Ero sivun ”Otto Mann” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
775 merkkiä lisätty ,  2 vuotta sitten
muutama lisäjuttu
Ei muokkausyhteenvetoa
(muutama lisäjuttu)
Otto ajaa bussia aina holtittomasti tajuamatta lainkaan aiheuttamaansa vaaraa. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei ole koskaan kuollut hänen kyydissään – Otto ylpeilee sillä, että hän on romuttanut koulubussin viisitoista kertaa ilman yhtään kuolonuhria. Lapset pitävät hänestä enemmän kuin [[Springfieldin ala-aste]]en muusta henkilökunnasta, mahdollisesti siksi, että hän käyttäytyy aikuiseksi melko lapsellisella tavalla. Sarjan varhaisemmissa jaksoissa [[Bart Simpson]]illa oli tapana uskoutua Otolle henkilökohtaisissakin asioissa, mutta tämä teema jäi myöhemmin sivuun. Bart kutsuu Ottoa aina nimellä ”Otto man” (Otto-äijä) ja Otto kutsuu Bartia nimellä ”Bart dude” (Bart-jäbä). Koululaisten ohella Otto kuljettaa bussillaan joskus myös Springfieldin vanhainkodin vanhuksia erilaisiin tapahtumiin.
 
Otto on saanut ulkonäöllisen vaikutteen [[Guns N’ Roses]] -yhtyeen kitaristi [[Slash (kitaristi)|Slashilta]]. Molemmilta komeilee mustat, paksut, kiharat hiukset. Heillä on myös yhteinen harrastus, käärmeiden keräily. Oton lempiyhtyeitä ovat ainakin [[Led Zeppelin]], [[Poison (yhtye)|Poison]] ja [[Metallica]].
 
Oton huumeidenkäyttöön viitataan usein varsinkin sarjan uudemmilla tuotantokausilla. Hänellä on joskus vaikeuksia muistaa huumepöllyissä tekemiään asioita tai erottaa huumehallusinaatioita todellisuudesta. Kun [[Televisiosarjan Simpsonit alkutekstijakso|''Simpsonien'' alkutunnus]] uudistettiin vuonna 2008, siihen lisättiin kohta, jossa Otto syö [[Homer Simpson|Homerin]] ulos autostaan viskaamaan hehkuvan radioaktiivisen uraanisauvan.
 
Toistaiseksi ainoa Ottoon keskittyvä jakso on ollut [[Simpsonit (3. tuotantokausi)|3. tuotantokauden]] ”Oton seikkailut”, jossa hänet erotettiinerottiin tilapäisesti työstään bussinkuljettajana kun ilmeni ettei hänellä ollut ajokorttia. Hän sai lopulta suoritettua ajokortin, tosin [[Patty Bouvier|Patty]] päästi hänet läpi ajokokeesta vain koska hän kertoi juoruja Homerista. Otto erotettiin uudellen [[Simpsonit (18. tuotantokausi)|18. kauden]] jaksossa ”Mafian maailma” hänen piiskattuaan Bartia. [[Simpsonit (11. tuotantokausi)|11. kauden]] jaksossa ”Järkeä vailla” Otto oli menossa naimisiin Becky-nimisen naisen kanssa, mutta hylkäsi tämän alttarille kun Becky vaati häntä valitsemaan itsensä ja metallimusiikin välillä. Tässä jaksossa nähtiin myös Oton vanhemmat. Hänen isänsä on jakson ”Oton seikkailut” mukaan [[amiraali]].
 
{{Simpsoneiden hahmot}}
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko