Scrapper

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Scrapper
Ensiesiintyminen The Transformers (joulukuu 1984)
Henkilötiedot
Koko nimi Scrapper
Asema Constructiconien johtaja
Ryhmäsidokset Decepticonit
Constructiconit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot kuormaaja
Näyttelijä(t) Michael Bell (1984–1986)
Tom Kenny (2008–2009)

Scrapper on Transformers-universumissa esiintyvä Decepticon. Hasbron luoma hahmo esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1984 The Transformers -animaatiosarjassa.

The Transformers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Scrapper on ensimmäisessä Transformers-sarjassa Constructiconien ryhmän johtaja. Constructiconit loivat Cybertronissa Crystal Cityn, mutta nykyään ovat osa Megatronin joukkoja.

Transformers: Animated[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Animatedissa Scrapper oli alun perin tavallinen kaivinkone kun jaksossa "Rise of the Constructicons" hän heräsi henkiin Ikikipinän sirun vaikutuksesta.

Transformers: Kaatuneiden kosto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto Scrapper esiintyy vain Egyptin lopputaistelussa ja siellä saa surmansa Operaatio Tulimyrskyssä, kun F-16 Fighting Falcon -hävittäjät tulittavat häntä.

Kohdassa, jossa Decepticonit sukelsivat Laurentian Vajoamaan elvyttämään Megatronia, esiintyvä Scrapperin näköinen Decepticon ei ole Scrapper, vaan joku eri hahmo, sillä tämä hahmo tapetaan, jotta Megatronin haarniskaan saataisiin uusia osia.

Scrapper muuntautuu Caterpillar 992G-kuormaajaksi. Samanlainen ajoneuvo muuntautuu myös Devastatorin oikeaksi käsivarreksi.

Hahmoa näytelleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuodet Näyttelijät Sarjat
1985–1986 Michael Bell The Transformers
2008–2009 Tom Kenny Transformers: Animated

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.