Luettelo 1930-luvun suomalaisista elokuvista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Elokuva Suomessa
Finland film clapperboard.svg
Luettelo suomalaisista elokuvista
1900- ja 1910-luku
1920-luku
1930-luku
1940-luku
1950-luku
1960-luku
1970-luku
1980-luku
1990-luku
2000-luku
2010-luku

Tämä on luettelo 1930-luvun suomalaisista elokuvista.

Nimi Ohjaaja Näyttelijät Tyylilaji Huomioitavaa
1930
Herra Elanto[1] Erkki Karu Heikki Välisalmi, Kaarlo Saarnio, Lennart Vaikonpää, Väinö Tanner mainoselokuva mykkäelokuva
Kahden tanssin välillä[2] Waldemar Wohlström Helge Ranin, Birgit Sergelius, Ellen Sylvin draama, romantiikka mykkäelokuva
Kajastus[3] Carl von Haartman Helge Ranin, Aarne Leppänen, Elsa Segerberg draama, historia viimeinen suomalainen täysin mykkä näytelmäelokuva
1931
Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin[4] Jaakko Korhonen Joel Rinne, Elsa Segerberg, Ellen Sylvin, Yrjö Tuominen komedia Suomen ensimmäinen äänielokuva
Erämaan turvissa[5] Friedrich von Maydell, Kalle Kaarna, Carl von Haartman Bernhard Goetzke, Elisabeth Frisk, Aarne Leppänen, Hanna Taini draama Elokuvasta puuttuu n. 15 minuuttia
Jääkärin morsian[6] Kalle Kaarna Hanna Taini, Ella Eronen, Tauno Palo, Väinö Hellén draama Tauno Palo (alkuteksteissä nimellä Tauno Brännäs) esiintyi ensimmäisessä elokuvaroolissaan.
Laveata tietä[7] Valentin Vaala Theodor Tugai, Eeva Virtanen, Alli Riks, Kaarlo Penttilä draama Elokuvassa ei ole puhuttuja repliikkejä, ääniefektejä
Rovastin häämatkat[8] Jaakko Korhonen Hemmo Kallio, Katri Rautio, Mia Backman, Glory Leppänen komedia mykkäelokuva
Sano se suomeksi[9] Yrjö Nyberg Markus Rautio revyyelokuva Ohjelmanumerot esittelee Markus Rautio
Tukkipojan morsian[10] Erkki Karu Urho Somersalmi, Helena Koskinen, Hemmo Kallio, Aku Käyhkö draama, romantiikka äänielokuva
Tulimaata tutkimassa[11] Väinö Auer (tuottaja) luontodokumentti äänielokuva
1932
Auringon lapset[12] Theodor Luts Nadezhda Peedi-Hoffmann, Elfi Lepp-Strobel, Ants Esperk draama virolais-suomalainen elokuva, jota ei esitetty Suomessa, äänielokuva
Kuisma ja Helinä[13] Kalle Kaarna Tauno Brännäs, Iris Knape-Jäderholm, Kaarlo Kytö, Hannes Närhi draama, romantiikka äänielokuva
Olenko minä tullut haaremiin[14] Waldemar Wohlström Joel Rinne, Paavo Jännes, Mimmi Lähteenoja,Birgit Kronström romanttinen komedia elokuva kuvattiin mykkänä ja sen repliikit jälkiäänitettiin
1933
Herrat täysihoidossa[15] Risto Orko Thure Bahne, Toivo Pohjakallio, Georg Malmstén komedia, musiikki
Meidän poikamme merellä[16] Erkki Karu Georg Malmstén, Kati Aspelin, Jaakko Korhonen, Aku Käyhkö komedia, musikaali vuoden 1933 suosituin suomalainen elokuva
Ne 45000[17] Erkki Karu, Risto Orko Einar Wichmann, Helena Koskinen, Katri Rautio, Eero Kilpi näytelmä- ja valistuselokuva elokuva tuberkuloosia vastaan
Pikku myyjätär[18] Georg Malmstén Kaarlo Angerkoski, Martta Kontula, Heikki Välisalmi, Hilja Jorma komedia, musiikki Elokuvasta on säilynyt 15 minuuttia, Georg Malmsténin ainoa ohjaustyö
Sininen varjo[19] Valentin Vaala Theodor Tugai, Bigi Nuotio, Ellen Parviainen, Eino Jurkka draama, jännitys, rikos Elokuvasta on säilynyt yksi 16 minuutin jakso sekä joukko otoksia
Voi meitä! Anoppi tulee[20] Erkki Karu Georg Malmstén, Eva Virtanen, Mia Backman, Uuno Laakso komedia, musiikki
1934
Helsingin kuuluisin liikemies[21] Valentin Vaala Aku Korhonen, Uuno Montonen, Matti Jurva, Helinä Svensson-Timari, Regina Linnanheimo komedia Fennica-Filmin viimeinen elokuva
Meidän poikamme ilmassa – me maassa[22] Erkki Karu Joel Rinne, Kaarlo Angerkoski, Fritz-Hugo Backman draama, propaganda
Minä ja ministeri[23] Risto Orko Uuno Laakso, Hertta Leistén, Joel Rinne, Birgit Kronström komedia
Siltalan pehtoori[24] Risto Orko Hanna Taini, Jalmari Rinne, Uuno Laakso romanttinen komedia Elokuva rikkoi ensimmäisenä suomalaisena elokuvana miljoonan katsojan rajan
Vale-Greta[25] John W. Brunius Karin Albihn, Adolf Jahr, Mok Björnson-Lange komedia elokuva on kadoksissa, ruotsalais-suomalainen yhteistyöelokuva
1935
Kaikki rakastavat[26] Valentin Vaala Ansa Ikonen, Tauno Palo, Birgit Nuotio, Jalmari Rinne, Elna Hellman romanttinen komedia Ensimmäinen Ansa Ikosen ja Tauno Palon kahdestatoista yhteiselokuvasta
