Luettelo Marvel Cinematic Universe -televisiosarjojen näyttelijöistä (Marvel Studios)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Marvel Cinematic Universe (MCU) on mediasarja ja jaettu universumi, johon kuulu myös Marvel Comicsin sarjakuviin perustuvia supersankariaiheisia televisiosarjoja. Marvel Television oli aiemmin tuottanut vuosina 2013–2020 televisiosarjoja ABC:lle, Netflixiin, Huluun ja Freeformille. Marvel Studios alkoi myöhemmin kehittää omia sarjoja Disney+:aan osana neljättä vaihetta. Neljännen vaiheen Disney+-sarjoista julkaistiin WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Lokin ensimmäinen tuotantokausi, What If...?:n ensimmäinen tuotantokausi, ja Hawkeye vuonna 2021. Moon Knight, Ms. Marvel, She-Hulk: Attorney at Law, sekä televisiospesiaalit Werewolf by Night ja The Guardians of the Galaxy Holiday Special julkaistiin vuonna 2022. Viidennen vaiheen Disney+-sarjoihin tulevat kuulumaan What If...?:n toinen tuotantokausi, Secret Invasion, Echo, Lokin toinen tuotantokausi, Ironheart ja Agatha: Coven of Chaos, jotka julkaistaan vuonna 2023, sekä Daredevil: Born Again, jotka julkaistaan vuonna 2024. Myös animaatiosarjat Spider-Man: Freshman Year ja Marvel Zombies julkaistaan vuonna 2024.

Neljännessä vaiheessa, Elizabeth Olsen ja Paul Bettany palaavat WandaVisionissa näyttelemään Wanda Maximoffin / Purppuranoitaa ja Visionia; Anthony Mackie ja Sebastian Stan palaavat The Falcon and the Winter Soldierissa näyttelemään Sam Wilsonia / Haukkaa ja Bucky Barnesia / Talvisotilasta; Tom Hiddleston palaa Lokin ensimmäisellä tuotantokaudella näyttelemään Lokia; Jeffrey Wright ääninäyttelee animaatiosarjan What If...? kertojana toimivaa Seuraajaa; Jeremy Renner palaa Hawkeyessa näyttelemään Clint Bartonia / Haukansilmää, Hailee Steinfeldin näytellessä sarjan toista päähenkilöä Kate Bishopia; Oscar Isaac näyttelee Moon Knightissa Marc Spectoria / Kuuritaria ja Steven Grantia / Herra Knightia; Iman Vellani näyttelee Ms. Marvelissa Kamala Khania / Neiti Ihmettä; Tatiana Maslany näyttelee She-Hulk: Attorney at Law’ssa Jennifer Waltersia / Hulktarta; Gael García Bernal näyttelee Werewolf by Nightissa Jack Russellia / Ihmissutta yössä; ja Chris Pratt palaa The Guardians of the Galaxy Holiday Specialissa näyttelemään Peter Quilliä / Tähtilordia.

Viidennessä vaiheessa, Samuel L. Jackson ja Ben Mendelsohn palaavat Secret Invasionissa näyttelemään Nick Furya ja Talosta; Alaqua Cox palaa Hawkeyesta näyttelemään Maya Lopezia / Kaikua sarjassa Echo, Hiddleston palaa rooliinsa Lokin toisella tuotantokaudella; Dominique Thorne palaa elokuvasta Black Panther: Wakanda Forever näyttelemään Riri Williamsia / Rautasydäntä sarjassa Ironheart; Kathryn Hahn palaa WandaVisionista näyttelemään Agatha Harknessia sarjassa Agatha: Coven of Chaos; ja Charlie Cox palaa Marvel Televisionin Netflix-sarjoista näyttelemään Matt Murdockia / Daredeviliä sarjassa Daredevil: Born Again.

Multiversumi-saaga[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neljäs vaihe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset

  • Tämä taulukko sisältää päähahmot, toistuvat hahmot sekä merkittävät vierailevat hahmot.
  • Harmaa laatikko tarkoittaa, että hahmo ei esiinny kyseisellä tuotantokaudella.
  • C tarkoittaa kreditoimatonta cameoroolia.
  • DS merkitsee hahmon esiintyvän digitaalisessa sarjassa.
  • F merkitsee televisiosarjassa ensiesiintyneen hahmon esiintyneen myös elokuvissa.
  • MT merkitsee hahmon esiintyvän Marvel Televisionin televisiosarjoissa.
  • OS merkitsee hahmon esiintyvän One-Shoteissa.
  • S merkitsee hahmon esiintyvän yhtenä päähahmoista kyseisellä tuotantokaudella.
  • V tarkoittaa ääniroolia.
Hahmo 2021 2022
WandaVision The Falcon and the Winter Soldier Loki
1. tuotantokausi
What If...?
1. tuotantokausi[a]
Hawkeye Moon Knight Ms. Marvel She-Hulk:
Attorney at Law
Werewolf by Night The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Ensiesiintyminen Ikuisuus-saagassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Howard Ankka   Seth GreenV [1]  
Ayo   Florence KasumbaS [2]  
Bruce Banner
Hulk / Älykäs Hulk
  Mark RuffaloV [3]   Mark RuffaloS [4]  
James ”Bucky” Barnes
Talvisotilas
  Sebastian StanS [5]   Sebastian StanV [3]  
Clint Barton
Haukansilmä / Ronin
  Jeremy RennerV [3] Jeremy RennerS [6]  
Cooper Barton   Ben Sakamoto[7]  
Laura Barton   Linda CardelliniS [8]  
Lila Barton   Ava Russo[7]  
Nathaniel Barton   Cade Woodward[7]  
Georges Batroc   Georges St. PierreS [9]   George St. PierreV [10]  
Emil Blonsky
Kuvotus
  Tim RothS [4]  
Carina   Ophelia LovibondV [10]  
Sharon Carter
Vallantekijä
  Emily VanCampS [5]   Emily VanCampV [10]  
Cosmo Maria BakalovaV [11]
Phil CoulsonDS MT OS   Clark GreggV [10]  
Carol Danvers
Kapteeni Ihme
  Alexandra DanielsV [12]   Brie LarsonC [13]  
Drax Tuhoaja   Fred TatascioreV [14]   Dave BautistaS [15]
Timothy ”Dum Dum” DuganMT OS   Neal McDonoughV [3]  
Ego   Kurt RussellV [10]  
Abraham Erskine   Stanley TucciV [16]  
Christine EverhartDS   Leslie BibbV [10]  
Fandral   Max MittelmanV [17]  
Jane Foster   Natalie PortmanV [3]  
Frigga   Josette EalesV [17]  
Nick FuryMT   Samuel L. JacksonV [3]  
Corvus Glaive   Fred TatascioreV [14]  
Kurt Goreshter   David DastmalchianV [16]  
Groot   Vin DieselS V [15]
Maria HillMT   Cobie SmuldersV [10]  
Harold ”Happy” Hogan   Jon FavreauV [10]  
Hogun   David ChenV [17]  
Ulysses Klaue   Andy SerkisV [18]  
Korath   Djimon HounsouV [3]  
Korg   Taika WaititiV [3]  
Scott Lang
Muurahaismies
DS
  Paul RuddV [3]  
Darcy Lewis Kat DenningsS [19]   Kat DenningsV [10]  
Loki[b] MS   Tom HiddlestonS [21]  
Mantis   Pom KlementieffS [22]
Ebony Maw   Tom Vaughan-LawlorV [10]  
Wanda Maximoff
Purppuranoita
Elizabeth OlsenS [5]  
Proxima Midnight   Carrie CoonV [10]  
Muinainen   Tilda SwintonV [10]  
Nebula   Karen GillanV [3]   Karen GillanS [22]
Nomble   Janeshia Adams-Ginyard[23]  
Kraglin Obfonteri   Sean GunnV [3]   Sean GunnS [24]
Okoye   Danai GuriraV [10]  
Christine Palmer   Rachel McAdamsV [10]  
Pepper Potts   Beth HoytV [25]  
Peter Quill
Tähtilordi
  Brian T. DelaneyV [14]   Chris PrattS [15]
Monica Rambeau / ”Geraldine” Teyonah ParrisS [26]  
James ”Rhodey” Rhodes
Sotakone
  Don CheadleS [27]   Don CheadleV [10]  
Rocket   Bradley CooperS V [15]
Steve Rogers
Kapteeni Amerikka
  Chris EvansAV [28] Chris EvansA [29] Josh KeatonV [30]  
Natasha Romanoff
Musta Leski
  Lake BellV [31]  
Betty Ross   Stephanie PaniselloV [12]  
Thaddeus Ross   Mike McGillV [12]  
Brock Rumlow   Frank GrilloV [32]  
Shuri   Ozioma AkaghaV [25]  
SifMT   Jaimie AlexanderC [33] Jaimie AlexanderV [10]  
Obadiah Stane   Kiff VandelHeuvelV [25]  
Howard StarkMT   Dominic CooperV [3]  
Tony Stark
Rautamies
  Mick WingertV [34]  
Stephen Strange
Tohtori Outo
  Benedict CumberbatchV [35]  
En Dwi Gast
Suurmestari
  Jeff GoldblumV [3]  
Taserface   Chris SullivanV [16]  
Thanos   Josh BrolinV [3]  
Thor   Chris HemsworthV [3]  
Taneleer Tivan
Keräilijä
  Benicio del ToroV [10]  
Topaz   Rachel HouseV [10]  
T’Chaka   John KaniV [10]  
Volstagg   Fred TatascioreV [17]  
Yama   Zola Williams[23]  
Yondu Udonta   Michael RookerV [3]  
Hope van Dyne
Ampiainen
  Evangeline LillyV [10]  
Vision Paul BettanyS [5]   Paul BettanyS [5]  
Sam Wilson
Haukka / Kapteeni Amerikka
  Anthony MackieS [36]  
Wong   Benedict WongV [10]   Benedict WongS [37]  
Jimmy Woo Randall ParkS [19]  
Helmut Zemo
Paroni Zemo
  Daniel BrühlS [5]  
Arnim Zola   Toby JonesV [3]  

