Luettelo maista, joihin matkustaakseen Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Viisumivaatimukset Suomen kansalaisille
  Suomi
  Vapaa liikkuvuus
  Viisumivapaa rajoitetun ajan
  Viisumi myönnetään saapuessa
  Elektroninen viisumi
  Viisumi myönnetään saapuessa tai verkossa
  Viisumi vaaditaan

Luettelo maista ja erillisalueista, joihin matkustaakseen Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia. 172 maata ja aluetta sallivat viisumittoman matkustuksen Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan.

Viisumivaatimukset maittain[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A-C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Afganistanin lippu Afganistan Viisumi vaaditaan [1]
Alankomaiden lippu Alankomaat ja territoriot Vapaa liikkuvuus [2] Euroopan talousalue
Albanian lippu Albania Viisumivapaus [3] 90 päivää; Henkilötodistus riittää
Algerian lippu Algeria Viisumi vaaditaan [4]
Andorran lippu Andorra Viisumivapaus [5] Henkilötodistus riittää
Angolan lippu Angola Viisumi vaaditaan [6]
Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda Viisumivapaus [7] 3 kuukautta
Argentiinan lippu Argentiina Viisumivapaus [8] 90 päivää
Armenian lippu Armenia Viisumivapaus [9] 180 päivää
Australian lippu Australia ja territoriot Elektroninen viisumi [10] 90 päivää jokaisella vierailukerralla yhteensä 12 kuukauden ajanjaksolla, mikäli elektroninen viisumi myönnetään; Henkilötodistus riittää
Azerbaidžanin lippu Azerbaidžan Elektroninen viisumi [11] elektroninen viisumi: https://evisa.gov.az/en/
Bahaman lippu Bahama Viisumivapaus [12] 3 kuukautta
Bahrainin lippu Bahrain Elektroninen viisumi saapuessa[13] 14 päivää
Bangladeshin lippu Bangladesh Viisumi myönnetään saapuessa[14] 30 päivää
Barbadoksen lippu Barbados Viisumivapaus [15] 3 kuukautta
Belgian lippu Belgia Vapaa liikkuvuus [16] Euroopan talousalue
Belizen lippu Belize Viisumivapaus [17] 1 kuukausi
Beninin lippu Benin Elektroninen viisumi [18]
Bhutanin lippu Bhutan Viisumi vaaditaan [19]
Bolivian lippu Bolivia Viisumivapaus [20] 90 päivää
Bosnia ja Hertsegovinan lippu Bosnia ja Hertsegovina Viisumivapaus [21] 90 päivää; Henkilötodistus riittää
Botswanan lippu Botswana Viisumivapaus [22] 90 päivää
Brasilian lippu Brasilia Viisumivapaus [23] 90 päivää
Brunein lippu Brunei Viisumivapaus [24] 90 päivää
Bulgarian lippu Bulgaria Vapaa liikkuvuus [25] Euroopan talousalue
Burkina Fason lippu Burkina Faso Viisumi myönnetään saapuessa[26] 1 kuukausi
Burundin lippu Burundi Viisumi vaaditaan [27][28]
Chilen lippu Chile Viisumivapaus [29] 90 päivää
Costa Rican lippu Costa Rica Viisumivapaus [30] 90 päivää

D-F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Djiboutin lippu Djibouti Viisumi myönnetään saapuessa[31]
Dominican lippu Dominica Viisumivapaus [32] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta Viisumivapaus [33] 90 päivää (10 dollarin turistikortti ostettava saapuessa)
Ecuadorin lippu Ecuador Viisumivapaus [34] 90 päivää
Egyptin lippu Egypti Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[35] 30 päivää
El Salvadorin lippu El Salvador Viisumivapaus [36] 3 kuukautta
Eritrean lippu Eritrea Viisumi vaaditaan [37]
Espanjan lippu Espanja Vapaa liikkuvuus [38] Euroopan talousalue
Etelä-Afrikan lippu Etelä-Afrikka Viisumivapaus [39] 90 päivää
Etelä-Korea Viisumivapaus [40] 90 päivää
Etelä-Sudanin lippu Etelä-Sudan Viisumi vaaditaan [41]
Etiopia Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[42]
Fidži Viisumivapaus [43] 4 kuukautta
Filippiinit Viisumivapaus [44] 30 päivää

G-J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Gabon Elektroninen viisumi [45] Elektronisella viisumilla matkustaessa tulee saapua Librevillen lentokentälle.