Kalevalan mailta[27] Kalle Kaarna Vanja Tallas, Ahri Vornanen, Timo Lipitsä, Feodor Vuorinen, Alli Tallas dokumentti, kansantieteellinen elokuva elokuvasta on säilynyt alkujohdanto sekä 12 minuuttia katkelmia
Kun isä tahtoo...[28] Valentin Vaala Emmi Jurkka , Regina Linnanheimo, Hulda Keskinen, Valentin Vaala, Eino Rinne komedia
Roinilan talossa[29] Erkki Karu Rauni Luoma, Toivo Palomurto, Eero Eloranta, Iivari Tuomisto draama Erkki Karun viimeinen ohjaustyö
Syntipukki[30] Erkki Karu Kaarlo Kartio, Ester Toivonen, Jaakko Korhonen, Tyyne Jauri komedia Kaarlo Kartiolle ja Miss Eurooppa Ester Toivoselle Syntipukki oli ensimmäinen merkittävä elokuva
1936
Kaikenlaisia vieraita[31] Yrjö Norta, Toivo Särkkä Ester Toivonen, Toivo Palomurto, Jorma Nortimo, Kaija Suonio, Yrjö Tuominen komedia
Mieheke[32] Valentin Vaala Tauno Palo, Tuulikki Paananen, Uuno Laakso, Hilja Jorma, Regina Linnanheimo romanttinen komedia
Onnenpotku[33] Glory Leppänen Aku Korhonen, Tuulikki Paananen, Yrjö Tuominen, Ester Toivonen, Toivo Palomurto romanttinen komedia ensimmäinen suomalaisen naisohjaajan pitkä elokuva
Pohjalaisia[34] Yrjö Norta, Toivo Särkkä Eino Kaipainen, Irja Aholainen, Laila Rihte, Iivari Tuomisto, Aku Korhonen draama
Seikkailu jalkamatkalla[35] Jussi Snellman Kaarlo Angerkoski, Liisa Pakarinen, Taito Mäkelä, Thure Bahne komedia Elokuvan kuva- ja ääniaineisto on kadonnut
Taistelu Heikkilän talosta[36] Teuvo Tulio Pentti Viljanen,Matti Lehtelä, Regina Linnanheimo melodraama Elokuvan luultiin tuhoutuneen Adams Filmin tulipalossa 1959, mutta vuonna 2007 löytyi elokuvan alku- ja loppukohtaukset joiden kesto on noin seitsemän minuuttia
Tee työ ja opi pelaamaan[37] Kalle Kaarna Unto Salminen, Anton Soini, Lea Rihte, Onni Veijonen komedia Elokuva tuhoutui Adams Filmin tulipalossa 1959
Vaimoke[38] Valentin Vaala Tauno Palo, Ansa Ikonen, Uuno Laakso, Kunto Karapää , Rakel Linnanheimo romanttinen komedia Ansa Ikosen ensimmäinen pääosaelokuva
VMV 6[39] Risto Orko Joel Rinne, Regina Linnanheimo, Uuno Laakso, Kerstin Nylander jännitys, rikos ensimmäinen Erik Blombergin kuvaustyö
1937
Asessorin naishuolet[40] Yrjö Norta, Toivo Särkkä Ester Toivonen, Aku Korhonen, Jorma Nortimo, Siiri Angerkoski, Yrjö Tuominen romanttinen komedia
Ja alla oli tulinen järvi[41] Risto Orko Joel Rinne, Hugo Hytönen, Ansa Ikonen, Hanna Taini melodraama Arkkitehti Aarne Ervin ainoa lavastustyö
Juha[42] Nyrki Tapiovaara Hannes Närhi, Irma Seikkula, Walle Saikko, Tuulikki Paananen draama
Juurakon Hulda[43] Valentin Vaala Tauno Palo, Irma Seikkula, Topo Leistelä, Hugo Hytönen, Ossi Elstelä romanttinen komedia Suomi-Filmi Oy:n menestynein elokuva, ilmestymisaikanaan Suomen elokuvahistorian siihen asti menestynein elokuva, luultavasti noin miljoona katsojaa
Koskenlaskijan morsian[44] Valentin Vaala Tauno Palo, Ansa Ikonen, Jalmari Rinne, Eino Jurkka draama
Kuin uni ja varjo[45] Yrjö Norta, Toivo Särkkä Ester Toivonen, Yrjö Tuominen, Jorma Nortimo, Ansa Ikonen, Laila Rihte draama, romantiikka
Kuriton sukupolvi[46] Wilho Ilmari, Jalmari Rinne Ansa Ikonen, Unto Salminen, Uuno Laakso, Laila Rihte , Oke Tuuri komedia
Lapatossu[47] Toivo Särkkä, Yrjö Norta Aku Korhonen, Laila Rihte, Eino Kaipainen, Kaarlo Kartio, Siiri Angerkoski komedia
Miehen kylkiluu[48] Orvo Saarikivi, Hugo Hytönen Elsa Rantalainen, Verna Piponius, Helena Kara, Hugo Hytönen, Paavo Jännes komedia
Mies Marseillesta[49] Tapio Ilomäki Leo Lähteenmäki, Kaarlo Angerkoski, Kyösti Erämaa, Hugo Hytönen, Toppo Elonperä komedia, jännitys, rikos tuhoutunut
Nuorena nukkunut[50] Teuvo Tulio Regina Linnanheimo, Otso Pera, Kaarlo Angerkoski, Kille Oksanen melodraama Elokuvan luultiin tuhoutuneen Adams Filmin tulipalossa 1959, mutta vuonna 2015 Ranskan elokuva-arkistosta löydettiin yksi elokuvan viidestä kelasta, jossa oli säilynyt noin 20 minuutin pituinen kohtaus elokuvan keskeltä
Tukkijoella[51] Kalle Kaarna Kyösti Erämaa, Kirsti Hurme, Maija-Liisa Fredman , Santeri Karilo komedia Elokuvan luultiin tuhoutuneen Adams Filmin tulipalossa 1959, mutta yksi kopio löytyi vuonna 1998 Yhdysvalloista