Ensiesiintyminen One-Shot -lyhytelokuvissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

John Flynn   Bradley WhitfordV [10]  

Ensiesiintyminen Marvel Televisionin sarjoissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wilson Fisk
Kingpin
5
  Vincent D’OnofrioS [38]  
Matt Murdock
Daredevil
5
  Charlie CoxS [39]  

Ensiesiintyminen neljännen vaiheen elokuvissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yelena Belova
Musta Leski
  Florence PughS [40]  
P. Cleary   Arian MoayedS [41]  

Ensiesiintyminen: WandaVision[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ralph Bohner / ”Pietro Maximoff Evan PetersS [42]  
John Collins / ”Herb” David Payton[43]  
Sharon Davis / ”rouva Hart” Debra Jo RuppS [43]  
Todd Davis / ”Arthur Hart” Fred MelamedS [43]  
”Dennis” Amos Glick[44]  
Agatha Harkness / ”Agnes” Kathryn HahnS [19][45]  
Evanora Harkness Kate Forbes[46]  
Tyler Hayward Josh Stamberg[47]  
Mainosmies Ithamar Enriquez[44]  
Mainosnainen Victoria Blade[44]  
Isabel Matsueda / ”Beverly” Jolene Purdy[43]  
Billy MaximoffF Julian Hilliard[48]  
Tommy MaximoffF Jett Klyne[48]  
Iryna Maximoff Ilana Kohanchi[46]  
Olek Maximoff Daniyar[46]  
Monti Alan Heckner[49]  
Harold Proctor / ”Phil Jones” David Lengel[43]  
Sarah Proctor / ”Dottie Jones” Emma Caulfield Ford[50]  
Rodriguez Alan Heckner[49]  
Abilash Tandon / ”Norm” Asif Ali[43]  

Ensiesiintyminen: The Falcon and the Winter Soldier[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eli Bradley   Elijah Richardson[51]  
Isaiah BradleyF   Carl Lumbly[51]  
DeeDee   Indya Bussey[52]  
Diego   Indya Bussey[51]  
Dovich   Desmond Chiam[53]  
Valentina Allegra de FontaineF   Julia Louis-DreyfusS [54]  
Gigi   Dani Deetté[52]  
Lemar Hoskins
Taistelutähti
  Clé Bennett[51]  
Nico Kovaczsik   Noah Mills[51]  
Lacont   Salem Murphy[55]  
Leah   Miki Ishikawa[52]  
Lennox   Renes Rivera[56]  
Donya Madani   Veronica Falcón[57]  
Karli Morgenthau   Erin KellymanS [58]  
Wilfred Nagel   Olli Haaskivi[59]  
Yori Nakajima   Ken Takemoto[52]  
Oeznik   Nicholas Pyotr[55]  
Ayla Perez   Jane Rumbaua[55]  
Christina Raynor   Amy Aquino[60]  
Rudy   Neal Kodinsky[51]  
Joaquin TorresF   Danny RamirezS [61]  
John Walker
Kapteeni Amerikka / USAgenttiF
  Wyatt RussellS [62]  
Olivia Walker   Gabrielle Byndloss[51]  
AJ Wilson   Chase River McGee[52]  
Cass Wilson   Aaron Haynes[52]  
Sarah Wilson   Adepero OduyeS [63]  

Ensiesiintyminen: Loki kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

B-15   Wunmi MosakuS [64]  
C-20   Sasha LaneS [65]  
Casey / K-5E   Eugene CorderoS [66][67]  
Jäljellä oleva   Jonathan MajorsS [68]  
Klassinen Loki   Richard E. GrantS [69]  
Lapsi-Loki   Jack VealS [69]  
Presidentti Loki   Tom Hiddleston[70]  
Pöyhkeä Loki   DeObia OpareiS [69]  
Neiti Minuutti   Tara StrongS V [71]  
Mobius M. Mobius   Owen WilsonS [72]  
Ravonna Renslayer   Gugu Mbatha-RawS [20]  
Sylvie   Sophia Di MartinoS [73]  
Throg   Chris HemsworthC V [74]  
Rebecca Tourminet   Gugu Mbatha-Raw[75]  

Ensiesiintyminen: What If...? kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peggy Carter
Kapteeni Carter5
  Hayley AtwellV [3]  
Gamora, Thanoksen surmaaja5   Cynthia McWilliamsV [76]  
Ikuinen Ultron   Ross MarquandV [77]  
Ravager K   Tanya WheelockV [14]  
Cagliostro / O’Bengh   Ike AmadiV [78]  
Peter Parker
Zombimetsästäjä-Hämähäkkimies
  Hudson ThamesV [79]  
Hank Pym
Keltatakki
  Michael DouglasV [3]  
Steve Rogers
Hydra Stomper
  Josh KeatonV [80]  
Natasha Romanoff
Post-apokalyptinen Musta Leski
5
  Lake BellV [31]  
Seuraaja   Jeffrey WrightS V [3]  
N’Jadaka / Erik ”Kuningas Killmonger” Stevens
Musta Pantteri
  Michael B. JordanV [3]  
Stephen Strange
Tohtori Strange Supreme
  Benedict CumberbatchV [35]  
T’Challa
Tähtilordi
  Chadwick BosemanV [3][81]  

Ensiesiintyminen: Hawkeye[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ivan Banionis   Aleks PaunovicS [82]  
Derek Bishop   Brian d’Arcy JamesS [83]  
Eleanor Bishop   Vera FarmigaS [40]  
Kate Bishop
Haukansilmä
  Hailee SteinfeldS [40]  
Claude   Ivan Mbakop[84]  
Wendy Conrad   Adetinpo Thomas[85]  
Tomas Delgado   Piotr AdamczykS [86]  
Armand Duquesne III   Simon CallowS [87]  
Jack Duquesne   Tony DaltonS [40]  
Enrique   Carlos Navarro[88]  
Grills   Clayton English[84]  
Kazimierz ”Kazi” Kazimierczak   Fra FeeS [89]  
Maya Lopez
Kaiku
  Alaqua CoxS [40]  
William Lopez   Zahn McClarnonS [40]  
Missy   Adelle Drahos[84]  
Orville   Robert-Walker Branchaud[84]  

Ensiesiintyminen: Moon Knight[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ammit   Sofia DanuS [90]
Saba MubarakS V [91]
 
Crawley   Shaun Scott[92]  
Layla El-Faouly
Scarlet Scarab
  May CalamawyS [93]  
Billy Fitzgerald   David GanlyS [94]  
Arthur Harrow   Ethan HawkeS [95]  
Bobbi Kennedy   Ann AkinjirinS [94]  
Khonsu   Karim El HakimS [96]
F. Murray AbrahamS V [97]
 
Anton Mogart   Gaspard UllielS [98]  
Selim   Khalid AbdallaS [99]  
Elias Spector   Rey LucasS [100]  
Marc Spector
Kuuritari

Steven Grant
Herra Knight

Jake Lockley
  Oscar IsaacS [101]  
Wendy Spector   Fernanda AndradeS [102]  
Taweret   Antonia SalibS [103]  

Ensiesiintyminen: Ms. Marvel[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aisha   Mehwish HayatS [104]  
Abdullah   Laith NakliS [105]  
Sana Ali   Samina AhmadS [106]  
Nakia Bahadir   Yasmeen FletcherS [107]  
Bruno Carrelli   Matt LintzS [108]  
Sadie Deever   Alysia ReinerS [41]  
Fariha   Adaku OnonogboS [105]  
Hasan   Fawad KhanS [109]  
Tyesha Hillman   Travina SpringerS [110]  
Kamran   Rish ShahS [111]  
Kareem
Punainen Tikari
  Aramis KnightS [112]  
Aamir KhanF   Saagar ShaikhS [105]  
Kamala Khan
Neiti Ihme
F
  Iman VellaniS [113]  
Muneeba KhanF   Zenobia ShroffS [114]  
Yusuf KhanF   Mohan KapurS [114]  
Najaf   Azhar UsmanS [115]  
Najma   Nimra BuchaS [116]  
Ruby   Anjali Bhimani[117]  
Waleed   Farhan AkhtarS [106]  
Gabe Wilson Jr.   Jordan Firstman[105]  
Zara   Sophia Mahmud[118]  
Zoe Zimmer   Laurel MarsdenS [119]  

Ensiesiintyminen: She-Hulk: Attorney at Law[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Donny Blaze   Rhys CoiroS [120]  
Mallory Book   Renée Elise GoldsberryS [121]  
Dennis Bukowski   Drew Matthews[122]  
Eliot Franklin
Pallosalama
  Justin Eaton[123]  
Dick Garthwaite
Romuttaja
  Nick Gomez[123]  
Alexander Gentry
Piikkisika
  Jordan Aaron Ford[124]  
Craig Hollis
Herra Kuolematon
  David Pasquesi[125]  
Holden Holliway   Steve CoulterS [126]  
Luke Jacobson   Griffin MatthewsS [127]  
K.E.V.I.N.   Brian T. DelaneyVC [128]  
Madisynn King   Patty Guggenheim[129]  
Muzzafar Lambert
Saraseeni
  Terrence Clowe[124]  
Lulu   Patti HarrisonS [130]  
Mary MacPherran
Titania
  Jameela JamilS [131]  
Josh Miller   Trevor Salter[132]  
Alejando Montoya
El Águila
  Joseph Castillo-Midyett[124]  
Eugene Patilio
Sammakkomies
  Brandon Stanley[133]  
Todd Phelps
”HulkKing”
  Jon BassS [134]  
Augustus ”Pug” Pugliese   Josh SegarraS [134]  
Nikki Ramos   Ginger GonzagaS [135]  
Skaar   Wil Deusner[136]  
Megan Thee Stallion   Megan Thee StallionS [137]  
William Taurens
Ihmishärkä
  Nathan Hurd[124]  
Elaine Walters   Tess Malis KincaidS [138]  
Jennifer Walters
Hulktar
  Tatiana MaslanyS [139]  
Morris Walters   Mark Linn-BakerS [138]  

Ensiesiintyminen: Werewolf by Night[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Azarel   Eugenie Bondurant[140]  
Barasso   Daniel J. Watts[140]  
Elsa Bloodstone   Laura DonnellyS [140]  
Ulysses Bloodstone   Richard DixonV [140]  
Verussa Bloodstone   Harriet Sansom HarrisS [140]  
Joshua Jovan   Kirk R. Thatcher[140]  
Liorn   Leonardo Nam[140]  
Jack Russell
Ihmissusi yössä
  Gael García BernalS [140]  
Ted Sallis
Otus
  Carey Jones[140][141]  
Billy Swan   Al Hamacher[140]  

Ensiesiintyminen: The Guardians of the Holiday Special[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kevin Bacon   Kevin BaconS [142]