Gambia Viisumivapaus [46] 90 päivää
Georgia Viisumivapaus [47] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla; Henkilötodistus riittää
Ghana Viisumi vaaditaan [48]
Grenada Viisumivapaus [49] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Guatemala Viisumivapaus [50] 90 päivää
Guinea Viisumi vaaditaan [51]
Guinea-Bissau Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[52] 90 päivää
Guyana Viisumivapaus [53] 3 kuukautta
Haiti Viisumivapaus [54] 90 päivää
Honduras Viisumivapaus [55] 3 kuukautta
Hongkong Viisumivapaus 3 kuukautta
Intia Elektroninen turistiviisumi [56] 30 päivää
Indonesia Viisumivapaus [57] 30 päivää
Irak Viisumi vaaditaan [58] Viisumi myönnetään saapuessa 15 päiväksi Erbilin ja Sulaimaniyyan lentokentillä.
Iran Viisumi myönnetään saapuessa[59] 30 päivää[60]
Irlanti Vapaa liikkuvuus [61] Euroopan talousalue
Islannin lippu Islanti Vapaa liikkuvuus [62] Euroopan talousalue
Iso-Britannia
paitsi jotkin merentakaiset alueet
Vapaa liikkuvuus [63] Euroopan talousalue
Israelin lippu Israel Viisumivapaus [64] 3 kuukautta
Italia Vapaa liikkuvuus [65] Euroopan talousalue
Itä-Timor Viisumivapaus 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Itävalta Vapaa liikkuvuus [66] Vapaa
Jamaika Viisumivapaus [67] 90 päivää
Japani Viisumivapaus [68] 90 päivää
Jemen Viisumi vaaditaan [69]
Jordania Ilmainen viisumi myönnetään saapuessa [70] Tietyin ehdoin[71]

K-L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Kambodža Elektroninen viisumi saapuessa 30 päivää. Viisumin hakuohje [72]. Viisumi saatavissa myös sähköisesti [73]. Viisumin voi saada myös rajalta [74]
Kamerun Viisumi vaaditaan [75]
Kanada Viisumivapaus [76] 6 kuukautta; eTA-matkustuslupa vaaditaan 15 maaliskuuta 2016 alkaen, mikäli maahan saavutaan lentäen.[77]
Kap Verde Viisumi vaaditaan [78] Turistiviisumi myönnetään korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi.
Kazakstan Viisumivapaus Oleskelu 15 päivää viisumivapaasti, voimassa nykypäätöksin (tilanne 7.9.2017) 31.12.2017 saakka. Alle 30 pv viisumiin ei tarvita kutsua.[188]
Kenia Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa [79] 3 kuukautta; viisumilla saa mennä myös Ruandaan ja Ugandaan[80]
Keski-Afrikan tasavalta Viisumi vaaditaan [81]
Kiina Viisumi vaaditaan [82] 72-tunnin viisumivapaus, kun saapumiskohde on Peking, Chengdu, Chongqing, Dalian, Guangzhou, Guilin, Shanghai, Shenyang tai Xi'an.
