Luettelo 1970-luvun suomalaisista elokuvista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Elokuva Suomessa
Finland film clapperboard.svg
Suomalaiset elokuvat vuosikymmenittäin
1900- ja 1910-luku
1920-luku
1930-luku
1940-luku
1950-luku
1960-luku
1970-luku
1980-luku
1990-luku
2000-luku
2010-luku
Muut luettelot
Kadonneet elokuvat
Kalleimmat elokuvat
Katsotuimmat elokuvat
Sotaelokuvat

Tämä on luettelo 1970-luvun suomalaisista elokuvista.

Nimi Ohjaaja Näyttelijät Tyylilaji Huomioitavaa
1970
Akseli ja Elina[1] Edvin Laine Aarno Sulkanen, Ulla Eklund, Risto Taulo, Anja Pohjola, Jussi Jurkka draama vuoden 1970 katsotuin elokuva[2], Jussit (1971): paras miesnäyttelijä: Jussi Jurkka, Moskovan elokuvajuhlat (1971): erikoispalkinto hyvien naapuruussuhteiden johdosta
Anna[3] Jörn Donner Harriet Andersson, Pertti Melasniemi, Marja Packalén, Tapio Rautavaara draama Jussit (1971): paras kuvaus: Heikki Katajisto
Bensaa suonissa[4] Risto Jarva Pertti Melasniemi, Lilga Kovanko, Perttu Näsänen, Matti Ollila draama Jussit (1971): paras ohjaus: Risto Jarva
Kesäkapina[5] Jaakko Pakkasvirta Titta Karakorpi, Hannu Oravisto, Veikko Honkanen, Petra Frey draama
Muurahaispolku[6] Aito Mäkinen, Virke Lehtinen Simeon Rabinowitsch, Tiina Harpf, Matti Keinänen, Ilmari Saarelainen draama, road-movie
Naisenkuvia[7] Jörn Donner Jörn Donner, Ritva Vepsä, Kirsti Wallasvaara, Aarre Elo komedia, erotiikka Jussit (1971): paras kuvaus: Heikki Katajisto
Narrien illat[8] Tapio Suominen Markku Suominen, Kari Kuuva, Kauko Hakala, Pertti Lähteenmäki draama, musiikki, nuoriso
Jussi Pussi[9] Ere Kokkonen Vesa-Matti Loiri, Leena Brusiin, Simo Salminen, Leila Itkonen komedia Jussit (1971): paras tuottaja: Pertti Pasanen
Pilvilinna[10] Sakari Rimminen Meri Oravisto, Erik Uddström draama, nuoriso San Remo Film Festival (1972): Grand Prix
Päämaja[11] Matti Kassila Joel Rinne, Anssi Mänttäri, Jussi Jurkka, Pauli Virtanen, Tamara Lund draama, sota Jussit (1971): paras miesnäyttelijä: Jussi Jurkka
Speedy Gonzales – Noin 7 veljeksen poika[12] Ere Kokkonen Spede Pasanen, Tarja Markus, Olavi Ahonen , Esko Salminen, Simo Salminen, Leo Jokela komedia, western Jussit (1971): paras tuottaja: Pertti Pasanen
Takiaispallo[13] Veli-Matti Saikkonen Hillevi Lagerstam, Tapio Hämäläinen, Aila Arajuuri , Gustav Wiklund, Terhi Panula, Kirka Babitzin draama Jussit (1971): paras naisnäyttelijä: Hillevi Lagerstam
1971
Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin[14] Matti Kassila Heikki Kinnunen, Juha Hyppönen, Marja-Leena Kouki, Tuire Salenius, Kauko Helovirta komedia elokuvan ensimmäinen tv-esitys vuonna 1976 teki television kaikkien aikojen suurimman kotimaisten elokuvien katsojaennätyksen: 2 100 000 katsojaa
Hirttämättömät[15] Spede Pasanen, Vesa-Matti Loiri Vesa-Matti Loiri, Spede Pasanen, Simo Salminen, Pirjo Laitila komedia, western vuoden 1971 katsotuin kotimainen elokuva[16]
Kahdeksas veljes[17] Pertti Pasanen Vesa-Matti Loiri, Simo Salminen, Kauko Kokkonen, Elina Katainen, Marja Korhonen komedia Jussit (1971): paras tuottaja: Pertti Pasanen
