Luettelo Marvel Cinematic Universe -televisiosarjojen näyttelijöistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Marvel Cinematic Universe (MCU) on mediasarja ja jaettu universumi, johon kuulu myös Marvel Comicsin sarjakuviin perustuvia supersankariaiheisia televisiosarjoja. Tämän universumin ensimmäinen sarja, S.H.I.E.L.D. Agentit, alkoi ABC-kanavalla vuonna 2013, ja sitä seurasi vuonna 2015 Agent Carter. Inhumans esitettiin samalla kanavalla vuonna 2017. Lisäksi on tilattu pilottijakso komedialle nimeltä Damage Control, mutta sen esitysajankohdasta ei ole julkaistu tietoa. Lisäksi Netflixissä alettiin myös julkaista Marvel-aiheisia sarjoja, joista kaksi ensimmäistä, Daredevil ja Jessica Jones, julkaistiin vuonna 2015. Luke Cage julkaistiin vuonna 2016 sekä Iron Fist, The Defenders ja The Punisher vuonna 2017. MCU laajentui vuonna 2017 laajentui myös Huluun televisiosarjan Runaways myötä. Vuonna 2020 Huluun julkaistaan myös sarjat Ghost Rider ja Helstrom. Vuonna 2018 Freeform-kanavalla alettiin esittämään televisiosarjaa Cloak & Dagger. New Warriors oli alun perin tarkoitus esittää myös Freeformilla vuonna 2018, kunnes sille alettiin uutta esittäjää.

Sarjassa S.H.I.E.L.D. Agentit Clark Gregg esittää pääosassa Phil Coulsonia, kun taas Hayley Atwell esittää Agent Carterin pääosassa Peggy Carteria ja Anson Mount Inhumansin pääosassa Mustaa Salamaa. Charlie Cox esittää Matt Murdockia / Daredeviliä sarjassa Daredevil. Krysten Ritter esittää Jessica Jonesia sarjassa Jessica Jones, jossa esiintyy myös Mike Colter Luke Cagena. Colter esiintyy pääosassa hahmon nimikkosarjassa Luke Cage. Finn Jones esittää Danny Randia / Rautanyrkkiä sarjassa Iron Fist ja esiintyy Coxin, Ritterin ja Colterin ohella myös sarjassa The Defenders. Jon Bernthal tekee ensiesiintymisensä Daredevilin toisella tuotantokaudella Frank Castlena / Tuomarina ja uusii roolinsa hahmon nimikkosarjassa The Punisher. Rhenzy Feliz näyttelee sarjassa Runaways Karkureiden johtajaa Alex Wilderia ja Gabriel Luna palaa S.H.I.E.L.D. Agenteista tuttuun rooliinsa Robbie Reyesinä / Aaveajajana sarjassa Ghost Rider. Olivia Holt ja Aubrey Joseph esittävät Tandy Bowenia / Tikaria ja Tyrone Johnsonia / Viittaa sarjassa Cloak & Dagger, kun taas Milana Vayntrub ja Derek Theler tulevat näyttelemään Doreen Greeniä / Oravatyttöä ja Craig Hollisia / Herra Kuolematonta sarjassa New Warriors.

Jaetun universumin luonnon mukaisesti televisiosarjoissa esiintyy myös muista medioista tuttuja hahmoja: Gregg, joka esiintyi Coulsonin roolissa elokuvissa Iron Man, Iron Man 2, Thor, The Avengers, sekä lyhytelokuvissa The Consultant ja A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer, ennen esiintymistään sarjassa S.H.I.E.L.D. Agentit; ja Atwell, joka esitti Carteria elokuvissa Captain America: The First Avenger ja Captain America: The Return of the First Avenger sekä lyhytelokuvassa Agent Carter, johon samanniminen televisiosarja perustuu, ennen takaumaesiintymistä sarjassa S.H.I.E.L.D. Agentit. Atwell on myös ensimmäinen useammassa MCU-televisiosarjassa esiintynyt näyttelijä. Kaikki ne hahmot, jotka ovat esiintyneet myös muissa MCU:n medioissa, kuten digitaalisessa sarjassa Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot, ovat huomioitu.

ABC-sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • DS merkitsee hahmon esiintyvän digitaalisessa sarjassa.
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
  • A merkitsee hahmon esiintyvän aiemmista elokuvista otetuissa arkistokuvissa.
  • V tarkoittaa ääniroolia.
Hahmo Esityskausi 2013–2014 Esityskausi 2014–2015 Esityskausi 2015–2016 Esityskausi 2016–2017 Esityskausi 2017–2018 Esityskausi 2018–2019 Esityskausi 2019–2020
S.H.I.E.L.D. Agentit
1. tuotantokausi
S.H.I.E.L.D. Agentit
2. tuotantokausi
Agent Carter
1. tuotantokausi
S.H.I.E.L.D. Agentit
3. tuotantokausi
Agent Carter
2. tuotantokausi
S.H.I.E.L.D. Agentit
4. tuotantokausi
Inhumans S.H.I.E.L.D. Agentit
5. tuotantokausi
S.H.I.E.L.D. Agentit
6. tuotantokausi
S.H.I.E.L.D. Agentit
7. tuotantokausi

Ensiesiintyminen elokuvissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peggy Carter   Hayley Atwell[1] Hayley AtwellM [2]   Hayley AtwellM [3]  
Phil Coulson Clark GreggM [4][5]   Clark GreggM [6]   Clark GreggM [7]   Clark GreggM [8]  
Timothy ”Dum Dum” Dugan   Neal McDonough[9][10]  
Matthew Ellis   William Sadler[11]  
Nick Fury Samuel L. Jackson[12]  
Maria Hill Cobie Smulders[13][14]  
List   Henry Goodman[15][16]  
Gideon Malick   Powers Boothe[17][18]  
Jim Morita   Kenneth Choi[9]  
Steve Rogers
Kapteeni Amerikka
  Chris EvansA[19]  
Sif Jaimie Alexander[20][21]  
Jasper Sitwell Maximiliano Hernández[22]   Adam Faison[23]  
Howard Stark   Dominic Cooper[24]   Dominic Cooper[25]  
Thor Chris HemsworthA[26][27]  
Anton Vanko   Costa Ronin[28]  
Wolfgang von Strucker   Joey Defore[23]  
Arnim Zola   Toby Jones[29]  

Ensiesiintyminen One-Shot -lyhytelokuvissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Felix Blake Titus Welliver[30]   Titus Welliver[31]  

Ensiesiintyminen: S.H.I.E.L.D. Agentit kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Leo FitzDS Iain De CaesteckerM [5][32]   Iain De CaesteckerM [6]   Iain De CaesteckerM [7][8]   Iain De CaesteckerM [8][33][34]
John Garrett
Selvänäkijä
Bill Paxton[35]  
Donnie Gill Dylan Minnette[36][37]  
Goodman Imelda Corcoran[38]  
Victoria Hand Saffron Burrows[39]  
Calvin Johnson[a] Sijaisnäyttelijä Kyle MacLachlan[40][41]  
Daisy ”Skye” Johnson
QuakeDS
Chloe BennetM [5][42][40]   Chloe BennetM [6][43]   Chloe BennetM [7]   Chloe BennetM [8][33][34]
Billy, Eric, ja Sam Koenig Patton Oswalt[44][45]   Patton Oswalt[46]  
Melinda MayDS Ming-Na WenM [5][47]   Ming-Na WenM [6]   Ming-Na WenM [7]   Ming-Na WenM [8][33][34]
Mike Peterson
Deathlok
J. August Richards[48][49]   J. August Richards[50]  
Ian Quinn David Conrad[51]   David Conrad[52]  
Raina Ruth Negga[53][54]   Ruth Negga[52]  
Elliot Randolph Peter MacNicol[55]   Peter MacNicol[56]  
Jemma SimmonsDS Elizabeth HenstridgeM [5][32]   Elizabeth HenstridgeM [6]   Elizabeth HenstridgeM [7]   Elizabeth HenstridgeM [8][33][34]
Glenn Talbot Adrian Pasdar[57][41]   Adrian Pasdar[58]   Adrian Pasdar[59]   Adrian Pasdar[23]  
Antoine Triplett B. J. Britt[60][61]   B. J. Britt[62]  
Christian Ward Alex Neustaedter Tim DeKay[63]  
Grant Ward Brett DaltonM [5][64]   Brett DaltonM [6]   Brett Dalton[65]  
Thomas Ward Micah Nelson[66]   Tyler Ritter[67]  
Anne Weaver Christine Adams[36][68]  

Ensiesiintyminen: S.H.I.E.L.D. Agentit kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sunil Bakshi   Simon Kassianides[69]   Simon Kassianides[70]  
Lincoln Campbell   Luke Mitchell[71]   Luke MitchellM [72]  
Carl Creel   Brian Patrick Wade[73]   Brian Patrick Wade[74]   Brian Patrick Wade[75]  
Andrew Garner
Lash
  Blair Underwood[76]   Blair Underwood[77]
Matthew Willig[78][79]
 
Robert Gonzales   Edward James Olmos[80]  
Lance Hunter   Nick BloodM [5][81]   Nick BloodM [6]   Nick Blood[82]  
Jiaying   Dichen Lachman[15]  
Kebo   Daz Crawford[83]   Daz Crawford[56]  
Alphonso ”Mack” MackenzieDS   Henry Simmons[84]   Henry SimmonsM [85]   Henry SimmonsM [7]   Henry SimmonsM [8][33][34]
Bobbi Morse   Adrianne PalickiM [15][86]   Adrianne PalickiM [6]  
O’Brien   Derek Phillips[87]   Derek Phillips[88]  
Kara Lynn Palamas
Agentti 33
  Maya Stojan[89][90]  
Carla Talbot   Raquel Gardner[68]   Raquel Gardner[58]   Raquel Gardner[23]  
Werner Reinhardt / Daniel Whitehall   Reed Diamond[1]   Reed Diamond[91]   Reed Diamond[23]  
Alisha Whitley   Alicia Vela-Bailey[83]   Alicia Vela-Bailey[92]  

Ensiesiintyminen: Agent Carter kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roger Dooley   Shea WhighamM [93]  
Johann Fennhoff   Ralph Brown[94]  
Miriam Fry   Meagen Fay[95]  
Edwin Jarvis   James D’ArcyM [96]   James D’ArcyM [97]  
Hugh Jones   Ray Wise[98]   Ray Wise[99]  
Ray Krzeminski   Kyle Bornheimer[100]  
Angie Martinelli   Lyndsy Fonseca[101]   Lyndsy Fonseca[102]  
Rose Roberts   Lesley Boone[98]   Lesley Boone[103]  
Daniel Sousa   Enver GjokajM [104]   Enver GjokajM [97]  
Jack Thompson   Chad Michael MurrayM [104]   Chad Michael MurrayM [105]  
Dottie Underwood   Bridget Regan[106]   Bridget Regan[107]  

