Wikipedia:Huonot vitsit ja muu höpöhöpö/Professori Huonot D.G. vitsit ja muu höpöhöpö

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.
Ei rekursiota. Kirjoitaja ei ymmärtänyt lukemaansa, tms.

Lainsäädännöllisesti taajama kuitenkin määritellään rekursiivisesti taajaan asutuksi alueeksi, joka on merkitty tieliikenneasetuksessa määritellyllä taajama-merkillä (numero 571).

Artikkeleissa oli pitkään aloituslauseina mielenkiintoinen väite, joka vihjasi sukupuolia olevan useampikin.

Nainen on toinen sukupuolista, joka on yleensä miestä pienikokoisempi.

Mies on toinen sukupuolista, joka on keskimäärin naista suurikokoisempi.

Joku oli kääntänyt tekstin koneellisesti eikä ollut muistanut tarkistaa käännöstä. Uutta tietoa on mm. että brasilialaiset ovat sekarotuisia. Ihmiset vai koirat? Otteita:

... Brasilia on ylivoimaisesti suurin maa Latinalainen Amerikassa sekä alueella että väestöllä. Se miehittää yli 40 prosenttia alueen maa-alueesta, ja sillä on noin kolmasosa sen kansalaisista...

Usko on erittäin erilainen myös. Ensisijainen uskonto läpi koko Roomalaisen Katolilaisuuden Latinalainen Amerikka on, kuitenkin yksi saattaa myös voida pitää indigenous? ja Afro-Latinia Protestantti, Helluntailainen, Evankelinen, Buddhalaisena, Juutalaisena, Amerikkalaiset uskonnot, joukossa, monet. (Hard to see, the Dark Side is?)

...suuri osa kansasta Latinalainen Amerikassa on sekarotuinen...

...Latinalaiset Amerikkalaiset maat, ottaen, termin sen ankarassa aistissa ovat: ... (=taking the term in it's strict sense)

Ulosteen väri[muokkaa wikitekstiä]

Ulosteen väri on fysiikan kannalta jokin sähkömagneettisen säteilyn aallonpituus väliltä 400 - 700 nm. Se on siis valoa, jota havaitaan näköaistilla.

Ulosteen värejä on periaatteessa äärettömän paljon. Käytännössä samankaltaisia ulosteen sävyjä ei voi rajattomasti erottaa toisistaan, ja isokin ulosteensävyalue voidaan niputtaa yhden ulosteen värin nimiin. Musta uloste ja valkoinen uloste eivät periaatteessa ole ulosteen värejä, vaan mustan ulosteen pinta ei heijasta minkään väristä valoa ja valkoinen on kaikkien värien sekoitus.

Joku vitsiniekka kopioi reilu kauppa-sivun ja korvasi jokaisen kauppa-sanan kuppa-sanalla.

Reilun kupan organisaatio on maailmanlaajuinen kuppaketju...

Tämä on jo oikeasti hauska!

Uranainen on yhden hengen ruokakunta joka sijaitsee Keskitulo-Suomen maakunnassa, Länsi-Suomen läänissä. Kunnassa asuu 3112 ihmistä, joista 0 prosenttia on miehiä tai 0-18 vuotiaita naisia. Sen pinta-ala on 372,66 km² josta 23,16 km² on toimistotilaa. Väestötiheys on 8,9012 parkkipaikkaa/km².

Uranaisen ruokakunnan motto on "Pois alta, jumalauta, viiden vuoden päästä mä oon sun pomo."

Kunnassa järjestettiin kerran Akankannon MM-kisat, mutta kun erästä naista syytettiin siitä, että hän nousi kantajan selkään reittä pitkin kiipeämällä, niin kuntalaiset lopettivat kisat siihen.

Feminismi on epäonnistunut täydellisesti.

Maskulismi pyrkii vapauttamaan miehet kahlitsevista roolimalleista, kuten feminismi on onnistuneesti tehnyt aikaisemmin.

Peräaukko, eli anusaukko, on tarkoitettu ulostamiseen mikä auttaa ihmistä poistamaan kuona-aineet kehosta helposti. Peräaukko sijaitsee yleensä takapuolessa. Löydät todennäköisesti oman peräaukkosi peilillä. Voit myös kysyä äidiltäsi apua.