Kreivi[18] Peter von Bagh Pertti Ylermi Lindgren, Irma Martinkauppi, Titta Karakorpi, Elina Salo, Kirsti Wallasvaara komedia, elämäkerta
Laulu tulipunaisesta kukasta[19] Mikko Niskanen Pertti Melasniemi, Marjukka Arasola, Aune Hurme-Virtanen, Anna-Maija Kokkinen draama
Maunu Kurkvaaran Kujanjuoksu[20] Maunu Kurkvaara Aarre Karén, Esko Mannermaa, Esa Saario draama, rikos
Musta Lumikki[21] Matti Sokka Ulla Kivipato, Maria Wolska, Eriikka Magnusson draama
Perkele! Kuvia Suomesta[22] Jörn Donner, Jaakko Talaskivi, Erkki Seiro Jörn Donner, Jaakko Talaskivi, Riitta Lindgren, Erkki Seiro dokumentti
Saatanan radikaalit[23] Paavo Piironen, Heikki Nousiainen, Timo Nissi, Heikki Huopainen Paavo Piironen, Heikki Nousiainen, Timo Nissi, Heikki Huopainen komedia
1972
Haluan rakastaa Peter[24] Matti Kassila Tea Ista, Paul Osipow, Riitta Elstelä, Gustav Wiklund draama Jussit (1973): paras naispääosa: Tea Ista
Hellyys[25] Jörn Donner Kirsti Wallasvaara, Jörn Donner, Meri Oravisto, Marja Packalén, Vesa-Matti Loiri komedia, erotiikka
Julisteiden liimaajat[26] Tuomo-Juhani Vuorenmaa Erkki Saarela, Irmeli Virkkunen, Raimo O. Niemi draama kantaesitys Tampereen lyhytelokuvajuhlilla 1970, elokuvateattereissa 1972-1973, aikoinaan siihenastisen suomalaisen elokuvahistorian pienin katsojamäärä
Kahdeksan surmanluotia[27] Mikko Niskanen Mikko Niskanen, Tarja-Tuulikki Tarsala draama leikattu lyhyempään elokuvamuotoon samannimisestä neliosaisesta tv-sarjasta, Jussit (1972): paras ohjaus: Mikko Niskanen, paras miesnäyttelijä: Mikko Niskanen
Kun taivas putoaa...[28] Risto Jarva Eeva-Maija Haukinen, Erkki Pajala, Heikki Hämäläinen, Matti Kassila draama Jussit (1972): paras naisnäyttelijä: Eeva-Maija Haukinen
Lampaansyöjät[29] Seppo Huunonen Leo Lastumäki, Heikki Kinnunen komedia, road-movie vuoden 1972 katsotuin kotimainen elokuva[30], Jussit (1973): paras tuottaja: Seppo Huunonen
Marja pieni![31] Eija-Elina Bergholm Liisamaija Laaksonen, Hannu Lauri, Elvi Saarnio, Leena Häkinen draama
1973
Baksmälla[32] Jörn Donner Diana Kjær, Jörn Donner, Roffe Bengtsson, Lisbeth Westergaard, Birgitta Molin, Vesa-Matti Loiri draama, erotiikka ruotsinkielinen uusintaversio Donnerin aikaisemmasta elokuvasta Hellyys
Herra Huu – jestapa jepulis, penikat sipuliks[33] Jaakko Talaskivi M. A. Numminen, Elvi Saarnio, Martti Kuningas lastenelokuva, komedia, musiikkielokuva Jussit (1974): lastenelokuva-Jussi: Jaakko Talaskivi ja työryhmä
Laukaus tehtaalla[34] Erkko Kivikoski Urpo Poikolainen, Aarne Hakulinen, Pentti Viljakainen draama Jussit (1973): paras ohjaus: Erkko Kivikoski, Bergamo Film Meeting (1973): Grand Prix, Berliinin elokuvajuhlat (1973): Otto Dibelius Film Award
Maa on syntinen laulu[35] Rauni Mollberg Maritta Viitamäki, Aimo Saukko, Niiles-Jouni Aikio draama vuoden 1973 katsotuin elokuva[36], Jussit (1974): paras ohjaus: Rauni Mollberg, paras kuvaus: Kari Sohlberg, paras miesnäyttelijä: Aimo Saukko, Locarnon elokuvajuhlat (1974): parhaan esikoiselokuvan erikoispalkinto: Rauni Mollberg
Meiltähän tämä käy[37] Matti Kassila Esa Pakarinen, Kauko Helovirta, Kirsti Ortola, Jussi Jurkka komedia, musiikki Esa Pakarisen viimeinen elokuva
Mommilan veriteot 1917[38] Jotaarkka Pennanen Reino Kalliolahti, Hannu Kahakorpi, Eero Kosteikko, Mikko Majanlahti draama, historia Jussit (1974): paras tuottaja: Jörn Donner
Pohjantähti[39] Edvin Laine Aarno Sulkanen, Titta Karakorpi, Risto Taulo, Anja Pohjola draama, historia, sota yhdistelmä ja lyhennös Laineen aiemmista elokuvista Täällä Pohjantähden alla ja Akseli ja Elina
Sensuela[40] Teuvo Tulio Marianne Mardi, Mauritz Åkerman, Ismo Saario, Ossi Elstelä melodraama, erotiikka Teuvo Tulion viimeinen elokuva
Uuno Turhapuro[41] Ere Kokkonen Vesa-Matti Loiri, Spede Pasanen, Marjatta Raita, Juhani Kumpulainen, Simo Salminen komedia ensimmäinen Uuno Turhapuro -elokuva
1974
Karvat[42] Seppo Huunonen Mikko Majanlahti, Pauli Virtanen, Eeki Mantere komedia, rikos
Viu-hah hah-taja[43] Ere Kokkonen Leo Lastumäki, Jyrki Kovaleff, Seppo Laine komedia vuoden 1974 katsotuin kotimainen elokuva[44]
Yhden miehen sota[45] Risto Jarva Eero Rinne, Tuula Nyman draama Jussit (1974): paras naisnäyttelijä: Tuula Nyman, Berliinin elokuvajuhlat (1974): OCIC Award - Recommendation
1975
Kesän maku[46] Asko Tolonen Virpi Uimonen, Ritva Oksanen, Juha Hyppönen draama
Jouluksi kotiin[47] Jaakko Pakkasvirta Paavo Pentikäinen, Irma Martinkauppi draama Jussit (1975): paras ohjaus: Jaakko Pakkasvirta
Mies, joka ei osannut sanoa ei[48] Risto Jarva Antti Litja, Kirsti Wallasvaara, Matti Ruohola, Vivi-Ann Sjögren komedia, romantiikka Jussit (1976): paras näyttelijä: Antti Litja, paras työryhmä (käsikirjoitus): Jussi Kylätasku, Risto Jarva ja Kullervo Kukkasjärvi
Professori Uuno D. G. Turhapuro[49] Ere Kokkonen Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Pertti Pasanen, Anja Pohjola komedia vuoden 1975 katsotuin kotimainen elokuva[50]
Rakastunut rampa[51] Esko Favén, Tarja Laine Vesa-Matti Loiri, Leena Uotila, Ritva Valkama, Heikki Nousiainen draama Jussit (1976): paras naisnäyttelijä: Leena Uotila, paras miesnäyttelijä: Vesa-Matti Loiri
1976
Antti Puuhaara[52] Heikki Partanen, Katariina Lahti, Riitta Rautoma Markku Blomqvist, Pertti Hilkamo, Maritta Viitamäki, Eero Melasniemi, Matti Ruohola, Matti Pellonpää draama, historia Jussit (1977): paras ohjaus: Heikki Partanen, Katariina Lahti, Riitta Rautoma
Ikäluokka[53] Pirjo Honkasalo, Pekka Lehto Onni Nousinen, Asta Nousinen lyhytdokumentti Tampereen elokuvajuhlat (1976): dokumenttisarjan pääpalkinto
Kuumat kundit[54] Jussi Itkonen Remu Aaltonen, Cisse Häkkinen, Ile Kallio dokumentti, musiikkidokumentti
Loma[55] Risto Jarva Antti Litja, Tuula Nyman, Eija Pokkinen, Jukka Sipilä komedia vuoden 1976 katsotuin kotimainen elokuva[56] Jussit (1977): paras naisnäyttelijä: Tuula Nyman
Lottovoittaja UKK Turhapuro[57] Ere Kokkonen Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Spede Pasanen, Simo Salminen komedia
Luottamus[58] Viktor Tregubovitsh, Edvin Laine Kirill Lavrov, Vilho Siivola, Yrjö Tähtelä, Yrjö Paulo draama, historia Jussit (1977): paras miesnäyttelijä: Vilho Siivola

