Mudflap

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mudflap
Mudflap elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto
Mudflap elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto
Ensiesiintyminen Transformers: Cybertron (2006)
Henkilötiedot
Koko nimi Mudflap
Ryhmäsidokset Decepticonit, Autobotit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot Nosturi
Chevrolet Trax (konseptimalli)
Chevrolet Spark
Näyttelijä(t) Dale Wilson (2006)
Reno Wilson (2009)

Mudflap on kuvitteellinen robotti Transformers-universumissa.

Transformers: Cybertron

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mudflap oli alun perin Autobotti, joka ei välittänyt lainkaan ihmisistä. Siitä syystä hän suostui Starscreamin ja Thundercrackerin pyyntöön liittyä Decepticoneihin. Mutta myöhemmin Landmine sai hänet palaamaan Autobottien joukkoon jaksossa Perhe. Muuntautuu nosturiksi.

Transformers: animated

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mudflap joka tunnetaan myös nimellä sawtooth on autobotti rikollinen jota syytettiin pahoinpitelystä ja simultroniikkojen hallussapidossa. Hän toimii skidsin ja Triple M:n kanssa. Hän ei varsinaisesti esiinny sarjassa. Hänen etsintäkuulutuksensa oli waspin etsintäkuulutuksen vieressä depth chargen toimiston ulkopuolella.

Legends comic bonus edition numerossa 16 autobottien jahdatessa slipstreamia hän juoksee etsintäkuulutuksien ohi joista yksi on mudflapin.

Skidsin ja mudflapin veli suhde Transformers: kaatuneiden kostossa on saanut inspiraation transformers animatedista jossa he ovat rikoskumppaneita.

Transformers (2007)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mudflap ei esiintynyt alkuperäisessä Michael Bayn ohjaamassa Transformers-elokuvassa. Mutta hänestä julkaistiin Decepticoneihin kuuluva leluversio, joka oli uudelleenväritys Transformers: Cybertronin versiosta.

Transformers: Kaatuneiden kosto

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Kaatuneiden kostossa Mudflap on toinen Autobottikaksosista, jotka saapuivat Maahan Optimus Primen kutsusta. Mudflapilla ja hänen veljellään, Skidsillä, on usein paljon erimielisyyksiä ja kiistaa useista asioista. Aluksi heillä oli yhteisenä ajoneuvomuotona vanha jäätelöauto. Shanghaissa käydyn taistelun jälkeen he päättivät vaihtaa muuntautumismuotojaan. Mudflap olisi alun perin halunnut Chevrolet Beatin, mutta joutui tyytymään Chevrolet Traxin konseptimalliin, koska Skids ehti valita sen ennen häntä.

Elokuvassa Mudflapin nimi oli käännetty suomenkieliseksi eli Kuraläppä.

Transformers: Kuun pimeä puoli

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mudflapin piti esiintyä elokuvassa Transformers: Kuun pimeä puoli ja muuntautua mustaksi ja oranssiraitaiseksi Chevrolet Sparkiksi, mutta hänet poistettiin lopullisesta versiosta. Hänen ajoneuvomuotonsa nähtiin kuitenkin elokuvassa.

Mudflap esiintyi elokuvan kirja- ja sarjakuvaversioissa, jossa Autobotit pettänyt Sentinel Prime tappoi hänet tapettuaan ensin Ironhiden ja Skidsin.

Ääninäyttelijät

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Vuodet Näyttelijät Sarjat Elokuvat
2006-2007 Dale Wilson Transformers: Cybertron
2009 Reno Wilson Transformers: Kaatuneiden kosto

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.