17. marraskuuta[muokkaa wikitekstiä]

  • Kansainvälinen "banaani korvassa"-päivä

Yleistä Kaitaa on rehevä alkujuurtava kaupunginosa, jossa humala kukoistaa hevimusiikin tahdittamana. Kaitaalla ei kasva rahaa, joten hetkittäin on turvauduttava vuoristokiljuun, jota muunmuassa eräs Joonas keittelee. Lähtiessäsi matkalle tähän urbaaniin kaupunginosaan on hyvä muistaa ottaa mukaan muutamia perustarpeita. Näihin lukeutuvat mm. savukkeet, oravannahat, keskiolut ja kaikki muu kiiltävä arvotavara, jolla on hyvä käydä vaihtokauppaa paikallisten asukkaiden kanssa. Myrkyllisiä käärmelajeja on useita, joista vain muutama tappaa. Niistä selviydytään yleensä dokaamalla lisää. Paniikkiin ei kannata varautua. Antaa vain virran viedä kohti alkoholismia.

Historia Vuonna 1817 kesäauringon hivellessä pintahipiää, eräs kyläkauppias Rutikka Keskinen päätti perustaa perheen kauas Espoon korpiseudulle. No, tästä oli arvattavissa se, että myyntihommat eivät sujuneet aivan toivotulla tavalla. Paikallinen asuinkunta kun koostui pelkistä jehovantodistajista. Aika kului, ja uudisraivaajat alkoivat haudata Kaitaata omilla örvellyksillään. Viinaa juotiin ja keksittiin koko Kaitaan asukaskunnalle tekosyy ryypätä, Kalliojuhlat. Metsän väelle tämä ei riittänyt. Jehovantodistajia hakattiin ja hukutettiin Kaitaan hienovaraiseen merirannikkopahaseen. Puukkojunkkarit yleistyivät, ja alettiin saavuttaa nykypäivän tasoa niin ryyppäyksessä kuin katastrofaalisessa taloudessakin. Alettiin heittää homo- ja nappiläppää pitkin katukivetyksiä.

Olen syyllistynyt tähän kuolemansyntiin. Onko minulla vielä mahdollisuutta pelastua? Pyydän vastausta mahdollisimman pian. Vihaan itseäni ja kaikkia muita ihmisiä.

nim.merk. epätietoinen metsuri keskisuomesta

Olen syyllistynyt tähän kuolemansyntiin. Onko minulla vielä mahdollisuutta pelastua? Pyydän vastausta mahdollisimman pian.

nim.merk. epätietoinen metsuri keskisuomesta

Olen syyllistynyt tähän kuolemansyntiin. Onko minulla vielä mahdollisuutta pelastua? Pyydän vastausta mahdollisimman pian. Himoitsen itseäni joka päivä.

Hyviä linkkejä: www.***.com ei muuta kuin nenäliinoja ja käsirasvaa tarpeeksi mukaan.

nim.merk. epätietoinen metsuri keskisuomesta

Olen syyllistynyt tähän kuolemansyntiin. Onko minulla vielä mahdollisuutta pelastua? Pyydän vastausta mahdollisimman pian. Olen laiskempi kuin 7 koalaa.

nim.merk. epätietoinen metsuri keskisuomesta

Höyrvoima on tullut avaruudesta. Se on avaruuden kaasuja. Se tuli ufojen mukana, vuonna antiikin kreikka.

joo ei semmost ole

VANKI!!!-vanki voi olla sota vanki, rik9ollis vanki tai kidnapattu vanki... en kommentoi enempää olen VANKI

Belgiassa on maata ja se on ihan huonoa

Traalilainen peto joka luulee että jos et näe sitä sekään ei näe sinua

Esiintyy kirjassa Linnunradan Käsikirja Liftareille.

Röhmöfanttien vanha salaliitto, nyttemmin jo osittain paljastunut.

Fatah on aika kova juttu. Siinä ois mahiksia edetä

Kaskinen taitaa olla vanhin nykyään tietokannassa oleva sivu. Sen kaksirivinen sisältö 9. syyskuuta 2002 [1] on mielestäni hilpeyttä herättävä. Tekstin linkki Pohjoismaden osoitti Pohjanmaa-sivulle.

Kaskinen (routsin: Kaskö) se on Pohjoismaden kaupunki.

Ei helevetti, jos pitää suomenkielistä sivua, pitäisi ainakin osata suomea...

Tyypin II supernova[muokkaa wikitekstiä]

Tähdillä on joskus vähän kivaa avaruudessa. silloin ne saattavat laueta supernovina. tällöin syntyy musta aukko

Tyypin I supernova[muokkaa wikitekstiä]

Joskus tähtiä suututtaa. silloin ne räjähtävät ja syntyy musta aukko

Tunnettuja supernovia[muokkaa wikitekstiä]

Rapusumu (M1) Rapusumun voi nähdä jos katsoo housuihinsa

JUOSKAA TAI KUOLETTE[muokkaa wikitekstiä]

musta aukko LÄHESTYY!!!!!!!!! PAETKAA

Artikkelin historiasta löytyy pari jossain määrin huvittavaa toteamusta.
  • Se on n. 27 cm pitkä ja näyttää papukaijan ja pingviinin sekotukselta...
  • Lunni (Fratercula arctica) on ruokkilintu jolla on värikäs noppa.