Viides vaihe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lyhenteiden merkitykset

Hahmo 2023 2023–2024 2024
What If...?
2. tuotantokausi
Secret Invasion Echo Loki
2. tuotantokausi
Ironheart Agatha: Coven of Chaos Daredevil: Born Again

Ensiesiintyminen Ikuisuus-saagassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nick FuryMT   Samuel L. JacksonS [143]  
Maria HillMT   Cobie SmuldersS [144]  
Loki[b] Tom HiddlestonS [145]
MIT:n dekaani Jim Rash[146]
James ”Rhodey” Rhodes
Sotakone
  Don Cheadle[147]  
Everett Ross   Martin FreemanS [148]  
Talos   Ben MendelsohnS [143]

Ensiesiintyminen Marvel Televisionin sarjoissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wilson Fisk
Kingpin
  Vincent D’OnofrioS [149]   Vincent D’OnofrioS [150]
Matt Murdock
Daredevil
  Charlie CoxS [149]   Charlie CoxS [150]

Ensiesiintyminen neljännessä vaiheessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peggy Carter
Kapteeni Carter
Hayley AtwellV [151]  
Casey / K-5E Eugene CorderoS [152]
Gamora, Thanoksen surmaaja Cynthia McWilliamsV [76]
Agatha Harkness Kathryn HahnS [153]
Maya Lopez
Kaiku
  Alaqua CoxS [154]  
William Lopez   Zahn McClarnonS [155]  
Neiti Minuutti   Tara StrongV [156]  
Mobius M. Mobius Owen WilsonS [157]
Sarah Proctor Emma Caulfield Ford[158]  
Ravonna Renslayer Gugu Mbatha-RawS [159]
Natasha Romanoff
Post-apokalyptinen Musta Leski
Lake BellV [31]
Sylvie Sophia Di MartinoS [160]
Riri Williams
Rautasydän
  Dominique ThorneS [143]  

Ensiesiintyminen: Secret Invasion[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sonya Falsworth   Olivia ColmanS [161]  
Gravik   Kingsley Ben-AdirS [162]  
Ritson Dermot Mulroney[147]  

Ensiesiintyminen: Ironheart[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Parker Robbins
Huppu
  ANthony RamosS [163]  