Kirgisia Viisumivapaus [83] 60 päivää
Kiribati Viisumivapaus [84] 30 päivää
Kolumbia Viisumivapaus [85] 180 päivää
Komorit Viisumi vaaditaan [86]
Kongon demokraattinen tasavalta Viisumi vaaditaan [87]
Kongon tasavalta Viisumi vaaditaan [88]
Kreikka Vapaa liikkuvuus [89] Euroopan talousalue
Kroatia Vapaa liikkuvuus [90] Euroopan talousalue
Kuuba Turistikortti vaaditaan [91]
Kuwait Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[92] 3 kuukautta
Kypros Vapaa liikkuvuus [93] Euroopan talousalue
Laos Viisumi myönnetään saapuessa[94] 30 päivää
Latvia Vapaa liikkuvuus [95] Euroopan talousalue
Lesotho Viisumivapaus [96] 14 päivää
Libanon Viisumi myönnetään saapuessa[97] 1 kuukausi, jota voidaan jatkaa 2 kuukautta ilmaiseksi Rafik Haririn kansainvälinen lentoasemalla tai missä tahansa muussa saapumispaikassa, jos passissa ei ole Israelin leimaa tai viisumia. Lisäksi henkilöllä on oltava puhelinnumero, osoite Libanonissa ja peruutuskelvoton lentolippu pois maasta.
Liberia Viisumi vaaditaan [98]
Libya Viisumi vaaditaan [99]
Liechtenstein Vapaa liikkuvuus [100] Euroopan talousalue
Liettua Vapaa liikkuvuus [101] Euroopan talousalue
Luxemburg Vapaa liikkuvuus [102] Euroopan talousalue

M-O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Madagaskarin lippu Madagaskar Ilmainen viisumi myönnetään saapuessa [103] 30 päivää
Makedonian lippu. Makedonia Viisumivapaus [104] 90 päivää; Henkilötodistus riittää
Malawin lippu Malawi Viisumi myönnetään saapuessa Paluulippu vaaditaan.
Malediivien lippu Malediivit Viisumi myönnetään saapuessa[105] 30 päivää
Malesian lippu Malesia Viisumivapaus [106] 3 kuukautta
Malin lippu. Mali Viisumi vaaditaan [107]
Maltan lippu Malta Vapaa liikkuvuus [108] Euroopan talousalue
Marokon lippu. Marokko Viisumivapaus [109] 90 päivää
Marshallinsaarten lippu Marshallinsaaret Ilmainen viisumi myönnetään saapuessa [110] 90 päivää
Mauritanian lippu. Mauritania Viisumi myönnetään saapuessa[111] Myönnettään Nouakchotin lentoasemalla
Mauritiuksen lippu Mauritius Viisumivapaus [112] 90 päivää
Meksikon lippu Meksiko Viisumivapaus [113] 180 päivää
Mikronesian lippu Mikronesian liittovaltio Viisumivapaus [114] 30 päivää
Moldovan lippu Moldova Viisumivapaus [115] 90 päivää
Monacon lippu Monaco Viisumivapaus [116] Henkilötodistus riittää
Mongolian lippu Mongolia Viisumi vaaditaan [117]
Montenegron lippu Montenegro Viisumivapaus [118] 90 päivää; Henkilötodistus riittää
Mosambikin lippu Mosambik Viisumi myönnetään saapuessa[119] 30 päivää
Myanmarin lippu Myanmar Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa [120] 28 päivää. Elektronisen viisumin omaavien tulee saapua Rangoonin, Naypyidawin tai Mandalayin lentokentille.
Namibian lippu Namibia Viisumivapaus [121] 3 kuukautta
Naurun lippu Nauru Viisumi vaaditaan [122]
Nepalin lippu Nepal Viisumi myönnetään saapuessa[123] 90 päivää
Nicaraguan lippu Nicaragua Viisumivapaus [124] 90 päivää
Nigerin lippu Niger Viisumi vaaditaan [125]
Nigerian lippu Nigeria Viisumi vaaditaan [126]
Norjan lippu Norja Vapaa liikkuvuus [127] Euroopan talousalue paitsi Huippuvuorille, jonne vaaditaan passi.
Norsunluurannikon lippu Norsunluurannikko Elektroninen viisumi [128] Elektronisen viisumin kanssa matkustavien tulee saapua Port Bouetin lentoasemalle
Omanin lippu Oman Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[129]

P-S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Pakistanin lippu Pakistan Viisumi vaaditaan [130] Viisumi myönnetään saapuessa 30 päiväksi kun kyse on liikematkasta. Matkustukseen liittyy ehtoja.[131] Viisumi myönnetään saapuessa kun matkataan ryhmässä tiettyjen matkanjärjestäjien kautta.[132]
Palaun lippu Palau Viisumivapaus [133] 90 päivää
Panaman lippu Panama Viisumivapaus [134] 180 päivää
Papua-Uuden-Guinean lippu Papua-Uusi-Guinea Ilmainen viisumi myönnetään saapuessa [135] 60 päivää
Paraguayn lippu Paraguay Viisumivapaus [136] 90 päivää
Perun lippu Peru Viisumivapaus [137] 183 päivää
Pohjois-Korean lippu Pohjois-Korea Viisumi vaaditaan [138]
Portugalin lippu Portugali Vapaa liikkuvuus [139] Euroopan talousalue
Puolan lippu Puola Vapaa liikkuvuus [140] Euroopan talousalue
Päiväntasaajan Guinean lippu Päiväntasaajan Guinea Viisumi vaaditaan [141]
Qatarin lippu Qatar Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[142] 1 kuukausi. Viisumin saa Hamadin kansainvälisellä lentoasemalla
Ranskan lippu Ranska ja territoriot Vapaa liikkuvuus [143] Euroopan talousalue
Romanian lippu Romania Vapaa liikkuvuus [144] Euroopan talousalue
Ruandan lippu Ruanda Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa [145] Kenian viisumi kelpaa tultaesssa Kenian kautta.[80]
Ruotsin lippu Ruotsi Vapaa liikkuvuus [146] Euroopan talousalue
Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis Viisumivapaus [147] 3 kuukautta
Saint Lucian lippu Saint Lucia Viisumivapaus [148] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit Viisumivapaus [149] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Saksan lippu Saksa Vapaa liikkuvuus [150] Euroopan talousalue
Salomonsaarten lippu Salomonsaaret Ilmainen vierailulupa saavuttaessa [151] 3 kuukautta
Sambian lippu Sambia Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[152] 90 päivää; mahdollisuus myös Zimbabwen viisumiin
Samoan lippu Samoa Viisumivapaus [153] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
San Marinon lippu San Marino Viisumivapaus [154] Henkilötodistus riittää
São Tomé ja Príncipen lippu São Tomé ja Príncipe Viisumivapaus 15 päivää
Saudi-Arabia Saudi-Arabia Viisumi vaaditaan [155]
Senegalin lippu Senegal Viisumivapaus Ilmainen viisumi 90 päivää
Serbian lippu Serbia Viisumivapaus [156] 90 päivää; Henkilötodistus riittää
Seychellien lippu Seychellit Ilmainen viisumi myönnetään saapuessa [157] 1 kuukausi
Sierra Leonen lippu Sierra Leone Viisumi vaaditaan [158]
Singaporen lippu Singapore Viisumivapaus [159] 90 päivää
Somalian lippu Somalia Viisumi myönnetään saapuessa[160] 30 päivää, jos kutsudokumentit on toimitettu lentokentän maahanmuuttovirastoon vähintään 2 päivää ennen saapumista
Slovakian lippu Slovakia Vapaa liikkuvuus [161] Euroopan talousalue
Slovenian lippu Slovenia Vapaa liikkuvuus [162] Euroopan talousalue
Sri Lankan lippu Sri Lanka Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa [163] 30 päivää
Sudanin lippu Sudan Viisumi vaaditaan [164]
Surinamen lippu Suriname Turistikortti vaaditaan [165] 90 päivää
Sveitsin lippu Sveitsi Vapaa liikkuvuus [166] Euroopan talousalue
Swazimaan lippu Swazimaa Viisumivapaus [167] 30 päivää
Syyrian lippu Syyria Viisumi vaaditaan [168]

T-Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maa Viisumivaatimus Huomioita (ei maastapoistumismaksuja)
Tadžikistanin lippu Tadžikistan Viisumi myönnetään saapuessa[169] 45 päivää. Viisumin saa Dušanben kansainvälisellä lentoasemalla
Tansanian lippu Tansania Viisumi myönnetään saapuessa[170]
Tanskan lippu Tanska ja territoriot Vapaa liikkuvuus [171] Euroopan talousalue (Myös Färsaaret ja Grönlanti)
Thaimaan lippu Thaimaa Viisumivapaus [172] 30 päivää kun maahan saapuu lentokoneella, muussa tapauksessa 15 päivää
Togon lippu Togo Viisumi myönnetään saapuessa[173] 7 päivää
Tongan lippu Tonga Viisumivapaus [174] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago Viisumivapaus [175] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Tšadin lippu Tšad Viisumi vaaditaan [176]
Tšekin lippu Tšekki Vapaa liikkuvuus [177] Euroopan talousalue
Tunisian lippu Tunisia Viisumivapaus [178] 3 kuukautta
Turkin lippu Turkki Viisumivapaus [179] 3 kuukautta
Turkmenistanin lippu Turkmenistan Viisumi vaaditaan [180]
Tuvalun lippu Tuvalu Viisumi myönnetään saapuessa[181] 1 kuukausi
Ugandan lippu Uganda Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[182] Myös Ruandan ja Kenian viisumit kelpaavat tultaessa ko. maan kautta.[80]
Ukrainan lippu Ukraina Viisumivapaus [183] 90 päivää
Unkarin lippu Unkari Vapaa liikkuvuus [184] Euroopan talousalue
Uruguayn lippu Uruguay Viisumivapaus [185] 90 päivää
Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti ja territoriot Viisumivapaus [186] 3 kuukautta
Uzbekistanin lippu Uzbekistan Viisumi vaaditaan [187]
Valko-Venäjän lippu Valko-Venäjä Viisumi vaaditaan, paitsi Minskin kautta saapuessa 5 pv ilman viisumia Viisumit myönnetään suurlähetystössä tai Minskin lentoasemalla, jos kutsu on toimitettu kentän viisumitoimistoon 2 virastopäivää ennen arvioitua saapumista.[188] Yhteensä 80 maan kansalaiset, Suomi mukaan luettuna, voivat kuitenkin oleskella maassa 5 päivää ilman viisumia, mikäli tulevat Minskin lentoaseman kautta ja esittävät voimassa olevan passin, oleskeluun riittävät varat ja matkavakuutuksen [189].
Vanuatun lippu Vanuatu Viisumivapaus [189] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla
Vatikaanin lippu Vatikaanivaltio Viisumivapaus [190] Henkilötodistus riittää
Venezuelan lippu Venezuela Viisumivapaus [191] 90 päivää
Venäjän lippu Venäjä Viisumi vaaditaan [192]
Vietnamin lippu Vietnam Viisumivapaus [193] 15 päivää; Pidennettyjä viisumeita saa Ho Chi Minh, Hanoi, Phú Quốc, tai Danang lentokentiltä. 30 päivän viisumipoikkeus Phú Quốc -saarella. [194]
Viron lippu Viro Vapaa liikkuvuus [195] Euroopan talousalue
Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lippu Yhdistyneet arabiemiirikunnat Viisumivapaus [196] 90 päivää 180 päivän ajanjaksolla[197][198]
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Viisumivapaus [199] 90 päivää kun saavutaan meriteitse; sähköinen matkustuslupajärjestelmä (voimassa 2 vuotta) vaaditaan jos saavutaan lentoteitse tai ristelyaluksella.[200]
Zimbabwen lippu Zimbabwe Elektroninen viisumi myönnetään saapuessa[201] 3 kuukautta; mahdollisuus myös Sambian viisumiin.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. [1]
  2. [2]
  3. [3]
  4. [4]
  5. [5]
  6. [6]