(lisätty keskustelusivulle)

pohjois-ja etelävaltioiden sota käytiin vuosina 1861-1865.Kun pohjoisvaltiot eivät hyväksyneet orjuutta niin etelävaltiot sytytti sodan. Etelän etuna oli koulutetut sotilaat, mutta niitä oli kuitenkin vähän. Pohjoisella oli paljon sotilaita, aseita, miinoja,veneitä,hyvät rautatiekuljetukset ja juoksuhautoja. Pohjoinen voitti sodan ja valtio pysyi koossa. Etelä puolestaan oli aivan raunioina. Orjat pääsivät vapaiksi ja mustia orjia terrorisoiva ku klux klan-järjestö tappoi orjia ja niiden puolustajia.

Tiivistä asiaa, toden totta.

Japanin hirmumyrskyt[muokkaa wikitekstiä]

Japanin hirmumyskyt:

Elokuun alussa japanissa oli ollut jo yksi hirmumyr´sky eli taifuuni. Syyskuun kolmas päivä japaniin tuli kaksi uutta taifuunia. Syyskuun puolivälissä japanissa oli ollut jo viisi hirmumyrskyä jotka olivat tehneet järkyttäviä tuhoja japanissa. Syyskuun lopussa japanissa oli ollut 8 taifuunia. Monia ihmisiä oli evakoitu ja n. 300 ihmistä kuoli yhden hirmumyrskyn aikana. Japanin kansalais lukumäärä väheni hurjaa ja suorastaan järkyttävää vauhtia. Lokakuun alussa Japaniin tuli vielä yksi vain ja ainoastaan yksi taifuuni. Se oli yhdeksäs hirmumyrsky Japanissa. Tuhot olivat järkytävät. Nyt vieläkin 22.joulukuuta 2004 klo: 22:35 etsitään hirmumyrskyn surmaamia ihmisiä. Vaikka emme ole pulassa niin Japanin kohtali tuntuu myös meidän sydämmissämme.

Epäporkkana[muokkaa wikitekstiä]

Epäporkkana on mitä tahansa, muuta paitsi porkkana. Epäporkkanan ja porkkanan ero on vähän vastaavanlainen kuin toden ja epätoden. Mikä on tosi, ei voi olla epätosi. Mikä on porkkana, ei voi olla epäporkkana.

<@liquoriece> se on niinku kaikki muut vihannekset paitsi porkkana! koska jos on epäporkkana ni se ei oo porkkana. ja sit se voi myös olla lyyti tai mietu.

Jari Porttila[muokkaa wikitekstiä]

Suomen suurimmat silmäpussit omaava, kaikkien tuntema ja lähes kulttihahmoksi kohonnut Jari "Sporttis" Porttila kuuluu Suomen urheilujournalistien terävimpään kärkeen. Nykyään Jari jakaa huimaavan laajaa urheilutietämystään faneilleen kirjoittamalla joka viikko ainakin yhden korkealaatuisen ja syväluotaavan kolumnin, joka sitten julkaistaan sekä maikkarin nettisivuilla että teksti-tv:llä. Nämä kolumnit herättävät vilkasta keskustelua ainakin internetissä sijaitsevalla FutisForum- nimisellä palstalla, jossa Jarilla on ihan oikeita faneja. Aikaisemmin Jari esitteli näyttäviä villapaitojaan myös MTV:n Tulosruutujen vetäjänä, mutta on vetäytynyt tästä tehtävästä vähän taka-alalle ja jättänyt sen nuoremmille. Sporttiksen ominta alaa ovat haastattelujen ruinaaminen Mika Häkkiseltä sekä erilaisten kierojen salaliittojen paljastaminen Suomen kansalle. Ilman Jaria emme tietäisi mm. sitä potuttiko Häkkistä sen jälkeen kun auto oli hajonnut viimeisellä kierroksella johtoasemassa emmekä sitä miten norjalaiset aina kieroilevat suomalaisten kustannuksella sekä maastohiihdon että mäkihypyn kulisseissa.

R'lyeh on kiva paikka (juuri kuten puuhamaa) siellä kaikilla on kivaa, paitsi sitten kun suuri Cthulhu, joka nukkuu talossaan R'lyehissä, herää niin sitten ei enää ole kivaa jos se lähtee pois ja sitten menee turismielinkeino tuolta R'lyehistä niin ja sitten alkaa sataa kaloja, kissoja, ristejä ja pieniä, väkivaltaisesti haisevia sukkia


Nimetön kirjoittaja ilahdutti sivua myös vitsillä:

Miksi metsässä ei kasva kukkia?