Ensiesiintyminen: S.H.I.E.L.D. Agentit kausi 3[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aida / ”Ophelia”
Madame Hydra
  Amanda ReaV [108]   Mallory Jansen[109][110][111]  
Luther Banks   Andrew Howard[112]  
Giyera   Mark Dacascos[113]  
Joey Gutierrez   Juan Pablo Raba[78][114]  
Hive   Brett DaltonM [115]
Jason Glover[116]
 
J. T. James
Hellfire
  Axle Whitehead[117]   Axle Whitehead[118]  
Rosalind Price   Constance Zimmer[119][114]  
Holden Radcliffe   John Hannah[88]   John HannahM [120]  
Elena ”Yo-Yo” RodriguezDS   Natalia Cordova-Buckley[121]   Natalia Cordova-Buckley[122]   Natalia Cordova-BuckleyM [123][33][34]
Werner von Strucker   Spencer Treat Clark[124]   Spencer Treat Clark[125]  

Ensiesiintyminen: Agent Carter kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Calvin Chadwick   Currie Graham[25]  
Agnes Cully / Whitney Frost   Wynn Everett[25]  
Ana Jarvis   Lotte Verbeek[25]  
Joseph Manfredi   Ken Marino[126]  
Vernon Masters   Kurtwood Smith[127]  
Aloysius Samberly   Matt Braunger[128]  
Vega   Rey Valentin[129]  
Jason Wilkes   Reggie Austin[25]  

Ensiesiintyminen: S.H.I.E.L.D. Agentit kausi 4[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucy Bauer   Lilli Birdsell[130]  
Enoch   Joel Stoffer[131]   Joel Stoffer[132][133]  
Anton Ivanov
Superior
  Zach McGowan[134]   Zach McGowan[135]  
Jeffrey Mace
PatrioottiDS
  Jason O’Mara[136]  
Eli Morrow   José Zúñiga[118]  
Ellen Nadeer   Parminder Nagra[137][138]  
Robbie Reyes
Aaveajaja
  Gabriel Luna[139]  
Gabe Reyes   Lorenzo James Henrie[140]  

Ensiesiintyminen: Inhumans[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Auran   Sonya Balmores[141]  
Louise Fisher   Ellen WoglomM [142]  
Gorgon   Eme IkwuakorM [141]  
Karnak   Ken LeungM [143]  
Kristalli   Isabelle CornishM [141]  
Maximus   Iwan RheonM [144]  
Meduusa   Serinda SwanM [145]  
Musta Salama   Anson MountM [146]  
Triton   Mike Moh[141]  

Ensiesiintyminen: S.H.I.E.L.D. Agentit kausi 5[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Flint   Coy Stewart[147]  
Grill   Pruitt Taylor Vince[147]  
Hale   Catherine Dent[125]  
Ruby Hale   Dove Cameron[148]  
Kasius   Dominic Rains[132]  
Deke Shaw   Jeff Ward[149] Jeff WardM [33][34]
Sinara   Florence Faivre[132]  
Tess   Eve Harlow[147]  
Qovas   Peter Mensah[135]  

Ensiesiintyminen: S.H.I.E.L.D. Agentit kausi 6[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarge   Clark GreggM [150]  

Netflix-sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2015–2017[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • 2 merkitsee hahmon esiintyvän myös vuodesta 2018 alkaen julkaistuissa sarjoissa tai tuotantokausilla
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
  • V tarkoittaa ääniroolia.
Hahmo 2015 2016 2017
Daredevil
1. tuotantokausi
Jessica Jones
1. tuotantokausi
Daredevil
2. tuotantokausi
Luke Cage
1. tuotantokausi
Iron Fist
1. tuotantokausi
The Defenders The Punisher
1. tuotantokausi

Ensiesiintyminen: Daredevil kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Turk Barrett2 Rob Morgan[151]   Rob Morgan[152][153][154]   Rob Morgan[155][156]
Shirley Benson Suzanne H. Smart   Suzanne H. Smart[157]   Suzanne H. Smart  
Christian Blake Chris Tardio[158]  
Elena Cardenas Judith Delgado[159]  
Mitchell Ellison Geoffrey Cantor[160]   Geoffrey Cantor[161]   Geoffrey Cantor[162]
Wilson Fisk
Kingpin
2
Vincent D’OnofrioM [163]   Vincent D’Onofrio[164]  
Francis Tom Walker[165][166]  
Gao Wai Ching Ho[151]   Wai Ching Ho[167]   Wai Ching Ho[168][169]  
Carl Hoffman Daryl Edwards[170]  
Josie Susan Varon[171]   Susan Varon[157]   Susan Varon  
Paul Lantom2 Peter McRobbie[172]   Peter McRobbie[173]   Peter McRobbie[174]  
Brett Mahoney Royce Johnson[170][175][176]  
Vanessa Marianna2 Ayelet ZurerM [177][178]  
Matt Murdock
Daredevil
2
Charlie CoxM [179]   Charlie CoxM [180]   Charlie CoxM [181]  
Franklin ”Foggy” Nelson2 Elden HensonM [182]   Elden HensonM [183]   Elden HensonM [184]  
Leland Owlsley Bob GuntonM [178][185]  
Karen Page2 Deborah Ann WollM [186]   Deborah Ann WollM [183]   Deborah Ann WollM [187][188]
Melvin Potter Matt Gerald[151]   Matt Gerald[153]  
Vladimir Ranskahov Nikolai Nikolaeff[151]  
Marci Stahl2 Amy Rutberg[189]   Amy Rutberg[190]   Amy Rutberg[191]  
Stick Scott Glenn[192]   Scott Glenn[193]   Scott GlennM [194]  
Roscoe Sweeney Kevin Nagle   Kevin Nagle[195]  
Claire Temple2 Rosario DawsonM [185] Rosario Dawson[196] Rosario DawsonM [197][198][199][194]  
Ben Urich Vondie Curtis-HallM [178]  
Doris Urich Adriane Lenox[171]  
James Wesley Toby Leonard MooreM [178]  
Nobu Yoshioka Peter Shinkoda[151][200]   Peter Shinkoda[201]  

Ensiesiintyminen: Jessica Jones kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Clair   Danielle Ferland[202]  
Oscar Clemons   Clarke Peters[175]  
Reva Connors   Parisa Fitz-Henley[203]   Parisa Fitz-Henley[204]  
Donald   Paul Pryce[202]  
Malcolm Ducasse2   Eka DarvilleM [205]   Eka DarvilleM [206]  
Emma   Gillian Glasco[202]  
Jeri Hogarth2   Carrie-Anne MossM [207] Carrie-Anne Moss[167]   Carrie-Anne Moss[208][184]  
Jackson   Ryan Ferrell[202]  
Alisa Jones2   Miriam Shor[209]  
Jessica Jones2   Krysten RitterM [210][211]   Krysten RitterM [181]  
Carl Lucas / Luke Cage2   Mike ColterM [212]   Mike ColterM [212][213]   Mike ColterM [181]  
Nicole2   Nichole Yannetty[214]   Nichole Yannetty  
Pam   Susie Abromeit[215]  
Samantha Reyes   Michelle Hurd[216]  
Robyn   Colby Minifie[217]  
Wendy Ross-Hogarth   Robin Weigert[218]  
Ruben   Kieran Mulcare[217]  
Hope Shlottman   Erin MoriartyM [205][175]  
Will Simpson2   Wil TravalM [219][220][175]  
Albert Thompson   Michael Siberry[221]  
Kevin Thompson / Kilgrave2   David TennantM [222]  
Louise Thompson   Lisa Emery[221]  
Patricia ”Trish” Walker2   Rachael TaylorM [223]   Rachael TaylorV [224]   Rachael TaylorM [194]  

Ensiesiintyminen: Daredevil kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Frank Castle
Tuomari
2
  Jon BernthalM [183]   Jon BernthalM [225]
Louisa Delgado   Marilyn Torres[157]  
Benjamin Donovan   Danny Johnson[226]  
Stan Gibson   John Pirkis[157]  
Hirochi   Ron Nakahara[195]  
Elektra Natchios   Élodie YungM [227]   Élodie YungM [228]  
Ray Schoonover   Clancy Brown[229]   Clancy Brown[162]
Blake Tower   Stephen RiderM [230] Stephen Rider[224]  

Ensiesiintyminen: Luke Cage kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alex   John Clarence Stewart[231]  
Hernan ”Shades” Alvarez2   Theo RossiM [198][232][233]  
Bailey   Justin Swain[234]  
Noah Burstein   Michael Kostroff[224]  
Domingo Colon   Jacob Vargas[235]  
Darryl   Marquis Rodriguez[236]  
Mariah Dillard2   Alfre WoodardM [237][238]  
Bobby Fish2   Ron Cephas Jones[239]  
Dave Griffith   Jeremiah Richard Craft  
Darius ”Comanche” Jones 2   Thomas Q. Jones  
Mercedes ”Misty” Knight2   Simone MissickM [232]   Simone MissickM [240]  
Connie Lin   Jade Wu[241]  
Megan McLaren   Dawn-Lyen Gardner[242]  
Candace Miller   Deborah Ayorinde[243]  
Priscilla Ridley   Karen Pittman[204][244]  
Rafael Scarfe   Frank WhaleyM [245][232]  
Cornell ”Cottonmouth” Stokes   Mahershala AliM [246][247]  
Willis Stryker
Timanttiselkä
  Erik LaRay HarveyM [248]  
Sugar   Sean Ringgold[204][244]  
Soledad Temple   Sônia Braga[249]  
Thembi Wallace2   Tijuana Ricks[250][251]  
Lonnie Wilson   Darius Kaleb[252]  
Zip   Jaiden Kaine[244]  

Ensiesiintyminen: Iron Fist kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bakuto   Ramón RodríguezM [253][254]  
Davos   Sacha DhawanM [255]  
Kyle   Alex Wyse[256]  
Harold Meachum   David WenhamM [257]  
Joy Meachum   Jessica StroupM [258]  
Ward Meachum   Tom PelphreyM [258]  
Megan   Barrett Doss  
Danny Rand
Rautanyrkki
2
  Finn JonesM [259][181]  
Wendell Rand   David Furr[256]  
Maria Rodriguez   Elise Santora  
Kevin Singleton   Ramon Fernandez  
Lawerence Wilkins   Clifton Davis[256]  
Colleen Wing2   Jessica HenwickM [260][261]  