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huomioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Kaikki What If...?:ssä esiintyvät hahmot vaihtoehtoisia versioita MCU:n muista medioista tutuista hahmoista.
  2. a b Kyseessä on Lokin variantti vaihtoehtoisesta aikajanasta, joka esiintyi ensi kerran elokuvassa Avengers: Endgame (2019).[20]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ferme, Antonio: Marvel's 'What If?' Series Coming to Disney Plus in August, Drops New Trailer Variety. 8.7.2021. Arkistoitu . Viitattu 14.7.2021. (englanniksi)
  2. Ortiz, Andi: 'Falcon and the Winter Soldier': No, That Wasn't Okoye Who Bucky Ran Into The Wrap. 2.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 3.4.2021. (englanniksi)
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v Mancuso, Vinnie: Marvel’s ‘What If?’ Announces Massive Voice Cast of MCU Stars & Jeffrey Wright as The Watcher Collider. 20.7.2019. Arkistoitu 21.7.2019. Viitattu 11.11.2019. (englanniksi)
  4. a b Paige, Rachel: Tatiana Maslany Stars in new 'She-Hulk' Comedy Series Coming to Disney+ Marvel.com. 10.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 11.12.2020. (englanniksi)
  5. a b c d e f Fleming Jr., Mike: Kari Skogland To Direct 6-Part ‘The Falcon And The Winter Soldier’ Miniseries With Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Bruhl & Emily Van Camp Deadline Hollywood. 20.5.2019. Arkistoitu . Viitattu 18.7.2019. (englanniksi)
  6. Otterson, Joe & Otterson, Joe: Hawkeye Series Starring Jeremy Renner in the Works at Disney+ (EXCLUSIVE) Variety. 10.4.2019. Arkistoitu . Viitattu 20.5.2019. (englanniksi)
  7. a b c Hood, Cooper: 'Hawkeye' TV Show Set Photos Confirm Return Of Clint Barton's Family Screen Rant. 5.12.2020. Viitattu 16.7.2021. (englanniksi)
  8. Ausiello, Michael: Hawkeye: New Trailer for Disney+ Series Teases Linda Cardellini's Return TVLine. 14.10.2021. Arkistoitu . Viitattu 14.10.2021. (englanniksi)
  9. Curran, Sarah: Georges St-Pierre And 'The Falcon And The Winter Soldier' Stars Return To Set After Pandemic Delays ET Canada. 14.9.2020. Arkistoitu . Viitattu 19.3.2021. (englanniksi)
  10. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v Campbell, Scott: Here Are All the Marvel Actors Doing Voices in 'What If…?' Collider. 1.8.2021. Arkistoitu . Viitattu 29.11.2021. (englanniksi)
  11. Taylor, Drew: 'Guardians of the Galaxy Holiday Special' Trailer Features Christmas Cheer With Kevin Bacon (Video) TheWrap. 25.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 26.10.2022. (englanniksi)
  12. a b c Gallagher, Simon: What If…? Episode 3 Cast Guide: Every New & Returning MCU Character Screen Rant. 25.8.2021. Arkistoitu . Viitattu 27.8.2021. (englanniksi)
  13. Volk, Pete & Polo, Susana: Ms. Marvel closes out with a post-credits scene and a big MCU guest star Polygon. 13.7.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.7.2022. (englanniksi)
  14. a b c d Gallagher, Simon: What If…? Episode 2 Cast Guide: Every New & Returning MCU Character Screen Rant. 18.8.2021. Arkistoitu . Viitattu 21.8.2021. (englanniksi)
  15. a b c d Vary, Adam B.: How Marvel Studios Is Reassembling for 2021 and Beyond Variety. 23.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 1.2.2021. (englanniksi)
  16. a b c Anderson, Jenna: Here's All of the Major MCU Actors Returning for What If...? ComicBook.com. 21.7.2019. Arkistoitu . Viitattu 11.11.2019. (englanniksi)
  17. a b c d Chitwood, Adam: Here's the Full Voice Cast for 'Marvel's What If…?' Episode 7 TheWrap. 22.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 30.9.2021. (englanniksi)
  18. Hermanns, Grant: Andy Serkis Confirms Return as Black Panther Villain In Marvel's What If Screen Rant. 12.7.2021. Arkistoitu . (englanniksi)
  19. a b c Coggan, Devan: Kat Dennings, Randall Park, and Kathryn Hahn join Disney+'s WandaVision Entertainment Weekly. 23.8.2019. Arkistoitu . Viitattu 24.8.2019. (englanniksi)
  20. a b Whitbrook, James: Marvel Secrets in the New Loki Trailer: The Avengers, Time-Keepers, and More io9. 5.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 6.4.2021. (englanniksi)
  21. Dinh, Christine: Loki, A New Series Starring Tom Hiddleston, Coming to Disney+ Marvel.com. 11.4.2019. Arkistoitu . Viitattu 20.5.2019. (englanniksi)
  22. a b Chitwood, Adam: James Gunn Says the 'Guardians of the Galaxy Holiday Special' Contains "Stuff You Need to Learn Before 'Vol. 3'" Collider. 27.7.2021. Arkistoitu . Viitattu 31.3.2022. (englanniksi)
  23. a b White, Brett: ‘Falcon and Winter Soldier’ Easter Eggs: 5 Things You May Have Missed in Episode 4 Decider. 9.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 11.4.2021. (englanniksi)
  24. Anderton, Joe: Guardians of the Galaxy Holiday Special won't feature the whole team Digital Spy. 18.5.2022. Arkistoitu . Viitattu 11.9.2022. (englanniksi)
  25. a b c Jasper, Gavin: What If…? Episode 6 Review: Killmonger to the Rescue Den of Geek. 15.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 30.9.2021. (englanniksi)
  26. Anderton, Joe: WandaVision has a Captain Marvel connection Digital Spy. 21.7.2019. Arkistoitu . Viitattu 22.7.2019. (englanniksi)
  27. Ridgely, Charlie: The Falcon and the Winter Soldier Includes an Appearance From Don Cheadle's War Machine Comicbook.com. 3.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 3.2.2021. (englanniksi)
  28. Aurthur, Kate: 'The Falcon and the Winter Soldier' Director Kari Skogland Breaks Down That Final Scene Variety. 19.3.2021. Arkistoitu . Viitattu 15.9.2021. (englanniksi)
  29. Elvy, Craig: Loki: Every MCU Easter Egg In Episode 1 Screen Rant. 9.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 30.9.2021. (englanniksi)
  30. Chitwood, Adam: Here's the Full Voice Cast for 'Marvel's What If…?' Episode 5 Collider. 8.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 15.9.2021. (englanniksi)
  31. a b c Shannon Miller, Liz: 'Marvel's What If...?' Review: Guaranteed Fun for the MCU Superfans Collider. 10.8.2021. Arkistoitu 10.8.2021. Viitattu 11.8.2021. (englanniksi)
  32. Lawrence, Gregory: Exclusive: Frank Grillo Returning to MCU as Crossbones in 'What If...?' Collider. 11.1.2021. Arkistoitu 11.1.2021. Viitattu 16.1.2021. (englanniksi)
  33. Fullerton, Huw: Loki episode 4 review: Live reaction to the new episode Radio Times. 30.6.2021. Viitattu 30.6.2021. (englanniksi)
  34. Travis, Ben: What If...? Review Empire. 10.8.2021. Arkistoitu . Viitattu 11.8.2021. (englanniksi)
  35. a b Knight, Rosie: What If…? Episode 4 Review: Doctor Strange Loses His Heart Den of Geek. 1.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 30.9.2021. (englanniksi)
  36. Pallotta, Fran: Marvel spinoffs: Loki, Falcon and Scarlet Witch are coming to Disney+ CNN Business. 11.4.2019. Arkistoitu . Viitattu 20.5.2019. (englanniksi)
  37. Parker, Ryan: 'She-Hulk: Attorney at Law' Drops First Disney+ Trailer The Hollywood Reporter. 17.5.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.5.2022. (englanniksi)
  38. Viittausvirhe: Virheellinen <ref>-elementti;viitettä D'OnofrioHawkeye ei löytynyt
  39. Chapman, Wilson: 'She-Hulk' Comic-Con Trailer Takes Tatiana Maslany to Court With Daredevil, Mark Ruffalo and More Variety. 23.7.2022. Arkistoitu . Viitattu 24.7.2022. (englanniksi)
  40. a b c d e f Otterson, Joe: 'Hawkeye' Series at Disney Plus Adds Six to Cast, Including Vera Farmiga and Tony Dalton (Exclusive) Variety. 3.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 4.12.2020. (englanniksi)
  41. a b Silliman, Brian: 'Ms. Marvel' Series Premiere Takes Us Into the MCU's Meta-Fandom as a New Hero Is Born SyFy Wire. 8.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 30.6.2022. (englanniksi)
  42. Agard, Chancellor: WandaVision recap: Family ties, for real Entertainment Weekly. 5.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 5.3.2021. (englanniksi)
  43. a b c d e f Robinson, Stephen: WandaVision returns with a wallop to the Marvel Cinematic Universe proper The A.V. Club. 29.1.2021. Arkistoitu . Viitattu 4.2.2021. (englanniksi)
  44. a b c Hood, Cooper: WandaVision Episodes 1 & 2 Cast Guide: Every Marvel Character Screen Rant. 15.1.2021. Arkistoitu . Viitattu 2.4.2021. (englanniksi)
  45. Outlaw, Kofi: WandaVision Trailer Confirms Kathryn Hahn's Character Name Comicbook.com. 21.9.2020. Arkistoitu . (englanniksi)
  46. a b c Abrams, Simon: 'WandaVision' Fills In Gaps in Marvel History The New York Times. 26.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 24.3.2022. (englanniksi)
  47. Kleinman, Jake: Tyler Hayward: WandaVision's new character is hiding an evil secret Inverse. 29.1.2021. Arkistoitu 29.1.2021. Viitattu 4.2.2021. (englanniksi)
  48. a b Hood, Cooper: WandaVision Episode 5 Cast Guide: Every Marvel Character Screen Rant. 5.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 19.2.2021. (englanniksi)
  49. a b Hood, Cooper: WandaVision Episode 4 Cast Guide: Every New & Returning MCU Character Screen Rant. 29.1.2021. Arkistoitu . Viitattu 24.2021. (englanniksi)
  50. Venable, Nick: WandaVision's 10 Creepiest Moments From The First Two Episodes On Disney+ Cinema Blend. 15.1.2021. Arkistoitu . Viitattu 24.1.2021. (englanniksi)
  51. a b c d e f g Kastelein, Michael: ”Mies tähtikoristein”. The Falcon and the Winter Soldier. Jakso 2. Disney+. 26.3.2021. Viitattu 12.4.2021. Lopputekstit alkavat kohdasta 42:48.
  52. a b c d e f Spellman, Malcolm: ”Uusi maailmanjärjestys”. The Falcon and the Winter Soldier. Jakso 1. Disney+. 19.3.2021. Viitattu 26.3.2021. Lopputekstit alkavat kohdasta 42:38.
  53. Hood, Cooper: How The Flag-Smashers Have A Super Soldier Screen Rant. 20.3.2021. Arkistoitu . Viitattu 26.3.2021. (englanniksi)
  54. Robinson, Joanna: Marvel Has Big Plans for That Surprise Falcon and the Winter Soldier Cameo Vanity Fair. 16.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 16.4.2021. (englanniksi)
  55. a b c Frazier, Adam: ‘The Falcon and the Winter Soldier’ Ends With the Promise of “One World, One People” /Film. 23.4.2021. Arkistoitu . (englanniksi)
  56. White, Brett: ‘Falcon and Winter Soldier’ Easter Eggs: 5 Things You May Have Missed in Episode 3 Decider. 2.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 12.4.2021. (englanniksi)
  57. Frazier, Adam: ‘The Falcon and the Winter Soldier’ Realize “The Whole World is Watching” in a Grim, Pivotal Episode /Film. 9.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 12.4.2021. (englanniksi)
  58. Marston, George: How Marvel Comics villain Flag-Smasher ties into The Falcon and the Winter Soldier Newsarama. 9.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 9.2.2021. (englanniksi)
  59. Frazier, Adam: ‘The Falcon and the Winter Soldier’ Team Up With Old Enemies and Lost Allies in “Power Broker” /Film. 2.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 29.4.2021. (englanniksi)
  60. Bonomolo, Cameron: The Falcon and the Winter Soldier Reveals ER and Bosch Star Amy Aquino in Marvel Role Comicbook.com. 7.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 26.3.2021. (englanniksi)
  61. Galuppo, Mia: 'On My Block' Actor Danny Ramirez Joins 'Falcon & the Winter Soldier' The HollyWood Reporter. 16.10.2020. Arkistoitu . Viitattu 19.3.2021. (englanniksi)
  62. Yehl, Joshua: Falcon and The Winter Soldier: Wyatt Russell Joins Cast as John Walker IGN. 23.8.2019. Arkistoitu . Viitattu 24.8.2019. (englanniksi)
  63. Lovett, Jamie: The Falcon and the Winter Soldier: New Photos Released by Marvel Studios and Disney+ Comicbook.com. 22.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 23.2.2021. (englanniksi)
  64. Lovett, Jamie: Loki: New Images From Marvel's Disney+ Series Released comicbook.com. 5.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 12.4.2021. (englanniksi)
  65. Robinson, Joanna: Loki: A Complete Beginner's Guide to Marvel's New Show Vanity Fair. 7.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 16.6.2021. (englanniksi)
  66. Siede, Caroline: Kneel before Loki's impressively confident premiere The A.V. Club. 9.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 9.6.2021. (englanniksi)
  67. Edwards, Richard: Loki episode 6 recap: a disappointing season finale Techradar. 14.7.2021. Arkistoitu . Viitattu 19.7.2021. (englanniksi)
  68. Kroll, Justin: Jonathan Majors Joins Marvel Cinematic Universe, Lands Major Role In Next 'Ant-Man' Movie Deadline Hollywood. 14.9.2020. Arkistoitu . (englanniksi)
  69. a b c Sepinwall, Alan: ‘Loki’ Episode 4 Recap: Back to the Office Rolling Stone. 30.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 2.7.2021. (englanniksi)
  70. Morgan, Lauren: Loki recap: Beyond the end of time Entertainment Weekly. 7.7.2021. Viitattu 14.7.2021. (englanniksi)
  71. Mitovich, Matt Webb: Loki Review: After a Talky-Talky Start, Disney+'s Third Marvel Series Is a Super Fun 'Time Detectives' Two-Hander TVLine. 8.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 9.6.2021. (englanniksi)
  72. Polo, Susana; Patches, Matt & McWhertor, Michael: Owen Wilson's Loki Character is Based on a Beloved Marvel Writer Polygon. 11.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 12.12.2020. (englanniksi)
  73. Fullerton, Huw: Loki unveils a massive new character in major episode 2 twist Radio Times. 16.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 16.6.2021. (englanniksi)
  74. Nelson, Jeff: Chris Hemsworth's Loki Cameo As Frog Thor Revealed By Director Screen Rant. 10.7.2021. Arkistoitu . Viitattu 14.7.2021. (englanniksi)
  75. Elvy, Craig: Loki: Every MCU Easter Egg In Episode 6 Screen Rant. 14.7.2021. Viitattu 19.7.2021. (englanniksi)
  76. a b Lethbridge, Thomas: What If…? Episode 9 Cast Guide: Every New & Returning MCU Character Screen Rant. 6.10.2021. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2021. (englanniksi)
  77. Lethbridge, Thomas: What If…? Episode 8 Cast Guide: Every New & Returning MCU Character Screen Rant. 29.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 30.9.2021. (englanniksi)
  78. Grauso, Alisha: What If…? Episode 4 Cast Guide: Every New & Returning MCU Character Screen Rant. 1.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 2.9.2021. (englanniksi)
  79. Howard, Kirsten: What If…? Episode 5 Review: Magnificent Marvel Zombie Chaos Den of Geek. 8.9.2021. Arkistoitu . Viitattu 15.9.2021. (englanniksi)