1938
Elinan surma[52] Kalle Kaarna Ella Eronen, Hilkka Helinä, Kalevi Mykkänen, Santeri Karilo draama, historiallinen elokuva Elokuvan luultiin tuhoutuneen Adams Filmin tulipalossa 1959, mutta yksi kopio löytyi vuonna 1998 Yhdysvalloista
Jääkärin morsian[53] Risto Orko Tuulikki Paananen, Kullervo Kalske, Ritva Aro, Tauno Palo draama, romantiikka, sota, historia
Karmankolon kuningas[54] Risto Orko Toivo Palomurto, Hanna Taini, Urho Somersalmi, Aapo Similä draama, jännitys, rikos
Kiusaus[55] Teuvo Tulio Regina Linnanheimo, Unto Salminen, Yrjö Hämäläinen, Aku Peltonen melodraama tuhoutunut Adams-Filmin tulipalossa 1959
Laivan kannella[56] Paavo Kostioja Uuno Montonen, Edvin Laine, Paavo Kostioja, Ossi Kostia musiikki, komedia
Laulu tulipunaisesta kukasta[57] Teuvo Tulio Rakel Linnanheimo, Kaarlo Oksanen, Mirjami Kuosmanen, Maire Ranius melodraama Teuvo Tulion ensimmäinen kokonaan säilynyt elokuva
Markan tähden[58] Risto Orko Uuno Laakso, Irma Seikkula, Birgit Kronström, Kullervo Kalske romanttinen komedia
Markus setä kertoo...[59] Vilho Syrjälä, Eino Itäinen Markus Rautio lastenelokuva elokuvan alku on tuhoutunut
Niskavuoren naiset[60] Valentin Vaala Tauno Palo, Sirkka Sari, Irja Lautia, Olga Tainio draama
Nummisuutarit[61] Valentin Vaala Unto Salminen, Aku Korhonen, Siiri Angerkoski, Laila Rihte komedia
Olenko minä tullut haaremiin[62] Toivo Särkkä, Yrjö Norta Aku Korhonen, Laila Rihte, Ansa Ikonen, Siiri Angerkoski romanttinen komedia
Paimen, piika ja emäntä[63] Roland af Hällström Martta Kontula, Kaarlo Kytö, Aili Tikka , Elna Hellman draama
Poikamiesten holhokki[64] Orvo Saarikivi Helena Kara, Tauno Majuri, Kullervo Kalske, Hugo Hytönen romanttinen komedia
Rykmentin murheenkryyni[65] Yrjö Norta, Toivo Särkkä Kaarlo Angerkoski, Siiri Angerkoski , Jalmari Rinne, Aku Korhonen komedia, sotilasfarssi Suomen Filmiteollisuus Oy:n siihenastisen tuotannon menestynein elokuva
Sysmäläinen[66] Valentin Vaala Olavi Reimas, Sirkka Sari, Vilho Auvinen, Kerttu Salmi romanttinen komedia, historia
Syyllisiäkö?[67] Jorma Nortimo Ansa Ikonen, Kaisu Leppänen, Eino Kaipainen, Henny Waljus, Joel Rinne melodraama Jorma Nortimon ensimmäinen ohjaustyö
Tulitikkuja lainaamassa[68] Toivo Särkkä, Yrjö Norta Aku Korhonen, Uuno Laakso, Ester Toivonen, Siiri Angerkoski komedia
Ulkosaarelaiset[69] Kalle Kaarna Santeri Karilo, Maija-Liisa Fredman, Irja Simola, Vilho Auvinen komedia, musiikki tuhoutunut
Varastettu kuolema[70] Nyrki Tapiovaara Tuulikki Paananen , Ilmari Mänty, Santeri Karilo, Annie Mörk draama, jännitys George de Godzinskyn ensimmäinen elokuvasävellys
Vieras mies tuli taloon[71] Wilho Ilmari Kaisu Leppänen, Eino Kaipainen, Aku Korhonen, Kaarlo Angerkoski melodraama
1939
Aktivistit[72] Risto Orko Helena Kara, Tuulikki Paananen , Uuno Laakso, Ville Salminen draama, historia
Avoveteen[73] Orvo Saarikivi Irma Seikkula, Reino Valkama, Kullervo Kalske, Hugo Hytönen draama, urheilu
Eteenpäin – elämään[74] Toivo Särkkä, Yrjö Norta Regina Linnanheimo, Tauno Palo, Emmi Jurkka, Elsa Rantalainen, Leo Lähteenmäki melodraama
Halveksittu[75] Jorma Nortimo Ester Toivonen, Eino Kaipainen, Yrjö Tuominen, Henny Waljus, Aku Korhonen , Joel Rinne draama
Helmikuun manifesti[76] Yrjö Norta, Toivo Särkkä Regina Linnanheimo, Tauno Palo, Laila Rihte, Eino Kaipainen historiallinen draama yksi vuoden 1939 suosituimmista suomalaisista elokuvista
Herra Lahtinen lähtee lipettiin[77] Nyrki Tapiovaara Fritz-Hugo Backman , Märtha Jaatinen, Hertta Leisten, Lauri Korpela komedia, musiikki Elokuvasta on säilynyt noin 43 minuuttia, josta ensimmäiset 12 minuuttia ilman ääntä. Täydellinen kopio tuhoutui Adams Filmin varaston tulipalossa 1959
Herrat ovat herkkäuskoisia[78] Helmer Adler Arvi Tuomi, Anni Hämäläinen, Mirjami Kuosmanen, Sasu Haapanen komedia Elokuvasta puuttuu alkuosa, Säilynyttä materiaalia on noin 50 minuuttia
Hätävara[79] Orvo Saarikivi Helena Kara, Kullervo Kalske, Paavo Jännes, Aino Lohikoski romanttinen komedia
