Blurr

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Blurr
Ensiesiintyminen The Transformers: The Movie (1986)
Henkilötiedot
Koko nimi Blurr
Asema datalähetti / soturi
Ryhmäsidokset Autobotit, Targetmasterit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot Cybertronilainen auto,
Maserati MC12
Näyttelijä(t) John Moschitta Jr. (1986–1987, 2008–2009)
Brian Drummond (2002–2004)
Max Mittelman (2015–2017)

Blurr on Transformers-universumissa esiintyvä Autobotti. Hasbron luoma hahmo esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1986 animaatioelokuvassa The Transformers: The Movie.

The Transformers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Transformers: The Movie[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Blurr nähtiin ensimmäistä kertaa The Transformers: The Movie -elokuvassa. Hän oli yksi Maan Autobot Cityssä asuvista Autoboteista. Blurr on erittäin nopeasti puhuva transformeri. Joskus hän puhuu niin nopeasti, ettei hänen sanojaan ymmärretä.

Animaatiosarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Transformers-sarjan 4. kaudella Blurrista tuli yksi Targetmastereista. Hänen Targetmaster-kumppaninsa nimi on Haywire.

Unicron-trilogia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Armada[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Armadassa Blurr on sotaveteraani, joka työskentelee mieluiten yksin, mutta on erittäin taitava tarkka-ampuja. Hän esiintyy ensi kerran jaksossa "Vahvistus", jossa hän myös tapaa Mini-Con-kumppaninsa nimeltä Incinerator.

Transformers: Cybertron[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Cybertronissa Blurr ei esiintynyt ollenkaan animaatiosarjassa, mutta hänestä tehtiin lelu.

Transformers: Animated[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Animatedissa Blurr esiintyy Eliittivartiostoon kuuluvana tiedusteluagenttina, joka nähtiin ensi kerran jaksossa "Kielletyt kilpa-ajot". Kyseisessä jaksossa Blurr esiintyi vielä pelkkänä autona, jota kapteeni Kaaos (Master Disaster) ohjaili yhden Ikikipinän sirun tehostamalla kaukosäätimellä. 2. kauden lopussa Blurr lopulta paljasti kuka oli ja kertoi saaneensa Megatronin avaruussiltaprojektin selville. Hän opasti Optimus Primen ryhmän Megatronin piilopaikkaan, mutta taistelun aikana Blurr päätyi kahden Starscreamin kloonin kanssa avaruussillan läpi keskelle avaruutta. 3. kauden aloitusjaksossa "Transwarped" hän pääsi pakoon, mutta Cybertronilla Longarm Primena esiintynyt Shockwave litisti hänen robottikehonsa kasaan varmistaakseen oikean henkilöllisyytensä pysyvän salassa.

Aligned-jatkumo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Rescue Bots[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Rescue Botsissa Blurr teki parinsa, Salvagen, kanssa pakkolaskun Maahan kymmenentuhatta vuotta sitten. Pakkolaskun jälkeen he tapasivat luolaihmisiä, jotka Salvage halusi auttaa pakoon saarelta meteorisateen aikana. Mutta kun yksi luolamies, Ira, puuttui, hän lähti sanoi menevänsä etsimään häntä, mutta hän aikoikin lähteä Maasta ilman Salvagea. Ja kun Salvage löysi Iran ja toi hänet alukselle, Salvage alkoi ottaa yhteen hänen kanssa kun hän sai tietää hänen aikovan lähteä ilman häntä. Pian meteorien osuessa luolan kattoon, he pakenivat hätäkapseleihin staasiin. Kymmenentuhannen vuoden kuluttua Heatwaven tiimi, Cody, Graham ja Frankie löysivät heidän aluksensa, ja herättivät heidät. Ja tavattuaan Optimuksen, he jäivät Maahan kouluttautumaan pelastajiksi. Mutta kun paljastui se kun hän petti Salvagen, hän ei ollut saada toista mahdollisuutta, vaikka Codyn ansiosta hän sai sen. Ja silloin tällöin hän on vieraillut Griffin Rockissa eri tilanteissa ja suorittanut siellä tehtäviä. Ja kun hän tapasi Sideswipen, hän yritti jopa päästä Bee-tiimin jäseneksi.

Transformers: Robots in Disguise[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Robots in Disguisessa Blurr saapui Combiner Force -kaudella Maahan saatuaan hätäviestin ja hän sai toimia väliaikaisesti Sideswipen harjoittelijana. Hän on jopa auttanut Bee-tiimiä Decepticon-roistojen vangitsemisessa.

Transformers: Cyberverse[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Cyberversessä Blurr oli yksi velocitronilainen Autobotti, ja Bumblebeen vanha ystävä, joka on asunut pitkään Velocitronilla. Kun Bumblebee ja Hot Rod saapuivat Velocitronille, he ajoivat hänen kanssa kilpaa, mutta kun he huomasivat ruosteruton tulleen Velocitronille, heidän oli paettava sieltä, vaikkei hän halunnut lähteä kun Velocitron oli ollut hänen kotinsa pitkään. Kun hän, Bumblebee ja Hot Rod suuntasivat avaruussillalle, yhden heistä oli jäätävä sulkemaan avaruussilta, jotta ruosterutto ei voisi lähteä Velocitronilta. Ja hän jäi sulkemaan avaruussillan, koska hän ei ollut nopea ruosteruton tarttuessa häneen. Bumblebeen lähtiessä ruosterutto tuhosi hänet vallatessaan Velocitronin.

Hahmoa näytelleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuodet Näyttelijät Sarjat Elokuvat
1986–1987
2008–2009
John Moschitta Jr. The Transformers
Transformers: Animated
The Transformers: The Movie
2002–2004 Brian Drummond Transformers: Armada
2015–2017 Max Mittelman Transformers: Rescue Bots
Transformers: Robots in Disguise
2018–2020 JC Ernst Transformers: Cyberverse

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.