  80. Jorgensen, Tom: What If...? Season 1, Episode 1 - Review IGN. 10.8.2021. Arkistoitu 10.8.2021. Viitattu 11.8.2021. (englanniksi)
  81. Huang, Nina: Hasbro unveils new figurines for Marvel's What If...?, including Chadwick Boseman's T'Challa Star-Lord Entertainment Weekly. 29.7.2021. Arkistoitu . Viitattu 21.8.2021. (englanniksi)
  82. Sirikul, Laura: Hawkeye Premiere — All the Easter Eggs From the First Two Episodes IGN. 24.11.2021. Arkistoitu . Viitattu 1.12.2021. (englanniksi)
  83. Baysinger, Tim: How 'Hawkeye' Re-Created That Pivotal Scene From 'The Avengers' Yahoo! Entertainment. 24.11.2021. Arkistoitu . Viitattu 1.12.2021. (englanniksi)
  84. a b c d Viittausvirhe: Virheellinen <ref>-elementti;viitettä HawkeyeSRCast ei löytynyt
  85. Baska, Maggie: Hawkeye quietly introduces new queer character into Marvel Cinematic Universe PinkNews. 10.12.2021. Arkistoitu . Viitattu 28.12.2021. (englanniksi)
  86. Hood, Cooper: Hawkeye Cast Guide: Every New & Returning Marvel Character Screen Rant. 23.11.2021. Arkistoitu . Viitattu 1.12.2021. (englanniksi)
  87. Davids, Brian: 'Hawkeye' Stars Vera Farmiga and Tony Dalton on Childhood Heroes and Questionable Characters The Hollywood Reporter. 24.11.2021. Arkistoitu . Viitattu 1.12.2021. (englanniksi)
  88. Romanchick, Shane: 'Hawkeye' Poster Unveils the Tracksuit Mafia, the Bro-iest Gang Around Collider. 29.11.2021. Arkistoitu . Viitattu 1.12.2021. (englanniksi)
  89. Bankhurst, Adam: Hawkeye Release Date, Trailer, Cast, & News IGN. 22.11.2021. Arkistoitu . Viitattu 1.12.2021. (englanniksi)
  90. Glassman, Julia: Have a Merry 'Moon Night' Eve With This List of All the Confirmed Characters in the New Disney Plus Show themarysue.com. 29.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 5.5.2022. (englanniksi)
  91. Saba Mubarak to take part in Moon Knight’s last episode Egypt Independent. 4.5.2022. Viitattu 5.5.2022. (englanniksi)
  92. Gerber, Jamie: Moon Knight's Human Statue Character Has A Comic Book Origin /Film. 30.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 27.4.2022. (englanniksi)
  93. Weiss, Josh: Is 'Moon Knight' The MCU's Batman? Head Writer Says Hero is More Indian Jones Than Dark Knight Syfy Wire. 21.2.2022. Arkistoitu . Viitattu 24.2.2022. (englanniksi)
  94. a b White, Brett: ‘Moon Knight’ Easter Eggs: 5 Things You May Have Missed in Episode 2 Decider. 6.4.2022. Arkistoitu . Viitattu 7.4.2022. (englanniksi)
  95. Liu, Narayan: Moon Knight: Disney+ Drops Exciting First Trailer Comic Book Resources. 17.1.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.1.2022. (englanniksi)
  96. Moon Knight Production Brief 16.3.2022. Disney Media and Entertainment Distribution. Arkistoitu 25.3.2022. Viitattu 30.3.2022. (englanniksi)
  97. Leston, Ryan: Moon Knight Adds F. Murray Abraham as Khonshu IGN. 15.2.2022. Arkistoitu . Viitattu 24.2.2022. (englanniksi)
  98. Ryan, Danielle: Moon Knight Trailer: Embrace The Chaos /Film. 17.1.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.1.2022. (englanniksi)
  99. Silverio, Ben F.: A Guide To The Council Of Gods On Moon Knight: Who's Who? /Film. 13.4.2022. Arkistoitu . Viitattu 20.4.2022. (englanniksi)
  100. Harp, Justin: Moon Knight star teases major changes from other MCU projects Digital Spy. 23.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 27.4.2022. (englanniksi)
  101. Schaefer, Sandy: Moon Knight Cinematographer Confirms Oscar Isaac’s Role in the Disney+ Series Comic Book Resources. 7.1.2021. Arkistoitu . Viitattu 9.1.2021. (englanniksi)
  102. Johnson, Zach: The Moon and Stars Align at Moon Knight's Launch Event D23.com. 23.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 27.4.2022. (englanniksi)
  103. Barnhardt, Adam: Moon Knight Star Praises Freedom Marvel Gave Her as New Character Taweret ComicBook.com. 22.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 20.4.2022. (englanniksi)
  104. Oddo, Marco Vito: 'Ms. Marvel' Recycles an Obscure Comics Supervillain Group — and Makes It Better Collider. 22.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 30.6.2022. (englanniksi)
  105. a b c d Grauso, Alisha: Ms. Marvel Cast Guide: Every Marvel Character Screen Rant. 8.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.6.2022. (englanniksi)
  106. a b Amin, Arezou: 'Ms. Marvel' Episode 4 Review: Chaos and ClanDestines Come to Karachi Collider. 29.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 30.6.2022. (englanniksi)
  107. Wasserman, Ben: Ms. Marvel Star Addresses Their Hopes for the Show and Its Fans Comic Book Resources. 15.12.2021. Arkistoitu . Viitattu 18.6.2022. (englanniksi)
  108. Anderson, Jenna: Ms. Marvel: Disney+ Series Casts Matt Lintz in Key Role ComicBook.com. 19.11.2020. Arkistoitu 20.11.2020. Viitattu 20.11.2020. (englanniksi)
  109. Khan, Rabab: Ms. Marvel Character Posters Reveal New Look At The Main Cast Game Rant. 31.5.2022. Arkistoitu . Viitattu 30.6.2022. (englanniksi)
  110. Ankers, Adele: Ms. Marvel: The Entire Cast of the Disney+ MCU Show (So Far) IGN. 17.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 15.6.2022. (englanniksi)
  111. Barnhardt, Adam: Ms. Marvel Actor Teases Arrival of Inhumans ComicBook.com. 11.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 18.6.2022. (englanniksi)
  112. Abdulbaki, Mae: Ms. Marvel Disney Plus Release Date, Trailer, Cast of the MCU Show Inverse. 14.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 16.12.2020. (englanniksi)
  113. Kroll, Justin: Newcomer Iman Vellani To Play Title Role In Marvel’s ‘Ms. Marvel’ Series For Disney Plus Deadline Hollywood. 30.9.2020. Arkistoitu . Viitattu 30.9.2020. (englanniksi)
  114. a b Sharma, Dishya: EXCLUSIVE: Loki star Tom Hiddleston cycled past Mohan Kapur but Ms Marvel star didn't spot him for THIS reason Pinkvilla. 16.1.2021. Arkistoitu . Viitattu 17.1.2021. (englanniksi)
  115. Ms. Marvel Production Notes Disney Media and Entertainment Distribution. Arkistoitu . Viitattu 18.6.2022. (englanniksi)
  116. White, Brett: 'Ms. Marvel' Episode 2 Ending Explained: Who Is Najma? Decider. 15.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.6.2022. (englanniksi)
  117. Tikader, Agrima: Iman Vellani shines as Ms Marvel in Episode 1 of the Disney+Hotstar show The Telegraph. 8.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 28.7.2022. (englanniksi)
  118. Yount, Stacey: Inside the Making of Ms. Marvel Bollyspice. 20.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 28.7.2022. (englanniksi)
  119. Couch, Aaron: 'Ms. Marvel' Enlists Laurel Marsden (Exclusive) The Hollywood Reporter. 19.2.2021. Arkistoitu . Viitattu 22.2.2021. (englanniksi)
  120. Tinoco, Armando & Cordero, Rosy: 'She-Hulk' EP Addresses Speculation Of Ghost Rider Appearance Deadline Hollywood. 15.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 11.9.2022. (englanniksi)
  121. Andreeva, Nellie: 'She-Hulk': Renée Elise Goldsberry To Join Disney+ Marvel Series Deadline Hollywood. 8.4.2021. Arkistoitu . Viitattu 17.4.2021. (englanniksi)
  122. Whitbrook, James & Jackson, Gordon: New She-Hulk Pictures Give Us Our First Look at a Classic Marvel Villain Gizmodo. 12.7.2022. Arkistoitu . Viitattu 20.8.2022. (englanniksi)
