Skids

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Skids
Skids elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto
Skids elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto
Ensiesiintyminen The Transformers (1985)
Henkilötiedot
Koko nimi Skids
Ryhmäsidokset Autobotit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot Honda City Turbo
Chevrolet Beat
Chevrolet Spark
Näyttelijä(t) Michael Chain (1985)
Dan Gilvezan (1985)
Michael Lindsay (2001-2002)
Tom Kenny (2009)

Skids on kuvitteellinen robotti Transformers-universumissa, joka kuuluu hyviin autobotteihin.

The Transformers

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Skids nähtiin vain sarjassa ainoastaan kahdessa jaksossa. Kummassakin jaksossa hänellä oli eri ääninäyttelijät. Michael Chain oli hänen äänenään jaksossa "Quest for Survival" ja Dan Gilvezan jaksossa "Triple Takeover". Ensimmäisessä jaksossa Skids kuului ryhmään, jonka tehtävänä oli estää insecticoneja tuhoamasta ihmisten maatilaa. Skids loukkaantui ja Hoist korjasi häntä.

Jaksossa "Triple Takeover" Skids kuului ryhmään, jonka tehtävänä oli tutkia kaupunkiin sataneita pommeja jalkapallostadionilta. Syyllinen, Blitzwing, oli turvassa puolustuksen keskellä, jonka constructiconit olivat rakentaneet. Kun autobotit yrittivät päästä sisään, Skids törmäsi Prowliin ja jäi tankiksi muuntautuneen Blitzwingin alle. Myöhemmin Prowl sanoi, että koska Optimus Prime on universumin mahtavin johtaja, hän, Skids, Bluestreack ja Tracks voisivat yhdistäytyä ja tehdä Optimukselle valtaistuimen. Optimus kieltäytyi, koska hänen mielestään valtaistuimet ovat decepticoneja varten.

Robots in Disguise

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tässä sarjassa hahmon nimi kirjoitettiin "Skid-Z". Saavuttuaan maahan Skids otti ajoneuvomuodokseen rallilegenda Auggie Cahnayn F1-auton. Auggie Cahnay oli vitsaillut, että hän piti autosta niin paljon, että sillä oli hänen persoonallisuutensa. Kun Skid-Z oli ottanut auton ajoneuvomuodokseen, osa Cahnayn persoonaa siirtyi häneen. Aina kun hän näki rallikisan, hän liittyi siihen. Skid-Z ja Prowl liittyivät muun muassa Europa 400 -kisaan, jonka Skid-Z voitti.

Transformers Armada

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Armadassa Skid-Z on decepticonien riveihin päätynyt mini-con. Hän etsi hyväksyntää ja jotain, johon uskoa kun hän kompasteli Predaconin muodostamaan biomekaaniseen kulttiin. Vaikka Skid-Z ei sopinut biomekaaniseksi muuntamisen käsittelyyn, hänen intonsa ja taistelutaitonsa ovat pitäneet hänet läheisenä Predaconin partnerina.

Transformers: Animated

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Skids on hieman onneton autobotti. Cybertronin sodan aikana Skids jäi ansaan aikasilmukkaan, jossa ns. limboloiset söivät häntä. Myöhemmin hän tapasi autobotti-rikollisen nimeltä Mudflap.

Transformers: Kaatuneiden kosto

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Kaatuneiden kostossa Skids on toinen autobottikaksosista, jotka saapuivat Maahan Optimus Primen kutsusta. Skidsillä ja hänen veljellään, Mudflapilla, on usein paljon erimielisyyksiä ja kiistaa lähes kaikesta. Aluksi heillä oli yhteisenä ajoneuvomuotona vanha jäätelöauto. Mutta sitten Shanghain tehtävän jälkeen Skids skannasi uudeksi muuntautumismuodokseen Chevrolet Beatin.

Transformers: Kuun pimeä puoli

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Skidsin piti esiintyä elokuvassa Transformers: Kuun pimeä puoli ja muuntautua mustaksi ja vihreäraitaiseksi Chevrolet Sparkiksi, mutta hänet poistettiin lopullisesta versiosta. Hänen ajoneuvomuotonsa nähtiin kuitenkin elokuvassa. Myös hän tai Mudflap nähdään vilaukselta muuntautumassa robotiksi.

Skids esiintyi elokuvan kirja- ja sarjakuvaversioissa, jossa Autobotit pettänyt Sentinel Prime tappoi hänet tapettuaan ensin Ironhiden ja ennen kuin tappoi Mudflapin.

Ääninäyttelijät

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Vuodet Näyttelijät Sarjat Elokuvat
1985 Michael Chain The Transformers
1985 Dan Gilvezan The Transformers
2000-2001 Michael Lindsay Transformers: Robots in Disguise
2009 Tom Kenny Transformers: Kaatuneiden kosto

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.