Riian Elokuvafestivaalit (1977): tuomariston erikoispalkinto taiteellisista ansioista kuvattaessa rauhanomaisen rinnakkaiselokuvan alkuvaiheita kahden naapurimaan välillä

Pyhä perhe[59] Anssi Mänttäri Lasse Pöysti, Birgitta Ulfsson, Rita Polster, Martti-Mikael Järvinen draama Jussit (1977): paras miesnäyttelijä: Lasse Pöysti

San Remo Film Festival (1977): paras esikoisohjaus

Ingmar Bergmanin maailma[60] Jörn Donner Jörn Donner, Ingmar Bergman dokumentti
1977
Aika hyvä ihmiseksi[61] Rauni Mollberg Risto Salmi, Raili Veivo, Toivo Mäkelä, Irma Seikkula draama, komedia Jussit (1978): paras ohjaus: Rauni Mollberg, paras naisnäyttelijä: Raili Veivo ja Irma Seikkula, paras miesnäyttelijä: Toivo Mäkelä

Karlovy Vary International Film Festival (1978): erikoisdiplomi

Napoli Film Festival (1978): paras ohjaaja: Rauni Mollberg

Häpy Endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon[62] Ere Kokkonen Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Tapio Hämäläinen, Spede Pasanen, Simo Salminen komedia
Kaunis muisto[63] Per-Olof Strandberg Gun Sirenius, Kid Wegelius, Kim Sirenius, Per Saris nuorisodraama suomen ainoa teatterilevityksen saanut 8 mm elokuva
Jäniksen vuosi[64] Risto Jarva Antti Litja, Kauko Helovirta, Markku Huhtamo komedia Jussit (1978): paras ohjaus: Risto Jarva, paras käsikirjoitus: Arto Paasilinna, Kullervo Kukkasjärvi ja Risto Jarva

Portlandin Elokuvafestivaalit (1981): paras komedia

Pulakapina[65] Mikko Niskanen Mikko Niskanen, Erkki Ruokokoski, Aapo Vilhunen draama, historia
Viimeinen savotta[66] Edvin Laine Jyrki Kovaleff, Olavi Ahonen, Leni Katajakoski, Jussi Jurkka draama vuoden 1977 katsotuin elokuva[67]

Jussit (1978): paras musiikki: Harry Bergström

1978
The Bergman File[68] Jörn Donner Jörn Donner, Ingmar Bergman lyhytdokumentti
Kirje[69] Pekka Hyytiäinen Alice Heikkinen, Tapio Häivä draama
Lintumies[70] Seppo Putkinen Matti Lappalainen, Armi Martikainen, Sonja Haaranen komedia, elämäkerta
Miestä ei voi raiskata[71] Jörn Donner Anna Godenius, Gösta Bredefeldt, Toni Regner draama, rikos Sorrenton elokuvafestivaalit (1978): Vittorio de Sica -palkinto ohjauksesta: Jörn Donner
Piilopirtti[72] Seppo Huunonen Leo Lastumäki, Erkki Liikanen, Ritva Valkama, Petra Frey, Anu Panula komedia
Rautakauppias Uuno Turhapuro – presidentin vävy[73] Ere Kokkonen Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Marita Nordberg, Spede Pasanen, Simo Salminen komedia vuoden 1978 katsotuin kotimainen elokuva[74]
Runoilija ja muusa[75] Jaakko Pakkasvirta Esko Salminen, Katja Salminen, Elina Salo, Paavo Liski, Pertti Palo draama, elämäkerta Jussit (1979): paras kuvaus: Esa Vuorinen, paras lavastus: Matti Marttila, paras naisnäyttelijä: Elina Salo

Moskovan elokuvajuhlat (1979): Neuvostoliiton kirjailijaliiton diplomi käsikirjoituksesta, paras lavastus: Matti Marttila