  123. a b Mathai, Jeremy: Who Is The New Marvel Group Introduced In She-Hulk? The Wrecking Crew Explained /Film. 1.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 11.9.2022. (englanniksi)
  124. a b c d Polo, Susana: She-Hulk just assembled Marvel’s most D-list supervillain squad Polygon. 29.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2022. (englanniksi)
  125. Opie, David: She-Hulk episode 6 secretly introduced a brand-new Avenger Digital Spy. 22.9.2022. Viitattu 7.10.2022. (englanniksi)
  126. Hood, Cooper: She-Hulk Cast Guide: Every New & Returning Marvel Character Screen Rant. 17.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 25.8.2022. (englanniksi)
  127. Polo, Susana: She-Hulk’s fashion designer, Luke Jacobson, outdoes even the deepest Marvel cameo deep cuts Polygon. 15.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2022. (englanniksi)
  128. Mitovich, Matt Webb: She-Hulk: Tatiana Maslany Shares Her Favorite Moments From Season and Finale, Is Not Coy About MCU Future TVLine. 22.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 5.11.2022. (englanniksi)
  129. Thompson, Luke Y.: She-Hulk: Attorney at Law Review – Super Sitcom Seeks a Tone Superhero Hype. 17.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 11.9.2022. (englanniksi)
  130. Amin, Arezou: 'She-Hulk: Attorney at Law' Episode 6 Review: Hulk, Marry, Divorce Collider. 22.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2022. (englanniksi)
  131. Couch, Aaron: Marvel's 'She-Hulk' Enlists Jameela Jamil as Villain The Hollywood Reporter. 10.6.2021. Arkistoitu . Viitattu 2.7.2021. (englanniksi)
  132. Lussier, Germain: She-Hulk Went to a Wedding and Introduced a Brand New Marvel 'Hero' Gizmodo. 22.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 7.10.2022. (englanniksi)
  133. Perine, Aaron: Is Marvel Making a Change With This She-Hulk Villain? ComicBook.com. 17.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 11.9.2022. (englanniksi)
  134. a b Hagemann, Andie: Meet the Characters of Marvel Studios’ She-Hulk: Attorney at Law D23.com. 11.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 20.8.2022. (englanniksi)
  135. Small Details You Missed In The First She-Hulk: Attorney At Law Trailer Looper. 17.5.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.5.2022. (englanniksi)
  136. Dutta, Debopriyaa: The She-Hulk Finale Seemingly Set Up A Major Hulk Storyline /Film. 13.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2022. (englanniksi)
  137. Cordero, Rosy: 'She-Hulk': Megan Thee Stallion To Make Cameo Appearance Deadline Hollywood. 29.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 26.10.2022. (englanniksi)
  138. a b Marnell, Blair: Meet Jen’s Family In a New Clip From She-Hulk Episode 2 SuperHeroHype. 24.8.2022. Arkistoitu . Viitattu 25.8.2022. (englanniksi)
  139. Kroll, Justin: 'She-Hulk': Tatiana Maslany Lands Title Role In New Marvel Series Deadline Hollywood. 17.9.2020. Arkistoitu . Viitattu 12.1.2021. (englanniksi)
  140. a b c d e f g h i j Hood, Cooper: Werewolf By Night Cast & Character Guide Screen Rant. 7.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 8.10.2022. (englanniksi)
  141. Hedash, Kara: Why Man-Thing Is Called Ted (Who Is He Really?) Screen Rant. 7.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 8.10.2022. (englanniksi)
  142. Woerner, Meredith: Guardians of the Galaxy Kidnap Kevin Bacon in 'Holiday Special' Trailer, Coming in November Variety. 25.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 26.10.2022. (englanniksi)
  143. a b c Gelman, Vlada: Secret Invasion, Marvel Series Starring Samuel L. Jackson, Coming to Disney+ TVLine. 10.12.2020. Arkistoitu . Viitattu 12.12.2020. (englanniksi)
  144. Kroll, Justin: Cobie Smulders To Reprise Maria Hill Role in Marvel Series 'Secret Invasion' Deadline Hollywood. 1.12.2021. Arkistoitu . Viitattu 4.12.2021. (englanniksi)
  145. Paige, Rachel: 'Loki' Will Return for Season 2 on Disney+ Marvel.com. 15.7.2021. Arkistoitu . Viitattu 15.8.2021. (englanniksi)
  146. Klein, Brennan: Iron Man Successor's Origin Revealed In Ironheart Footage Description Screen Rant. 10.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2022. (englanniksi)
  147. a b Barnhardt, Adam: Secret Invasion Set Photos Reportedly Spoil Surprising Actor as New US President in the MCU ComicBook.com. 1.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 2.3.2022. (englanniksi)
  148. Bonomolo, Cameron: Black Panther Star Martin Freeman Returns in Marvel's Secret Invasion ComicBook.com. 12.3.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.3.2022. (englanniksi)
  149. a b Anthony, Lund: Daredevil and Kingpin Seemingly Confirmed to Appear Together in New Disney+ Series MovieWeb. 5.4.2022. Arkistoitu . Viitattu 12.11.2022. (englanniksi)
  150. a b Moreau, Jordan: 'Daredevil' Disney+ Series Gets Title, Release Date Variety. 23.7.2022. Viitattu 24.7.2022. (englanniksi)
  151. Taylor, Drew: Marvel Previews 'X-Men 97' and 'What If' Season 2 at Comic-Con TheWrap. 22.7.2022. Arkistoitu . Viitattu 9.10.2022. (englanniksi)
  152. Hermanns, Grant: Loki Season 2 Will Bring Back TVA Secretary Casey, Confirms Star Screen Rant. 13.6.2022. Arkistoitu . Viitattu 21.6.2022. (englanniksi)
  153. Otterson, Joe: 'WandaVision' Spinoff Starring Kathryn Hahn in the Works at Disney Plus (Exclusive) Variety. 7.10.2021. Arkistoitu . Viitattu 13.11.2021. (englanniksi)
  154. Moreau, Jordan: 'Hawkeye' Spinoff Series About Echo in Early Development for Disney Plus (Exclusive) Variety. 22.3.2021. Arkistoitu . Viitattu 15.8.2021. (englanniksi)
  155. White, James: First Look At Marvel Disney+ Hawkeye Spin-Off Series Echo Empire. 17.5.2022. Arkistoitu . Viitattu 18.5.2022. (englanniksi)
  156. Jones, Tamera: Miss Minutes Will Return in 'Loki' Season 2, Confirms Tara Strong Collider. 25.7.2022. Arkistoitu . Viitattu 29.7.2022. (englanniksi)
  157. Jirak, Jamie: Loki Star Owen Wilson Teases Season 2 Filming Start Comicbook.com. 11.2.2022. Arkistoitu . Viitattu 14.2.2022. (englanniksi)
  158. Breznican, Anthony: Emma Caulfield Ford Is Fighting MS, but "Not Crumbling" in Fear Vanity Fair. 4.10.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2022. (englanniksi)
  159. Hood, Cooper: Loki Season 2: Gugu Mbatha-Raw Confirms Renslayer's Return Screen Rant. 2.2.2022. Arkistoitu . Viitattu 14.2.2022. (englanniksi)
  160. Garbutt, Emily: Loki season 2 leak reveals the return of Sylvie in an unlikely location GamesRadar+. 13.7.2022. Arkistoitu . Viitattu 29.7.2022. (englanniksi)
  161. Miller, Leon: Marvel Confirms Secret Invasion Link to Captain America's Howling Commandos Comic Book Resources. 13.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2022. (englanniksi)
  162. Hood, Cooper: Every Upcoming Marvel Studios Disney+ TV Show Screen Rant. 14.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2022. (englanniksi)
  163. Campione, Katie: 'Ironheart': Dominique Thorne and Anthony Ramos Prepare to Face Off in Exclusive D23 Footage TheWrap. 10.9.2022. Arkistoitu . Viitattu 13.10.2022. (englanniksi)