Ero sivun ”Laserbeak” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 15: Rivi 15:
| esittäjä = [[Frank Welker]] (1984-1986)
| esittäjä = [[Frank Welker]] (1984-1986)
}}
}}
'''Laserbeak''' on kuvitteellinen robotti [[Transformers]]-universumissa. Hän toimii lähes jokaisessa Transformers-sarjassa, missä hän esiintyy, [[Soundwave]]n apurina. Ravagella on robottimuodon sijasta petomuoto, jossa hän muistuttaa mekaanista jaguaaria.
'''Laserbeak''' on kuvitteellinen robotti [[Transformers]]-universumissa. Hän esiintyy jokaisessa jatkumossa mekaanisena lintuna. Hän toimii lähes jokaisessa Transformers-sarjassa, missä hän esiintyy, [[Soundwave]]n apurina.


==The Transformers==
==The Transformers==

Versio 25. elokuuta 2010 kello 20.59

Laserbeak
Ensiesiintyminen The Transformers (1984)
Henkilötiedot
Asema Vakooja
Ryhmäsidokset Decepticonit
Muuntautumismuodot C-kasetti
Videokamera
Gibson Flying V
Näyttelijä(t) Frank Welker (1984-1986)

Laserbeak on kuvitteellinen robotti Transformers-universumissa. Hän esiintyy jokaisessa jatkumossa mekaanisena lintuna. Hän toimii lähes jokaisessa Transformers-sarjassa, missä hän esiintyy, Soundwaven apurina.

The Transformers

Laserbeak on Soundwaven parhaimpia vakoojia. Yksikään Autobotti ei ole koskaan huomannut häntä. Hän muuntautuu Soundwaven rintakoteloon mahtuvaksi c-kasetiksi.

Unicron-trilogia

Transformers: Armada

Transformers: Armadassa Laserbeak on pieni videokameraksi muuntautuva robotti, jonka Red Alert rakensi Radin, Carlosin ja Alexisin käyttöön, kun nämä auttoivat Autobotteja Mini-Conien etsinnässä.

Transformers: Cybertron

Transformers: Cybertronissa Laserbeak on Planeetta X:ltä kotoisin oleva robotti, joka työskentelee Soundwavelle. Jaksossa "Guardian" esiinty useita Laserbeakin näköisiä robotteja, jotka ilmestyivät portaalista, joka oli avattu Atlantiksen, Ogygian ja Lemurian moottoreiden tehostamalla generaattorilla.

Transformers: Animated

Transformers: Animatedissa Laserbeak muuntautuu Gibson Flying V-sähkökitaraksi.

Aiheesta muualla