  7. [7]
  8. [8]
  9. [9]
  10. [10]
  11. [11]
  12. [12]
  13. [13]
  14. [14]
  15. [15]
  16. [16]
  17. [17]
  18. [18]
  19. [19]
  20. [20]
  21. [21]
  22. [22]
  23. [23]
  24. [24]
  25. [25]
  26. [26]
  27. MINISTERE DE LA SECURITE PUBLIQUE, DIRECTION GENERALE DE LA POLICE NATIONALE, COMISSARIAT GENERAL DE LA POLICE DE L'AIR, DES FRONTIERES ET DES ETRANGERS NOTE CIRCULAIRE DU 17/02/2015
  28. [27]
  29. [28]
  30. [29]
  31. [30]
  32. [31]
  33. [32]
  34. [33]
  35. [34]
  36. [35]
  37. [36]
  38. [37]
  39. [38]
  40. [39]
  41. [40]
  42. [41]
  43. [42]
  44. [43]
  45. viisumi.dgdi.ga/ Gabon e-Visa
  46. [44]
  47. [45]
  48. [46]
  49. [47]
  50. [48]
  51. [49]
  52. [50]
  53. [51]
  54. [52]
  55. [53]
  56. Tourist Viisumi myönnetään saapuessa enabled by ETA
  57. [54]
  58. [55]
  59. [56]
  60. Iran extends airport visa validity to 30 päivää
  61. [57]
  62. [58]
  63. [59]
  64. [60]
  65. [61]
  66. [62]
  67. [63]
  68. [64]
  69. [65]
  70. [66]
  71. [67]
  72. [68]
  73. [69]
  74. [70]
  75. [71]
  76. [72]
  77. canada.ca/eTA
  78. [73]
  79. Republic of Kenya - eCitizen portal
  80. a b c East Africa Tourist Visa
  81. [74]
  82. [75]
  83. [76]
  84. [77]
  85. [78]
  86. [79]
  87. [80]
  88. [81]
  89. [82]
  90. [83]
  91. [84]
  92. [85]
  93. [86]
  94. [87]
  95. [88]
  96. [89]
  97. [90]
  98. [91]
  99. [92]
  100. [93]
  101. [94]
  102. [95]
  103. [96]
  104. [97]
  105. [98]
  106. [99]
  107. [100]
  108. [101]
  109. [102]
  110. [103]
  111. [104]
  112. [105]
  113. [106]
  114. [107]
  115. [108]
  116. [109]
  117. [110]
  118. [111]
  119. [112]
  120. viisumi.gov.mm/
  121. [113]
  122. [114]
  123. [115]
  124. [116]
  125. [117]
  126. [118]
  127. [119]
  128. Visa at International Airport Felix Houphouet Boigny in Abidjan
  129. [120]
  130. [121]
  131. [122]
  132. Group Tourism through Designated Tour Operators
  133. [123]
  134. [124]
  135. [125]
  136. [126]
  137. [127]
  138. [128]
  139. [129]
  140. [130]
  141. [131]
  142. [132]
  143. [133]
  144. [134]
  145. [135]
  146. [136]
  147. [137]
  148. [138]
  149. [139]
  150. [140]
  151. [141]
  152. [142]
  153. [143]
  154. [144]
  155. [145]
  156. [146]
  157. [147]
  158. [148]
  159. [149]
  160. [150]
  161. [151]
  162. [152]
  163. [153]
  164. [154]
  165. [155]
  166. [156]
  167. [157]
  168. [158]
  169. [159]
  170. [160]
  171. [161]
  172. [162]
  173. [163]
  174. Agreement between the European Union ja the Kingdom of Tonga on the short-stay visa waiver
  175. [164]
  176. [165]
  177. [166]
  178. [167]
  179. [168]
  180. [169]
  181. [170]
  182. [171]
  183. [172]
  184. [173]
  185. [174]
  186. [175]
  187. [176]
  188. [177]
  189. [178]
  190. [179]
  191. [180]
  192. [181]
  193. [182]
  194. http://www.phuquocislandguide.com/phu-quoc-visa/ HUOM! Jos olet saanut 15 päivän oleskeluun myönnetyn viisumin saapuessasi Vietnamiin, et tämän jälkeen voi saapua maahan uudestaan seuraavan 30 päivän aikana ilman etukäteen hankittua viisumia!
  195. [183]
  196. [184]
  197. EU signs visa waiver agreement with the United Arab Emirates
  198. Agreement between the European Union ja the United Arab Emirates on the short-stay visa waiver
  199. [185]
  200. [186]
  201. [187]
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.