-Sylvester Stallone

Äkäpussit ovat karvainen laji joka elää Venus-planeetalla. Niillä on suuri violetti turkki ja noin 0,5 metriä pitkä häntä. Ne elävät suurissa laumoissa ja vaeltelevat ympäriinsä etsimässä syötävää.

Luettelo muurahaisista[muokkaa wikitekstiä]

  • Muurahainen 1
  • Muurahainen 2

Autopommi[muokkaa wikitekstiä]

Autopommi on pommi, joka on autossa. Monissa maissa (esim. Tervakosken Puuhamaa) on tiukat lait, joiden mukaan autopommia ei saa asentaa esim. lentokoneeseen.

Eläkepommi[muokkaa wikitekstiä]

Itsemurhapommittajat jäävät yleensä työkyvyttömyyseläkkeelle jo uransa alkuvaiheilla.

Seksipommi[muokkaa wikitekstiä]

Näin tehdään seksipommi. Otetaan nainen, joka on "aika pommi". Nainen puetaan liian tiukkoihin vaatteisiin. Näin käsissäsi on seksipommi. Huom: nainen ei saa olla ruma eikä läski.

Atomipommi[muokkaa wikitekstiä]

Pommi, joka on rakennettu atomeista. Atomit täytyy kasata tietyllä tavalla, koska muuten niistä saattaa syntyä esimerkiksi puhelin eikä pommi.

Uutispommi[muokkaa wikitekstiä]

Yllättävä juttu, tyyliin "Kotijoukkueen voittomaali räjäytti katsomon"

Kakka on ihmisen peräsuolesta tulevaa ruskeaa maissia. Jota yritetään "tähdätä" pöntöstä alas. No miten sitä tulee. Kakka tulee kun syödään ruokaa. Joka kulkee letkujen ja putkien kautta pepusta ulos. Sitten pinnistellään ja ponnistellaan. Sen jälkeen vedetään vessa.

Kakasta käytetään kutsumanimiä:

Kakka Läjä Plörö

ZuriCH ON VALTAVA kaupunki keskellä merta.Siellä asuu noin 100000000 gorillaaja pantteria.

Puhelimet

Puhelimet ovat tärkeä asia ihmisille. Puhelimen voi hankkia esim. elektroniikka myymälästä.

Keskustelu:Lordi[muokkaa wikitekstiä]

mitä te ny perkele jotain lordia rupesitte väsäämään kun klamydia ja seppo hovikin on vielä tekemättä!

Täällä oli yksi vittu, jonka minä siirsin kiroiluun sillä ajatuksella, että josko tämä luokka poistettaisiin. --Aulis Eskola

(Keskustelu luokasta:Kirosanat)

uloste, paska, kakka,

-älä työnnä paskaa = älä piereskele

uleste on kauniimpi ilmaisu paskasta eli kakasta (paska on kakkaa) sitä erittyy ihmisen (ja suurimman osan eläimistä) perä aukosta eli anuksesta eli anaaliaukosta. sairaissa porno leikeissä kuten japanilaisessa bukkagessa alastomien ihmisten päälle ulostetaan eli paskotaan tai kakataan. Pierut haisevat useimmiten ulosteelle eli paskalla eli kakalle.

Lökäpöksyinen teini, joka korvaa yläpään puutteensa liian suurilla vaatekappaleilla. Väljien vaatteiden lisäksi erinomaisia tuntomerkkejä ovat myös esimerkiksi käsillä huitominen, erittäin huono tietämys musiikista ja mikrofoniin änkyttäminen.

Varpaanväli[muokkaa wikitekstiä]

Varpaanväli on ihmiselle hyvin läheinen asia. Jos sinua ottaa päähän voit, aina yrittää koskettaa varpaanvälillä korvantaustaasi. Jos housusi ovat täynnä vanukasta löydät itsesi maasta likaisen tikkarin vierestä 333. Anna mulle piiskaa. Muista myös että varpaanvälisi ovat sinulle läheisiä ystäviä ja sinun tulee huolehtia niiden hyvinvoinnista ja mielialasta. Jos varpaanvälisi ovat masentuneet niin sinun tulee työntää ne jäätelöön piristääksesi niitä. Muuten se tietää varmaa kuolemaa.

VARPAANVÄLIN HISTORIAA

Vuonna 1923 Matti Partanen, filosofian professori, teki perustavan tutkimuksen varpaanvälin krakotomiasta. Partanen tuli siihen tulokseen, että perunasalaatti ei sovi syötäväksi juhannuksena, jos varpaanvälisi punertavat.