Ensiesiintyminen: The Defenders[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cole Miller   J. Mallory McCree[262]  
Murakami   Yutaka Takeuchi[263]  
Lexi Raymond   Chloe Levine[264]  
Michelle Raymond   Michelle Federer[264]  
Alexandra Reid   Sigourney WeaverM [265]  
Sowande   Babs Olusanmokun[263]  
Strieber   Ron Simons[266]  

Ensiesiintyminen: The Punisher[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Frank Castle Jr.   Aidan Pierce Brennan[267]
Lisa Castle   Nicolette Pierini
Maria Castle   Kelli Barrett[268]
Rafael Hernandez   Tony Plana[269]
Curtis Hoyle2   Jason R. MooreM [270]
Isaac Lange   Jordan Mahome
David Lieberman
Mikro
  Ebon Moss-BachrachM [271][272]
Leo Lieberman   Ripley Sobo[268]
Sarah Lieberman   Jaime Ray NewmanM [270]
Zach Lieberman   Kobi Frumer[268]
Dinah Madani2   Amber Rose RevahM [271]
Farah Madani   Shohreh Aghdashloo[273]
William Rawlins   Paul SchulzeM [270]
Billy Russo2   Ben BarnesM [271]
Sam Stein   Michael NathansonM [270]
Lewis Wilson   Daniel WebberM [274]

2018–[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
  • V tarkoittaa ääniroolia.
Hahmo 2018 2019
Jessica Jones
2. tuotantokausi
Luke Cage
2. tuotantokausi
Iron Fist
2. tuotantokausi
Daredevil
3. tuotantokausi
The Punisher
2. tuotantokausi
Jessica Jones
3. tuotantokausi

Ensiesiintyminen edellisissä sarjoissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hernan ”Shades” Alvarez   Theo RossiM [275]  
Turk Barrett Rob Morgan[276]  
Frank Castle
Tuomari
  Jon BernthalM [277]  
Davos   Sacha DhawanM [278]  
Mariah Dillard   Alfre WoodardM [279]  
Malcolm Ducasse Eka DarvilleM [280]   Eka DarvilleM [281]
Bobby Fish   Ron Cephas Jones  
Wilson Fisk
Kingpin
  Vincent D’OnofrioM [282]  
Jeri Hogarth Carrie-Anne MossM [283]   Carrie-Anne MossM [281]
Curtis Hoyle   Jason R. MooreM [277]  
Alisa Jones Janet McTeerM [284]  
Darius ”Comanche” Jones   Thomas Q. Jones[285]  
Jessica Jones Krysten RitterM [286]   Krysten RitterM [281]
Mercedes ”Misty” Knight   Simone MissickM [279][287]  
Paul Lantom   Peter McRobbie  
Carl Lucas / Luke Cage   Mike ColterM [288]  
Dinah Madani   Amber Rose RevahM [277]  
Vanessa Marianna-Fisk   Ayelet Zurer  
Joy Meachum   Jessica StroupM [278]  
Ward Meachum   Tom PelphreyM [278]  
Matt Murdock
Daredevil
  Charlie CoxM [282]  
Franklin ”Foggy” Nelson2 Elden Henson[289][290]   Elden HensonM [282]  
Nicole Nichole Yannetty  
Karen Page2   Deborah Ann WollM [282]  
Danny Rand
Rautanyrkki
  Finn JonesM [291][287]  
Billy Russo
Jigsaw
  Ben BarnesM [277]  
Will Simpson Wil Traval[292]  
Marci Stahl   Amy Rutberg[191]  
Claire Temple   Rosario Dawson[293]  
Kevin Thompson / Kilgrave David Tennant[294]  
Dorothy Walker Rebecca De Mornay[295]  
Patricia ”Trish” Walker Rachael TaylorM [296]   Rachael TaylorM [281]
Thembi Wallace Tijuana Ricks  
Colleen Wing   Jessica HenwickM [297][287]  

Ensiesiintyminen: Jessica Jones kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oscar Arocho J. R. RamirezM [298]  
Vido Arocho Kevin Chacon[299]  
Steven Benowitz Maury Ginsberg  
Pryce Cheng Terry ChenM [295]  
Eddy Costa John Ventimiglia  
Inez Green Leah GibsonM [300][301]  
Karl Malus Callum Keith Rennie  
Shane Ryback Eden Marryshow  
Griffin Sinclair Hal Ozsan  
Ruth Sunday Lisa Tharps  

Ensiesiintyminen: Luke Cage kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tilda Johnson   Gabrielle DennisM [279]  
James Lucas   Reg E. Cathey[302]  
John ”Bushmaster” McIver   Mustafa ShakirM [279]  

Ensiesiintyminen: Iron Fist kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mary Walker   Alice EveM [303]  
Sam Chung   James Chen[304]  

Ensiesiintyminen: Daredevil kausi 3[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maggie Grace   Joanne WhalleyM [305]  
Rahul ”Ray” Nadeem   Jay AliM [306]  
Benjamin ”Dex” Poindexter   Wilson BethelM [307]  

Ensiesiintyminen: The Punisher kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Amy Bendix   Giorgia WhighamM [277]  
Krista Dumont   Floriana LimaM [277]  
John Pilgrim   Josh StewartM [277]  
Anderson Schultz   Corbin Bernsen[308]  
Eliza Schultz   Eliza Schultz[308]  

Hulu-sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
Hahmo 2017 2018 2020
Runaways
1. tuotantokausi
Runaways
2. tuotantokausi
Ghost Rider Helstrom

Ensiesiintyminen ABC-sarjoissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Robbie Reyes
Aaveajaja
  Gabriel Luna[309]  

Ensiesiintyminen: Runaways kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Frank Dean Kip PardueM [310]  
Karolina Dean Virginia GardnerM [311]  
Leslie Dean Annie WerschingM [310]  
Molly Hayes Hernandez Allegra AcostaM [311]  
Jonah Julian McMahon[312] Julian McMahonM  
Nico Minoru Lyrica OkanoM [311]  
Robert Minoru James YaegashiM [310]  
Tina Minoru Brittany IshibashiM [310]  
Chase Stein Gregg SulkinM [311]  
Janet Stein Ever CarradineM [310]  
Victor Stein James MarstersM [310]  
Alex Wilder Rhenzy FelizM [311]  
Catherine Wilder Angel ParkerM [310]  
Geoffrey Wilder Ryan SandsM [310]  
Dale Yorkes Kevin WeismanM [310]  
Gertrude ”Gert” Yorkes Ariela BarerM [311]  
Stacey Yorkes Brigid BrannaghM [310]  

Ensiesiintyminen: Runaways kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Topher   Jan Luis Castellanos[313]  
Xavin   Clarissa Thibeaux[314]  

Freeform-sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
Hahmo 2018 2019
Cloak & Dagger
1. tuotantokausi
Cloak & Dagger
2. tuotantokausi

Ensiesiintyminen: Cloak & Dagger kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Melissa Bowen Andrea RothM [315][316]
Tandy Bowen
Tikari
Olivia HoltM [317][316]
James Connors J. D. EvermoreM [315]  
Francis Xavier Delgado Jaime ZevallosM [318] Jaime Zevallos[319]
Adina Johnson Gloria ReubenM [315][316]
Otis Johnson Miles MussendenM [320] Miles Mussenden[319]
Tyrone Johnson
Viitta
Aubrey JosephM [317][316]
Brigid O’Reilly
Mayhem
Emma LahanaM [318][316]
Bernard Sanjo James Saito[315]  
Peter Scarborough Wayne Péré[321]  
Liam Walsh Carl LundstedtM [315]  

Disney+-sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
Hahmo 2020 Tuntematon ajankohta
Falcon & Winter Soldier What If...? WandaVision Loki Hawkeye

Ensiesiintyminen elokuvissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

James ”Bucky” Barnes
Talvisotilas
Sebastian StanM [322]  
Clint Barton
Haukansilmä
  Jeremy RennerM [323]
Loki   Tom HiddlestonM [324]  
Wanda Maximoff
Purppuranoita
  Elizabeth OlsenM [322]  
Vision   Paul BettanyM [322]  
Sam Wilson
Haukka
Anthony MackieM [322]  

Muut sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset
  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • M merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
Hahmo Tuntematon ajankohta
New Warriors