Isoviha[80] Kalle Kaarna Hilkka Helinä, Santeri Karilo, Kaarlo Saarnio, Aarne Jaatinen historiallinen draama Elokuvan kaikki kopiot tuhoutuivat Adams Filmin tulipalossa 1959, mutta vuonna 1978 Ruotsin elokuva-arkisto luovutti Suomeen Isovihan leikkaamattoman version joka oli myyty Ruotsiin 1940 mutta jäi esittämättä maan puolueettomuuspolitiikan takia. Elokuva saatiin takaisin kiitokseksi kun Suomen elokuva-arkisto oli vuonna 1972 luovuttanut Ruotsiin kaksi Ruotsissa kadonneeksi luultua elokuvaa
Jumalan tuomio[81] Toivo Särkkä, Yrjö Norta Ansa Ikonen, Tauno Palo, Aku Korhonen, Yrjö Tuominen, Irja Elstelä melodraama
Kaksi Vihtoria[82] Nyrki Tapiovaara Eino Jurkka, Annie Mörk, Sointu Kouvu, Arvi Tuomi komedia, farssi
Katsaus Suomen väestönsuojelutoimintaan[83] Matti Juntto dokumentti, valistuselokuva mykkäelokuva
Lapatossu ja Vinski Olympia-kuumeessa[84] Yrjö Norta Aku Korhonen, Kaarlo Kartio, Elsa Rantalainen, Unto Salminen, Kaarlo Angerkoski komedia, urheilu
Pikku pelimanni[85] Toivo Särkkä Heimo Haitto, Regina Linnanheimo, Aku Korhonen, Jalmari Rinne, Irja Elstelä melodraama, musiikki
Punahousut[86] Ilmari Unho Kullervo Kalske, Helena Kara, Tuulikki Paananen, Aino Lohikoski, Salli Karuna sotilasfarssi
Rakuuna Kalle Kollola[87] Kalle Kaarna Kaarlo Halttunen, Tuulikki Paananen, Uuno Laakso, Kalevi Mykkänen sotilasfarssi
Rikas tyttö[88] Valentin Vaala Olavi Reimas, Sirkka Sari, Lea Joutseno, Hannes Häyrinen komedia Olavi Virran ensimmäinen elokuva
Seitsemän veljestä[89] Wilho Ilmari Edvin Laine, Eino Kaipainen, Kaarlo Kytö, Joel Rinne, Kaarlo Kartio, Unto Salminen, Arvo Kuusla draama vuoden 1939 suosituin suomalainen elokuva
Takki ja liivit pois![90] Jorma Nortimo Aku Korhonen, Sirkka Sipilä, Unto Salminen, Kaisu Leppänen, Kaarlo Angerkoski romanttinen komedia
Vihreä kulta[91] Valentin Vaala Hanna Taini, Olavi Reimas, Sven Relander, Topo Leistelä draama, romantiikka
Vihtori ja Klaara[92] Teuvo Tulio Eino Jurkka, Verna Piponius, Turo Kartto , Nora Mäkinen komedia
Vänrikki Stoolin tarinat[93] Roland af Hällström John Ericsson, Carl-Michael Runeberg sota, historiallinen elokuva Elokuva on tuhoutunut osaa 8 (300 m) lukuun ottamatta. Ääni säilynyt lähes täydellisenä, huonolaatuisena magnetofoninauhatallenteena


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/157207
  2. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117472
  3. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117474
  4. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100011
  5. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117505
  6. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117491
  7. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117486
  8. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117495
  9. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117477
  10. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117512
  11. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/157210
  12. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/172939
  13. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117514
  14. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117515
  15. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117648
  16. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117519
  17. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117662
  18. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/113059
  19. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117631
  20. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117635
  21. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117650
  22. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117699
  23. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117678
  24. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117687
  25. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/172980
  26. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117900
  27. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117722
  28. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117739
  29. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117751
  30. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117728
  31. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117971
  32. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118019
  33. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117931
  34. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/107833
  35. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117941
  36. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118015
  37. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117973
  38. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117938
  39. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117903
  40. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118021
  41. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118023
  42. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100568
  43. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118046
  44. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/126286
  45. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118045
  46. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118054
  47. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/113944
  48. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118051
  49. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118044
  50. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118044
  51. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/126291
  52. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118536
  53. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/126289
  54. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118394
  55. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118416
  56. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118056
  57. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118682
  58. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118559
  59. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118315
  60. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118320
  61. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118738
  62. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/126288
  63. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118662
  64. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118421
  65. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118667
  66. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118669
  67. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118550
  68. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/113164
  69. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118676
  70. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/107837
  71. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118674
  72. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/107842
  73. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119495
  74. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118768
  75. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119012
  76. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/105497
  77. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119533
  78. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119398
  79. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118765
  80. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119699
  81. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119282
  82. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118911
  83. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/163628
  84. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119513
  85. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119547
  86. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119695
  87. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119519
  88. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119541
  89. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/112890
  90. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119319
  91. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119544
  92. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119454
  93. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118851

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]