Syksyllä kaikki on toisin[76] Mikko Niskanen Mikko Niskanen, Tea Ista, Tarja-Tuulikki Tarsala, Aarno Sulkanen, Kari Heiskanen draama
Tuntematon ystävä[77] Lars G. Thelestam Kate O’Mara, Bruno O’Ya, Åke Lindman, Anne Pohtamo, Nanny Westerlund draama, rikos Jussit (1978): paras naisnäyttelijä: Nanny Westerlund
Vartioitu kylä 1944[78] Timo Linnasalo Raimo Grönberg, Markku Huhtamo, Antti Litja, Paavo Piskonen draama, sota Jussit (1979): paras ohjaus: Timo Linnasalo
1979
Herra Puntila ja hänen renkinsä Matti[79] Ralf Långbacka Lasse Pöysti, Pekka Laiho, Arja Saijonmaa, Martin Kurtén draama, komedia Jussit (1980): paras miespääosa: Lasse Pöysti
Ihmemies[80] Antti Peippo Antti Litja, Martti Pennanen, Saara Pakkasvirta, Tarja-Tuulikki Tarsala science fiction, komedia
Kainuu 39[81] Pirjo Honkasalo, Pekka Lehto Markku Suutari, Mauri Matero, Antti Moilanen, Eija Kemppainen draama, sota, dokumentti Jussit (1980): työryhmä-Jussi: Pirjo Honkasalo, Pekka Lehto
Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit[82] Spede Pasanen Spede Pasanen, Vesa-Matti Loiri, Simo Salminen, Tapio Hämäläinen komedia vuoden 1979 katsotuin elokuva[83]
Natalia[84] Matti Kassila Ola Johansson, Matti Mäntylä, Marjukka Arasola komedia
Nälkä[85] Juhani Tuominen Liisa Kotilainen, Saija Viherlaiho, Ilmari Viherlaiho dokumentti, kokeellinen elokuva
Ruskan jälkeen[86] Edvin Laine Kauko Helovirta, Elsa Turakainen, Jorma Falck draama
Risto Vanarin piilokamera[87] Risto Vanari Seija Tyni, Susanne Olsson, Liisa Paatso komedia
Seitsemän veljestä[88] Riitta Nelimarkka, Jaakko Seeck Kari Franck, Pia Hattara, Pekka Milonoff, Sulevi Peltola animaatio, komedia ensimmäinen suomalainen kokoillan animaatio

Rooman elokuvafestivaalit (1980): Association Internationale du Film d'Animation (ASIFA): yksi parhaista vuosina 1979-1980 valmistuneista animaatioelokuvista koko maailmassa


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100176
  2. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4736-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1970
  3. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100217
  4. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100309
  5. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100701
  6. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/106257
  7. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/107900
  8. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117802
  9. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117789
  10. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117804
  11. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117799
  12. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117793
  13. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117795
  14. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117816
  15. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117815
  16. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4066-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1971
  17. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117806
  18. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100777
  19. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/101083
  20. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/116784
  21. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117812
  22. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117807
  23. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117808
  24. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117822
  25. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117819
  26. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117785
  27. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100658
  28. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100935
  29. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/101068
  30. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4067-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1972
  31. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/101102
  32. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117843
  33. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117844
  34. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/101079
  35. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/101099
  36. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4068-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1973
  37. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117840
  38. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117832
  39. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117824
  40. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117827
  41. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117828
  42. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117850
  43. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117851
  44. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4069-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1974
  45. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117848
  46. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100767
  47. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100549
  48. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/102823
  49. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117852
  50. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4070-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1975
  51. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117854
  52. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100221
  53. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117865
  54. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117884
  55. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/101096
  56. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4071-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1976
  57. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/109430
  58. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117866
  59. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117882
  60. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117861
  61. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100117
  62. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117898
  63. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118813
  64. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100577
  65. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/117892
  66. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118808
  67. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4072-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1977
  68. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118913
  69. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119019
  70. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118919
  71. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/111065
  72. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119013
  73. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/108110
  74. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4073-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1978
  75. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118934
  76. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118926
  77. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/118903
  78. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119011
  79. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119137
  80. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/100531
  81. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/196301
  82. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119034
  83. https://www.elokuvauutiset.fi/site/sf-2011/vuositilastot/4074-suomen-katsotuimmat-elokuvat-vuonna-1979
  84. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/111114
  85. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/169183
  86. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119030
  87. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119026
  88. https://www.elonet.fi/fi/elokuva/119038

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]