Ensiesiintyminen: New Warriors[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Robbie Baldwin
Vauhtipallo
Calum WorthyM [325]
Deborah Fields
Debrii
Kate ComerM [325]
Doreen Green
Oravatyttö
Milana VayntrubM [325]
Craig Hollis
Herra Kuolematon
Derek ThelerM [325]
Zach Smith
Mikrobi
Matthew MoyM [325]
Dwayne Taylor
Yöraastaja
Jeremy TardyM [325]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huomioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Vaikka nimeä Zabo ei koskaan käytetä sarjassa, hahmo mainitsee vaihtaneensa alkuperäisen sukunimensä Johnsonin ”joksikin häijymmäksi”, ja Marvel viittaa hahmoon nimellä Calvin Zabo.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Learn How Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Begins Its Second Season Marvel.com. 8.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  2. Goldberg, Lesley: Marvel's 'Agent Carter': Hayley Atwell, Writers, Showrunners Confirmed for ABC Drama The Hollywood Reporter. 17.1.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  3. Abrams, Natalie & Hibberd, James: Agent Carter moving to a new city in season 2 Entertainment Weekly. 12.5.2015. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  4. NYCC 2012: Coulson Lives in Marvel's S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 13.10.2012. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  5. a b c d e f g Han, Angie: ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Season 2 Trailer Hints at Dark Times Ahead 3.9.2014. /Film. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  6. a b c d e f g h Lovett, Jaimie: Agents Of S.H.I.E.L.D. Season 3 Synopsis Revealed 12.5.2015. ComicBook.com. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  7. a b c d e f Marvel Television Returns To San Diego Comic-Con Marvel.com. 30.6.2016. Arkistoitu . Viitattu 30.7.2016. (englanniksi)
  8. a b c d e f g ABC's "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." Star Natalia Cordova-Buckley Upped to Series Regular for Season Five of Hit Series The Futon Critic. 5.10.2017. Arkistoitu . Viitattu 6.10.2017. (englanniksi)
  9. a b Logan, Michael: First Look: Haley Atwell's Agent Carter on Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. 10.9.2014. TV Guide. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  10. White, Brett: The Howling Commandos Return In New "Agent Carter" Promo 7.1.2015. Comic Book Resources. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  11. Fitzpatrick, Kevin: Review: ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Breaks the ‘Laws of Nature,’ Gets Inhumanly Good in Season 3 29.9.2015. Screen Crush. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  12. Hibberd, James: 'Agents of SHIELD' ratings slip; Samuel L. Jackson makes cameo Entertainment Weekly. 2.10.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  13. Goldberg, Lesley: Cobie Smulders' Comic-Con Reveal: Secret 'Agents of SHIELD' Role The Hollywood Reporter. 19.7.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  14. Gelman, Vlada: TVLine Items: Maria Hill's S.H.I.E.L.D. Return, Doctor Who on Disney and More 15.4.2015. TVLine. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  15. a b c Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Aftershocks Marvel.com. 13.2.2015. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  16. Corona Pilgrim, Will: Alves, Wellinton; Clark, Manny: Avengers: Age of Ultron Prelude – This Sceptre'd Isle. 4.2.2015. Marvel Comics.
  17. Strom, Marc: 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' Adds Powers Boothe Marvel.com. 15.10.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  18. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. adds Powers Boothe in 'incredibly menacing' role Entertainment Weekly. 15.10.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  19. Goldman, Eric: Peggy Vs. The World 3.1.2015. IGN. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  20. Logan, Michael: First Look: Thor Star Jaimie Alexander Meets the Agents of S.H.I.E.L.D. TV Guide. 10.2.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  21. Logan, Michael: Asgardian Warrior Sif Returns to Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. 9.2.2015. TVInsider. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  22. Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: The Hub Marvel.com. 24.10. 2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  23. a b c d e (#515) "Rise and Shine" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 15.3.2018. (englanniksi)
  24. Walker, Tim: Hayley Atwell goes to war with Dominic Cooper The Daily Telegraph. 5.6.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  25. a b c d e Abrams, Natalie: Agent Carter casts Whitney Frost and more season 2 additions Entertainment Weekly. 9.10.2015. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  26. Fleming Jr., Mike: Marvel And Disney Setting 'Thor 2' For Summer 2013; Chris Hemsworth's Back But Kenneth Branagh Won't Return 30.6.2011. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  27. Marvel's Agetns of S.H.I.E.L.D. Season 1, Ep. 8 - Clip 1 18.11.2013. YouTube. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  28. Steinbeiser, Andrew: Exclusive: Costa Ronin Cast as Anton Vanko in Marvel's Agent Carter 5.11.2014. Comicbook.com. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  29. Schwartz, Terri: 'Agent Carter' Season 1 finale surprise gets HYDRA's return started 24.2.2015. Zap2it. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  30. Titus Welliver Set to Return as Agent Blake in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 10.10.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  31. Fitzpatrick, Kevin: ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Confirms Titus Welliver’s Return With Marvel’s ‘Watchdogs’ Screen Crush. 11.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2016. (englanniksi)
  32. a b Goldberg, Lesley: Joss Whedon's 'S.H.I.E.L.D.' Pilot Adds Two Agents (Exclusive) The Hollywood Reporter. 13.11.2012. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  33. a b c d e f g Li, Shirley: Agents of SHIELD ups Jeff Ward to series regular Entertainment Weekly. 21.7.2018. Arkistoitu . Viitattu 21.7.2018. (englanniksi)
  34. a b c d e f g Andreeva, Nellie & Petski, Denise: ‘Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D’ Renewed For Season 7 By ABC Deadline Hollywood. 16.11.2018. Arkistoitu . Viitattu 4.12.2018. (englanniksi)
  35. Keck, William: Keck's Exclusives First Look: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Recruits Bill Paxton TV Guide. 13.1.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  36. a b DECLASSIFYING MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.: SEEDS Marvel.com. 19.12.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  37. Cavanaugh, Patrick: Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Making Friends and Influencing People Marvel.com. 17.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  38. Strom, Marc: Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: The Writing on the Wall Marvel.com. 27.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  39. Logan, Michael: Hot List 2013: Inside Marvel's Buzzy New Cult Fave Agents of S.H.I.E.L.D. TV Guide. 5.11.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  40. a b Strom, Marc: Debriefing the Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Winter Finale Marvel.com. 10.12.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  41. a b Fitzpatrick, Kevin: Marvel’s ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Season 2: Glenn Talbot Returns, Plus…Kyle MacLachlan? Screen Crush. 7.8.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  42. Goldberg, Lesley: Joss Whedon's 'S.H.I.E.L.D.' Pilot Enlists 'Nashville' Actress (Exclusive) The Hollywood Reporter. 19.12.2012. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  43. Ratcliffe, Amy: Comic-Con: Lash is Coming to Season 3 of Agents of SHIELD IGN. 10.7.2015. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  44. Exclusive: Patton Oswalt Enlists in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 20.3.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  45. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. Reveals New Characters, Carter Adds Captain Directors TV Guide. 25.7.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  46. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D.: Patton Oswalt returns to reveal Koenig family secret! Entertainment Weekly. 13.1.2017. Arkistoitu . Viitattu 19.1.2017. (englanniksi)
  47. Andreeva, Nellie: Ming-Na To Star In Joss Whedon’s ABC Pilot ‘Marvel’s S.H.I.E.L.D.’ Deadline.com. 24.10.2012. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  48. Strom, Marc: Deathlok Sets His Sights on Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 23.1.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  49. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D.: Get the details on that surprise return Entertainment Weekly. 7.4.2015. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015.
  50. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. bosses on Coulson's fate, that familial reveal Entertainment Weekly. 9.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 10.3.2018. (englanniksi)
  51. Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Ep. 103: The Asset Marvel.com. 19.9.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  52. a b Damore, Meagan: Agents of SHIELD Teases the Debut of a Major Marvel Villain (Again) Comic Book Resources. 6.4.2018. Arkistoitu . Viitattu 7.4.2018. (englanniksi)
  53. Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Ep. 105: Girl in the Flower Dress Marvel.com. 7.10.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  54. Strom, Marc: Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Heavy is the Head Marvel.com. 9.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  55. Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: The Well Marvel.com. 1.12.2013. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  56. a b Scoop: MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D on ABC - Tuesday, October 6, 2015 21.9.2015. BroadwayWorld. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  57. Strom, Marc: Exclusive: Adrian Pasdar to Play Glenn Talbot on Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 12.3.2014. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  58. a b Scoop: MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D on ABC - Tuesday, March 15, 2016 Broadwayworld. 29.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2016. (englanniksi)
  59. Cave, Rob: Adrian Pasdar Will Return To Agents Of SHIELD For Season 4 Comic Book Resources. 16.11.2016. Arkistoitu . Viitattu 22.11.2016. (englanniksi)
  60. Mitovich, Matt Webb: Matt’s Inside Line: Scoop on S.H.I.E.L.D., Scandal, Parenthood, H50, Once, Castle, Banshee & More! 20.2.2014. TVLine. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  61. Massabrook, Nicole: Agents of SHIELD’ Season 2 Spoilers: A New Character, Returning Fan Favorites And A Time Jump [NEWS ROUNDUP] 17.7.2014. International Business Times. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  62. McLevy, Alex: Agents Of S.H.I.E.L.D. gets sharply political—and a surprisingly moving guest star The A.V. Club. 18.4.2017. Arkistoitu . Viitattu 19.4.2017. (englanniksi)
  63. Schwartz, Terri: Zap2it first: 'Agents of SHIELD' casts 'White Collar' star as Ward's brother 1.10.2014. Zap2it. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  64. Ausiello, Michael: Exclusive: Joss Whedon's Red-Hot S.H.I.E.L.D. Pilot Adds 'Deadly' New Agent TVLine. 27.11.2012. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  65. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. welcomes back original cast member Entertainment Weekly. 21.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 22.2.2017. (englanniksi)
  66. Nelson, Micah: Shout out @TylerRitter for an amazing job playing the older Thomas Ward (my char.) on @AgentsofSHIELD last night!! Twitter. 4.12.2015Viitattu=29.2.2016. Arkistoitu .
  67. Thomas, Kaitlin: Agents of S.H.I.E.L.D. "Closure" Review: No More Half Measures TV.com. 1.12.2015. Arkistoitu . Viitattu 29.2.2016. (englanniksi)
  68. a b Cavanaugh, Patrick: Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Love in the Time of Hydra Marvel.com. 6.3.2015. Arkistoitu . Viitattu 10.10.2015. (englanniksi)
  69. Andreeva, Nellie: ‘Agents Of S.H.I.E.L.D.’ Adds Simon Kassianides 29.7.2014. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  70. Hurley, Laura: Agents Of S.H.I.E.L.D. Is Bringing A Former Villain Back CinemaBlend. 18.4.2017. Arkistoitu . Viitattu 19.4.2017. (englanniksi)
  71. Cavanaugh, Patrick: Declassifying 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.': Afterlife Marvel.com. 20.3.2015. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  72. Luke Mitchell Joins 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' as Series Regular Marvel.com. 1.6.2015. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  73. Crusher Creel to Menace Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 21.8.2014. Arkistoitu . Viitattu 29.2.2016. (englanniksi)
  74. Fitzpatrick, Kevin: ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Exclusive: Marvel’s Absorbing Man Returns for 2016 Premiere! ScreenCrush. 17.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 29.2.2016. (englanniksi)
  75. All the Comforts of Home The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 5.3.2018. (englanniksi)
  76. Goldberg, Lesley: 'Agents of SHIELD': Blair Underwood Set as Melinda May's Ex (Exclusive) The Hollywood Reporter. 11.12.2014. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  77. Prudom, Laura: ‘Marvel’s Agents of SHIELD': Blair Underwood Returning for Season 3 Variety. 30.7.2015. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  78. a b Steinbeiser, Andrew: Matt Willig Cast As Lash in Agents Of S.H.I.E.L.D. 25.8.2015. ComicBook.com. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  79. Marvel's Agents of SHIELD: "Among Us Hide..." Review IGN. 3.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  80. Strom, Marc: Edward James Olmos Comes to Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 8.1.2015. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  81. Massabrook, Nicole: ‘Agents of SHIELD’ Season 2 Spoilers: Official Synopsis Reveals What’s In Store For Phil Coulson And His Team International Business Times. 3.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  82. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D.: Nick Blood returning as Lance Hunter Entertainment Weekly. 8.9.2017. Arkistoitu . Viitattu 9.9.2017. (englanniksi)
  83. a b Strom, Marc: Declassifying 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.': S.O.S. Marvel.com. 23.4.2015. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  84. Strom, Marc: Henry Simmons Joins Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Marvel.com. 7.8.2014. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  85. Strom, Marc: Henry Simmons Re-Enlists With 'Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.' as Series Regular Marvel.com. 4.6.2015. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  86. Tilly, Chris: Adrianne Palicki Says Mockingbird Joining The Avengers Has Been Discussed 1.10.2014. IGN. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  87. Cavanaugh, Patrick: Declassifying 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.': Melinda Marvel.com. 27.3.2015. Arkistoitu . Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)
  88. a b (#319) "Failed Experiments" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)
  89. Declassifying Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Seeds Marvel.com. 19.12.2013. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  90. Meslow, Scott: Agents of S.H.I.E.L.D. Recap: Ice, Ice, Baby Vulture. 8.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  91. Fitzpatrick, Kevin: Review: ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Reveals Ward’s Squiggly Hive Look for ‘Paradise Lost’ Screen Crush. 12.4.2016. Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)
  92. Episode Title: (#304) "Devils You Know" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 11.10.2015. (englanniksi)
  93. Andreeva, Nellie: Shea Whigham To Co-Star On ‘Marvel’s Agent Carter’ Deadline.com. 22.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  94. Debriefing Marvel's Agent Carter: Valediction Marvel.com. 6.2.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  95. Meagen Fay Joins ‘Marvel’s Agent Carter'; Max Gail In Comedy Central’s ‘Review’ 28.10.2014. Deadline. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  96. Kroll, Justin: James D’Arcy to Co-Star With Hayley Atwell in Marvel’s ‘Agent Carter’ (EXCLUSIVE) Variety. 16.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  97. a b Abrams, Natalie: Agent Carter: James D’Arcy, Enver Gjokaj returning for season 2 Entertainment Weekly. 30.6.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  98. a b Strom, Marc: Marvel's Agent Carter Debriefs Her First 2 Missions Marvel.com. 11.12.2014. Arkistoitu . Viitattu 23.10.2015. (englanniksi)
  99. (#202) "A View in the Dark" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2016. (englanniksi)
  100. Abrams, Natalie: Spoiler Room: Scoop on 'Grey's,' 'Horror Story,' 'Agent Carter,' and more Entertainment Weekly. 10.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  101. Strom, Marc: Marvel's Agent Carter Rounds Out Cast With Lyndsy Fonseca Marvel.com. 24.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  102. Abrams, Natalie: Agent Carter: Lyndsy Fonseca to return for dreamy DWTS crossover Entertainment Weekly. 24.12.2015. Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  103. 'Marvel's Agent Carter' Recruits Kurtwood Smith Marvel.com. 22.10.2015. Arkistoitu . Viitattu 23.10.2015. (englanniksi)
  104. a b Marvel's Agent Carter Casts 2 Key Roles Marvel.com. 29.8.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  105. Abrams, Natalie: Agent Carter bosses preview glamorous and gritty season 2 Entertainment Weekly. 10.7.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  106. Strom, Marc: Bridget Regan Joins Marvel's Agent Carter Marvel.com. 6.11.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  107. Damore, Meagan: Hayley Atwell Says To Expect More Black Widow In "Agent Carter" Season 2 8.9.2015. Comic Book Resources. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  108. (#321/322) "Absolution/Ascension" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 18.8.2016. (englanniksi)
  109. Mitovich, Matt Webb: Agents of S.H.I.E.L.D. Taps Galavant Star Mallory Jansen to Do the Robot TV Line. 16.8.2016. Arkistoitu . Viitattu 18.8.2016. (englanniksi)
  110. Abrams, Natalie: Madame Hydra to appear on Agents of S.H.I.E.L.D. — first look Entertainment Weekly. 1.4.2017. Arkistoitu . Viitattu 12.4.2017. (englanniksi)
  111. Holub, Christian: Agents of S.H.I.E.L.D. recap: 'Identity and Change' Entertainment Weekly. 11.4.2017. Arkistoitu . Viitattu 19.4.2017. (englanniksi)
  112. Petski, Denise: Andrew Howard Joins Marvel’s ‘Agents Of S.H.I.E.L.D. 27.7.2015. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  113. Petski, Denise: Marvel’s ‘Agents Of S.H.I.E.L.D.’ Casts Mark Dacascos In Recurring Role Deadline.com. 6.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  114. a b Fitzpatrick, Kevin: ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Rewrites ‘Laws of Nature’ in Season 3 Premiere Photos 14.9.2015. Screen Crush. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  115. Burlingame, Russ: Agents Of S.H.I.E.L.D. Spoiler: Grant Ward's Villainous Identity Revealed Comicbook.com. 21.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 25.4.2016. (englanniksi)
  116. Serad, Althea: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' season 4 updates, news: Real reason why Daisy has gone rogue explained Christian Daily. 8.8.2016. Arkistoitu . Viitattu 29.9.2016. (englanniksi)
  117. Goldman, Eric: Marvel's Agents of SHIELD: "The Singularity" Review IGN. 26.4.2016. Arkistoitu . Viitattu 27.4.2016. (englanniksi)
  118. a b (#404) "Let Me Stand Next to Your Fire" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2016. (englanniksi)
  119. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. adds Constance Zimmer in season 3 — exclusive Entertainment Weekly. 30.7.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  120. Damore, Meagan: "Agents Of SHIELD" Reveals Ghost Rider Details, Talk Up The New Director & More Comic Book Resources. 29.7.2016. Arkistoitu . Viitattu 30.7.2016. (englanniksi)
  121. Lovett, Jamie: EXCLUSIVE: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Casts Natalia Cordova-Buckley As Slingshot ComicBook.com. 16.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 3.5.2016. (englanniksi)
  122. Cordova-Buckley, Natalia: She's back... #Yoyo #AgentsofSHIELD Twitter. 22.7.2016. Arkistoitu . Viitattu 30.7.2016. (englanniksi)
  123. Patten, Dominic: 'Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.' Ups Natalia Cordova-Buckley To Series Regular For Season 5 – NY Comic-Con Deadline.com. 5.10.2017. Viitattu 5.10.2017. (englanniksi)
  124. Goldman, Eric: Marvel's Agents of SHIELD: "Purpose in the Machine" Review IGN. 6.10.2015. Arkistoitu . Viitattu 29.2.2016. (englanniksi)
  125. a b (#513) "Principia" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)
  126. Wagmeister, Elizabeth: Ken Marino Joins Season 2 Cast of ‘Marvel’s Agent Carter’ (Exclusive) Variety. 4.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 8.11.2015. (englanniksi)
  127. Goldberg, Lesley: 'Agent Carter' Sets 'Resurrection' Reunion With Kurtwood Smith (Exclusive) The Hollywood Reporter. 22.10.2015. Arkistoitu . Viitattu 23.10.2015. (englanniksi)
  128. Meslow, Scott: Agent Carter Recap: How to Dismantle an Atomic Bomb Vulture. 9.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 19.2.2016. (englanniksi)
  129. (#203) "Better Angels" The Futon Critic. Arkistoitu . (englanniksi)
  130. Petski, Denise: ‘Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D.’ Casts Lilli Birdsell In Recurring Role For Season 4 Deadline.com. 25.7.2016. Arkistoitu . Viitattu 30.7.2016. (englanniksi)
  131. (#422) "World's End" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 27.2.2018. (englanniksi)
  132. a b c (#501/502) "Orientation, Part One & Part Two" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 27.2.2018. (englanniksi)
  133. Mitovich, Matt Webb: S.H.I.E.L.D.: Faux Coulson Plots 'Death of Everything' in Season 6 Trailer TVLine. 2.5.2019. Arkistoitu . Viitattu 29.5.2019. (englanniksi)
  134. (#412) "Hot Potato Soup" The Futon Critic. 13.1.2017. Arkistoitu . Viitattu 5.2.2017. (englanniksi)
  135. a b (#514) "The Devil Complex" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 8.3.2018. (englanniksi)
  136. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. officially reveals new director's identity Entertainment Weekly. 3.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 5.10.2016. (englanniksi)
  137. Strom, Marc: Parminder Nagra Joins 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' in a Recurring Role Marvel.com. 11.8.2016. Arkistoitu . Viitattu 14.11.2016. (englanniksi)
  138. Meslow, Scott: Agents of S.H.I.E.L.D. Recap: Prison Break Vulture. 25.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 14.11.2016. (englanniksi)
  139. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. adds Gabriel Luna as Ghost Rider Entertainment Weekly. 22.7.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.7.2016. (englanniksi)
  140. (#401) "The Ghost" The Futon Critic. Arkistoitu . Viitattu 14.11.2016. (englanniksi)
  141. a b c d Petski, Denise: ‘Marvel’s Inhumans’: Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Mike Moh, More Round Out Cast Deadline.com. 3.3.2017. Viitattu 3.3.2017. (englanniksi)
  142. Hayner, Chris E.: Marvel's 'Inhumans' Debuts Footage at Comic-Con, Reveals Ellen Woglom's Character The Hollywood Reporter. 20.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 21.7.2017. (englanniksi)
  143. Petski, Denise: ‘Marvel’s Inhumans’: Ken Leung To Play Karnak In ABC Series Deadline. 2.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2017. (englanniksi)
  144. Goldberg, Lesley: 'Game of Thrones' Grad Iwan Rheon to Star in Marvel's ABC Drama 'Inhumans' The Hollywood Reporter. 21.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 21.2.2017. (englanniksi)
  145. Abrams, Natalie: Marvel's Inhumans casts Serinda Swan as Medusa Entertainment Weekly. 1.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 1.3.2017. (englanniksi)
  146. Andreeva, Nellie: ‘Marvel’s Inhumans’: ‘Hell On Wheels’ Anson Mount To Star As Black Bolt In ABC Series Deadline. 28.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 1.3.2017. (englanniksi)
  147. a b c Abrams, Natalie: Meet the new season 5 Agents of S.H.I.E.L.D. cast members — first look Entertainment Weekly. 2.11.2017. Arkistoitu . Viitattu 27.2.2018. (englanniksi)
  148. Abrams, Natalie: Agents of S.H.I.E.L.D. first look: Dove Cameron's role revealed! Entertainment Weekly. 28.1.2018. Arkistoitu . Viitattu 11.3.2019. (englanniksi)
  149. Petski, Denise: 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.': Jeff Ward Set To Recur in Season 5 Deadline Hollywood. 4.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 21.7.2018. (englanniksi)
  150. Dihn, Christine: 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' Season 6 Returns on May 10 Marvel.com. 30.3.2019. Arkistoitu . Viitattu 2.5.2019. (englanniksi)
  151. a b c d e Hatchett, Keisha: Marvel's Netflix series Daredevil adds Peter Shinkoda, Dexter and SVU alums Entertainment Weekly. 11.3.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  152. Morgan, Rob: Guess it's ok to announce I'm in season 2 of @daredevil cuz we are doing a premier tonight in… twitter.com. 10.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  153. a b Jeffery, Morgan: Daredevil season 2: 12 biggest Easter Eggs that you might not have spotted Digital Spy. 18.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  154. Morales, Wilson: Daredevil’s Rob Morgan Back As Turk Barrett On Marvel’s Luke Cage blackfilm.com. 22.3.2015. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  155. Levine, Daniel S.: ‘Marvel’s The Defenders’: Episode 2 ‘Mean Right Hook’ Recap & Spoilers Heavy.com. 18.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 20.8.2017. (englanniksi)
  156. Hood, Cooper: Marvel’s The Punisher Will Include a Turk Appearance Screen Rant. 15.9.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  157. a b c d Castaneda, Anthony: "Marvel's Daredevil—Season Two" review Examiner.com. 21.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  158. Carroll, Ed: Netflix’s Daredevil Review Episode Eight – Shadows in the Glass Monkeys Fighting Robots. Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  159. Weinberg, Scott: Review — Marvel's DAREDEVIL: Episodes 7 – 10 Nerdist News. 13.4.2015. Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  160. Cantor, Geoffrey: Me and my office door #daredevil #Ellison #Marvel 10.4.2015. Facebook. Viitattu 12.10.2015.
  161. Colbert, Stephen M.: Daredevil: A Character Guide For Season 2 Screen Rant. 18.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 19.4.2017. (englanniksi)
  162. a b Brace, Samuel: The Punisher showrunner talks Frank Castle’s nemesis Jigsaw and possible second season Flickering Myth. 21.11.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  163. Vincent D'Onofrio is Wilson Fisk on Marvel's Daredevil on Netflix Marvel.com. 10.6.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  164. Fowler, Matt: Marvel's Daredevil: "Seven Minutes in Heaven" Review IGN. 18.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  165. Chavez, Paul: Pretty in pastels! Rosario Dawson mixes pink, orange and sky blue for her outfit at Daredevil premiere in LA Daily Mail. 3.4.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  166. Gage, Christos: @TommyWalker24 where's the Francis poster? Robbed! 30.3.2015. Twitter. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  167. a b Zalben, Alex: "Daredevil" Season 2 Bing-Blog, Part 2: Elektra, A Surprise Return And The Deadly Finale Comic Book Resources. 21.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  168. Farokhmanesh, Megan: Watch Iron Fist punch his way out of trouble with magical martial arts The Verge. 7.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 14.6.2017. (englanniksi)
  169. Collura, Scott: Comic-Con 2017: The Defenders - We Just Saw The First Episode IGN. 21.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2017. (englanniksi)
  170. a b Marnell, Blair: DAREDEVIL 1.13 ‘Daredevil’ Review CraveOnline. 16.4.2015. Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  171. a b Lederer, Donnie: Binge Your Life Away With the Unofficial Marvel Cinematic Universe Chronology Nerdist. 2.5.2015. Arkistoitu . Viitattu ¨12.10.2015. (englanniksi)
  172. Dyce, Andrew: ‘Daredevil’ Easter Eggs, Trivia & Comic References Screen Rant. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  173. Yehl, Joshua & Goldman, Eric: NYCC 2015: Daredevil Season 2 Footage Teases Elektra And Punisher 10.10.2015. IGN. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  174. Arrant, Chris: And Now A Scene From Marvel's The Defenders Newsarama. 23.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 24.7.2017. (englanniksi)
  175. a b c d Dyce, Andrew: Jessica Jones Easter Eggs, Marvel Connections, & Comic Nods 23.11.2015. Screen Rant. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  176. Reiher, Andrea: Punisher takes on ‘Daredevil’ in new trailer: ‘You’re one bad day away from being me’ Zap2it. 15.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2016. (englanniksi)
  177. Ayelet Zurer, Bob Gunton, Toby Leonard Moore & Vondie Curtis Hall Joins Marvel's Daredevil For Netflix Marvel.com. 11.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  178. a b c d Siegel, Lucas: NYCC 2014: Marvel's DAREDEVIL on Netflix Panel LIVE! Rosario Dawson is CLAIRE TEMPLE, More Newsarama. 11.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  179. Charlie Cox to Star in ‘Daredevil’ TV Series for Marvel and Netflix Variety. 27.5.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  180. de Semlyen, Phil: Charlie Cox Talks Daredevil Season Two Empire. 23.4.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  181. a b c d Prudom, Laura: Krysten Ritter on Why ‘Marvel’s Jessica Jones’ is ‘Like Nothing on Television’ Variety. 19.11.2015. Arkistoitu . ”Ritter: I [am] really looking forward to the Defenders because it will be Mike, and I, and Charlie and I don’t who’s playing the other guy yet, but that’ll be fun.” Viitattu 18.1.2016. (englanniksi)
  182. Elden Henson Joins Marvel's Daredevil For Netflix Marvel.com. 26.6.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  183. a b c Jon Bernthal Cast as Frank Castle in the Netflix Original Series 'Marvel's Daredevil' Marvel.com. 9.6.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  184. a b Hill, Jacob: Netflix's Defenders Cast Grows By Three Comic Book Resources. 1.11.2016. Arkistoitu . Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  185. a b Zalben, Alex: ‘Daredevil’: Everything We Saw At Marvel’s New York Comic-Con Panel MTV. 11.10.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  186. Goldberg, Lesley: 'True Blood' Star to Romance 'Daredevil' for Netflix The Hollywood Reporter. 17.7.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  187. Perry, Spencer: Deborah Ann Woll Confirmed to Appear in Marvel’s The Defenders ComingSoon.net. 31.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 1.11.2016. (englanniksi)
  188. A Daredevil Series Character Appears on The Punisher Set SuperheroHype!. 6.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2016. (englanniksi)
  189. Fowler, Matt: Marvel's Daredevil Episode 5: "World on Fire" Review 10.4.2015. IGN. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  190. Santer, Kristen: Prepare to be 'Punished' by the Grittier, Darker Season 2 of Marvel's 'Daredevil' Indiewire. 11.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  191. a b Vogt, Tiffany: Exclusive: Daredevil and Taken Scoop: Shining The Spotlight On Amy Rutberg 23.2.2018. Seat 42F. Arkistoitu . Viitattu 7.5.2018. (englanniksi)
  192. Scott Glenn Joins Marvel's Daredevil For Netflix Marvel.com. 15.9.2014. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  193. Scott Glenn returns to the Netflix Original Series ‘Marvel’s Daredevil’ Marvel.com. 16.9.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  194. a b c Perry, Spencer: Scott Glenn, Rachael Taylor, and Rosario Dawson Confirmed for The Defenders Comingsoon.net. 2.11.2016. Arkistoitu . Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  195. a b Zalben, Alex: "Daredevil" Season 2 Binge-Blog, Part 1: Easter Eggs, Spoilers and Lots of Punisher Comic Book Resources. 18.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  196. Boone, John: 'Jessica Jones' Showrunner Teases a Super Suit for Krysten Ritter, Confirms 'Daredevil' Crossover 30.7.2015. Entertainment Tonight. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  197. Rosario Dawson Returns to Hell's Kitchen in the Netflix Original Series 'Marvel's Daredevil' Season 2 & More Marvel.com. 8.5.2015. Arkistoitu . Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  198. a b Andreeva, Nellie: Marvel’s ‘Luke Cage’: Theo Rossi Cast, Rosario Dawson To Reprise ‘Daredevil’ Role Deadline.com. 2.9.2015. Viitattu 12.10.2015. (englanniksi)
  199. Damore, Meagan: NYCC: Iron Fist Cast Makes First-Ever Live Appearance Comic Book Resources. 8.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  200. Kurchaski, Joe: Costume Design for Marvel's Daredevil on Netflix 14.4.2015. Tyranny of Style. Arkistoitu . Viitattu October 11, 2015. (englanniksi)
  201. Cecchini, Mike: Daredevil Season 2: Complete Marvel Universe Easter Eggs and Reference Guide - Daredevil Season 2 Episode 9: "Seven Minutes in Heaven" Den of Geek. 22.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 23.3.2016. (englanniksi)
  202. a b c d Castaneda, Anthony: "Marvel's Jessica Jones" review Examiner.com. 23.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 29.9.2016. (englanniksi)
  203. Beckford, Gorgette: Jamaican-born actress appears in Jessica Jones series The Jamaica Observer. 1.12.2015. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2016. (englanniksi)
  204. a b c Kincaid, Rhiannon: Luke Cage Cast And Crew Throw Wrap Party As Production Nears End On Season One MCU Exchange. 14.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2016. (englanniksi)
  205. a b Strom, Marc: Three More Join Marvel's A.K.A. Jessica Jones for Netflix Marvel.com. 19.2.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  206. Nilma, Carina: Interview: Eka Darville Chats About The Convention Experience, Marvel's Jessica Jones, And What He Learned From Cast Mates David Tennant And Krysten Ritter The Iris AU Review. 15.4.2016. Arkistoitu . Viitattu 29.9.2016. (englanniksi)
  207. Riesman, Abraham: Jessica Jones Has Hot Sex and Nuanced Sexuality (Especially for a Marvel Show) 11.10.2015. Vulture. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  208. Strom, Marc: Carrie-Anne Moss Joins Netflix Original Series 'Marvel's Iron Fist' marvel.com. 20.5.2016. Arkistoitu . Viitattu 21.5.2016. (englanniksi)
  209. Hayes, Britt: Where Marvel's 'Jessica Jones' Could Go in Season 2 ScreenCrush. 17.1.2016. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  210. Andreeva, Nellie: Krysten Ritter Nabs Lead In Marvel’s ‘Jessica Jones’ 4.12.2014. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  211. Andreeva, Nellie: Marvel’s ‘Jessica Jones’: Krysten Ritter, Alexandra Daddario, Teresa Palmer, Marin Ireland, Jessica De Gouw Testing For Lead 19.11.2014. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  212. a b Strom, Marc: Mike Colter to Star as Luke Cage in Marvel's A.K.A. Jessica Jones Marvel.com. 22.12.2014. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  213. Schwartz, Terri: Marvel's Luke Cage Episode 4: "Step In The Arena" Review IGN. 30.9.2016. Arkistoitu . Viitattu 3.10.2016. (englanniksi)
  214. Friedman, Liz; Reynolds, Scott (marraskuu 2015). "AKA It's Called Whiskey" Jessica Jones. Netflix.
  215. Nemiroff, Brianne: Meet Susie Abromeit of Netflix’s “Jessica Jones”! Viva Glam Magazine. 18.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  216. Perkins, Dennis: Daredevil’s brutal second season puts superheroes on trial The A.V. Club. 16.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2016. (englanniksi)
  217. a b Yeoman, Kevin: Jessica Jones is Marvel’s Most Compelling Series Yet Screen Rant. 20.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  218. Reiher, Andrea: Hey, it’s that guy! How you know Jeri Hogarth’s wife on ‘Jessica Jones’ Zap2it. 20.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 25.11.2015. (englanniksi)
  219. White, Brett: NYCC: "Jessica Jones" & "Daredevil" Collide at Marvel/Netflix Panel 10.10.2015. Comic Book Resources. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  220. Fowler, Matt: NYCC 2015: Marvel's Nuke Looks To Be Part Of Jessica Jones 10.10.2015. IGN. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  221. a b Chambers, Amy C.: Jessica Jones: Science, Realism, & Netflix The Science and Entertainment Laboratory. 14.12.2015. Arkistoitu . Viitattu 29.9.2016. (englanniksi)
  222. David Tennant Joins Marvel's A.K.A. Jessica Jones for Netflix Marvel.com. 26.1.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  223. Rachael Taylor the Latest to Join Marvel's A.K.A. Jessica Jones Marvel.com. 29.1.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  224. a b c Zalben, Alexander: Marvel's Luke Cage: Every Easter Egg and Reference TV Guide. 30.9.2016. Arkistoitu . Viitattu 3.10.2016. (englanniksi)
  225. Hibberd, James: Marvel's The Punisher spin-off ordered by Netflix Entertainment Weekly. 29.4.2016. Viitattu 29.4.2016. (englanniksi)
  226. Li, Shirley: Daredevil exclusive: Vincent D'Onofrio talks Wilson Fisk's surprise return in season 2 Entertainment Weekly. 20.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 3.10.2016. (englanniksi)
  227. Elodie Yung Cast as Elektra in the Netflix Original Series 'Marvel’s Daredevil' Marvel.com. 7.7.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  228. Li, Shirley: The Defenders: Elodie Yung to return as Elektra — exclusive Entertainment Weekly. 7.11.2016. Arkistoitu . Viitattu 7.11.2016. (englanniksi)
  229. Fowler, Matt: Marvel's Daredevil: "The Dark At The End Of The Tunnel" Review IGN. 18.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  230. Andreeva, Nellie: Marvel’s ‘Daredevil’ Casts Stephen Rider As New Regular For Season 2 3.9.2015. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  231. Bastién, Angelica Jade: Luke Cage Recap: You Ain’t Houdini Vulture. 17.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  232. a b c Netflix Original Series 'Marvel's Luke Cage' Adds to the Cast Marvel.com. 16.9.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  233. Cecchini, Mike: Luke Cage: Complete Marvel Comics Easter Eggs and Reference Guide - Luke Cage Episode 12: Soliloquy of Chaos Den of Geek. 1.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 3.10.2016. (englanniksi)
  234. Dominick, Nora: ‘Luke Cage’ Star Justin Swain Chats Becoming Part of Marvel, Creating Bailey & More Entertainment Monthly. 18.11.2016. Arkistoitu February 12, 2017. Viitattu February 12, 2017.
  235. Vargas, Jacob: My latest project. I play Domingo Colon. Check it out. twitter.com. 1.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  236. Vejvoda, Jim: Marvel's Iron Fist Episode 2: "Shadow Hawk Takes Flight" Review IGN. 17.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  237. Andreeva, Nellie: Marvel’s ‘Luke Cage’: Alfre Woodard Cast In Key Role On Netflix Series 21.8.2015. Deadline.com. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  238. Strom, Marc: Alfre Woodard Joins 'Marvel's Luke Cage' for Netflix Marvel.com. 15.9.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  239. Ryan, Maureen: TV Review: ‘Marvel’s Luke Cage’ Variety. 23.9.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  240. Ge, Linda: ‘Luke Cage’ Star Reveals Misty Knight Will Appear in ‘The Defenders’ (Exclusive) TheWrap. 28.9.2016. Arkistoitu . Viitattu 29.9.2016. (englanniksi)
  241. Cehng, Susan: People Were Moved By The Representation Of Asian-Americans On “Luke Cage” BuzzFeed. 5.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  242. Cecchini, Mike: Luke Cage: Complete Marvel Comics Easter Eggs and Reference Guide Den of Geek]]. 1.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  243. Teixeira, Bianca: Luke Cage's Deborah Ayorinde Is Ready to Fly Sharp. 30.9.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  244. a b c Nguyen, Hanh: ‘Luke Cage’ Easter Eggs: Stan Lee, Iron Man and More IndieWire. 4.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  245. Han, Angie: 'Luke Cage' Adds Frank Whaley as Rafael Scarfe 10.10.2015. /Film. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  246. Dornbush, Jonathon: Luke Cage casts House of Cards actor Mahershala Ali as Cottonmouth Entertainment Weekly. 3.9.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  247. Strom, Marc: Mahershala Ali Joins the Cast of the Netflix Original Series 'Marvel's Luke Cage' Marvel.com. 3.9.2015. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)
  248. Damore, Meagan: Look: New "Luke Cage" Photos Reveal Classic Marvel Comics Villain Comic Book Resources. 25.5.2016. Arkistoitu . Viitattu 26.5.2016. (englanniksi)
  249. Strom, Marc: Sonia Braga Joins the Netflix Original Series 'Marvel's Luke Cage' Marvel.com. 24.11.2015. Arkistoitu . Viitattu 27.11.2015. (englanniksi)
  250. Shaw-Williams, Hannah: Luke Cage’s President Obama References Explained Screen Rant. 2.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  251. You can see me as #ThembiWallace in @MarvelIronFist on @netflix out today, y'all! #crossover #Marvel #netflix #LukeCage #IronFist twitter.com. 17.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  252. Garrett, Brie: Discussing Luke Cage with Darius Kaleb TeenplicityAjankohta=16.11.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2017. (englanniksi)
  253. Polo, Susana: Who the heck is Iron Fist’s Bakuto? Polygon. 20.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 28.3.2017. (englanniksi)
  254. Harris, Gerard: Marvel’s The Defenders trailer 2 is just in Tuppence Magazine. 22.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2017. (englanniksi)
  255. Fullerton, Huw: Meet the major villain Marvel’s Iron Fist has been keeping a secret – and the Sherlock actor who’s playing him Radio Times. 17.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 14.6.2017. (englanniksi)
  256. a b c Hornshaw, Phil & Owen, Phil: 31 ‘Iron Fist’ Characters, Ranked Worst to Best (Photos) Yahoo!. 18.3.2017. Arkistoitu . Viitattu 14.6.2017. (englanniksi)
  257. David Wenham Cast in Netflix Original Series 'Marvel’s Iron Fist' Marvel.com. 11.4.2016. Arkistoitu . Viitattu 12.4.2016. (englanniksi)
  258. a b Wagmeister, Elizabeth: ‘90210’ Alum Jessica Stroup, Tom Pelphrey Join Netflix’s ‘Marvel’s Iron Fist’ (Exclusive) Variety. 18.4.2016. Arkistoitu . Viitattu 19.4.2016. (englanniksi)
  259. Strom, Marc: Finn Jones to Star in the Netflix Original Series 'Marvel's Iron Fist' Marvel.com. 17.3.2016. Arkistoitu . Viitattu 17.3.2016. (englanniksi)
  260. Hibberd, James: Marvel's Iron Fist casts The Force Awakens actress in lead role Entertainment Weekly. 1.4.2016. Arkistoitu . Viitattu 2.4.2016. (englanniksi)
  261. Mueller, Matthew: Colleen Wing Joins Defenders And Debuts New Footage Comicbook.com. 3.11.2016. Arkistoitu . Viitattu 4.11.2016. (englanniksi)
  262. Bowen, Sesali: Luke Cage Finally Told Iron Fist What Everyone Was Thinking On The Defenders Refinary29. 17.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 1.9.2017. (englanniksi)
  263. a b The Defenders Showrunner on The Hand’s Future on Netflix Screen Rant. 19.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 20.8.2017. (englanniksi)
  264. a b Romero, Ariana: Why Was Jessica Jones Sidelined For So Much Of The Defenders? Refinery29. 18.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 1.9.2017. (englanniksi)
  265. Li, Shirley: The Defenders first look: Meet Sigourney Weaver's villain — and learn her name Entertainment Weekly. 12.1.2017. Arkistoitu . Viitattu 13.1.2017. (englanniksi)
  266. Bond, Kimberley: Netflix The Defenders star talks beautiful bodies and on-set chemistry Daily Star. 24.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 1.9.2017. (englanniksi)
  267. Lindsay, Benjamin: 12 Reasons Why The Punisher Should Be Your New Favorite Antihero Rotten Tomatoes. 8.11.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  268. a b c Davis, Brandon: New The Punisher Teaser Trailer Released ComicBook.com. 18.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  269. McNulty, Mike: The Punisher episode 13 review: Memento Mori Bam! Smack! Pow!. 30.11.2017. Time Inc.. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  270. a b c d Perry, Spencer: Five More Join the Cast of Marvel’s The Punisher ComingSoon.net. 25.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2017. (englanniksi)
  271. a b c Netflix Original Series 'Marvel's The Punisher' Announces Three New Cast Members Marvel.com. 6.10.2016. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2016. (englanniksi)
  272. Li, Shirley: Marvel's The Punisher: 12 New Photos From the Spin-Off Series Entertainment Weekly. 12.9.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  273. Li, Shirley: Marvel's The Punisher adds Oscar nominee in recurring role Entertainment Weekly. 25.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  274. O'Keefe, Jack: Who's Lewis Wilson In 'The Punisher'? This Veteran May Be The Beating Heart Of The Series Bustle. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  275. Coley, Sam: Sons of Anarchy’s Theo Rossi on New Movie, Lowriders: 'Roles Like This Make Me a Better Father' Parade. 11.5.2017. Arkistoitu . Viitattu 14.6.2017. (englanniksi)
  276. Siede, Caroline: Jessica Jones’ penultimate episode has deadly (and non-deadly) consequences The A.V. Club. 9.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  277. a b c d e f g Andreeeva, Nellie & Petski, Denise: ‘Marvel’s The Punisher’: Josh Stewart, Floriana Lima & Giorgia Whigham Join Cast Of Netflix Series For Season 2 Deadline. 26.2.2018. Arkistoitu . Viitattu 26.2.2018. (englanniksi)
  278. a b c Otterson, Joe: ‘Iron Fist’ Season 2 Adds ‘Star Trek’ Alum Alice Eve (EXCLUSIVE) Variety. 5.12.2017. Viitattu 20.7.2018. (englanniksi)
  279. a b c d Strom, Marc: Mustafa Shakir & Gabrielle Dennis Join Netflix Original Series 'Marvel's Luke Cage' Marvel.com. 5.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2017. (englanniksi)
  280. Perry, Spencer: Jessica Jones Season 2 Set Photos Tease How Kilgrave Returns ComingSoon.net. 17.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 9.3.2018. (englanniksi)
  281. a b c d Petski, Denise: Marvel’s ‘Jessica Jones’ Renewed For Season 3 By Netflix Deadline Hollywood. 12.4.2018. Arkistoitu . Viitattu 5.10.2018. (englanniksi)
  282. a b c d Dinh, Christine: Vincent D'Onofrio Returns As Wilson Fisk In Season 3 Of 'Marvel's Daredevil' Marvel.com. 25.10.2017. Arkistoitu . Viitattu 26.10.2017. (englanniksi)
  283. Beard, Jim: Carrie-Anne Moss Pays for Hogarth's Sins in 'Marvel's Jessica Jones' Marvel.com. 5.2.2016. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2016. (englanniksi)
  284. Wigler, Josh: 'Jessica Jones' Star Janet McTeer Pulls Back the Curtain on Her Top-Secret Season 2 Role The Hollywood Reporter. 9.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  285. Morales, Wilson: Thomas Q. Jones To Reprise Comanche Role In Luke Cage Season 2 Black Film. 31.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 15.3.2018. (englanniksi)
  286. Arrant, Chris: JESSICA JONES Renewed For Second Season Newsarama. 17.1.2016. Arkistoitu . Viitattu 18.1.2016. (englanniksi)
  287. a b c Otterson, Joe: ‘Iron Fist’ Renewed for Season 2 at Netflix Variety. 21.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2017. (englanniksi)
  288. Lovett, Jamie: Luke Cage Season 2 Starts Production In June, Wraps In March ComicBook.com. 23.4.2017. Arkistoitu . Viitattu 5.6.2017. (englanniksi)
  289. Drum, Nicole: 'Jessica Jones' Season 2's 'Daredevil' Connection Revealed Comicbook.com. 11.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  290. Melrose, Kevin: Review: Luke Cage Season 2 Is the Rare Sequel That Outshines the Original Comic Book Resources. 16.6.2018. Arkistoitu . Viitattu 25.6.2018. (englanniksi)
  291. Li, Shirley: Marvel's Luke Cage first look: Iron Fist joins Luke in season 2 Entertainment Weekly. 4.10.2017. Arkistoitu . Viitattu 17.10.2017. (englanniksi)
  292. Hornshaw, Phil: ‘Jessica Jones’ Season 2 Shows Fans the Origins of Superhero Hellcat TheWrap. 11.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  293. Erao, Matthew: Luke Cage & Claire Temple Share A Moment in Season 2 Set Photos Screen Rant. 10.6.2017. Arkistoitu . Viitattu 14.6.2017. (englanniksi)
  294. Li, Shirley: Marvel's Jessica Jones: David Tennant to appear in season 2 Entertainment Weekly. 14.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 14.8.2017. (englanniksi)
  295. a b Berry, Jo: Jessica Jones season 2 spoiler-free review: Darkly enjoyable, but lacking in focus Digital Spy. 27.2.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  296. Goldman, Eric: Jessica Jones: Rachael Taylor on Trish's Potential Hellcat Future in Season 2 IGN. 17.1.2016. Arkistoitu . Viitattu 18.1.2016. (englanniksi)
  297. Marnell, Blair: Misty Knight and Colleen Wing Kick All The Butt In New Luke Cage Clip Nerdist. 4.6.2018. Arkistoitu June 5, 2018. Viitattu 25.6.2018.
  298. Dinh, Christine: J.R. Ramirez Joins 'Marvel's Jessica Jones' Marvel.com. 31.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 9.8.2017. (englanniksi)
  299. Trumbore, Dave: ‘Jessica Jones’: All the Season 2 Easter Eggs You Might Have Missed Collider. 13.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  300. Latour, Rob: 'Jessica Jones' Season 2 Adds 'Twilight' Actress Leah Gibson (EXCLUSIVE) Variety. 12.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2017. (englanniksi)
  301. Watch: Jessica Jones Season 2 Red Carpet Syfy. 10.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 14.3.2018. (englanniksi)
  302. Goldman, Eric: Marvel Mourns the Loss of Reg E. Cathey Marvel.com. 10.2.2018. Arkistoitu . Viitattu 15.3.2018. (englanniksi)
  303. Shaw-Williams, Hannah: Iron Fist Season 2: Alice Eve Confirmed As Typhoid Mary screenrant.com. 19.7.2018. Arkistoitu . Viitattu 20.2.2018. (englanniksi)
  304. Bacon, Thomas: Daredevil Sidekick Blindspot May Appear In Iron Fist Season 2 Screen Rant. 25.8.2018. Arkistoitu . Viitattu 7.9.2018. (englanniksi)
  305. Mancuso, Vinnie: ‘Daredevil’ Season 3: Joanne Whalley on Sister Maggie’s Relationship with Matt Murdock Collider. 9.10.2018. Arkistoitu . Viitattu 31.1.2019. (englanniksi)
  306. Maglio, Tony & Boucher, Ashley: Marvel’s ‘Daredevil’ Casts Jay Ali for Season 3 (Exclusive) TheWrap. 21.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 7.5.2018. (englanniksi)
  307. Pulliam-Moore, Charles: New Daredevil Season 3 Trailer Introduces a Major Comics Villain to Marvel's Cinematic Universe [UPDATED] io9. 4.10.2018. Arkistoitu . Viitattu 4.10.2018. (englanniksi)
  308. a b Ramos, Dino-Ray: Corbin Bernsen And Annette O’Toole Join Marvel’s ‘The Punisher’ At Netflix Deadline Hollywood. 10.5.2018. Arkistoitu . Viitattu 26.8.2018. (englanniksi)
  309. Dinh, Christine: Live-Action Ghost Rider and Helstrom TV Series Heading to Hulu in 2020 Marvel.com. 1.5.2019. Viitattu 2.5.2019. (englanniksi)
  310. a b c d e f g h i j Dinh, Christine: 'Marvel's Runaways' Sets Remaining Cast For Television Project With Hulu Marvel.com. 9.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 29.8.2017. (englanniksi)
  311. a b c d e f Strom, Marc: 'Marvel's Runaways' Finds Its Cast Marvel.com. 2.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 29.8.2017. (englanniksi)
  312. Dinh, Christine: Julian McMahon Joins Cast of Hulu Original Series, 'Marvel's Runaways' Marvel.com. 15.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2018. (englanniksi)
  313. Dinh, Christine: 'First Look: Meet Topher from 'Marvel's Runaways' Marvel.com. 6.10.2018. Viitattu 1.2.2019. (englanniksi)
  314. Grubbs, Jefferson: Who Is Xavin In The 'Runaways' Comics? The New Character Is The MCU's First Gender-Fluid Superhero Bustle. 21.12.2018. Viitattu 1.2.2019. (englanniksi)
  315. a b c d e Dinh, Christine: Additional Cast for Highly Anticipated Series 'Marvel's Cloak & Dagger' Announced Marvel.com. 14.2.2017. Arkistoitu . Viitattu 15.2.2017. (englanniksi)
  316. a b c d e First table read of #Marvel's #CloakAndDagger Season 2. Let's do this. [Includes photo featuring Emma Lahana, Andrea Roth, Aubrey Joseph, Olivia Holt, and Gloria Reuben] twitter.com. 11.10.2018. Arkistoitu . Viitattu 30.12.2018. (englanniksi)
  317. a b Andreeva, Nellie: ‘Marvel’s Cloak & Dagger’: Olivia Holt & Aubrey Joseph Land Title Roles In Series For Freeform Deadline.com. 30.1.2017. Arkistoitu . Viitattu 31.1.2017. (englanniksi)
  318. a b Highfill, Samantha: Marvel's Cloak & Dagger: Jaime Zevallos and Emma Lahana's characters are revealed Entertainment Weekly. 16.4.2018. Arkistoitu . Viitattu 3.8.2018. (englanniksi)
  319. a b Booth, Kaitlyn: Cloak and Dagger Season 2: First Trailer Teases an Intense Story and Mayhem Bleeding Cool News. 19.2.2019. Arkistoitu . Viitattu 13.4.2019. (englanniksi)
  320. Highfill, Samantha: Meet the cast of Marvel's Cloak & Dagger - Otis Johnson (Miles Mussenden) Entertainment Weekly. 16.4.2018. Arkistoitu . Viitattu 13.4.2019. (englanniksi)
  321. Motes, Jason: Freeform Releases New 'Cloak & Dagger' Poster Ahead Of Tomorrow's New Trailer ScienceFiction.com. 19.3.2018. Arkistoitu . Viitattu 13.4.2019. (englanniksi)
  322. a b c d Pallotta, Fran: Marvel spinoffs: Loki, Falcon and Scarlet Witch are coming to Disney+ CNN. 11.4.2019. Viitattu 20.5.2019. (englanniksi)
  323. Otterson, Joe & Otterson, Joe: Hawkeye Series Starring Jeremy Renner in the Works at Disney+ (EXCLUSIVE) Variety. 10.4.2019. Viitattu 20.5.2019. (englanniksi)
  324. Dinh, Christine: Loki, A New Series Starring Tom Hiddleston, Coming to Disney+ Marvel.com. 11.4.2019. Viitattu 20.5.2019. (englanniksi)
  325. a b c d e f Goldberg, Lesley: Marvel's 'New Warriors' Sets Its Cast — Including Squirrel Girl (Exclusive) The Hollywood Reporter. 10.7.2017. Arkistoitu . Viitattu 30.8.2017. (englanniksi)