Stunticon

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stunticonit
Henkilötiedot
Koko nimi Stunticonit
Asema Sotilaat
Ryhmäsidokset Decepticonit

Stunticonit ovat kuvitteellisia hahmoja alkuperäisestä The Transformers -sarjasta, "Generation 1" ja sarjakuvasta.

Stunticonit ovat pahojen Decepticonien alaryhmä, johon kuuluu viisi jäsentä. Dead End, Breakdown, Drag Strip, Wildrider ja heidän johtajansa Motormaster. He kaikki muuntautuvat autoiksi. He ovat tehokkaita ja vaarallisia sotureita, mutta heidän heikkoutensa on ryhmän jäsenien erimielisyydet. Kukaan ei ole samaa mieltä toisen kanssa ja he kaikki vihaavat omaa ryhmänjohtajaansa Motormasteria. Tämä tuottaa heille myös ongelmia, kun he muodostavat jättiläisrobotti Menasorin.

Stunticonit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Motormaster[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Motormaster on Stunticonien johtaja. Hän muuntautuu suureksi rekka-autoksi ja kutsuu itseään "Teiden kuninkaaksi". Hänen alaisensa vihaavat häntä, mutta eivät uskalla olla tottelemattakaan. Motormaster muodostaa Menasorista tämän keskikehon. Motto: "Nämä pyörät tehtiin murskaamaan!"'

Dead End[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dead End on fatalisti ja pessimisti, joka ei juuri näe syytä jatkaa Autobottien ja Decepticonien välistä sotaa, koska kaikki transformerit kuolevat kuitenkin joskus. Motto: "Me olemme kaikki vain ruosteenruokaa."

Breakdown[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Breakdown kärsii pahasta vainoharhaisuudesta. Hän pelkää että häntä tuijotetaan kaikkialla ja luulee jopa tavallisten, elottomien autojen tuijottavan häntä etulyhtyjensä kautta. Motto: "Pidä optiset sensorisi itselläsi."

Drag Strip[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Drag Stripillä on pakkomielle kilpailuun. Hän haluaa olla paras ja nopein kaikessa, eikä epäröi huijata voittaakseen. Motto: "Ensimmäinen joka ylittää maaliviivan jää henkiin!"

Wildrider[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wildrider on vastuuton kaahari joka ei juuri liikennesäännöistä tai omasta tai muiden turvallisuudesta piittaa. Motto: "Olet joko poissa tieltäni tai pulassa."

Menasor[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Menasor on viiden Stunticonin muodostama jättiläissoturi. Hänen tulivoimansa on erittäin voimakasta ja hänellä on aseenaan iso, hopeinen miekka. Suurimman ongelman muodostaa kuitenkin hänessä se, että hänen personallisuutensa on jakautunut kaikkien viiden Stunticonin kanssa ja se aiheuttaa jatkuvia ristiriitoja hänessä. Erityisesti Stunticonien viha johtajaansa Motormasteria kohtaan aiheuttaa tämän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.