Onslaught (Transformers)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Onslaught
Ensiesiintyminen The Transformers (1985)
Henkilötiedot
Koko nimi Onslaught
Asema Combaticonien johtaja
Ryhmäsidokset Decepticonit
Combaticonit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot BTR-80
Näyttelijä(t) S. Marc Jordan (1985-1986)
Steve Bulen (1987)
John DiMaggio (2017)

Onslaught on fiktiivinen hahmo Transformers-universumissa ja lähinnä Generation 1-jatkumossa esiintynyt Decepticon ja hän johtaa myös Decepticonien alaryhmää nimeltä Combaticonit.

The Transformers

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Onslaught on taktikko henkeen ja vereen ja uskoo, että tehtävän onnistuminen riippuu ennen kaikkea strategiasta ja taistelutaktiikoita punoessaan Onslaught joutuukin usein taistelussa taka-alalle, mutta kun hänen taktiikkansa eivät toteudukaan toivotulla tavalla muuttuu etäinen ja uneksiva huipputaktikko häikäilemättömäksi ja raivokkaaksi taistelijaksi. Tämä tosin johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että Onslaught suuttuu kun hänen strategiansa pettää pahemman kerran.

Transformers: War for Cybertron

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: War for Cybertronissa Onslaught on yksi hahmoista, joka on saatavilla pelihahmoksi ladattavan lisäsisällön kautta.

Transformers: Viimeinen ritari

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvassa Transformers: Viimeinen ritari Onslaught esiintyy yhtenä Transformer Reaction Forcen vangitsemista Decepticoneista. Kun Megatron lupasi tappavansa Autobotit, jos saisi avukseen muutaman vapautetun Decepticonin, hän valitsi Onsluaghtin yhdeksi vapautettavista, kun sotilaat kieltäytyivät vapauttamasta Berserkeriä. Onslaught kuoli kuitenkin Cade Yeagerin ja Autobottien kimppuun tehdyn hyökkäyksen aikana, kun Crosshairs ja Drift tappoivat hänet.

Onslaughtin robottimuoto on identtinen Long Haulin kanssa ja hän muuntautuu valkoiseksi ja vihreäksi Western Star -hinausautoksi.[1] Onslaughtin ääninäyttelijää ei ole kreditoitu.

  1. Transformers: The Last Knight – Decepticon Onslaught Revealed Transformer World 2005. 27.7.2016. Viitattu 25.6.2017. (englanniksi)

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]