Brains (Transformers)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Brains
Ensiesiintyminen Transformers: Kuun pimeä puoli (2011)
Henkilötiedot
Koko nimi Brains
Asema aivoyksikkö
Ryhmäsidokset Autobotit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot Lenovo ThinkPad Edge
Näyttelijä(t) Reno Wilson (2011, 2014)

Brains on Transformers-universumissa esiintyvä Autobotti. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 2011 elokuvassa Transformers: Kuun pimeä puoli.

Elokuvasarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michael Bayn ohjaamiin Transformers-elokuviin pohjautuvien sarjakuvien mukaan Brains oli alun perin Decepticon Shockwavelle kuulunut aivoyksikkö, joka pakeni luojiensa käsistä. Hän päätyi lopulta Sam Witwickyn ja Carly Spencerin luokse. Brainsin äänenä elokuvissa on Reno Wilson, joka oli aiemmissa elokuvissa Decepticon Frenzyn ja Autobotti Mudflapin ääninä.

Transformers: Kuun pimeä puoli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvassa Transformers: Kuun pimeä puoli Brains asuu Wheelien tavoin edelleen Samin ja Carlyn luona Washingtonissa, koska eivät kykene taistelemiseen kuten muut Autobotit. Hän muuntautuu Lenovo ThinkPad Edge -kannettavaksi. Hän auttaa Samia, Simmonsia ja Dutchia jäljittämään Decepticoneilta piileskeleviä kosmonautteja ja paikantaa nämä Atlantic Cityyn.

Kun Sentinel Prime määrää Autobotit karkotettaviksi Maasta, Brains ja Wheelie joutuvat heikkoudestaan huolimatta lähtemään myös. He osallistuivat Chicagon taisteluun ja onnistuivat sabotoimaan yhden Decepticonien komentoaluksista ja pelastivat siten Bumblebeen, Ratchetin, Sideswipen ja Dinon henget. Alus teki pakkolaskun, mutta Wheelie ja Brains selvisivät.

Transformers – Tuhon aikakausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Brains esiintyy elokuvassa Transformers – Tuhon aikakausi, jossa KSI piti häntä vankina ja pakotti tulkitsemaan tietoa Megatronin ja muista kukistetuista transformereista tiedon keräämiseksi. Brains oli menettänyt toisen jalkansa ja käytti siksi kävelykeppiä.

Brainsin avulla KSI sai tiedon cybermuuntamiseen käytettävien "Siementen" olemassaolosta. Hän kuitenkin sai selville, että Galvatronin uudeksi kehokseen vallannut Megatron aikoi käyttää sitä saadakseen metallia uuden Decepticon-armeijan rakentamiseen. Katkerana KSI:n työntekijöille hän ei kertonut siitä heille, mutta hän kertoi tästä muille Autoboteille ja näiden ihmisliittolaisille päästyään vapaaksi.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.