Ero sivun ”Moe Szyslak” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
460 merkkiä poistettu ,  10 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Moe rakastaa [[Marge Simpson]]ia (vaikkei muistakaan tämän nimeä ja kutsuu häntä Midgeksi) ja on parissa jaksossa kosinutkin Margea. Hänellä on kuitenkin ollut suhde muun muassa baarinsa tarjoilijan ja erään kukkakauppiaan kanssa, jaksossa Loppumaton tarina (The Seemingly Never-Ending Story) hän taas tapaili [[Edna Krabappel]]ia. Simpsonit näyttävät olevan ristiriitaisia Moen ystävä-ja vihollislistoilla, sillä hän pitää vain naispuolisista Simpsoneista.
Erityisesti hän pitää Maggiestä, jota hän piti jonkin aikaa kuin omana lapsenaan. Lisa puolestaan auttoi häntä kerran runoilijan urallaan, mutta varasti kaiken kunnian itselleen, kun selvisi, ettei hän voi tehdä runoja toisten avustuksella.
Bart on Moen ainainen vihamies, vaikka Moe ei sitä itse tiedäkään. Hänellä on todellisuudessa paremmat suhteet Bartiin kuin Homeriin, varmastikin osaksi sen takia, ettei Bart ole vielä kartuttamassa velkojaan. Mutta jos Moe tietäisi, että Bart soittelee hänelle, hän tappaisi tämän julmasti, kuten on joka soiton aikana uhkaillut.
Homer tapasi Moen ensimmäisen kerran köyhien leirillä, jonne hänen vanhempansa hänet hylkäsivät.
 
Homer on Moen ainoa suora vihamies. Hänen on esimerkiksi vihjailtu maksavan väärällä rahalla. Moen järjestämillä pokeri-illoilla Homer voittaa Moen aina, vaikkei itse edes ymmärrä sitä. Takaumajaksoissa on näytetty, että Moe oli aikoinaan Homerin ystävä, kuten myös Lenny Leonard ja Carl Carlson. Homer tapasi Moen ensimmäisen kerran köyhien leirillä, jonne hänen vanhempansa hänet hylkäsivät.
 
==Pilapuhelut==
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko