Etsijä (Transformers)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Etsijät (engl. Seekers) ovat kuvitteellinen Decepticonien alaryhmä Transformers-universumissa.

The Transformers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alkuperäisessä sarjassa Etsijät olivat lentäviksi ajoneuvoiksi muuntautuvia Decepticonien sotilaita, joita oli kahta tyyppiä. Toiset jakoivat samanlaisen ruumiinrakenteen kuin Etsijöiden komentaja, Starscream, kuten Thundercracker ja Skywarp. Joillakin oli kartionmuotoiset päät ja heistä nimeltään tunnetaan vain Dirge, Thrust ja Ramjet.

Transformers: Energon[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Energonin leluissa esiintyi Mini-Con nimeltä Seeker.

Transformers: Kaatuneiden kosto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvassa Transformers: Kaatuneiden kosto Etsijät olivat ikivanhoja transformereita, jotka palvelivat Fallenia. He olivat Fallenin ja kuuden muun alkuperäisen Primen tavoin myös kykeneviä avaamaan avaruussiltoja pelkällä tahdon voimalla. Tosin yksi heistä, Jetfire, oli vaihtanut Autobottien puolelle ja naamioitunut ennen staasiin vaipumistaan SR-71 Blackbird -tiedustelukoneeksi.

Jetfiren lisäksi muiden Etsijöiden ajoneuvomuotoja nähtiin Sektori 7:n entisen agentin, Seymour Simmonsin, hallussa olevissa valokuvissa.

Niihin kuuluivat:

Transformers: Cyberverse[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Transformers: Cyberversessä olivat hävittäjiksi muuntautuvia Decepticoneja, jotka toimivat kapteeniensa Slipstream'n, Starscream'n ja Skywarp'n johdolla sodassa Autobotteja vastaan. Muut Decepticonit tietävät sen, että heidän älykkystasonsa on matala. Muita tunnettuja Etsijöitä olivat Thundercracker, Nova Storm, Thrust, Acid Storm, Dirge ja Ramjet.

Aligned-jatkumo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aligned-jatkumossa Etsijöiksi kutsuttiin useita lentokykyisiä Decepticoneja.

Etsijöihin luettiin myös hopeiset lentokykyiset Vehiconit.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]