Kumminkin jo ennen Partasen tutkimuksia oli varpaanvälit löydetty Santeri Sillisalaatin toimesta. Hän totesi että ihmisellä on 7-11 varpaanväliä kyynerpäistä riippuen.

NIKSINURKKA:

Varpaanväli on ihmiselle hyvin läheinen asia. Jos sinua ottaa päähän voit, aina yrittää koskettaa varpaanvälillä korvantaustaasi. Jos housusi ovat täynnä vanukasta löydät itsesi maasta likaisen tikkarin vierestä 333. Anna mulle piiskaa. Muista myös että varpaanvälisi ovat sinulle läheisiä ystäviä ja sinun tulee huolehtia niiden hyvinvoinnista ja mielialasta. Jos varpaanvälisi ovat masentuneet niin sinun tulee työntää ne jäätelöön piristääksesi niitä. Muuten se tietää varmaa kuolemaa.

VARPAANVÄLIN HISTORIAA

Vuonna 1923 Matti Partanen, filosofian professori, teki perustavan tutkimuksen varpaanvälin krakotomiasta. Partanen tuli siihen tulokseen, että perunasalaatti ei sovi syötäväksi juhannuksena, jos varpaanvälisi punertavat.

Kumminkin jo ennen Partasen tutkimuksia oli varpaanvälit löydetty Santeri Sillisalaatin toimesta. Hän totesi että ihmisellä on 7-11 varpaanväliä kyynerpäistä riippuen.

NIKSINURKKA:

Helpoin tapa miellyttää kaikkia varpaanvälejä on hieroa voita toiseen varpaanväliin vasemmalta.

Kuolemaan syöksyminen[muokkaa wikitekstiä]

Kuolemaan syöksyminen on karmaiseva tapa kuolla. Se tapahtuu yleensä, kun joku vaikka lyö jotakuta nyrkillä päähän. Kuolemaan syöksymistä on monessa kulttuurissa pidetty hyvin loukkaavana. Joissakin maissa, esimerkiksi Suomessa ja Ruotsissa kuolemaan syöksymisestä voi saada jopa kuolemanrangaistuksen.

Tiettävästi yksikään ihminen ei ole syöksynyt kuolemaan.

Vitutus on alatyylinen, erittäin laajalti levinnyt puhekielen sana, joka viittaa syvän harmituksen alaiseen mielentilaan. Vitutuksen alaisena olevaa ihmistä vituttaa.

Vitutuksen tuntomerkit[muokkaa wikitekstiä]

Vittuuntuneen ihmisen tunnistaa epätoivoisesta katseesta ja haluttomuudesta tehdä mitään mielekästä. Vitutusta on vaikea peittää, joten se tulee kyllä esille selvästi näkyvän yleisen turhautumisen ja ärtymyksen muodossa.

Vitutuksen syyt[muokkaa wikitekstiä]

Vitutuksen syitä on kaiketi niin paljon kuin ihmisiäkin. Usein harmaa arkikin tarjoaa niin paljon erilaisia harmituksen aiheita, että ihmiset vittuuntuvat pahanpäiväisesti jo pelkästään niihin. Samoin laajemmat ongelmat ja yhteiskunnalliset ilmiöt vituttavat ihmisiä usein. Tyypillisiä vitutuksen aiheuttajia ovat erilaiset ihmisryhmät, yksittäiset henkilöt, arkielämässä käytettävät laitteet tai arkielämän periaatteessa helpot mutta käytännössä vaikeat rutiinit. Hyvin pitkän aikavälin vitutusta voi aiheuttaa esimerkiksi koulunkäynti tai päivittäinen työnteko.

Lääke vitutukseen[muokkaa wikitekstiä]

Monien ihmisten mielestä vitutukseen auttaa kunnon perskännit. Toisaalta vitutus voi yllättää milloin vain, eikä ole mahdollista aina vetää kännejä. Lisäksi runsas alkoholin käyttö voi helposti johtaa elämäntilanteeseen, jossa henkilö on entistä alttiimpi vitutukselle. Varsinkin pitkäaikaisemmasta vitutuksesta on vaikea päästä eroon. Samoin, jos vitutuksen aiheuttaja ei poistu, myös vitutus uusiutuu helposti. Monet ihmiset ovat tulleet siihen tulokseen, että vitutuksen kanssa pitäisi oppia elämään. Jotkut ovat yrittäneet nähdä asiassa positiivisia puolia ja sanoa, että vitutus on luova tila.

