 Tapaaminen Slovakian presidentin Andrej Kiskan kanssa Bratislava  Slovakia
18. lokakuuta 2016 Tapaaminen Pavel Bělobrádekin ja Daniel Hermanin kanssa Praha  Tšekki
20. lokakuuta 2016 Tapaaminen Giuseppe Salan ja Angelo Scolan kanssa Milano  Italia
19 - 23. marraskuuta 2016 puheita Ulaanbaatar  Mongolia
13–25. kesäkuuta 2017 Puheita, Tapaaminen joidenkin kaupunginjohtajien ja Richie Davidsonin kanssa[2][3] Rochester, San Diego, Orange County, Minneapolis, Boston  Yhdysvallat
8 – 22.syyskuuta 2017 puheita[4] Derry, Frankfurt, Taormina, Messina, Palermo, Firenze, Pisa, Riika  Pohjois-Irlanti
 Saksa
 Italia
 Latvia
12 - 19. kesäkuuta 2018 Tapaaminen Vytautas Landsbergisin ja Remigijus Šimašiusin kanssa Vilna, Riika  Liettua
 Latvia[5]
10 - 26.syyskuuta 2018 Pidä monia puheita, Tapaaminen Lech Walesan, Rebecca Johnsonin, Claudia Rothin ja Jochen Partschin kanssa Malmö, Amsterdam, Rotterdam, Darmstadt, Heidelberg, Zürich  Ruotsi
 Alankomaat
 Saksa
 Sveitsi[6]
12 - 25, marraskuuta 2018 puheita TokioJokohama  Japani[7][8]


Matkakuvagalleria[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]