Wikipedia:Huonot vitsit ja muu höpöhöpö

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu sisältää hauskoja ajatusvirheitä, kielikukkasia, (tahatonta) huumoria ja mielenkiintoisia höpöhöpöartikkeleita, joita Wikipedian historian aikana on joskus ollut. Älä lisää tänne omia sutkauksiasi, jotka eivät ole olleet Wikipediassa. Sen voi tehdä Hikipedian ([1]) tai Uncyclopedian ([2]) kaltaisissa huumoriin pyrkivissä wikeissä.

Mikäli lisättävä sisältö saattaa ylittää teoskynnyksen, tulee sivun muutoshistoria kopioida osion loppuun.

Mitä ei pidä lisätä
  • älä korjaa virheitä (paitsi ilmiselvät koodivirheet tai lisääjän kommentin virheet) - ne ovat osa alkuperäistä höpöä
  • älä lisää mitään, mikä ei ole ollut Wikipediassa
  • älä lisää omia nokkeluuksiasi
  • älä lisää epähauskaa tusinatörttöilyä - sivun on tarkoitus olla (ainakin huonoa) huumoria

Lisää uusi aihe

Vanhat vitsit:


Video-oppaassa vuodelta 1994 Bello Romano kutsui Heartbread Ridgeä Eastwoodin varaan rakennetuksi standardileffaksi ja antoi sille kaksi tähteä viidestä, mikä vastaa sanallista arviota ”keskinkertainen”.

Typo

Kun muut lapset eivät ymmärtäneet Jarkon puhetta, hänet suljettiin liekkien ulkopuolelle.

Typo artikkelissa joulukuussa 2022.

Lyngby Bueskyttelaug[muokkaa wikitekstiä]

Lyngbyn jousiammuntakilta on yksi Tanskan vanhimmista jousiammuntakilloista. He kilpailevat pitkä-, pitkä- ja pitkäjousiammunnassa.

konekäännetyn? artikkelin ensimmäinen kappale

Richard Curtisin kirjoittama ja ohjaama elokuva kertoo vuoteen 1966 sijoittuvan tarinan merirosvolaivasta, joka lähettää luvatonta ohjelmaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Pohjanmerelle ankkuroidussa rahtilaivassa toimineesta piraattiradiosta kertovassa elokuvassa oli artikkelin mukaan kyse merirosvoista. Virhe oli artikkelissa vuodet 2009–2022. Artikkelin ensimmäisissä versioissa puhuttiin vieläpä marirosvolaivasta!

Turpa, vol. 2[muokkaa wikitekstiä]

Vanhan uskomuksen mukaan kalamies saa suurella todennäköisyydellä turpaa, jos menee kalastamaan toisen apajille.

[3]

Mieselinkeinoministeri[muokkaa wikitekstiä]

Mielenkiintoinen termi. [4]

Tämän keskustelusivun isäntäsivulla olevat esimerkkimallineet ovat hyviä esimerkkejä mallineen ja koko Wikidatan idean idioottimaisuuksista. Kustaa VI Aadolfin ammatti oli näköjään taidekeräilijä. Hänen lapsiaan ovat kahden eloonjääneen lisäksi lapset "nimeämätön tytär Bernadotte" ja "stillborn daughter Bernadotte". Salvador Dalí käytti salanimiä "Dali, Salvador" ja "Dalí Domènech, Salvador". Hänen työalansa oli "koru". Hänen teostensa lajityypeistä ei olisi tullut laatukuva ihan ensimmäisenä mieleen, mutta kaipa Wikidata tietää. "Työpaikkoja" hänellä olivat alankomaalaiset museot Mauritshuis ja Prinsenhof, joissa hän on käynyt 1962 ihailemassa Vermeerin teoksia. Kaikkien esimerkkihenkilöiden saamat kunniamerkit ovat jostain syystä otsikon "Palkinnot" alla. Halosen toimista Romaniasiain neuvottelukunnan puheenjohtajuus lienee ollut kolmanneksi tärkein, kun se on mainittu ennen oikeusministeriyttä ja kansanedustajuutta. Timo Soini on ollut perussuomalaisten "presidentti". Mannerheimin tehtäviin kuului presidenttiyden ja sotamarsalkkuuden ohella "Regent-timantti". Hän syntyi joko 4. kesäkuuta 1867 tai 4. kesäkuuta 1867.

IP oli havainnut joitain ongelmia Malline:Henkilö WD:n esimerkkimallineissa maaliskuussa 2023.

Metsämaa on Loimaan parhain paikka. Se sisältää uuden kauppakeskuksen joka on Euroopan alueen suurin. Myös Metsämaan uudet pilvenpiirtäjät jossa Sauli Niinistö asuu ovat maailman hienoin turisti kohde.

Justine Béhanzin[muokkaa wikitekstiä]

Justine Béhanzin oli kuningas Béhanzinin tyttärentytär isänsä kautta, joka oli kuninkaan poika. 213.28.226.245 26. toukokuuta 2023 kello 22.52 (EEST)[vastaa]

Vesta oli ensimmäinen asteroidi, jonka massa määritettiin kohtuullisella tarkkuudella sen muiden asteroidien rataan aiheuttamien häiriöiden avulla. Vuonna 1966 Hans G. Hertz mittasi asteroidi 197 Areten radanmuutosten pohjalta Vestan massaksi noin (1,20±0,08)×10−10 Auringon massaa, joka lienee noin 15 % sisään oikea.

sisään oikea? Ei leikkaa.

Video on keksitty[muokkaa wikitekstiä]

[Suomen tasavallan presidenteistä] Ståhlbergin hautajaiset ovat tähän mennessä olleet ainoat, josta ei ole saatu minkäänlaista videofilmiä.