Vuosisadat: 1900-luku - 2000-luku - 2100-luku

Vuosikymmenet: 1960 1970 1980 1990 2000 - 2010 - 2020 2030 2040 2050 2060

Vuodet: 2009 2010 2011 2012 2013 - 2014 - 2015 2016 2017 2018 2019


Tapahtumia[muokkaa wikitekstiä]

Tammikuu[muokkaa wikitekstiä]

Helmikuu[muokkaa wikitekstiä]

Maaliskuu[muokkaa wikitekstiä]

Huhtikuu[muokkaa wikitekstiä]

Toukokuu[muokkaa wikitekstiä]

Heinäkuu[muokkaa wikitekstiä]

Elokuu[muokkaa wikitekstiä]

Syyskuu[muokkaa wikitekstiä]

Lokakuu[muokkaa wikitekstiä]

Marraskuu[muokkaa wikitekstiä]

Joulukuu[muokkaa wikitekstiä]

Muita tapahtumia[muokkaa wikitekstiä]

Elokuvia[muokkaa wikitekstiä]

Syntyneitä[muokkaa wikitekstiä]

Kuolleita[muokkaa wikitekstiä]


Väkivalta on sitä kun vedetään turpiin tai hakataan tai potkitaan tai muuta semmoista. Joskus voi väkivallan takia lentää verta oikein kunnolla ja se tekee kipeää. Mutta väkivalta on silti aina ihan vitun makeeta.

Katso myös[muokkaa wikitekstiä]

Esa Saarinen[muokkaa wikitekstiä]

Esa Saarinen oli 1970-luvulla nuori lupaava filosofin alku, joka väitteli jostain monimutkaisesta ja vaikeasta aiheesta. Sitten hän myöhemmin sekosi ja alkoi pitämään jotain helvetin "kuinka jaksat työelämässä" luentojaan, joissa hän puhuu omasta seksielämästään.

Pilkunnussija[muokkaa wikitekstiä]

Pilkunnussija (Pilkkumus nussimus maximus)

Nämä ihmiset tykkäävät huomauttaa pienimmistäkin asiavirheistä. Pilkunnussijat eivät yleensä huomaa harrastavan seksuaalista kanssakäyntiä pilkun kanssa, vaan alkavat jaarittelemaan. Samalla he toivovat että vastapuoli sanoisi pienimmänkin asiavirheen, jotta voisivat sitten alkaa sitä nysväämään ja viedä keskustelun aiheesta pois.

Hyvä esimerkki on eräs henkilö joka väittää käyvänsä kaikkialla Internetissä, joten olette varmasti törmänneet häneen.

Kokkihattuhamsteri (Nonyssun hattus mutustettu onpius)[muokkaa wikitekstiä]

Kokkihattuhamsteri on päästäistä pienempi ja norsua suurempi nisäkäs, jonka ravinto koostuu enimmäkseen kokkihatuista, mutta ääriolosuhteissa kokkihattuhamsterien on tavattu elävän myös vain teekkarilakkeja ravintonaan käyttäen.

Erityispiirteet[muokkaa wikitekstiä]

Kokkihattuhamstereiden luonnonvaraisten yksilöiden kanta on pienentynyt hälyttävästi. Vankeudessa (lemmikkinä) elävät kokkihattuhamsterit voidaan tiettyinä, ns. AStraalisina ajankohtina jättää muutamiksi päiviksi ravinnotta ja muuta huoltoa vaille niiden luonnollisen vuodenaikaunirytmin mukaisesti. Lähin tällainen ajankohta on kaikille kokkihattuhamstereille 27.-28.8.2005. Ennen lemmikin uniaikaa on syytä valmistautua tapahtumaan heittämällä kokkihattuhamsterin edessä kolme kärrynpyörää ja pyllistämällä kahdesti Hyvinkään suuntaan.

valkokärpässieni on kauhean myrkyllinen!!s*****a siihen ei v***u ksokaeta

Se oli hauska juttu kun joku oli 3. syyskuuta 2005 vaihtanut Weimarin tasavallan Einarin tasavallaksi

Totta Jeesus Kirkko[muokkaa wikitekstiä]

Erittäin onnistunut konekäännös
(Ks. Jeesuksen Todellinen Kirkko)

Totta Jeesus Kirkko on by villi kirkollinen että ilmaantua polveutua Protestantismi ala -lta Kristinusko. Nyt kuluva kirkollinen laillinen kotona Peking , Kiina kotona 1917. Nykyisin , paikalla aari likimain 1.5 miljoona uskovainen kotona kolmekymmentä yhdeksikkö kreivikunta.

viisi palvella oppiaikansa -lta kunniasana[muokkaa wikitekstiä]

kymmenen emäksinen luulo -lta nyt kuluva kirkollinen aari :

1. Pyhä Aave[muokkaa wikitekstiä]

" kokeen Pyhä Aave , osoittaa luona puhuva kotona iltti , on mennä takaukseen -lta meidän perimys -lta Kuningaskunta -lta Taivas.

2. Kaste[muokkaa wikitekstiä]

" kyyneltyä kaste on sakramentti ajaksi anteeksiantamus -lta sins ajaksi uudestisyntyminen. kaste raivo ajaa kohta kotona koristelematon asuen kyyneltyä , moinen koska joki , aallokko , eli alkulähde. Baptisti , joka ennestään has had maksettu kaste -lta kyyneltyä ja Pyhä Aave , hoitaa kaste kotona maine -lta Haltija Jeesus Kristus. Ja henki kokeen kaste raivo olla täysin upoksissa kotona kyyneltyä avulla johtaa koukkuselkäinen ja kohdata aleneva ".

3. Laskea yhteen pesu[muokkaa wikitekstiä]

" sakramentti -lta feet pesu mahdollistaa ainoa jotta hankkia eritä avulla Haltija Jeesus. Se kin anniskella koska ainainen muistutus että ainoa pitäisi hankkia lempiä , pyhyys , nöyryys forgiveness ja asepalvelus. Joka henki joka has maksettu kyyneltyä kaste raivo hankkia -nsa / häntä feet uupunut kotona maine -lta Jeesus Kristus. Jäsentenvälinen laskea yhteen pesu toukokuu olla harjoitella aina kun on anastaa ".

4. Pyhä Kanssakäyminen[muokkaa wikitekstiä]

"Pyhä Kanssakäyminen on sakramentti jotta olla muistomerkkinä kalma -lta Haltija Jeesus Kristus. Se mahdollistaa objektimuoto jotta ottaa osaa -lta liha ja totuttaa vereen -lta meidän Haltija ja jotta olla kotona kanssakäyminen avulla Hänelle joten että me kanisteri hankkia iankaikkinen elinikäinen ja olla koho- model after Kestää Aika. Nyt kuluva sakramentti ehtoa olla estää koska monesti koska mahdollinen. Ainoa ainoa unleavened leipä ja rypäle liemi ehtoa olla käytetty".

5. Lepopäivä Aika[muokkaa wikitekstiä]

"Lepopäivä aika , seitsemäs aika -lta työviikko ( lauantai ), on Pyhä Aika , siunattu ja pyhittää luona Jumala. Se on jotta olla tarkastaa ala- Haltija kaunistaa ajaksi juhla -lta God's luomakunta ja autuus ja avulla odottaa -lta iankaikkinen lepuuttaa kotona elinikäinen jotta johtua."

Kannabiksen käyttö[muokkaa wikitekstiä]

Ainakaan näiden lauseiden kirjottajaa ei ollut pelottanut:

Kannabiksen käyttäjät eivät kieltäisi käyttämästä kannabista jos kannabis olisi laillista suomessa. Useilla syyksi muodostuukin pelko.

Elintarviketeollisuus[muokkaa wikitekstiä]

ELINTARVIKE KIOSKIT SUOMESSA

ENPÄ KAUHEASTI OSAA NIISTÄ KERTOA MUTTA SEN TIEDÄN ETTÄ ORAVAT TYKKÄÄ PITÄÄ NAHKA/LATEXIA KUN NE PANEEE ,ORAVAT TYKKÄÄVÄ MYÖS RUOSKIA TOISIAAN

ORAVIEN RYHMÄ PANO ORAVAN RYHMÄ PANOSSA VOI OLLA 3 - 27 ORAVAA (TODELLA HARVOI YLI 30)

ORAVAT VOIVAT SAADA VAKAVIA VAMMOJA RUOSKINNASTA

ORAVA ESITTELEE KUMPPANILLEEN OMAN PESÄ KOLONSA ,JUOTTAA SEN KÄNNIIN , SOITTAAA MUUTAMAN ORAVAN LISÄÄ JA JUOTTAA NEKIN KÄNNIII JA SITTEN YHDYNTÄ VOI ALKAAA

HUUMEET OVAT ORAVILLA MELKEIN PÄÄ ASIA YHDYNNÄSSÄ

NIIN JA ORAVAT OVAT MYÖS RAUHOITETTUJA.....

MINÄ TIEDÄN TÄMÄ EI LIITTYNYT YHTÄÄN ELINTARVIKKEISIIN MUTTA TÄSSÄ ON HVÄÄ TIETOA OARVISTA

Lähde : luontolehti puska jussi

Komposiitit ovat materiaaleja, siis äidinkielellisesti tarkasteltuina eivät verbejä, eivätkä adjektiiveja. Niillä on suuri merkitys teollisuudelle, mutta ei reollisuudelle, sillä jälkimmäinen on ensinmainittu kirjoitusvirheen kera.

Kun aikanaan ensimmäiset Komposiitit keksittiin, niitä ei nimitetty komposiittimateriaaleiksi vaan ne olivat nimettömiä: esimerkiksi kun vaikkapa Joonas puhui komposiiteista rautakaupassa, hän kysyi myyjältä "Onko teillä täällä niitä <hiljaisuus> vielä paljonkin jäljellä?". Myöhemmin tajuttiin, että komposiiteille piti myös keksiä nimi, sillä tuo äskeisessä esimerkkitapauksessa ilmennyt hiljaisuus pysyi aina kysyjien huulilla siihen asti kunnes keksittiin mitä kysyttiin.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa Komposiitti päätti elokuun seitsemäntenä karkausvuonna, että materiaali tuli nimetä hänen mukaansa. Nimeksi vakiintui aluksi Kustaa, mutta myöhemmin nimen mauttomuuden takia veronmaksajat päättivät olla piittaamatta säännöistä ja alkoivat kutsua materiaalia Kaarlen kolmannen nimen mukaan.

Tämä on komposiittimateriaalien tarina näin lyhyesti ilmaistuna.

Typpi on epämetalli, jolla on viisi elektronia uloimmalla elektronikuorellaan. Huoneenlämmössä typpi on hajutonta, mautonta ja väritöntä. Kahden typpiatomin muodostamassa typpimolekyylissä N2 on kestävä kolmoissidos, mikä tekee typestä passiivisen. Me ollaan tekemässä typestä esitelmää! onpas kivaa..! t evarmaan taas lähetätte mulle jotain valituksia, nää on oikeita tietoja! <3<3

Vitsiartikkeli, jonka hauskuudesta voi olla montaa mieltä. Joka tapauksessa tekijällä on riittänyt aikaa.

Muukalainen Käypäisyys Myyden[muokkaa wikitekstiä]

"Muukalainen Käypäisyys Myyden" oli sivulle lisätyn linkin otsikkona. Jos merkitys ei heti aukea, asiayhteydestä voi päätellä, että se oli luultavasti konekäännös termistä Foreign Currency Trading.

Les Paulin kieltosääntö on eräs keskeinen kitaramekaniikan perusperiaate. Kieltosääntö määrittelee, että kaksi samanlaista E-kieltä ei voi olla samanaikaisesti täsmälleen samassa ilmatilassa. Tämän kieltosäännön julkisti suomalainen heavy metal kitaristi nimimerkillä Les Pauli.

Makedonia (maantiede)[muokkaa wikitekstiä]

Makedonian maasto on vuoristoista, mutta joskus myös alavaa.

Kingpin (sarjakuvahahmo)[muokkaa wikitekstiä]

Kinpin(sama englanniksi) on alamaailman yksi rikollispomo.

Kaarle Kauppa-Lopo[muokkaa wikitekstiä]

Tämä tyyppi on ilmeisesti jotain sukua Charlie Kaufmanille.

Kaarle Kauppa-Lopo (s. 1. marraskuuta 1962 Helsingissä) on suomalainen käsikirjoittaja. Hänen käsikirjoittamansa elokuvat ovat kesällä 2002 kuvattu Elämäni Petteri Summasena ja kesällä 2004 kuvattu Ihmisluonto.

Elämäni Petteri Summasena -elokuvan on ohjannut Pekko Jussila ja Ihmisluonnon Ranskassa syntynyt suomalaisperäinen Mika Kontio. Kesällä 2005 on kuvattu taas Adaptaatio - Minun versioni. Se on tehty "Elämäni Petteri Summasena" -ydinryhmän kanssa ja se tulee teatterilevitykseen vuonna 2006.

Silli on edelleenkin kala jolla on selkäevä mutta tuoreiden tutkimusten mukaan sillillä on myöskin kidukset. Niiden avulla se voi syödä grillimakkaraa.

Lohen kakka on lohen pyllystä eli lohen alapuolelta - vähän pyrstöstä itään - kuuluvia pruitsahduksia. Jos ei ole ripulia, ne tulevat tietyin tihein välein. Ripulissa taas kaikki kakka tulee kerrallaan ulos ja paljon löysempänä.

{{tynkä/Biologia}}

Lämpöliike[muokkaa wikitekstiä]

Lämpöliike on liike jossa myydään lämpöä. Lämpö on erittäin kallista koska lämpöä haetaan auringosta,ja operaatio makaa kymmeniä miljardeja euroja. Lämpimissä maissa ei ole lämpöliikkeitä johtuen lammon hyvästä saannista.